تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیان
    کاربر فعال
    • May 2012
    • 634

هرچه پیش اید خوش اید ما که خندان میرویم،، اگه موقع بازگشایی بازار مثبت بود 20%بالاتر ، اگه بازار منفی بود 20% پایینتر ، تفاوت معامله 40% ،، بازار منفی هم محاسن خودش رو داره ،، فرصت خرید خوبیه برا همچین سهمهایی،، البته به نظرم اینجور میاد
    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

نقل قول نوشته شده توسط abolfazl_51 مشاهده گفتگو
      با سلام دوست عزیز این گزارش ربطی به متوقف شدن نماد نداره به قول خودتان تاریخ گذشته است وبعید میدونم با این گزارش نماد باز بشه ولی احتمال گزارشهای بعدی در امشب یا روزهای اینده روی سایت کدال بشینه
      سلام بر دوست خوبم
      ابوالفضل جان به امید خدا اینچنین است چون
      1 - معمولا سهم برای گزارش حسابرسی شده بسته نمیشود اونهم از نوع 5 ماه پیشش
      2 - طبق اطلاعیه کدال شمواد جهت تعدیل سود بسته شده است (البته تعدیل در گزارش 9 ماهه اش که سود سالانه 262 ریال را که در گزارش ششماهه 95 ریال پوشش داده بود در 9 ماهه 295 ریال پوشش داد که طبق حساب سر انگشتی سود شرکت متوسط و محتاطانه 400 ریال است هر چند به دلیل پوشش زیان انباشته بیشتر نیز برآورد میشود
      بنا بر این شرکت برای اعلام سود جدید سالی مالی فعلی و حتی سال مالی اینده میتواندبسته شده و پس از اعلام آن بازگشایی میشود فقط سئوال این بود که چرا گزارش های زمان قبل را بیموقع اعلام میکنند اینها همه و بسته شدنش نیزبعد از اعلام تعدیل خوب قبلی میباشد
      پیش بینی بنده مانند خیلی از دوستان دیگر اینستشمواد راهش را پیدا کرده و بعد از پوشش زیان انباشته ودر مسیر روند سود انباشته و سوددهی های خوب آتی میباشد و به امید خدا خوشبین هستم
      سلامت و سودمند باشید
      بورس دوست

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

نقل قول نوشته اصلی توسط بورس دوست نمایش پست ها
        جناب ساده ی ساده از لطف شما ممنونم / چون گزارش جدید اومده بود و از روز خرید تا کنون ب دوستان خوبم مشاوره داشتم خواستم ببینم تجدید نظری دارید یا خیر و گرنه لزوم و انتظاری هم نیست که نظرها تند و تند باشد

حتما کل بازار که پیگیر مطالب بنده هستند میدانند که من اکثر تکسهم هستم طی دو سال اخیر زمانی فرآور که به لطف خدا بهترین سودها را نصیب سهامدارانش و من در زمان مناسب خودش داشت و چه فعلا که تک سهم شموادم و در مورد یک سهم تحقیق بررسی و تحلیل میکنم ومطلب میزنم و هر چند مطالبم و برآوردم در این سهم نسبت به میانگین کل سهام در این بازار در عمل ثابت شده که مقبول افتاده است واز ابتدا مدت زمان خرید را آخر شهریور ماه یا اوایل مهر ماه تعیین کردم
        مگر اینکه زود تر به قیمت دلخواه برسیم و بعد از آن نیز احتمالا تک یا دو سهمه خواهم بود ولی هیچ وقت کسی را نه تشویق و نه ترغیب به خرید کرده ام و مسئولیت خرید و فروش هر سهم رامانند سود وزیان آن به عهده خریدران راغب سهم میدانم و من فقط پیگیر مطالب مربوطه و تحقیق بیشتر و اطلاع رسانی آن هستم وبس .
        هر چند بقول شما اگر سهمی به دلیل واهی کش وقوس داشته باشد مغرضان برداشت و مطالب خود را دارند ولی مهم نفس و نیت کار است که انشا .. خیر است و زمانی در مورد فرآور نیز برداشت اشتباه گاهی صورت میگرفت که بنده شاید حقوقی فرآور باشم
        ولی اگر قرار باشد کاربری در مورد سهمی مطلب بزند بیدلیل مواخذه شود هر روز باید تحلیلگران بنیادی و تکنیکال را مواخذه کنند و نقاط ضعف تحلیلشان را بالا بیاورند حال من که فقط در مورد شمواد مطلب میزنم و لطف خدا نیز همراه بوده است
        در مورد نظرشما نیز ممنونم هر چند ابتدا عجله کردم و بعد مشخص شد که گزارش مربوط به حسابرسی ششماهه بوده است و در مطلب پیروش اش تصحیح نمودم
        من به سهم خوشبین هستم ولی از همینجا به دوستان گلم نیز تاکید میکنم نظر و تحلیل و خوشبینی بنده حتما اصلا ملاک نیست و لطفا هرکس با سعی و تلاش وبررسی خودشان روند سهم را بشناسند
        و شناخت بهتری از من پیدا کنند تاثیر مثبت و منفی اش را خودشان میبنند وبس با تشکر از همه دوستان خوبم
        سلامت و سودمند باشید
        بورس دوست

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

حسام جان ممنونم
          گزارش بوزس نیوز در مورد ششماهه بوده که سوخته میباشد

واینکه پوشش ششماهه سودش را که در آن زمان 95 یال از 262 ر یال است را نیز 45% قید کرده و صحیح نمیباشد

ودر مورد فروش ملک مشهد که د رگزارشهای قبلینیز آمده است چون به پوشش هزینه های بازنشستگی کارمندان نیر اشاره نشده مطلب را ناقص ارائه داده است

یا مطلع واقعی نیستند و یا اینکه قصد خیر خرید را در قیمت دلخواه دارند که اینگونه عمل میکنند

منتظر گزارشهای آتی هستیم
          با تشکر ویژه از اطلاع رسانی شما
          و آرزوی بهترینها برای همه دوستان و شموادیهای صبور

سلامت و سودمند باشید

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

سلام
            ---------
            همانطور که عرض کردم چون تقریبا اوضاع تعدیل شمواد مشخص است مایل نبودم با شرکت تماسی بگیرم ولی در جواب مطلب دوستان الآن تلفن زدم

باشماره 03355528248 مسئول امورسهام خانم سجادی امروز مرخصی تشریف نداشتند و جایشان خانم دیگری جوابگو بود که خیلی مطلع نبود ایشان از گفتند در

بودجه شرکت تغییراتی رخ داده و بورس از ما اطلاعاتی خواسته و هفته پیش اعلام کردیم بیشتر سئوال کردم گفتند یا فردا تماس بگیرید که خانم سجادی باشند یا با

تلفن 03355528242 مسئول امور مالی آقای ودادی تماس بگیرید همین کار را انجام دادم . بعد از چند بار معطلی موفق شدم با ایشان صحبت کنم

البته ایشان خیلی دوست نداشتند که اطلاعات را روشن و بصورت تلفنی بگویند ولی در نهایت گفتند ما تعدیلی داریم که بد نیست و اعلام میکنیم انشا.. تا هفته دیگر

مشخص میشود و در مورد پیش بینی سال دیگر نیز خوشبین بوده و گفتند تا حدود 20 روز دیگر به بورس اعلام میکنیم

این خلاصه اطلاعات تماس بنده بود و نتیجه گرفتم اهدافی که در مورد سهم داشتم بیشتر معتقدم کرد ولی باز هم باید منتظر گزارشها بود

دوستان اگر فردا با امور سهام شرکت خانم سجادی تماس گرفتند و خبر داشتند را جهت اطلاع دیگر مابقی دوستان منظور نمایند

با تشکر

نظر

• کیان
              کاربر فعال
              • May 2012
              • 634

دوست عزیز از بابت اینکه پیگیر شمواد هستید و اطلاع رسانی میفرمایید متشکرم،،
              تو این اوضاع قاراشمیش بورس که تر وخشک باهم میسوزه، بسته بودن نماد شمواد خیلی به نفعش شد
              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

محسن جان سلام از لطفت ممنونم

در مورد شمواد امیدوارم در تعطیلات این هفته فرصت این را داشته باشم که تحلیل جامع تری از شمواد و برآوردی از سال مالی آتی خدمت دوستان عرضه کنم

بنده امیدوارم که باز گشایی سهم بعد از ارائه پیش بینی سال مالی اتی باشد به همین جهت نیز اصراری به بازگشایی ندارم

از دوستان نیز خواهش میکنم اگر هفته بعد گزارش تعدیل 9 ماهه آمد سه باز شد که هیچ و گرنه صبورانه منتظر گزارش اصلی که منتظرش بودیم

یعنی سال مالی آتی باشیم ببینیم این تحلیلها و اظهار نظرهای دوستان و بنده به وقع میپیوندد ویا نه

حتما بورس نیز با این قضیه هماهنگ است و بهتر میداند که گزارش سال آینده سرنوشت ساز است و خریداران معلوم نامشخص روز آخر نیز بیشتر از من وشما به این مورد واقفند و .............

که اگر بشود چه میشود خواهد بود

بنده که صبر این یکماه را میگذارم بالای صبوری چند ماه قبل و شاید به مسافرتی رفتم(البته اعلام میکنم ) وبعد ببینیم چکاره هستیم

سلامت وصبور و سودمند باشید
                بورس دوست

نظر

• gharibe_78
                  عضو جدید
                  • Dec 2011
                  • 2

گزارشش روی کدال آمد بدون تغییر سود

نظر

• rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

شمواد در 9 ماهه

شمواد در گزارش عملکرد 9 ماهه سود سال جاری خود را 217 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی 4 ریال رشد داشته است شرکت در 9 ماهه سال نیز 295 ریال ( 136 درصد ) را پوشش داده است.

عمده تغييرات پيش بيني مربوط به افزايش نرخ فروش داخلي ,همچنين فروش صادراتي بدليل افزايش نرخ ارز و افزايش بهاي تمام شده بدليل افزايش نرخ مواد اصلي (پارازايلين )بوده که در تعديل بودجه لحاظ گرديده است

در ارتباط با پوشش 185درصدي خالص درآمدهاي متفرقه شايان ذکر است که ثبت سند زيان حاصل از تسعير ارز وام اخذ شده از بانک توسعه صادرات مطابق نرخ مرجع بانک مرکزي (12260ريال )در تير ماه 91باعث پوشش منطقي در سرفصل درآمدهاي متفرقه در پايان سال مالي خواهد شد.

دليل پايين بودن جزيي نرخ فروش محصول مذابپيش بيني نسبت به 9 ماهه واقعي پايين آمدن نرخ مواد اوليه در ماههاي اخير مي باشد. در ارتباط با فروش محصول صادراتي نيز دليل آن پايين آمدن نرخ فروش محصول صادراتي پيش بيني نسبت به 9 ماهه واقعي مي باشد .

مزيد اطلاع، شرکت بدليل محدوديت هايي که دارد، مبلغ 4,493,900 دلار فروش صادراتي 9ماهه را با نرخ ارز مرجع تسعير نموده است .
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• sea2003son
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 179

جناب بورس دوست نظرتون رو میشه بگین با این 8 میلیون سهمی که روز اخر ریخت تو بازار فکر میکنم و با این گزارش باید ببینیم کی میخواد سهم رو جمع کنه؟

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

با سلام خدمت دوستان گل شموادی

به امید خدا تا یک ساعت دیگر نظر و تحلیل ناقابل خودم را در مورد گزارش اخیر شمواد خدمتتان عرض خواهم کرد

اللحساب نقل قولی از دوست عزیز و کاربلدم جناب ساده ی ساده که در سایت بورسبازان درج نموده اند را خدمتتان ارائه میدهم

موفق باشید
                        --------------------------------------------------------
                        شمواد

گزارش شمواد اومده و خیلیارو گیج کرده و با خودشون میگن یعنی چی ۲۱۷ ریال اعلام کرده اما 295 ریال پوشش داده...تو نگاه اول شاید با خودتون بگید اینکه تعدیل نداده

اما اینطوری نیست...ما دو نوع تعدیل داریم...یکیش بالاتر رفتن پیشبینی هست و یکیم بالاتر رفتن پوشش از پیشبینی که اینم یه نوع تعدیل هست...شرکتهای دزد معمولا از روش دوم استفاده میکنن تا بازار نتونه دست اونارو بخونه و به این طور صورتای مالی صورتای دوگانه میگن...شرکت اعلام کرده ما ۲۹ تومن ۹ ماهه ساختیم اما احتمال داره در گزارش ۱۲ ماهه این ۲۹ تومن ما دوباره بنا به دلایلی بشه ۲۱ تومن..خب این کاملا با اصول حسابداری میخونه و ایرادی هم توش نیست...اما برای شما به عنوان یه تحلیلگر کارو سخت میکنه...شرکتایی که نمیخان سود اصلیشونو رو کنن ازین تیپ صورتها استفاده میکنن...پس چیز خاصی نیست و لازم نیست گیج بشید....شرکت در گزارش ۱۲ ماهه با ۲۹ تومن پرونده سال مالیشو میبنده

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

با سلامی دوباره و تشکری مجدد از دوستانی که به یادم بودند . بابت غیبت دو روزه ام عذر خواهم البته چون طبق روال پنج شنبه ها نایب الزیاره دوستان در حرم امام رضا بوده

و گذری نیز بر منزل اهل قبور آنجا که پدر ومادرم مرحومم نیز ساکن آنجایند و گوش بفرمان بودن همسر مربوطه و اطاعت ایشان در امر تهیه مایحتاج هفتگی

غیتم را موجه خواهد کرد حتی اگر کمی چاشنی تنیلی و تماشای نظر دوستان و استفاده کردن تحلیهای خوب آنهارا نیز همراه داشته باشد
                          ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

واما شمواد ...............

گزارش اخیر شمواد که اکثر دوستان به موذیانه و زیرکانه بودن آن اشاره ای کرده اند و اضافات بنده جهت خالی نبودن عریضه بیشتر نیست که در چند بند به تفسیر و تفصیل تقدیم میگردد

1 توضیحات مندرج در گزارش

2 - تحلیل - سئوالات پیش رو و نتیجه

-----------------------------------------------------

توضیحات گزارش و ارقام مندرج در آن -

در سود زیان فروش واقعی امسال و مقایسه نسبت به مشابه پارسال 25% بیشتر را نشان میدهد

سود خالص حدود 20% بیشتر نسبت به سال مالی قبل

خالص درآمدهای متفرقه حدود 300% بیشتر نسبت به سال مالی قبلی

سود و زیان واقعی قبل از تغییر در روشهای حسابداری این دوره نسبت واقعی سال قبل 100% بیشتر را نشان میدهد

سود هر سهم قبل و بعد از مالیات واقعی این دوره نسبت دوره (295ریال) نسبته به مشابه سال مالی قبل (162ریال) حدود 80% بیشتر را نماینگر میپباشد

توضیح اینکه همین افزایش واقعی امسال نسبت سال مالی قبل در پیش بینی پاین دوره امسال نسبت به پارسال نیز حدودا وجود دارد
                          ---------------------------------
                          شرکت دلایل تغییرات را مربوط به افزایش نرخ افروش داخلی همچنین فروش صادراتی برلیل افزایش نرخ ارز و و افزایش نرخ مواد اصلی میداند

بند 4 گزارش حدود 5 ملیون دلار فروش شرکت با نرخ ارز مرجع تسعیر و محاسبه گردیده است

بند 5 گزارش سود حاصل از فروش داراریی های ثابت 20803 میلیون ریال به ازای هر سهم 145 ریال

بند 6 - زیان انباشته قبل که به گزارش حسابرس به تاریخ 90/12/29 مربوط بوده و معلو نیست چرا زیانی که پوشش داده شده است و تبدیل به سود شده را اینجا آورده اند

بند 7 مربوط به تسهیلات ارزی دریافتی بانک توسعه صادرات و سهیلات مالی دریافتی ریفایناس از بابت گشایش اعتبار اسنادی ارزی به نفع شرکت پلی اکریل ایران نزد بانک تجارت تسعیر نشده در تاریخ ترازنامه میاشد

و توضیح داده شده در صورت تسعیر بدهی مزبور با نرخ مرجع در تاریخ ترازنامه سود سال مالی مورد گزارش (9676 میلیون ریال) کاهش و در صورت دریافت حساب

دریافتی از پلی اکریل (4887 میلیون ریال ) بعلاوه در صورت دریافت طلب از پلی اکریل بابت تسهیلات مالی مذکور (14563 میلیون ریال) افزایش خواهد داشت

(البته در مورد این بند بحث زیاد بوده که به بحص می پردازم ولی اصل مطلب اینست که سود شکرت را در آخر دوره 217 ریال را بر مبنای پرداخت بدهی های شرکت پلی اکریل محاسبه کرده اند و دریافت طلب شرکت شمواد از شپلی را منظور و برآورد نهایت نشده است
                          و همین نگرش در بند 8 شده است
                          ----------------------------------------------------------------------
                          مقدار تولید واقعی 91/3/31 نسبت به دوره مشابه سال قبل 5% کمتر ولی در انتهای دوره 5% بیشتر

و مقدار فروش 10% کمتر نسبت به ماشبه قبل و البته روند تولید dotp بیشتر و در حال افزایش میباشد

موجودی آماده فروش تقریبا مشابه سال مالی قبل کمی بیشتر است

ولی در عین حال با توجه به کمتر شدن مقدار فروش مبلغ فروش نسبت به سال مالی قبل 27% بیشتر را نشان میدهد که دلایل آن در فوق عنوان گردید

موجودی اول دوره و خرید و مصرف دوره حدود 35% بیشتر از مشابه سال قبل است

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          بازار فروش نسبت داخلی 90% و صادراتی 10% میباشد

و تامین مواد اولیه 100% داخلی است

همانطور که قید شد بر طبق گزارش حدود 5 میلیون دلار فروش صادراتی بر مبنای 12175 ریال محاسبه گردیده است

در صورتیکه شرکت هیچ مصرف ارزی جهت تولید و تامین ماود اولیه نداشته و ندارد و وام دریافتی ارزی جهت شرکت مادر پلی اکریل میباشد

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          دوستان خوبم جهت رفع خستگی و تنفس و تغییر فضا

بند دوم که شامل سئوالات پیش رو و تحلیل و نتیجه گیری است

متعاقبا خدمتتان ارائه خواهم کرد
                          --------------------------------
                          سلامت و سودمند باشید
                          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

گفته می شود که وزیر صنعت، معدن و تجارت به خودروسازان وعده داد که به زودی قطعات خودرو نیز در اولویت پرداخت ارز دولتی قرار میگیرد تا این بخش دچار مشکل نشود، چرا که ارز آزاد باعث افزایش قیمت خودروها خواهد شد .
                            بر همین اساس روز گذشته نیز برخی از خبرگزاریها به استناد بخشنامهای از بانک مرکزی اعلام کردند که این بانک پرداخت ارز مرجع به اولویت یک تا پنج از اولویتهای دهگانه را پذیرفته است. این درحالی است که اولویتهای 5 تا 10 همچنان مشمول ارز مرجع نمیشوند و ارز حاصل از صادرات دریافت خواهند کرد .هم اکنون قطعات خودرویی در اولویت چهارم قرار دارند به طوری که این گروه شامل کالاهایی نظیر کائوچو، لاستیک کامیون، پنبه، الیاف مصنوعی، آلیاژها، قطعات منفصله، ماشینآلات راهسازی و گرانول میشود .
                            گزارشش گیج کننده ویه خورده هضمش سخته .....جناب بورس دوست هم که زحمت تحلیلشو کشیدن .منتظر خبرهای بعدی هم می مونیم ولی نکته قابل توجه در خبر بالاست که باعث می شه این سهم با استقبال خوبی از طرف بازار رو به رو بشه
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

قسمت دوم
                              تحلیل - توضیحات و سئوالات پیش رو در مورد گزارشات شمواد و عملکرد بورس

الف - نحوه بستن و بازگشایی سهم

این فرآیند در چند مرحله انجام شد غیر از ضعف بورس در این نوع عملکرد ابهاماتی نیز بوجود می آورد که آیا قصد و غرض سوئی غیر از شفاف سازی نیز می تواند همراه باشد یا خیر؟

مروری بر عملکرد سازمان بر بستن و بازگشایی سهمدر چند ماه اخیر و علت آنها

1 - ابتدا سهم جهت تعدیل سود شرکت از محل فروش مهمانسرا بسته میشود

2 - تعدیل انجام شده باز نمی شود تا هزینه های بازنشستگی (که از قبل نیز که همراه شرکت بوده و در گزارش حسابرسی عملکرد شرکت نیز آمده ) محاسبه و تاثیر متقابل

را بر مقدار سود و نتیجتا بر قیمت سهم گذاشته و اجازه رشد قیمت را نمیدهند

3 -بعد از اعلام اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماه شرکت گزارش دیگری از پوشش واقعی 9 ماهی شرکت با تعدیل بالای به مقدار 295 ریال اعلام و سهم بسته نمیشود

4 - فردای آنروز تعدیل بیشتر از 8 میلیون سهم معامله شده که در تاریخ معاملات یان شرکت کوچک و حجم مبنای پائین نه تنها مهم بلکه بی نظیر بوده است و 5% این شرکت را حقوقی اش فروخته و به خریدارانی که تاکنون معلوم نگردیده اند

5 - پس از انجام این معاملات پایان همانروز سهم بسته میشود

6 - بعد از حدود یکماه گزارشی میاید که تعدیل 9 ماهه سهم دوباره مقول واقع شده ولی پیرو اش اضافه میگردد که هنوز بابت وام دریافتی شرکت پلی اکریل که به خساب شمواد گذاشته شده است منبعد مشخص خواهد شد

سئوالاتی که مطرح و در ذهن سهامدار - بورسباز و مخاطب قرار میگیرد ضعفی را در گزراشات و طریقه بستن و باز کردن مشخص و ایجاد میکند که نه تنها مشخصه شفاف سازی نیست بلکه نشانه های پنهان کاری را معلوم و به زیرکانه که چه عرض کنم موذیانه بودن نیز مشکوک میشویم

سئوالاتی مثل

1-چرا اعلام سود واقعی 295 ریالی با گزارش اطلاعات و صورت مالی شرکت که چند روز قبل از آن آمده بود همراه نگردید تا مخاطب بهتربرداشت و صحیح تر عمل نماید؟

2 - چگونه روزتعدیل و العم سود واقعی 9 ماهه به میزان 295 ریال 8 میلیون سهم که عرض کردم در تاریخ معاملات شرکت رکورد محسوب میشود معامله شده و هنوز خریدارانش نامعلوم هستند؟

3 - چرا قبل از اعلام سود 295 ریالی و تعدیل بسیار بالا سهم بسته نشد؟

4 - چرا بعد از اعلام تعدیل و انجام معامله بالای 8 میلیون سهم نماد بسته میشود؟

5 -چرا انجام گزارش های واقعی شرکت بعد از بسته شدن یکماه زمان میبرد ؟

6 چرا در مرتبه های قبل سازمان بورس شرکت را ملزم نکرد هزینه های بازنستگی را در گزارشاتش منظور کند و چرا در مرحله ای که شرکت تعدیل ازسود فروش مهمانسرا(غیر عملیاتی) داشت چینین عمل و هماهنگی شد که سود فروش در هزینه های بازنشستگی منظور و مقدار تعدیل خنثی گردید؟

ولی چرا همین هزینه بازنشستگی که متدوام نبوده ومربوط به گذشته است را جز هزینه های عملیاتی محسوب نموده و توضیح به مقدار لازم را نمیدهند تا باعث برداشت انحرافی مخاطب از گزارش بوجود نیاورد؟

7 - چرا بدهی ارزی پلی اکریل (شرکت مادر) و طرف معامله شمواد بابت دریافت وام ارزی شپلی و الباقی محاسبه تسعیر نرخ زل محاسبه و تاثیرش را بر سود شرکت اعلام میکنند در آینده منظورخواهند کرد ولی اختلاف تسعیر نرخ دلار از محل فروش دلار به نرخ ازاد را پیش بین نمیگردد؟ و آیا محاسبه اختلاف تسعیر نرخ دلار در مقدار وام شپلی اختلاف زمان عملکرد یکساله را محاسبه ویا کل آنرا زمانرا محسوب میکنند؟

8 - آیا نباید در کنار اختلاف تسعیر نرخ ارز وام دریافتی شپلی - بجای اعلام رقم و اعدادطلب شرکت از شپلی نباید مانند اختلاف تسعیر ارزی وام شپلی رقم تاثیر در سود منتهی عملکرد سالانه را از محل وصول طلبهای قبلی شرکت و یا همین تسعیر نیز محاسبه کنند؟ و میزان سود آخر دوره را متاثر نمایند چون هردو واقعی هستند و احتمال اینکه بخشنامه دولت در مورد همکاری ارزی در مورد شرکتهایی که وام ارزی داشته و به نرخ دولی با آنها حساب کنند به نظر بالاست

و آیا این بازیها برای فرار از پرداخت مالیات یا پرداخت کمتر آن در امسال منظور نگردیده است ؟

البته سئوالات و ایاها و چراهای دیگر نیز در پی میتواند بیاد که خراج از حوصله من و شماست

--------------------------------------------------------------------------------------------------

و اما اعلام نتیجه از این سئوالات و تحلیل نیز موجود است که متعاقبا خدمتتان ارائه خواهم دارد

خسته نباشید
                              دوستارتان بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

نتیجه گیری

1 - حقیقتا مطالب ذکر شده قبلی زیادی شد دوست نداشتم مانند ماههای قبل خیلی از سهم خودم شمواد مطلب بزنم چون معتقدم شمواد راه خودش را پیدا کرده و فعلا ادامه دارد
                                و خواهد رفت ولی دوستان مکلف نمودند و انجام خواسته دوستان پر لطفم اجتناب ناپذیر است فقط نظر همیشگی ام را تکرار میکنم هر وقت سهم باز شد لطفا فقط طبق نظر و نتیجه گیری و تحلیل خودتان عمل کنید نه دیگری چون هر کسی به اندازه فکر خودش میتواند برداشت نهایی داشته باشد و بهترین عمل ممکن را انجام دهد

2 - نمودارها و سابقه شرکت از دید تکنیکال نشان میدهد اگر سهم از نرخ 140 تومان رد شود وارد فاز قیمتهای جدید و با فاصله بالا میشود

3 - ایجاد خان بعدی جهت مانع سریع رشد

4- دستکاری استادانه در گزارش ها و اعلام نکردن همه واقعیتها

5 - به نظر سیاست مدیریت بورس ایجاد تعادل است و انگاری می پندارند که لازم است جلوگیری از رشد و افت سریع سهام بهترین عملکردشان میتواند باشد هر چند این قیمتها با واقعیت ها و روند کارکرد شرکتها همراه نباشد و زمینه سو استفاده ها را فراهم کند

6 - گزارش شرکت و عملکردشان موذیانه و زیرکانه بوده یکی از مواردی که اشاره نشد در گزارش اخیر هنوز ملاک را گزارش حسابرسی شده شرکت مربوط به اسفندماه 90 است که صحبت از زیان انباشته دارد در صورتیکه زیان انباشته ای در کار نیست و تبدیل به سود انباشته شده و اگر سازمان نمیخواهد به سود انباشته اشاره کند فعلا لزومی نداشت گزارش سوخته 5 ماه ییش را که کاربردی نداشته ومیتوانست تاثیر معکوس داشته را اعلام نماید

7 نهاینا اینکه اگر بخواهند با این گزارش سهم را باز کرده و محدوده نوسان سهم 4% نمیتواند بیشتر باشد و یعنی موقعیت مناسب برای همه یکسان فراهم بوده و

البته ما هم منتظریم به شخصه خرید دیگری در این مدت انجام نداده ام و اندازه توانم به استقبال ارزندگی های شمواد در محدوده 4% قیمتی خواهم رفت
                                از کسی هم دعوت نمیکنم هر کس به باورهای خودش رجوع نماید وبس

به امید بهترینها برای همه و دوستان سهامدار و نیز شموادیهای عزیز

پایان تحلیل و سئوال و نظر و نتیجه
                                باز هم ببخشید که زیادی شد
                                ----------------------------
                                سلامت و سودمند باشید
                                بورس دوست

نظر

در حال کار...
                                X