آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

آخرین شب در تهران!

زمانی که این متن چاپ میشود، شاید من بعد از پایان دوره سفارتم در ایران، در هواپیمایی باشم که به سوی کره‌پرواز می‌کند، یا به احتمال قوی‌تر به شهر پر هیاهوی سئول رسیده باشم. آخرین روزم درتهران با دیدار تاریخی رهبران دو کره‌مصادف شد. تنها یک سال قبل، دو کره‌ برای نمایش توانمندی خود و اثبات عزمشان در نابودی یکدیگر، مشغول پرتاب موشک بودند.

بعد از هر شلیک، اظهارات تهدیدآمیز دو طرف زخمی عمیق بر جای می‌گذاشت و دشمنی شان نسبت به هم را بیشتر می‌نمود. عکسی که از دیدار رهبران دو کره ‌دیدم، مرا یاد عکسی انداخت که فورا بعد از انتصابم به عنوان سفیر کره‌جنوبی در ایران دیدم؛ عکسی مربوط به مراسم امضای برجام که در آن وزرای خارجه قدرتمندترین کشورها در کنار هم بودند در حالی که دکتر ظریف در وسط این صف ایستاده بود. آن عکس مرا تکان داد. به عنوان یک دیپلمات، به خوبی می‌دانم که چقدر برای یک کشور سخت است که حتی یک به یک با ابرقدرت‌ها مذاکره‌کند. به خودم گفتم این ایرانیانی که با موفقیت کشورهای قدرتمند را متقاعد کردند، همتایان من خواهند بود. احساس ضعف کردم. همچنین با حسادت نه تنها آنچه به‌دست آورده بودند را، بلکه چگونگی رسیدن به آن را تحسین کردم. ایران از طریق تعامل به این موفقیت دست پیدا کرد.

در آخرین روزم در تهران، به‌خاطر اجلاس مشترک دو کره، بالاخره دوباره احساس غرور می‌کنم. در عین حال حس می‌کنم که این احساس را مدیون ایرانی‌ها نیز هستم چرا که به نظرم تعامل ایران با قدرت‌های جهانی برای حل مساله هسته‌ای به نوعی در تعامل بین دو کره‌ نیز نقش داشته است.

تعامل مهم‌ترین هدفی بود که من به‌عنوان سفیر کره ‌در ایران بر خود واجب دیدم. من خواهان این نبودم که رابطه بین دو کشور عمدتا با اولویت قرار دادن اهداف اقتصادی و تجاری در جریان باشد. تعامل لزوما محدود به گفتار صرف نیست بلکه نوعی ارتباط معنوی برای به‌دست آوردن قلب و روح دوستانت است. رابطه ایران و کره‌ اغلب در قالب اعداد بزرگ مربوط به حجم تجارت بین دو کشور خلاصه می‌شود که این در بهترین حالت برداشتی است که با نوعی سطحی‌نگری و خودخواهی همراه است و چشم به جیبتان دارد نه به قلبتان. رابطه‌ای با‌ثبات و متعادل چراغی بود که من در طول اقامتم در ایران به سمتش رهسپار شدم. مطمئن نیستم که آیا تلاش‌هایم به قدر کافی برای پر کردن فاصله جغرافیایی و فرهنگی بین دو کشور موثر بود یا خیر. با این وجود در حال ترک ایران می‌توانم به چندین مورد از نشانه‌های نتیجه بخش بودن تعاملاتمان اشاره کنم.

محل اقامتم بارها میزبان هنرمندان ایرانی بوده تا آثارشان را به نمایش در‌آورند. سفارت کره‌ هر پنجشنبه به روی عموم برای نمایش فیلم‌های کره‌ای باز است. حتی در زمینه‌های اقتصادی، مکانیزمی تعریف شده تا شرکت‌های کوچک و متوسط بتوانند با هم تعاملات فناورانه داشته باشند. با چارچوب قراردادی موافقت شد که به سبب آن هشت میلیارد دلار به پروژه‌های بزرگ ایرانی که شرکت‌های کره‌ای اجازه شرکت در آنها را دارند داده شود. هیچ‌کدام از این موارد بدون حمایت متعهدانه نهاد‌های مرتبط ایرانی میسر نمی‌شد. در طول ماموریتم در اینجا، با ایرانیان دلسوزی همراه بوده‌ام که مشتاقانه در هر امری که به کره ‌مربوط بوده مشارکت داشته و از هیچ کمکی دریغ نکردند. از آنها قدردانی می‌کنم.

سه سال پیش وقتی وارد این کشور شدم، این ایرانی‌ها را پر از اعتماد به نفس و غرور و انتظار برای آینده‌ای دیدم که به دست خودشان از طریق توافق هسته‌ای رقم می‌خورد. حال که در حال ترک این کشورم، حس می‌کنم دوستان ایرانی‌ام برای آینده‌ای که ممکن است از بیرون بر آنان تحمیل شود، مضطرب و نگرانند. اما من خوشبینم. مذاکرات بین دو کره ‌شاید موجب اشتیاق بیشتر برای مذاکرات در امور بین‌المللی شود. من به ظرفیت دیپلماسی ایرانی که سه سال پیش دنیا را متحیر کرد ایمان دارم. محافظت از قرارداد با دوستان همدل می‌توانست راحت‌تر از قراردادی باشد که در فضایی متشنج و پر فشار به‌دست بیاید. ایران از بیرون، با دیپلماتی که تجربه 30 سال را با خود به دوش می‌کشد به‌عنوان کشوری با نفوذتر دیده می‌شود در مقایسه با آنچه خود ایرانی‌ها تصور می‌کنند.

وسایلم قبلا به کشورم فرستاده شده و آنچه با خود به همراه دارم لمس کردنی نیست. قلبم آکنده از دین عمیق به ایرانیان، تحسین بلوغ و تفکرشان و مهمان‌نوازی بی‌مثال و مهربانی‌شان است. اگر قلوب مردمان کشورهایمان مانند قلب من این‌گونه شیفته شود، تعامل صمیمانه در بینمان گسترش می‌یابد و یک رابطه تمام عیار بین ایران و کره‌ به وجود خواهد آمد.

کیم سئونگ هو
    سفیر_کره_جنوبی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
      تغییرات مند نظر منطقه ای ترامپ داره انجام میشه !!!
      ۱۳۹۷/۰۲/۱۳ :: ۲۳:۳۱

واشنگتن: گفت‌وگو با اروپایی‌ها درباره برجام ادامه دارد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه گزارش‌ها درباره آزادی اتباع آمریکایی از کره شمالی را رد کرد.

به گزارش گروه مانیتورینگ بین‌الملل خبرگزاری فارس، «هیثر ناوئرت»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روز پنجشنبه از محکوم کردن اقدام رژیم صهیونیستی در به

شهادت رساندن روزنامه‌نگاران در غزه خودداری کرد.

وی بعد از محکوم کردن کشتار روزنامه‌نگاران در چندین کشور در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا حاضر است کشته شدن روزنامه‌نگاران در غزه به دست نیروهای ارتش

اسرائیل را محکوم کند به «حق اسرائیل برای دفاع از خودش» اشاره کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این کنفرانس خبری گزارش‌ها درباره اقدام کره شمالی برای آزادسازی چند شهروند آمریکایی در این کشور را هم رد کرد.

ناوئرت گفت واشنگتن امیدوار است که کره شمالی سه تبعه آمریکا را آزاد کند، اما قادر به تأیید برخی گزارش‌ها در این باره نیست.

وی به سوالی درباره اینکه آیا گفت‌وگوهای میان آمریکا و طرف‌های اروپایی درباره برجام هنوز ادامه دارند پاسخ مثبت داد و گفت که برخی از نگرانی‌های طرف آمریکایی در این گفت‌وگوها برطرف شده است.
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در خصوص برجام فقط دو حالت هست
        ۱.خروج ترامپ
        ۲.عدم خروج به شرط تحمیل شرایط جدید

پس به راحتی میشه فهمید معادله برجام حل شده است
        اما داستان پاسخ و عکس العمل ایران است
        به نظر من زمانی اوضاع به هم میریزه که ایران قبول نکنه
        که البته نمیکنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

شخصا معتقدم امریکا

این چماق رو ول نمیکنه و ترامپ هم تصویب میکنه

ترامپ این رو تصویب نکنه

گنگره میتونه در برابرش بیا سته

یا اینکه گنگره بیاد بگه بما یک فرصت تحقیقاتی 3ماه یدید برای بررسی بیشتر

یا همچین پاسکاری های تو امریکا بشه

در کل

//////////////////////

امریکا تصویب میکنه

اگر نمینویسم راجع به این موضوغ

نمیخوام تو تصمیم دوستانی که هستن تاثیر بذارم و

باعث ریان کسی بشم

برای خودم روشنه امریکا تصویب میکنه

مگر خیلی احمق باشن این چماق رو بذارن زمین

چماقی که از اروپا و اسیا و روسیه و چین دارن باج میگیرن

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

سخنگوی دولت انگلیس:

جمعه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۳

تلاش می کنیم تا برجام حفظ شود

سخنگوی دولت انگلیس تاکید کرد که این کشور از توان و نفوذ خود برای حفظ برجام استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا ادوین ساموئل سخنگوی دولت انگلیس در گفت‌وگو با شبکه ی خبری المیادین گفت :خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران در راستای منافع ملی آمریکا، انگلیس و کشورهای حاشیه ی خلیج«فارس» نیست.

وی افزود:این توافق در همه جوانب خود جامع و بی نقص نیست و بخش هایی در آن وجود دارد که می تواند بهبود یابد.

او ادامه داد:این توافق آغازی مهم است و تهدید احتمال آغاز یک رقابت تسلیحاتی هسته ای را بر طرف می کند.این توافق بستر لازم برای نظارت بازرسان سازمان ملل را فراهم می کند و دولت انگلیس با همه ی توان و نفوذ خود برای حفظ این توافق تلاش خواهد کرد.

به گزارش ایسنا مقامات کشورمان همواره هشدار داده اند، در صورت خروج آمریکا از برجام ایران گزینه های متعددی پیش رو دارد که از آن ها استفاده خواهد کرد.

ساموئل افزود:موضع ما در مورد اظهارات نتانیاهو مشخص است؛ ما از توافق هسته ای و هنمچنین از بازرسی ها در مورد برنامه ی هسته ای ایران حمایت می کنیم.

به گزارش ایسنا، اظهارات نخ نما و دروغین نتانیاهو واکنش‌های منفی بین المللی را در پی داشته است.

انتهای پیام

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

سفیر اتحادیه اروپا در سرزمین های اشغالی از برجام دفاع کرد

تاریخ خبر: 14/02/1397 - 15:11
              تهران – ایرنا - «امانوئل ژوفره» سفیر اتحادیه اروپا در سرزمین های اشغالی فلسطین برحمایت از برجام تاکید کرد و گفت که این توافق «ارزش حفظ کردن» را دارد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، این مقام اروپایی در گفت و گو با تارنمای صهیونیستی «یدیعوت آحرونوت» اظهار داشت: آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از اجرای توافق هسته

ای سال 2015 ، ده گزارش منتشر کرده که همه آنها پایبندی ایران به تعهدات خود در توافق را تایید می کند.

وی در ادامه دفاع از برجام افزود: این توافق مبتنی بر قوی ترین و کامل ترین نظام راستی آزمایی است که یک رژیم هسته ای تاکنون به خود دیده است.

ژوفره تاکید کرد: نمی گویم که فقط اروپا معتقد است که این توافق کار می کند. من از افراد بسیاری شنیده ام که می گویند هر چند این توافق کامل نیست اما تضمین ها و

اطمینان هایی ایجاد می کند و مکانیسم آن بر اساس وحدت جامعه جهانی قرار گرفته است.

حمایت اتحادیه اروپا از برجام در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از طرف های اروپایی در برجام خواسته است تا آنچه را که «نواقص» این توافقنامه خوانده

است تا 22 اردیبهشت (12 می) رفع کنند. وی قرار است در آن روز نظرش را در مورد تعلیق تحریم های هسته ای اعلام کند.

ژوفره در پاسخ به این پرسش که اروپا چه واکنشی به خروج احتمالی ترامپ از توافق هسته ای نشان می دهد، اظهار داشت: هنوز به آن مرحله نرسیده ایم. همچنان منتظر

تصمیمی در این باره هستیم. به نظرم گمانه زنی درباره اینکه رئیس جمهوری آمریکا 12 می چه تصمیمی می گیرد، اشتباه است.

با این حال، این مقام اتحادیه اروپا هشدار داد که خروج از برجام و بازگرداندن تحریم های هسته ای علیه ایران توافق را تضعیف می کند.

وی افزود: برای رسیدن به این توافق سال ها مذاکرات دشوار انجام شد و فراز و فرودهایی وجود داشت. ما اینک توافقی داریم که کار می کند و کنار گذاشتن آن اشتباه

است. از آنجا که این توافق کار می کند، ارزش آن را دارد که حفظش کنیم.

ژوفره با اشاره به ادعاهای اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد برنامه هست های ایران گفت: ما بارها اعلام کرده ایم که این توافق کار می کند. این

مساله تازه ای است که چند روز پیش مطرح شده و باید توسط کارشناسان بررسی شود اما در حال حاظر هیچ نشانه ای دال بر عدم پایبندی [ایران] وجود ندارد.

نتانیاهو دوشنبه گذشته ادعا کرد: اسرائیل بیش از 100 هزار پرونده و تقریبا 180 دیسک حاوی مدارک بدست آورده که نشان می دهد ایران توانایی های هسته ای فراتر از

برجام را دارد. وی ادامه داد این اسناد را مرکز اطلاعات اسرائیل از یک ساختمان تاسیسات مخفی در تهران به دست آورده است.

این اظهارات با واکنش های جهانی گسترده ای روبرو شد و بسیاری از کشورها و نهادی بین المللی ادعاهای نتانیاهو را رد کردند.

آژانس بین المللی انرژی اتمی روز سه شنبه در واکنش به ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران تاکید کرد: آژانس چنانکه در گزارش سال 2015 بیان کرده، پس

از سال 2009 هیچ نشانه ای از فعالیت های هسته ای مرتبط با جنبه های غیرصلح آمیز را در ایران شاهد نبوده است.

حتی در سرزمین های اشغالی نیز ادعاهای نتانیاهو با مخالفت های زیادی مواجه شد. «یائیر لاپید» رهبر حزب «یش آتی» رژیم صهیونیستی، از اتهامات نتانیاهو علیه ایران

به عنوان بخشی دیگر از روند دیرینه اشتباهات حرفه ای او یاد کرد و گفت، طرح این اتهامات به امنیت ملی اسرائیل لطمه می زند.
              انتهای پیام /*

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

نماینده نزدیک به ترامپ: برجام برای دوره کوتاهی تمدید می‌شود

یک نماینده کنگره که به رئیس جمهور آمریکا خیلی نزدیک است می‌گوید که آمریکا فعلا از توافق هسته‌ای خارج نمی‌شود و اینکه برجام احتمالا برای مدت کوتاهی تمدید خواهد شد.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                  نماینده نزدیک به ترامپ: برجام برای دوره کوتاهی تمدید می‌شود

یک نماینده کنگره که به رئیس جمهور آمریکا خیلی نزدیک است می‌گوید که آمریکا فعلا از توافق هسته‌ای خارج نمی‌شود و اینکه برجام احتمالا برای مدت کوتاهی تمدید خواهد شد.

بعد از این مدت کوتاه هم از برجام خارج نخواهد شد
                  تغییرات مند نظر ترامپ برای منطقه ای توسط ایران انجام میشه

سکه ها رابفروشید تا دوباره ضرر بیشتر نکنید مثل دفع قبل !!!!

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

به مرگ میگیرن به تب راضی میشیم
                    تا دقیقه نود میگن خارج میشیم ولی تو وقت اضافه نمیشن
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      به مرگ میگیرن به تب راضی میشیم
                      تا دقیقه نود میگن خارج میشیم ولی تو وقت اضافه نمیشن
                      این کارها همش سیاه بازی میباشد به داد و فریاد های هیچ کدام توجه نکنید

چند ماه دیگه دوباره تایید میشه

الان دارند گفتگو میکنند برای حل مشکلات یمن و منطقه ای

سوریه هم که تکلیفش تا چند هفته دیگه معلوم میشه

در مورد درخواست های هسته ای هم یک جوری با هم کنار میایند

نظر

• احمدخان
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2032

تکراری

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

با سلام
                          منظورتون از دفعه قبل رو میفرمایید؟
                          قیمت فعلی حتی با اوج قیمت قبلی چند درصد افت داشته و ضررشون به نسبت بورس چقدر بوده؟ البته من دلار و سکه نخریدم و قصد خرید هم ندارم و توصیه به خرید هم نمیکنم.
                          ولی وقتی دلار 5 درصد افت میکنه همه از ضرر و سقوط میگن درحالی که این ضرر در یک روز بورس میتونه محقق بشه
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            با سلام
                            منظورتون از دفعه قبل رو میفرمایید؟
                            قیمت فعلی حتی با اوج قیمت قبلی چند درصد افت داشته و ضررشون به نسبت بورس چقدر بوده؟ البته من دلار و سکه نخریدم و قصد خرید هم ندارم و توصیه به خرید هم نمیکنم.
                            ولی وقتی دلار 5 درصد افت میکنه همه از ضرر و سقوط میگن درحالی که این ضرر در یک روز بورس میتونه محقق بشه
                            سلام آقا وحید

منظور از دفعه قبل وقتی دلار داشت بالا میرفت در اوج قیمت 6 هزار تومان بود در 1 ماه گذشته همه داشتند دلار و سکه خرید میکردند با حجم زیاد که دولت اعلام کرد که خرید و فروش قاچاقه

منظورم همان هیجان گذشته بود که روزهای بعد کمی ریزش داشتیم و الان هم دوباره دارند با تصمیم ترامپ همان روش دوباره داره تکرار میشه البته کسانی از قیمتهای پایین خرید کردند ضرر نداشتن نسبت به بازار بورس و لی الان در اوج قیمت ریسک بزرگی میباشد برای خرید

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

بخشی از یک توئیت
                              ترامپ براى دوستان منطقه اى خود پيام داده كه حاضر است از برجام خارج شود، اما اين كار هزينه دارد و كشورهاى منطقه خليج فارس بايستى ٥٠٠ ميليارد دلار ظرف پنجسال بپردازند!

این ترامپ

با این کارت ایران هراسی

این اعراب رو ندوشه شیرشون رو خشک نکنه ول کن نیست

لامصب ها شیرشون هم خشک نمیشه ار بس دارن

امریکا تولید نفتش با این اوضاع بالاتر از عربستان هست

یکم روز بزن مصرف کم کنن

یکم هم تولید رو ریاد کنن

این فیمت 70تومن برای اوپک خیلی خطرناک هست و نفت شل رو تولیدش رو توجیه پذیر میکنه

امریکا

صادراتش ریاد بشه

دونه دونه این اعراب رو پوستشون رو میکنه
                              آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/05/05, 08:38.

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

بوستون گلوب گزارش داد؛

تاریخ خبر: 15/02/1397 - 4:19

لابی سنگین جان کری برای حفظ برجام

تهران – ایرنا – تارنمای خبری بوستون گلوب روز جمعه در گزارشی از لابی سنگین «جان کری» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در هفته‌های گذشته برای تداوم پایبندی کشورها به برجام و حفظ این توافق خبر داد.

به گزارش ایرنا، در این گزارش آمده است که کری ماه گذشته در همین رابطه با «فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس جمهوری آلمان دیدار و رایزنی کرده است. وی همچنین با

«فدریکا موگرینی» مقام ارشد اتحادیه اروپا گفت و گوی تلفنی داشته و در پاریس و نیویورک به دیدار «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه رفته است.

بوستون گلوب مدعی است که او همچنین دو هفته پیش با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران هم در نیویورک دیدار و با او درخصوص برجام رایزنی کرده است.

در صورت صحت این خبر، این دومین بار در ماه‌های اخیر است که کری و ظریف که نقش اساسی در شکل‌گیری برجام داشتند، گفت وگو کرده اند.

پیش از این «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران دیدار ظریف و کری که در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ آلمان انجام شده بود را تایید کرده و گفته بود که

چنین دیدارهایی، در چهارچوب دیپلماسی فعال و همه جانبه و به عنوان بخشی از سیاست ها و رایزنی برای تامین حداکثری منافع ملی صورت می گیرد.

بوستون گلوب درخصوص دیگر تلاش‌های وزیر امورخارجه پیشین آمریکا برای حفظ برجام می‌نویسد، وی در این رابطه در هفته‌های گذشته ده‌ها تماس تلفنی با نمایندگان کنگره این کشور از جمله «پل رایان» رئیس مجلس نمایندگان داشته است.
                                این رسانه ادامه می‌دهد: کری اقدامات خود را با جمعی از مشاوران ارشدش در دوران وزارت امور خارجه هماهنگ می‌کند. این گروه که «دیپلماسی کارآمد است» نام گرفته،

شورایی مشورتی دارد که اعضایی همچون «وندی شرمن» مذاکره کننده ارشد توافق هسته‌ای با ایران، «جان فاینر» رئیس پیشین کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا و «جنیفر ساکی» سخنگوی پیشین این وزارتخانه را شامل می‌شود.
                                در بخش دیگری از این گزارش آمده است: این گروه برای حفظ برجام معتقد به لزوم تمرکز فعالیت‌ها روی اروپایی‌ها، اسرائیلی‌ها و کارشناسان غیرحزبی است. کری یکی از

نشانه‌های موفقیت خود را نامه 25 آوریل (پنج اردیبهشت) 26 مقام ارشد نظامی و امنیتی اسرائیلی خطاب به آمریکا برای پایبندی آن به برجام می‌داند.

بوستون گلوب با اشاره به فعالیت‌های کری در عرصه داخلی برای متقاعد کردن مقام‌های آمریکایی به پایبندی به برجام می نویسد: وی اخیرا صبحانه‌ای کاری با اعضای

مجلس نمایندگان و سنای آمریکا برای پاسخگویی به سوال‌های آن‌ها (درخصوص برجام) و تاکید بر این موضوع داشت که چگونه اروپا درصورت خروج ترامپ از این توافق، امکان حفظ آن را خواهد داشت.
                                این رسانه با اشاره به سکوت خبری فعلی درخصوص فعالیت‌های اخیر این وزیر امورخارجه پیشین آمریکا ادامه می دهد: او و متحدانش معتقدند که دفاع عمومی چهره‌های

برجسته حزب دمکرات از برجام، نتیجه معکوس خواهد داشت و ترامپ را هر چه بیشتر به خروج از این توافق تحریک خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا مطابق قانون مصوب کنگره این کشور تا تاریخ 12 مه (22 اردیبهشت) فرصت دارد تا در رابطه با تداوم تعلیق تحریم ها علیه ایران تصمیم گیری کند.

وی این اقدام را منوط به تحقق خواسته های گزافی همچون محدود کردن برنامه دفاع موشکی ایران و دائمی کردن محدودیت‌های اعمال شده بر برنامه هسته ای کشورمان دانسته است.
                                کری سه شنبه گذشته در صفحه توئیتر خود درخصوص هرگونه اقدام نسنجیده احتمالی دولت آمریکا هشدار داد و خروج از توافق را موجب بازگشت واشنگتن به موقعیت یک دهه پیش خود دانسته بود.

انتهای پیام /*

نظر

در حال کار...
                                X