"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با سلامم.
    اسمم رو دیگه همه می دونن ...اسمم جعفر هست....سید هم هستم.....
    لیسانس عمران ..البته اخراشه بگیرم....27 ساله ..متولد روستای نوراباد مرند......از سال 1370ساکن ارومیه...
    ...:x
    میتونم به جرات بگم ...بهترین جراح مغزو اعصاب فعلی ایران دکتر زرگر مرندی همشهری شماست.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....در وضعیت فعلی خیلی اهمیتی نداره که چه کسی چه شغلی داره....
      ...باید عنوان تاپیک اینطوری عوض میشد....که میزان درامد هر کس چقدر میباشد....الان شغل 200-300 تومنی تا بخوایید ریخته....ولی شکم سیر نمیشه...
      دکتر جان الان متوسط هزینه یک خانواده 3 نفره در تهران ماهی 1.5 میل هست اون هم بدون هرگونه مخلفات و حاشیه! ببین چند درصد بالای 1.5 درامد دارند...
      هرچند قویا معتقدم که کسی که شایستگی داشته باشه (دانش+توانایی+پشتکار) غیر ممکنه کار خوب گیر نیاره و تا حالا من که ندیدم این موضوع رو. بنابراین همیشه یه جای خودمونه که می لنگه اما عادت داریم همیشه اعتراض کنیم به شرایط محیطیمون
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        دکتر جان الان متوسط هزینه یک خانواده 3 نفره در تهران ماهی 1.5 میل هست اون هم بدون هرگونه مخلفات و حاشیه! ببین چند درصد بالای 1.5 درامد دارند...
        هرچند قویا معتقدم که کسی که شایستگی داشته باشه (دانش+توانایی+پشتکار) غیر ممکنه کار خوب گیر نیاره و تا حالا من که ندیدم این موضوع رو. بنابراین همیشه یه جای خودمونه که می لنگه اما عادت داریم همیشه اعتراض کنیم به شرایط محیطیمون
        سید جان اون مال تهرانه که فرصت شغلی برای افراد با دانش به وفور یافت میشه.
        همین اصفهان که چندان هم کوچیک نیست چند شرکت هلدینگ مثل صدر،شستا،صبا، پارسان ،غدیر ،بنیاد و...... داره؟

همین توکا فولاد که گل سرسبد شرکتهای سرمایه گذاری اصفهانه جایی برای افراد تحصیل کرده نداره تا وقتی که برخی از ما بهترون هستن.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• rezael
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 385

آره حق با شماس
          ما ایرانی ها عادت داریم تقصیرو بندازیم گردن دیگران و خودمونو تبرئه کنیم و شونه خالی کنیم از زیر بار مسئولیت
          متاسفانه با این تفکر هیچ وقت به جایی نخواهیم رسید و فقط باید در مورد نعمتهای خوب خدا " نظر " بدیم ...

البته این حرفا کاملا دور از بچه های این جور فرومهاس ... بهرحال بچه های سرمایه گذار خیلی آینده بین هستن که پا تو این کار گذاشتن;)
          پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

در اصل توسط rezael پست شده است View Post
            آره حق با شماس
            ما ایرانی ها عادت داریم تقصیرو بندازیم گردن دیگران و خودمونو تبرئه کنیم و شونه خالی کنیم از زیر بار مسئولیت
            متاسفانه با این تفکر هیچ وقت به جایی نخواهیم رسید و فقط باید در مورد نعمتهای خوب خدا " نظر " بدیم ...

البته این حرفا کاملا دور از بچه های این جور فرومهاس ... بهرحال بچه های سرمایه گذار خیلی آینده بین هستن که پا تو این کار گذاشتن;)
            با سیستم موجود نباید توقع کار از سوی کسی را داشت
            و خیلی ها بیخودی و با رابطه سر کارن!

ولی افرادی که اون 3 تا خصوصیت را داشته باشند به نظرم خیلی کم منتظر شغل می مانند و خود ایجاد کننده شغل هستند و صاحب ایده هستند. بعضا هم اصلا دوست ندارند وارد شغل های اماده بشوند.
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• rezael
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 385

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
              با سیستم موجود نباید توقع کار از سوی کسی را داشت
              و خیلی ها بیخودی و با رابطه سر کارن!

ولی افرادی که اون 3 تا خصوصیت را داشته باشند به نظرم خیلی کم منتظر شغل می مانند و خود ایجاد کننده شغل هستند و صاحب ایده هستند. بعضا هم اصلا دوست ندارند وارد شغل های اماده بشوند.
              دقیقا همینه ...
              پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• ehsan3144
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 62

...
                ضمن احترام به نظر شما، باید عرض کنم متاسفانه این فرمایش شما همه گیر نیست و نمیتونه بعنوان یک قاعدهء کلی مطرح بشه.
                تجربهء حدود 8ساله ای که تو صنعت دارم باعث میشه خیلی با نظر شما موافق نباشم. بارها دیدم افراد بسیار نالایق و کم سواد پستهایی رو تصاحب کردند که به هیچ وجه لیاقتشو ندارن. مطمئنا شما و بقیهء عزیزان هم در رشته های مختلف با این موضوع برخورد داشتید. وقتی یک نفر با مدرک کارشناسی اقتصاد و کارشناسی ارشد تجارت بین الملل رئیس فدراسیون فوتبال میشه بنظر شما جای کسی که لیاقت این پست رو داره نگرفته؟ نتیجهء این انتصاب شایسته!! رو هم همه دارن میبینن!!!! یک نظامی میشه مدیرعامل باشگاه ورزشی، ورزشکار میشه تاجر، پزشک میشه بسازبفروش، مهدنس میشه مسافرکش ووو... تو یه شرکتی در زمینهء رشتهء تخصصی خودم مشغول به کار بودم، یه نورچشمی با مدرک فوق دیپلم معماری بدون هیچ دانش و تجربه ای دربارهء کاری که انجام میدادیم، بعنوان سرپرست واحد معرفی شد. یک هفته بعدش بنده استعفا دادم، چندماه بعدش شنیدم سه تا از مهندسهایی که باهم استخدام شده بودیم، به دلایل مختلف از اون شرکت بیرون رفته بودند. مطمئنا همهء دوستان مثالهای مشابهی دارن... هر جایگاهی که توسط یک فرد نالایق اشغال میشه، یک نفر آدم شایستهء اون پست، پشت در میمونه. معمولا هزینهء این بی کفایتیها از جیب عامهء مردم پرداخت میشه! اگر این همه استخدام سفارشی و استفاده از بند پ تو این مملکت وجود نداشت شرایط خیلی بهتر از این بود...

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

سلام
                  اسمم احسان هست <):)...... 27 سالمه ..... لیسانس مهندسی صنایع غذایی هستم ...... الانم تو یه شرکت لبنیات کشور مشغولم.....
                  نزدیک 8 ساله تو بورس به صورت کاملا صفر کیلومتر وارد شدم و با سه سهم غدیر- توسعه صنعتی- سپه شروع کردم........
                  اوایل خوب سود کردم( البته شانسی :p ) ولی بعدش تپل ضرر دادم #:-S ولی یاد گرفتم که همیشه با مطالعه و بدون عجله درصد موفقیت به طرز قابل قبولی بالا میره
                  یه چیزیم بگم مطالعه فروم ها و نوشته های بچه های فروم( که واقعا خالصانه بعضیاشون وقت میذارن و دانش و اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن @} خیلی کمکم کرده تو انتخاب بهتر و شناخت بورس.
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ماهور
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1239

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    سید جان اون مال تهرانه که فرصت شغلی برای افراد با دانش به وفور یافت میشه.
                    همین اصفهان که چندان هم کوچیک نیست چند شرکت هلدینگ مثل صدر،شستا،صبا، پارسان ،غدیر ،بنیاد و...... داره؟

همین توکا فولاد که گل سرسبد شرکتهای سرمایه گذاری اصفهانه جایی برای افراد تحصیل کرده نداره تا وقتی که برخی از ما بهترون هستن.
                    :(:(:( :(:(:(
                    یه پیشنهاد دارم به دور از شوخی یه بنگاه کاریابی هم راه بندازیم تو سایت :-?
                    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                      :(:(:( :(:(:(
                      یه پیشنهاد دارم به دور از شوخی یه بنگاه کاریابی هم راه بندازیم تو سایت :-?
                      فکر خوبیه
                      چون اغلب افراد بورسی افراد با نفوذ و مطلعی هستن میتونن توی یه تاپیک، فرصتهای شغلی که دور وبرشون هست رو معرفی کنن.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

فکر خوبیه
                        چون اغلب افراد بورسی افراد با نفوذ و مطلعی هستن میتونن توی یه تاپیک، فرصتهای شغلی که دور وبرشون هست رو معرفی کنن.
                        آقای مصری پور تاپیک را راه انداختم
                        به نظرم ولی بخش ازاد باشه بهتره
                        چون بخش بورس شلوغ میشه
                        http://forums.boursy.com/showthread....988#post186988
                        این لینک هست و امیدوارم مدیریت محترم نیز باهاش موافقت کنه
                        دوستان هم کمک کنند که شاید خودمون بتونیم برای خودمونیم کاری کنیم وگرنه آبی از این دولت گرم نمیشه
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• majidm
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 125

فکر خوبیه
                          تفاقا" بيشترشون بوقن
                          من خودم تو يه شركت سرمايه گذاري بزرگ بورسي كارميكنم
                          95% پرسنل غير متخصصن مديرهاشونم همه بلا استثنا با پارتي اومدن
                          فرصتهاي شغلي خوب هم براي دوروبريهاي خودشونه

نظر

• کیان
                            کاربر فعال
                            • May 2012
                            • 634

در اصل توسط majidm پست شده است View Post
                            تفاقا" بيشترشون بوقن
                            من خودم تو يه شركت سرمايه گذاري بزرگ بورسي كارميكنم
                            95% پرسنل غير متخصصن مديرهاشونم همه بلا استثنا با پارتي اومدن
                            فرصتهاي شغلي خوب هم براي دوروبريهاي خودشونه

دوست عزیز منظور جناب مصری پور بچه های سایت بورسی هست
                            علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• nazanin
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 289

باسلام خدمت دوستان
                              بنده دارای لیسانس مدیریت بازرگانی شهیدبهشتی سال 74هستم
                              سربازرس بانک مرکزی حدود 8ساله توبورس فعالم

نظر

• majidm
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 125

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
                                دوست عزیز منظور جناب مصری پور بچه های سایت بورسی هست
                                مرسي يك كمي سريع خوندم و اشتباه كردم
                                ولي واقعيت شركتهاي بزرگ سرمايه گذاري با اون كادر مجربشون تقريبا" همينه

نظر

در حال کار...
                                X