تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

سلام بر دوست عزیز و گرامی Meta Trader

روند کاهشی زیان انباشته در این چند سال اخیر بعلاوه عوامل مثبت همراه که مهمترین آن تامین بهتر مواد اولیه شرکت است

موجب روند بهتر سود دهی شرکت شده است و همچنین موقعیت نسبتا مناسب تر سهامدار حقوقی شرکت بهمراه عملکرد بهتر و حمایت بیشتر همه حکایت از

امیدواری و هماهنگی بیشتر نسبت به گذشته است مخصوصا وقتی در این زمان حمایت معاملات درون گروهی انجام شده و سهامدار عمده بالای 91% سهم را داردو

بغیراز سهامدار پنهان زیر 1% که جمعا بالای 95% میشوند و قدر سهمشان را در این قیمت میدانند فروشنده زیادی سهم نخواهد داشت و بنده را بیاد رشد گزارش مالی

و خوب قشکر نه در سال قبل که کولا ک کرد بلکه بیاد سال 84 می اندازد که 150 و160 خرید داشتم و به لطف خدا در اون جو بازار منفی بالای 330 تومان فروختم و تقریبا

جز تنها ترین های خریدار قشکر بودم البته من بیشتر نگه نداشتم و در افت و رشد بسیار خوب بعدی جدا از سهم بودم ویا فرآوری که سال قبل وماقبلش هر سال

بالای70% سوددهی داشت و البته من در زمانی که شمواد را خریدم از فرآور خارج شدم و شرایط فعلی فرآور متفاوت از گذشته خودش و شمواد فعلی است

بهر حال
    ----------
    دوست خوبم به نظر بنده همانطور که قبلا عرض کردم شمواد میتواند زیان انباشته قبل را درپایان سال پوشش داده و برای سال مالی آینده سود بالای 40 تومان منظور

کند و چون شرکت نه مشکل تامین مواد اولیه دارد (چون تماما داخلی و آزاد است) و نه مشکل فروش (بالای90% فروش داخلی است) و دچار درگیریهای تحریم و

مشکلات صادراتی نیست . همین دلایل و عوامل باعث این شده که تحلیل و برآورد من از آینده سهم چشم اندازی روشن و بهتر از امروز باشد و دیدیم که قبل از

بسته شدن نیز بر خلاف جهت بازار در مواقع منفی سهام دیگر و در جهت بازار در مواقع مثبت به رشد با روند ملایم و پیوسته همراه با حمایت زیرکانه و

هوشمندانه سهمدار حقوقی انجام میشد و از موقعیت بسیار خوب فاکتورهای مختلف تکنیکال نیز برخوردار بود و هست

بنابر این به نظر بنده این رشد بعد از بازگشایی به مرور و بدون عجله ادامه دار خواهدبود

خلاصه مطلب
    --------------
    برآورد و نظر بنده شمواد بدلیل اینکه زیان انباشته اش را تا آخر سالی مالی پوشش داده و میتواند در گزارش و پیش بینی سال مالی آتی 91/6/31 الی 92/6/31 میتواند

سود بالای 40 تومان اعلام وبالای 50 و بیشتر را تومان را پوشش دهد و نهایتا جهت هماهنگی قیمت واقعی سهم با ارزش سهم بایدحداکثر از رشد بسیار خوبی تا

اوایل پائیز یا اواخر تابستان داشته باشد

تکرار خواهش همیشگی ام
    ---------------------------------

البته تا اینجاش که به لطف خدا تحلیل دوستان درست بوده و انشا.. خواهد بود ولی باز هم طبق عرض همیشگی ام این نظر و تحلیل بنده است میتواند مورد بحث قرار بگیرد و شاید و یا حتما اشکالاتی دارد شما و دیگر دوستان لطفا خودتان گزارشات بنیادی و موقعیت تکینکال سهم را خوب بررسی کرده و مختص نظر بنده خرید نکنید که هر کس خودش مسئول خرید و فروشش میباشد و اینها نظر و اعتقاد بنده است و در راستای پاسخگویی و احترام به شما عزیز و دیگر دوستان محترم سئوال کننده ارائه و عرض میکنم و گرنه ملاک اصلی حتما نیست و نخواهد بود

سلامت و سودمند باشید
    بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• rabasi
      عضو جدید
      • Dec 2010
      • 7

- 10:26:37 - بازگشايي نماد معاملاتي شمواد
      به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/06/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

حدود 200000 سهم اوپن اللحساب در قیمت 2608 ریال تاریخ تا لغو جهت فروش گذاشتم

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

چو فردا شود فکر فردا کنیم

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

نقل قول از کاربر fanni

سلام دوستان

خیلی مهم :

در تاریخ 25 تیر ماه جاری رئیس سازمان بورس جهت توضیحات و گزارش دهی به مجلس فراخوانده می شود .

مطمئنن از فردا روند بازار مثبت میشه . مطمئنم .

سهامداران گرامی ، سهامتون رو مفت نفروشید . بفروشید ولی مفت نفروشید .

این خبر احتمالا تا پایان هفته روی خبرگذاری ها میاد ولی اون موقع دیگه دیر شده و سهام صف خرید میشن .

حداقل خواهشمندم سهامتون رو تا فردا نگهدارید . اگر منفی بود عرضه کنید و به من هم بد و بیراه بگید .

از همه دوستان خواهش می کنم در تاپیک ها اطلاع رسانی کنن .

موفق باشید

راستی منبع : شوهر عمه عزیزم که نماینده مجلس .........

موفق باشید

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

سلام بر دوست خوبم اکملی عزیر
              تعدیل شمواد از محل فروش مهمانسرا بالای 40% بود و طبق اطلاع مسئول امور مالی شرکت قرار بود همون هفته باز بشه که با ممناعت بورس بخاطر مشکل عدم مخاسبه هزینه باز نشستگی قید شده در گزارش حسابرسی مجددا شفافیت سازی کرده و گزارش کاملتری اعلام کرد
              من هم فکر میکردم در محدوده قیمتی قبل از بسته شدن بازگشایی شود ولی اشتباه میکردم بدلیل اینکه تعدیل بالای 40% بوده و رفع اشکال انجام شده نباید مغایرتی به قانون عدم محدویت معامله بخاطر تعدیل بالای 20% مخسوب شود و کارکرد سازمان کاملا صحیح است
              ولی دیروز روز خوب بورسی نبود و بازگشایی نشد
              امروز هم جو نه مثل دیروز ولی نامساعد بودوعرضه اولیه نیز به این معضل اضافه شد و لی طولانی شدن و درگیر بودن کارگزاریها کمکی شد تا عملا بازگشایی به فردا موکول شود
              اگر فردا نیز معامله نشود روز کاری بعد شرکت در محدوده نوسان قیمتی قبل از بازگشایی معامله خواهدشد
              هر چند احتمال اینکه فردا جو نامناسب منفی بورس خیلی کمتر از امروز باشد و حمایت بورسی و خبرفراخوان رئیس بورس به مجلس و خبر مثبت نتیجه انتخابات مصر
              عادی و کمرنگ شدن منازعه ترکیه و سوریه در مورد هواپیما سرنگون شده . خبر اینکه قرار شده فتیله دلار را کمی پایین بکشند و اعتراض سهامداران به عدم حمایت بازار توسط حقوقیها همه از بهتر بودن اوضاع فردا نسبت به امروز است

ولی من با نظر شما در مورد ارزشمندی شمواد کاملا موافقم و سهمی که پتانسیل داشته باشد منفی خوردنش هم مداوم و طولانی نخواهد بود و طبق بحثهای مفصلی که قبلا داشتیم شمواد حتی در بازار منفی نیز راه مثبت خود را پیدا خواهد کرد و امروز تعجب کردم که چطور حقوقی نخواست حمایت کند
              هر چند سهمی که بالا 91% نزد حقوقی است . حقیقهای بظاهر پریشان نمیتوانند وزنه سنگینی باشند
              بهر حال من فکر میکنم اوضاع شمواد فردا بهتر از امروز خواهد بود باید صبر کنیم و ببینم
              سلامت و سودمند باشی

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

ضمن سلام از دوست عزیزم کوروش و خوش آمد گویی به خاطر حضور به مجدد و به موقع اش و تشکر ار پیام مثبتش

دوستان پیشنهادی دارم که اگر موافق هستید بخاطر حمایت از سهم انجام دهید
                التبه همانطور که بارها مطلب زدم و کوروش عزیز نیز در مطلبش اشاره کرد

دوستان اگر سهم با ارزش و پر پتانسیل شمواد را فروشنده نیستند به تعدای که فعلا نمیخواهند بفروشند در بالاترین قیمت ممکن
                یعنی 2608 ریال بصورت اوپن گذاشته و هر روز که صف خرید شد مشخص است
                1 -تعداد دوستانی که میخواهند سهم را برای میان مدت و یا مهر ماه نگه داری کنند

2 - ارزش بالای سهم مشخص میشود

3 حقوقی نیز ا حمایت ما آگاه میشود

4 هر موقع خواستید میتوانید بر دشته و در قیمت دلخواه بفروشید

5 میتوانیم مشخص کنیم چه تعداد همراه هستیم

6اللحساب همانطور که دیروز اشاره کردم 200000 سهم اوپن در قیمت 2608 ریال گذاشتم از کار گزارتان میتوانید سئوال کنید

7 - پیشنهاد بی ضرری است لطفا در صورت امکان و اگر صلاح میدانید انجام دهید

با تشکر
                سلامت و سودمند باشید
                بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

سلام اکملی جان وقتت بخیر و سلامت باشی

1 - دلیل خرید شرکت پلی اکریل دقیقا مشخص است ارزشمند بودن سهم و حمایت به دلیل مذکور

2 - اکملی جان پلی اکریل 97% سهم را ندارد بلکه تا دیروز 97میلیون سهم داشته و میشود حدود 67% و با بازرگانی پلی اکریل که حدود 33 میلیون سهم تا دیروز داشته
                  که 23% شرکت میشود بالای 90% شرکت را صاحبند و حقیقیها زیر 1% هم داریم که جمعا حدود 95% شرکت نزد کسانی است که ارزش سهم را میدانند و به این نواسانات هم کاری ندارند و موقتا نه فروشنده اند و نه نوسان گیرند
                  و فقط بعضی از معامله گران این دو روزه جدید و نوسان گیرند که کم کم خارج میشوند

اگر حمل به خود رایی من نشود من آنقدر اسهمم خاطر جمع بودم که تا ساعت 10/20 دقیقه به زندگی روزمره ام مشغول بوده و قسم ندارد ولی دستگاه خاموش بود
                  بعد خریدم را در 1023 انجام دادم فعلا تا یکربع دیگه میخوام برم بیرون اصلا هم کاری به مثبت و منفی موقتش ندارم
                  اگر خاطرتان باشد چند روز پیش یکی از دوستان مطلب زد که با سهامدار حقوقی تماس بگیرید که از سهم حمایت کنه آنروز عرض کردم سهامدار حقوقی کارشو بلده
                  سهامدار حقیقه که نمیدونه چکار کنه
                  دوست خوبم ما باید یاد بگیرم درست با سهمی که ارزشمند است رفتار کند
                  البته توهین به کسی نباشه منظورم اول خودمه
                  ضمنا جمله همیشگی لطفا هر کس با نیت و بررسی و تصمیم خودش خریدار و یا فروشنده باشه و اینها همه فقط نظر کم ارزش بنده است و بس
                  سلامت و سودمند باشید
                  بورس دوست

نیم نگاهی هم به شمواد الآن انداختم میبینم که همه را دوباره جمع کرده و صف خرید شده
                  موقتا مبارکه تا مبارک باد اصلی

هرکی فروشنده است بسم ا....

هر کی هم خریداره بفرماید جلو بگوید الحمدا...

با توکل به خدا برکت سهم پرارزش را از خودش بخواهید

والسلام

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

امروز به صف فروش حمله ای جانانه کردم،ممنون از فروشندگان

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

به سهامدارحقوقی جدیدشمواد که امروز نامش در نماد نمایان شد خوش آمد میگوییم

امیدوارم پا قدمش خیر باشد و برکت سهم را بیشتر کند

شركت خدمات بندري پلي اكريل ماهشهر-سهامي خاص- 2,499,300 1.740 درصد

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

شركت پلي اكريل ايران-سهامي عام- 95,960,452 66.870
                        شركت بازرگاني پلي اكريل 33,399,718 23.270
                        شركت خدمات بندري پلي اكريل ماهشهر-سهامي خاص- 2,499,300 1.740
                        ----------
                        جمع 131859470 که حدودا 92% میشود

حدود 5% دست حقیقیهای ویا حقوقی های زیر 1% است که فروشنده نیستند
                        میماند فقط 3% که کل سهامشان 5 میلیون هم نمیشود و نمیتوانند اگر فروشنده هم باشند
                        سهم را خراب کنند
                        البته امروز شرکت پلی اکریل سهامی عام تعداد 700000 سهم احتمالا فروشنده به صف خرید بوده است
                        و همین شرکت حقوقی جدید یعنی شرکت خدمات بندری پلی اکریل ماهور - سهامی خاص که برادر گفته
                        اولی است و که خاص هم هست سهام فروشندگان را درو کرده و البته چون تازه وارد است فلش سبز خرید ثبت نشده
                        بهر جال همانطور که قبلا عرض کردم ورود تازه وارد را خیر مقدم گفته و به فال نیک میگیریم
                        و معاملات 3360000 سهم را
                        امیدوارم فردا نیز موقعیت خوب خرید برای طالبان سهم فراهم شود
                        و امیدوارم تمام دوستان بورسی سودمند باشند شموادی های عزیز نیز همچنین
                        و دوست دارم از سهامدار حقوقی شمواد هر چند با تعدیل خوب بالا باز نشد و حقش خورده شد
                        ولی چون حمایت خوبی از سهم میکند حمایتی که در این بازار منحصر بفرد است تشکر کنم
                        و صد البته که سهم در این قیمتها واقعا ارزنده است و قیمت واقعی اش خیلی بیشتر از 110 یا 130 تومان است
                        و همین تاپ بودن سهم در این قیمتها باعث این حمایتهای قوی میشود که حق شمواد و شموادیها میباشد
                        سلامت و سودمند باشید
                        بورس دوست

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

دوستان شموادی اندکی صبر به خرج بدهند مزد صبوریشان را خواهند گرفت

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

اینم از صفش،شمواد مثل قبل راه خود را ادامه خواهد داد

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

دوست خوبم اکملی عزیز سلام صبح بخیر
                              امیدوارم که فروشندگان قبلی توانسته باشند
                              سهم بهتری را جایگزین کنند
                              ولی به لطف خدا شموادبدلیل ارزشمندی ویژه ای که دارد غیر زمان بازگشایی
                              که تحت تاثیر جو بود در جو منفی هم حمایت خوبی بهترین حمایت از سهم چه از طرف حقوقی و چه حقیقی انجام شد
                              اکملی جان همانطور که برای خرید اصلا دوست ندارم توصیه مستیقم به خرید کنم و فقط نظر خودم را مطرح کرده ام
                              در فروش نیز بهتر است دیگران را سرزنش نکنیم که هر کس مختار و مسئول عملکرد خودش است
                              و فقط نظ بدهیم و دعا گو باشیم

دوست خوبم کاربر اتوسا
                              ورود شما را خوش آمد میگویم

تحلیل شما بریا فروش سهم در 120 تومان دلیل منطقی ندارد
                              در روزی که کل بازار منفی بود فروشنده ای کمی به شرکت درون گروهی خودش در قیمت ارزنده ای فروخته و سهم در تعداد بالا معامله و حمایت بیست داشته است
                              فردای آن روز خریدار جدید سهام فروشندگان را تا بالا درو کرده و در اون بازار منفی اگر نگوییم تنها صف خرید که (تنها صف خرید بوده) جز انگشت شماران صف خرید شده

حالا چون یکی فروخته ویکی هم خرید و سهم را حمایت جمع و صف خرید شده 120 که نه 140 هم فکر نکنم فروشنده کاری معقولانه ای انجام داده باشد
                              من قبلا عرض کردم اللحساب حدود 220000 سهم در 2608 ریال اوپن جهت فروش گذاشته ام بلیل
                              1 - سهامدارن بدانند قیمت سهم خیلی بیشتر اس 140 یا 150 است این را در روزی عرض میکنم که قیمت سهم 110 تومان بوده و قبلا که کمتر هم بوده عرض کردم

2 - شفاف عمل کرده که هر وقت فروختم و اطلاع دادم دیگران نیز بدرستی متوجه بوده و روشن عمل کرده باشم

3 - عملکرد بنده اصلا ملاک نیست فقط عقیده و نظر خودم را که حتما خالی از اشکال نیست را مطرح میکنم لطفا دوستان عزیزم فقط با تحلیل و مسئولیت خودشان
                              اقدام کنند که خودتان بهترین تصیمیم گیرنده هستید و خواهید بود

سلامت و سودمند باشید
                              بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

از ابراز لطف جناب طیب
                                که زحمت کشیده پائین مطالب بنده و دیگر دوستان شموادی تشکر میفرستند صمیمانه متشکرم و لطف ایشان بهانه ای شد که مجددا و برای چندمین بار از دوستان خبره و عزیزی که زمان خرید شمواد با ایشان همفکری و مشورت داشته و از تجربه و اطلاعتت مفیدشان بهترین بهره را برده ام مجددا و به نام تک تکشان تشکر ویژه ای برایشان ارسال کنم امیدوارم که در زندگی همیشه سلامت و سودمند باشند

وظیفه خودم میدانم از دوست بسیار عزیزم جناب طیب که موقع خرید از مشورت ایشان و دوستان گل دیگرم جناب مختاری جناب ساده ی ساده جناب محسن باقری
                                جناب سکه شانس جناب اتا 007 جناب یاسر شریعت جناب خادمی 1350 جناب احمد جناب روح خشن جناب وحید 20 جناب مصطفی مصطفی پور جناب میثم 2020
                                جناب مصطفی 227 کاربر علی جان و دیگر دوستانی که احتمالا نامشان در خاطرم نیست همه و همه تشکر ویژه دارم

خدا خیرشان دهد و همراهشان باشد
                                ببخشید زیادی شد
                                سلامت و سودمند باشید
                                بورس دوست

نظر

در حال کار...
                                X