قربان بنظرتون شپديس را تامجمع نگه دارم
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
یعقوب عزیز
ما اطلاعاتی را که به دست میاوریم تقدیم میکنیم
و تحلیل و برآورد خود را میگوییم
حتی صادقانه میگیم خریدم و نگه میدارییم و یا فروختیم
ولی هیچوقت از ما نخواه که توصیه ای به شما جهت خرید داشته باشیم
لطفا بابررسی کامل خودت اقدام به خرید کن
چون مسئولیتش فقط به خودت بر میگردد وبس
هر جور خودت به تنیجه و یقین میرسی همان بهترین است
خرید یا عدم ان هما ن را عمل کن
موفق باشی
نظر
-
شمواد -
هفته قبل روز اولی که به اطلاع دوتان رساندم در حال خرید و جمع آوری شمواد هسم
هم بصورت آنلاین وهم کارگزارم رنج کشیدیم و تا بالا همراه بقیه دوستان جمع کردیم (ددد)
آ[ر وقت مسئول کارگزاری ازم خواست مقداری از خریدم را به او تعلق دهم - موافقت کردم
البته با سود کمی فروخت
دیروز به خانم مسئولی که پای دستگاه هست و خرید میکند گفت فلانی (من) روز شنبه
سفارش خرید در قیمتی که صلاح میداند میدهد خرید کنید و از من خواست که عمل کنم
و برایش نحوه چیدمان خرید را انجام دهم و اضافه کرد تحقیق کرده و دوستانش در تهران گفته اند
منتظرند که هر وقت شمواد 120 تومان را رد کند اطمینان خاطر پیدا کرده و
با سرمایه بالا جهت خرید سهام به تعداد میلیونی وارد شوند
البته من نیز فردا برای خودم و اطرافیانم خرید دارم
تاکید میکنم توصیه ای برای خرید هیچ کسی ندارم و فقط جهت اطلاع مطلب زدم
موفق باشید
نظر
-
نسخه چاپيارسال به دوستان
فوری/گفت وگوها مفید و سازنده بود/
اشتون: ایران باید حق برخورداری از برنامه هسته ای صلح آمیز را داشته باشد/فرآیند گام به گام اتخاذ می شود
خبرگزاری فارس: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانسی خبری پس از نشست ایران با 1+5 به مفید و سازنده بودن گفت وگوها اشاره کرد و گفت که تهران باید حق برخوداری از برنامه هسته ای را باید داشته باشد.
خبرگزاری فارس: اشتون: ایران باید حق برخورداری از برنامه هسته ای صلح آمیز را داشته باشد/فرآیند گام به گام اتخاذ می شود
به گزارش فارس، اشتون گفت: ما 23 می (3 خرداد) در بغداد با هم دیدار خواهیم کرد.
وی افزود: ما اطمینان یافتیم که ایران جدی است. ما همچنین به دنبال این هستیم که ایران به الزامات بین المللی پایبند باشد. ایران باید حق برخورداری از برنامه هسته ای صلح آمیز را داشته باشد.
اشتون ادامه داد: ما برای انجام اقدامات ملموس و عملی جدی هستیم.
نظر
-
نسخه چاپيارسال به دوستان
هیئتهای شرکت کننده در مذاکرات ایران و 1+5 توافق کردند
دور بعدی مذاکرات سوم خرداد در بغداد / تدوین مدالیته جامع در نشست آتی
خبرگزاری فارس: هیئت های شرکت کننده در مذاکرات ایران و 1+5 توافق کردند که دور بعدی مذاکرات سوم خرداد ماه در بغداد برگزار شود.
خبرگزاری فارس: دور بعدی مذاکرات سوم خرداد در بغداد / تدوین مدالیته جامع در نشست آتی
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، هیئت های شرکت کننده در مذاکرات ایران و 1+5 در استانبول در پایان دو دور مذاکره توافق کردند که دور بعدی مذاکرات در 23 می در بغداد برگزار شود.
در پایان این دوره از مذاکرات دو طرف توافق کردند با دستور کار گفت و گو برای تدوین یک مدالیته جامع در بغداد مذاکره کنند.
نظر
-
باز یه عده تحلیل گر پریدند ته صف فروش شمواد=)) عین چی هم خورده شد سهمشونإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر