چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گلاب خان
    Banned
    • Dec 2012
    • 166

عرض سلام و شب بخیر خدمت هم تالاریهای عزیز.
    آقا دیدم خیلی ها با توجه به بودجه و اعلام نرخ احتمالی ارز مرجع توسط وزیر اقتصاد، شاید دست به خرید یا فروش هیجانی بزنند. همه اساتید بهتر ازمن میدونن که بدترین کار توی بازار سرمایه، هیجانی و احساسی عمل کردنه. درسته افزایش نرخ ارز مرجع روی گروههایی مثل قند و پالایشگاهی تاثیر زیادی داره و بنده خودم در مورد گروه قند بسیار تشویق کرده بودم؛ اما همواره بیاد داشته باشید که هرگز هیجانی خرید نکنید. یعنی اول خوب خودتون برید بررسی کنید و استراتژیتون رو تعیین کنید، بعد از گروههای مورد نظر، بهترین سهامشون رو بخرید و به استراتژیتون پایبند باشید. برخی افراد ممکنه فکر کنن حالا که ارز مرجع توسط وزیر تقریبا اعلام شد، از فردا باید قندیها بترکونن یا پالایشگاهی ها موشک بشن برن هوا و لذا اگر به هر دلیلی این تصوراتشون درست در نیاد، ممکنه دوباره همونطور که احساسی خریدن، احساسی هم بفروشن و لذا شاید ( تاکید میکنم شاید) حتی فردا گروههای فوق منفی هم بشن و این منفی شدن بخاطر فروش احساساتی یک عده باشه. در صورتی که اگر وارد این گروهها شدید، حداقل تا اردیبهشت دست به سهامتون نزنید تا نتیجه تحلیلتون رو ببینید.
    شب همگی بخیر<):)

نظر

• ناظم
      عضو فعال
      • May 2011
      • 508

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
      دوست عزیز سایت مانند گذشته هست، مشکلی نداره شما بفرمایید تو کدوم مرحله گفتگوی بورسی را نمی بینین؟
      با عرض سلام وقتی وارد سایت می شوم تمام تیتر ها به زبان انگلیسی نوشته شده است و فقط در یک جا نوشته سایت وانجمن گفتگوی بورسی که روی آن کلیک می کنم m1- 1 می آید که انگار فیلتر شده است

نظر

• راهکار جدید
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 139

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
        با عرض سلام وقتی وارد سایت می شوم تمام تیتر ها به زبان انگلیسی نوشته شده است و فقط در یک جا نوشته سایت وانجمن گفتگوی بورسی که روی آن کلیک می کنم m1- 1 می آید که انگار فیلتر شده است
        دوست عزیز بهتره مدیریت سایت رو در جریان بزاری چون این مشکل فک کنم برای شما پیش اومده و مشکل از سایت کلی نیست

نظر

• BETA
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 447

سود واقعی بورس تهران چقدر است؟
          این جمله اش جالبه:هر چند سرمایهگذاران بورس تهران به طور اسمی از سود 200 درصدی در سه سال اخیر بهره بردهاند، اما اگر نرخ ارز را مبنای قدرت خرید پول داخلی قرار دهیم، نه تنها سود واقعی نصیب سهامداران نشده بلکه با زیان 20 درصدی هم مواجه شدهاند.
          تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• سیگنال
            Banned
            • Nov 2012
            • 714

قچارمتفاوت ترین قندی بزودی 1000 را رد خواهد کرد

در پالایشگاهی ها شبریز با آغاز طرح تولید بنزین آینده ای بسیار روشن پیش رو دارد و این استقبال بازار بی دلیل نمی باشد

در پترو ها فعلا فقط و فقط شپدیس نشان داده روند ر به رشد خود را ادامه خواهد داد

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
              شايد بخاطر مرورگر اينترنتت باشه.
              FireFox18 رو از سايت download.com دانلود و نصب كن. ايشالا حل ميشه...

نظر

• تجارت
                عضو جدید
                • Dec 2012
                • 10

جناب پر ریسک
                سلام
                آقا من الان چندین ماهه گرفتار فسرب شدم، با میانگین خرید 290 از مهر تا الان!!
                به امید اینکه بره بالا یه خورده سود بده
                به نظر شما با وضعیت فعلی امیدی بش هست؟ نگه دارم؟ یا با سهم خاصی جایگزین کنم، اگر سهم خاصی مد نظر دارید ممنون میشم
                باز هم ممنون از کمکهاتون...

- - - Updated - - -

جناب پر ریسک
                سلام
                به نظر شما با وضعیت فعلی امیدی بش هست؟ نگه دارم؟ یا با سهم خاصی جایگزین کنم، اگر سهم خاصی مد نظر دارید ممنون میشم

- - - Updated - - -

جناب پر ریسک
                سلام

نظر

• گل آقا
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 63

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  فعلا روند نزولی هست ..بالای 168 بیاد روند صعود میشه ..در ضمن استاد جا گذاشتن هست ولی خوب این همه سهم در بازار ..

سهمی وارد در روند صعود بشه در 80 درصد موارد فرصت خرید میدن ..
                  dک نکته ظریف در مورد خگستر :
                  تتمه سود سال 90 وپارس یعنی 20 تومان از 38 تومان که برای افزایش سرمایه نگه داشته بود رو به حساب سهامدرانش واریز کرد.
                  خگستر سهامدار 1/317/457/629 وپارس میباشد.به این تعداد سهام مبلغ 20 تومان اظافه کنیید ببینید چی در میاد.الان وقت ندارم حساب کنم ولی یه تعدیل مثبت بزرگ از همینجا داریم.مبارکه دوستان

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

در اصل توسط گل آقا پست شده است View Post
                    dک نکته ظریف در مورد خگستر :
                    تتمه سود سال 90 وپارس یعنی 20 تومان از 38 تومان که برای افزایش سرمایه نگه داشته بود رو به حساب سهامدرانش واریز کرد.
                    خگستر سهامدار 1/317/457/629 وپارس میباشد.به این تعداد سهام مبلغ 20 تومان اظافه کنیید ببینید چی در میاد.الان وقت ندارم حساب کنم ولی یه تعدیل مثبت بزرگ از همینجا داریم.مبارکه دوستان
                    با سلام
                    مجدد
                    فکر کنم کمی اشتباه پیش امده
                    حسابداری تعهدی ایجاب میکنه 38 سود را خگستر در دفاترش ثبت کنه
                    این در 2 مرحله گرفتن سود توفیری در eps خگستر نخواهد داشت
                    :x
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

سلام دوستان
                      فکرمیکنم برخی از دوستان نه چندان حرفه ای با درصد تغییرات روزانه قیمت مشکل دارن و میپرسن که این دوتادرصد مختلف چیه؟ مثل شکل زیر:

توضیح مربوطه: آخرین معامله ای که امروز اتفاق افتاده به قیمت 6279 بوده که نسبت به پایانی دیروز 140 ریال معادل 2.28% افزایش داشته است. ولی قیمت پایانی امروز که 6187 هستش نسبت به پایانی دیروز که 6139 بوده 48 ریال معادل 0.78% اختلاف داره.
                      ناگفته نماند محاسبه قیمت پایانی فرمول خاصش رو داره.

نظر

• omid f
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 93

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                        قچارمتفاوت ترین قندی بزودی 1000 را رد خواهد کرد

در پالایشگاهی ها شبریز با آغاز طرح تولید بنزین آینده ای بسیار روشن پیش رو دارد و این استقبال بازار بی دلیل نمی باشد

در پترو ها فعلا فقط و فقط شپدیس نشان داده روند ر به رشد خود را ادامه خواهد داد
                        البته دوست عزيز دقت كنيد كه شبريز به خاطر همين پروژه سال 92 يه افزايش سرمايه هم خواهد داشت.
                        [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• asir
                          ستاره دار(4)
                          • Jan 2013
                          • 416

وپترو شنفت فولاد شک نکنید
                          حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• AVIN 8861
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 210

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
                            عرض سلام و شب بخیر خدمت هم تالاریهای عزیز.
                            آقا دیدم خیلی ها با توجه به بودجه و اعلام نرخ احتمالی ارز مرجع توسط وزیر اقتصاد، شاید دست به خرید یا فروش هیجانی بزنند. همه اساتید بهتر ازمن میدونن که بدترین کار توی بازار سرمایه، هیجانی و احساسی عمل کردنه. درسته افزایش نرخ ارز مرجع روی گروههایی مثل قند و پالایشگاهی تاثیر زیادی داره و بنده خودم در مورد گروه قند بسیار تشویق کرده بودم؛ اما همواره بیاد داشته باشید که هرگز هیجانی خرید نکنید. یعنی اول خوب خودتون برید بررسی کنید و استراتژیتون رو تعیین کنید، بعد از گروههای مورد نظر، بهترین سهامشون رو بخرید و به استراتژیتون پایبند باشید. برخی افراد ممکنه فکر کنن حالا که ارز مرجع توسط وزیر تقریبا اعلام شد، از فردا باید قندیها بترکونن یا پالایشگاهی ها موشک بشن برن هوا و لذا اگر به هر دلیلی این تصوراتشون درست در نیاد، ممکنه دوباره همونطور که احساسی خریدن، احساسی هم بفروشن و لذا شاید ( تاکید میکنم شاید) حتی فردا گروههای فوق منفی هم بشن و این منفی شدن بخاطر فروش احساساتی یک عده باشه. در صورتی که اگر وارد این گروهها شدید، حداقل تا اردیبهشت دست به سهامتون نزنید تا نتیجه تحلیلتون رو ببینید.
                            شب همگی بخیر<):)
                            جناب فتوحي عزيز
                            عرض سلام و احترام

در حالت كلي نوشته تان كاملا متين و متقن است... اما مقايسه قندي و پالايشگاه به عنوان دو صنعتي كه از افزايش رسمي قيمت دلار منتفع مي شوند كاملا متفاوت است .....در مورد گروه قندي هيچ اتفاق تازه اي نيفتاده ،كماكان مساله مهم افزايش رسمي قيمت شكر است كه حدود يك سال و نيم است ثابت مانده و افزايش احتمالي بهاي رسمي دلار هيچ تاثير مستقيم بر سودآوري قندي ها ندارد...به نظرم رشد 40درصدي اخير هم به خاطر همين تاثير غير مستقيم افزايش قيمت احتمالي دلار بود...پس رشد بعدي دليل بعدي را مي خواهد....در مورد پالايشگاه ها سودآوري آنها به طور مستقيم خواهد بود و بسيار فراتر از صنعت كوچك قند...اساتيد نظر دقيق تر بدهند........ضمنا هيچ كس انتظار ندارد از فردا گروه پالايشگاهي موشكي بالا بروند!! متاسفانه يا خوشبختانه بازار اين گروه را به عنوان سوگلي فراتر از موشك هم بالا برده و مي برد و الان پربازده ترين سهمهاي بازار هستند و خواهند بود...شبريز و شراز و شاوان را الان ببينيد و احتمالا شپناو شبندر.....

نظر

• بابک خان
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 246

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              یکی این رو برا ما ترجمه کنه ...دیگه دوران مفت خری تموم شد ..علی الحساب ..یعنی شش ماه دیگه سکه قیمت روز هر قیمتی باشه درصدی کم می کنن بقیه پول رو خواهند گرفت تا قرون اخر ..جانم چه شود ..کی میره این همه راهو ...

یعنی خودشان هم به روند صعودی دلبر وسکه ایمان دارن ..

قیمت پیشفروش سکه ۱ میلیون تومان شد
                              رئیس کل بانک مرکزی، با اعلام قیمت علی الحساب ۱ میلیون تومان برای هر قطعه سکه در دور جدید پیش فروش، گفت: پیش فروش از ابتدای اسفندماه آغاز می شود.

صنعت بیمه - رئیس کل بانک مرکزی، با اعلام قیمت علی الحساب 1 میلیون تومان برای هر قطعه سکه در دور جدید پیش فروش، گفت: پیش فروش از ابتدای اسفندماه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود بهمنی در یک گفتگوی تلویزیونی جزئیات طرح جدید پیش فروش سکه از ابتدای اسفندماه سال جاری را اعلام کرد و گفت: از یکم اسفندماه سال جاری هر قطعه سکه پیش فروشی به قیمت علی الحساب 1 میلیون تومان آغاز خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی، اظهار داشت: قیمت اصلی سکه بر اساس پیش بینی سود متعارف و نرخ تورم، در 6 ماه آینده تعیین می شود.

بهمنی با اعلام اینکه در این مرحله پیش فروش سکه به صورت 6 ماهه خواهد بود، تصریح کرد: در صورت وجود تقاضا، بانک مرکزی پیش فروش را برای مدت بیشتری در نظر خواهد گرفت.

وی بیان داشت: مبلغ 1 میلیون تومان برای هر قطعه سکه در زمان پیش فروش به صورت علی الحساب است و در زمان تحویل مابقی قیمت آن که قطعا کمتر از قیمت روز بازار خواهد بود تعیین و از خریدار اخذ می شود.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین از طرحی برای ممنوعیت خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی خبر داد و گفت: خریداران و فروشندگان باید برای معاملات ارزی به صرافیهای مجاز مراجعه کنند.
                              سید جان اینا فقط به خاطر تامین نقدینگی خودشون, تا بتونن هزینه هاشونو تو این چند ماه پوشش بدن مثل حقوق کارمندها و ...طلا هم که تا دلت بخواد تو این چند وقت از ترکیه وارد کردن سکه میزنن به قیمت به مردم میفروشن ولی من فکر میکردم که شرایط رو توری جذاب کنن تا مردم هم بخرن ونقدینگی تامین بشه چون خیلی ها دیدن تو پیش فروش قبلی خیلی ها سودهای خیلی خوبی کردن و منتظر شروع پیش فروش خواهند بود.
                              من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

سلام. اوووووووووووووووووووووووووئه! 24 ميليون غبشهر، 6 ميليون غمارگ!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X