کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شک نکنید این سهم یک روز بیشتر منفی نخواهد خورد
بنده که در فرصت مناسب خریدار خواهم بود
نقل قول نوشته شده توسط Z58 مشاهده گفتگو
سهم تو یک بازه ی زمانی 3 ماهه براحتی میتونه قیمت 700 تومان رو ببینه( تعدیل در گزارش 9 ماهه و پیش بینی سال مالی جدید {93} ) .
به شرطی که مدیران شرکت و سازمان بورس دست از این تنگ نظریهاشون بردارند.
================================================== ====
سلام دوست خوبم ؛ شمواد از رشد بازار در زمان بسته بودنش عقب مانده است
و قابلیتها و پتانسیل لازم و سود عملیاتی سهم نیز مزید بر علت
اهداف قبلا بالای 700 تومان بود به امید خدا باید بالای 1000 تومان تا رسیدن گزارش پیش بینی سال مالی آتی دانست ؛ انشاا...
از خداوند بیشتر بخواهیم مخصوصا جایی که ارزشش را داشته است
مرتبه ماقبل آخری که با جناب ودادی صحبت کردم و قسمت دوم مطلبم بود که ارائه نگردید(قبل از آمدن گزارش اصلاحیه ششماهه) در انتهای صحبتم به ایشان گفتم انشاا... شمواد 700 تومان باز خواهد شد با این بازار مثبت که سهام هم گروهش رشد کرده و رشد شلعاب رشد شکربن و رشد شپلی را مثل زدم و رشد قیمتی فباهنر را که قیمتش شمواد همیشه در پرتفویم دوبرابر فباهنر بوده است و البته هیچکدام شان
سودعملیاتی 140 تومانی را ندارند و ایشان خنده ای کردند و گفتن خدا از دهنت بشنود
و من گفتم واقعا 700 تومان به نظرشما ارزش ندارد و ایشان گفت شما و سهامداران ارزش سهام را بهتر و بیشتر از ما میدانید و انشاا.. چنین است
دوستان قصدم ایجاد توقع نیست اما بنده به شخصه ارزش شمواد را با دلیل سود عملیاتی فوق الذکر و روند مثبت بازار و رشد خوب سهام دیگر و طلب شرکت از شرکتهای شپلی و عظیم که اگر محسوب شود را خوشبنیانه تر و زودتر از قبل میدانم و
البته مطلب بنده تحلیل است و قیمت 600 تا700 تومان را برای بازگشایی مناسب و 1000 تومان را هدف اولی سهم تا رسیدن گزارش سال مالی آتی میدانم که از 1000 تومان در آن زمان انشاا.. گذر خواهیم کرد یا افزایش سرمایه خواهد داد
البته فعلا عجله ای در کار نیست و منتظر گزارش 9 و 12 ماهه امسال و سال مالی آتی هستیم
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
اماده باشيم تا شمواد جا مونده مفت بازار را روز بازگشايي به پرتفوي اضافه تر کنيم.
سهمي که تا کنون حداقل 30درصد از بازار عقب مانده است.
به چشم اندازهاي زيباتون فکر کنيد.
شمواد 700 يا......توماني
مطلب ۵۵۹۵۳۶
توسط رضا : ۱۳۹۲/۴/۱۵ - ۱۳:۲۳:۰۳
با سلام -شمواد این شرکت سود هر سهم سال مالی منتهی به 31/6/92 خود را از 464 ریال به 298 ریال کاهش داده است.علت تعدیل منفی 36 درصدی شرکت کاهش 9%درآمد حاصل از فروش پيش بيني شده بدليل کاهش 9%در مقدارفروش پيش بيني شده، افزايش 20% ساير هزينه هاي عملياتي بدليل کاهش ميزان توليد پيش بيني شده و افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد،افزايش 10%در هزينه هاي مالي بابت در نظر گرفتن جرايم وام بانک پارسيان می باشد.
نتیجه نظرات : ۲۳ - ۱۱ = ۱۲
------------------------------
بورس دوست : ۱۳۹۲/۴/۱۵ - ۲۱:۰۶:۳۶
سلام دوست خوبم
رضا جان همانطور که قبلا عرض کردم
گزارش اصلاحیه ششماه است که قبلا ارسال شده بود
و در همین گزارش هنوز سودعملیاتی بالای 140 تومان است و این اصل مطلب است
مضاف بر اینکه بدهی شرکت بابت وامی که اشاره کردی آمده (وام متعلق به شرکتهای شپلی و عظیم است ) اما طلب از این شرکتها بخاطر عدم وصول آنها درج نگردیده و این شرکتها هر کدامشان 20 % شرکت زیر مجموعه خود را (شمواد و شپلی ) را به خودیها فروختند که هم میتوانند این بدهی هارا مصافا کنند و هم آن خودیهای تازه وارد بلدند چگونه سهم را حمایت کنند حرکتی که این روزها در رشدشپلی مشهود است ؛ بهر حال اگر کسی فکر میکند از زمان بسته شدن سهم به این گزارش زیان میکند خریدارش در سود موجود است ، پیام بفرستد انجام وظیفه خواهد شد وگرنه زمان بازگشایی چه در این با همین گزارش و چه با گزارش 9 ماهه سهم به قیمت و حد و اندازه های خود باز خواهدشد و البته اینگونه پیامها که مطلبش مربوط به هفته قبل است بیشتر برای خریداران میتواند خوراک مصرف داشته باشد تا سهامداران شمواد و البته مقصد اصلی ما گزارش سال مالی آتی است که از ابتدا نیز عرض شده است هر چند با بازگشایی شمواد ؛ سهم به میانگین رشد بازار خواهد رسید ویا بیشتر انشاا..
سلامت وسودمندباشی
بورس دوست
آقا من ميگم مديران سهم مثل باباش شپلي يه شفاف سازي بدن كه مثلا ما محصولاتمون رو داريم يه قيمت دوسال قبل ميفروشيم و بدهي ارزي رو هم با دلار 5000 تومني تسعير ميكنيم و براي محكم كاري بگن افزايش سرمايه از تجديد ارزيابي دارايي ها هم نداريم و امثالهم تا صف خريد سهم مثل شپلي زياد شه!!!!! ( مديران ...محترم سهم تك خوري ممنوع )B-)=((
سلام دوستان
مطلب بنده مربوط به دیشب است
و در سایت همسایه درج گردیده است
جهت روشن سازی تقدیم میگردد
----------------------------------------
سلام دوستان و شب بخیر
امرور شمواد مظلوم واقع شد
دلایل نظرم مشخص است و نیازی به عنوان بندی ندارد
گزارش نیمه کاره ای و اصلاحیه ای که متفلق به چهار ماه پیش است و
33 روز سهم در بازاری مثبت سهم بسته شد و گزارشات در رفت و آمد بین شرکت و
سازمان بود و این عمل حتما بدون هماهنگی سهم را بسته نگه میداشت و گزارش آخری را که 29 خرداد دریافت نمودند و میتوانستند در بازاری مثبت سهم را باز کنند ر
ر
ضایت ندادند و بعد از 17 روز بعد از این گزارش و دست آخر در زمانی که میتوانستند
اجازه بدهند گزارش 9 ماهه نیز بیاید در بازاری نه مثبت مثل هر روز سهم را با کنترل
04% بارگشایی شد و روزی که فروشندگان را حقیقی تشکیل میداد در این روز
دوستان بسیاری پیام میدهند که صف فروش را جمع کنیم ؛ به این عزیزان و دیگران عرض
میکنم عجله نکنیم اجازه بدهیم که فروشندگان حقیقی که مایل به فروش هستند
به کارشان برسند ، اگر حقوقی دخالت نکرد ظرف یکی از همین سه روز آینده انجام خواهد شد
نماد را زیر نظر داشته باشید و بررسی کنید و خودتان بهترین تصمیم گیرنده هستید
سلامت و سودمندباشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر