سید روند گروه قندی واسه فردا چطورین؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط alirezasa پست شده است View Postسلام سید جان
در مورد سخنان رهبری فکر کنم کفه بنفع ا.ح.ن شد یه جورایی دوبرادر رو کوبید
ولی در رابطه با سخن مذاکرش یه نکته نهفته بود و اون اینکه اگه بیام واسه مذاکره باید هر چی میخوایم بهمون بدید
اول برداشتن تحریمها و .......
عکس العمل بازار ط لا و س ک ه فردا میتونه صحت و سقم موضوع را تایید کنه
اگه قیمتها امدن پایین= مذاکره در راهه
اگه قیمتها رفتن بالا = مذاکره بی مذاکره
پس منتظر بازارهای فردا
نظر
-
از دوستان تقاضا میشه مطالب مربوط به هر سهم رو در تاپیک خودش بزنن ..
منظور اگر خبری در مورد یک سهم بود نمی دانم دوستی نظری در مورد یک سهم داشت ببره تو تاپیک همون سهم ..
اینجا دوستان اگر سوالی در مورد حمایت مقاومت بنیادی روند صعودی نزولی داشتن بپرسن ..اگر زحمتی هم نبود اون مطلب رو در تاپیک اون سهم بزارن تا مشکل نظارتی سایت هم حل بشه ..
چون واقعا نمی رسم ..اونم با این اینترنت زغالی ..
نظر
-
سلام جناب پر ریسک خان.شپترو شپدیس و شاراک خیلی تو ضررم.لطفا راهنمایی بفرمایید تا کی میشه به برگشت اینها امیدوار بود؟ کف قیمتی و اهدافشون چنده؟ آیا از مجمع شپدیس برای افزایش سرمایه اطلاعی دارید؟ بسیار از راهنمییهاتون و وقتی که برای دوستان میگذارید سپاسگزارم و براتون توفیق و سلامتی آرزو میکنم.
نظر
-
سلام سید صبح بخیر
در مورد فلامی سوال دارم صحبت از سود 80 تا 100 تومانی لامیران و اهداف 400 تومانی در میان است. ممنون می شم نظر جنابعالی رو هم بعد از افزایش سرمایه بدونم متشکرم
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
وملت بالای 40 تومن بیاد وصف خرید بشه روند صعود اغاز میشه ..حد ضرر 40 در صورت رفتن بالای 40 ..
کساوه هم بالیا 380 باید بیاد فعلا که موفق نبوده وتا وقتی نیامده هم خرید توصیه نیمشه ..
در ضمن در یان بازار فلامی با 9 درصد سود باز شد وصف خرید ..غبشهر با 12 درصد سود باز شد وصف خرید ...
سهام در لیست خرید همچنان دارن بازدهی میدن وروسفید کردن ..:x
بالای 40 تومان صف می شود و عرضه می کند
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postجناب پرریسک سلام
لطفا یه توضیح نیز در ارتباط با سهم شفارس بفرمایید. من توقیمت 578.9 سوار شدم که فکر میکنم با توجه به معاملات امروز تو قله روند قبلی خریدم. آیا منتظر گزارش بعدی شرکت باشم یا امیدی به صعود مجددنیست؟ خلاصه اینکه مددی...
همچون همیشه زیاده قربانتان
سید جان فکر کنم سوال من تو این اینترنت زغالی گم شد. ممنون میشم جواب بفرمایید.
نظر
نظر