دوستان اضافه کردم فایرا بزار بفروشن ماهم میخریم
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postفردا 500 تن شمش خالص در بورس کالا عرضه میکنه که در صورت وجود تقاضا تا 4500 تن هم قابل افزایشه
1220 تن که در صورت وجود تقاضای کافی قابل افزایش تا 8380 تن هست! بیشترین میزان عرضه کالای شرکت از اول امسال تا به حال در بورس کالا!
@-)
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postخب گویا میزان عرضه شرکت بیشتر شد!
1220 تن که در صورت وجود تقاضای کافی قابل افزایش تا 8380 تن هست! بیشترین میزان عرضه کالای شرکت از اول امسال تا به حال در بورس کالا!
@-)
...سلام ...مرتضی میدونی چه ساعتی و از چه سایتی میشه معامله شمشاشو تو بورس کالا پیگیری کرد...ببینیم چند چندیم با این سهم....اووففف اگه بالا 8000 معامله کنه...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Post
...جان من مرتضی....کاشک لینک خیلی مستقیم میدادی همینکه من روش کلیک کنم صفحه اش بازشه...جان خودت من از بورس کالا و اینا چیزی سر در نمیارم....اگر نخریدنش چی؟؟؟...بیچاره میشیم که....همه پولو سرمایه امون میره....مجبور میشیم شبا با ماشین کار کنیم شایدم بریم اژانس....وااییی...چه دورنمایی شد....:([B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Post
قیمت پایه فروش محصولات نسبت به فروش قبلی کمتر شده یا من اشتباه میکنم ؟
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
...جان من مرتضی....کاشک لینک خیلی مستقیم میدادی همینکه من روش کلیک کنم صفحه اش بازشه...جان خودت من از بورس کالا و اینا چیزی سر در نمیارم....اگر نخریدنش چی؟؟؟...بیچاره میشیم که....همه پولو سرمایه امون میره....مجبور میشیم شبا با ماشین کار کنیم شایدم بریم اژانس....وااییی...چه دورنمایی شد....:(
نترس بابا کار به اونجاها نمیکشه
مجبورن بخرن
اینم لینک مستقیم ترش
نظر
نظر