یک خبری شنیدم از شمواد که اگه درست باشه شاید 1000 تومن هم بشه !!!! کسی خبری موثق ازش داره؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت صنعتي پارس مينو طی نامه شماره مورخ 1391/12/08 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1392/12/29 با سرمایه 315,000 میلیون ریال مبلغ 703 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.
9ماهه هم که605اعلام کرده.
نظر
-
جو بازار در سهم های زیر که بسیار خوب و کم ریسک هستن این هفته فرصت خرید ایجاد کرده بود:
1.شرانول با هدف بلند مدت 2500
2.حتاید با هدف بلند مدت 600
3.حفاری با هدف بلند مدت 500
4.ذوب با هدف میان مدت 400 وبلند مدت 800سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجو بازار در سهم های زیر که بسیار خوب و کم ریسک هستن این هفته فرصت خرید ایجاد کرده بود:
4.ذوب با هدف میان مدت 400 وبلند مدت 800
ممنون
- - - Updated - - -
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجو بازار در سهم های زیر که بسیار خوب و کم ریسک هستن این هفته فرصت خرید ایجاد کرده بود:
4.ذوب با هدف میان مدت 400 وبلند مدت 800
ممنون
نظر
-
با سلام وشب بخير دوستان با 30ميليون تومان يك سبدكم ريسك ميخواهم تشكيل بدهم:1-سبد چند سهمي تشكيل بدهم؟2-از چه گروههايي؟3-چقدر نقد نگهدارم؟لطفا نظرات را بيان كنيد تا با جمع بندي نظرها تصميم بگيرم.ممنون از همتونخدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما
نظر
-
در اصل توسط mohammad_ma پست شده است View Postببخشید میشه حدوداً بگید میان مدت چندماهه ؟؟ یا بلند مدت چند ماهه ؟
ممنون
- - - Updated - - -
ببخشید میشه حدوداً بگید میان مدت چندماهه ؟؟ یا بلند مدت چند ماهه ؟
ممنونسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
نمی دونم چرا حس می کنم غمارگ بازدهی بسیار بیشتری خواهد داد ..با این همه از هر دو در سبد داشته باشید ..البته با حد ضرر ..
الان در این بازار منفی این دو ماه دوستان روغنی همشون لباشون خندون هست ..خدا رو شکر شرمنده کسی نشدیم ..البته تازه این اولشه ..منتظر روزهای بسیار خوب باشید در این دو سهم..
جناب پرریسک کاملا" حس تون از غمارگ درسته
سود سال بعد غمارگ بالای 400 - 500 تومان خواهد بود
300 تومان سود فروش زمین و 100 تا 200 تومان هم عملیاتی می شود 500 تومان
با توجه به انباشت سود تقسیم سود فروش زمین دور از انتظار نخواهد بود یعنی برای سال بعد حدود 400 تومان تقسیم سود در مجمع امسال نه مجمع سال بعد
پس غمارگ جای رشد تا 1500 تومان خواهد داشت یعنی یه 150 % دیگه
نظر
-
در اصل توسط m2075 پست شده است View Postبا سلام وشب بخير دوستان با 30ميليون تومان يك سبدكم ريسك ميخواهم تشكيل بدهم:1-سبد چند سهمي تشكيل بدهم؟2-از چه گروههايي؟3-چقدر نقد نگهدارم؟لطفا نظرات را بيان كنيد تا با جمع بندي نظرها تصميم بگيرم.ممنون از همتون
حتما سبد تشكيل بده و (بنظر من) فقط پالايشگاهي بردار.
وقتي ميدونيم يك گروهي چه مذاكرات شكست بخوره و چه شكست نخوره سود ميده ، مگه مريضيم بريم چيزه ديگه ورداريم ؟!!!
الان هم كه درآمد نفتي كاهش پيدا كرده....
فعلا فقط پالايشگاهي.
يك سبد از سه سهم تشكيل بده.
3 تا 30% و 10% هم نقد.
در بين پالايشگاهيها شبريز و شراز خوب هستند چون حقيقيشون قدره. پارسان حرف نداره.
اگر هم شاوان گيرت اومد بگير.
البته من كوتاه مدت كار ميكنم . نهايتا يكماه با يك سهم مي مانم.
سبدي كه تشكيل ميدي بستگي به كوتاه مدت يا بلندمدت بودنت داره.
وقتي كوتاه مدت (يعني 2 روزه تا 20روزه) كار ميكني بهتره زياد سبدتو شلوغ نكني. من براي همين هميشه بين 1 الي 3 سهم برميدارم
چون اگر زياد برداري گيج ميشي و قاطي ميكني. براي كوتاه مدتيها فرابورسي ها بهترين گزينه اند. اول : شراز ، شاوان، بعد : شپاس، شرانول.
شبهرن هم بنظرم يك تعديل 50درصدي در پوشش 91 داشته باشه.
راستي جعفر جان نظرت راجع به تعديل شبهرن چيه؟ هنوز گزارش 9ماهشو نداده. بنظرم خيلي امكانش بالاست كه تو 9ماهه 100تومن
پوشش رو به 200 تومن تبديل كنه و يك تعديل 50درصدي بده.آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/02/28, 01:05.
نظر
-
در اصل توسط m2075 پست شده است View Postبا سلام وشب بخير دوستان با 30ميليون تومان يك سبدكم ريسك ميخواهم تشكيل بدهم:1-سبد چند سهمي تشكيل بدهم؟2-از چه گروههايي؟3-چقدر نقد نگهدارم؟لطفا نظرات را بيان كنيد تا با جمع بندي نظرها تصميم بگيرم.ممنون از همتون
داداش از گروه های مختلف بهترینهارو انتخاب کن
اگه میخوای کم ریسک باشه نظر من اینه:
گروه پترو__ پارسان شیران واتی
گروه پالایش__ همشون خوبن مخصوصا شراز شبریز شپنا و اگه گیرت بیاد مطمئنا شتران
جدیدا شپاس هم اضافه شده که از لحاظ بنیادی فوق العاده قوی و کمریسکه و خوراک سهامداریه بلند مدته
گروه سنگ آهنی__ کنور
گروه فلزی__ فولاژ و فولاد و همچنین ذوب
گروه روی__ پیشنهاد میکنم کلا سمت این گروه نری
گروه غذایی__ غمارگ غبشهر غپینو
تجهیزاتی__ حفاری رمپنا
قندی هم اگه خواستی قپیرا قشهد قمرو
موفق باشید
نظر
-
دوستان به نظرم شاخص اهداف بالای 40 هزار رو نشونه رفته بود اما متاسفانه مسائل داخلی و بویژه خارجی مانع رشد شده بود اما این مذاکرات که دیشب من پیگیری کردم تمام خبرگزاری ها ز مثبت بودش حرف زدن و این نتیجه مثبت با توجه به شرایط قابل پیش بینی هم بود و اقدام غرب جهت کاهش احتمالی 2 تخریم و حتی حذف اونها مجددا این شرایط رشد رو ایجاد کرده و چه بسار به هدف 44 هزار هم به زودی دست پیدا کنیم و با شکستش به 50 هزبار بیاندیشیم البته توصیه دارم تحت هر شرایط دقت کنید و بهترین انتخاب ها رو داشته باشید و با خیال راخت در روند صعود خرید کنید چرا که سهمی که در بازار نه چندان خوب روندش رو حفظ کرده در بازار مثبت کولاک خواهد کرد......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط shams50 پست شده است View Postسلام دوستان
اگ بخوام شاراك رو با 15 درصد ضرر شنبه تعويض كنم - كدام پالايشگاهي رو پيشنهاد مي فرمائيد.ممنون
2- شاوان ، شپارس
اگرهم ديد بلند مدت داري و به دنبال +4درصد روزانه نيستي شپنا هم خوبه.
شپنا ممكنه بازي دربياره و بعضي روزا عرضه توش زياد باشه و زياد نتونه رشد كنه ولي موقع اومدن گزارشها تعديلات خوبي ميده اما من چون كوتاه مدت كار ميكنم
زياد به دلم نميشينه.
در كوتاه مدت بازدهي شراز و شاوان رو هيشكي نداره... :D
تازه از شبنه روند صعودي پالايشگاهيها تقويت ميشه.
نظر
نظر