چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arashvet
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 341

فردا سقوط آزاد شاخص بورس و پرواز سکه و دلار

منتظر می مانیم

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2119

سلام مجلس شاید بدنبال عدم کفایت باشد ؟؟ مانند دفعه قبل ! که انهم میگفت بگم بگم واخرش ..........

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
        فردا هیچ اتفاقی برای بازار نمی افته شاید مثلا اگر قرار بود ذوب +5 بخوره بجاش +2 میخوره ، چون بحث امروز مجلس اتفاق خیلی مهمی نبود که بخواد باعث ریزش آنچنانی بورس شود . نمی دونم چرا بعضی ها که نقد هستند یا سهام قندی دارند دوست دارند فقط از ریزش بازار صحبت کنند .
        به نظر من هم اتفاق خاصی نیافتاده بازار راه خودش رو میره ولی با بالا رفتن قندیها موافقم چون فقط اینا توان مثبت شدن تو بازار رو دارند.

نظر

• mp3
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 43

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          مصطفی جان ایران برترین دکترهای جهان رو داره نمیدونم میدونی یا نه؟بگرد بهترین متخصص در زمینه بیماریت رو پیدا کن که این مهمترین فاکتوره اگه موزد بیماریت رو هم بگی شاید بتونم بهترین متخصص رو بهت معرفی کنم به داستان خانوادگی خودم توجه کن:
          پدرم به علت بیماری قند مادرزادی که داشت رگ های قلبش نه تنها 99 درصد گرفته بود و قلب بزرگ شده بود تمام رگ ها به طرز وحشتناکی پوسیده بود حدود 5 فوق تخصص آنژیو و.........که میدیدن میگفتن هیچ کاری نمیشه کرد و اگه عمل کنه 1 درصد هم زنده نمیمونه ولش کنید عمر دست خداست و..........پرونده رو برای فامیل ها و.........به اروپا و امریکا فرستادیم اونها هم گفتن عمل باز که هرگز نمیشه کرد فوقش بیارن یه باطری بزاریم تو قلبش تا اینکه یه بابایی دکتر ماندگار رو معرفی کرد وقتی پرونده رو بردن یه نگاه کرد گفت یه آزمایش مینویسم بده بخوابه واسه عمل گفتیم دکتر آخه گفتن نمیشه و.........گفت اونها یه چیزایی هست که نمیدونن و..........پدرم عمل کرد 4 سال پیش امروز صبح هم با هم تو پارک داشتیم میدویدیم و.............پس یادت نره پزشکت رو خوب انتخاب کن
          جناب مصطفی میشه بدونم ناراحتی شما چیه؟چه مشکیه که ممکنه تبدی به سرطان بشه؟ کبد ؟

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            دوست من یکم اخبار بخونی برات بد نیست
            ببینم الان مثلا بحث امروز در مجلس در روند سود آوری ذوب و فولاد و فملی و کرماشا و ... خیلی تاثیر گذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه باعث میشه میلگرد ذوب یا مس فملی در بورس کالا بفروش نره ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم بدبینی نسبت به وضع مملکت ایجاد میکنه ولی در آن حدی نیست که باعث ریزش بشه .

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
              شک نکن فردا شاخص کله پا خواهد شد و سودهایی که در 2-3 ماهه گذشته کردیم به باد خواهد رفت ... اونوقته که معلوم می شه چرا پرریسک عزیز بازار بورس را در برابر بازارهای دلار، طلا و مسکن کم سودده توصیف کرد ...
              جعفرخان یه پیش بینی از بازار فردا داشته باش ... استراتزی شما برای خرید یا فروش فردا چیست؟؟؟؟؟؟
              دوست من بنده لیست خرید رو دیروز عرض کردم ..روش خرید رو هم گفتم حد ضرر رو هم معین کردم..

بازار هنوز روند صعودی نگرفته ..مگر امروز بازار مثبت بود که دوستان نگران منفی شدنش هستن ..؟؟؟

خدایی جالبه ها..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                ببینم الان مثلا بحث امروز در مجلس در روند سود آوری ذوب و فولاد و فملی و کرماشا و ... خیلی تاثیر گذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه باعث میشه میلگرد ذوب یا مس فملی در بورس کالا بفروش نره ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم بدبینی نسبت به وضع مملکت ایجاد میکنه ولی در آن حدی نیست که باعث ریزش بشه .
                بودن یا نبودن محمود هم باعث بالا رفتن سود نمیشه ..پس خبرهای امروز یکم بار منفی داشت ولی در کل رو اقتصاد کشور تاثیر چندانی نداره ...تحریمها سر جاش هست .نقدینگی سر جاش هست ..کسری بودجه سر جاش هست ..هدفمندی سر جاش هست ..شاخص اباید هم سر جاش هست ..

پس تکنیکالی بخرید در روند صعود حد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..کاری هم به اخبار نداشته باشید ..فردا مشخص میشه ..یا سهام حد ضرر میشکن وسیگنال خروج میدن یا نه نمی شکنن ودلیلی برا خروج وجود نداره ...

نظر

• Mizhbod
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 28

اقا این اتفاقات چه تاثیری بر بازار ارز و سرکه میتونه داشته باشه

اتفاقات بین دولت و مجلسظ

نظر

• اسمان
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 760

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                    عزیز دل مجلس و دولت دور از جون مادر ملت رو به عزا نشوندن بعد شما دنبال دلیل می گردی!!!!!!
                    دوست عزيز قصد به حاشيه بردن اين تايپيك را ندارم ولي ساليان سال است كه همه ما عزا دار هستيم ولي متاسفانه قدرت شيون و ناله و گريه كردن از ما سلب شده

بايد به عرض برسانم از اين دعوا هاي زرگري سياسي در اين مملكت كم نبوده و اخريش هم نخواهد بود(((سياست پدر و مادر نداره)))) ولي نبايد هم هر موضوعي را به بازار سرمايه ربطش داد

نظر

• mp3
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 43

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                      سلام
                      بچه ها امروز رفتم دکتر بم گفت یه بیماری خطرناک گرفتم که اگه زود درمان نشه تبدیل میشه به سرطان و بعدش......:(
                      خیلی دپرس شدم
                      عجب دنیای نامردیه
                      برام دعا کنید
                      جناب مصطفی میشه بدونم ناراحتیتون چیه؟ کبد؟مشکل شما اگه در مان نشه به تومور تبدیل میشه؟اینکه غصه نداره
                      سی دی روازاده خیلی خوبه همون لامپهای کم مصرف که بدون نظارت بهداشت وارد ایران میشه و از توطئه های غربه همون که با وجود گرونتر بودن در تولید ارزون تر فروخته میشه و حالا فهمیدند که سرطان زاست . جالبه

نظر

• ron
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 243

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        بودن یا نبودن محمود هم باعث بالا رفتن سود نمیشه ..پس خبرهای امروز یکم بار منفی داشت ولی در کل رو اقتصاد کشور تاثیر چندانی نداره ...تحریمها سر جاش هست .نقدینگی سر جاش هست ..کسری بودجه سر جاش هست ..هدفمندی سر جاش هست ..شاخص اباید هم سر جاش هست ..

پس تکنیکالی بخرید در روند صعود حد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..کاری هم به اخبار نداشته باشید ..فردا مشخص میشه ..یا سهام حد ضرر میشکن وسیگنال خروج میدن یا نه نمی شکنن ودلیلی برا خروج وجود نداره ...
                        سید جان قطعا هر آدم عاقلی همین تصمیم رو می گیره و حرف شما کاملا درسته اما به قول خودتون روانشناسی بازار در برخی موارد بسیار مهمه (البته درس هایی است که خود شما محبت کردید)
                        هنوز از یادمون نرفته جوی که چند روز پیش برای افزایش نرخ خوراک ایجاد شد و شاراک و برخی سهام دیگه رو اسیر کرده تا بیاد این قضیه حل بشه باز باید پیر بشیم
                        توی این وضعیت بحرانی شما بهتر میدونی بازار بیشتر منتظر ریزش هست تا صعود این مسائل هم مزید بر علت میشه
                        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                          دوست عزيز قصد به حاشيه بردن اين تايپيك را ندارم ولي ساليان سال است كه همه ما عزا دار هستيم ولي متاسفانه قدرت شيون و ناله و گريه كردن از ما سلب شده

بايد به عرض برسانم از اين دعوا هاي زرگري سياسي در اين مملكت كم نبوده و اخريش هم نخواهد بود(((سياست پدر و مادر نداره)))) ولي نبايد هم هر موضوعي را به بازار سرمايه ربطش داد
                          دوست من کسی ربط نمیده ..اونایی که ربطش میدن کسان دیگری هستن ..اگر دلشون خواست ربط میدن مثل اون چند روزی که محود نرفت سر کار وبازار رو جهنمی کرد ..دلشون هم نخواد ربط نمیدن ..

تا فردا صبر کنید ..چند ساعت بیشتر نمونده ..یا اینوری میشه یا اونوری ..فوقش بازار کمی بیشتر گیج میزنه ..بنیادی بازار مشکل نداره .ولی خوب حواشی بازار زیاده از هدفمندی گرفته تا نرخ ارز وبودجه وتحریم و....این خبرهای امروز هم روش ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                            سید جان قطعا هر آدم عاقلی همین تصمیم رو می گیره و حرف شما کاملا درسته اما به قول خودتون روانشناسی بازار در برخی موارد بسیار مهمه (البته درس هایی است که خود شما محبت کردید)
                            هنوز از یادمون نرفته جوی که چند روز پیش برای افزایش نرخ خوراک ایجاد شد و شاراک و برخی سهام دیگه رو اسیر کرده تا بیاد این قضیه حل بشه باز باید پیر بشیم
                            توی این وضعیت بحرانی شما بهتر میدونی بازار بیشتر منتظر ریزش هست تا صعود این مسائل هم مزید بر علت میشه
                            دوست من بنده پیش گویی نمی کنم ..بنیادی سهم تایید باشه تکنیکالی نقطه ورود سهم به روند صعود رو پیدا می کنم بعد خرید وحد ضرر ..همین .

در شاراک مگر حد ضرر 977 وبعد 920 قرار ندادیم ..دوستان واقعا فکر می کنن این حد ضررها برا دلخوشی گفته میشه ..خوب در کشوری که هر ساعت یک اتفاقی رخ میده حد ضرر اونم برا دوستان کوتاه مدت که نقدینگی کم دارن وهر ساعت در بورس ایران با تصمیم های یک شبه گروهی میاد درصدر وگروه بعدی میره در نزول از نان شب واجب تر هست ..

نظر خودم بازار شاید گیج بزنه ..چون بازار هنوز صعود نشده ..از ان طرف هم فکر کنم هفته بعد یک شنبه هم تعطیل هست این باعث بشه بازار دست به عصا باشه ووتحریم ها در راهه وتکیلف بودجه نامعلوم ..کلا بازار گیجه..

تنها عامل میتونه حمایت حقوقی ها ویکی هم رشد نرخ دلبر در این چند روز ورشد محصولات شرکتها باعث رشد بورس بشه ..اونم تا حدی ..یعنی باید رفت وبه جان دلبر دعا کرد ..

با این همه تا روشن شدن ابهامات خرید میان مدتی تعطیل ..خرید با دید تکنیکالی اونم با حد ضرر کوتاه مدتی که گفته میشه ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط Mizhbod پست شده است View Post
                              اقا این اتفاقات چه تاثیری بر بازار ارز و سرکه میتونه داشته باشه

اتفاقات بین دولت و مجلسظ
                              اگر دولت سر لج بیفته وببینه که میخوان کاس وکوزه رو سرش بشکنن شاید اقتصاد رو به حال خودش رها کنه تا یه حالی از مجلیس ها بگیره وبگه بفرمایدد اداره کنید ..باید دید چه میشه ..باید یک هفته ای صبر کرد تا دید دولت چه برنامه ای داره ..از محمود هر چی بگی بر میاد ..

نظر

• ron
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 243

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post

صددرصد با شما موافقم و قطعا این مسائل هم میگذرد علی الخصوص که ثابت شده حافظه تاریخی ایرانی ها یعنی همه ما کوتاه مدته اما تا روند برگرده کلی عقب افتادگی ایجاد میشه قطعا زمان فرسایشی ایجاد می کنه فکر می کنید چند درصد دوستان حرفه ای عمل کردن و در قیمت های مناسب سوار سهم شدن ویا توصیه های سید عزیز رو رعایت کردند و چشم انتظار بهبود شرایط و حمایت از بازار بودن حالا کوچکترین تنشی قدرت تصمیم گیری رو ضعیف می کنه شخصا دید بلند مدتی به سهام دارم و در مواقع خاص که اطمینان کامل داشته باشم دست به نوسان گیری میزنم در پستهای قبلی هم دلیلی بر این ادعا آورده ام مانند تجربه کبافق ویا یک نوع دیگر در آخرین روزهای دوره قبل قندی ها با توجه به سفارشات سید جان قشیر در قیمت بالا خریدم اگر قرار بود با ضرر خارج شوم که فاتحه خونده بود گذاشتم در بهترین شرایط که باز لطف دوستان بود میانگین گرفتم و الان به لطف حق شرایط خوبه اما چند نفر این دیدگاه رو در همین تایپیک دارند کمی درک این مواضع از سران نظام سخته که کوچکترین حرکاتشون تاثیر مستقیم در معیشت عموم جامعه داره
                                [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X