آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2296
    نتانیاهو: در سازمان ملل، حقایق را درباره ایران خواهم گفت

    در حالی که اجلاس سران جنبش عدم تعهد با میزبانی ایران به روز پایانی خود رسیده است، نخست وزیر اسرائیل با ابراز خشم از حضور نمایندگان ۱۲۰ کشور جهان در این نشست اعلام کرد که شخصاً در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت میکند تا حقایق را درباره ایران برملا کند.

    او همچنین ضمن اشاره به این که در مجمع عمومی سازمان ملل پاسخ لازم را به ایران خواهد داد حضور نمایندگان جهان در اجلاس تهران را «لکه ننگ» بر «پیشانی جامعه جهانی» نامید.

    در حالی که روز پنجشنبه، نهم شهریور، اجلاس سران عدم تعهد در تهران با حضور آیتالله خامنهای و محمود احمدینژاد گشایش مییافت، آقای نتانیاهو اظهار داشت که حضور شماری از روسای جمهوری، نخست وزیران و سایر نمایندگان کشورهای جنبش عدم تعهد در این اجلاس برای وی «غیر قابل باور» است.

    به گزارش رادیوی اسرائیل، آقای نتانیاهو گفت: «آنها به تهران رفتهاند، جایی که گستاخانه هولوکاست را انکار میکنند و برای رسیدن به بمب اتمی به پیش میتازند، جایی که برای موجودیت اسرائیل خط و نشان میکشند و اسرائیل را به نابودی از نقشه جغرافیا تهدید میکنند.»

    نخست وزیر اسرائیل افزود که ماه آینده به نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک میرود تا «همه حقیقت را درباره رژیم ایران با صدای بلند بیان کند».

    به گفته آقای نتانیاهو، «نمایندگان عدم تعهد در تهران افتراهایی را که سران ایران علیه کشور اسرائیل مطرح کردند، شنیدند و سکوت کردند؛ این سکوت باید پایان یابد. لذا با رفتن به مجمع عمومی با صدای رسا و بلند، ماهیت این رژیم تروریستی را برملا خواهم کرد، رژیمی که بزرگترین تهدید برای صلح جهان است».

    نخست وزیر اسرائیل دو هفته پیش به بان گی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، تلفن کرده و از او خواسته بود که از سفر به ایران خودداری کند: «تهران جای شما نیست».

    دفتر نخست وزیری اسرائیل در اقدامی که موجب ناخشنودی دبیرکل سازمان ملل شده بود، بلافاصله پس از این مکالمه تلفنی، این خبر را نیز یکجانبه در اختیار رسانههای جهانی قرار داد.

    پس از افشای این مکالمه و در حالی که در آیین «روز قدس» در ایران آیتالله علی خامنهای و محمود احمدینژاد اظهارات تند ضد اسرائیلی بیان کرده و از «نابودی قریبالوقوع اسرائیل» سخن گفتند، دبیرکل سازمان ملل در بیانیهای این اظهارات را بهشدت نکوهش و ابراز نگرانی کرد که این گونه سخنان تحریکآمیز تنش سیاسی جاری میان اسرائیل و ایران را به جنگی واقعی مبدل کند.

    در همین حال، دبیرکل سازمان ملل در دیدارهای جداگانه روز چهارشنبه خود با آیتالله خامنهای و محمود احمدینژاد و هم در سخنرانی پنجشنبه در اجلاس عدم تعهد در تهران، تأکید کرد که رفتار و سیاستها و اظهارات سران ایران در تهدید اسرائیل به نابودی و نیز انکار هولوکاست، مذموم و قابل نکوهش است.

    آیتالله خامنهای رهبر ایران روز پنجشنبه در حضور بان گی مون و سایر میهمانان اجلاس گفت که «پس از شصت و پنج سال، جنایات گرگهای درندهٔ صهیونیستی با باقی ماندن در سرزمینهای اشغالی ادامه دارد».

    اشاره آیتالله خامنهای به شصت و پنج سال، سپری شدن این سالها از استقلال اسرائیل بر اساس قطعنامه سازمان ملل متحد بود.

    بان گی مون که آشکارا با دقت بسیار به این سخنان رهبر ایران گوش میداد و پس از وی سخنرانی کرد، گفت: «بیان اظهارات نژادپرستانه علیه اسرائیل نه تنها اشتباه است، بلکه اصل اساسی را که همه ما به حمایت از آن متعهد هستیم تضعیف میکند.»

    از سوی دیگر آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه اسرائیل، نیز روز پنجشنبه در تلآویو گفت که حضور دبیرکل و نمایندگان ۱۲۰ کشور در اجلاس تهران نشان میدهد که برای جامعه جهانی موجودیت اسرائیل اهمیتی ندارد.

    آویگدور لیبرمن اجلاس تهران را «نمایشی ابلهانه» نامید که به توصیف وی تنها در تاریخ معاصر، شبیه آن در دهه سی میلادی قرن بیستم، در زمان شکلگیری و تقویت نازیها در آلمان، به وقوع پیوسته است.


    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #2297
      خشم ایران از گزارش آژانس؛ هشدار فرانسه و آمریکا

      جمهوری اسلامی ایران گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی را سیاسی خواند. در همین حال فرانسه خواستار اعمال فشار بیشتر به ایران شد. ایالات متحده آمریکا نیز میگوید زمان برای دیپلماسی رو به پایان است.
      روز جمعه (۳۱ اوت / ۱۰ شهریور) علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی که روز پنجشنبه (۳۰ اوت / ۹ شهریور) منتشر شد، گفت: «پاکسازی پارچین بهانه تراشی است.»

      آقای صالحی که در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم متعهد سخن میگفت، افزود: «پاکسازی پارچین معنای فنی ندارد و هر کس متخصص باشد میداند که طرح این موضوع بهانهتراشیای بیش نیست چون این مسائل با پاکسازی زدوده نمیشود.»

      آژانس انرژی اتمی: تحقیق درباره پارچین غیرممکن است

      آژانس بینالمللی انرژی اتمی در آخرین گزارش فصلی خود که به شورای امنیت ارائه شد، اعلام کرد که مقامات جمهوری اسلامی ایران به اندازهای تاسیسات اتمی "پارچین" را دستکاری کردهاند که آژانس دیگر نمیتواند تحقیق کند که در این تاسیسات فعالیتهای تحقیقاتی برای تولید سلاح اتمی انجام شده است یا نه.

      پیش از این تصاویر ماهوارهای ارسالی از "پارچین" نشان داده بود که جمهوری اسلامی ایران برخی ساختمانهای پارچین را تخریب و برخی دستگاهها را خاموش یا جابجا کردهاست. آژانس گفته بود این تصاویر میتواند حاکی از آن باشد که در این تاسیسات آزمایشهای تحقیقاتی برای تولید سلاح هستهای صورت میگیرد.

      ارتباط گزارش آژانس و نشست "نم"

      در واکنشی دیگر کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ایران، آژانس را به انجام "یک کار سیاسی برای تحت قرار دادن اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد (نم) و برجسته کردن موضوع پرونده هستهای ایران" متهم کرد.

      وی روز جمعه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) افزود: «گزارش آژانس دارای هیچ مطلب جدیدی نيست و مطالب تكراری گذشته در آن در كنار هم جمع شده است.»

      حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، نیز در واکنش به گزارش آژانس ادعاهای مشابهی را تکرار کرد. وی به خبرگزاری ایسنا گفت: «این گزارش، خوراک تبلیغاتی برای رسانههای مخالف جمهوری اسلامی خواهد بود تا آنها با بزرگنمایی گزارش، اجلاس و پیامدهایش را تحتالشعاع قرار دهند.»

      آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بخشی دیگری از گزارش خود تصریح کرد ایران از ماه مه میلادی تاکنون صدها سانتریفوژ تازه را در تاسیسات اتمی خود و بهویژه در "فردو" نصب کرده است.

      آژانس میگوید با اینکه سانتریفوژهای نصب شده در فردو هنوز فعال نیستند، افزایش تعداد سانتریفوژها حاکی از آن است که ایران قصد توقف غنیسازی اورانیوم را ندارد.

      واکنش تند فرانسه و هشدار آمریکا

      روز جمعه (۳۱ اوت / ۱۰ شهریور)، یک روز پس از انتشار گزارش آژانس انرژی هستهای در مورد فعالیتهای اتمی ایران، لورن فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه، تصریح کرد که باید تحریمهای سختگیرانهتری علیه ایران به تصویب برسد. وی به رادیو اروپا گفت: «موضع ایران تغییر نکرده است. ما به تحریمهای سختگیرانهتری نیاز داریم. ایران باید رفتارش را تغییر دهد.»

      سلطانیه: غنیسازی را یک ثانیه متوقف نمیکنیم
      جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، نیز روز پنجشنبه (۳۰ اوت / ۹ شهریور) گفت که ایالات متحده آمریکا به دقت در حال مطالعه جزئیات گزارش آژانس است که نشان میدهد ایران توان غنیسازی خود را گسترش داده و همچنین مواد اتمی بیشتری را ذخیره کرده است.

      آقای کارنی تصریح کرد که این گزارش غیرمنتظره نبود، ایران همچنان به نقض تعهدات خود ادامه میدهد. به گفته سخنگوی کاخ سفید گرچه همچنان زمان برای یافتن راه حل دیپلماتیک وجود دارد اما این "فرصت همیشگی" نیست.


      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • mavi_deniz
        عضو فعال
        • May 2011
        • 518

        #2298
        واقعا شایستگی دبیرکلی سازمان ملل رو داره بان کیمون

        آخرین اظهارت بان کی مون در فرودگاه:
        خرسندم که پیامهای لازم را به ایران منتقل کردم
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

        دبیرکل سازمان ملل متحد که به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد به تهران آمده بود، امروز پیش از ترک کشور در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.

        بانکیمون به تشریح برنامه های سفر خود به تهران پرداخت و گفت: در این دیدار با رهبر ایران، رئیس جمهور، دبیر شورای عالی امنیت ملی و چند تن دیگر از مقامات ایران دیدار داشتم و همچنین در دیدار با دانشجویان یکی از دانشگاههای تهران، با آنها گفتوگو کردم.
        بانکیمون گفت: درباره پرونده هسته یی ایران نیز مذاکراتی داشتیم و خواستار اقداماتی از سوی ایران شدم که نشان دهد به دنبال فعالیتهای صلح آمیز در پرونده هسته یی خود هستند. درباره مساله حقوق بشر نیز نگرانیهای خود را به دولت ایران انتقال دادم و خواستار توجه به این مساله در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور شدم. همچنین از ایران خواستم که با نماینده ویژه سازمان حقوق بشر در ایران همکاری بیشتری کند.

        ...........
        آخرین ویرایش توسط mavi_deniz؛ 2012/08/31, 21:40.

        نظر

        • پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

          #2299
          فیلم زندگانی جرج بوش از شبکه 4 رو امیدوارم دوستان دیده باشن ....

          جالب بود ...

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #2300
            وزیر امور خارجه نیکاراگوئه و نماینده کشورهای آمریکای لاتین:
            حق ایران در استفاده از انرژی هستهای را برسمیت میشناسیم
            خبرگزاری فارس: وزیر خارجه نیکاراگوئه در مراسم اختتامیه نشست نم در تهران گفت که کشورهای آمریکای لاتین از حق ایران در استفاده از انرژی هستهای حمایت میکنند.

            به گزارش فارس، «ساموئل سانتوز لوپز» وزیر امور خارجه نیکاراگوئه و نماینده کشورهای آمریکای لاتین در مراسم اختتامیه شانزدهمین نشست سران جنبش عدم تعهد به سخنرانی پرداخت.

            وی از طرف ملت خود و «دانیل اورتگا» رئیس جمهور نیکاراگوئه از برگزاری این نشست تقدیر کرد و گفت که برگزاری این نشست در تهران نشان از تحرک در این جنبش عظیم است.

            لوپز ادامه داد: این نشست در حالی برگزار میشود که دنیا در بحران مالی و ارزشها قرار دارد.

            وی ضمن تشکر از ایران به دلیل ریاست مدبرانه بر شانزدهمین اجلاس گفت: امیدواریم پس از این 3 سال که ریاست جنبش عدم تعهد به آمریکای لاتین باز خواهد گشت وظایف خود را در احیای جنبش محقق کنیم.

            وزیر امور خارجه نیکاراگوئه افزود: منطقه آمریکای لاتین درطول تاریخ همواره مورد تهاجم ابرقدرتها و استکبار قرار داشته است.

            وی گفت: ما به مبارزات بیدارگرایانه خود ادامه خواهیم داد و در چارچوب قوانین بینالمللی متعهد به ادامه مبارزات بیدارگرایانه خود خواهیم بود.

            سانتوز لوپز تاکید کرد: دموکراسی و مردمسالاری حق تمام مردم دنیا است و هر ملتی بدون دخالت دیگران، هر آنچه را که مناسب خود میداند داشته باشد.

            وی افزود: بار دیگر از طرف منطقه آمریکای لاتین حق حاکمیت آرژانتین بر جزایر مالویناس را برسمیت میشناسیم و حمایت خود از جمهوری اکوادور برای پناهندگی دادن به فردی که [جولیان آسانژ موسس سایت ویکیلیکس] حقاش است را برسمیت بشناسیم.

            وزیر امور خارجه نیکاراگونه گفت: من از آمریکا میخواهم 5 کوبایی قهرمان را که در بند این کشور است آزاد کند و تحریمهای غیر منصفانه علیه کوبا را پایان بخشد.

            وی در پایان تاکید کرد: خود را مکلف میدانیم که از حق جمهوری اسلامی ایران در استفاده از انرژی هستهای را برسمیت بشناسیم.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #2301
              هشدار آنگلا مرکل به نتانیاهو در مورد حمله به ایران

              روزنامه اسرائیلی «هاآرتص»، جمعه، ۱۰ شهریور، از قول یک مقام این کشور که نامش برده نشده، نوشته است که آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیراسرائیل، تلفن زده و او را از حمله نظامی به ایران برحذر داشته است.


              به نوشته این روزنامه اسرائیلی، آنگلا مرکل، ۱۰ روز پیش در تماسی تلفنی گفته است که باید فرصت بیشتری به موثر بودن تحریم ها و دپیلماسی داده شود، و درباره پیامدهای چنین حمله ای در خاورمیانه هشدار داده است.

              دفتر نخست وزیر اسرائیل از ابراز نظر در مورد این گزارش خودداری کرده است

              خبرگزاری رویترز نیز با اشاره به فشارهای روز افزون بین المللی بر روی اسرائیل جهت بازداشتن این کشور از انجام حمله یک جانبه نظامی علیه ایران می نویسد در این میان ایالات متحده، «به طور خاص موضع خود را در مخالفت با هرگونه اقدام نظامی» روشن ساخته است.

              رویترز می نویسد به نظر می رسد این هفته ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا، که در گذشته نیز علیه رویکرد یک جانبه اسرائیل هشدار داده بود، از مرحله هشدار فراتر رفته و در بیان مخالفت با انجام تهاجم نظامی علیه ایران صراحت و جدیت بیشتری در پیش گرفته است.

              ژنرال دمپسی در گفت و گو با روزنامه انگلیسی گاردین، گفته «در صورتی که آنها (اسرائیل) به چنین اقدامی دست بزنند، مایل نیستم همدست [این تهاجم] به شمار بیایم.»

              رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در ادامه می افزاید اگرچه تهاجم اسرائیل پروژه ایران را به تعویق خواهد انداخت، اما آن را از بین نخواهد برد و اقدام نظامی یک جانبه منجر به ازهم پاشیدن ائتلاف قدرتمند بین المللی ای خواهد شد که امروز تحریم های شدید را علیه ایران به مرحله اجرا در آورده است.

              در همین حال، آژانس بین المللی انرژی اتمی سازمان ملل متحد روز پنج شنبه از دو برابر شدن تعداد سانتریفیوژهای غنی سازی اورانیوم ایران در مراکز زیرزمینی خبر داد؛ «رویترز» این تحول را در راستای «خواست ایران برای توسعه فعالیت های هسته ای اش» توصیف کرده است.

              غرب و اسرائیل ایران را متهم می کنند که قصد ساخت بمب اتمی را دارد ولی تهران همواره این اتهام را رد کرده و اهداف برنامه اتمی خود را برای مقاصد صلح آمیز می خواند.

              شورای امنیت نیز با تصویب چهار قطعنامه تحریمی از تهران خواسته تا غنی سازی را متوقف کند ولی تهران تاکنون از این دستور سرپیچی کرده است.

              بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، گفته که در سخنرانی ماه آینده خود در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به خطرات ایران خواهد پرداخت.


              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #2302
                واکنش کاخ سفید به انتقادات رامنی
                تاکید آمریکا بر رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران/ روابط با اسرائیل بسیار نزدیک است
                خبرگزاری فارس: سخنگوی کاخ سفید اظهارات رامنی مبنی بر اینکه اوباما متحد اسرائیلی خود را قربانی کرده است، رد کرد و گفت که کمکهای آمریکا به اسرائیل هیچگاه به اندازه کمکهای ارائه شده زمان اوباما نبوده است.

                به گزارش فارس به نقل از روزنامه «تایمز اسرائیل»، «جی کارنی» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید روز گذشته (جمعه) ادعای «میت رامنی» فرماندار سابق ایالت «ماساچوست» و رقیب جمهوریخواه «باراک اوباما» در انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا را مبنی بر اینکه اوباما در موضوعاتی مانند برنامه هسته ای ایران، متحدانی مانند اسرائیل را قربانی کرده است، رد و اعلام کرد که روابط آمریکا با اسرائیل هیچ گاه نزدیک تر از امروز نبوده است.

                سخنگوی کاخ سفید در گفتوگو با خبرنگاران اعلام کرد: همکاری با اسرائیل در میان ارتش و جوامع اطلاعاتی ما تحت دولت اوباما، هیچ گاه تا این اندازه نزدیک نبوده است؛ کمک هایی که از طریق آمریکا برای اسرائیل تامین شده است هیچ گاه به اندازه کمک های ارائه شده تحت ریاست جمهوری باراک اوباما نبوده است.

                کارنی گفت: ما رابطه بی نهایت نزدیکی با اسرائیل داریم؛ رابطه ای که در خور تعهد تزلزل ناپذیر ما به امنیت اسرائیل است.

                این اظهارات کارنی در شرایطی گزارش می شود که رامنی در سخنرانی اخیر خود در اجلاس حزب جمهوریخواه در شهر «تمپا» در ایالت «فلوریدا» از موضع اوباما در قبال ایران انتقاد و در اولین مصاحبه خود به عنوان رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: ما باید با ایران گفتوگو کنیم؛ ما همچنان در حال گفتوگو با ایران هستیم و سانتریفیوژهای ایران نیز همچنان در حال چرخش هستند.

                کارنی در رابطه با ایران، همان اظهارات قبلی را تکرار کرد و ضمن اشاره به سابقه کاری اوباما در ایجاد یک اجماع بین المللی که هدف از آن منصرف کردن ایران از برنامه هسته ای اش است، مدعی شد: تعهد قاطع رئیس جمهور این است که ما باید از دستیابی ایران به سلاح هستهای جلوگیری کنیم.

                سخنگوی کاخ سفید در ادامه ادعای خود افزود: زمانیکه اوباما ریاست کاخ سفید را عهده دار شد، جهان درباره این موضوع (برنامه هسته ای ایران) دارای اختلاف بود و ایران متحد بود، اما در شرایط فعلی عکس این قضیه وجود دارد.

                کارنی همچنین اعلام کرد: این باور رئیس جمهور است که بهترین راه برای تضمین اینکه ایران به سلاح هسته ای دست پیدا نمی کند، دستیابی به این هدف از طریق راه حل دیپلماتیک و انتخابی از سوی ایران جهت چشم پوشی از بلند پروازی های هسته ای اش است.

                سخنگوی کاخ سفید از پرداختن به اظهارات سابق رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه تمام گزینهها از جمله استفاده از قوای نظامی در صورت شکست تدابیر دیپلماتیک در قبال ایران، روی میز و مطرح است، خودداری کرد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #2303
                  سلطانیه: تحریم مردم را نشانه گرفته ولی روی سانتریفیوژها هیچ تاثیری نداشته

                  آفتاب: سفیر ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید به دنبال طراحی چارچوب توافقی با آژانس در خصوص ابهاماتش هستیم.

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #2304
                    در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    سلطانیه: تحریم مردم را نشانه گرفته ولی روی سانتریفیوژها هیچ تاثیری نداشته

                    آفتاب: سفیر ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید به دنبال طراحی چارچوب توافقی با آژانس در خصوص ابهاماتش هستیم.
                    ظاهرا تنها بخشی که مشمول تحریم نمیشه...انرژی هسته اییست:))

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

                      #2305
                      بیشتر شرکتهای ایرانی برا دور زدن تحریم ها اقدام به ثبت شرکت در ترکیه کردن .....بعد امارات ...حالا ترکیه هم از دسترس خارج بشه ..کشور بعدی برا دور زدن کدام خواهد بود ....

                      تلاش مقام خزانهداری آمریکا برای متقاعد کردن سوئیس و ترکیه به تحریم ایران
                      معاون وزیر خزانه داری آمریکا با هدف اعمال فشار به ترکیه و سوئیس برای پیروی از تحریم ها علیه ایران سفر ۵ روزه ای را به این دو کشور آغاز کرد.

                      به نقل از وال استریت ژورنال، دیوید کوهن معاون وزیر خزانه داری آمریکا روز شنبه برای گفتوگو در خصوص تحریم های جدید آمریکا علیه ایران و همچنین تحریم های بین المللی علیه سوریه، عازم سوئیس و ترکیه شد.

                      کوهن در فاصله روزهای اول تا پنجم سپتامبر به دو کشور سوئیس و ترکیه سفر کرده و با مقامات عالی رتبه این دوکشور و همچنین فعالان بخش مالی این کشورها گفتوگو خواهد کرد.

                      بر اساس بیانیه ای که وزارت خزانه داری آمریکا منتشر کرده، وی قرار است در این سفر دستورالعمل اجرایی 13622 که در بر دارنده تحریم های گسترده تر آمریکا علیه بانک مرکزی ایران و بخش های نفتی و پتروشیمی این کشور است را به مقامات دولتی و بخش خصوصی این کشورها توضیح دهد. هدف از این دستور العمل که در ماه جولای به امضای باراک اوباما رسیده، ایجاد اختلال در پرداخت ها و سایر حمایت های مادی ای است که از شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفتیران به عمل می آید.

                      هر دو کشور تاکنون در برابر فشارهای آمریکا برای تحریم ایران مقاومت کرده اند. سوئیس با توجه به سیاست بی طرفی خود پیروی از تحریم های آمریکا علیه ایران را ناقض این سیاست می داند. ترکیه نیز که در همسایگی ایران قرار دارد برای تامین انرژی خود به ایران وابستگی شدیدی دارد. ترکیه 30 درصد گاز و 50 درصدی نفت مصرفی خود را از ایران تامین می کند.

                      در حالی که سوئیس دیگر از ایران نفت وارد نمی کند، برآوردها نشان می دهد که یک سوم از معاملات نفتی جهان با واسطه گری 5 شرکت سوئیسی انجام می گیرد.

                      ترکیه نیز کشوری است که در سال 2011 حجم عمده ای از نفت مورد نیاز خود را از ایران وارد کرده است. این کشور در ماه ژوئن از تحریم های آمریکا علیه ایران معاف شد. دولت آمریکا اعلام کرده که این معافیت به دلیل کاهش قابل توجه واردات نفت ترکیه از ایران اعطا شده است.

                      کوهن همچنین قرار است در خصوص گسترش تحریم های بین المللی علیه حکومت سوریه با مقامات این کشورها بحث و تبادل نظر کند.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #2306
                        کاهش ۳۹ درصدی صادرات نفت ایران به ژاپن

                        رویترز با استناد به اطلاعات رسمی وزارت تجارت ژاپن گزارش داد که ماه ژوئیه امسال اولین بار از سال ۱۹۸۱ میلادی به این سو است که دومین واردکننده بزرگ نفت خام در آسیا، از ایران نفت وارد نکرده است.

                        به گزارش «انتخاب» به نقل از این خبرگزاری ، تنها در ماههای ژانویه و فوریه ۱۹۸۱ به علت جنگ ایران و عراق واردات نفت خام ایران متوقف شده بود.

                        ژاپن برای جبران کمبود نفت خام، واردات از کشورهای امارات متحده عربی و عراق را افزایش داده است.
                        این گزارش تصریح میکند که خریداران ژاپنی، واردات نفت خام از ایران را در ماه ژوئن متوقف کردند و ماه ژوئیه این روند ادامه داشته است. رویترز در بخش دیگری از این گزارش تصریح میکند که آمار وزارت اقتصاد ژاپن از میزان واردات نفت از ایران متفاوت است. بر اساس این آمار ژاپن در ماه ژوئیه به طور متوسط روزانه در حدود ۱۲۷ هزار بشکه نفت وارد کرده است. با استناد به همین آمار نیز واردات نفت خام از ایران نسبت به مدت مشابه سال گذشته در حدود ۵۳ درصد کاهش یافته است. صادرات نفت خام ایران به ژاپن در مدت هفتماههی اول سال جاری میلادی در مقایسه با مدت مشابه در سال ۲۰۱۱ به میزان ۳۹ درصد کاهش نشان میدهد.از سوی دیگردولت ژاپن تصریح کرده است که محمولههای نفت وارداتی از ایران را تا سقف ۷ میلیارد دلار بیمه خواهد کرد. برخی رسانهها گزارش کردند که شرکتهای ژاپنی برای بیمه محمولههای نفتی ایران، ۳۰ درصد به هزینههای خود افزودهاند. به این ترتیب امکان از سرگیری واردات نفت از ایران برای شرکتهای ژاپنی فراهم میشود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • homework
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 747

                          #2307
                          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                          ظاهرا تنها بخشی که مشمول تحریم نمیشه...انرژی هسته اییست:))
                          و فقط ما هم
                          قربانی این تحریم مسخره

                          لعنت به بازی سیاست
                          که اینهمه کثیفه
                          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #2308
                            در گفتوگو با ايسنا
                            سلطانيه: انجام درخواستهاي آژانس قبل از توافق بر سر مداليته ممكن نيست
                            » سرویس: سياسي - انرژي هسته اي
                            کد خبر: 91061106140
                            شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۰

                            نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي با اشاره به آخرين گزارش آمانو درباره ايران گفت: بديهي است پذيرش و انجام درخواستهاي آژانس در چارچوب ابهاماتي كه درباره برنامه هستهيي ايران مطرح ميكند قبل از توافق بر سر يك چارچوب و مداليته مشخص ممكن نخواهد بود.

                            علياصغر سلطانيه در گفتوگو با خبرنگار انرژي هستهيي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در گزارش اخير مديركل آژانس به اتهامات بياساس برخي كشورهاي غربي درباره برنامه و فعاليت هستهيي ايران اشاره شده است و مذاكرات با ايران درباره حل اين مسائل انجام شده است.

                            او افزود: اگرچه بارها ايران ثابت كرده است اين ادعاها و اتهامات با انگيزههاي سياسي و براي مخدوش كردن فضاي همكاري ميان ايران و آژانس مطرح شده است و با وجود همكاري ايران با آژانس بار ديگر جمهوري اسلامي ايران به عنوان حسن نيت و شفافيت و اثبات صلحآميز بودن فعاليتهاي هستهيياش مذاكراتي را با آژانس در ماههاي گذشته براي تبيين چارچوبي ضابطهمند به انجام رساند، همچنين اخيرا يك دور مذاكرات ديگر ميان ايران و آژانس انجام شد.

                            نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي افزود: بدون شك هرگونه تعامل در زمينه همكاري ايران با آژانس براي حل و فصل موضوعات مطرح بايد بر اساس ضوابط و رعايت كامل ملاحظات دقيق كشورمان باشد.

                            سلطانيه در پاسخ به اين كه پس از چندين دور مذاكرات با آژانس، چرا تاكنون نتيجهاي براي توافق بر سر يك مداليته به دست نيامده است، خاطرنشان كرد: از ميان نكات اختلافي ايران با آژانس كه تاكنون مانع توافق نهايي بر سر مداليتهي همكاري شده است، اين است كه ما اصرار بر تحويل مدارك اتهامات و ادعاهايي هستيم كه برخي كشورها به آژانس ارائه كردهاند و ميخواهيم اين مدارك به ايران داده شود. اين خواسته ما كاملا منطقي و نيز مورد تاييد جنبش غيرمتعهدها در آژانس است كه در بيانيههاي مختلف آن را مطرح كردهاند.

                            اين ديپلمات كشورمان تصريح كرد: در صورت تحقق خواستههاي منطقي ما و درج آنها در مداليته مورد مذاكره ميتوانيم به يك جمعبندي منطقي برسيم.

                            وي تاكيد كرد: پذيرش و انجام درخواستهاي آژانس قبل از توافق بر سر يك مداليته و چارچوب مشخص و روشن ممكن نخواهد بود. در عين حال بازرسيهاي عادي نسبت به كليه فعاليتها و تاسيسات هستهيي ايران مطابق ان.پي.تي ادامه دارد.

                            نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اين كه گزارش آژانس تاييد ميكند كه موضوع ذرات با غناي بالاي 20 درصد حل شده است با تاييد اين مطلب گفت: در اين گزارش موارد مثبتي از جمله حل و فصل برخي موضوعات به ويژه مساله مورد اشاره كه در گزارش قبلي آژانس نيز به آن پرداخته شده بود، صورت گرفت.

                            سلطانيه گزارش اخير آژانس درباره ايران را از جمله گزارشهاي معمول دانست و افزود: اين گزارش يكبار ديگر پس از 10 سال تاييد ميكند كه هيچ انحرافي در مواد و فعاليتهاي هستهيي ايران به سمت اهداف نظامي مشاهده نشده است و فعاليتهاي هستهيي ايران به ويژه غنيسازي با نظارت كامل آژانس ادامه دارد.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #2309
                              تایم: پیام آمریکا به اسرائیل مبنی بر مخالفت با حمله به ایران

                              به گزارش نشریه آمریکایی تایم، ارتش آمریکا حضور نیروهای خود در رزمایش مشترک پیش رو با اسرائیل را با هدف «رساندن پیام مخالفت با حمله احتمالی به ایران بهشدت» کاهش داده است.

                              نشریه تایم روز جمعه، دهم شهریور، مدعی شد که دلیل کاهش جدی در ابعاد رزمایشی که ماه اکتبر برگزار خواهد شد، رساندن این پیام به اسرائیل است که آمریکا با حمله احتمالی اسرائیلی به تأسیسات هستهای ایران مخالف است و رزمایش را نباید آمادگی آمریکا در حمایت عملی از اسرائیل در چنین جنگی تعبیر کند.

                              به گزارش تایم، در حالی که قرار بود شمار نیروهای آمریکایی حاضر در این رزمایش پنج هزار نفر باشد، اکنون پنتاگون اعلام کرده است که تنها برای اعزام هزار و پانصد نفر از این نیروها برنامهریزی کرده است.

                              تایم در عنوان گزارش خود نیز تأکید کرده است که کاهش نیروها میتواند در تصمیم حمله به ایران «اثرگذار» باشد.

                              پنتاگون در واکنش به گزارش تایم کاهش شمار نیروها را تأیید کرده، اما میگوید که تنها دلیل آن، جدول زمانی داخلی پنتاگون است که امکان مشارکت نیروهای بیشتر را در حال حاضر در تمرین نظامی مشترک با اسرائیل از بین برده است.

                              یک مقام اسرائیلی در همین زمینه به تایم گفته است که تصمیم پنتاگون این پیام را به اسرائیل میرساند که نباید مشارکت آمریکا در رزمایش را به منزله حمایت از تصمیم حمله به ایران تعبیر کنند.

                              در همین حال رسانههای اسرائیلی روز شنبه در تعبیر این اقدام پنتاگون نوشتهاند که باراک اوباما که با اصرار نخست وزیر اسرائیل بر حمله به سایتهای اتمی ایران موافق نیست خواسته است که با کاهش نیرو در رزمایش، با دولت اسرائیل «تسویهحساب» کند.

                              رزمایش مشترک اسرائیل و آمریکا با عنوان «اوستیر چلنج ۱۲» در صحرای نگب در جنوب اسرائیل برگزار میشود و قرار است در آن توانمندیهای دفاعی در برابر حملات موشکی مورد تأکید قرار گیرد.

                              منابع امنیتی اسرائیلی پیشتر گفته بودند که در این رزمایش که پیامی است به جمهوری اسلامی ایران از سامانههای ضد موشکی اسرائیلی «حتص ۲» (پیکان ۲) و نیز از سامانههای آمریکایی «ایجس» و «پاتریوت» استفاده خواهد شد.

                              به نوشته تایم، سیستمهای «پاتریوت» به اسرائیل خواهد رسید، اما تیمهای آمریکایی که باید آن را راهاندازی کنند، برخلاف تمرین دو سال پیش، در این رزمایش حضور نخواهند داشت.

                              اسرائیل نگران است که در صورت حمله به سایتهای اتمی ایران، غیر از موشکهای دوربرد از ایران، با موشکها و راکتهای حماس و بهویژه حزبالله لبنان مواجه شود.

                              در همین زمینه حسن نصرالله در سخنرانی «روز قدس» دو هفته پیش گفت که «نه تنها پانصد اسرائیلی، که دهها هزار اسرائیلی کشته و زندگی صدها هزار اسرائیلی به جهنم واقعی مبدل خواهد شد».

                              پیشتر گفته شده بود که در رزمایش ماه اکتبر، شلیک موشک و راکتهای همزمان از ایران، سوریه، غزه و لبنان به خاک اسرائیل شبیهسازی میشود تا توان مقابله با آنها بررسی شود.

                              رزمایش مشترک آمریکا و اسرائیل که حال قرار است در ابعادی کوچکتر از برنامه اولیهٔ آن برگزار شود پیشتر «بزرگترین رزمایش مشترک» دو کشور توصیف شده بود.

                              از سوی دیگر ژنرال مارتین دمپسی، رئیس نیروهای مسلح آمریکا، روز پنجشنبه گذشته گفته بود که کشورش تمایلی ندارد پس از حمله احتمالی اسرائیل به سایتهای اتمی ایران به جنگ کشیده شود و او خود «مایل نیست که بخشی از چنین جنگی باشد».

                              رسانههای اسرائیل روز جمعه نوشته بودند که ژنرال دمپسی این پیام تلویحی، اما روشن را به اسرائیل رسانده است که اگر طرح حمله به سایتهای هستهای ایران را عملی کند، باید بداند که آمریکا الزاماً به حمایت از اسرائیل برنخواهد خاست.

                              این در حالی است که کاخ سفید آمریکا در همان روز یعنی جمعه در بیانیهای تأکید کرد که باراک اوباما به حفظ امنیت و موجودیت اسرائیل تعهد کامل دارد.


                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #2310
                                فشار آمریکا و آلمان به اسرائیل برای جلوگیری از حمله به ایران

                                رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا گفته است که مایل به همدستی در حمله نظامی اسرائیل به ایران نیست. به نوشته برخی خبرگزاریها صدراعظم آلمان نیز نسبت به این حمله به نخستوزیری اسرائیل هشدار داده است.
                                مارتین دمپسی در گفت وگویی با روزنامه بریتانیایی گاردین که روز پنجشنبه نهم شهریور منتشر شده بار دیگر تاکید کرده است که حمله نظامی اسرائیل به ایران تنها برنامه اتمی این کشور را به تاخیر میاندازد و آن را متوقف نخواهد کرد.

                                این مقام ارشد نظامی دولت ایالات متحده تصریح کرده است در صورتی که دولت اسرائیل گزینه حمله نظامی به ایران را انتخاب کند، او مایل نیست که در انجام آن همدستی کند.

                                به گفته ژنرال دمپسی، اقدام نظامی یکجانبه به جمهوری اسلامی ائتلاف قدرتمند جامعه جهانی را علیه ایران که تاکنون تحریمهای شدیدی به اجرا در آورده است، از بین خواهد برد.

                                طی هفتههای گذشته در پی بینتیجه ماندن مذاکرات اتمی میان ایران و غرب و همچنین آزانس بین المللی انرژی اتمی، اسرائیل بر تهدیدهای خود برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران افزوده است.

                                ژنرال دمپسی دو هفته پیش نیز گفته بود که نگاه آمریکا و اسرائیل به برنامه اتمی ایران متفاوت است و حمله نظامی اسرائیل فعالیتهای هستهای این کشور را به تاخیر خواهند انداخت و نمیتواند آن را کاملا نابود کند.

                                او افزوده بود که آمریکا هر دو هفته درباره گزارشهای خود با مقامهای اسرائیل از جمله رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل مشورت میکند اما «اسرائیل تهدیدهای برنامه اتمی ایران را بسیار جدیتر از آمریکا میبیند چرا که تهدیدی برای موجودیت اسرائیل است.»

                                «هشدار آنگلا مرکل به بنیامین نتانیاهو»

                                از طرف دیگر، روز گذشته روزنامههای اسرائیلی به نقل یک مقام دولت اسرائیل که نامش فاش نشده، نوشتند که آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در تماسی تلفنی که ده روز پیش صورت گرفته به بنیامین نتانیاهو درباره حمله به ایران هشدار داده است.

                                خانم مرکل در این گفتوگو همچنین به نخستوزیر اسرائیل گفته که قبل از هرگونه حمله به ایران باید زمان بیشتری بدهد تا نتیجه اثرگذاری تحریمها و دیپلماسی بین المللی را مشاهده کند.

                                آقای نتانیاهو که به گفته برخی تحلیلگران پشتیبانی کافی برای حمله به ایران را در کابینهاش ندارد، چندی پیش دو تن از نزدیکان خود را به دیدار با رهبر معنوی حزب مذهبی «شاس» فرستاد تا او را برای این حمله نظامی متقاعد کنند.

                                همچنین وزیر دفاع مرز داخلی اسرائیل از آمادگی برای یک جنگ ۳۰ روزه با ایران خبر داد و معاون وزیر خارجه اسرائیل اعلام کر که تلاشهای دیپلماتیک برای توقف برنامه اتمی ایران «مرده» است و احتمالا حمله نظامی صورت میگیرد.

                                اما شائول موفاز رهبر حزب اپوزیسیون کادیما در نامهای به آقای نتانیاهو گفته بود حمله یکجانبه اسرائیل قادر به متوقف کردن برنامه هسته ایرانی نخواهد بود، و موجب «تلفات جانی، خسارات داخلی، و تنزل جایگاه سیاسی اسرائیل در جهان میشود.»

                                از طرف دیگر، به تازگی شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل گفته است که اسرائیل نمیتواند یکجانبه به ایران حمله کند و همچنان به وعده باراک اوباما برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاحهای هستهای اطمینان دارد.

                                در مقابل اظهارات مقامهای اسرائیلی، مقامهای جمهوری اسلامی نیز اسرائیل را «غده سرطانی» و خطری برای بشریت دانسته و تاکید کردهاند که در صورت حمله به ایران، پاسخی کوبنده میگیرد که به نابودیاش منجر خواهد شد.


                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X