با این صفی که روش نشستن احتمالن باز بین خودشون معامله دارن!!!
گلوكوزان ( غگل )
Collapse
X
-
-
سهامداران عزيز عمده اين سهم، يكم از سهمتون رو بدين به بازار لطفا!!
تا سر صف نباشين كه فروشنده نيستين.....كسي هم كه فروشنده نيست....
بالاي 3000 تومان هم فروشنده هم نيستيد؟؟؟!!؟!!!به نظر مياد وقتي از يك سهمتون هم نميگذريد،سهم رو 5000 تومان مي دونيد؟!!!!
لطفا عرضه كنيد، 100000 سهم به بازار ....
ممنون از همگيآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
اول صبح دقیقا به تعداد بلوک مالی و سرمایه سینا صف زدن و قصد بلوک زنی داشتن ولی چون سرخط دستشون نبود حذف شد.
احتمالا تا آخر وقت یه 50 تایی عرضه بشه که باز ترکیب صف به هم بخوره برای روز بعد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاول صبح دقیقا به تعداد بلوک مالی و سرمایه سینا صف زدن و قصد بلوک زنی داشتن ولی چون سرخط دستشون نبود حذف شد.
احتمالا تا آخر وقت یه 50 تایی عرضه بشه که باز ترکیب صف به هم بخوره برای روز بعد.ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
در اصل توسط پدر پسر شجاع پست شده است View Postما که خیلی وقته صف نمیریم تا شاید با معاملات خودشون بالا بره.
بگو بخاطر ما كارشون لنگ موند.....
نبايد از زير 2500 اين سهم به راحتي گذشت....
احتمالا سود سال قبل رو به امسال انتقال بدن....آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
نظر
-
-
چرا بیارند پایین؟ من بازم خریدم...
کل سهام شناورش 10 هزار تا هم نمیشه =))آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/12/15, 11:53.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمعامله بلوکی داشت حدود 5% شرکت جابجا شد حالا نمی دونم باز درون گروهی بوده یا نه! به هر حال من بازم اضافه کردم. فکر کنم میانگینم تا 1400 بالا اومد
امروز بعد بازار دیدم که صفش ریخته و الا حتما" میخریدم
نظر
-
درود بر اتای عزیز؛
قضیه مگسال که یادته؟ سهم شناوری نداره هنوز و هنوز جذابه به نظر من. اما برای ورود در این قیمت ها باید بررسی بشه. منی که اضافه می کنم چون میانگینم پایین بود اما مطمئنا فروش هم خیلی مناسب نیست در این محدوده زیر 2000 تومانإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بفرمایید... 34 هزار تا از شناوری هم کم شد! با این بازی امروز تونستند 34 هزار تا سهم از بازار جمع کردند ;)
ببینیم کلا چندتا فروشنده دیگه مونده ;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
شهراد جان يه سهم بهتون معرفي مي كنم، بررسي و تصميم با خودتون....
ميدونين چيه؟بعضي موقع ها خودم خيلي از سهمها رو نمي بينم.....
اين باعث ميشه اون سهم سود بده و ما هم هيچي ازش نداشته باشيم....
سهم گلوكوزان رو سهم زيرخاكي و بنيادي خوب نه بلكه خفن! بازار سرمايه است...
نميدونم بررسيش كردين يا نه؟!!!
سهمي كه خريدش در داخل انجام مي شود!!
فروشش به دلار در خارج از كشور!!!!
سهم غذايي!!!!
سهم با حجم سهم شناور كم در بازار!!!!!
حدود 6 ميليون دلار فروش صادراتي در سال مالي منتهي به 91.06.30 داشته كه 233 تومن سود ساخته البته با دلار 1150 تومن!!!!
سال بعد هم 4 ميليون دلار فروش پيش بيني كرده كه قيمت رو باز 1800 تومن در نظر گرفته، حالا به كي 1800 ميفروشه، و بعد اون 3000 تومان تو بازار آزاد بماند....
نمي دانم تا كي بورس ميخواد اين سهمها رو شفاف سازي نكنه و يا به دليلي قيمت ارز كه در ايران بصورت رسمي 2500 تومنه در نظر گرفته نشه براي پيش بيني ها ......بماند.....
چند تا سيلو از شركت كه در اجاره بوده، اجارشو تموم شده و شركت اونا پر ذرت كرده....
سينا حتي حاضر نيست كه يك دانه سهم به بازار عرضه كنه و به نظرم اگر عرضه اي باشه خود سينا درو خواهد كرد.
غگل سهمي 1$ است، شك ندارم.....
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
نظر
نظر