مرده شورشو ببرند! یعنی کل بازار صف فروش بشه دریغ از یک ذره عرضه :((
گلوكوزان ( غگل )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمتاسفانه غگل ما هم از این روز پر عرضه بی نصیب نموند و درگیر عرضه های وحشتناک شد!:(
تریدرمون شانسی زد و امروز سرخط افتاد منم دلم نیومد بگم حذفش کن
ولی خیلی زورم اومد با 50 تا دونه شانسمون از بین رفت:(وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
ای کسانیکه 50 تا 50 تا صف خریدو عرضه کردید اصلا نفهمیدیم از بچه های بنیاد هستید!
حالا اینطوری عرضه میکنید که چی؟ بازار بترسه؟
امیدوارم روزهای بعدی هم خودتون سرخط باشید که اینطوری سهم حجم بخوره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postای کسانیکه 50 تا 50 تا صف خریدو عرضه کردید اصلا نفهمیدیم از بچه های بنیاد هستید!
حالا اینطوری عرضه میکنید که چی؟ بازار بترسه؟
امیدوارم روزهای بعدی هم خودتون سرخط باشید که اینطوری سهم حجم بخوره.
ناخن خشک به اینا میگن والامَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
من هنوز موندم اینها که انقدر سهم واسشون عزیزه و 1 برگ هم عرضه نمی کنند چرا صف فروشش رو جمع نمی کردند؟! 25 درصد پایین تر از قیمت الانش! :dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
750 تا یکی داده 750 تا هم اون یکی برداشته.
بازار نتونسته یه دونه بخره و یه دونه هم عرضه نکرده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
خیلی عالیه.سهم داره روون میشه.
حیف پول نداریموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postسلام
مصطفی جان به نظرت حرکت سهم تازه داره شروع میشه یا وقت استراحتشه؟<:-p
تازه شروعشه.
وقتی خریدیمش با مهران و یاسر پیش بینی میکردیم ببنده تعدیل بده و روی 1800 بازبشه، اونوقت بشه حجم برداشت. دست بر قضا قبل از تعدیل رسید به همون محدوده و حجم زد.
از نظر من این سهم تازه داره توی چشم بازار میاد و از این نقطه بازدهیش رو صفر در نظر بگیرید.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر