آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2311
    بان کیمون: مساله هستهای ایران تنها با مذاکره حل وفصل میشود

    دبیرکل سازمان ملل متحد گفته است که آنچه او "مساله هسته ای ایران" خواند، تنها میتواند با راه حلی دیپلماتیک و بر مبنای مذاکره حل وفصل شود. او گفت که حضور در نشست غیرمتعهدها در تهران فرصتی برای او بوده تا نگرانیها و انتظارات جامعه بین الملل را درباره فعالیتهای هستهای ایران منتقل کند.
    یک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که آقای بان آخرین گزارش سازمان بین المللی انرژی اتمی را درباره برنامه هستهای ایران دریافت و بررسی کرده است.

    او گفت: مایه تاسف است که ایران برای رسیدن به راهحلی برای حلوفصل تمام موضوعهای باقیمانده، همچنان باید با آژانس بینالمللی انرژی اتمی (مذاکره کند و) به توافق برسد.
    به گفته این سخنگوی آقای بان، دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که آنچه او "مساله هستهای ایران" خواند، تنها با راه حلی دیپلماتیک و بر مبنای مذاکره قابل حل وفصل است.
    او اضافه کرد که چنین راهحلی باید با روندی گام به گام و متقابل حاصل شود از جمله ایران اقداماتی را در پیش بگیرد تا به جامعه بین الملل اطمینان بیشتری دهد که ماهیت برنامه هستهایش مطلقا صلحآمیز است.
    براساس آخرین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی که روز پنجشنبه، ۳۰ اوت، منتشر شد، ایران تعداد سانتریفیوژهای خود را در تاسیسات هستهای فردو از ماه مه دو برابر کرده است.
    با این حال، در این گزارش اضافه شده است که ایران هنوز استفاده از سانتریفیوژهای جدید را شروع نکرده است.
    گزارش شده است که برنامه هسته ای ایران از اصلیترین محورهای مذاکرات بان کیمون، دبیرکل سازمان ملل متحد با مقامات رسمی ایران در تهران بوده است.
    آقای بان برای شرکت در شانزدهمین نشست کشورهای غیرمتعهد هفته گذشته به تهران رفته بود.
    سخنگوی آقای بان گفت که دبیرکل سازمان ملل متحد از حضور در این نشست به عنوان فرصتی برای انتقال "نگرانیهای مشخص و انتظارات جامعه بینالملل" درباره فعالیتهای هستهای ایران استفاده کرد.
    دبیرکل سازمان ملل متحد پیش از ترک تهران در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد گفت: "از مسیر گفت وگو و دیپلماسی، انتظار دارم ایران مشارکت معناداری با اهداف جهانی، منطقهای و صلح و امنیت بینالمللی داشته باشد."
    او هر گونه تهدید از سوی هر یک از کشورهای عضو سازمان ملل متحد مبنی بر نابودی یا نامشروعیت یک عضو دیگر این سازمان را محکوم کرد و گفت: "به رهبران اینجا (ایران) و البته رهبران منطقه یادآور شدم که به فتنهانگیزیهایی که ممکن است این منطقه را به سمت درگیری بکشاند، پایان دهند. اکنون دوره خردورزی و مسئولیتپذیری است."
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #2312
      سلطانیه: آژانس بین المللی انرژی اتمی باید مدارکش علیه ایران را ارائه کند

      نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته است که اصرار ایران بر ارائه مدارک مربوط به ادعاهای مطرح درباره مشکوک بودن فعالیتهای هسته ایش از سوی این آژانس، از دلایل به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای دوجانبه بوده است.
      علی اصغر سلطانیه به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: هر گونه تعامل با آژانس برای حل وفصل موضوعات مطرح، باید براساس ضوابط و رعایت کامل ملاحظات دقیق کشورمان باشد.

      او با بیان این که در آخرین گزارش مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به "اتهامات بیاساس برخی کشورهای غربی درباره برنامه و فعالیت هسته ای ایران" اشاره شده است، گفت: ایران بارها ثابت کرده که این ادعاها و اتهامات با انگیزه های سیاسی و برای مخدوش کردن فضای همکاری بین ایران و آژانس مطرح شده است.
      آقای سلطانیه گفت که با وجود همکاریهای پیشین ایران، این کشور "به عنوان حسننیت و شفافیت و اثبات صلحآمیز بودن فعالیتهای هسته ایش، مذاکراتی را با آژانس در ماههای گذشته برای تبیین چارچوبی ضابطه مند" انجام داد.
      او اضافه کرد: ما اصرار بر تحویل مدارک اتهامات و ادعاهایی داریم که برخی کشورها به آژانس ارائه کردهاند و میخواهیم این مدارک به ایران داده شود.
      کشورهای غربی ایران را متهم میکنند که برنامه هستهای خود را با اهدافی نظامی دنبال میکند.
      ایران همواره این ادعا را رد کرده است.
      در آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره فعالیتهای هستهای ایران که هفته گذشته منتشر شد، آمده است که سال ۲۰۱۲ میلادی "دستاورد چندانی برای حل موضوع هستهای ایران برای آژانس در پی نداشت."
      هرمان ناکارتس، رئیس هیات مذاکره کننده آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران هم روز سوم شهریور و در پایان آخرین دور مذاکرات با هیات ایرانی گفت: "اختلافات اساسی همچنان پابرجاست و مانع رسیدن به توافق شده است."
      علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران هم در واکنش به انتشار گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیتهای هسته ای ایران به ایسنا گفته است که "رنگ و بوی سیاسی این گزارش همانند گزارشهای قبلی، پررنگتر و بیشتر از ابعاد فنی و حقوقی آن است."
      او اضافه کرد: "کارنامه آژانس در دوران آقای آمانو نشان داده که ایشان به میزان قابل توجهی تحتتاثیر نقطه نظرات آمریکا و کشورهای غربی همپیمان آمریکا عمل میکند."

      تدوین مدالیته؛ لازمه پذیرش درخواستهای آژانس


      علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی همچنین گفته است: "در صورت تحقق خواسته های منطقی ما و درج آنها در مدالیته مورد مذاکره، میتوانیم به یک جمعبندی منطقی برسیم."
      او اضافه کرد: "پذیرش و انجام درخواستهای آژانس قبل از توافق بر سر یک مدالیته و چارچوب مشخص و روشن ممکن نخواهد بود."
      به گزارش رسانههای ایران، علیاصغر سلطانیه گفت که گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیتهای هستهای ایران "تفاوت چندانی با گزارشهای پیشین ندارد."
      او گفت: در این گزارش به موارد، موضوعات ادعایی و اتهامات تکراری و بیاساس اشاره شده است.
      به گزارش خبرگزاری مهر، آقای سلطانیه گفت: "این اتهامها برای این است که پرونده هسته ای ایران را باز نگه دارند."
      با این حال، او یادآور شد که در گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی "به صراحت آمده است که برنامه هستهای ایران هیچ انحرافی نسبت به اهداف نظامی ندارد و ایران مانعی برای بازرسیها نگذاشته است."
      آقای سلطانیه گفت: گزارشهای اخیر مدیرکل (آژانس بینالمللی انرژی اتمی) نشان میدهد که در هر گزارش نسبت به گزارش قبلی پیشرفتها در بحث هسته ای بیشتر میشود.

      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #2313
        هشدار بی سابقه آمریکا به اسرائیل: همدست شما در حمله به ایران نخواهیم بود



        رئيس ستاد مشترک نيروهای مسلح آمريکا، که در گذشته نيز عليه رويکرد يک جانبه اسرائيل هشدار داده بود، از مرحله هشدار فراتر رفته و در بيان مخالفت با انجام تهاجم نظامی عليه ايران صراحت و جديت بيشتری در پيش گرفته است.


        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        یک مقام بلندپایه آمریکا در اظهارنظری بی سابقه، نسبت به حمله اسرائیل به ایران هشدار داد.

        به گزارش سرویس بیت الملل «انتخاب» ؛ ژنرال دمپسی در گفت و گو با روزنامه انگليسی گاردين، گفته «اگر اسرائیل به چنين اقدامی دست بزنند، مايل نيستم همدست شان در این حمله باشیم»

        رئيس ستاد مشترک نيروهای مسلح آمريکا در ادامه می افزايد اگرچه تهاجم اسرائيل پروژه ايران را به تعويق خواهد انداخت، اما آن را از بين نخواهد برد و اقدام نظامی يک جانبه منجر به ازهم پاشيدن ائتلاف قدرتمند بين المللی ای خواهد شد که امروز تحريم های شديد را عليه ايران به مرحله اجرا در آورده است.

        رويترز در این مورد ، با اشاره به «هشدار آنگلا مرکل به نتانیاهو در مورد حمله به ایران» می نويسد به نظر می رسد اين هفته ژنرال مارتين دمپسی، رئيس ستاد مشترک نيروهای مسلح آمريکا، که در گذشته نيز عليه رويکرد يک جانبه اسرائيل هشدار داده بود، از مرحله هشدار فراتر رفته و در بيان مخالفت با انجام تهاجم نظامی عليه ايران صراحت و جديت بيشتری در پيش گرفته است.

        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • حامد
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1490

          #2314


          وعده های شیرین از لابی های نفتی و نیرویی/این روزهای قاسمی و نامجو چطور گذشت؟

          انرژی - برگزاری اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد در تهران این روزها سر مسوولان نفت و نیرویی کشور را آنقدر شلوغ کرده که خبرها پر از وعده های شیرین این مسوولان شده است.


          آذرجزایری: وعده ها آنقدر شیرین است که گمانه زنی هایی چون افزایش میزان صادرات نفت و محصولات پتروشیمی ایران، تعاملات برقی جدید و افزایش ذخایر ارزی کشور ناشی از رونق فروش نفت رواج پیدا کرده است.
          این روزها وزیرنفت و معاونانش سعی کردند تا به نوعی کشورهای مهمان تهران را با پیشنهادهای وسوسه انگیز راغب به خرید محصولات نفتی ایران کنند و از این طریق راه را برای هرچه کمرنگ کردن تحریم نفتی بازکنند.
          البته به گفته رستم قاسمی در اینکار موفق هم بوده اند و باید منتظر بود تا بعد از اجلاس خبرهای خوبی به گوش همگان برسد.
          اظهارات اولین مرد نفت کشور را اینگونه می توان تحلیل کرد که طی روزهای آینده مشتریان سنتی نفت ایران تغییر خواهند کرد و مشتریان جدید به لیست فروش نفت ایران افزوده خواهند شد.
          به نظر می رسد وزارت نفت در نظر دارد از روش های نوین بازاریابی بهره ببرد و در این میان از تسهیلات جدیدی برای فروش نفت خود بهره برده است.
          این استنباط را می توان از اظهارات مدیرتازه نفس امور بین الملل شرکت ملی نفت دریافت.چراکه خطیبی اخیرا تاکید کرده بود که روش بازاریابی نفت ایران دچار تغییر و تحولی جدی خواهد شد.
          درهمین راستا نیز معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی نیز از وعده هایی گفته که منجر به فروش محصولات پتروشیمی به کشورهای عضو اجلاس غیرمتعهدها می شود.

          صحبت هایی هم از فروش گاز به گوش می رسد. وزارت نیرو و در راس آن نامجو هم این روزها بیکار ننشسته و با اینکه مشکلات او از همکار نفتی اش کمتر است اما سعی کرده تا از این فرصت ایجاد شده در کشور بهره ببرد و در این راستا از مذاکراتی می گوید که تعاملات برقی برای ایران به همراه خواهد داشت.
          از جمله این خبرهای خوش می توان به توافقات برقی ایران و ترکمنستان در حاشیه اجلاس غیرمتعهدها اشاره کرد. به هرحال باید دید از این فرصتی که رو به اتمام است، نامجو و قاسمی تا چه اندازه بهره می برند و نتایج شیرین آن چه خواهد بود. وعده ها که شیرین است اما باید دید تا چه اندازه این وعده ها به واقعیت بدل خواهند شد.

          زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
          اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

          نظر

          • احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

            #2315
            اسراییل برا امریکا هزینه بر و بدون استفاده شده یعنی بسوی محو شدن.

            نظر

            • mavi_deniz
              عضو فعال
              • May 2011
              • 518

              #2316

              ایران: انجام خواسته هاي آژانس ممكن نيست

              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
              نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي با اشاره به آخرين گزارش آمانو درباره ايران گفت: بديهي است پذيرش و انجام درخواستهاي آژانس در چارچوب ابهاماتي كه درباره برنامه هستهيي ايران مطرح ميكند قبل از توافق بر سر يك چارچوب و مداليته مشخص ممكن نخواهد بود.

              علياصغر سلطانيه اظهار كرد: در گزارش اخير مديركل آژانس به اتهامات بياساس برخي كشورهاي غربي درباره برنامه و فعاليت هستهيي ايران اشاره شده است و مذاكرات با ايران درباره حل اين مسائل انجام شده است.

              او افزود: اگرچه بارها ايران ثابت كرده است اين ادعاها و اتهامات با انگيزههاي سياسي و براي مخدوش كردن فضاي همكاري ميان ايران و آژانس مطرح شده است و با وجود همكاري ايران با آژانس بار ديگر جمهوري اسلامي ايران به عنوان حسن نيت و شفافيت و اثبات صلحآميز بودن فعاليتهاي هستهيياش مذاكراتي را با آژانس در ماههاي گذشته براي تبيين چارچوبي ضابطهمند به انجام رساند، همچنين اخيرا يك دور مذاكرات ديگر ميان ايران و آژانس انجام شد.

              نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي افزود: بدون شك هرگونه تعامل در زمينه همكاري ايران با آژانس براي حل و فصل موضوعات مطرح بايد بر اساس ضوابط و رعايت كامل ملاحظات دقيق كشورمان باشد.

              سلطانيه در پاسخ به اين كه پس از چندين دور مذاكرات با آژانس، چرا تاكنون نتيجهاي براي توافق بر سر يك مداليته به دست نيامده است، خاطرنشان كرد: از ميان نكات اختلافي ايران با آژانس كه تاكنون مانع توافق نهايي بر سر مداليتهي همكاري شده است، اين است كه ما اصرار بر تحويل مدارك اتهامات و ادعاهايي هستيم كه برخي كشورها به آژانس ارائه كردهاند و ميخواهيم اين مدارك به ايران داده شود. اين خواسته ما كاملا منطقي و نيز مورد تاييد جنبش غيرمتعهدها در آژانس است كه در بيانيههاي مختلف آن را مطرح كردهاند.

              اين ديپلمات كشورمان تصريح كرد: در صورت تحقق خواستههاي منطقي ما و درج آنها در مداليته مورد مذاكره ميتوانيم به يك جمعبندي منطقي برسيم.

              وي تاكيد كرد: پذيرش و انجام درخواستهاي آژانس قبل از توافق بر سر يك مداليته و چارچوب مشخص و روشن ممكن نخواهد بود. در عين حال بازرسيهاي عادي نسبت به كليه فعاليتها و تاسيسات هستهيي ايران مطابق ان.پي.تي ادامه دارد.

              نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اين كه گزارش آژانس تاييد ميكند كه موضوع ذرات با غناي بالاي 20 درصد حل شده است با تاييد اين مطلب گفت: در اين گزارش موارد مثبتي از جمله حل و فصل برخي موضوعات به ويژه مساله مورد اشاره كه در گزارش قبلي آژانس نيز به آن پرداخته شده بود، صورت گرفت.

              سلطانيه گزارش اخير آژانس درباره ايران را از جمله گزارشهاي معمول دانست و افزود: اين گزارش يكبار ديگر پس از 10 سال تاييد ميكند كه هيچ انحرافي در مواد و فعاليتهاي هستهيي ايران به سمت اهداف نظامي مشاهده نشده است و فعاليتهاي هستهيي ايران به ويژه غنيسازي با نظارت كامل آژانس ادامه دارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #2317
                درگیری لفظی مقامات اسرائیلی و آمریکایی به خاطر ایران
                مقام آمریکایی خطاب به نتانیاهو: ادب را رعایت کن و حد خود را نگه دار


                پس از اظهارات نتانیاهو، جر و بحث های سفیر امریکا و نخست وزیر اسرائیل به اوج خود می رسد و هر کدام دیگری را به اتهام های مختلف متهم می کند و اظهارات شدید اللحنی علیه هم می زنند.

                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                روزنامه مشهور «یدعوت احرونت» از درگیری لفظی شدید میان سفیر آمریکا در اسرائیل و نتانیاهو خبر داد.

                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ شیمون شیفر از تحلیلگران روزنامه یدعوت احرونت چاپ اسراییل طی گزارش به نقل از «منابع کاملا آگاه» از درگیری لفظی بین سفیر امریکا در اسراییل و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل بر سر مواضع باراک اوباما درمورد تقابل تهران تل آویو خبر داد و نوشت: در جریان سفر مایک راجرز، رئیس کمیته امور امنیتی در کنگره امریکا به تل آویو رخ داده است.

                طی ملاقات بین راجرز با نتانیاهو، وی به شدت از مواضع رئیس جمهوری امریکا و کاخ سفید انتقاد می کند و می گوید اوباما به اندازه کافی با پرونده هسته ای ایران تعامل نمی کند.

                نتانیاهو همچنین می گوید که باراک اوباما به جای آن که به ایران فشار بیاورد به اسرائیل فشار وارد میکند که مانع از حمله به تاسیسات هسته ای ایران شود.


                سفیر امریکا در تلاویو به اظهارات نتانیاهو واکنش نشان می دهد و به او می گوید که ادب را رعایت کند و حد خود را نگه دارد.

                شیفر سپس می نویسد، شاپیرو خود یهودی است و عبری را بسیار خوب و سلیس صحبت می کند.

                وی تاکید می کند، هنگامی که نتانیاهو اظهارات اوباما مبنی بر این که ایالات متحده امریکا خود را ملزم می داند که مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود را به صخره می گیرد و می گوید که همه گزینه ها بر روی میز است، جر و بحث های سفیر امریکا و نخست وزیر اسرائیل به اوج خود می رسد و هر کدام دیگری را به اتهام های مختلف متهم می کند و اظهارات شدید اللحنی علیه هم می زنند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #2318
                  کاهش شدید نیروهای آمریکا در رزمایش با اسرائیل



                  یک مقام عالی رتبه نظامی اسراییلی در این زمینه عنوان کرده است: این عمل امریکایی ها به این معنا است که آنها میخواهند بگویند:« ما به شما اعتماد نداریم.»




                  ایالات متحده امریکا اعلام کرد، تعداد نیروهای خود را در مانور نظامی مشترک با اسراییل کاهش خواهد داد.

                  به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ به گزارش نشریه آمریکایی تایم، ارتش آمریکا حضور نیروهای خود در رزمایش مشترک پیش رو با اسرائیل را با هدف «رساندن پیام مخالفت با حمله احتمالی به ایران» بهشدت کاهش داده است.

                  این هفته نامه به نقل از «منابع مطلع» آمریکایی و اسرائیلی نوشته است: واشنگتن حضور بیش از دو-سوم نیروهایی که قرار بوده، در مانور نظامی مشترک آمریکا و اسرائیل حضور داشته باشند را لغو کرده است؛ مانوری که قرار است در ماه اکتبر برگزار شود.

                  بر اساس این گزارش، پنتاگون به جای اعزام حدود 5000 نیرو، چیزی حدود 1200 تا 1500 استعداد نظامی به این مانور اعزام خواهد کرد.

                  نکته قابل توجه دیگر اینکه، وزارت دفاع امریکا اعلام کرده است طبق قرار قبلی سامانه موشکی «پتریوت» را برای شرکت در این مانور به اسراییل خواهد فرستاد اما تکنسین های آن در خانه های خود خواهند ماند و حتی دو سامانه موشکی دیگر نیز که قرار بود برای شرکت در این مانور نظامی عازم منطقه شوند به یکی کاهش یافته که آن هم، «شاید» روانه مانور شود.

                  یک مقام عالی رتبه نظامی اسراییلی در این زمینه عنوان کرده است: این عمل امریکایی ها به این معنا است که آنها میخواهند بگویند:« ما به شما اعتماد نداریم.»

                  بر اساس گزارش مجله تایم، مقامات امریکایی به صورت رسمی علت این کاهش مشارکت را محدودیت های مالی عنوان کرده اند اما این کاهش با افزایش تنش بین دولت باراک اوباما، رییس جمهور امریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل مصادف شده است.

                  روابط دولت باراک اوباما به عنوان رییس جمهور امریکا و بنیامین نتانیاهو از روز اولی که این دو به راس هرم قدرت سیدند سرد و یخ زده بود، اوباما تلاش میکرد تا دولت نتانیاهو را به پیروی از قطعنامه های سازمان ملل متحد پیرامون حدود مرزهای اسراییل و شهرک های اسراییل در مناطق اشغالی متقاعد بسازد و این تلاش ها به هیچ وجه به مذاق تل آویو نشینان و دولت ایتلافی و دست راستی اسراییل به هیچ وجه خوش نیامد و این روابط سرد زمستانی تا جایی ادامه یافت که شاید برای اولین بار طی دو دهه اخیر اوباما اولین رییس جمهور امریکا است که در اولین دور ریاست جمهوری خود راهی اسراییل نشد.

                  در روزهای اخیر نیز به نظر میرسد سردی روابط آمریکا و اسرائیل وارد مرحله تازه ای نیز شده است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #2319

                    آسوشیتد پرس: قدرت هسته ای باشید، اما سلاح هسته ای نسازید

                    در حالی که تا همین یک هفته پیش، جو غالب رسانه های غربی به تهدیدآمیز بودن برنامه هسته ای ایران، ضرورت توقف آن و همچنین تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه این برنامه اختصاص داشت، اینک پس از برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد، تغییراتی در رویکردها و تحلیل های این رسانه ها به چشم می خورد.

                    در حالی که تا همین یک هفته پیش، جو غالب رسانه های غربی به تهدیدآمیز بودن برنامه هسته ای ایران، ضرورت توقف آن و همچنین تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه این برنامه اختصاص داشت، اینک پس از برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد، تغییراتی در رویکردها و تحلیل های این رسانه ها به چشم می خورد.

                    به گزارش «تابناک»، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در تحلیلی به بررسی موضع گیری های مطرح شده در شانزدهمین اجلاس عدم تعهد در رابطه با برنامه هسته ای ایران پرداخته است.

                    این خبرگزاری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای نوشته از دید ایران، ادعاهای موجود درباره برنامه هسته ای این کشور، گناهی نابخشودنی، دروغی از جانب غرب و تلاشی برای محروم کردن کشورهای در حال توسعه از فناوری صلح آمیز هسته ای به شمار می رود.

                    آسوشیتد پرس در ادامه اشاره کرده که با وجود بیان قاطع ایران در رد وجود هرگونه برنامه ای برای ساخت سلاح های هسته ای، گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی موجب شده کشورهای غربی در رویکرد خود نسبت به برنامه هسته ای ایران تجدیدنظر نکنند. با این حال، به اعتقاد این خبرگزاری، ایران می تواند ضمن پیگیری مدل ژاپن در زمینه انرژی هسته ای، برنامه هسته ای خود را به پیش ببرد.

                    بر این اساس، ایران می تواند برنامه هسته ای خود را همچون ژاپن به پیش ببرد که چرخه کامل فناوری هسته ای – از جمله توان تولید مواد مورد نیاز برای کلاهک هسته ای – را در اختیار دارد، اما از اینکه در عمل به تولید سلاح هسته ای بپردازد، خودداری کرده است.

                    در حقیقت این کشور به طور غیر رسمی خود را به یک قدرت هسته ای با همه اجزای آن تبدیل کرده، اما این اجزا به یکدیگر متصل نکرده است.



                    در این مطلب به سفر دو سال پیش علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران به ژاپن اشاره شده که طی آن، شهر ناکازاکی (یکی از دو شهر بمباران شده توسط بمب هسته ای آمریکا در جریان جنگ جهانی دوم) نیز بازدید کرده بود.

                    لاریجانی در این سفر ضمن ستایش از برنامه هسته ای ژاپن، آن را نمادی از وجود یک «راه سوم» در زمینه هسته ای پرداخته که سابقه آن به دهه 1970 باز می گردد؛ یعنی زمانی که «تسوتومو هاتا» که بعدتر نخست وزیر ژاپن شد، اعلام کرد کشورش «قطعاً» توان تولید سلاح هسته ای را دارد، اما چنین سلاحی تولید نکرده است.

                    به این ترتیب، آسوشیتد پرس ضمن بیان روند برنامه هسته ای ژاپن و نیز اظهارات بیان شده توسط مقام مذکور، به مقایسه آن با موضوع برنامه هسته ای ایران و سخنان آیت الله خامنه ای در محکومیت در اختیار داشتن سلاح هسته ای پرداخته است.

                    بنا بر تحلیل این خبرگزاری، مهمترین تفاوت موجود میان این دو مورد، وجود رژیم اسرائیل و دیگر متحدان آمریکا، از جمله عربستان سعودی است؛ زیرا در صورت هسته ای شدن ایران، آن ها باید خود را با تغییر چشمگیر در توازن قوای منطقه ای تطابق دهند.

                    با این حال، در ادامه این تحلیل آمده پیروی از روش ژاپن به ایران اجازه خواهد داد فناوری هسته ای خود را پیش برده و در عین حال قادر به بیان این ادعا باشد که به خواست جامعه بین المللی مبنی بر عدم توسعه سلاح هسته ای پایبند مانده است.

                    «یوئل گازانسکی»، متخصص امور ایران در موسسه مطالعات امنیتی اسرائیل نیز معتقد است ایران می تواند سیاستی مشابه ژاپن را به منظور رسیدن به «آستانه هسته ای» پیش ببرد، اما معتقد است رژیم اسرائیل وجود چنین توانایی در ایران را تحمل نخواهد کرد.

                    با این حال، به اعتقاد این خبرگزاری، نکته ای که ایران می تواند از آن استفاده کند، قرار دادن غرب در مقابل این انتخاب است که آیا زندگی کردن با یک ایران دارای قابلیت ساخت سلاح هسته ای بهتر است یا خطر وقوع جنگی دیگر در خاورمیانه که هم خطر افزایش شدید قیمت نفت و هم خطر تسری منازعه به سراسر منطقه را به دنبال دارد.

                    به این ترتیب، آن گونه که می توان از این تحلیل آسوشیتد پرس استنباط کرد، جامعه بین المللی فی نفسه نباید با در اختیار داشتن فناوری صلح آمیز هسته ای توسط ایران مخالف باشد و تنها مسئله ای که تاکنون این همه جار و جنجال به همراه داشته، مخالفت های منفعت طلبانه آمریکا و متحدان منطقه ایش است.

                    در نهایت، نباید این نکته را از نظر دور داشت که انتشار این تحلیل، درست پس از برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران صورت می گیرد؛ اجلاسی که در آن تمامی شرکت کنندگان ضمن تأکید بر حق همه کشورها بر در اختیار داشتن انرژی هسته ای، مخالفت خود را با یکجانبه گرایی آمریکا در این زمینه اعلام کردند.

                    به این ترتیب، تغییر جهت تحلیل های رسانه ای و حرکت به سمت قبول یک ایران هسته ای و تببین ابعاد مختلف و سمت و سوی آن، امری عجیب به نظر نمی رسد.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #2320
                      در اصل توسط پرستو پست شده است View Post

                      آسوشیتد پرس: قدرت هسته ای باشید، اما سلاح هسته ای نسازید

                      .
                      بدون داشتن بمب اتم....قدرت هسته ایی یعنی فقط حباب!!!!

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • برزیل
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 415

                        #2321
                        بی بی سی:آمریکاازافغانستان خواسته تاارتباط خودبا24شرکت ایرانی راقطع کندهمچنین خریدموادپتروشیمی ازایران راقطع کند
                        کسی میتونه آمار24شرکت رودربیاره ظاهراپتروشیمی هاازجمله ی24 شرکت هستن

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #2322
                          تلاش آمريكا و فرانسه برای تشدید تحریمها علیه ایران

                          پس از انتشار گزارش آژانس انرژی اتمی که در بخشهايي از آن ادعاهایی علیه ماهیت برنامه هستهای ایران مطرح شده بود، وزیر امور خارجه فرانسه و معاون وزیر خزانهداری آمریکا طی اقدامات جداگانهای با مستند قرار دادن این ادعاها تاکید کردند که باید تحریمها علیه ایران را تشدید کرد.

                          یوکیا آمانو مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تازهترین گزارش خود مدعی شد که تعداد سانتريفیوژهای سایت هستهای فردو دو برابر شده است. او همچنین به موضوع پارچین اشاره کرده و مدعی شده بود که پاکسازی در سایت پارچین تا اندازهای پیشرفت داشته که در صورت بازرسی از این سایت، به بازرسیها خدشه وارد ميشود. آژانس همچنین نگرانی خود را ازآنچه آن را اهداف نظامی برنامه هستهای ایران خوانده ابراز کرده است. ایران این ادعاها را بهانهتراشیای خوانده که هیچ مبنای فنی ندارد. با این حال، وزیر امور خارجه فرانسه با استناد به گزارش تازه آژانس بر تشدید تحریمها تاکید کرد. همزمان معاون خزانهداري آمريكا براي لابي عليه ايران راهي تركيه و سوئيس شد.
                          به گزارش ايسنا، لورن فابيو، وزير امور خارجه فرانسه در گفتوگويي با يك شبكه راديويي فرانسه گفت: بايد تحريمها را تشديد كرد و ايران بايد در عين حال اقداماتي را اتخاذ كند. همچنين يك سخنگوي وزارت امور خارجه فرانسه روز جمعه فعاليتهايي كه ادعا ميشود ايران در پارچين انجام داده است را محكوم كرد. همزمان، ديويد كوهن، معاون وزير خزانهداري آمريكا در امور تروريسم مالي و تحريمهاي اقتصادي روز شنبه راهي سفري به سوئيس و تركيه براي مذاكره درباره تحريمهاي تازه گسترشيافته آمريكا عليه ايران و سوريه شد. سفر وي كه از اول تا پنجم سپتامبر (11 تا 15 شهريور) به طول ميانجامد و شامل ديدار با مقامات عاليرتبه دولتي و اعضاي بخشهاي مالي در برن، ژنو در سوئيس و آنكارا و استانبول در تركيه خواهد بود. كوهن با اين مقامات در خصوص دستور اجرايي 13622 كه تحريمهاي آمريكا عليه بانك مركزي ايران و بخش پتروشيمي و نفت ايران را گسترش ميدهد، مذاكره ميكند.
                          نتانیاهو: خط قرمز تعیین کنید
                          در رویدادی دیگر، نخستوزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به گزارش اخیر آژانس گفت: گزارش جدید آژانس انرژی اتمی نشان داد تحریمها هیچ تاثیری روی برنامه هستهای ایران نداشته است.
                          به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی «جروزالمپست»، «بنیامین نتانیاهو» افزود: «فکر میکنم که باید حقیقت را گفت. جامعه بینالملل یک خط قرمز مشخص با ایران ایجاد نکرده و ایران هنوز برای متوقف کردن برنامه هستهایاش عزم بینالمللی ندیده است». به گفته او تا زمانی که ایران این خط قرمز و این عزم را نبیند، به حرکت رو به جلوی خود ادامه میدهد.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #2323
                            نتانیاهو خواستار برخورد قاطعانهتر جامعه جهانی با ایران شد

                            بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، قدرتهای بزرگ جهان را متهم کرد حدود فعالیتهای اتمی ایران را مشخص نمیکنند.

                            نخست وزیر اسرائیل روز یکشنبه (۱۲ شهریور/۲ سپتامبر) در نشست کابینه اسرائیل گفت به نظر نمیرسد جامعه جهانی بخواهد برنامههای اتمی ایران را متوقف کند و به همین جهت است که ایران این برنامهها را ادامه میدهد. نتانیاهو در ادامه تاکید کرد که ایران نباید به بمب اتمی دست یابد.

                            اوگفت تحریمهای ایران گرچه به اقتصاد این کشور آسیب رسانده، اما در توسعه برنامههای اتمی ایران بیتاثیر بوده است. وی افزود، مذاکرات اتمی مقامات ایران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی تنها زمان بیشتری در اختیار این کشور قرار میدهد تا برنامههای اتمی خود را به پیش برد.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #2324
                              نتانیاهو: خط قرمز واضحی به ایران نشان دهید

                              نخستوزیر اسرائيل از قدرتهای جهان خواست "خط قرمز روشنی" برای فعالیتهای اتمی ایران تعیین کنند. اسرائيل به آمریکا و متحدانش انتقاد دارد که نتوانستهاند با انتخاب سیاست و زبان قاطع جلوی برنامه اتمی ایران را بگیرند.
                              بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز یکشنبه (۲ سپتامبر / ۱۲ شهریور) از قدرتهای بزرگ جهان انتقاد کرد و گفت این کشورها نتوانستهاند ایران را متقاعد کنند که قصد جدی برای جلوگیری از دستیابی ایران به اسلحه اتمی دارند. وی تاکید کرد که این کشورها باید "خط قرمز روشن" به ایران نشان دهند.
                              سخنان نتانیاهو نشانگر عدم تحمل فزاینده اسرائیل در برابر آمریکا و دیگر متحدانش است که به این کشور فشار آوردهاند بجای آنکه به تنهایی دست به حمله نظامی علیه ایران بزند، راه دیپلماتیک و تحریم را برگزیند. نتانیاهو در برابر اعضای کابینه خود گفت: «معتقدم که باید حقیقت را گفت: جامعه جهانی خط قرمز روشنی برای ایران نمیگذارد و ایران ارادهای جهانی برای اینکه برنامه اتمی این کشور را متوقف کند نمیبیند.» وی همچنین در گفتگو با رادیو اسرائيل گفت: «تا موقعی که ایران این خط قرمز روشن و این اراده آشکار را نبیند، از پیش بردن برنامه اتمیاش دست نخواهد کشید، و ایران نباید اسلحه اتمی داشته باشد.»
                              انتظار از آمریکا برای کمک به حمله نظامی
                              اگر چه نتانیاهو در انتقاد خود نامی از آمریکا یا رئیس جمهور آن، باراک اوباما، نبرد، اما مقامات رسمی اسرائیلی گفتهاند امیدوارند کلام قویتری از رئیس جمهور آمریکا در مورد امکان حمله نظامی آمریکا بشنوند. به نظر میرسد برای اسرائيل کافی نباشد بشنود که باراک اوباما تاکید میکند به ایران اجازه ساختن اسلحه اتمی نخواهد داد و آمریکا همه گزینهها را برای عملی کردن این خواست در نظر میگیرد.

                              روز شنبه (اول سپتامبر / ۱۱ شهریور) ساهی هانگبی، یکی از نمایندگان سابق مجلس اسرائيل و از معتمدان نتانیاهو، به خبرنگاران گفت: «زبانی که اوباما برای سخن گفتن بکار میبندد بسیار مبهم و ناروشن است». وی افزود که بدین خاطر ایران حرفهای اوباما را جدی نمیگیرد.
                              در آستانه انجام انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میت رامنی، رقیب انتخاباتی اوباما از حزب جمهوریخواه، نیز به اوباما انتقاد کرد که بقدر کافی سفت و سخت با ایران رفتار نمیکند.
                              روز جمعه روزنامه بریتانیایی "گاردین" نوشت که ژنرال آمریکایی مارتین دمپسی گفته است که آمریکا در صورت حمله اسرائيل به ایران دخالتی نخواهد کرد. همچنین نشریه آمریکایی "تایم" در گزارشی که در روز جمعه (۳۱ اوت / ۱۰ شهریور) منتشر کرد، نوشت که ارتش آمریکا با کاهش شدید تعداد نیروهای خود در رزمایش مشترک پیش رو با نیروهای اسرائيلی، به اسرائيل پیام داده که آمریکا با حمله نظامی به ایران مخالف است.
                              به گزارش "تایم"، اسرائيل و آمریکا از ۷ ماه پیش در تدارک انجام رزمایش مشترک نظامی بودند که قرار بود نمایش قدرتی برای هشدار به ایران باشد. اما وزارت دفاع آمریکا شمار نیروهای خود در این رزمایش را تا حدود دو سوم نیروهای پیشبینی شده کاهش داده و علت آن را "تداخل جدول برنامهها" و "کمبود بودجه" اعلام کرده است. به نوشته این نشریه، مقامات اسرائيلی اما این عمل آمریکا را حامل این پیام دانستهاند که آمریکا در حمله به ایران به اسرائيل کمک نخواهد کرد.
                              تمرین مانور نظامی اسرائيل در بلندیهای جولان، عکس از آرشیو

                              اختلاف نظر در اسرائيل در مورد حمله به ایران
                              سخنان مقامات مختلف دولت اسرائيل در حال حاضر موجب شده گمانهزنیها در مورد احتمال حمله نظامی اسرائيل علیه ایران پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر افزایش یابد. در رسانههای اسرائيلی در مورد احتمال حمله در ماه اکتبر گمانهزنی میشود. اما مقامات اسرائیلی میگویند که بخاطر اختلاف نظرهای موجود میان سیاستمداران، مقامات نظامی و امنیتی تصمیمی در این مورد اتخاذ نکردهاند، چون این نظر بسیار به گوش میرسد که حمله نظامی لزوما موجب متوقف شدن برنامه اتمی ایران نخواهد شد.
                              به گزارش خبرگزاری آلمان، روز یکشنبه (۲ سپتامبر / ۱۲ شهریور) رئیس پیشین کمیسیون تحقیق اسرائيل، الیاهو وینوگراد، به شدت در مورد حمله احتمالی علیه ایران هشدار داد. وینوگراد به رادیوی ارتش اسرائیل گفت که حمله به تاسیسات اتمی ایران میتواند آینده اسرائيل را به خطر بیندازد. وینوگراد پیش از این قاضی بود و رئیس کمیسیونی که به رهبری سیاسی و نظامی اسرائيل بخاطر اشتباهات فاحش این رهبری حین جنگ لبنان در سال ۲۰۰۶ به شدت انتقاد کرد.
                              وینوگراد در مورد تصمیمات نخست وزیر اسرائيل بنیامین نتانیاهو و وزیر دفاع این کشور ایهود باراک ابراز بیاعتمادی کرد. او گفت که رؤسای سازمانهای جاسوسی و امنیتی اسرائيل موساد و شین بت و ارتش میگویند نباید به ایران حمله کرد و این فقط باراک و نتانیاهو هستند که بر برپایی جنگ تاکید میکنند.
                              مقامات جمهوری اسلامی تهدیدهای مسئولان حکومتی در اسرائيل را همواره با تهدید متقابل پاسخ دادهاند. روز یکشنبه (۲ سپتامبر / ۱۲ شهریور) نیز یک مقام نظامی جمهوری اسلامی گفت اگر اسرائيل به ایران حمله کند، مقامات اسرائیلی شاهد تلافی ایران خواهند بود. سردار محمدعلی آسودی، از فرماندها سپاه پاسداران، به فرستنده "پرس تی وی" گفت اگر اسرائيل به ایران حمله کند مقامات اسرائيلی جزو اولین قربانیان تلافی ما خواهند بود. ایران در این تابستان دست به چند مانور نظامی برای نمایش قدرت تسلیحاتی خود زده است.
                              نتانیاهو: در سازمان ملل درباره خطر ایران گزارش میدهم
                              نتانیاهو همچنین اعلام کرد که میخواهد در این ماه در برابر اجلاس عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک درباره "خطرات ایران" صحبت کند. گفته میشود که وی گفتگویی در همین مورد با باراک اوباما خواهد داشت.
                              طبق گزارش سازمان ملل متحد که در در روز پنجشنبه (۳۰ اوت / ۹ شهریور) منتشر شد، ایران از ماه مه گذشته تا کنون میزان سانتریفوژهای خود را بیش از دو برابر کرده که نشان میدهد با وجود تحریمها و فشارهای آمریکا و اسرائیل ایران در پی توسعه بخشیدن به برنامه اتمی اش است. نتانیاهو در سخنان خود در برابر کابینه اسرائيل گفت گزارش سازمان ملل دال بر صحت این گمان است که تحریمهای بینالمللی علیه اقتصاد ایران جلوی پیشرفت برنامه اتمی ایران را نمیگیرد.
                              ایران همواره بر غیرنظامی بودن اهداف برنامه هستهای خود تاکید کرده، اما آمریکا و متحدانش بر این نظرند که جمهوری اسلامی تلاش میکند به طور مخفیانه به توانایی ساخت بمب اتم دست یابد.
                              اسرائيل که گویا تنها قدرت اتمی خاورمیانه است معتقد است دستیابی ایران به اسلحه اتمی به منزله خطری برای موجودیت این کشور خواهد بود.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #2325
                                از طریق دو کشور اروپایی صورت گرفت
                                روزنامه اسراییلی یدیوت آحارونوت در گزارشی مدعی شد که اخیرا آمریکا از طریق دو کشور اروپایی به ایران پیام محرمانه ای داده است که از حمله احتمالی اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران پشتیبانی نمی کند. آمریکا با ارسال این پیام انتظار دارد در صورت وقوع هر گونه جنگی ، نیروها و پایگاه های این کشور در منطقه جزء اهداف مشروع ایران تلقی نشود.
                                روزنامه اسراییلی یدیوت آحارونوت در گزارشی مدعی شد که اخیرا آمریکا از طریق دو کشور اروپایی به ایران پیام محرمانه ای داده است که از حمله احتمالی اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران پشتیبانی نمی کند.

                                به گزارش عصر ایران بنا به گزارش این روزنامه هدف اصلی واشنگتن از ارسال این پیام محرمانه از کانال های دیپلماتیک اروپا نگرانی واشنگتن از حمله غافلگیرانه اسراییل به ایران و متعاقب آن حمله ایران به نیروها و پایگاه های آمریکا در منطقه خلیج فارس است.


                                پایگاه آمریکا در الظفره امارات

                                ایران بارها هشدار داده است که حمله احتمالی اسراییل به ایران بدون چراغ سبز واشنگتن انجام نمی گیرد و از این رو واکنش ایران شامل حمله به نیروهای آمریکایی حاضر در منطقه نیز خواهد بود.

                                یدیوت آحارونوت در گزارش خود می نویسد : آمریکا با ارسال این پیام انتظار دارد در صورت وقوع هر گونه جنگی ، نیروها و پایگاه های آمریکادر منطقه جزء اهداف مشروع ایران تلقی نشود.




                                همچنین روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نیز گزارش کرد که دولت اوباما برای جلوگیری از حمله احتمالی اسراییل به ایران دست به اقدامات جدیدی زده است که از جمله آنها اعلان رسمی خط قرمز آمریکا برای ایران برای جدی تر نشان دادن تهدید حمله نظامی و نیز در دستور کار قرار دادن حملات سایبری بیشتر به تاسیسات هسته ای ایران برای کند تر کردن روند پیشرفت برنامه های هسته ای ایران.


                                برد موشکی ایران

                                بر اساس این گزارش دولت نتانیاهو انتظار دارد تا آمریکا خط قرمزی مشخص را برای ایران درباره گزینه نظامی ترسیم کند تا تهدید به حمله نظامی جدی تر باشد و بر این مبنا دولت اسراییل انتظار دارد دولت اوباما تا پیش از 25 سپتامبر سال جاری ( اوایل مهر ماه ) که موعد برگزاری اجلاس سالانه مجمع عمومی ملل متحد است ، خط قرمز واشنگتن برای کاربرد نیروی نظامی علیه ایران را رسما اعلام کند.

                                نیویورک تایمز همچنین می نویسد اوباما حتی برای منصرف کردن اسراییل از کاربرد نیروی نظامی علیه ایران ، دستور انجام حملات سایبری جدیدی را داده است که پیشتر با انجام آنها به دلیل تبعاتش بر جریان عادی زندگی در ایران مخالفت کرده بود.

                                آمریکا و اسراییل بر سر موضوع حمله به تاسیاست هسته ای ایران اختلاف نظر دارند و اخیرا این اختلافات جدی ،آشکارا به سطح رسانه ها و کنفرانس های خبری مقامات ارشد دو طرف کشیده شده است.

                                پنج شنبه گذشته ژنرال مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد که به هیچ وجه نمی خواهد کشورش بخشی از طرح حمله اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران باشد.

                                روز گذشته اعضای کابینه اسراییل واکنش تندی به این اظهارات ژنرال آمریکایی دادند و آن را نا مفهوم و مغایر با پیوند عمیق استراتژیک میان واشنگتن و تل آویو دانستند.

                                همچنین نتانیاهو روز گذشته در اظهاراتی در جلسه کابینه خود بار دیگر با اشاره به اینکه تحریم ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی مانع جدی در راه پیشرفت برنامه هسته ای ایران ایجاد نکرده است ، از واشنگتن خواست تا خط قرمز مشخصی را برای جدی تر نشان دادن احتمال کاربرد نیروی نظامی علیه ایران برای این کشور تعیین کند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X