دوستان عزیز در مورد وتوشه هم بد نیست یکم تحقیق کنید و روش فکر کنید
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
سلام جناب پرریسک عزیز
نظر شما درباره گزاش قزوین چیه
خرید بنده ۱۰۵۵۰ریاله نگه دارم یا با سهم دیگه عوض کنم با توجه به روند نزولی قندی ها؟
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
نظر
-
خوشحالم که امروز کشرق قدرت خود را به بازار نشان داد و شرمنده دوستان نشدیم >:D<
برای فردا به دستور استاد پرریسک و با توجه به جو مثبت سیاسی و کاهش قیمت دلار به نظرم حتاید و حفاری بهترین باشند ،
جناب پرریسک لطفا در مورد فخوز هم نظر خودتان را بفرمایید ؟؟
نظر
-
جعفر جان خدا قوتدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستگروه قندی بارها هشدار داده شد ...
بازری که غمارگ با سود بالای ۱۶۰ تومن و۸۰ تومن تقسیم سود در مجمع ویک زمین که بفروشه بالای ۲۰۰ رو سودش میاد وسال بعد هم بالیا ۲۰۰ فقط سود عملیاتی داره رو ول می کنه وزیر ۶۰۰ میفروشه .میره برا من قچار وقثابت وقشرین وقندیها درپیت خرید می کنه هر بلایی سرش بیاد حقشه ..
همچنان غمارگ در صدر لیست خرید با هدف فعلی ۹۰۰ وبعد ۱۲۰۰ ...
هيچ وقت يادم نمي ره اونروزها كه سهم پايين ميومد و تونستم بمونم و به تحليل شما اعتقاد راسخ داشتم و اضافه كنم تا از غبشهر با سود خوبي خارج بشم
ولي انصافا قيمت هاي مي گن براي اين دوقلو خيلي بالاست نمي دونم شايد واقعا قصد رشد نجومي كردن كه فك بازار چه عرض كنم همه جاي جاي بازار بياد پايينwww.mahak-charity.org
نظر
-
با اجازه دوستاندر اصل توسط omid_amorous پست شده است مشاهده پستدوستان واسه فردا چه سهمی روپیشنهاد میکنید؟؟؟ برای خرید سنگین / پر ریسک عزیز ممنون می شم راهنمایی کنید
به نظر من غمارگ با همون حد ضرر ۶۲۲ واقعا عالیه
در ضمن پرریسک عزیز تو صفحه قبل کاملا توضیح دادن :
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستواقعا پست ها رو دنبال نمی کنید ...
الان بیش از دو هفته هست بنده گفتم گروه تجهیزات روند صعودی داره ..کاری هم به تحریم نداشتم ..از اون موقع تا حالا فاذر ۳۰ درصد رشد کرده ومپنا هم ۱۰ درصد ..تازه همه بوق گرفتن تو سایتها که داره توافق میشه ..
دوست من گروه تجهیزات خودرو برقی بانکی رایانه ...اینها میتونن رالی اغاز کنن ..با گروههایی که تحریم باشن یا نباشن براشون فرقی نداره مثل گروه کاشی ..گروه کاشی وروغنی ...
از گروه تجهیزات همچنان حتاید در صدر لیست خرید با حد ضرر ۴۲۰ ..کل گروه ج صف خرید هست فقط مونده حتاید وهدف ۶۰۰ داره ..خواست صف بشه بخرید ..
مپنا با حد ضرر ۲۴۴ تومن وهدف بالیا ۳۰۰ تومن ..حفاری با حد ضرر ۳۳۳ تومن وهدف بالی ۴۵۰ تومن ...
ز گروه خودرو خبهمن بالای ۱۴۱ تومن با حد ضرر ۱۴۱ وهدف بالای ۲۰۰ تومن وحتی ۲۵۰ ..
از گروه کاشی شلعاب در صدر لیست خرید با هدف بالیا ۷۰۰ و۸۰۰ تومن وبعد کچینی کساوه کسعدی..
گروه غذایی هم غمارگ در صدر لیست خرید با هدف ۹۰۰ وبعد ۱۲۰۰ ..غپینو با حد ضرر ۳۳۴ تومن با هدف ۴۰۰ وغالبر هم بالای ۲۶۶ تومن اگر بیاد با هدف ۴۰۰ تومن ..تکنیکالی..
نظر
-
در اصل توسط omid_amorous پست شده است مشاهده پستدوستان واسه فردا چه سهمی روپیشنهاد میکنید؟؟؟ برای خرید سنگین / پر ریسک عزیز ممنون می شم راهنمایی کنید
شپاس
شرانل
رکیش
ذوب
غمارگ
.....صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
نظاره گر سرمایه گذاری پتروشیمی - کربن ایران - ایرانول - هستم و ممکنه دومین پله را با اینها تو درصد منفی فردا بردارم نگه میدارم برای بعد عید فکر میکنم کربن با توجه به تشکیل مجمع تو اوایل اردیبهشت ماه سرعت برگشتش بیشتر باشد کما اینکه شدوص متوقف است برای تعدیل مثبت وپترو هم فردا تو منفی گزینه خوبی برای خرید استدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
تاريخ: يكشنبه، ۱۳ اسفند ۱۳۹۱-۲۳:۱۶
موي عاقل
شماره عضويت: ۱۱۱۳۹
عضو شده در: سهشنبه، ۸ فروردين ۱۳۹۱-۱:۱۸
تا زمان بازگشايي شبندر فعلا جو گروه رو هيجاني نگه خواهند داشت.كل معاملات شاوان و شراز ۲۰ ميليارد تومن هم نميشه و براي اقاي م و هئيت بزرگ همراه عددي نميشه.اقاي م امروز با واسطه يا بي واسطه پيغام دادن دست از سرشون بردارم.ولي تا موقعي كه بوق و بوقچي هست ضد بوق منم فعاله
نظر
-
-
اگه لینک تاپیکی که توش مطلب میذارن رو هم بدی خیلی خیلی ممنون میشمدر اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پستبورکس

نظر