چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط hass پست شده است View Post
    درود بر پرریسک گرامی
    خواهش می کنم نظرتان را در باره شکربن و پسهند بفرمایید.
    با سپاس
    5 دقیقه طول میکشه وارد سایت بشم ..5 دقیقه طول میکشه پست بزنم 5 دقیقه هم طول میکشه ارسال کنم ..

اگر کم پست میزنم دوستان ببخشن ..چاره ای نیست ..

کربن در 180 با هدف 300 وبعد 400 معرفی شد وتا 350 رفت ورالی تموم شد ..

حد ضرر اول 290 که به نظر شکست حمایت دوم 257 وشکست این حمایت یعنی روند نزولی میان مدت هم تایید میشه که میره برا حمایت 217 تومن ..

سهند حمایت اول 410 وبعدی 398 بشکنه تا 360 میاد ..تا وقتی زیر 360 نره از نظر من همچنان این سهم میتونه بالای 700 رو ببینه فقط تکنیکالی ..

دوستان کوتاه مدت حد ضرر بره رو 398 تومن ..

نظر

• arinoos
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 47

جناب پرریسک شب خوشی ارزو مندم نظرتون راجب نفت بهران چیست .. ایا افزایش سرمایش درسته روند این سهم چگونه است امروز روز خوبی نداشت واگرایی چگونه است ... در مورد فاراک سیگنال مثبت نداره از چه نقطه ایی دوباره حمایت شروع میشه واسش ...غبشهر جز سهام های خوب یادگاری است که از شما دارم ..

نظر

• mojtaba.h
        عضو جدید
        • Feb 2013
        • 12

در اصل توسط mojtaba.h پست شده است View Post
        سلام و خسته نباشید خدمت پرریسک
        بنده چند وقتی هست که مطالب نوشته شده توسط شما را دنبال می کنم دستتون درد نکنه واقعا صادقانه و مخلصانه هست.
        یه لطفی بکنید اگر زحمتی نیست نظرتون را در مورد سبد من بفرمایید.
        فاسمین
        بترانس
        فخوز
        این سهم ها را نگه دارم یا بفروشم با توجه به این که در صورت فروش فاسمین و بترانس کمی ضرر می کنم چون بالاتر از قیمت کنونی خریدم. واگر بفروشم جاش چی جایگزین کنم
        بنده این سهم ها را با دید بلند مدت و میان مدت خریم.
        سلام وخسته نباشید. سید بزرگوار لطف می کنید نظرتون را بفرمایید.
        زندگی سخت زیباست

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
          سید جعفر قانون های خلق الساعه سیاسی و....... کف و سقف رو مشخص میکنه

امروز هم بد جور کگل رو خریدن ولی ومعادن رو اصلا نخریدن اینورش لحاظ کن!!!!!
          بنده کاری به سیاست ندارم ..روند صعودی میخرم وحد ضرر میزارم وسهامداری می کنم وتا زمانی روند نزولی نشده صبر می کنم ...چون گفتم صقف قیمتی معنا نداره ..خیلی ها میگفتن قندیها تمام ..ولی قنیدها تا جایی رفتن که دهان خیلی از تحلیلگرها باز ماند واکثرار هم فرصت خروج دادن ..این از خاصیت های روند صعودی هست که حداقل 3 روز فرصت خروج میدهد مگر در 10 تا15 درصد موراد که رقمی نیست اگر کسی سبد داشته باشه واگر سهم قوی خرید داشته باشه .

روند نزولی شد میفروشیم وتا زمانی مجدد صعوید نشه خرید نمی کنیم چون کف قیمتی معنا ندارد در بورس ایران ...خارک رو زیر 1400 هم فروختن ..ممکنه اینبار زیر 1000 بفروشن ..خدا رو چه دیدی؟؟؟؟:D

در مورد کگل منظور بنده این بود پول زیادی ازا د شد از همین سهام حالا این پول کجا میره ؟؟؟ومعادن هم جمع میشد که دیگه پول بسیار بیشتری ازاد میشد...این پول باید بره رو یک گروهی ..مهم پیدا کردن اون گروه هست ..؟؟؟شایدم رو هیچ گروهی نره ..

وگرنه گروه معدنی یک ماه قبل سیگنال فروش دادن ..کسی نمیخواد کگل چادر و...بخره که این گروه همشون از یلست خارج شدن چون ر وند نزولی دارن ..

فعلا گروههایی که روند صعودی دارن ..پالایش ..تجهیرات ...روغنی ....کاشی ...وتا حدودی گروه سیمان ...ببینم چه میشه ..من گروه روغنی وکاشی رو خیلی پسند میکنم چون هم بنیادی بسیار قوی دارن هم رشد کمی کردن خصوصا کاشی وهم در ابتدای روند صعودی هستن وحد ضرر هم داریم

در اصل توسط samie پست شده است View Post
          سيد جان نظرتون در رابطه با كهرام چيه من ميان مدتي و بلند مدتي هستم يه پله ١٤٨ خريد داشتم يك پله هم ١١٥ فكر ميكنيد اگه جو مثبت بشه ميتونه رشد خوبي داشته باشه؟
          بنده همچنان کسعدتی کساوه کچینی کاذر وشلعاب رو پیشنهاد میدم ..نمی دونم این همه کاشی خوب چرا کهرام ؟؟؟کرهام همچنان روند نزولی هست

در اصل توسط arinoos پست شده است View Post
          جناب پرریسک شب خوشی ارزو مندم نظرتون راجب نفت بهران چیست .. ایا افزایش سرمایش درسته روند این سهم چگونه است امروز روز خوبی نداشت واگرایی چگونه است ... در مورد فاراک سیگنال مثبت نداره از چه نقطه ایی دوباره حمایت شروع میشه واسش ...غبشهر جز سهام های خوب یادگاری است که از شما دارم ..
          بهارن حد ضرر 1520 تومان ..شرانول رو بیشتر می پسندم ..بهارن در قیمت زیر 1300 معرفی شد تابالای1600 هم رفت وبازدهی خوبی داد ..

فاراک هم حد ضرر 243 تومن ..

نظر

• s400
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 78

با سلام اولويت اول براي خريد كاشي كدوم در
            صدر ليست هست؟؟؟

- - - Updated - - -

با سلام اولويت اول براي خريد كاشي كدوم در
            صدر ليست هست؟؟؟

نظر

• امید
              عضو عادی
              • May 2011
              • 123

با سلام
              پر ریسک عزیز وضعیت غپینو رو چگونه می بینید ؟ با تشکر

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                فعلا گروههایی که روند صعودی دارن ..پالایش ..تجهیرات ...روغنی ....کاشی ...وتا حدودی گروه سیمان ...ببینم چه میشه ..من گروه روغنی وکاشی رو خیلی پسند میکنم چون هم بنیادی بسیار قوی دارن هم رشد کمی کردن خصوصا کاشی وهم در ابتدای روند صعودی هستن وحد ضرر هم داریم

جناب پرریسک

در مورد تک سهم هایی مثل بموتو و شفارس و برخی سهام ساختمانی نظرتون چیست

نظر

• کاویانی
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 71

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  5 دقیقه طول میکشه وارد سایت بشم ..5 دقیقه طول میکشه پست بزنم 5 دقیقه هم طول میکشه ارسال کنم ..

اگر کم پست میزنم دوستان ببخشن ..چاره ای نیست ..

کربن در 180 با هدف 300 وبعد 400 معرفی شد وتا 350 رفت ورالی تموم شد ..

حد ضرر اول 290 که به نظر شکست حمایت دوم 257 وشکست این حمایت یعنی روند نزولی میان مدت هم تایید میشه که میره برا حمایت 217 تومن ..

سهند حمایت اول 410 وبعدی 398 بشکنه تا 360 میاد ..تا وقتی زیر 360 نره از نظر من همچنان این سهم میتونه بالای 700 رو ببینه فقط تکنیکالی ..

دوستان کوتاه مدت حد ضرر بره رو 398 تومن ..

جناب پرریسک برای حل مشکل وارد شدن به سایت، کش (حافظه) مروگر خودتون رو پاک کنید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.

Google Chorome
                  Menu > Tools > Clear browsing data > Select beginning of time > Clear browsing data

Firefox
                  ّFirefox button > Option > Advanced > Network > Cached Web Content > Clear Now > OK
                  [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• آذر
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 63

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                    سید جعفر قانون های خلق الساعه سیاسی و....... کف و سقف رو مشخص میکنه

امروز هم بد جور کگل رو خریدن ولی ومعادن رو اصلا نخریدن اینورش لحاظ کن!!!!!
                    کگل برای افزایش سرمایه بسته می شد و فرصتی برای خریداران نداشت تا سر صبر سهم را جمع کنند ولی معادن فرصت کافی برای جمع کردنش دارند.

نظر

• محمد یزدی
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 948

جناب پرریسک عزیز سلام و عرض ارادت

کساوه کچینی و کاذر از گروه کاشی که مد نظر شما هست چه سودی رو میتونند بسازند و هدف های قیمتی از نظر شما در چه محدوده ای میتونه باشه

ممنون از وقتی که میزارید
                      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• samie
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 98

پرريسك عزيز
                        اين فاراك رو حد ضررش رو براي ميان مدت و بلند مدت هم زحمت ميكشي بگي.
                        ممنون از تمام محبتهات
                        [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                          جناب پرریسک عزیز سلام و عرض ارادت

کساوه کچینی و کاذر از گروه کاشی که مد نظر شما هست چه سودی رو میتونند بسازند و هدف های قیمتی از نظر شما در چه محدوده ای میتونه باشه

ممنون از وقتی که میزارید
                          کچینی:
                          در اصل توسط آریو پست شده است

کچینی
                          سال 91 میتواند 80 تومان سود بسازد
                          برای سال 92 میتواند حدود 100 تا 110 تومان سود داشته باشد که در اولین پیش بینی 85 تومان اعلام کرده است
                          قیمت سهم 310 تومان
                          سهم اگر در مجمع پیش رو 80 تومان تقسیم کند به سود 100 تا 110 تومانی سال 92 نسبت پی به ای2.2 خواهد داشت

سهم با نسبت پی به ای 4 قابلیت رشد تا 450 تا 500 تومان را خواهد داشت
                          در اصل توسط آریو پست شده است

کساوه

سال 91 سودی معادل 90 تومان خواهد ساخت
                          سال 92 دسترسی به سود 115 تومان دور از انتظار نیست
                          قیمت سهم 380
                          پس از کسر سود 85 تومان از قیمت 380 تومان با سود تخمینی 115 تومان نسبت پی به ای سهم 2.5 خواهد بود
                          کساوه با نسبت پی به ای 4 قابلیت رشد 500 تا 550 تومان را دارد

115*4=460
                          +
                          85
                          =
                          545 تومان
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• dolphin
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 78

دوستان با شاراک و کرماشا چه کنیم دیگه دارن اعصاب خورد کن میشن
                            برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• naser20
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 16

جناب پر ریسک لطفا نظرتونو در باره شاراک و پارسان میفرمایید.ممنون وسپاسگزارم

نظر

• بچه کف بازار
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 461

۳۴ درصد پالایشگاه شیراز به قیمت روز عرضه به علاوه ۳۵ درصد به شرط آنکه از ۱۶ هزار و ۳۵۷ ریال کمتر نباشد، با شرایط ۳۰ درصد باقی اقساط ۳ ساله بابت رد دیون به بانک ها روانه میز فروش فرابورس خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X