قند مرودشت (قمرو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirreza6790
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 328

عطا جون كدومو دوست داري چپه كنم؟ داشتم خزاميا رو چپ ميكردما خريداراش سمج اند!!:d
    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
      عطا جون كدومو دوست داري چپه كنم؟ داشتم خزاميا رو چپ ميكردما خريداراش سمج اند!!:d
      این خچرخش رو اعصابمه اینو یه مرحمتی بکن :))

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

کل بازار داره میریزه،این نشانه اینه که معاملات به شدت هیجانی و سینوسی شده،حالا برن مهندسی شاخص بکنند :))
        و این نشونه خوبی واسه گروه قندی میباشد.

نظر

• amirreza6790
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 328

آقا اين خچرخش چرا عرضه نميكنن اعصابم خورد شد!!:d

ولي خزامياد داره جواب ميده از 4 درصد دارم روش كار ميكنم!

قمرو هم كه تا يه گره ازش نگيرم ولش نميكنم!
          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

نه تو رو خدا با این قندیا کاری نداشته باش،بزار همینطوری بمونن :d

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

دمت گرم تو این بازار خونی کلی خندوندیمون...
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

اميررضا جان خيلي دوست دارم :* ولي به فکر ما سهامداراي جز هم باش :p

راستي ياد اون سريال طنز 15 ، 20 سال پيش افتادم ، ياد آقاي اماميه يا همون "سق سياه" :D (شوخي هست)

خيلي شبيه بيژن مرتضوي شده =P~

نظر

• amirreza6790
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 328

آقايون ممنون كه بهم لطف داشتين نوشته هاتونو خوندم مردم از خنده=))..البته تو اين بازار له بايدم بخنديدم!!

خلاصه اينايي كه گفتم نمونه كار بود حالا مشتري شيد تخفيفم داره!! اگه از سهم جا مونديد من درخدمتم..فقط از سودتون 20 درصد ميگيرم!!

آقا يه حركت جالبه ديگمو نگفتم ..كبافق 1800 من 1600 كردم!! ديگه من خارج شدم..تا الانشو نميدونم كي آورد پايين..بخدا بقشو من نبودم!:d دست داره زياد ميشه=))

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

دوستان اين دوتا نقل قول از آقاي سپهبد رو ميزارم اينجا - (دل قوی دار سحر نزدیک است)

پست ديروز

با سلام خدمت دوستان
                    الحمدا... که دور اول مذاکرات مثبت بود .این مسئله برای ما و کشور عزیزمان حیاتی بود .امیدوارم در دور بعدی هم خبرها مثبت باشد .
                    اما مثبت بودن مذاکرات چه ربطی به منفی شدن قندی ها داشت؟
                    اولا قندی ها دلار دولتی و 1226 تومانی می گیرند که با احتساب 6 درصد کارمزد تبدیل حدود 1300 تومان برایشام در می اید و به قیمت فروش دلار در بازار آزاد ربطی ندارد .ثانیا فولاد به قیمت دلار آزاد وارد کشور می شود و نرخ گذاری می گردد پس چرا فولاد مبارکه مثبت بود؟!منظورم این است که اگر جو منفی قندی ها به دلیل کاهش احتمالی دلار در آینده بوده است پس چرا فولاد مبارکه صف فروش نبود ؟چرا ایرالکو و ملی مس و گروه روی وپتروشیمی کرمانشاه صف فروش نبود؟!این سهام هستند که با دلار آزاد رشد کرده اند و گمانه زنی برای سود آتی این سهام بر اساس قیمت دلار آزاد بوده است پس اگر سهمی صف فروش باید می شد این سهام بود نه سهام قندی که با ارز دولتی قیمت شکرشان تعیین می شود!!!!
                    قیمت جهانی شکر خام الان حدود 600 دلار است و هزینه ریت و حمل دریای ان (که با توجه به تحریم ها هنوز هم حمل دریایی خیلی مشکل دارد )حدود 110 دلار می شود یعنی جمع تمام شده ارزی آن به 710 دلار می رسد .دلار دولتی 1226 تومان می باشد که با توجه به تبدیل روپل به دلار و هزینه های آن به 1300 تومان می رسد پس 710 تومان ضربدر 1300 تومان می شود 923 تومان .با توجه به هزینه 80-90 تومانی تصفیه شکر و هزینه حمل از بندر تا کارخانه و هزینه خواب پول برای مدت 4-5 ماه واردات کالا بر اساس نرخ حداقل 20 درصد و هزینه حمل و بارگیری و کارگر و بیل مکانیکی و ...قیمت تمام شده به 1172 تومان می رسد .با احتساب 17 درصد سود انتظاری بازارگان با توجه به ریسکها و تهدیدات باید به قیمت 1370 تومان بفروش برسد .(در این محاسبات نرخ گمرکی صفر در نظر گرفته شده است)
                    پس می بینید که قیمت شکر با قیمت دلار دولتی محاسبه می شود نه با دلار آزاد
                    اگر با دلار 1700 تومان بخواهیم این محاسبات را انجام دهیم می شود 710 دلار ضربدر 1700 تومان می شود 1200 تومان باضافه هزینه هایی که در بالا گفتم می شود 1480 تومان باضافه 17 درصد سود بازارگانی می شود 1730 تومان!!!این با دلار 1700 تومانی است که برخی از گمانه زنی ها این عدد را هدف نزولی دلار می دانند .حالا قیمت شکر 1175 تومانی چه ربطی دارد به این صف فروش ها !!!!
                    به نظر من بازار خیلی هیجانی و تحت تاثیر تبلیغات یک عده که در چند روز و چند هفته گذشته در ذهن ها جا انداختند که قیمت شکر با دلار آزاد تعیین می شود این عمل را انجام داد .
                    من یک سئوال دارم از شما
                    در سال تولید ملی و حمایت از تولید داخلی دلار ارزان می شود ؟اگر جوابتان مثبت است پس نام سال را به حمایت از واردات و تضعیف تولید داخلی تغییر دهید
                    اینکه کالایی مثل شکر دلار دولتی می گیرد و نرخش با دلار دولتی تعیین می شود ،پایین آمدن قیمت دلار باید سهامدارش را خوشحال کند نه نگران.چون وقتی قیمت دلار در باازر آزاد پایین بیاید و به نرخ دلار دولتی نزدیک شود احتمال تک نرخی شدن نرخ ارز هم بالا می رود و این به نفع کالایی است که بادلار دولتی تعیین نرخ می شوند ..همانطور که سال گذشته نرخ دلار از 1000 تومان به 1350 تومان رسید و در نقطه ای به 1200 تومان آوردند و طرح تک نرخی شدن ارز را مطرح کردند و بعد ارز دولتی از 1000 تومان به 1226 تومان رسید و ارز آزاد به 1900 تومان و برای قندی ها جهش را دیدیم نرخ 850 تومانی شکر به 1175 تومان رسید .این سناریو تکرار شدنی است نرخ دولتی 1226 تومان نرخ آزاد 1900 تومان و بعد کاهش در قیمت نرخ ازاد و افزایش در نرخ دولتی و بعد افزایش در نرخ شکر .این یک پروسه 6 ماهه می تواند باشد .

پست امروز

با سلام خدمت دوستان
                    دیروز خدمتتان عرض کردم که بازار دارد اشتباه می کند و هیجانی شده است و سهامی که مثبت بودند و بازار خرید می کرد همانهایی هستند که از کاهش نرخ دلار ضرر می کنند .و برعکس بروی قندی ها هیچ اثری ندارد چون از ارز دولتی استفاده می کنند .متاسفانه نمی دانم کی در بازار جا انداخت که شکر با ارز ازاد قیمت گذاری می شود .مهم نیست که بازار چه فکر می کند مهم این است که قیمت فروش بالاتر یعنی تعدیل مثبت قندی ها و انزمان که تعدیلات مثبت آمد (البته این قشکر که بسته شد فکر کنم قسمتی از بازای اونایی است که قندی ها را منفی کرده اند و احتمالا شیطنتهایی خواهد داشت)در سهم هایی که مدیران آدم حسابی دارد آنوقت باید قضاوت کرد.

-----------------------------------------------------------------------

درسته که دوستان تکنيکالي هم در تايم روزانه و هفتگي نزول رو ديده اند ، اما همان طور که بورس ما ديمي هست و يک روز همه سهم ها صف خريد هستند و روز بعد همگي صف فروش ، اگر قيمت گذاري ها درست باشند ، تمامي چارت ها را به چالش مي کشند !!!!!! البته دوستان خريدي در قيمت ها انجام ندهند و امثال ما سهامداران قندي مي بايست به آينده اي روشن چشم انتظار باشيم :x:x

راستش هفته پيش دو تا لپ تاپ خريد کردم ، مجموع 4 ميليون پانصد هزار تومان ، ديروز که دلار اومده بود پايين گفتم اي کاش صبر مي کردم که پايين تر مي خريدم ، ولي امروز که دوباره قيمت گرفتم هيچ تغييري نکرده بود قيمت ها (نميدونم اين ارزوني دلار ، روي چي تاثيرش رو ميزاره !!!!!! )

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

آقايون ممنون كه بهم لطف داشتين نوشته هاتونو خوندم مردم از خنده=))..البته تو اين بازار له بايدم بخنديدم!!

خلاصه اينايي كه گفتم نمونه كار بود حالا مشتري شيد تخفيفم داره!! اگه از سهم جا مونديد من درخدمتم..فقط از سودتون 20 درصد ميگيرم!!

آقا يه حركت جالبه ديگمو نگفتم ..كبافق 1800 من 1600 كردم!! ديگه من خارج شدم..تا الانشو نميدونم كي آورد پايين..بخدا بقشو من نبودم!:d دست داره زياد ميشه=))
                      آقا امیدوارم کنور به شما رسیده باشه... به ما که ندادن...لطف کن زحمتش رو بکش =))
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• amirreza6790
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 328

نه عزیز جان به من نرسید..دوستان فقط یه نکته..من الان نقدینگیم تو قمرو و ذوبه بزارید این پروژها تموم شه در خدمته همتونم! ذوب رو تا192 میخوام بیارم..قمرو هم که گفتم یه گره 12 منفی بگیرم ولش میکنم..!البته با اجازه عطا جون..=))

بعد از این سهم هایی رو که خواستید به ترتیب تو نوبت وایستید در خدمتم!=))

ولی عجب رکوردی زدم دیروز ذوب آهنی که 21 میل صف خرید بود امروز تا صف فروش کشوندم..این یکی از بزرگترین افتخاراتمه تو بورس!!

همینجوری پیش برم یه چی هم به بورس بدهکار میشم!:d

قسمت اینه دیگه..با توجه به اینکه کم پیش میاد سهمی رو بدونه مطالعه بخرم..

جدا از شوخی>:p

قمرو رو من احتمالا 1-2 ماه دیگه دارم تا اینکه بلاخره تو گزارشاشون شکر 1300-1400 رو ببینم ویه تعدیل مثبت خوشگل بده بعد خارج میشم.

توکل به خدا l-)l-)

نظر

• amirreza6790
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 328

در بورس کالا 120 تن در 13750
                          همینطور 135 تن در 14222
                          و این نوید روزهای سبزی رو میده

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

فردا به احتمال زیاد این گروه برگشت میکنن،امروزم با امور سهام قشکر صحبت کردم گفتن تعدیل مثبت خوبی خواهیم داد

نظر

• amirreza6790
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 328

خوب دوستان باز هم در بورس كالا شكر قيمتي فراتر از 1300 معامله شده است! خدا كنه قمرو گره نره البته بره هم با تعديلي كه بده جبران ميشه.

نظر

• بابي چارلتون
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 993

فردا يه منفي 12 درصد توپل درانتظارمون هست :(( #:-s:-ss:-<

نظر

در حال کار...
                                X