چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پرریسک عزیز سلام-نظرت راجع به خرید کشرق چیه؟ بعضی ها میگن330رو رد کنه تا 800میره بالا

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      با این قیمت شبریز وشپنا همچنان شراز میتونه 2000 رو هم ببینه وجالبرت اینکه لاوان هم میتونه بالای 1500 رو ببینه یعنی لاوان از از همه پالایشی ها داره برا خرید باارزشتر میشه ..البته این دلیل ارزشمند سودشان نیست ...
      درود بر شما
      با دلار 2450توماني که الان محصولات شپنا و شبندر و شراز و شتران داره تو بورس کالا معامله ميشه.
      سال 1392
      شراز 550تومان
      شپنا 800تومان سود خواهند ساخت.
      پي به اي 5شراز ميشه 2750تومان
      پي به اي 5 شپنا ميشه 4000تومان
      ..............................................
      لاوان هم 300تومان خواهد ساخت انشالله که پي به اي 5ان ميشه 1500تومان

نظر

• shams50
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 48

سلام پريسك عزيز
        اگر بخواهيم فردا شاراك رو با يك سهم عوض كنيم
        كدوم سهم رو پيشنهاد ميكني

ممنون ميشم جوابمو بدي

نظر

• aur140
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 140

در اصل توسط shams50 پست شده است View Post
          سلام پريسك عزيز
          اگر بخواهيم فردا شاراك رو با يك سهم عوض كنيم
          كدوم سهم رو پيشنهاد ميكني

ممنون ميشم جوابمو بدي
          پيشنهاد من اينه كه شاراك رو نگهدار مثل اينكه ميخواد سود سال بعد رو بالاي 200 اعلام كنه
          [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• حبیب
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 252

جعفر خان بیزحمت روند قیمتی وپترو و فولاژ را هم بفرمایید

نظر

• امیر303
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 279

تبریک به جناب پرریسک عزیز .یکی دیگه از سهمای پیشنهادی ایشان تعدیل مثبت داد.شلعاب رو میگم. پر ریسک دوست داریم.

نظر

• يگانه
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 616

از سود دوستان در سهمها خیلی خوشحالم
                و تبریک به جعفر عزیز بابت سود رسانی در این 2-3 ساله به سهامدار جز و اینکه از معدو افرادییه که تقریبا میشه گفت اشتباهی نداشته

این جعفر خان اندازه چند تا شرکت سرمایه گذاری و تحلیلی برای خرید سهم و معرفی اون وقت میذاره

خدا پدر و مادرش رو و خودش رو همیشه شاد و سلامت بداره

نظر

• کاوشگر
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 71

سلام سید جان
                  ضمن تشکر از زحماتت .غبشهر میانگین بالا 1450 تومان دارم با توجه به اینکه نقدینگی نداشتم نتونستم میانگین پائین بیارم همچنین خواستم با غمارگ عوض کنم که از برایند راهنمائیهای دوستان اینطور نتیجه گرفتم که اگه قرار به جهشی باشه این دو سهم فرقی با هم ندارند و حتی غبشهر یه جورایی بهتره و این شد که تصمیم گرفتم با غبشهر بمونم و این شد نتیجه که غمارگ خیلی از غبشهر جلو افتاد و ما یه جورایی حالا حالا ها باید منتظر باشیم تا قیمتمون سر به سر بشه. نظرت رو راجع به غبشهر و آینده اون و آیا این که در آینده می تونه به اندازه غمارگ رشد داشته باشه یعنی به اندازه رشد اون برسه؟ باز هم ممنون
                  مهمتریت درسی که از این جریان گرفتم 1) رعایت حد ضرر 2) خرید پله ای البته حالا حالاها ما باید تجربه کسب کنیم و صد البته در معیت سید عزیز
                  [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• aur140
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 140

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                    سلام سید جان
                    ضمن تشکر از زحماتت .غبشهر میانگین بالا 1450 تومان دارم با توجه به اینکه نقدینگی نداشتم نتونستم میانگین پائین بیارم همچنین خواستم با غمارگ عوض کنم که از برایند راهنمائیهای دوستان اینطور نتیجه گرفتم که اگه قرار به جهشی باشه این دو سهم فرقی با هم ندارند و حتی غبشهر یه جورایی بهتره و این شد که تصمیم گرفتم با غبشهر بمونم و این شد نتیجه که غمارگ خیلی از غبشهر جلو افتاد و ما یه جورایی حالا حالا ها باید منتظر باشیم تا قیمتمون سر به سر بشه. نظرت رو راجع به غبشهر و آینده اون و آیا این که در آینده می تونه به اندازه غمارگ رشد داشته باشه یعنی به اندازه رشد اون برسه؟ باز هم ممنون
                    مهمتریت درسی که از این جریان گرفتم 1) رعایت حد ضرر 2) خرید پله ای البته حالا حالاها ما باید تجربه کسب کنیم و صد البته در معیت سید عزیز
                    با اجازه از سيد عزيز
                    غبشهر بايد در گزارش 3 ماهه خودش رو به بازار اثبات كنه كه ميتونه روند سودآوريش رو ادامه بده بنابراين تا فروردين صبر كني خوبه به علاوه اينكه افزايش سرمايه از محل انباشته هم داره و نگهداري در ميان مدت خوبه

باز هم پوزش از سيد عزيز
                    [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• Controller
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 127

نظرتون در مورد بیمه دانا چیه؟
                      تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• ahmad30_n
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 207

توقف نمادهاي معاملاتي پارتا، چنوپا، فسلير، شسم
                        به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي مجتمع صنعتي آرتاويل تاير، نئوپان22بهمن، سوليران و توليد سموم علف كش با توجه به لغو پذيرش از بورس، متوقف شدند. مديريت بازار
                        اين شسم از 180 همينجوري تا 250 بالا اومد و داشت همه رو وسوسه مي كرد بخرنش
                        ولي طبق صحبت جناب پرريسك كه مي گه سراغ سهم زيانده نريد ، نتيجه اش رو ببنيد ( كلا با صف خريد از بورس انداختنش بيرون )
                        [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• امیران
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 242

تاپیک از تاب و تب افتاد....دیگه لطف نداره

نظر

• dowpal
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 78

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                            سلام سید جان
                            تشکر من بعد از سید که توجهم رو برخلاف بعضی از سایتهای پولی به غمارگ و غبشهر جلب کرد تقدیم دوستی بنام بابک 52 تقدیم شد
                            ایشون تو همین جا اخطار دادن که توجه بازار از سهام غذا برگشته و من با دقت رو این موضوع از 30 درصد ضرر در 4 ماه طاقت فرسا جلوگیری کردم
                            دوست عزیز
                            همونطورکه گفتی حقیقت رو بپذیر
                            غمارگ برتر از غبشهر بود چون حتی اگر روند سود اوری بهم میخورد برگ برنده دیگری داشت اونم زمین فروختنه!
                            یادم نرفته که
                            سید میگفت : اینا که غمارگ میفروشن چی میخان جاش بخرن
                            مگر روغن ارزون شده... مگر دلار ارزون شده...مگر زمین برا فروش نداره

با دقت رو این حرفا و کمین برا فرصت ورود حالا مزدش رو گرفتم

ممنون از لطف سید و بابک

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                              تاپیک از تاب و تب افتاد....دیگه لطف نداره
                              اگر از سهام در لیست خرید در سبدتون باشه ویهو ببنده مثل غمارگ 50 درصد سود بده این تاپیک از تب وتاب نمی افته وهمیشه لطیف باقی میمونه ..

بازار الان بالای ک ماه هست رفته تو کما والان بقیه سهام لیست خرید دارن کولاک می کنن از فلامی بگیر تا غذایی ها وتازه از فردا با صف های میلیونی منتظر باشید تا فک بازار بیاد پایین برا غمارگ هدف رو 700 گفته بودم وامروز هدف غمارگ رو می بریم بالای 1000تومن کاملا بنیادی ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post

تشکر من بعد از سید که توجهم رو برخلاف بعضی از سایتهای پولی به غمارگ و غبشهر جلب کرد تقدیم دوستی بنام بابک 52 تقدیم شد
                                ایشون تو همین جا اخطار دادن که توجه بازار از سهام غذا برگشته و من با دقت رو این موضوع از 30 درصد ضرر در 4 ماه طاقت فرسا جلوگیری کردم
                                دوست عزیز
                                همونطورکه گفتی حقیقت رو بپذیر
                                غمارگ برتر از غبشهر بود چون حتی اگر روند سود اوری بهم میخورد برگ برنده دیگری داشت اونم زمین فروختنه!
                                یادم نرفته که
                                سید میگفت : اینا که غمارگ میفروشن چی میخان جاش بخرن
                                مگر روغن ارزون شده... مگر دلار ارزون شده...مگر زمین برا فروش نداره

با دقت رو این حرفا و کمین برا فرصت ورود حالا مزدش رو گرفتم

ممنون از لطف سید و بابک
                                تنها دلیل اینکه غمارگ وغبشهر رو با وجود ورود به روند نزولی که اتفاقا حد ضرر هم گذاشته بودیم برا غبشهر 1480 وبرا غمارگ هم 390 باز هم توصیه به خرید کردم همین بسته شدن برا تعدیل وفرصت خرید ندادن بود ..غمارگ بدجوئر نقره داغ کرد غبشهر هم پایین باز شد ولی جبران می کنه ..

نظر

در حال کار...
                                X