سید جان با راهنمایی های شما میانگین تو غبشهر ۹۵۰۰ و غمارگ ۳۳۰۰ شده یک دونه ای >:D<من منتظرم فک بازار با شاراک هم بیاد پایین
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
-
بنیادی تایید نمیشه ..ولی تکنیکالی بالای ۶۹ روند صعود گرفته ..حد ضرر ۶۹ .در ضمن واگرایی مثبت زده شدید ..ممکنه خبرهای خوبی درش باشه ..حد ضرر رعایت کنید ..در اصل توسط بابااتی پست شده است مشاهده پست
پرریسک جان در این گروه غشاذر وارد روند صعودی شده ، درسته استاد ؟
نظر
-
خیلی ها رفتن رو سهام دیگر ..میخوام ببینم تونستن سودی بکنن ...در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است مشاهده پستسید جان با راهنمایی های شما میانگین تو غبشهر ۹۵۰۰ و غمارگ ۳۳۰۰ شده یک دونه ای >:D<من منتظرم فک بازار با شاراک هم بیاد پایین
فولاد ۵۰۰ بود ..غمارگ ۳۲۰ میفروختن ..الان غمارگ ۳۸۰ بالای یک میل صف ..فولاد ۴۸۸ تومن ..
از اشتباه بازار همیشه استفاده کنید ..
نظر
-
سلام..در اصل توسط mehrdad۸۹ پست شده است مشاهده پستسلام دوستان
آخه چرا این شاراک جون نداره سبز شه کسی میدونه ؟:-&
۸۷۷ رو بشکنه روند صعود شدت میگیره ..تا وقتی نتونه وارد روند صعود بشه همین اش وهمین کاسه ..
مثل غمارگ تا وقتی زیر ۳۴۰ بود کسی نگاه نمی کرد تا ۳۴۰ رو شکست طوفانی کرد بیا وببین ..
نظر
-
فک بازار که هیچ ،فک من سهامدارم اومد پایین!!!!:Dدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستفک بازار باید بیاد پایین...
- - - Updated - - -
فاذر با حد ضرر ۲۰۷ تومن ریسک کمتری داره وبازدهی بهتر ..از گروه تجهیزات..
سید جان تکنیکال حفاری رو درست بررسی کردم؟!!تمام سال من بی تو...
نظر
-
اونایی که میگفتن این تاپیک شده غبشهر غمارگ کرمانشاه اراک شیراز .....خوب بیان ببینم کدوم سهام بازار بالا رفت اینها نرفتن ..در اصل توسط bashash پست شده است مشاهده پستآقا يگي بياد اين فكا رو جمع كنه :D
جناب پرريسك دمت گرم خيلي آقايي @};-
سهم خوب سهمی که با تحلیل خرید شده باشه اخر سر بالا میره ..ولی کسی بخواد الکی با جوسازی سهیم رو بالا ببره محکوم به شکست خواهد بود ..
اینجا کسی قصد جوسازی نداره ...سهام با تحلیل کامل معرفی شده اونم بهترین سهام بازار ...در بورس ایران بازم میگم تعداد سهام خوب به زور ۲۰ سهم میشه ..بقیه بازار همش کشک هست ..
نظر
-
در اصل توسط mehrdad۸۹ پست شده است مشاهده پستسلام دوستان
آخه چرا این شاراک جون نداره سبز شه کسی میدونه ؟:-&
دوست من این همه سهم خوب تو گروه پترو
شپدیس شیراز کرماشا زاگرس مارون یا سرور همشون پارسان
تا اینا هستن خرید سهم بدون حامی و بی صاحبی مثل شاراک بی معنیه
تو گروه معمولا آخر از همه صف خرید و اول از همه صف فروش میشه
ول تر از این سهم تاحالا ندیدم!
البته خودم یه مقدار دارم ازین سهم متاسفانه
نظر
-
پسهند حد ضرر ۴۰۴ هدف سهم بالای ۷۰۰ تکنیکالی ..در اصل توسط hamed۶۴۱۶ پست شده است مشاهده پستسلام سید ، مخلصیم
سبده جدیدی که بشه وارد شد کوتاه مدت نظر داری؟؟
مخلصیم نا فورم:D
غالبر حخد ضرر ۲۳۸ هدف بالای ۳۰۰ ...
ذوب حد ضرر ۳۱۲ هدف بالای ۴۰۰ ...
پاسا حد ضرر ۶۹۵ هدف ۹۰۰ ...
کرمانشاه حد ضرر ۹۲۰ هدف بالای ۱۲۰۰ ...
کپشیر حد ضرر ۲۸۰ هدف ۳۲۰ فعلا ..
فاذر حد ضرر ۲۰۷ هدف ۲۴۰ ...
فعلا اینها ..قبل ساعت ۱۰ صبح هر کدام خواست صف خرید بشه اول اون رو بخردی ..
نظر

نظر