چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیران
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 242

فاتحه ی بورس برای فردا خونده شد با این جنگ و خونریزی تو مجلس امروز....

دارن علیه هم چه افشاگری هایی که نمیکنن.....لاریجانی و احمدی افتادن به جون هم

احمدی اگه قهر کنه میشه مثل همون دفعه ی قبلی که شاخص با کله رفت پایین......

دلار تو این 1 ساعت کشید بالا و سکه هم 50000 تومن گرون شد...

من فکر کنم این دفعه احمدی کله پا کنن و برن مذاکره مستقیم با آمریکا و مملکت گل و بلبل بشه بعد بگن تقصیر این احمدی بود.....

خلاصه امروز بزن بزنی بود تو مجلس و پیشاپیش شاخص قرمز فردا رو تسلیت میگم......

نظر

• حميد كيا
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 35

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
      سلام
      بچه ها امروز رفتم دکتر بم گفت یه بیماری خطرناک گرفتم که اگه زود درمان نشه تبدیل میشه به سرطان و بعدش......:(
      خیلی دپرس شدم
      عجب دنیای نامردیه
      برام دعا کنید
      آقا از قديم گفتند دكتر اگه سواد داشت دست خطش خوب بود . به حرف دكترا زياد اعتماد نكن من اگه ميخواستم تا حالا به حرف دكترا اعتماد كنم تا حالا بيلچري شده بودم . بدن انسان پيچيده تر از اين حرف هاست .
      1- شرط عقل رو رعايت كن و به حرف دكترا دل نبند اكثرا تاجرا تا طبيب
      2- خودت رو نباز و خودت رو تو تله نا اميدي نداز.
      3- به ائمه توسل كن وبه خدا توكل ما هم برات دعا ميكنيم. يا علي
      [SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

دلم برا احمدی سوخت ...

با این که بهش رای ندادم ولی ازش ممنونم برای تمام خدماتش ..خدمتی که محمود کرد هیچ کس نکرد ..این رو تاریخ وگذشت زمان ثابت خواهد کرد ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

دوستان عزیز!
          بنده از ضرر کردن هیچ عزیزی خوشحال نمی شم و قصد پاشیدن نمک به زخم کسی رو ندارم... اما کاش حرف برادرتونو گوش کرده بودین و 15 درصد بالاتر این سهام شاخص ساز رو فروخته بودین. این جوابیه که بنده در پاسخ به دوست عزیزی داده بودم. البته بارها مورد تهمت و ... قرار گرفتم...مجبور به گفتن حقیقت شدم...هرچند تلخ بود.بارها به همراه جناب پرریسک از نقد ماندن حرف زدیم اما دوستان نمی دونم چه علاقه ای به خرج کردن پولشون دارن...

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
          شاراک رو نگه داریم یا ...؟
          در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          ...راجع به خروج از هیچ سهمی نظری نمی دم اما با توجه به وضعیت شاخص، از سهام پتروشیمی شاخص ساز خارج شوید...
          ...به موقعش برمی گردیم و انتقاممونو می گیریم...
          ...البته این نظر بنده س...بهتره خودتون هم تحلیل کنین...
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• دکتر یزدان
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 133

دوستان سایت برای دلار بدون فیلتر نیازمندیم

نظر

• tarannom
              عضو جدید
              • Jan 2013
              • 10

سلام
              پرریسک عزیز یه راهنمایی برا خرید سهام ترانسفو می خواستم
              یه مقدار نقدینگی دارم که می خوام ترانسفو بخرم یا نفت بندر عباس(شبندر)
              نظر شما چیه
              تا سال دیگه رشدی خواهد داشت؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
                دوستان سایت برای دلار بدون فیلتر نیازمندیم

- - - Updated - - -

در اصل توسط tarannom پست شده است View Post
                سلام
                پرریسک عزیز یه راهنمایی برا خرید سهام ترانسفو می خواستم
                یه مقدار نقدینگی دارم که می خوام ترانسفو بخرم یا نفت بندر عباس(شبندر)
                نظر شما چیه
                تا سال دیگه رشدی خواهد داشت؟

سلام..

بترانس بالای 210 اومد با حد ضرر 210 بخر ..

در ضمن در این اوضاع سهم خریدن برا چی ..فعلا منتظر باش ببینم اخر کار چی میشه ..

نظر

• دکتر یزدان
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 133

علیاکبر صالحی در حاشیه کنفرانس مونیخ در گفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: خبر خوشی دارم روز گذشته شنیدم که گروه ۱+۵، ۲۵ فوریه در قزاقستان گردهم خواهند آمد.

وی همچنین بیان کرد که این امکان وجود دارد که کشورش پیشنهاد مذاکره دو جانبه با آمریکا را که از سوی جوبایدن معاون رییس جمهور آمریکا در مونیخ مطرح شده بپذیرد. اگر نیت صادقانه طرف مقابل مشخص شود به این مساله با جدیت نگاه خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا،وی با اشاره به اینکه ایران معتقد است بهتر است دشمنانت را به دوستانت تبدیل کنی افزود: اما ما اهمیت زیادی برای استقلالمان قائل هستیم.

نظر

• tarannom
                    عضو جدید
                    • Jan 2013
                    • 10

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    http://www.bonbast.com/

- - - Updated - - -

مرسی از راهنمایی - پس شما هیچ نوع خریدی را توصیه نمی کنید

سلام..

بترانس بالای 210 اومد با حد ضرر 210 بخر ..

در ضمن در این اوضاع سهم خریدن برا چی ..فعلا منتظر باش ببینم اخر کار چی میشه ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

بالای قیمت گفته شده دوست داشتی بخر ..لیست خرید در صفحات قبل هست با روش خرید ..

در ضمن حواست باشه برا 4 درصد سود 20-30 درصد ضر نکنی ..چون از نظر من بازی امروز مجلس دولت تازه اغاز شده واز روزهای بعد تازه اثراتش رو خواهیم دید ..

محمودی بیدی نیست با این بادها بلرزه ..منتظر واکنش هستیم...

نظر

• پارادوکس
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 80

به مبارکی و میمنت، دِسِر مهمونی امروز مجلس و دولت هم داره یواش یواش آماده میشه
                        دلار 3830
                        [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                          به مبارکی و میمنت، دِسِر مهمونی امروز مجلس و دولت هم داره یواش یواش آماده میشه
                          دلار 3830
                          محمود باشه یا نباشه دو سه روز دیگه تحریم های جدید در راهه ..نقدنگی هم سر جاش کسری بودجه هم سر جاش ....

ولی خوب شاید محمودی بخواد یه حالگیری اساسی بکنه از مجلس ..باید منتظر ماند ..فعلا زوده..تا یک هفته معلوم میشه کدام طرف زورش بیشتره..

نظر

• محمود گرگانی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 972

سلام اقا ایشالله که چیزی نیست بعد اکثر سرطانها قابل درمان هستن
                            سلام
                            بچه ها امروز رفتم دکتر بم گفت یه بیماری خطرناک گرفتم که اگه زود درمان نشه تبدیل میشه به سرطان و بعدش......:(
                            خیلی دپرس شدم
                            عجب دنیای نامردیه
                            برام دعا کنید
                            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• shimab
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 422

سلام
                              خیلی دپرس شدم
                              عجب دنیای نامردیه
                              برام دعا کنید
                              با چند متخصص دیگه مشورت کنید ... فقط به یه متخصص اکتفا نکنید ... براتون از صمیم قلبم آرزوی سلامتی و بهبودی دارم ... :x

نظر

• msa407
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 133

محمود احمدینژاد، رئیس جمهور ایران در جلسه علنی مجلس که برای استیضاح وزیر تعاون٬ کار و رفاه اجتماعی برگزاری شد، با پخش نوار مکالمه ای، برادران لاریجانی را به سوء استفاده از قدرت در فعالیتهای اقتصادی متهم کرد.

آقای احمدی نژاد گفت که این نوار که حدود ۲۵ دقیقه است، گزیدهای "رقیق" از ۲۳ یا ۲۴ ساعت مکالمه فاضل لاریجانی با سعید مرتضوی است که به طور کامل در اختیار رئیس مجلس و روسای کمیسیون ها قرار خواهد گرفت.

فاضل لاریجانی برادر علی لاریجانی (رئیس مجلس) و صادق لاریجانی (رئیس قوه قضائیه) است.

آقای احمدی نژاد ابتدا گفت که اعضای هیئت رئیسه مجلس از او خواسته اند این نوار را در جلسه علنی پخش نکند، اما علی لاریجانی که ریاست جلسه را به عهده داشت از او خواست که آن را پخش کند: "بعدا نگویید پخش نشد. چیزی کم نگذارید".

در این هنگام، تعدادی از نمایندگان با صدای بلند به اعتراض پرداختند، اما نهایتا پس از چند دقیقه، بخشی از نوار مورد اشاره پخش شد.

از آنجا که صدای نوار که در مجلس پخش می شد واضح نبود، آقای احمدی نژاد پخش آن را متوقف کرد و در حالی که تعدادی از نمایندگان به اعتراض خود ادامه می دادند، بخش هایی از آن را قرائت کرد.

به گفته آقای احمدی نژاد، فاضل لاریجانی در جلسه ای که با سعید مرتضوی، رئیس سازمان تأمین اجتماعی داشته، از او خواسته مقدمات آشنایی او را با یک فعال اقتصادی فراهم کند که خواستار خرید بعضی شرکت های سازمان مذکور بوده است.

رئیس جمهور ایران گفت که فاضل لاریجانی تلویحا به آقای مرتضوی گفته بود که اگر شخص مذکور او را به عنوان مباشر خود تلقی کند، او خواهد توانست با توجه به نفوذ برادرانش مشکلاتی را که معمولا برای فعالیت های اقتصادی پیش می آید حل کند.
                                پاسخ لاریجانی

پس از پایان سخنان رئیس جمهور ایران، علی لاریجانی به پاسخ گویی به سخنان او پرداخت و گفته های آقای احمدی نژاد را "تهمت" و "اتهام" خواند.

او گفت که حرفهای آقای احمدی نژاد ربطی به استیضاح نداشته است.

آقای لاریجانی گفت مشکل این است که رئیس جمهور بر اساس سلیقه عمل می کند و به قانون تمکین نمی کند.

او تأکید کرد که در رابطه میان قوای حکومتی، بن بستی وجود ندارد و نهایتا رهبر ایران اختلافات را حل خواهد کرد.

آقای لاریجانی گفت که پیش از آغاز جلسه استیضاح، نماینده رئیس جمهور به او مراجعه کرده و هشدار داده است که اگر استیضاح انجام شود، آقای احمدی نژاد نواری علیه بستگان او پخش خواهد کرد.

رئیس مجلس گفت که این پیام را "تهدید" تلقی کرده، اما زیر بار آن نرفته است.

او گفت: "آیا این اقدامی توطئه آمیز علیه رئیس مجلس نبود که آقای مرتضوی یکی از بستگان مرا دعوت می کند و از صحبت هایشان فیلم می گیرند؟ پس برنامه ای داشته اید که فیلم را بگیرید و بعدا آن را پخش کنید".

آقای لاریجانی این اقدام را اقدامی "مافیایی" خواند و گفت که مشکل کشور اینجاست که رئیس جمهور از چنین روش های غیر اخلاقی استفاده می کند.

رئیس مجلس گفت: "رئیس جمهور ما اولیات اخلاقی را رعایت نمی کند... این روش ها کیان اخلاق جامعه را نابود می کند".

او گفت که با برادرش فاضل لاریجانی رابطه ای ندارد و "این شخص" هیچ مسئولیتی از جانب او ندارد.

در پایان سخنان رئیس مجلس، آقای احمدی نژاد خواستار پاسخگویی شد، اما چنین اجازه ای به او داده نشد.

آقای لاریجانی در پاسخ درخواست رئیس جمهور گفت: "شما تهمت زدید و جوابتان را دادیم، دیگر اجازه صحبت ندارید".
                                فاضل لاریجانی چه می گوید

محمد حسین فرهنگی یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس گفت که در مورد این نوار با فاضل لاریجانی صحبت کرده است.

به گفته این عضو هیئت رئیسه، فاضل لاریجانی گفته است که جلسه با رئیس سازمان تأمین اجتماعی به دعوت آقای مرتضوی برگزار شده بود و درخواست آقای مرتضوی در این جلسه، گرفتن وقت ملاقات از رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس بوده که به نتیجه نرسیده است.
                                منبع بی بی سی
                                [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

در حال کار...
                                X