در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است
View Post
قند مرودشت (قمرو)
Collapse
X
-
به اطلاع مي رساند نمادهاي معاملاتي حكشتي، قجام، قمرو مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشند.مديريت بازار:((هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
با اینکه امروز هم رفت تو گره فعلاً کسی حاضر نیست بخره . :(لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Postبا اینکه امروز هم رفت تو گره فعلاً کسی حاضر نیست بخره . :(
به قول معروف پ ن پ مي خواستي با اين کاري که خواجه و دارو دسته اش انجام دادن ، خريدار ها از سر و کله هم بالا برن حميد جان
اميدمون به نور همدانيان بود که آقاي سپهبد در پست ديروز تنها نامي از قنيشا رو برده و احتمالا امروز حمايتي نشه تا پازل منفي خوردن قندي ها کامل بشه.داشتم سهامداراي عمده قمرو رو ميديدم ، دوستان چقدر شخص حقيقي داره اين سهم
نظر
-
مثله اينكه 1 گره جواب نداد!! عجب نامردايين انگار تو انبارشون آب پاچيدن به قند و شكرشون اينجوري دارن منفي ميخورن!!:dهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
بابی جون اینم از گره 12 درصدی . حال بیابید پرتقال فروش رالا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
آقا ما که از خیر فروشش گذشتیم . یوسف جان هم گفتن که نمودار هفتگی سهم صعودی هست و میان مدت میتونیم بهتر از این قیمت هم بفروشیم.لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Postآقا ما که از خیر فروشش گذشتیم . یوسف جان هم گفتن که نمودار هفتگی سهم صعودی هست و میان مدت میتونیم بهتر از این قیمت هم بفروشیم.یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
خبر فوري
""""""""""""نقل قول از باگات در مورد قثابت و بقيه گروه
درود و روز بخیر
1-صف فروش تا چند لحظه دیگه جمع میشه.
اصلاح صنعت به پایان رسیده.
اما فروش شتابزده سهامداران را نمیدانم.
.....................
............
.....
امید دارم این زمستان هر چه زودتر به پایان برسد تا روی سیاه نصیب زغال باشد.
من هرگز هدف فریب و بهره برداری از سهامداران بزرگوار را نداشته و نخواهم داشت.""""""
نظر
-
در اصل توسط morteza93 پست شده است View Postاگر همه الان از صف فروش بیان بیرون فکر میکنم روزهای بعد بهتر بشه فروخت... ما خودمون داریم این بلا رو سر این سهم میاریملا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postخبر فوري
""""""""""""نقل قول از باگات در مورد قثابت و بقيه گروه
درود و روز بخیر
1-صف فروش تا چند لحظه دیگه جمع میشه.
اصلاح صنعت به پایان رسیده.
اما فروش شتابزده سهامداران را نمیدانم.
.....................
............
.....
امید دارم این زمستان هر چه زودتر به پایان برسد تا روی سیاه نصیب زغال باشد.
من هرگز هدف فریب و بهره برداری از سهامداران بزرگوار را نداشته و نخواهم داشت.""""""هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
اميررضا جان روي ثابت فعلا معاملات روان شده و همان طور که آقاي يگانه ديروز بيان کردند امروز روي حمايت قرار داره قثابت و هم اکنون صف ناچيز 300 هزارتايي هنوز هم وجود داره
متاسفانه افراد بسياري در اين چند وقت ضرر نموده اند ، اما همان طور که اساتيد بيان نمودند اصلاح به پايان خواهد رسيد در آينده اي نچندان دور
فعلا صف رو هم براي قمرو حجيم تر کرده اند تا کسي جرات برداشتن از صف رو نداشته باشه ، همانند قشکر
فعلا به جز صبر کاري از دستمان برنمي آيد :):d
نظر
-
بالاترين شناوري رو در قندي ها قثابت داره ، تا 8 ميليون در روز هم معامله انجام شده ، يک ميليون که چيزي نيست !!!!!!
نظر
نظر