قند مرودشت (قمرو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

دوستان همان طور که در سايت همسايه آقاي سپهبد اعلام کرده اند ، جلسه براي قيمت گذاري نرخ شکر صورت گرفته و اخبار دلخواه هم از جلسه بيرون آمده است.شرکت قند هگمتان جهت تعديل مثبت بسته شده و در آينده نيز قنقش هم جهت تعديل بسته ميشود
    تا اينجا اخبار خوب رو شنيديم

و حالا اخباري بد (عدم حمايت نور همدانيان)

در مورد قند مرودشت و قند نقش جهان هم که دوستان سئوال کردند من الان در این دو شرکت فعال نیستم .من نقش جهان را 3 سال پیش خریدم و بعد از رشد و شکوفایی سهم انرا فروخته ام و خوشبختانه کسانی هم که سهم را خریده اند در سود هستند و ضرر نکرده اند .
    در مرودشت هم سهم را حدود 14-15 ماه پیش خریدم و از این شرکت هم در 1600 تومان خارج شده ام و برگشتم هم در سهم به آن دلیل بود که انزمان عده ای از عزیزان هم تالاری اعلام کردند که متوجه خروج من نشده اند و من برگشتم و سهم را روان کردم تا مطمین شوم کسی به هوای من وارد سهم نشده که الان جا مانده باشد .
    الان در نیشابور هستم.سهم قند نقش جهان و مرودشت هر دو سهم خوبی هستند و هر دو بزودی تعدیل مثبت دارند .به نظر من چنانچه پیش بینی ها در سال 91 درست پیش رود و گروه قند بتواند از نظر بنیادی خودی نشان دهد بهتر است سهمی را داشته باشم که راه نرفته زیادی دارد تا بتوانم سود بیشتری ببرم .البته به دید سهامداری و نه سفته بازی

نظر

• hamid26967
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 416

ای کاش اساتیدی که تو صف فروش قمرو هستن بیان بیرون . سهم روان بشه . تو صف فروش رفتن چه فایده ای داره آخه
      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
        ای کاش اساتیدی که تو صف فروش قمرو هستن بیان بیرون . سهم روان بشه . تو صف فروش رفتن چه فایده ای داره آخه
        ظاهرا" قصدشون یه گره دیگه هست
        شایدم یه گردن کلفت بیاد یه ناخنکی بزنه

نظر

• amirreza6790
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 328

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          ظاهرا" قصدشون یه گره دیگه هست
          شایدم یه گردن کلفت بیاد یه ناخنکی بزنه
          عطا جان از من خرده نگيري ها من فقط 1گره ميخواستم! اين يكيرو نميدونم كي ميخواد!=))
          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

امير رضا جان گزارش قنيشا هم امده روي کدال ، جالب هست که قيمت بخشي از موجودي رو بر حسب 1255 در نظر گرفته ، امروز هم در بورس کالا ببينيد چه قيمتي براي فروش در نظر گرفته شده است :O:*:D:):x

اما بريم سر سهم خودمان ، نقل قولي مياورم که مربوط به قمرو هست ::

نقل قول از سایت همسایه همفکران کاربر سهند بهرو

سلام به صورت کلی خدمت همه دوستان قندی عرض می شود در عرض یکی دو هفته پیش رو اکثر نمادهای قندی برای تعدیل مثبت خواهند بست ، اولین نمادی که در روزهای پیش رو بسته خواهد شد نماد نیشابور است و ....دوستان بدانند اکثر نمادهای قندی بر اساس زمان سال مالی شان که یا 29/12 هستند یا 31/4 هستند رشد خواهند داشت و نسبت به زمان سال مالی شان با دادن گزارش های 3 ماهه برای 29/12 ها و گزارش های 9 ماهه برای 31/4 ها در روند رشد قرار خواهند گرفت ، مثلا نمادهای قندی که بنیاد سهامدار عمده اش است مانند اصفهان و قزوین و شیروان که هر سه هنوز بسته اند و جریان افزایش سرمایه هایشان انشا الله با توجه به جلسه موفقیت آمیزی که با بورس داشته اند و انشا الله مجوز خواهند گرفت ، با دادن گزارش های 3 ماهه البته با سرمایه جدید بازگشایی خواهند شد و دوستان سهامدار این نمادها از سرمایه گذاری شان لذت خواهند برد نمادهای 31/4 هم با دادن تعدیل های مثبت به همراه گزارش های 9 ماهه شان که باید eps سال آینده شان را نیز اعلام کنند بسته شده ( همانگونه که برخی هایشان بسته شده اند )و دوباره بازگشایی خواهند شد !در کل با بازگشت حمایت های برخی از حقوقی های موثر در نمادهای قندی البته پس از جمع آوری سهم های عرضه کرده شان در بالاترین قیمت ها ، درکل با توجه به معاملات روزهای اخیر روند کلی نمادهای قندی برگشته است و انشا الله دوستان این بار هوشیار باشند و این قانون نانوشته بسیار مهم را آویزه گوش مان کنیم که با سهامدار عمده بخریم و با سهامدار عمده بفروشیم ، انشا الله همگی دوستان نه تنها ضرر های احتمالی شان جبران شود که به سود دهی برسند !به صورت خاص در مورد نماد مرودشت هم بزودی صف های فروش آن هم جمع آوری خواهد شد و میل سهامدار عمده به نگهداری قیمت و پایین تر نرفتن آن در همین محدوده های الان است چون سهامدار عمده می داند این سهم قابلیت تحقق سود 380 تومانی برای امسال خود دارد !

نظر

• amirreza6790
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 328

ممنون بابي جان فقط خدا كنه قيمتو بتونن تو همين حوالي نگه دارن تا تعديل ها بيان..سپهبدم كه از جلسه خبراي خوب شنيده ..بايد با اين سهم ميان يا بلند مدت موند تا يه سود خوب ازش بگيريم..

آواتار اميدواري رو حال ميكني اين نمودار قمروه!!:d
              هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• يگانه
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 616

فكر ميكردم امروز اندازه حجم مبنا معامله بشه و 4% منفيش رو بخوره ولي خوب نخورده هنوز- و روند حركت سهم رو طولاني خواهند كرد

1990 اوليه نقطه برگشت سهم- بعدش 1820 كه اميدوارم رو اولي برگرده

كم كم آماده براي تغيير رويه

شايد منتظر 12% بعدي هستن

نظر

• amirreza6790
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 328

براي 12 تاي بعدي روزه گره هم زياد معامله نشد حساب ميشه؟ چند روز ديگه موند تا 12 تا منفي باز بخوريم:d

نظر

• mohamadzakeri
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 48

رشد سهم

يا رزاق
                    من مي خواهم بدونم تفاوت قنيشا با پي بر اي بالاي 29 با قمرو با پي بر اي زير 16 چيه، كه آن بايد سبز باشه و قمرو صف فروش، غير اين است كه سهامدارهاي قمرو خودشون اين مشكل را بوجود آوردند، فكر نميكنيد اگر از صف فروش خارج بشيد و اين جو رواني بشكند، آنوقت سهم برگردد. با تشكر
                    الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• mohamadzakeri
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 48

قمرو سبز

يا رزاق
                      بياييد همت كنيم از صف فروش خارج بشيم تا ثابت بشه قمرو هم مي تونه سبز بشه، تا هروقت اينطوري از سروكله هم براي فروش بالا بريم كسي براي خريد پيدا نميشه

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
                        يا رزاق
                        من مي خواهم بدونم تفاوت قنيشا با پي بر اي بالاي 29 با قمرو با پي بر اي زير 16 چيه، كه آن بايد سبز باشه و قمرو صف فروش، غير اين است كه سهامدارهاي قمرو خودشون اين مشكل را بوجود آوردند، فكر نميكنيد اگر از صف فروش خارج بشيد و اين جو رواني بشكند، آنوقت سهم برگردد. با تشكر
                        مخالف بازار نمیشه شنا کرد ;)
                        بزار سهم اصلاح لازم را بکنه

نظر

• mohamadzakeri
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 48

قمرو سبز

يا رزاق
                          من تحليل تكنيكال بلد نيستم اگر كسي بلد هست به من بگه اگر سهم از اينجا برگردد سقف مقاومتش تا چه قيمتي است.

نظر

• hamid26967
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 416

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
                            يا رزاق
                            بياييد همت كنيم از صف فروش خارج بشيم تا ثابت بشه قمرو هم مي تونه سبز بشه، تا هروقت اينطوري از سروكله هم براي فروش بالا بريم كسي براي خريد پيدا نميشه
                            محمدجان ظاهراً بچه های این فروم زیاد قمرو ندارن . اونایی هم که تو صف هستن فکر می کنن این قمرو هم مثل بقیه حتماً باید 50% اصلاح کنه، در حالیکه قمرو مثل بقیه رشد اساسی نداشته که بخواد اساسی اصلاح کنه . باید منتظر گره بعدی باشیم . تا یه عده جوگیر سهمشون رو دو دستی تقدیم حقوقی کنن . بعد ایشالا دوباره راه میفته
                            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• mohamadzakeri
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 48

قمرو سبز

سلام به شما
                              خوشحالم كسي هست تا بشنود صدايم را، جواب دهد سلامم را،
                              بنظر شما اگر توي يه راهي دست انداز بود مشكل بود بايد نا اميد شد يا بايد دنبال چاره بود.

نظر

• hamid26967
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 416

برای انسان های موفق بن بستی وجود ندارد زیرا می دانند یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت

نظر

در حال کار...
                                X