دوستان قندی؛من امروز با امور سهام قمرو تماس گرفتم(شماره88518826و27)گفتند که تعدیل سهم را به بورس داده اند هرچه اصرار کردم که مقدار تعدیل چقدر است گفت که نمی تواند بگوید ولی مثبت است.......سپس به سازمان بورس و قسمت مربوطه که با هزار مکافات و تلفن به اینطرف و آنطرف شماره اش را پیدا کردم(شماره84083702)تلفن زدم و ماجرا را گفتم؛آن کسی که پشت خط بود داشت بهانه می آورد که سازمان دارد بررسی می کند...به او گفتم که مگر بررسی چقدر باید طول بکشد بهرحال دوستانی که سهام قمرو را دارند با شماره سازمان بورس تماس بگیرند و پیگیری کنند تا حداقل این سهم ارزشمند قندی هم در این بازار مثبت قندیها بتواند سهامدارانش را شیرین کام کند
قند مرودشت (قمرو)
Collapse
X
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postدوستان قندی؛من امروز با امور سهام قمرو تماس گرفتم(شماره88518826و27)گفتند که تعدیل سهم را به بورس داده اند هرچه اصرار کردم که مقدار تعدیل چقدر است گفت که نمی تواند بگوید ولی مثبت است.......سپس به سازمان بورس و قسمت مربوطه که با هزار مکافات و تلفن به اینطرف و آنطرف شماره اش را پیدا کردم(شماره84083702)تلفن زدم و ماجرا را گفتم؛آن کسی که پشت خط بود داشت بهانه می آورد که سازمان دارد بررسی می کند...به او گفتم که مگر بررسی چقدر باید طول بکشد بهرحال دوستانی که سهام قمرو را دارند با شماره سازمان بورس تماس بگیرند و پیگیری کنند تا حداقل این سهم ارزشمند قندی هم در این بازار مثبت قندیها بتواند سهامدارانش را شیرین کام کندیا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
دوستان شب خوش وطاعات و عباداتتون قبول
اینو ازمن نشیده بگیرین سهامدارای عمده قمرو قصد پایین بازشدن وجمع کردن تو نرخهای پایین هستن ........... پس حواستونو جمع کنین واجازه اینکارو ندین حتی شده هرکس به وسع خودش خرید بکنه تا اجازه نده اینکارصورت گیرد
ضمنا خودمم قمرو دارم این حرفی هم که زدم کاملا جدی است امیدوارم نورهمدانیان مثل فبل حمایتش کنه والا اگه دست س ص ایران ویا خانواده ((ر)) برسه کارسخت میشه ممنون میشم حواسمون رو روز بازگشایی بیشتر جمع کنیم ..... :*[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
قند مرودشت سود هر سهم منتهی به 31/4/91 خود را بر اساس عملکرد 9 ماهه 171 تومان اعلام کرده است که نسبت به اخرین پیش بینی 21 درصد رشد داشته است.در 9 ماهه منتهی به 31/1/91 نیز 102 تومان اعلام کرده است
دلايل تغييرات eps با پيش بيني قبلي به دو علت بوده است:
1-کاهش قيمت تمام شده کالاي فروش رفته به دليل عدم پرداخت بخشي از کمک کرايه حمل چغندر
2-پيش بيني کاهش هزينه هاي مالي شرکت
عمده فروش قمرو شکر می باشد که فروش هر کیلو را 1186 تومان در نظر گرفته است.در 9 ماهه نیز 1109 تومان فروخته است
پرشین تحلیل
نظر
-
الان داشتم گزارش قمرو را مي خواندم ديدم اولين پيش بيني سود سال مالي منتهاي به31/4/90 را 109ريال اعلام كرده و بر اساس آخرين گزارش حسابرسي شده1486ريال پوشش داده است:-/:-/ همين شركت اولين پيش بيني سودسال91 را698ريال اعلام كرده بود كه در گزارش 9ماهه به1710ريال افزايش داده است مضاف براينكه حدود8000تن شكر و900تن قند توليد شده را هنوز نفروخته كه اگر با همين كيلوئي100تومان اضافه قيمت بفروشد مي تواند به ازاي هر سهم حدود400ريال ديگر تعديل بدهد.......واقعا نمي دانم سازمان بورس در اين ميانه چكاره است كه شركتها مي توانند اينگونه گزارش بدهند و.......
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postالان داشتم گزارش قمرو را مي خواندم ديدم اولين پيش بيني سود سال مالي منتهاي به31/4/90 را 109ريال اعلام كرده و بر اساس آخرين گزارش حسابرسي شده1486ريال پوشش داده است:-/:-/ همين شركت اولين پيش بيني سودسال91 را698ريال اعلام كرده بود كه در گزارش 9ماهه به1710ريال افزايش داده است مضاف براينكه حدود8000تن شكر و900تن قند توليد شده را هنوز نفروخته كه اگر با همين كيلوئي100تومان اضافه قيمت بفروشد مي تواند به ازاي هر سهم حدود400ريال ديگر تعديل بدهد.......واقعا نمي دانم سازمان بورس در اين ميانه چكاره است كه شركتها مي توانند اينگونه گزارش بدهند و.......من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postجز بي صاحبترين سهامهاست بعد از اونهمه افت قيمت دقيقا همزمان با رشد قنديها نماد رو بستند حالا كه قنديهارسيدن به سقف قيمتي دارن بازش ميكنند علي الرغم تعديل بيست درصدي و امكان تعديل مجدد متاسفانه به دليل بي لياقتي مديران وسهامدارن عمده دغل باز بازندگان اصلي مثل هميشه سهامداران خرد ميباشند اميدوارم بازار با توجه به ارزش ذاتي سهم حمايت خوبي از سهم انجام بدهد
وقتی قندیها سقوطهای صد درصدی و حتی صد و پنجاه درصدی داشتند مثل قشکر که از 1000 رسید به 340 یا قشیر به 320 یا قپیرا از 2700 به 700 (بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه)
قمرو چقدر افت کرد؟
قندیها مقداری رشد کردند ولی کو تا سقف قیمتی
قمرو هم از سهام قندی با بنیادی خوبه مقداری فشار فروش بدلیل قفل و بسته ماندن طولانی مدت داره ولی به ارزش واقعی خودش میرسه
نظر
-
اي بابا اين قمرو رو چرا باز نميكنن؟! عجب حكايتي شده ها..1 شهريور رو كدال اومده.. بابا دمتون گرمهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
نمیدونم کسی از آن نامردها ( چه سازمان چه کارخانه خصوصا مدیر عامل بی خیالش ) این پست را می بینند یا نه، به هر حال لعنت به ذات تان باد با این گیر بازار و بستن نماد قمرو سال به نیمه نزدیک شد این سهم هنوز بسته است. حیف آن حق مدیریتی که تو ( مدیر عامل ) می گیری، چرا دنبال رفع مشکل نیستی؟الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا
نظر
-
دوستان خواهشا پيگير ي كنند از طريق تماس با امور سهام وسازمان(تلفن سازمان84083311) تلفن شرکت: 66468705-6من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
با سازمان تماس گرفتم گفتند يك سري اطلاعات رو از شركت خواستند ولي شركت اطلاعات رو با تاخير ميده با شركت تماس گرفتم تلفنهارو جواب نميدن آدرس شرکت: ایران - تهران - خيابان جمهوري-چهارراه شيخ هادي- ساختمان سوني- پلاك 53- طبقه 2دوستان اگر اون حوالي هستند مراجعه حضوري كنند تا پيگيري نكنيم هيچ خبري نخواهد شدمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
فروش 165 میلیارد ریالی «قمرو»
گروه بنگاهها- شرکت قند مرودشت طی 9 ماه منتهی به 31 خرداد ماه 91 از فروش محصولات خود مبلغ 165 میلیارد ریال درآمد کسب کرد. براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت پیشبینی فروش سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه 91 را مبلغ 274 میلیارد ریال پیشبینی کرده که طی دوره 9 ماهه معادل 69 درصد از این رقم پوشش داد.
«قمرو» پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را مبلغ یک هزار و 710 ریال اعلام کرده که در همین دوره توانست معادل 60 درصد از این رقم را پوشش دهد. شرکت اعلام کرده هیات مدیره تصمیم دارد مبلغ 160 ریال به ازای هر سهم را برای تقسیم به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 91 پیشنهاد نماید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر