چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط other پست شده است View Post
    با سلام.پرریسک جان، من متوجه نوع معاملات پسهند نمی شم.با این سهم تا خرداد خواهم بود ولی نمیدونم این رفتارش چه معنیی میتونه داشته باشه.یه تحلیل در موردش میزنی؟
    آخه اگر قرار بود بیارنش پایین، حجم مبنا رو ور میداشتند.اگه هم قرار نیست بیارند پایین،چرا خودشون میرن تو صف و صفو سنگین میکنند.تجربتون چی میگه؟
    سلام..

از این گروه پتایر نمودار جالبی داره با حد ضرر 136 هر که دوست داشت زیر نظر داشته باشه فعلا .....خواست مثبت بشه با این حد ضرر میتونید وارد بشید ..

در مورد پسهند هم قبل 395 جمع بشه روند صعود پرقدرت ادامه خواهد داشت ...حواستون به این عدد باشه ..

حمایت بسیار مهم 370 ..تکنیکالی اهداف بالایی براش دیده میشه ..

معاملات نظری ندارم ..حدضرر رو بچسب..

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      [/COLOR][/B]
      حد ضرر 1115 تومن ...

تمام گفتین ها گفتم گفته شده ...

در ضمن بازار بنیادی فعلا مشکل خورده ..فقط تکنیکالی ..

بازم میگم فقط تکنیکالی ..حد ضرر 1115 تومن ..بنده قزوین رو در لیست خرید دارم با بقیه کاری ندارم ..تصمیم با دوستان در کنار قمرو قشهد وقشیر ..[/QUOTE]

با سلام و تشکر از پاسختان

بر اساس تکنیکال آیا قزوین در 12200 ریال مقاومت دارد؟

آیا این عقب افتادن رشد قیمتی 2 روز اخیر نسبت به قمرو - قشهد و قشیر را می تواند از چه زمانی جبران کند؟

تا رسیدن قیمت پایانی به حد ضرر 11150 ریال خرید و اضافه کردنش را جایز می دانید یا با عنایت به رشد قیمتی 3 سهم قندی اشاره شده در سبدتان به سراغ آنها ( قشهد- قمرو وقشیر ) برویم؟

در حال حاضر صدر گروه قندی شما قزوین است یا همان ترکیب قبلی؟

ضمنا به توصیه شما امروز 50 تایی در صف - شبهرن خریداری شد.

ممنون
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• rasaunited
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 58

در اصل توسط rasaunited پست شده است View Post
        سلام جناب پر ریسک
        نظرت رو در مورد رون کپشیر می خواستم بدونم.
        در مورد شاراک به نظرت فردا اضافه کنیم برای کم کردن میانگین؟
        50 درصد در 920 فروختم با ضرر کم.به نظرت جایگزین کنم؟
        پیشاپیش ممنون
        منتظر شنیدن نظرتون هستم
        [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
          حد ضرر 1115 تومن ...

تمام گفتین ها گفتم گفته شده ...

در ضمن بازار بنیادی فعلا مشکل خورده ..فقط تکنیکالی ..

بازم میگم فقط تکنیکالی ..حد ضرر 1115 تومن ..بنده قزوین رو در لیست خرید دارم با بقیه کاری ندارم ..تصمیم با دوستان در کنار قمرو قشهد وقشیر ..

با سلام و تشکر از پاسختان

بر اساس تکنیکال آیا قزوین در 12200 ریال مقاومت دارد؟

آیا این عقب افتادن رشد قیمتی 2 روز اخیر نسبت به قمرو - قشهد و قشیر را می تواند از چه زمانی جبران کند؟

تا رسیدن قیمت پایانی به حد ضرر 11150 ریال خرید و اضافه کردنش را جایز می دانید یا با عنایت به رشد قیمتی 3 سهم قندی اشاره شده در سبدتان به سراغ آنها ( قشهد- قمرو وقشیر ) برویم؟

در حال حاضر صدر گروه قندی شما قزوین است یا همان ترکیب قبلی؟

ضمنا به توصیه شما امروز 50 تایی در صف - شبهرن خریداری شد.

ممنون
          [/QUOTE]

دوست عزیز بازار بازار مزخرفی هست ..

در این بازار فقط نگاه کردن از همه کار بهتر هست تا دنبال چند درصد سود از این گروه وان گروه باشیم که ارزش تحمل فشار واسترس رو هم نداره ..

به همین خاطر دوستانی که علاقه به رخید دارن عرض کردم فقط تکنیکالی بخرید ..

بنده عرض می کنم قزوین حد ضرر 1115 تومن ..دیگر با چه زبانی بگم ..اگر زیر این قیمت اومد معنیش یعنی فروش نه اینکه بخرید ..حد ضرر یعنی رفت زیر این قیمت فروش ..بنده گفتم بخرید ..میگم شکست بفروشید ..

در مورد بهران هم حد ضرر 1215 تومن ..تمام ..

فقط تکنیکالی ..چون بنیاید بهترین سهام سما الان صف فروش هستن ..این یعنی بازار فعلا داره با جو این گروه وان گروه بالا میره کاری به بنیادی نداره ..

فعلا باید ابهامات بازار مشخص بشه از هدفمندی گرفته تا بودجه سال بعد وبعد اون هم گزارش های سود سال بعد شرکتها که چقدر اعلام می کنن بعد تحریمهای جدید که پس فردا زده میشه وبعد هم دعواهای سیاسی هزار تا دردر دیگر ..

با این همه سهامی که روند صعود میگیرن گفته میشن ولی چون ابهامات فعلا زیاده واکثر سهام بازار واکثر گروهها روند نزولی دارن کمی احتیاط کنید ..وحتما حد ضرر روعایت کنید .

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط rasaunited پست شده است View Post
            منتظر شنیدن نظرتون هستم
            کپشیر بالای 280 باید میوند تا بشه گفت میتونه صعود کنه که نتونست اگر نتونه افت تا 260 وبعد 230 هم ممکنه ..

شاراک وارد روند اصلاحی شده ..در روند اصلاحی توصیه به خرید نمی کنم ولی دوست داشتی در حوالی 750 یک پله بخر ..

نظر

• rasaunited
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 58

کپشیر بالای 280 باید میوند تا بشه گفت میتونه صعود کنه که نتونست اگر نتونه افت تا 260 وبعد 230 هم ممکنه ..

شاراک وارد روند اصلاحی شده ..در روند اصلاحی توصیه به خرید نمی کنم ولی دوست داشتی در حوالی 750 یک پله بخر ..
              ممنون از لطفت
              پس اگه کپشیر نشانی از برگشتش نبود و زیر 280 تثبیت شد ..خروج؟که فکر میکنم شده
              بابت شاراک هم ممنون
              [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

وقت بخیر جعفر جان:

به نظرتون خبری که در رابطه با مصاحبه صالحی بود در مورد فرا رسیدن زمان مذاکره با آمریکا و اینکه پیشنهادات مذاکره مستقیم از امریکا بوده و..............یک خبر کلیشه ای و کم اهمیته و یا ممکنه تاثیر برجسته در بورس ایجاد کنه و بازار از فردا روند مثبت بگیره؟؟؟
                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  وقت بخیر جعفر جان:

به نظرتون خبری که در رابطه با مصاحبه صالحی بود در مورد فرا رسیدن زمان مذاکره با آمریکا و اینکه پیشنهادات مذاکره مستقیم از امریکا بوده و..............یک خبر کلیشه ای و کم اهمیته و یا ممکنه تاثیر برجسته در بورس ایجاد کنه و بازار از فردا روند مثبت بگیره؟؟؟
                  تمام این حرفها نشان از کم اوردن اینوری ها داره وخبر تازه ای نیست ..

اونوری ها نیازی به توافق ندارن ..

در مورد بورس هم این اخبار رو ول کنید ..سهام روند صعود گرفت خبر خواهیم کرد ..
                  مثال اگر پترو شیراز بالای 822 وکرمانشاه بالای 900 وذوب بالای 313 وفولاد بالای 461 تومن خواستن صف بشن بخرید ..این یعنی بازار داره روند صعود میگیره ..اگر مثبت وصف نشدن وتازه رفتن زیر این قیمتها یعین نزول بازار بیشتر هم شده وروند نزولی شدت خواهد گرفت ..

به همین راحتی ..با یک روز مثبت که روند عوض نمیشه ....باید مثبت بشه بعد تثبیت بشه ..کلی فرصت خرید میده بورس ..تا قیامت هم در بورس فرصت خرید هست ولی حالا شما هی بیا از سرکه بخوا بیاد رو 1200 ..اگر اومد..مگر کشکی هست ..
                  یا پراید رو بگو بدن به شما 10 میل ..دیگه تموم شد ..از این به بعد پراید 10 میل رو باید در خواب دید ..

نظر

• MOSTAFA
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 989

سلام..

از این گروه پتایر نمودار جالبی داره با حد ضرر 136 هر که دوست داشت زیر نظر داشته باشه فعلا .....خواست مثبت بشه با این حد ضرر میتونید وارد بشید ..

در مورد پسهند هم قبل 395 جمع بشه روند صعود پرقدرت ادامه خواهد داشت ...حواستون به این عدد باشه ..

حمایت بسیار مهم 370 ..تکنیکالی اهداف بالایی براش دیده میشه ..

معاملات نظری ندارم ..حدضرر رو بچسب..
                    من که امروز خودمو تو 135 خفه کردم !!!! واقعا امروز مفت باز شد انتظار این قیمتو نداشتم پ.ای 2.6 !!!!!!! 30 % تعدیل مثبت !!! و فروش سرمایه گذاری یعنی بازم تعدیل +++ داره

نظر

• tarannom
                      عضو جدید
                      • Jan 2013
                      • 10

در اصل توسط tarannom پست شده است View Post
                      سلام و خسته نباشید
                      جناب پرریسک به نظر شما سهام اینده دار که حالا بخری تا بعد انتخابات یا آخر سال 92 کدوم ها هستند (با توجه به این که سرمایه بنده کم هست و چند دلیل دیگه... )
                      پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.
                      پرریسک عزیر منتظر جواب هستم اگر زحمتی نیست
                      البته بنده تازه وارد بورس شدم شاید سوالاتم از حوصله شما پیشکسوتها خارج باشه.:">

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

اولین نتیجه مثبت مذاکره ایران و غربی ها نمایان شد
                        به گزارش پرشین تحلیل و به نقل از بلومبرگ، امروز قیمت نفت خام برنت بعد از لمس بیشترین قیمت خود در طی 4 ماه گذشته و پس از شنیده شدن صحبت هایی مبنی بر تصمیم برای برگزاری مذاکرات جدید و مثبت مابین دولتمردان غربی و ایران با کاهش مواجه شد بگونه ای که با 72 سنت کاهش 116 دلار و 4 سنت برای هر بشکه در بازار لندن به فروش رفت، گفتنی است نفت خام وست تگزاس در بازار مبادلاتی نیویورک نیز با 84. درصد کاهش 96 دلار و 94 سنت به فروش رفت. به نقل از روزنامه وال استریت مقامات ایرانی اعلام کرده اند که تهران علاقمند به مذاکرات دوطرفه پیرامون مسائل هسته ای در فضایی صادقانه است.

فردا بازار ديدني است. بازار جالبي داريم، يك روز صف فروش يك روز صف خريد.

فردا هم كه سه شنبه است و بازار ديدني خواهد بود.
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• moslemi
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 103

جناب آقای tarannom:
                          متن سوال شما شاید عجیب ترین سوالی است که من طی چندین سال فعالیتم در بورس ایران دیده ام.
                          چون اینجا ایران هست و هر اتفاقی در فردا یا فرداها قابل اتفاق هست مخصوصاً که بعد از انتخابات ریاست جمهوری و ... پس بهتر است دیدیت را فعلا برای کوتاه مدت و تا پایان سال برنامه ریزی کنی بعد سهام های بنیادی رو انتخاب کنی که در اوایل سال آینده احتمال تعدیل سود سال 91 آنها فراهم باشد.
                          موفق و پر سود باشید

نظر

• smhzkk61
                            عضو جدید
                            • Aug 2025
                            • 17

راهکار مناسب برای کسانی که در بورس تازه وارد هستند

1-تحقیق کنید سهام با بنیادی قوی انتخاب کنید.(پی به ای پایین تر بخرید)
                            2-Moving Avrage البته 50 روزه کمک خیلی زیادی می کند تا روند رو شناسایی کنید(ابزاری که شخصا خیلی از آن استفاده می کنم و کمتر اشتباه می کنم).
                            3-حد ضرر برای خود تعیین کنید و از تعصب بیجا نسبت به سهمی پرهیز کنید.
                            [CENTER][B]گوش دادن را خوب ياد بگيريد، فرصت ها گاهي اوقات به آهستگي در ميزنند[/B][/CENTER]

نظر

• BETA
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 447

به نظر من...
                              ریسک سرمایه گذاری با توجه به بازه ی زمانی که گفتین بالاست.(تحریم و جنگ و جنگولک بازی سازمان بورس و هزارتا اما واگردیگه... روند طلا طی ده سال اخیر صعودی بوده٬پیش بینی های معتبر مث کیتکو و استاندارد بانک و... از قیمت انس صعودیه... حالا افزایش قیمت دلار رو هم بهش اضافه کن... نتیجه طلا شکسته یا سکه بخر بنداز گوشه گاوصندوق و بدون استرس و نگرانی اخر سال ۹۲ حالشو ببر.>:D<
                              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• باراد
                                عضو جدید
                                • Mar 2012
                                • 10

با سلام خدمت دوستان
                                به نظرم یک تحلیل گر وقتی میخواد سهم معرفی کنه باید همه جوانب رو در نظر بگیره
                                اینکه اینجا ایرانه سازمان چه رفتاری داره و سایر مسایل مرتبط و غیر مرتبط با خود سهم
                                سهم صد درصد اوکی اما وقتی میبینی شیراز و کرماشا صف فروش میشن و بازگشایی مناسبی در این مقطع نیس چرا باز معرفی از این نوع سهام
                                چرا میاد تو ردیف اول سهما؟ کرماشا و شاراک به کجا رسیدن ؟ الان در رده چندم سبده ؟ گرچه هر اشتباهی ممکنه رخ بده
                                اما جوانب بررسی با دید وسیعتری انجام بشه به نظرم.....

نظر

در حال کار...
                                X