تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • petter
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 141

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
    حقوقی شمواد حمایتگر قابلی است

ولی چون هنوز به حد اشباع خرید خود نرسیده

موقتا اجازه رشدسهم را از 1250 ریال صادر نکرده است

مورد مهمی که به نظر در دستور کار روزهای آینده قرار دارد

آهسته و پیوسته
    منم شدیدا به همین موضوع اعتقاد دارم ... حقوقی شمواد خیلی زیرک و باهوشه (از نظر من) و خود سهم هم سهم جالبیه ولی نیاز به صبر و صبوری نسبتا زیادی داره b-)

نظر

• petter
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 141

راستی از شما "بورس دوست" عزیز خیلی ممنونم
      اکثر کامنتها و تحلیل های شما رو راجع به این سهم خیلی خوبه و خیلی برا این سهم وقت میذارین
      ممنون ;) >:d<

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

«شمواد» بیش از پیشبینی سود محقق کرد

گروه بنگاهها – شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی طی 9 ماه منتهی به پایان خرداد ماه 91 بیش از پیشبینی سود خود را محقق کرد.
        به گزارش بورس و اوراق بهادار، «شمواد» پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به پایان شهریور ماه 91 را مبلغ 217 ریال اعلام کرده که طی دوره 9 ماهه مبلغ 295 ریال سود کنار گذاشت. پیشبینی فروش این شرکت برای سال 91 بیش از 868 میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره مزبور از فروش محصولات خود مبلغ 634 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.

اين شرکت پیشبینی سود هرسهم سال مالی 91 را طی سال مالی 90 مبلغ 211 ریال و در تاریخ 30 خردادماه 91 مبلغ 213 ریال و براساس اطلاعات ارسالی مبلغ 217 ریال اعلام کرده که دلایل تغییرات را افزایش نرخ فروش داخلی، فروش صادراتی و افزایش بهای تمام شده به دلیل افزایش نرخ مواد اصلی عنوان کرده است.
        پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی 91 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش 29 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 35 درصد افزایش، سود عملیاتی 15 درصد کاهش و سود خالص 17 درصد کاهش نشان میدهد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

با سلام خدمت دوستان گلم

بنده در مسافرتم و بعد در فرصت مقتضي حتما خدمت ميرسم

1- خريدار حقوقي دنبال سهامدار خسته ميگردد تا در اين فرصت طلايي بتواند سهم خوبش را اضافه كند

2- شمواد با شپلي موفق بهتر عملكرد داشته چون حداقل طلبهايش را ميتواند وصول كرده و بدهي ارزي شپلي را بخودش واگذار كند و حتي بدون شپلي نيز شمواد بهترين است و فعلا شمواد با سود اندوخته قابل قياس با شپلي
          زيان اندوخته نيست و قياس مع الفارق است و فعلا شپلي آش كشك خاله است كه اميدوارم بزودي آن نيز خوشمزه گردد

3 -شمواد 120 توماني به راحتي از دست ندهيد و سهامدار عمده نيز فعلا با فروش 8 ميليوني چپش پر است و
          بازرگاني شپلي نيز با خريد هر روز حماين و جمع آوري خوبي داشته و لي اجازه رشد نيمدهد تا به حد كافي سيراب گردد فعلا سهام شناورش به حداقل رسيده است باشد روزي كه ياد اين قيمت 120 تومان باهم بيافتيم

4 - روز جمعه گذشته با محسن اتحاد عزيز در حرم مطهر امام رضا (ع) با هم بوديم و بعد از آن فرصتي بدست آمد تا گپي در مورد شمواد بزنيم هر كدام از ما به ارزندگي شمواد در اين قيمتها معتقد بوديم و به لطف خدا هنوز خريداريم

5 - دوستان عزيز جاي شما خالي امشب هتل مشير ممالك يزد هستيم فرداشب شيراز و چند شب اصفهان و تهران و شماليك سفر ده روزه انشا.. خواهيم بود فعلا فرصتي شده تا خدمتتان باشم

6 هيچ توصيه بنده در مورد خريد ويا فروش شمواد به كسي ندارم ولي نظر و عمل خودم تا زمان گزارش پيش بيني سال مالي آتي و زارش واقعي 12 ماهه با سهم ميمانم و يك دانه سه هم نخواهم فروخت و تا حد امكان نيز خريدارم

7 - به حرف دوستان كه ميخواهند از اب گل آلود ماهي بگيرند توجه نخواهم كرد اميدوارم بعد از اين سفرم بيشتر در خدمت شما و شمواد بالاي 130 تومان باشم
          8- گفتنيها را در مورد سهم عرض كردم و

التماس دعا
          سلامت وسودمند باشيد

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

سلام بر دوست خوبم جناب هادی عزیز لطف شما همیشه شامل حال بنده بوده است فعلا هنوز مشیر الممالک یزد هستیم جای شما نیز واقعا خالیست . اگر تهران فرصتی بود سعی میکنم حتما با شما بودن را غنیمت بشمارم
            و اما شمواد
            ------------
            دوست دارم امروز بجای گلایه از شمواد و حقوقی اش از دوستان شموادی خودم گلایه کنم
            امروز شمواد مثل چند روز گذشته روان معامله شده و الحمدا... نیز مثبت
            و در این مسیر نیز مدیریت میشود و سیاست مرحله به مرحله و گام به گام را طی میکند و در حال رسیدن و گذر از مانع ضعیف 130 تومان است
            حقوقی کارش را خوب بلد است این مسیر را به راحتی طی میکند و سهمهای مورد نیازش را نیز در حال جمع اوری و حمایت لازم نیز میباشد
            حقیقتا آنقدر از عملکردش خاطر جمع شده ام که سیاحت و سفر را به نشستن پای کامپیوتر ترجیح داده ام
            دوستان گلم مگر قرار است که هر سهم خوبی در مسیر رشد حتما زود صف خرید شود
            مگر قرار نیست که فرصتهای خرید برای گله مندان و سهامداران دیگر فراهم شود
            مگر سهمی که صف خرید شود چند روز میتواند ادامه دار باشد
            من به این نوع رشد قدم به قدم قبل از صف های خرید بیشتر معتقدم و
            مقبولم میباشد چون پیش درآمد صفهای خرید خواهد بود
            و هر چند به امید خدا کم کم با نزدیک شدن به گزراشهای مالی سال آتی و و بعد از آن واقعی 12 ماهه به صفها طویل خرید نیز نزدیک میشویم
            من 5 ماه است در بازار منفی و مثبت این سهم را دارم و حوصله اش را نیز
            همچنان
            خواهش میکنم صبورانه سهامداری کنید مخصوصا که امروز عملکرد شمواد
            هماهنگ با قشنگیهاست
            تا درودی دیگر بدرود وس
            سلامت و سودمند باشید

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

سلام بورس دوست جان ......ما یه پله کوچک وارد شدیم ...........حقوقی این سهم خیلی پسته اگه رنج مثبت نزنه ...........تا اونجایی که من یادمه قبلا سهم رو فروخته الان پی به ارزندگیش برده و یادش افتاده که باید بخره .........;) مشکلی نیست یه چیزی تو مایه های قشکره بعد از جایگزین کردن حقوقی رفتیم که بریم ........اگه الان هم صف خرید نیست فقط به خاطر حقوقیه .......
              ///

نظر

• parham 82
                Banned
                • Sep 2011
                • 259

عوضی هرروز خریداشو می کنه آخر وقت هم
                یه رنج منفی می زنه واسه خرید فردا
                سهامداراشم که ماشالله چقد تیزن دودستی سهمو تقدیم می کنن
                آخرین ویرایش توسط parham 82؛ 2012/09/03, 16:12.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
                  عوضی هرروز خریداشو می کنه آخر وقت هم
                  یه رنج منفی می زنه واسه خرید فردا
                  سهامداشم کعه ماشالله چقد تیزن دودستی سهمو تقدیم می کنن
                  بابا این حقوقیش مریضه یعنی نامردی در معاملاتش دیده میشه......البته تجربه میگه باهاش بخر هرچند اذیتت کرد ........;)
                  .باور کن پرینت معاملاتش رو اگه رو کنن چقدر بخندیم..........اخه بگو تو که میخوای روی 125 بخری ...........چند ماه پیش چرا نزاشتی بالا بره و میلیونی عرضه میکردی..............:d چندین گروه ریختن که بالا ببرنش......ولی این حقوقی نزاشت ...........ا
                  اگه این سهم تعدیل نده در 12 ماهه یعنی این حقوقی و معامله گرش هیچی از بورس نمیدونه......:)) ولی من دلیل خرید مجدد این حقوقی رو این میدونم که به ارزندگی سهم پی برده ......;)

به نظر من این حقوقی از اونایی که میگه : اوهو ما رو این سهم بودیم ..........حالا که میخواد سهم تعدیل بده ما نباشیم و کسی دیگه سود کنه ............از طرفی میخواد سهم جمع کنه بالا هم نمیخواد بخره !!!
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/03, 16:28.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

امروز پر حجم تر از دیروز معامله خواهد شد........مثبت کامل گذاشته بودم برای فروش ....تصمیم عوض شد .......:d
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

سفارش های خوبی اومد تو سیستم ...فک کنم صف خرید بشه امروز .......البته اگه عرضه نکنن صف رو .......و بی جنبه بازی در نیارن .......ببینیم چی میشه........البته فروشنده هم زیاد داره .......همون اروم اروم بخرن بهتره.....
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

ببینیم 10 دقیقه اخر چه میکنن ........خیلی بد معامله میکنن ..چه قدر فروشنده عجول داره این سهم ..........:d خدا صبر بده به سهامداراش........

کسی ندونه فکر میکنه همه 100 و زیر 100 خریدن .....=))
                        ///

نظر

• ابوالفضل رضوي
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 33

تزدیک به 2درصد سهم جابه جاشد اگرنیم درصد این هم به سهامدار عمده رسیده باشدباید امیدوار به شکسته شدن 130تومان باقدرت زیاد وحجم بالادرفرداباشیم

نظر

• ابوالفضل رضوي
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 33

سیاستی که در این چندروز مثبت بازارسهامدار عمده این سهم در دست داشت نشان از ارزندگی سهم وبز خری ایشون بودچون بازار مابازار عجولی است وقتی سهامدار عمده اجازه رشد دربازار سراسر مثبت به سهم نمیده سهامدار خسته زیاد شده وفروشنده زیادی خواهد داشت درنتیجه خرید بی دردسری خواهدداشت وشناور سهم راهم کنترل خواهد کرد

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

حقوقی بیش از 560 هزار سهم اضافه کرده .....یعنی 1/4 معاملات امروز کار حقوقیش بوده .......;)
                              حدود 17 میل شناور داره این سهم اگه اشتباه نکنم.......;) حالا حقوقی هر روز هم داره میخره ..........البته خیلی هم خوب نیست برای سهم چون باز بعدا این حقوقی که من میشناسم عرضه میکنه ...ولی با سود ....;)
                              ///

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Aug 2025
                                • 536

فردا مثلث افزایشی رو میشکنه که این رخ دهد رفته برای 200 تومن

نظر

در حال کار...
                                X