چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samie
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 98

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
    شرانول باید گزارش 92 ش بیاد
    میگن یه تعدیل منفی کوچیک داره
    حواستون باشه
    شبهران هم گزارش معمولی داشت

ی چیزی........

به نظرم پالایشگاهی ها دارن میشن قند پارسال
    و میگن دارن بادشون میکنن که شبندرای خودشون رو بالا بندازن........تعدیلای مثبت هم پیشخور شده
    یادتون باشه p.e بازار ایران 4 5 یا دیگه 6 مناسبه
    یا حق
    آقا مصطفي دو روزه بدجوري جو منفي ميدي خودت هم كه نقد شدي ، اگه خبري، رانتي، چيزي داري بگو ما هم نقد شيم
    شما پر سود كه هستي . مسبب شو تا دوستان اين تاپيك پرسودتر باشن ;)
    آخرین ویرایش توسط samie؛ 2013/03/02, 22:54.
    [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

اقا من چجوری برسونم به شما؟! بنویسم اینجا فک کنم ناظر گیر بده
      ناظر گرامی چجوری برسئنم بشون؟ خصوصی شون بستست
      مصطفي جان قديما يادش بخير حموما عمومي بود بعد خصوصي مد شد ديگه مردم كلاسشون رفته بود بالا هروقت مي خواستن برن حموم اول درخواست نمره خصوصي ميكردن بعد اگه نبود مي رفتن عمومي حالا حكايت حكايت شماست دوست عزيز عموميش كن دادش بصورت عمومي اعلام كن مگه ما دل نداريم :D
      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• منتظر
        عضو جدید
        • Feb 2013
        • 15

اقا من چجوری برسونم به شما؟! بنویسم اینجا فک کنم ناظر گیر بده
        ناظر گرامی چجوری برسئنم بشون؟ خصوصی شون بستست
        آقا مصطفی ناظر ایراد نمیگیره من دیدم دوستان اینجا میل یا شماره به هم میدن . حالا شما تلاشت رو بکن لطفا

نظر

• bahane
          Banned
          • Feb 2013
          • 76

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
          برادر من، مصطفي خان. هميشه مقصر اصلي سود و زيان خود آدمها هستند. من غمارگ و غبشهر رو از خيلي وقت پيش دارم، چون به سهمم ايمان دارم، نگه اش داشتم. بعد منفي هاي زيادي كه خوردن و همه ميگفتن كارشون تمومه، من هنوز مثل پرريسك ايمان به سوداوريشون داشتم. و خدا رو شكر اونقدر بهم سود دادن، كه از ضرر سنگين توي قشهد خارج شدم هيچ، الان كلي توي سودم! ضرر قشهدم بخاطر طمع و كم تجربگيم بود! ياد گرفتم وقتي سهمم علي هست، اگه توي روند نزولي اومد، فقط ميانگين بيارم پائين و تابع حرف كسي هم نباشم.
          از نظرات اساتيد استفاده ميكردم وجمع بندي ميكردم! و اخرين نكته اينكه هيچوقت دست به خريد و فروش احساسي نكردم. اصلا دندون طمع به گرفتن شخليج تيز نكردم. چون مطمئن بودم اگه برم توي صفش، اينقدر باندهاي مافيايي هستن كه گيرم نميمومد و از سودهاي بقيه بازار جا ميموندم! :D
          پس با تجربه تر در بورس عمل كن تا موفق باشي برادر من.

سلام
          اگر تجربه عرضه شبندر رو داشته باشی از گرفتن شخلیج نا امید نمیشی
          تا ده دقیقه هر چی میخریدن تموم نمیشد
          بقیه تجارب با خودت...

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

در اصل توسط samie پست شده است View Post
            آقا مصطفي دو روزه بدجوري جو منفي ميدي خودت هم كه نقد شدي ، اگه خبري، رانتي، چيزي داري بگو ما هم نقد شيم
            آخه شما با بالا بالا در ارتباطي. پر سود كه هستي . پرسودتر باشي;)
            سامی جون
            خلیج رو که همه میدونن

پالایشی ها هم تابلوست و ی سری اخبار
            من خودم خرید و فروش هم میکنن تو این روزا
            اما نه سنگین و نه بلند مدت با سود زود خارج میشم
            خرید فروشامم اعلام کردم پ مثبت هم هست توش :)

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط hamed1 پست شده است View Post
              عرض سلام و خسته نباشيد و ارادت بابت راهنمائي هاي خوب شما
              مي خواستم ببينم شراز از ليست صعودي درآمدي كه اينجا نيست اگه چنين هست فردا بفروشم چون حتي حد ضرر 1180 هم كه قبلا گفتيد نرسيده و چرا از ليست شما خذف شده؟
              با عرض سلام..

گروه پالایش همچنان روند صعودی داره ..بنده هم جایی نگفتم روند عوض شده ..

فقط در لیست خرید سهامی اورده شد که رشد کمتری دارن وداشتن وریسک کمتر وبازدهی بیشتر ..

شراز همچنان حد ضرر 1180 تومن ودوستان به نظرم جای هیچ نگرانی نیست ..شراز از نظر من همچنان برترین سهم گروه پالایش هست برا خرید ..واز نظر قیمتی به نظرم از شبریز باید بالاتر باشه حداقل ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در ضمن امروز پول خوبی وارد بازار شد ..با خریدهای شدیدی که حقوقی ها روی کچاد ککگل فولاد ذوب امید مس و....داشتن ...

باید دید این پول های ازاد شده از این سهام از چه گروهی سر در خواهد اورد ...ان گروه بیشترین بازدهی رو خواهد داد ..فعلا که بازار هجوم برده رو تجهیزات روغنی پالایش ..

در مورد روغنی ها غمارگ سود زمین رو زیر 140 گفتهب ود سال قبل حالا با این رشد ملک به نظرم بالای 250 تومن فقط از این محل باشه وبالای 200 هم سود کاملا عملیاتی با 80 تومن تقسیم سود ..

همچنان غمارگ در صدر لیست خرید گروه غذایی ...وجزو سهام برتر برا خرید با بازدهی حداقل 50 درصد دیگر ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط samie پست شده است View Post
                  شما پر سود كه هستي . مسبب شو تا دوستان اين تاپيك پرسودتر باشن ;)
                  چند ماه قبل که بورس اقدام به بستن فله ای سهام کرد اخطار خروج داده شد وزمان خروج ان زمان بود ..

الان که دیگه اکثر سهام با دید مجمع حکم طلا دارن هر چند در بورس ایران کف قیمت وسقف قیمتی معنا ندارد ..

پس در روند صعود سهامداری در روند نزولی فقط باید نگاه کرد ...

نظر

• hass
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 20

درود بر پرریسک گرامی
                    خواهش می کنم نظرتان را در باره شکربن و پسهند بفرمایید.
                    با سپاس

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      با عرض سلام..

گروه پالایش همچنان روند صعودی داره ..بنده هم جایی نگفتم روند عوض شده ..

فقط در لیست خرید سهامی اورده شد که رشد کمتری دارن وداشتن وریسک کمتر وبازدهی بیشتر ..

شراز همچنان حد ضرر 1180 تومن ودوستان به نظرم جای هیچ نگرانی نیست ..شراز از نظر من همچنان برترین سهم گروه پالایش هست برا خرید ..واز نظر قیمتی به نظرم از شبریز باید بالاتر باشه حداقل ..
                      از فردا بازار علاوه بر پالایشی ها به گروه غذایی نیز نظر خواهد داشت. همگان تصور بر بازگشایی حدود 400 برای غپینو بودند و این قیمت بازگشایی تثبیت رشد گروه را به دنبال خواهد داشت
                      پالایشی ها فاکتورهای محرک زیادی پیش رو دارند .منتظر گزارش شراز باید باشیم. بازگشایی شتران و شبندر و همچنین شپنا خود دوران تازه ای برای این گروه بوچود خواهد آورد.
                      ......

نظر

• MOSTAFA
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 989

چند ماه قبل که بورس اقدام به بستن فله ای سهام کرد اخطار خروج داده شد وزمان خروج ان زمان بود ..

الان که دیگه اکثر سهام با دید مجمع حکم طلا دارن هر چند در بورس ایران کف قیمت وسقف قیمتی معنا ندارد ..

سید جعفر قانون های خلق الساعه سیاسی و....... کف و سقف رو مشخص میکنه

امروز هم بد جور کگل رو خریدن ولی ومعادن رو اصلا نخریدن اینورش لحاظ کن!!!!!

نظر

• space_mohamad
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 313

جناب پرریسک
                          کدوم مجمع را شما پیشنهاد میکنید ؟
                          شیران مجمعش باز هم مثل قبل میترکونه ؟ من سری قبلی 120 درصد ازش گرفتم ....
                          نظرتتون هم در مورد فروش حفاری وذوب بفرمایید ...
                          تشکر از زحماتتون

- - - Updated - - -

جناب پرریسک
                          کدوم مجمع را شما پیشنهاد میکنید ؟
                          شیران مجمعش باز هم مثل قبل میترکونه ؟ من سری قبلی 120 درصد ازش گرفتم ....
                          نظرتتون هم در مورد فروش حفاری وذوب وفولاژ بفرمایید ...
                          تشکر از زحماتتون
                          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• samie
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 98

سيد جان نظرتون در رابطه با كهرام چيه من ميان مدتي و بلند مدتي هستم يه پله ١٤٨ خريد داشتم يك پله هم ١١٥ فكر ميكنيد اگه جو مثبت بشه ميتونه رشد خوبي داشته باشه؟
                            [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• arinoos
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 47

جناب پرریسک شب خوشی ارزو مندم نظرتون راجب نفت بهران چیست .. ایا افزایش سرمایش درسته روند این سهم چگونه است امروز روز خوبی نداشت واگرایی چگونه است ... در مورد فاراک سیگنال مثبت نداره از چه نقطه ایی دوباره حمایت شروع میشه واسش ...غبشهر جز سهام های خوب یادگاری است که از شما دارم ..

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                                تا حالا کسی دیده بود ومعادن صف فروش بشه؟؟؟ اونم 18 میلیون!! من سهامدار 5 ساله شم تو بحران اقتصادی 2008 هم همچین چیزی ندیدم!
                                اون حقوقی هم خیلی بامزه بوده، یه دونه سهم خریده! :))

با سلام
                                اون موقع ومعادن تازه قبل از افزایش سرمایه 220 درصدی تا 180 تومان هم نزول پیدا کرد در اون قیمت ها صف فروش 20 - 30 میلیونی دیگه معنی نداشت
                                الان ومعادن بدون احتساب افزایش سرمایه یعنی 1300 - 1400 تومان خوب طبیعیه بعد از افزایش قیمت 150 - 200 درصدی در مقابل هر خبر بدی واکنش تندی نشون بده

نظر

در حال کار...
                                X