کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نسبت به سال مالی قبل افزایش 115 درصدی سود هر سهم «غگل»
گروه بنگاهها – شرکت گلوکوزان در اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای 12 ماهه منتهی به 31 شهریورماه 91 مبلغ دوهزار و 338 ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرد. به گزارش بورس و اوراق بهادار، این رقم در مقایسه با سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 90 معادل 115 درصد افزایش نشان میدهد. فروش این شرکت برای سال مالی 91 مبلغ 840 میلیارد ریال اعلام شده که از افزایش 83 درصدی نسبت به سال مالی قبل برخوردار است.
دوستان توجه کردین سود انباشته 141 درصد یعنی 2.41 برابر رشد داشته!؟
ساعت 14 با امور سهام تماس گرفته بودم، پرسيدم كي نماد سهم باز مي شود؟
مسيولش مي گفت: امروز نماد سهم باز خواهد شد!!!
گفتم: الان بازاري نيست، كه باز كنيد.....
گفت: فردا باز مي كنيم!!!
گزارشاشون رو هم كه ندادن، اصلا هيچ اطلاعي ندارند....حتي امور سهامش!!!
سود 92 جالبناك خواهد بود
شما هم از تماستان خبر بدين/متشكر
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
احسان عزیز بنده هم دو روز پیش با امورسهام صحبتی داشتم کلا اظهار بی اطلاعی میکرد . کار به جایی رسید که از من قیمت سهم رو میپرسید . گفتم 1730 . میگه مگه 2100 نبود گفتم نه نکنه میخواین رو 2100 خالی کنین!
کلا خیلی محافظه کارن
منتظر اينكه سهم باز شود تا زير 2000 تومان در صورت عرضه خريد كنم.....
دوستان كسي پيگيري نكرده است؟
شايد مستقيم وارد مجمع شويم، اين سهم نشون داده بعد از مجمع با نوسان مثبت بالاي 30 40% مثبت باز ميشه....
منتظر خبر پيگيري شما هستم
موفق باشيد
درود؛
خوب گزارش پیش بینی سال بعد و همچنین 12 ماهه امسال اومده
به طرز جوک و مسخره ای قیمت برابری ارز رو امسال 1150 تومان تومان در نظر گرفته!!! اگه حسابرس گیر بده حداقل باید میانگین فروش امسال رو 1800 ببرند که برای 6 میلیون دلار میشه 6*700=4.2 میلیارد تومان! حدود 120 تومان از این محل باید اضافه بشه
ضمنا سال آتی رو حسابرسی شده 1800 گرفته! الان دلارهای این بو میده که ارزونه؟1 مال بقیه 2500 شده مال این هنوز 1800! از این محل هم مجددا تعدیل 100 تومانی داره... این چه وضع نظارته بابا؟!
درود؛
خوب گزارش پیش بینی سال بعد و همچنین 12 ماهه امسال اومده
به طرز جوک و مسخره ای قیمت برابری ارز رو امسال 1150 تومان تومان در نظر گرفته!!! اگه حسابرس گیر بده حداقل باید میانگین فروش امسال رو 1800 ببرند که برای 6 میلیون دلار میشه 6*700=4.2 میلیارد تومان! حدود 120 تومان از این محل باید اضافه بشه
ضمنا سال آتی رو حسابرسی شده 1800 گرفته! الان دلارهای این بو میده که ارزونه؟1 مال بقیه 2500 شده مال این هنوز 1800! از این محل هم مجددا تعدیل 100 تومانی داره... این چه وضع نظارته بابا؟!
سلام برای این گزارش حسابرسان سازمان بورس عجب حسابرسی میکنند ؟؟ خسته شدند !!! وقتی دستمزد حسابرس توسط سهامدارعمده تعیین و فورمالیته درمجمع هورا کشیده میشود و حسابرسی سازمان نیز دنبال سهام ارزان میباشد خودتان فکرکنید چه حسابی و پیش بینی خواهدشد ؟؟؟ ما چه میکنیم وکجای بورس هستیم دلمان بچه خوش است !!!
خدا كنه فروشنده زياد داشته باشه، مثل غبهشر وسپه فروشنده باشه!
جوك ترين گزارش بود......چقدر نامردن كه ميخوان سهمهاي ديگر رو هم از دست سهامدار جز در بيارن!!البته اگه فروشنده باشن بهشون....و صف خريد دوباره شكل نگيره...
البته استپ استپ سودو زياد كردن بهتره، از حق نگذريم......دو ماه دو ماه ببنده يه 20% مثبت بخوره، مجمع بريم باهاش بازم مثبت بخوره....كلا تا سال ديگه اينموقع 5 4 برابر بشه ارزشمنده!!!!
وسپه جان بفروش ما خيلي رفتيم تو صف.....
نظر