رهشاد سپاهان ( حرهشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taranom68
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 87

حرهشا با توجه به خودروهایی که داره و قیمت خودرو هم افزایش داشته ارزش دارایی هاش افزایش داشته بماند که کل سهام حمل و نقلی خوب دارن بالا میرن .....
    [COLOR=#008000][SIZE=5]و ایییین نیییییز بگذررررر[/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=5]رد[/SIZE][/COLOR]/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

نقل قول نوشته شده توسط MEDONA مشاهده گفتگو
      صداقت اینقدر دروغ به این ملت تحویل نده پول مردم را نابود نکنید زمانی آلفرد می آمد اینجا مینوشت ایها الناس این سهم باید بره 5000 تومان
      رهشاد سهم بی ارزشی است ضمنا"بنیادی هم نداره

اولا سلام

دوما من بر اساس نام کاربری ای (صداقت) که انتخاب کرد ه ام سعی می کنم با همه دوستان صادق باشم و به قولی

آخرت را با دنیا عوض نکنم.

سوما شما هم سعی کنید در مورد افراد زود قضاوت نکنید و به نظر دیگران هم احترام بگذارید - حتی اگه بر خلاف ایده شما باشد.

رهشاد سپاهان تا به حال سهامدارانش را اذیت کرده ولی با توجه به حرکت گروه احیا و تکادو و رشد قیمتی اخیرشان

شنیده ام همچنین اراده ای هم برای رشد قیمتی رهشاد بوجود آمده و....

شما هم بهتره منتظر گذشت زمان باشید تا ......

امروز هم بعد از مدت ها حجم معاملات 220000 تایی رهشاد - نوید بخش استارت سهم می باشد و ممکنه تا گزارش 6 ماهه که توام با تعدیل مثبت است - نوسان و فرصت خرید بدهد.

در مورد بنیادی سهم هم می شود گفت که به هر حال رهشاد یک شرکت خدماتی است و با درایت مدیر عامل جدیدش توانسته در قراردادهای قبلی تجدید نظر و حتی افزایش قیمت بگیرد.

ضمنا با شرکت گاز و چند شرکت دیگه - قراردادهای جذابی گرفته و....
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• kohnekar
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 122

با سلام دوستان با این حجم معامله دیروز منتظر پرش سهم باشید خبرها فوق العاده خوبه

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

از دیروز اراده بالا بردن رهشاد عملی شده

امروز هم در منفی منتظر بودم که خریدار در مثبت رنج زد

دوستان تعدیل 6 ماهه حتمی است.
          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• kohnekar
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 122

سلام بر دوستان عزیز بخصوص صداقت عزیز که واقعا صادق هستید و همیشه خبرها را درست و کامل نقل میکنید من از شما تشکر میکنم
            بله کاملا حق با شماست حرکت رو به بالا شروع شده و چه بازار مثبت باشد چه منفی این سهم یکه تاز خواهد بود و تک سهم بازار خواهد بود ان شالله /:.Heart.:/

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
              سلام بر دوستان عزیز بخصوص صداقت عزیز که واقعا صادق هستید و همیشه خبرها را درست و کامل نقل میکنید من از شما تشکر میکنم
              بله کاملا حق با شماست حرکت رو به بالا شروع شده و چه بازار مثبت باشد چه منفی این سهم یکه تاز خواهد بود و تک سهم بازار خواهد بود ان شالله /:.Heart.:/

با سلام

بنده هم از زحمات شما در اطلاع رسانی اخبار شرکت تشکر می کنم.

رهشاد قرار است از پایه فرابورس به تالار اصلی فرابورس منتقل شود و آن وقت معاملات سهم دیدنی تر می شود.

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• بهرام خان
                عضو عادی
                • May 2013
                • 76

سلام ... ديدم در اين تايپيك اسمي از وكادو هم اورده شده ... از دوستان بنيادي كار كسي ميتونه ناو وكادو رو محاسبه كنه ؟؟ ممنون

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 704

معاملات 2 روز اخیر با تعداد قابل توجه ؛ نشان از خرید خودی ها و آغاز حرکت به قیمت مورد نظرشان است.

در خرید سه شنبه قدری تعلل کردم و در قیمت و رنج منفی اردر گذاشته بودم که خریدار مطلع با رنج مثبت تمامی اردرهای خرید تا مثبت 5 را برداشت و صف خرید کرد.

چهار شنبه هم که از اول وقت در رنج مثبت 5 معامله شد و بعد از آن عرضه ای نداشت و صف شد.

شنبه اول وقت .... اول صف

هدف اولیه را 350 تومان بدون عرضه آنچنانی می دانم و ممکنه در آن محدوده بازار موفق به خرید تعدادی شود.

سهم در پایه فرابورس است و با معامله یک سهم می تواند تا 5 در صد مثبت یا منفی معامله شود ؛ البته در محدوده 350 تومان بازار تازه متوجه حرکت صعودی و اخبار شرکت می شود و....
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• kohnekar
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 122

با سلام و تشکر از جناب صداقت عزیز بله کاملا حق با شماست این سهمو تازه بازار از 350 تا 400 میشناسه که به نظرم از اون قیمتها تازه یه گین 100%توش خوابیده پر سود و موفق باشید

نظر

• بهرام خان
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 76

جناب صداقت و ساير دوستان عزيز .... كسي از كفپارس كه از زير مجموعه هاي وكادوست خبري داره ؟؟ ممنون

نظر

• kohnekar
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 122

با سلام نه دوست عزیز من از کفپارس خبری ندارم ولی اکر زیانی تو مجموع وکادو در هر سهمی کردی میتوانی با ورود به رهشاد تمام زیان خود را جبران نمایید پر سود باشید

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

رهشاد امروز با 1000 تا معامله 5 در صد مثبت را خورد و بالای 200000 تا صف خرید دارد.

به نظرم در 350 تومان فرصت خرید تعدادی را بدهد و بعد از آن تا بسته شدن نماد برای تعدیل سود 200 تومانی در گزارش 6 ماهه قیمت های بالای 500 تومان را تاچ کند.

رهشاد از مدیر عامل کارا و کاربلدی برخوردار است.
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• kohnekar
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 122

با سلام به صداقت عزیز این سهم مثل همگروهیش ح کشتی تازه شروع کرده 350 یا 400 یا 500 هر جا عرضه بشه ملیونی صف خرید خواهد شد دوستانی که دارن میدونن چی دارن و اوناییم که میخوان بخرن همینطور سهم ایستگاه اولش بنظرم 700 تومانه و بعد پرواز به سمت بالای 1000 موفق و پرسود باشید/:.wubsmiley.:/

نظر

• kohnekar
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 122

تبریک به دوستی که تونست 1000 برگ رو بخره نوش جونت
                              واقعا با خبرهایی که به من رسیده این خرید تبریک داره :.thumbsupsmileyanim

نظر

• صداقت2
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 704

رهشاد امروز با 1000 تا معامله 5 در صد مثبت را خورد و بالای 200000 تا صف خرید دارد.

به نظرم در 350 تومان فرصت خرید تعدادی را بدهد و بعد از آن تا بسته شدن نماد برای تعدیل سود 200 تومانی در گزارش 6 ماهه قیمت های بالای 500 تومان را تاچ کند.

رهشاد از مدیر عامل کارا و کاربلدی برخوردار است.

امروز با توجه به جو بازار ؛ فروشنده تعدادی زودتر از حد پیش ینی شده 350 تومانی آمد.

البته خریدار هم از این حجم عرضه استقبال کرد و دوباره در صف خرید نشست.

فردا انتظار معاملات روان تری از سهم دارم ؛ هر چند که با توجه به محدود بودن تعداد سهام شناور ممکنه از فردا هم سهم خشک شود و عرضه کننده چندانی نداشته باشد.

در هر صورت روند سهم تا رسیدن به تارگت اولیه 500 تومان صعودی است.

مبارک خریدار تعدادی امروز!!!
                                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

در حال کار...
                                X