آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #19591
    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

    94/06/20 - 10:19

    جان کری از رای سنای آمریکا به توافق هسته‌ای‌ استقبال کرد
    وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از رای سنای این کشور به توافق هسته‌ای استقبال کرد و آن را گامی مهم در جهت اجرای توافق خواند.
    خبرگزاری فارس: جان کری از رای سنای آمریکا به توافق هسته‌ای‌ استقبال کرد

    به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از رای سنای این کشور به توافق هسته‌ای استقبال کرد و آن را گامی مهم در جهت اجرای توافق خواند.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #19592
      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

      اوباما: رای سنا درباره توافق هسته‌ای یک پیروزی دیپلماسی است


      جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۶

      رئیس‌جمهور آمریکا رای سنا درباره توافق هسته‌ای را پیروزی دیپلماسی خواند.

      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه پس از رای نمایندگان سنا درباره توافق هسته ای با ایران در صفحه توئیترش نوشت: این رای پیروزی برای دیپلماسی، برای امنیت ملی آمریکا و برای امنیت و ثبات جهان است .
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #19593
        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

        مشکل برجام (طنز)
        ابراهيم نبوی

        دو نفر پليس جسد کسی را جلوی یک اسکله پيدا کردند ٬ یکی از آنها جسد را بررسی کرد و متوجه شد که آن جسد عمرش را داده به شما و دیگر در قيد حيات نيست ٬ به همين دليل یکی از آنها کاغذ و قلم را درآورد و شروع کرد به نوشتن گزارش کشف جسد. یکی شان کلمه به کلمه می گفت و آن یکی می نوشت ٬ نوشت: "راس ساعت ۸ صبح جسد مردی تقریبا ۲۸ ساله جلوی اصکله...." این یکی گفت: اصکله را با سين می نویسند نه صاد ٬ آن یکی گفت: مطمئنی؟ این یکی فکری کرد و گفت: "راستش را بخواهی مطمئن نيستم" طبيعی است که بعضی اوقات آدم ممکن است بلد نباشد اسکله را عسکله می نویسند ٬ یا اسکله یا عصکله ٬ بالاخره آن دو نفر یک ساعتی فکر کردند و سرانجام دومی گفت: "من بلدم بيمارستان را چطوری می نویسند. بيا جسد را ببریم بگذاریم جلوی بيمارستان و گزارش اش را بنویسيم."

        ملاحظه می فرمائيد! راه حل مسائل گاهی خيلی آسان است. الآن مسئله برجام یک مسئله جدی است. بعضی نمایندگان مجلس معتقدند برجام حقوق هسته ای ایران را نقض کرده ٬ اما اکثریت آنها معتقدند برجام اصلا کاری به حقوق هسته ای و این جور چيزها ندارد و آنها معتقدند اگر حقوقی هم نقض شده حقوق موشکی است ٬ عده ای معتقدند که اصلا برجام نباید توسط مجلس بررسی شود ٬ ولی چهل پنجاه تا نماینده مجلس گير سه پيچ دادند که مجلس باید برجام را بررسی کند. وزارت خارجه هم ۲۷۰ نسخه برجام را به فارسی ترجمه کرده و داده به مجلس ٬ مجلسی ها هم گفته اند که نخير همان متن انگليسی را بدهيد چون ما می دانيم که توی متن انگليسی اشکالاتی وجود دارد. وزارت خارجه هم ۲۷۰ تا متن برجام را به انگليسی مرتب و منظم کرده داده به نمایندگان کميسيون بگير و ببند و کميسيون اعصاب و روان مجلس الآن اعضای این کميسيون ها مثل انسانهای اوليه در اتاق کميسيون دور برجام نشستند و به همدیگر نگاه می کنند و به متن اشاره می کنند.

        علی لاریجانی هم ظاهرا از دیروز دو بار به نمایندگان سر زده و نظر آنها را درباره برجام پرسيده ٬ آنها هم گفته اند که انتقادات جدی در مورد برجام دارند ٬ بعد گفته متنش را خواندید؟ گفتند نه ٬ ولی کوچک زاده گفته که متن قطعنامه سازمان ملل را که ساده تر از برجام بود خوانده و کلی هم اشکال دارد. یعنی الآن مشکل اصلی این است که نمایندگان مجلس متن برجام را نمی توانند بخوانند ٬ نهایت کاری که بتوانند این است که اگر کسی از آنها بپرسد "هاو آر یو" جواب بدهند "یس".
        کلا دو تا مشکل وجود دارد ٬ اولی این است که چرا متن برجام اینقدر پيچيده و طولانی است؟ نمایندگان مجلس معتقدند بهترین حالت این است که ایران و آمریکا سر موضوعی توافق کنند که نهایتا متن توافق شان یک تا دو صفحه شود ٬ و خيلی هم متن مشخصی باشد ٬ در حد دیپلم ردی که کوچک زاده بتواند آن را بخواند. و بعد نمایندگان با آن مخالفت کنند. البته به نظر من مشکل اصلی متن "برجام" نيست ٬ چون اصلا کسی از نمایندگان مجلس متن برجام را نخواندند و نهایت مخالفتی که بتوانند بکنند این است که چرا این همه از حروف ام و آر و اس در آن استفاده شده ٬ ولی فرض کنيد اسم همين "برجام" را می گذاشتند "معانقه" یا "مغایرت" یا "هجمه" یا "استحاله" الآن نمایندگان مجلس هيچ مخالفتی با آن نمی کردند ٬ حتی اگر متن مغایرت بين ایران و اسرائيل بود ٬
        شما انتظار دارید این نماینده ای که چهار سال طول می کشد که معنی "یس" را بفهمد ٬ الآن با کلمه ای مثل "برجام" کنار بياید؟
        اصلا همين شکل کلمه برجام که توی آن واژه جام وجود دارد که آدم یاد جام زهر می افتد ٬ خودش در روانشناسی انسانهای نخستينی مثل نمایندگان مجلس تاثير دارد. اصلا فرم کلمه که شبيه حمله و هجمه و سنگ پرت کردن و انتفاضه و از درخت بالا رفتن و جرثقيل نيست ٬ خودش تحریک کننده است. خوب این برادران هم یک هفته است هی نگاه می کنند به برجام ٬ هی مهدی کوچک زاده متن را می گيرد دستش ٬ بعد آن را گاز می گيرد ٬ بعد با آن خودش را باد می زند ٬ بعد می گذارد زیر پایش ٬ و الآن مانده چه کند. متن هم که نقاشی ندارد که علمای اسلام از روی نقاشی متن متوجه بشوند مثلا مربوط به چيست ٬ فرض کنيد همين آقای علم الهدی که دیروز گفته: "برجام ابزاری برای براندازی نظام و رهبری است." نه که فکر کنيد علم الهدی بخاطر بی شع... ذاتی اش این حرف را زده ٬ نه ٬ مربوط به آن نيست ٬ همين الآن اگر به او بگوئی پنج تفاوت ميان برجام و سرانجام و فرجام و انجام و تربت چام را بگو نمی داند ٬ ولی خوب احساس وحشت می کند. مثل اینکه شما رفته باشيد توی جنگل و هيچ اطلاعی از وضع جنگل نداشته باشيد ٬ خوب آدم می ترسد.

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #19594
          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

          صالحی: می گویند حق غنی سازی و ... را ما گرفتیم، خب اگر اینطور است، سند را هم انجا امضا می کردید / عباسی را به خدا واگذار می کنم؛ ایشان اصلا فاتح خرمشهر هستند! / می خواهند جان هشتاد میلیون نفر را به خطر بیاندازند که بگویند شجاعند / اگر می گویید در آلماتی با غنی سازی موافقت شد، سند بیاورید









          آقای عباسی را به خدا واگذار می کنم، ایشان اصلاح شهید پرور، فاتح خرمشهر و چیزای دیگه هستند و ما....
          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
          صالحی: می گویند حق غنی سازی و ... را ما گرفتیم، خب اگر اینطور است، سند را هم انجا امضا می کردید / عباسی را به خدا واگذار می کنم؛ ایشان اصلا فاتح خرمشهر هستند و ما..../ می خواهند جان هشتاد میلیون نفر را به خاطر بیاندازند که بگویند شجاعند

          علی اکبر صالحی با حضور در کمیسیون ویژه برجام، به سئوالات نمایندگان پیرامون توافق هسته ای پاسخ داد.

          به گزارش «انتخاب»، مهمترین بخش های سخنان صالحی در زیر می آید:

          من در مذاکرات بودم. آقای جلیلی به گونه ای صحبت کردند که ما 20درصد را کنار می گذاریم. راکتور اراک را ما به کمک روس ها شروع کردند. چینی ها رئاکتوری مشابه ما دارند که تبدیل به موزه شده است. ما استدلال کردیم پلوتونیمی که تولید می شود برای ساخت سلاح نیست.

          این حالت ایده آل بود که غنی سازی 20 درصد بود، آب سنگین اراک بود، آن ها هم می آمدند از ما عذرخواهی می کردند و تحریم ها را هم برمی داشتند. اگر شما می توانید بیایید مذاکره کنید.

          می گویند حق غنی سازی و فلان و فلان را ما گرفتیم، خب اگر اینطور است، سند را امضا هم می کردید دیگر و کار را تمام می کردید.

          ممکن است فردا شجاعی پیدا شود که برود قلب راکتور اراک را سرجایش بگذارد و با زن و بچه اش برود آنجا زندگی کند، اخر که چی؟ مگر شجاعت به این مسائل است، می خواهند هشتاد میلیون نفر را به خاطر اینکه بگویند شجاع هستند، به خاطر بیاندازند. مسائل ایمنی در هسته ای با ایمنی در ایران خودرو فرق دارد. اگر در ایران خودرو اتفاقی بیافتد همان شعاع خود را تحت تاثیر قرار می دهد. شما اتفاق هایی مثل چرنویل را دیده اید..

          آقای عباسی را به خدا واگذار می کنم، ایشان اصلاح شهید پرور، فاتح خرمشهر و چیزای دیگه هستند و ما....

          اصلا در آلماتی و استانبول غنی سازی را نپذیرفتند. اصلا هیچ سندی در این رابطه وجد ندارد، اگر می گویند 1+5 غنی سازی را به رسمیت شناخته اند، سند بیاورند.

          تنها چیزی که 1+5 گفتند این بود که حق صلح آمیز بودن هسته ای شما را به رسمیت می شناسیم. ما با فعالیت های صلح آمیز شما موافقیم اما بحث غنی سازی جدا بود.
          سلطان عمان نامه ای به احمدی نژاد و اوباما در این زمینه ارسال کرد. قرار بود جلسه سوم را برگزار کنیم که رسیدیم به آستانه انتخابات خودمان. از دفتر رهبری تماس گرفتند که نظر رهبر این است که صبر کنید تا انتخابات انجام شود. از زمان انتخاب تا تنفیذ یک ماه بود که ایشان کمیته هایی را ایجاد کرده بودند. که ظریف در کمیته سیاسی بود. عراقچی با بنده هم بودیم که گفتم بروید آقای ظریف و دوستان را در جریان قرار بگذارید و من نیز با نامه ای همراه با اسناد خدمت آقای روحانی رفتیم.
          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • mohsen68
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 1756

            #19595
            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

            با 269 رای مخالف
            مجلس نمایندگان آمریکا با «برجام» مخالفت کرد
            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مجلس نمایندگان امریکا طبق انتظار و با توجه به اکثریت جمهوریخواه آن با برجام مخالفت کرد.

            در رای گیری انجام شده در مجلس نمایندگان آمریکا درباره برجام، 269 نماینده رای مخالف،‌162 رای موافق و 1 رای ممتنع دادند.

            پس از آنکه دموکراتهای سنا مانع از تصویب رای‌گیری درباره مخالفت با برجام در این مجلس شدند، این بار جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان به برجام رای منفی دادند؛ رایی که هرچند با توجه به اکثریت جمهوریخواهان قابل پیش‌بینی بود اما با توجه به تعداد مخالفان دموکرات، باقی ماندن حق وتوی اوباما و همچنین نتیجه رای سنا عملا جمهوریخواهان قادر به ممانعت از اجرای برجام نیستند.

            برای حفظ حق وتوی رئیس‌جمهوری آمریکا درباره مصوبه و قطعنامه در مجلس نمایندگان این کشور 146 رای(یک سوم آرا) مورد نیاز است که دموکراتها توانستند به این حد نصاب برسند و حتی فراتر از آن رفتند.

            اگر چه مجلس نمایندگان آمریکا برجام را به تصویب نرسانده اما رای این مجلس باید توسط رای سنا تکمیل شود. خبرهایی که این روزها از سنا می‌رسد بیان‌گر آن است که کار برجام در سنا حتی به رای‌گیری هم نمی‌رسد و برجام بدون رد یا تصویب کنگره روی میز رئیس‌جمهور آمریکا برای امضا قرار خواهد گرفت.

            حامیان دموکرات برجام در سنا، 42 نفر هستند و بیش از دو پنجم اعضای این نهاد را تشکیل می‌دهند. این امر به آنها فرصت می‌دهد که با اطاله بررسی، اجازه رای‌گیری در خصوص برجام را ندهند.

            شب گذشته، طرح جمهوری‌خواهان در سنا برای ختم بررسی برجام و رای‌گیری در خصوص آن ناکام ماند، هرچند که به نظر می‌رسد جمهوریخواهان سنا بار دیگر در این مسیر تلاش کنند و بار دیگر برجام را به رای بگذارند.

            .......................................
            کنگره مچکریم!

            نظر

            • mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

              #19596
              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

              بنام خدا......... با ر دیگر برادران مومن و غیورو ...وارسته دموکرات...مد ظله تعالی....حفظه الله.......حماسه افریدند......ضمن تقدیر از این شیر مردان عرصه پیکار....پیروزیشان را در سایر عرصه ها خواستارم..............والسلام علیکم و رحمه و برکاه................................. جمعه.....20 /1394/6....................
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

              نظر

              • mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

                #19597
                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                شعار های امروز............................ دسته خدا بر سر ما......دموکراتا سرور ما.........................دموکرات دلاور...پیرو خط رهبر..........................ما اهل کوفه نیستیم...باراک تنها بماند...............................مرگ بر جمهوری خواه منافق.................................چپ راست صهیونیست.....علیه حسینه خدمتگزار.......................نتانیاهو حیا کن ...حاج حسینو رها کن..........................کلینتون زنده باد....اوباما پاینده باد...................درد بلا اون 42 تا با اهلو ایالشون بخوره تو سره اون کوچک زاده..و...رسایی..ملعون.................کوچک زاده جنایت میکند....رسایی حمایت میکند...........................دموکرات دلاور ...خدا نگهدارتو
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                نظر

                • mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

                  #19598
                  پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                  اوباما: اكنون باید مشغول اجرا و راستی‌آزمایی برجام شویم رئیس جمهور آمریکا در واكنش به رای گیری در مجلس نمایندگان گفت: اكنون ما باید مشغول کار مهم اجرا و راستی آزمایی این توافقنامه شویم تا اینكه ایران نتواند به دنبال سلاح هسته ای باشد. printنسخه قابل چاپ به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پایگاه اینترنتی کاخ سفید متن بیانیه باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در واكنش به رای گیری امروز برجام در مجلس نمایندگان آمریکا را منتشر کرد. در بیانیه باراک اوباما درباره رأی مجلس نمایندگان درباره برجام آمده است: "رای امروز در مجلس نمایندگان آمریکا تازه‌ترین علامتی است که خاطر نشان می‌کند هرچقدر اعضای کنگره توافقنامه تاریخی با ایران را‌، که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می شود، بیشتر مطالعه کنند حمایت آنها از این توافقنامه نیز بیشتر خواهد شد. " رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه می‌گوید: "درحالیکه ما سرنوشت ساز‌ترین بحث امنیت ملی از زمان تصمیم به تهاجم به عراق را خاتمه می‌دهیم‌، من خشنودم که قانونگذاران آمریکایی به ریاست نانسی پلوسی، رئیس دموكرات‌های مجلس نمایندگان، دقت به خرج دادند تا تصمیم‌شان درباره توافقنامه مبتنی بر ابعاد مثبت آن باشد و اكنون این نمایندگان درحال پیوستن به همپیمانان و شركای ما در سراسر جهان هستند‌، همان همپیمانانی که درحال برداشتن گام هایی هستند که اجازه اجرای این توافقنامه بلند مدت و جامع را می دهد." وی در ادامه این بیانیه افزود: "اكنون ما باید مشغول کار مهم اجرا و راستی‌آزمایی این توافقنامه شویم تا اینكه ایران نتواند به دنبال سلاح هسته‌ای باشد. در اجرای این توافقنامه‌، ما فصل تازه‌ای از رهبری آمریکا برای دنبال کردن جهانی امن‌تر و امید‌بخش‌تر را نگارش می‌کنیم."
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                  نظر

                  • mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

                    #19599
                    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                    اینم باسه برادران دلاور ...دلواپس..... شاید مرهمی کوچک بر این زخم سترگ باشه.....اقلا امشب بتونن یه چرتی بزنن.......... راه تو را میخواند...برادر دلواپس.....البته راه خروج..............................بانو نگار میناوی......این غم بزرگ را به شما...و...سایر مموتی دوستان تسلیت عرض نموده و...و...از خداوند منان.....صبر بر این مصیبت را برای شما عزیزان خواستارم.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................... مجلس نمایندگان آمریکا به توافق با ایران رای منفی 'نمادین' داد .................................................. .................................................. ..مجلس نمایندگان آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران رای منفی داد. البته این رای منفی با توجه به اینكه باراک اوباما آرای لازم برای وتو کردن تصمیم کنگره را دارد و همچنین رای‌گیری برای رد آن در مجلس سنا پیش نرفته، رای منفی مجلس نمایندگان تنها جنبه نمادین خواهد داشت. مجلس نمایندگان، با اكثریت جمهوری‌خواه، طرح تصویب توافق هسته‌ای را به رای گذاشت که این طرح با ۲۶۹ رای منفی در مقابل ۱۶۲ رای مثبت رد شد. این مجلس همچنین طرحی را برای منع باراک اوباما از تعلیق یا لغو تحریم‌ها علیه به رای گذاشت که با ۲۴۷ رای مثبت در مقابل ۱۸۶ رای منفی تصویب شد. اما این طرح برای اجرایی شدن باید به تصویب مجلس سنا برسد و همچنین از سد وتوی احتمالی رئیس‌جمهور بگذرد. برخورد آمریکاییان با برجام: ترفندهای سیاسی رئیس جمهوری و کنگره باراک اوباما، رئیس جمهور، گفت رای گیری مجلس نمایندگان حاکی از حمایت فزاینده از توافق هسته‌ای با ایران است. آقای اوباما گفت: "رای امروز تازه‌ترین نشانه از این است که هر چه بیشتر اعضای کنگره توافق تاریخی را که ایران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای باز می‌دارد مطالعه کردند، بیشتر به حمایت از آن متمایل شده‌اند." بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تلاش کرده بود با سخنرانی در کنگره آمریکا، نمایندگان و سناتورها را به رای علیه دولت باراک اوباما ترغیب کند، اما با اعلام حمایت ۴۲ نماینده دموكرات از توافق و جلسه‌های دیروز و امروز کنگره، به نظر می‌رسد تلاش‌های نخست‌وزیر اسرائیل شكست خورده است. رابطه آمریکا و اسرائیل تحت الشعاع اختلاف نظر بر سر توافق با ایران قرار گرفته است. جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، اعلام کرده است که بنا است ماه آینده میلادی باراک اوباما با بنیامین نتانیاهو دیدار کند. آقای اوباما در سفر قبلی نخست‌وزیر اسرائیل به آمریکا با او دیدار نكرد.
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #19600
                      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                      تاریخ خبر: 21/06/1394 | ساعت: 8:19|

                      به رغم مخالفت سرسخت اسراییل و جمهوریخواهان آمریکا اعلام شد/

                      حمایت مجدد سران آلمان، بریتانیا و فرانسه از توافق هسته ای با ایران
                      تهران- ایرنا- به رغم ادامه مخالفت سرسختانه رژیم صهیونیستی و جمهوریخواهان آمریکا، سران سه قدرت اروپایی طرف مذاکره با ایران -آلمان، بریتانیا و فرانسه- بار دیگر حمایت خود را از توافق هسته ای گروه پنج به علاوه یک با جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند
                      .
                      حمایت مجدد سران آلمان، بریتانیا و فرانسه از توافق هسته ای با ایران
                      به گزارش ایرنا، رسانه های آمریکایی جمعه شب گزارش دادند: «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان، «دیوید کامرون» نخست وزیر بریتانیا و «فرانسوا اولاند» رییس جمهوری فرانسه در مقاله مشترکی که اخیرا منتشر شد، نوشتند: تایید توافق هسته ای در کنگره آمریکا فرصتی حیاتی برای نشان دادن قدرت دیپلماسی است.
                      سران این سه کشور عمده اروپایی با تاکید بر این که توافق اتمی وین بر مبنای اعتماد یا حدس و گمان پایه گذاری نشده و مبتنی بر راستی آزمایی های طولانی مدت و مستحکم است، گفتند در مقطع حساس کنونی باید نقش دیپلماسی را به جهانیان نشان داد.
                      در این یادداشت ضمن اشاره به اینکه «درمذاکرات گروه 1+5 با ایران تغییرفوری رفتار ایران در سیاست خارجی مطرح نبود، بلکه تهدید ناشی ازبرنامه هسته ای ایران محور گفت وگوها بود»، افزوده شده است: کشورهای مذاکره کننده با وجود اختلاف ها با ایران اکنون همگی با یک دشمن مشترک به نام داعش روبه رو هستند.
                      رهبران آلمان، بریتانیا و فرانسه که در بیش از یک دهه اخیر بر سر برنامه اتمی ایران با مقلمات جمهوری اسلامی ایران مذاکره کرده اند، در این مقاله مشترک نوشته اند: ما مطمئن هستیم این توافق زیربنای محکمی برای حل مناقشه اتمی ایران است.
                      این یادداشت درحالی منتشر شد که به رغم حمایت جامعه جهانی از توافق چهاردهم ژوییه (23 تیرماه) با هدف حل وفصل مسالمت آمیز پرونده هسته ای ایران، مخالفان عمدتا جمهوریخواه این توافق در ایالات متحده به رغم شکست در رای گیری کنگره، تلاش دارند تا از اجرای آن جلوگیری کنند. صهیونیست ها به سرکردگی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسراییل از دیگر مخالفان سرسخت این توافق هستند.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

                        #19601
                        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                        روحانی: اجازه نخواهم داد یک عده افراطی امید این ملت را نا امید کنند / بعدها راجع به توافق صحبت خواهم کرد / هیچ کس نمی تواند بگوید این توافق منطبق با عظمت ایران نیست
                        سال گذشته سهم نفت در بودجه یک سوم بوده و این یک مشکل است، اقتصاد ما نفتی است یعنی اقتصادی برونزا است.
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                        روحانی: اجازه نخواهم داد یک عده افراطی امید این ملت را نا امید کنند / بعدها راجع به توافق صحبت خواهم کرد

                        دیدار تلاشگران عرصه تعاون با رییس جمهوری عصر امروز (شنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد.

                        به گزارش «انتخاب»، رئیس جمهور در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت هفته تعاون با حضور تعاون گران، شرکت های تعاونی، اتحادیه ها و اتاق های تعاونی و مدیران و کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شده است، اظهار داشت: اگر حقوق کارمندان بر مبنای چاه های نفت تنظیم می‌شده و اگر برنامه ریزی برای این کشور بر مبنای بشکه ای نفت تعیین می‌شده، زمانی بوده است که نقش نفت در بودجه ۵۰ درصد بوده است.

                        روحانی افزود: سال گذشته سهم نفت در بودجه یک سوم بوده و این یک مشکل است، اقتصاد ما نفتی است یعنی اقتصادی برونزا است.

                        وی تصریح کرد: در دوران تحریم دیدیم در زمینه نفت کشورهایی به ما تحمیل کردند که روزانه فقط یک ملیون بشکه نفت می توانید تولید کنید، تولید اگر متوقف شود چاه نفت بسته می‌شود.

                        وی افزود: بعدها راجع به توافق صحبت خواهم کرد و اجازه نخواهم داد یک عده افراطی امید این ملت را نا امید کنند.

                        رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: برجام به معنای شکستن همه این زنجیرهاست ، ملت ما ملتی بزرگ در طول تاریخ است متاسفانه برخی حرکت‌های نا دقیق الماس گرانبهایی را در یک مسیری برده و این الماس را به دور انداخته است ، همه تلاش دولت این یوده این الماس را خارج کند، درخشش این الماس را دنیا میبیند.

                        وی افزود: ما باید از شرایطی که در آن قرار گرفتیم استفاده کنیم، قهرمانان ملی ما در مقابل شش قدرت جهانی شبانه روز تلاش کردند، متنی به دست آمد که هیچ کس نمی تواند بگوید منطبق با عظمت ایران نیست.

                        نظر

                        • نادری
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 519

                          #19602
                          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
                          روحانی: اجازه نخواهم داد یک عده افراطی امید این ملت را نا امید کنند / بعدها راجع به توافق صحبت خواهم کرد / هیچ کس نمی تواند بگوید این توافق منطبق با عظمت ایران نیست
                          سال گذشته سهم نفت در بودجه یک سوم بوده و این یک مشکل است، اقتصاد ما نفتی است یعنی اقتصادی برونزا است.
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          روحانی: اجازه نخواهم داد یک عده افراطی امید این ملت را نا امید کنند / بعدها راجع به توافق صحبت خواهم کرد

                          دیدار تلاشگران عرصه تعاون با رییس جمهوری عصر امروز (شنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد.

                          به گزارش «انتخاب»، رئیس جمهور در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت هفته تعاون با حضور تعاون گران، شرکت های تعاونی، اتحادیه ها و اتاق های تعاونی و مدیران و کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شده است، اظهار داشت: اگر حقوق کارمندان بر مبنای چاه های نفت تنظیم می‌شده و اگر برنامه ریزی برای این کشور بر مبنای بشکه ای نفت تعیین می‌شده، زمانی بوده است که نقش نفت در بودجه ۵۰ درصد بوده است.

                          روحانی افزود: سال گذشته سهم نفت در بودجه یک سوم بوده و این یک مشکل است، اقتصاد ما نفتی است یعنی اقتصادی برونزا است.

                          وی تصریح کرد: در دوران تحریم دیدیم در زمینه نفت کشورهایی به ما تحمیل کردند که روزانه فقط یک ملیون بشکه نفت می توانید تولید کنید، تولید اگر متوقف شود چاه نفت بسته می‌شود.

                          وی افزود: بعدها راجع به توافق صحبت خواهم کرد و اجازه نخواهم داد یک عده افراطی امید این ملت را نا امید کنند.

                          رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: برجام به معنای شکستن همه این زنجیرهاست ، ملت ما ملتی بزرگ در طول تاریخ است متاسفانه برخی حرکت‌های نا دقیق الماس گرانبهایی را در یک مسیری برده و این الماس را به دور انداخته است ، همه تلاش دولت این یوده این الماس را خارج کند، درخشش این الماس را دنیا میبیند.

                          وی افزود: ما باید از شرایطی که در آن قرار گرفتیم استفاده کنیم، قهرمانان ملی ما در مقابل شش قدرت جهانی شبانه روز تلاش کردند، متنی به دست آمد که هیچ کس نمی تواند بگوید منطبق با عظمت ایران نیست.
                          بجای افراطی بگوییم مخلص متقلب بهتر است.خداییش این متعصبین دچار یبوست مغزی هستند.

                          نظر

                          • نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

                            #19603
                            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                            سخنی با علم الهدی و رحیم پور ازغدی: کدام مردم از رفت و آمد هیأت های غربی به ایران وحشت کرده اند؟

                            ابتدا دو خبر زیر را بخوانید:


                            1 -امام جمعه مشهد در واکنش به سفر هیات‌های اروپایی به کشور تصریح کرد: این ترافیک اروپایی مردم را به وحشت می‌اندازد.

                            به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی با بیان اینکه البته رویکرد مسئولان کشور در قبال سفر هیات‌ها خوب بوده است، گفت: رویکرد مسؤولان کشور این بود که ما کشور را بازار اجناس بنجل غربی نمی‌کنیم اما این مساله ما را دچار اضطراب می‌کند.

                            2 -حسن رحیم پور ازغدی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به رفت و آمدهای دیپلماتیک مقامات غربی پس از توافق هسته‌ای گفت: عده ای می گویند آن‌ها الان بیشتر به ما احترام می گذارند تا زمانی که مرگ بر آمریکا بیشتر می گفتیم و غربی ها اکنون به ملاقات با ما اشتیاق دارند درحالیکه غربی ها به ملاقات با شاه خیلی بیشتر اشتیاق داشتند و رئیس جمهورهای آمریکا هر کدام رای می آوردند به ایران می آمدند و با شاه( نوکرشان) دیدار می کردند.(هر دو خبر از ایسنا)


                            در این باره نکات زیر قابل تأمل است:


                            1 -یکی از مصائبی که ایران معاصر بدان دچار شده، این است که موضوعاتی به عنوان مشکل مطرح و به خورد جامعه داده می شود که اساساً مسأله و مشکل نیستند.


                            به آنچه اخیراً برخی افراد و به عنوان مثال، دو چهره محترم فوق الذکر در تریبون های نماز جمعه گفته اند دقت فرمایید؛ هر دو کوشیده اند ارتقای سطح روابط بین المللی ایران را به عنوان یک مشکل و پدیده منفی جلوه دهند و حتی آن را مایه "وحشت مردم" بنامند یا نشانه ای از ضعف و نوکری ایران بشمارند!


                            واقعاً به این گونه افراد چه باید گفت؟ آخر در کجای دنیا ارتقاء سطح روابط خارجی و رفت و آمدهای دیپلماتیک را موجب وحشت و خفت می دانند؟


                            همه کشورها در همه دوران ها در صدد بوده اند و هستند و خواهند بود که سطح روابط بین المللی شان را گسترش دهند و هر چه بیشتر در این عرصه موفق شوند را به عنوان دستاورد خود معرفی می کنند ولی در کشور ما، عده ای این نقطه مثبت را منفی جلوه می دهند و فریاد و فغان شان به آسمان بلند است.

                            به راستی این ها در کدام جامعه و کدام فضای فکری زندگی می کنند که این گونه نادر و شاذ نظر می دهند؟


                            البته که این سخنان، به حدی نازل هستند که می توان بدان ها نپرداخت ولی چون از تریبون های مهمی که در اختیار این افراد است نقل می شوند و سعی در اثرگذاری دارند، باید پاسخ داد و در علن بحث کرد تا مردم خود قضاوت کنند.


                            2 -جناب علم الهدی که مدام از طرف مردم سخن می گویند و این بار هم گفته اند که رفت و آمد هیأت های اروپایی مردم را به وحشت می اندازد، بفرمایند که از کجا به این جمع بندی رسیده اند که مردم ایران از ارتقاء سطح روابط خارجی کشورشان وحشت زده اند؟ مگر مردم ایران را چه فرض کرده اند که چنین نسبت عجیب و غریبی را به آنها می دهند؟!


                            3 -جناب آقای علم الهدی گفته اند که رویکرد مسؤولان کشور این "بود" که ما کشور را بازار اجناس بنجل غربی نمی‌کنیم اما این مساله ما را دچار اضطراب می‌کند.


                            این سخن نیز از آن حرف های عجیب و غریب است: "اجناس بنجل غربی" !

                            واقعاً آیا کالاهای غربی بنجل هستند یا محصولات چینی و هندی که به برکت کاسبان تحریم، وارد بازار ایران شدند و حتی گاه مردم را به کام مرگ فرستاندند؟


                            جناب علم الهدی!

                            این مردم ایران نیستند که از حضور هیأت های غربی در کشور وحشت زده اند بلکه کاسبان تحریم که با استفاده از شرایط تحریم، خون مردم را در شیشه کردند و به بهانه دور زدن تحریم ها ، بابک زنجانی ها ساختند و یک شبه ره هزار ساله رفتند، در وحشت و دلواپسی اند و البته در تکاپو.


                            4 -آقای رحیم پور ازغدی هم گویا از حضور هیأت های دیپلماتیک خارجی در ایران دل خوشی ندارند که با انتقاد از سیاست خارجی کشور ، این آمد و رفت ها را به زمان شاه تشبیه کرده و گفته اند که غربی و ها و حتی رؤسای جمهور آمریکا برای دیدار با نوکرشان شاه ، به ایران می آمدند.


                            اولاً که این چه ربطی به آن دارد؟

                            ثانیاً در همه کشورها و همه دوران ها، اگر سیاست خارجی بدون مشکل باشد، رفت و آمدها نیز صورت می گیرد. اینک نیز که مشکلات سیاست خارجی ایران در مسیر حل و فصل است، چنین رفت و آمدهایی طبیعی است.

                            ثالثاً در کجای دنیا، ارباب به دیدار نوکر می رود؟

                            رابعاً آن روزها که ترافیک رفت و آمدهای خارجی منحصر بود به کشورهایی مانند ونزوئلا ، بولیوی، نیکاراگوئه، اکوادور، سودان، جزایر کومور، لسوتو،سوایزلند و ... بود که هر کدام شان نه برای تعامل که برای کَندن چیزی از ایران می آمدند و می رفتند ، چرا آقایان نگران نمی شدند که به کجا رسیده ایم که ناگزیریم به عنوان کشوری بزرگ و تاریخی با کشورهای ریز، کم اهمیت و دورافتاده رفت و آمد کنیم؟

                            وقتی کشور بزرگ ایران برای این که بتواند کالاهایش را در دریاها حمل کند، ناگزیر می شد به ریزکشورهایی مانند توالو پول بدهد تا تحت پرچم آنها حرکت کند، چرا صدای اعتراض بلند نمی شد که این چه سیاستی است که کشور را بدین روز انداخته است؟!


                            و نهایتاً مگر هیأت های دیپلماتیک، مخفیانه می آیند و می روند که عده ای این گونه برآشفته شده اند؟ حتی برخی از آنها با رهبر معظم انقلاب نیز دیدار کرده اند. پس این افراد چه می گویند؟
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                            نظر

                            • نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2119

                              #19604
                              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                              سخنی با علم الهدی و رحیم پور ازغدی: کدام مردم از رفت و آمد هیأت های غربی به ایران وحشت کرده اند؟

                              ابتدا دو خبر زیر را بخوانید:


                              1 -امام جمعه مشهد در واکنش به سفر هیات‌های اروپایی به کشور تصریح کرد: این ترافیک اروپایی مردم را به وحشت می‌اندازد.

                              به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی با بیان اینکه البته رویکرد مسئولان کشور در قبال سفر هیات‌ها خوب بوده است، گفت: رویکرد مسؤولان کشور این بود که ما کشور را بازار اجناس بنجل غربی نمی‌کنیم اما این مساله ما را دچار اضطراب می‌کند.

                              2 -حسن رحیم پور ازغدی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به رفت و آمدهای دیپلماتیک مقامات غربی پس از توافق هسته‌ای گفت: عده ای می گویند آن‌ها الان بیشتر به ما احترام می گذارند تا زمانی که مرگ بر آمریکا بیشتر می گفتیم و غربی ها اکنون به ملاقات با ما اشتیاق دارند درحالیکه غربی ها به ملاقات با شاه خیلی بیشتر اشتیاق داشتند و رئیس جمهورهای آمریکا هر کدام رای می آوردند به ایران می آمدند و با شاه( نوکرشان) دیدار می کردند.(هر دو خبر از ایسنا)


                              در این باره نکات زیر قابل تأمل است:


                              1 -یکی از مصائبی که ایران معاصر بدان دچار شده، این است که موضوعاتی به عنوان مشکل مطرح و به خورد جامعه داده می شود که اساساً مسأله و مشکل نیستند.


                              به آنچه اخیراً برخی افراد و به عنوان مثال، دو چهره محترم فوق الذکر در تریبون های نماز جمعه گفته اند دقت فرمایید؛ هر دو کوشیده اند ارتقای سطح روابط بین المللی ایران را به عنوان یک مشکل و پدیده منفی جلوه دهند و حتی آن را مایه "وحشت مردم" بنامند یا نشانه ای از ضعف و نوکری ایران بشمارند!


                              واقعاً به این گونه افراد چه باید گفت؟ آخر در کجای دنیا ارتقاء سطح روابط خارجی و رفت و آمدهای دیپلماتیک را موجب وحشت و خفت می دانند؟


                              همه کشورها در همه دوران ها در صدد بوده اند و هستند و خواهند بود که سطح روابط بین المللی شان را گسترش دهند و هر چه بیشتر در این عرصه موفق شوند را به عنوان دستاورد خود معرفی می کنند ولی در کشور ما، عده ای این نقطه مثبت را منفی جلوه می دهند و فریاد و فغان شان به آسمان بلند است.

                              به راستی این ها در کدام جامعه و کدام فضای فکری زندگی می کنند که این گونه نادر و شاذ نظر می دهند؟


                              البته که این سخنان، به حدی نازل هستند که می توان بدان ها نپرداخت ولی چون از تریبون های مهمی که در اختیار این افراد است نقل می شوند و سعی در اثرگذاری دارند، باید پاسخ داد و در علن بحث کرد تا مردم خود قضاوت کنند.


                              2 -جناب علم الهدی که مدام از طرف مردم سخن می گویند و این بار هم گفته اند که رفت و آمد هیأت های اروپایی مردم را به وحشت می اندازد، بفرمایند که از کجا به این جمع بندی رسیده اند که مردم ایران از ارتقاء سطح روابط خارجی کشورشان وحشت زده اند؟ مگر مردم ایران را چه فرض کرده اند که چنین نسبت عجیب و غریبی را به آنها می دهند؟!


                              3 -جناب آقای علم الهدی گفته اند که رویکرد مسؤولان کشور این "بود" که ما کشور را بازار اجناس بنجل غربی نمی‌کنیم اما این مساله ما را دچار اضطراب می‌کند.


                              این سخن نیز از آن حرف های عجیب و غریب است: "اجناس بنجل غربی" !

                              واقعاً آیا کالاهای غربی بنجل هستند یا محصولات چینی و هندی که به برکت کاسبان تحریم، وارد بازار ایران شدند و حتی گاه مردم را به کام مرگ فرستاندند؟


                              جناب علم الهدی!

                              این مردم ایران نیستند که از حضور هیأت های غربی در کشور وحشت زده اند بلکه کاسبان تحریم که با استفاده از شرایط تحریم، خون مردم را در شیشه کردند و به بهانه دور زدن تحریم ها ، بابک زنجانی ها ساختند و یک شبه ره هزار ساله رفتند، در وحشت و دلواپسی اند و البته در تکاپو.


                              4 -آقای رحیم پور ازغدی هم گویا از حضور هیأت های دیپلماتیک خارجی در ایران دل خوشی ندارند که با انتقاد از سیاست خارجی کشور ، این آمد و رفت ها را به زمان شاه تشبیه کرده و گفته اند که غربی و ها و حتی رؤسای جمهور آمریکا برای دیدار با نوکرشان شاه ، به ایران می آمدند.


                              اولاً که این چه ربطی به آن دارد؟

                              ثانیاً در همه کشورها و همه دوران ها، اگر سیاست خارجی بدون مشکل باشد، رفت و آمدها نیز صورت می گیرد. اینک نیز که مشکلات سیاست خارجی ایران در مسیر حل و فصل است، چنین رفت و آمدهایی طبیعی است.

                              ثالثاً در کجای دنیا، ارباب به دیدار نوکر می رود؟

                              رابعاً آن روزها که ترافیک رفت و آمدهای خارجی منحصر بود به کشورهایی مانند ونزوئلا ، بولیوی، نیکاراگوئه، اکوادور، سودان، جزایر کومور، لسوتو،سوایزلند و ... بود که هر کدام شان نه برای تعامل که برای کَندن چیزی از ایران می آمدند و می رفتند ، چرا آقایان نگران نمی شدند که به کجا رسیده ایم که ناگزیریم به عنوان کشوری بزرگ و تاریخی با کشورهای ریز، کم اهمیت و دورافتاده رفت و آمد کنیم؟

                              وقتی کشور بزرگ ایران برای این که بتواند کالاهایش را در دریاها حمل کند، ناگزیر می شد به ریزکشورهایی مانند توالو پول بدهد تا تحت پرچم آنها حرکت کند، چرا صدای اعتراض بلند نمی شد که این چه سیاستی است که کشور را بدین روز انداخته است؟!


                              و نهایتاً مگر هیأت های دیپلماتیک، مخفیانه می آیند و می روند که عده ای این گونه برآشفته شده اند؟ حتی برخی از آنها با رهبر معظم انقلاب نیز دیدار کرده اند. پس این افراد چه می گویند؟
                              سلام شاید ارای عمومی خیلی چیزها راروشن کند ایا میشود

                              نظر

                              • Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

                                #19605
                                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                                سلام شاید ارای عمومی خیلی چیزها راروشن کند ایا میشود
                                نه بابا اینها بی حیا تر از این حرفان میگن مردم خطا می کنند مردم به علی و حسین هم پشت کردن
                                حتی اگر 99 درصد مردم بگویند نه من می گویم آری. این جمله امام خمینی است

                                نظر

                                در حال کار...
                                X