تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
    شمواد مظلوم سهمی است قابلمند در این قمیتها

قدرش را در قیمت 300 تومان بدانید این شعار نیست ، عین واقعیت

با اعداد و ارقام و مقایسه به آن میپردازیم و دیشب قسمتیهایی اش عرضه شد

اسیر بازی قدرشناسانش نشوید و این ها همه بازی است

روزی که سهم برای حجم مبنا به هم تعارف کنیم دیر نیست

بیمهری های سازمان و بازی حقوقی اش بپایان رسیده است

و این گزارش آخری را بنده بعنوان یک شموادی دیرین یکی ازبهترین گزارشات و دستاوردهای سهم میدانم

خوب بررسی کنیم
    سلامت و سودمند باشید
    بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
    گزارش اخرش نکات مثبتی داشت.گزارش بدی نبود.با این گزارش میشه روی این سهم به دید پیشبینی سود سال بعدش سرمایه گذاری کرد .اکثر سهامدارها تو گزارش خوندن فقط میزان پوشش سود را میبینند که بنظر من همیشه این کار درست نیست.مثلا رو این گزارش باید به میزان تولید و قیمت فروش توجه کرد.....اما اینکه رو چه قیمتی بخریم.من فکر نکنم کوتاه مدت سود انچنانی رو این سهم باشه.

نظر

• namiq
      عضو جدید
      • Apr 2012
      • 1

با سلام خدمت دوستان
      تو گزارش شپلی به نظرم یک مورد مهم بسیار مهم است. در این گزارش آمده است :
      3-در آذر ماه سال 1391 طبق چند فقره تفاهم نامه سهام شرکت پلي اکريل ايران متعلق به شرکت پخش عظيم به شرکت خدمات بندري پلي اکريل ماهشهر واگذار گرديد و از آنجا که شرکت پخش عظيم مبلغ 123 هزار ميليون ريال به شرکت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي بدهکار بود ، بدهي مذکور را شرکت پلي اکريل تقبل نمود و در ازاي آن همين مبلغ به بدهکار شرکت خدمات بندري پلي اکريل ماهشهر در دفاتر شرکت پلي اکريل ثبت گرديد.

اساتید لطف کنند نظرشون را راجع به این بند اراده کنند .
      مخصوصا از جناب بورس دوست تقاضا دارد در این مورد توضیح بیشتری بدند . چون من این بند رو تو گزارش شمواد ندیدم که لحاظ شه. فقط یک بندتو گزارش شمواد با این مضمون بود.
      7. نظر سرمايه گذاران محترم را به مفاد بند 3 گزارش حسابرس محترم نسبت به صورتهاي مالي 6ماهه حسابرسي شده در خصوص چک هاي سررسيد گذشته پرداختني به شرکت بازرگاني پتروشيمي ايران و دعوي حقوقي مطروحه، بند 6 گزارش حسابرس در خصوص طلب قابل ملاحظه از شرکت پلي اکريل ايران (سهامدار عمده) و همچنين طلب سنواتي از شرکت پخش عظيم (وابسته به سهامدار اصلي) به مبلغ 443ر36 ميليون ريال و ساير بندهاي بااهميت گزارش حسابرس نسبت به صورت هاي مالي 6ماهه جلب مي نمائيم.

نظر

• اسطوره
        کاربر فعال
        • Aug 2011
        • 277

شمواد رفت توي واچينگ ليست
        شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
        رابرت مپل براون

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

سلام صبح بخیر،
          شمواد
          -------
          دیروز با شرکت تماس داشتم ؛ جناب ودادی گفتند 10 تا 15 روز دیگر گزارش مالی و پیش بینی درآمد سال مالی آتی را به سازمان ارسال خواهند کرد

نظر بورس دوست
          --------------------
          البته که ایشان حرفی به صراحت حرفی از تعدیل نمیزنند اما به دید بنده
          به احتمال زیاد حداکثر تا یکماه دیگر(پانزدهم شهریور) سهم برای تعدیل سال مالی آتی بسته خواهد شد ، این برداشت شخصی است و هیچگونه توصیه ای برای خرید یا فروش سهم نیست ، خودتان تماس گرفته 03355528242 و بررسی کنید
          هر ساله با توجه به روندو روال شرکت حد فاصل پایان سال مالی 92/6/31 تا مجمع که معمولا دیماه است شروع رشد گزارشات و اعلام تحولات مثبت در سهم میباشد
          حوصله مندان در سهام با ارزش و قیمت مناسب برندگان آن بوده و هستند
          -----------------------------------------------------------
          سلامت وسودمند باشید
          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• 717
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 596

تو يكي از بندهاي گزارش شپلي طلب شمواد از شپلي با ضرب و تقسيم حدود 870 ريال ميشه ( بند 3 گزارش ) علت صف هم همينه ضمنا برا باز شدن مثبت شپلي شمواد بايد بتركونه

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

معاملهگران بورس همواره برای تشخیص نقطه ورود و خروج به سهم به دنبال راههای علمی و روشی برای خرید و فروش موفق سهام هستند.

البته روشهای مختلفی برای تعیین زمان مناسب برای تصمیمگیری در بازار سهام وجود دارد که توجه به ارزش ذاتی سهم یکی از این معیارها است.ارزشذاتی در واقع همان ارزش واقعی هر سهم است که در نتیجه تجزیه و تحلیل عوامل موثر بر وضعیت یک شرکت پس از بررسیهای دقیق به دست میآید. ارزش ذاتی در بیشتر مواقع با ارزش روز سهام تفاوت دارد و همین مسالهای است که برای سرمایهگذاران زیرک فرصت کسب سود را فراهم میکند.

نظر

• fartoos
                عضو عادی
                • May 2013
                • 58

با سلام
                به نظرم این سهم از اون سهمایی هستش که با دید میان مدت میتونه سود خوبی بده

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

شمواد:شرکت اعلام نموده است که درنظر دارد 10 درصد ازسود خالص دوره را جهت تقسیم به مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 92،6،31 پیشنهاد نماید.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                      شمواد:شرکت اعلام نموده است که درنظر دارد 10 درصد ازسود خالص دوره را جهت تقسیم به مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 92،6،31 پیشنهاد نماید.
                      سلام بر خانم رجب زاده عزیز
                      1- شرکتی که تاکنون طی چند سال اخیر نه تنها تقسیم سود نداشته بلکه زیان اندوخته و بدهی های مختلف داشته که هر دوره در حال کمتر شدن و تسویه آن بوده و تا آنجا که به سود عملیاتی 141 تومانی رسیده ، 10% تقسیم سود بعد از چند سال را میتوان به فال نیک گرفت و اصل مطلب روند است که مناسب طی میشود
                      2- تقسیم سودی که بعد از 8 ماه نصیب سهامدار میشود و از فردای بازگشایی از قیمت کسر میگردد و باعث افت شرکت میشود را نمیشود همیشه فاکتور مثبتی در نظر داشت
                      3- گزارش امروز نشانگر ارزش مثبت است که از آن دم میزدیم و به امید خدا استارت کار را فردا شاهد باشیم رسیدن گزارش مالی سال آتی که نهایتان تا 15 شهریور بر روی کدال میاید و به دید بنده باید سهم برای تعدیل ببنددمیتواند نقطه عطفی باشد که تحلیلش قبلا تقدیم شده است
                      تقدیر و تشکر از زحمات مثبتی که در این سایت میکشید
                      سلامت و سودمند باشید
                      بورس دوست

نظر

• persis
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 102

شمواد
                        همچنان بر روی اهداف گذشته خود هستم
                        بالای 500 تارگت سهم میباشد

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

مطلب ۵۹۳۹۲۵
                          توسط فرهاد : ۱۳۹۲/۵/۱۹ - ۰۸:۲۲:۱۷
                          ----------------------------------------------------
                          خدمت همه دوستان سلام آخر،

خب بنده هم به سلامتی مردم،

چند سالی بود توی این اتاق بودم اما یکسال اخیر جو عاطفی اتاق خیلی زیاد شده، بخصوص سال گذشته که دچار مشکل ناگهانی شدم و مدتی نبودم، اظهار لطف دوستان واقعا شرمندم کرده بود،

فکر میکردم نبودم را باید یکی خبر بده سوءتفاهم نشه، لذا به ذهنم رسید کی بهتر از خودم، متن را نوشتم انشالله اگر فراموش نشه پسرم میذاره اینجا،

پس هر چی خوبی و بدی دیدید حلال کنید، بخصوص اگر تو شوخی چیزی گفتم و کسی مکدر شده عذر میخوام،

فکر کنم طولانی تر بشه آقای نظری تایید نکنه،

انشالله بعد صد سال دیدار به قیامت، خدا نگهدار همگی،

متن فوق بنا به وصیت ایشان در سایت قرار داده شده،

لازم به ذکر است که بعد سالها تحمل عوارض ناشی از مصدومیت شیمیایی هفته گذشته جان به جان آفرین تسلیم کردند،
                          نتیجه نظرات : ۱۵۸ - ۳ = ۱۵۵

نظر

• purpleayaa
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 223

مطلب ۵۹۳۹۲۵

چند سالی بود توی این اتاق بودم اما یکسال اخیر جو عاطفی اتاق خیلی زیاد شده، بخصوص سال گذشته که دچار مشکل ناگهانی شدم و مدتی نبودم، اظهار لطف دوستان واقعا شرمندم کرده بود،

فکر میکردم نبودم را باید یکی خبر بده سوءتفاهم نشه، لذا به ذهنم رسید کی بهتر از خودم، متن را نوشتم انشالله اگر فراموش نشه پسرم میذاره اینجا،

پس هر چی خوبی و بدی دیدید حلال کنید، بخصوص اگر تو شوخی چیزی گفتم و کسی مکدر شده عذر میخوام،

لازم به ذکر است که بعد سالها تحمل عوارض ناشی از مصدومیت شیمیایی هفته گذشته جان به جان آفرین تسلیم کردند،
                            خدایش بیامرزد و رحمت کند انشا الله.........بالاخره با این اوضاع سهام ها کم کم همه با سکته به این دوستمون ملحق خواهیم شد!
                            /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• DADASHI
                              عضو جدید
                              • May 2013
                              • 5

مطلب ۵۹۳۹۲۵

خداوند رحمتش کند و برای شادی روحش رحم الله من یقرء الفاتحه مع الصلوات.

نظر

• گل یاس
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 21

روحش شاد یادش گرامی باد این قهرمان ملی

نظر

در حال کار...
                                X