آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2266
    دیپلماتهای غربی: ایران توان هستهای زیرزمینی خود را افزایش داده است

    دیپلماتهای غربی با استناد به گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی از افزایش ظرفیت بالقوه ایران برای تصفیه اورانیوم در یک سایت زیرزمینی به میزان دستکم ۳۰ درصد خبر میدهند. خبرگزاری رویترز به نقل از این دیپلماتها نوشته است که این گزارش نشان میدهد ایران از زمان انتشار گزارش پیشین آژانس در ماه مه دو آبشار هستهای را هر کدام با ظرفیت ۱۷۴ سانتریفوژ تکمیل کرده است.
    این دیپلماتها همچنین گفتهاند که ایران چندین سانتریفوژ را به بخش دیگری از تأسیسات فردو اضافه کرده است. گزارش جدید آژانس در مورد برنامهی هستهای ایران قرار است در هفته جاری در نشست اعضا در شهر وین ارائه شود.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • arashvet
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 341

      #2267
      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      گزارش اژانس منتشر شد ....نقل از بی بی سی...

      تعدا سانتریفیوژ در سایت فردو دو برابر شده وغنی سازی به شدت ادامه داره ...

      سایت پارچین به شدت پاکسازی شده و در اسرع وقت باید مورد بازدید وباززسی قراره بگیره .

      مذاکرات ایران واژانس در یکسال گذشته نتیجه مهمی نداشته .....

      نقل از بی بی سی...
      ما اگه انرژی هسته ای نخواهیم کی رو ببینیم بابا نخواستیم تو رو به خدا ول کنید چقدر هزینه ارزش پولمان که در این چند ماه نصف شد وضع کارخانه ها و بیکاری و گرانی و فقر و فلاکت و...چقدر تحریم چقدر تحمل، دلمان خوش بود که بعد از این اجلاس حداقل تا مدتی دلار پایین می آید و روابط کمی بهتر می شود و وضع درست می شود اما با سخنان مرسی و هشدار بان کی مون و این گزارش اتمی و ادامه تحریم ها:((

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #2268
        اجمالی/آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی:
        آژانس به بررسی عدم انحراف در مواد هستهای ایران ادامه میدهد
        خبرگزاری فارس: آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی خود تاکید کرد که این نهاد بینالمللی به بررسی عدم انحراف در مواد هستهای ایران ادامه میدهد.

        به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تازهترین گزارش فصلی خود درباره برنامه هستهای ایران اعلام کرده ایران در حال آماده کردن زمینه برای توسعه گسترده احتمالی غنیسازی اورانیوم در سایت زیرزمینی خود است.

        آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش خود آورده است در صورتی که اجازه دسترسی به سایت پارچین داده شود، فعالیتهای گستردهای که در آنجا شده، از بازرسیهای احتمالی درباره کارهایی که در آنجا درباره توسعه احتمالی تسلیحات هستهای در گذشته انجام شده، مانع میشود.

        این گزارش اضافه کرده است: تعداد سانتریفیوژها در فردو، به 2140 سانتریفیوژ رسیده، این در حالی است که در ماه می این تعداد 1064 سانتریفیوژ بوده است.

        البته گزارش آژانس تاکید کرده است که این سانتریفیوژها هنوز راهاندازی نشدهاند.

        در این گزارش تاکید شده است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی همچنان به بررسی عدم انحراف در مواد هستهای ایران در سایتهای این کشور ادامه میدهد.

        گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران در 14 صفحه منتشر شده که 3 صفحه از آن ضمیمه است.

        انتهای پیام/ص
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #2269
          خنگوی اشتون در گفتوگو با فارس:
          گفتوگوی «اشتون» و «جلیلی» به زودی برگزار میشود
          خبرگزاری فارس: در حالی که قرار بود گفتوگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تا 10 شهریور برگزار شود این گفتوگو با تاخیر مواجه شده اما سخنگوی اشتون تاکید کرد که مذاکرات بزودی برگزار میشود.

          به گزارش فارس، «مایکل مان» سخنگوی کاترین اشتون به خبرنگار بینالملل خبرگزاری فارس اعلام کرد که گفتوگوها میان «اشتون» و «جلیلی» به زودی برگزار خواهد شد.

          وی همچنین اعلام کرد که هنوز مشخص نشده است که این گفتوگوها به طورت رو در رو یا تلفنی خواهد بود.

          پیشتر نیز برخی رسانهها خبردادند که مان گفته است گفتوگوها [تلفنی] درباره برنامه هستهای ایران که قرار بود در پایان ماه آگوست [10 شهریور] انجام شود با تاخیر کمی مواجه شده اما طی روزهای آتی انجام خواهد شد.

          در اوایل آگوست، اشتون اعلام کرد که وی درباره تماسی تلفنی با جلیلی در اواخر آگوست برای برگزاری نشستی جدید درباره برنامه هستهای ایران به توافق رسیده است.

          انتهای پیام/.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

            #2270
            متن کامل گزارش فصلی آمانو -1
            ایران 16مرکز و 9مکان هستهای معرفی کرد/اختلافها باقی است

            خبرگزاری فارس: مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گزارش فصلی جدید خود را درباره برنامه هستهای ایران منتشر کرد.
            خبرگزاری فارس: ایران 16مرکز و 9مکان هستهای معرفی کرد/اختلافها باقی است

            به گزارش فارس، «یوکیو آمانو»، مدیرکل آژانس بینالملل انرژی اتمی گزارش فصلی جدید خود را درباره برنامه هستهای ایران منتشر کرد که بخش اول متن کامل آن به شرح زیر است:

            ***

            اجرای توافق پادمانهای انپیتی و مفاد مرتبط با قطعنامههای شورای امنیت در جمهوری اسلامی ایران

            گزارش مدیر کل

            a. مقدمه

            1. این گزارش مدیر کل به شورای حکام و همزمان به شورای امنیت درباره اجرای توافق پادمانهای انپیتی و مفاد مرتبط با قطعنامههای شورای امنیت در جمهوری اسلامی ایران است.

            2.شورای امنیت تایید کرده است که گامهایی که توسط شورای حکام در این قطعنامهها مورد درخواست واقع شده برای ایران الزام آور است. مفاد مرتبط قطعنامههای شورای امنیت که به آن اشاره شد بر اساس فصل هفتم منشور سازمان ملل تصویب شده و بر طبق بندهای آن قطعنامهها اجباری است.

            3. بر پایه "توافقنامه روابط" آن با سازمان ملل، آژانس ملزم به همکاری با شورای امنیت برای اجرای مسئولیت شورای امنیت به منظور حفظ یا احیای صلح و امنیت بینالمللی است. تمام اعضای سازمان ملل موافق پذیرش و انجام تصمیمات شورای امنیت هستند و در این خصوص موافق اتخاد اقداماتی هستند که منطبق با تعهدات آنها بر اساس منشور سازمان ملل است.

            4. این گزارش به تحولاتی که از گزارش قبلی (25 می 2012) روی داده میپردازد و همچنین موضوعات قدیمیتر. این گزارش بر مواردی که ایران به طور کامل به تعهدات الزام آور خود عمل نکرده مانند اجرای کامل این تعهدات که برای اعتمادسازی بینالمللی در خصوص ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هستهای ایران مورد نیاز است، تمرکز میکند.

            B. شفافسازی موضوعات حل نشده

            5. همانطور که قبلا گزارش شد، در تاریخ 18 نوامبر 2011 شورای حکام قطعنامه gov/2011/69 را تصویب کرد که در میان مواردی که وجود داشت تاکید داشت برای ایران و آژانس ضروری است تا گفتوگوهای خود را با هدف حل فوری تمام موضوعات اصلی باقیمانده شدت ببخشند تا شفاف سازی در خصوص آن موضوعات از جمله دسترسی به تمام اطلاعات، اسناد، سایتها مواد و پرسنل مرتبط در ایران فراهم شود. شورای حکام طی آن قطعنامه همچنین از ایران خواسته است تا به طور جدی و بدون پیش شرط وارد گفتوگوها با هدف احیای اعتماد بینالمللی در خصوص ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هستهای ایران شود. به همین سبب، مقامات ایران و آژانس گفتوگوهایی را در تهران و وین برگزار کردند که طی آنها یک رویکرد ساختارمند به شفافسازی همه مسائل باقیمانده با تمرکز بر موضوعات طرح شده در پیوست گزارش مدیرکل آژانس در نوامبر 2011 و درخواست آژانس برای دسترسی به سایت پارچین بحث شد. قرار بود که به مباحث مربوط به صحت و کامل بودن موارد اعلامی ایران، به جای موارد موجود در پیوست گزارش نوامبر 2011، به طور جداگانه پرداخته شود. ایران طی گفتوگوهای وین در چهاردهم و پانزدهم می 2012 اعلام کرد که دسترسی به سایت پارچین قبل از توافق بر اساس یک رویکرد ساختارمند غیرممکن خواهد بود.

            6. مدیرکل همانگونه که پیشتر گزارش شد در 21 می 2012 دیدارهایی را با مقامات ارشد ایران در تهران برگزار کرد و در آنها درباره موضوعاتی با منافع دوجانبه گفتوگو کرد. با وجود اینکه برخی اختلافنظرها بین ایران و آژانس درباره سند منتج از گفتوگوهای چهاردهم و پانزدهم می 2012 باقی ماند، جناب آقای سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران طی دیداری با مدیرکل تصریح کرد این موارد مانعی برای رسیدن به توافق مبتنی بر یک رویکرد ساختارمند محسوب نمیشوند.

            7. مقامات ایران و آژانس 8 ژوئن 2012 و 24 آگوست 2012 گفتوگوهای بیشتری را در وین با نگاهی به نهایی کردن رویکرد ساختارمند بر اساس سند منتج از گفتوگوهای می 2012 داشتند. اما اختلافنظرهای مهمی باقی ماندهاند و توافقی درباره رویکرد ساختارمند حاصل نشده است.

            8. با وجود گفتوگوهای فشرده بین ایران و آژانس از ژانویه 2012، تلاشها برای حل تمام موضوعات باقیمانده مهم هیچ نتیجه ملموسی نداشتهاند: ایران طی یک اعلام اولیه، نگرانیهای آژانس را در رابطه با موضوعات مشخص شده در بخش c پیوست gov/2011/65 به سادگی رد کرد؛ ایران به سوالات اولیه آژانس درباره پارچین و کارشناس خارجی پاسخ نداده است؛ ایران برای آژانس دسترسی به محلی در سایت پارچین که آژانس درخواست دسترسی به آن را ارائه کرده، مهیا نکرده است؛ و ایران در حال انجام فعالیتهایی در آن مکان بوده است که به طور قابل توجهی توان آژانس برای انجام راستیآزمایی موثر را مختل میکند. با وجود اظهارات آقای جلیلی درباره موارد فوق الذکر، توافق درباره رویکرد ساختارمند هنوز محقق نشده است.

            C. تاسیسات اعلام شده در توافقنامههای پادمانهای ایران

            9. تحت توافقنامههای پادمانها، ایران 16 مرکز تاسیسات هستهای و 9 مکان خارج از تاسیسات که قبلا در آنها از مواد هستهای استفاده شده را معرفی کرده است. با وجود آنکه فعالیتهای صورت گرفته در برخی از تاسیسات همانطور که در ذیل آمد، برخلاف قطعنامههای شورای حکام و شورای امنیت است، آژانس به بررسی عدم انحراف مواد ارائه شده این تاسیسات و محلهای خارج از تاسیسات، ادامه میدهد.

            ادامه دارد...

            نظر

            • mavi_deniz
              عضو فعال
              • May 2011
              • 518

              #2271
              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
              خنگوی اشتون در گفتوگو با فارس:
              گفتوگوی «اشتون» و «جلیلی» به زودی برگزار میشود
              خبرگزاری فارس: در حالی که قرار بود گفتوگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تا 10 شهریور برگزار شود این گفتوگو با تاخیر مواجه شده اما سخنگوی اشتون تاکید کرد که مذاکرات بزودی برگزار میشود.
              این به زودی از آن به زودی هاست که درمورد کاهش نرخ تورم و کاهش قیمت دلار و سایر قضایا به آن اشاره شده بود!!!

              نظر

              • نادری
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 519

                #2272
                =((=((=((خلایق هرچه لایق.>:)>:)>:)
                آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/08/30, 22:17.

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #2273
                  متن کامل گزارش آمانو-2
                  فعالیتهای ایران در تأسیسات غنیسازی طبق موارد اعلام شده به آژانس بودهاست


                  خبرگزاری فارس: گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصریح میکند نتایج فعالیتهای راستیآزمایی آژانس نشان میدهد فعالیتهای غنیسازی ایران در تأسیسات غنیسازی سوخت، مطابق با موارد اعلامشده به آژانس بوده است.

                  به گزارش فارس، «یوکیو آمانو» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گزارش فصلی جدید خود را درباره برنامه هستهای ایران منتشر کرد که بخش دوم متن کامل آن به شرح زیر است. بخش دوم این گزارش، فعالیتهای مرتبط با غنیسازی را مورد بررسی قرار میدهد.

                  D. فعالیتهای مرتبط با غنیسازی

                  بر خلاف قطعنامههای مرتبط با شورای حکام و شورای امنیت، ایران تاکنون فعالیتهای مرتبط با غنی سازی خود در تاسیسات اعلام شدهای که در زیر به آن اشاره میشود را به حالت تعلیق در نیاورده است. این فعالیتها همگی تحت پادمانهای آژانس هستند و تمامی مواد هستهای، آبشارهای نصب شده و ایستگاههای تزریق و تخلیه در این تأسیسات تحت محدودیت و نظارت آژانس قرار دارند.

                  11- ایران اظهار کرده است که هدف از غنیسازی هگزافلوراید اورانیوم به اورانیوم 235 با غنای پنج درصد تولید سوخت برای تأسیسات هستهایاش است؛ ضمن اینکه اعلام کرده هدفش از غنیسازی هگزافلورایداورانیوم به اورانیوم 235 با غنای 20 درصد تولید سوخت برای رآکتورهای هستهایاش است.

                  12- از زمانی که ایران غنیسازی اورانیوم در تأسیسات اعلام شده را آغاز کرده است در آنها به طور تقریبی مواد هستهای زیر را تولید کرده است:

                  • 6876 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده (679 کیلوگرم بیشتر از زمان گزارش قبلی) به اورانیوم 235 با غنای 5 درصد (نمودارهای 1 و 2 را ببینید)

                  • 4/189 کیلوگرم هگزافلوراید اورنیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 20 درصد (نمودار 3 و 4 را ببینید)

                  D1. نظنز: تاسیسات غنی سازی سوخت و تاسیسات آزمایشی غنی سازی سوخت

                  13- تأسیسات غنیسازی سوخت (FEP): این تاسیسات یک مجتمع غنی سازی سانتریفیوژی برای تولید اورانیوم با غنای پایین، یعنی اورانیوم 235 غنیشده تا سطح 5 درصد است که برای اولین بار در سال 2007 عملیاتی شد. این تأسیسات به دو «سالن تولید A» و «سالن تولید B» تقسیم میشوند. بر اساس اطلاعاتی که ایران درباره طراحی این تأسیسات ارائه داده است برای سالن تولید A 8 واحد طراحی شده که درون هر واحد 18 آبشار قرار دارد. هیچ اطلاعات طراحی مفصلی تاکنون در خصوص سالن تولید B ارائه نشده است.

                  14- تا تاریخ 21 اوت 2012، ایران 55 آبشار را به طور کامل در سالن تولید A نصب کرده که از میان آنها طبق اعلام ایران، 54 واحد با هگزافلوراید اورانیوم تغذیه شده است و مراحل نصب یک آبشار دیگر هم تا اندازهای پیش رفته است. مراحل مقدماتی نصب 34 آبشار دیگر کامل شده است؛ ضمن اینکه برای 54 آبشار دیگر این مراحل در حال انجام هستند (نمودار 5 را ببینید). تمام سانتریفیوژهای نصب شده در سالن تولید A از نوع IR-1 هستند. آژانس در حین راستیآزمایی اطلاعات طراحی در تاریخ 11 اوت 2012 خاطرنشان کرد که ایران کارهای مقدماتی کلی در سالن تولید B را آغاز کرده بود. آژنس در نامهای به تاریخ 23 اوت 2012 درخواست کرد که پرسشنامه اطلاعات طراحی به روز شدهای از تأسیسات غنیسازی سوخت فراهم آورد که شامل اطلاعاتی درباره سالن تولید B باشد.

                  15- همانطور که پیش از این نیز گزارش شده بود آژانس تایید کرد از زمان آغاز تولید [هگزا فلوراید طبیعی ] در سال 2007 تا 16 اکتبر 2011 ، مقدار 55683 کیلوگرم هگزافلوراید طبیعی به آبشارها تزریق شده و مجموعاً 4871 کیلیوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 5 درصد نیز تولید شده بود. طبق برآوردهای ایران، بین 17 اکتبر 2011 تا 6 اوت 2012 مجموعاً 23698 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم طبیعی به این آبشارها تزریق شده بود، ضمن اینکه مجموعاً تقریباً 2005 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 نیز تولید شده بود؛ در نتیجه از زمان آغاز تولید، در کل 6876 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 تولید شده است.

                  16- آژانس بر اساس نتایج به دست آمده از نمونههای محیطی گرفته شده از تأسیسات غنیسازی سوخت از فوریه 2007 و سایر فعالیتهای راستیآزمایی نتیجه گرفته است که این تأسیسات طبق آنچه در پرسشنامه اطلاعات طراحی اعلام کرده، عمل نموده است.

                  17- تاسیسات آزمایشی غنی سازی سوخت

                  تاسیسات غنیسازی سوخت آزمایشی یک مرکز تحقیقات و توسعه و یک مرکز تولید اورانیوم با درصد غنای پایین آزمایشی است که اولین بار در اکتبر 2003 شروع به کار کرده است. این مرکز یک سالن آبشار دارد که میتواند 6 آبشار را در خود جای دهد، و به یک بخش طراحی شده برای تولید اورانیوم با درصد غنای پایین تا سقف 20% (آبشار 1 و 6) و بخشی برای تحقیق و توسعه (آبشارهای 2، 3، 4، و 5)، تقسیم شده است (نمودار 6 راببینید)

                  18- بخش تولید: ایران تا تاریخ 21 اوت 2012 هگزافلوراید اورانیوم با درصد غنای پایین را به دو آبشار متصل به هم تزریق کرده است (آبشارهای 1 و 6).

                  19- همانطور که پیش از این گزارش شد آژانس نشان داد که تا 13 سپتامبر 2011، مقدار 8/820 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 5 درصد ـ که در تأسیسات غنیسازی سوخت تولید شدهاندـ به آبشارهای موجود در بخش تولید تزریق شده بودند و همچنین نشان داد که مجموعاً 7/73 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 20 درصد تولید شده بود. ایران برآورد کرده است بین 14 سپتامبر 2011 و 21 اوت 2012 مجموع 364 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 5 درصد، به آبشارهای موجود در بخش تولید تزریق شده است و اینکه تقریباً 4/50 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 20 درصد، تولید شده است. در نتیجه از زمان آغاز تولید، در کل 1/124 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم غنیشده به اورانیوم 235 با غنای 20 درصد در تاسیسات آزمایشی غنی سازی سوخت تولید شده است.

                  20- بخش تحقیق و توسعه: از زمان گزارش قبلی، ایران به طور متناوب هگزافلوراید اورانیوم طبیعی به سانتریفیوژهای IR-2m و IR-4 تزریق کرده است که این عمل گاهی برای یک دستگاه و گاهی برای آبشارهای کوچک یا بزرگتر انجام شده است. ایران هنوز سه نوع سانتریفیوژ جدید دیگر (IR-5، IR-6، و IR-6s) نصب نکرده است ـ علیرغم اینکه نشان داده بود قصد انجام چنین کاری را دارد. ایران همچنین به طور متناوب به یکی از آبشارها به جای هگزافلوراید اورانیوم طبیعی، هگزافلوراید اورانیوم تهیشده تزریق کرده است.

                  21- بین 19 مه 2012 و 21 اوت 2012، در مجموع تقریباً 4/3 کیلوگرم هگزافلوراید اورانیوم طبیعی و 3/20 کیلیوگرم هگزافلوراید اورانیوم تهیشده به سانتریفیوژهای موجود در بخش تحقیقات و توسعه تزریق کرده بود، اما هنگامی که تولیدات و پسماندهها را در پایان فرایند با یکدیگر مجدداً ترکیب کرد، هیچ اورانیوم با غنای پایینی بازیابی نکرد.

                  22- آژانس بر اساس نتایج به دست آمده از نمونههای محیطی گرفته شده از تأسیسات آزمایشی غنیسازی سوخت و سایر فعالیتهای راستیآزمایی نتیجه گرفته است که این تأسیسات طبق آنچه در پرسشنامه اطلاعات طراحی مربوط اعلام کرده، عمل نموده است.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #2274

                    بان کی مون: انرژی هسته ای حق همه است/ امیدواری به مذاکرات ایران و1+5

                    بان کی مون با تاکید بر این که هر کشوری از حق استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز برخوردار است ، اعتماد سازی میان طرفین و حسن نیت متقابل را ضروری خواند و ابراز امیدواری کرد: مذاکرات خوبی بین ایران و 1+5 صورت پذیرد.

                    در دیدار وزیر خارجه و دبیر کل سازمان ملل در خصوص گفتگوهای میان ایران و 1+5 تبادل نظر شد و بان کی مون با تاکید بر این که هر کشوری از حق استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز برخوردار است ، اعتماد سازی میان طرفین و حسن نیت متقابل را ضروری خواند و ابراز امیدواری کرد: مذاکرات خوبی بین ایران و 1+5 صورت پذیرد.

                    به گزارش مهر، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد روز پنج شنبه طی دیداری در تهران پیرامون مهمترین تحولات منطقه ای و بین المللی ، ارتقاء همکاری میان ایران و سازمان ملل و نیز سایر موضوعات مورد توجه دو طرف رایزنی و تبادل نظر کردند.

                    علی اکبر صالحی در این ملاقات با سازنده خواندن رایزنیها و تبادل نظر بین مقامات جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل سازمان ملل در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی، برگزاری اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در ایران را یک رویداد بزرگ خواند.

                    دبیرکل سازمان ملل نیز دیدار و مذاکره با مقام های جمهوری اسلامی ایران در تهران را یک فرصت ویژه توصیف کرد.

                    وی از مدیریت، برنامه ریزی و ترتیبات مناسب اجلاس بویژه تهیه، تنظیم و تصویب اسناد بصورت حرفه ای و تخصصی و نیز دیدارهای دوجانبه حاشیه ای تقدیر کرد.

                    دبیرکل سازمان ملل متحد ریاست جمهوری اسلامی ایران جنبش عدم تعهد را فرصتی برای ارتقاء جایگاه سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی کشورمان و افزایش نقش ایران در عرصه های منطقه ای و بین المللی خواند.

                    وی بر اهمیت همکاری میان جنبش عدم تعهد ، سازمان ملل و گروه 77 تاکید کرد.

                    بان کی مون همکاری و حمایت ایران از دفتر نمایندگی سازمان ملل در تهران را ستود.

                    دراین دیدار که در خصوص گفتگوهای میان ایران و 1+5 تبادل نظر شد ، بان کی مون با تاکید بر این که هر کشوری از حق استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز برخوردار است ، اعتماد سازی میان طرفین و حسن نیت متقابل را ضروری خواند و ابراز امیدواری کرد: مذاکرات خوبی بین ایران و 1+5 صورت پذیرد.

                    صالحی نیز با اشاره به مواضع کشورمان در خصوص مسئله هسته ای بویژه فرمایشات مقام معظم رهبری در این ارتباط ، اظهار داشت: غربی ها با فشار و اقدامات مبتنی بر منطق زور سالهاست که مردم ایران را تحریم کرده اند ، لیکن مردم ایران با پایداری و سرعت راه ترقی و پیشرفت خود را ادامه می دهند.

                    موضوع حقوق بشر و اتهام های بی پایه غربی ها علیه جمهوری اسلامی ایران از دیگر محورهای این مذاکرات بود و دکتر صالحی ضمن تاکید بر اینکه مقوله حقوق بشر تبدیل به ابزاری سیاسی در چارچوب یک معیار دوگانه شده است ، از دبیرکل سازمان ملل خواستار پیگیری مسئله آزادی ایرانی های دستگیر شده در آمریکا شد.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • MASOUD
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 160

                      #2275
                      کش و قوسهای انرژی هسته ای تا پایان انتخابات امریکا ادامه دارد ، در این مدت تحریمها در صورت کنترل قیمت نفت از سوی کشورهای بزرگ شدیدتر و فلج کننده ترخواهد شد و پس از پایان انتخابات دو احتمال وجود دارد ، یکی اینکه در این میان عقلایی پیدا شوند که در پی حفظ منافع خودشان ( نه منافع ملت ) کوتاه بیایند و دست به دامان اصلاح طلبان شوند و فتیله را پایین بکشند خود را عملا" ملزم به دستورات آژانس نمایند و قضیه تا حدودی و تا مدتی مسکوت بماند ، شق دیگر اینست اگر تا آنموقع بشار هم خرقه تهی کرده باشد و تاریخ مصرف برادران نیز از نظر آنطرفیها تمام شده باشد دیگر نشود " بستن به پیل ..."
                      خاور میانه آبستن تحولاتی شگرف و عجیب و غریب است ، شاید سالی دیگر همین موقع رویدادهایی که در حال حاضر محال مینماید آسانتر از آن چیزی که به نظر میاید اتفاق بیافتد ، دلایل زیادی برای این ادعا وجود دارد ، بستن همه روزنه ها در هر ظرفی موجب فشار بیش از حد تحمل از ناحیه مظروف برای ظرف میشود ،
                      همه کسانی که در جامعه خود متکلم وحده میشوند و دور و بر خود را نا لایقانی قرار میدهند که از بام تا شام بیایند و بگویند قبله عالم به سلامت باد همه چیز در امن و امان است و گرگ و میش از یک آبشخور میخورند ملت در شادی و نعمت وافر دست و پا میزنند و پیشرفتهای مملکت همه را مسحور کرده ، توان رزمی در اعلا درجه است همه عالم از ما میترسند و حساب میبرند و و غرور کاذب و دن کیشوت وار ایجاد کنند ... و خود درخفا کیسه هایشان را از سیم و زر باد آورده پر و در ممالک فخیمه سرمایه گزاری میکنند نیز دلیل دیگر است .
                      چه خوشمان بیاید و چه نیاید در سیاره ای محدود با تقسیم بندی جغرافیایی و سیاسی کاملا" تعریف شده ، با قدرتهایی مالی و اقتصادی و نظامی حساب شده زندگی میکنیم ، این مرزبندیها و تعاریف گرچه در نوع خود خیلی هم عادلانه نیست و لی چاره ای جز قبول آن و فعالیت در چهار چوب آن نیست کما اینکه فعالیت در این چهار چوب نیز قبول در بست آن نیست ، میشود و شده است که از منافذ و روزنه های آن ملتها راه رشد خود را یافته و با زیرکی دنبال کرده اند ، و رای و نظر ما بر رویارویی آشکار و عریان خیلی چیزی را عوض نمیکند ، این دید منفعلانهای نیست ، بلکه پذیرش واقعیتها ی جامعه بین المللی است ، هر روز و هر ساعت توان ما بخاطر زور زدن در موضع و ناحیه ای که در تاثیر گزاری بر آن هیچ مزیت نسبیی نداریم تحلیل میرود ، سالها کمونیستها راه رشد غیر سرمایه داری را مانیفست خود قراردادند و گفتند و نوشتند و تدریس و اجرا کردند در شرایطی که تقریبا" نیمی از دنیا با آنها هم عقیده بودند ، حاصل پس از 70 سال آزادی اقتصادی چین و پیوستن روسیه با لابه و التماس به wto است .
                      نتیجه و برآیند این نیروها در شرایطی که در دنیا و بخصوص در میان کشورهای در حال توسعه رقابتی سخت و نفس گیر در جریان است ، اتلاف وقت ، نیرو ، توان انسانی ، مالی و اقتصادی و جا ماندن و عقب افتادن از حوزه هایی است که در آن مزیت نسبی داریم و نرسیدن به اهداف تعیین شده در حوزه هایی است که صرفا" سیاسی است و در آن هیچ مزیتی نداریم وتوهم اینکه در صورت پیشرفت در آن اسفندیار رویین تن خواهیم شد از یکطرف و اجماع خزنده جامعه بین الملل و تاثیرگزار بر علیه ما و ارداه آنها در زمینگیر کردن ما و خواب خرگوشی ما در داشتن حامیانی چون کومور و ساحل عاج و سوریه و توان بستن تنگه هرمز موجب فرو ریختن پایه های بنایی است که نه بر اساس واقعیت بلکه بر اساس رویاهای امپراطویهای بزرگ به فرجام نرسیده تاریخ ساخته شده است و آثار فتور و سستی اش از هم اکنون هویداست .
                      سالها پیش در صنعتی کار میکردم که چند کارشناس و مستشار چینی از جمله یک خانم جوان کار میکردند ، این خانم در نامه ای به مادرش نوشته بود (وقتی میخواستم به ایران بیایم تصورم از ملت ایران ملتی بود که با تمام قوا کمر همت بسته اند تا به جنگ بزرگترین قدرت اقتصادی دنیا بروند ، ملتی که با مدیریت قوی شب وروز تلاش طاقت فرسا میکنند تا این رویای خود را عملی کنند .. وقتی به ایران آمدم واقعا" شگفت زده شدم که ملتی دیدم که هیچ اعتقادی به کار ندارند ، هیچ تلاشی حتی برای سر و سامان دادن به وضعیت نابسامان خود نمیکنند و مدیرانی که هیچ تلاشی و برنامه حتی برای کنترل و بهینه سازی حوزه تحت مدیریت خود ندارند ، یعنی نمیتوانند داشته باشند ، چون بلد نیستن ، مبارزه این کشور با آمریکا خنده دارترین جوک تاریخ زندگیم تا امروز است ...) که البته چون حراست نامه های اینها را باز میکرد به همین دلیل اخراجش کردن.

                      از دوستان عزیز به دلیل طولانی شدن مطلب پوزش میخواهم ، بگذارید به حساب هذیان ناشی از بیخوابی ...
                      آخرین ویرایش توسط MASOUD؛ 2012/08/31, 03:55.
                      [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #2276
                        آژانس اتمی: پارچین به قدری پاکسازی شده که مانع تحقیقات میشود

                        آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی دربارهی فعالیت اتمی ایران منتشر شد. آژانس میگوید ایران غنیسازی اورانیوم را افزایش داده و تاسیسات "پارچین" را آنقدر دستکاری کرده است که امکان بررسی دقیق در آن وجود ندارد.

                        آژانس بینالمللی انرژی اتمی در آخرین گزارش فصلی خود که روز پنجشنبه (۳۰ اوت ۲۰۱۲) به شورای امنیت ارائه شد، اعلام کرد که مقامات جمهوری اسلامی ایران به اندازهای تاسیسات اتمی "پارچین" را دستکاری کردهاند که آژانس دیگر نمیتواند تحقیق کند که در این تاسیسات فعالیتهای تحقیقاتی برای تولید سلاح اتمی انجام شده است یا نه.

                        پیش از این تصاویر ماهوارهای ارسالی از "پارچین" نشان داده بود که جمهوری اسلامی ایران برخی ساختمانهای پارچین را تخریب و برخی دستگاهها را خاموش یا جابجا کرده است. آژانس گفته بود این تصاویر میتواند حاکی از آن باشد که در این تاسیسات آزمایشهای تحقیقاتی برای تولید سلاح هستهای صورت میگیرد.

                        در گزارش آژانس آمده است:«دستکاری و جابهجایی در این تاسیسات به حدی است که آژانس دیگر نمیتواند با تحقیقات و بررسی دقیق اعلام کند که دقیقا چه فعالیتی در پارچین صورت گرفته است.»

                        افزایش تعداد سانتریفوژها

                        آخرین گزارش فصلی سازمان بینالمللی انرژی اتمی همچنین تاکید دارد که ایران غنیسازی اورانیوم را افزایش داده است.

                        به گزارش خبرگزاری "رویترز" دیپلماتهای ارشد آژانس بینالمللی انرژی اتمی میگویند که این نهاد ناظر بر فعالیتهای اتمی، احتمال میدهد که ایران تعداد سانتریفوژهای نصب شده در تاسیسات اتمی فردو را نیز افزایش داده و در یکی از تاسیسات زیرزمینی خود، اورانیوم را تا ۳۰ درصد غنیسازی میکند.

                        تاسیسات اتمی "فردو" که در عمق ۹۰ متری زمین ساخته شده تا از حملات احتمالی اسرائیل در امان بماند، مکانی است که بهگفته آژانس دانشمندان هستهای جمهوری اسلامی ایران در آن اورانیوم را در حد بالایی که نزدیک به میزان لازم برای تولید سلاح هستهای است، غنیسازی میکنند.

                        گزارش پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ماه مه سال جاری میلادی، تعداد سانتریفوژهای نصب شده در تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی ایران را ۱۰۶۴ عدد ذکر و اضافه کرده بود که مجموعا ۶۹۶ سانتریفوژ در حال حاضر فعال هستند.

                        دیپلماتهای آژانس میگویند ایران از ماه مه تاکنون دستکم ۳۲۸ سانتریفوژ تازه را در تاسیسات اتمی خود و بهویژه در "فردو" نصب کرده است که نشان میدهد مجموع سانتریفوژهای ایران در ۳ ماه، رشدی ۳۰ درصدی داشته است.

                        آژانس میگوید با اینکه سانتریفوژهای نصب شده در فردو هنوز فعال نیستند، افزایش تعداد سانیریفوژها خود حاکی از آن است که ایران قصد توقف غنیسازی اورانیوم را ندارد.

                        گفتوگوی مجدد کاترین اشتون با جلیلی در روزهای آتی

                        هفتهی گذشته مقامات مذاکرهکنندهی تیم اتمی ایران برای اولینبار بعد از شکست مذاکرات مسکو با نمایندگان آژانس بینالمللی انرژی اتمی دیدار کردند. مقامات ایران در این دیدار سعی داشتند تا در گزارش فصلی آژانس اعمال نظر کنند. آژانس این نشست ۷ ساعته با ایران را نیز موفقیت آمیز ندانسته و اعلام کرد که قراری برای دیدار بعدی گذاشته نشد.
                        اما روز پنجشنبه( ۳۰ اوت ۲۰۱۲) کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیهی اروپا اعلام کرد که در روزهای آتی با نمایندگان جمهوری اسلامی ایران دربارهی برنامهی اتمی مناقشهبرانگیز این کشور مجددا مذاکره خواهد کرد.

                        خبرگزاری فرانسه گزارش میدهد که کاترین اشتون به نمایندگی از سوی کشورهای "۵+۱" با سعید جلیلی، رئیس هیات مذاکرهکننده ایران گفتوگو خواهد داشت. کاترین اشتون مشخص نکرد که آیا این گفتوگو رودررو خواهد بود یا خیر.

                        مایکل مان، سخنگوی کارتین اشتون نیز به خبرگزاری فرانسه گفت:« زمان دقیق این مذاکره هنوز مشخص نشده است. آقای جلیلی پیش از این در گفتوگو با خانم اشتون آخر ماه سپتامبر را پیشنهاد کرده بود. زمان مذاکره به زودی مشخص و اعلام خواهد شد.»

                        همزمان، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل اعلام کرد که ماه آینده در سخنرانی سالانهی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد دربارهی خطرات برنامهی اتمی ایران صحبت خواهد کرد.

                        در بیانیهای که دفتر نخستوزیری اسرائیل منتشر کرد به نقل از نخستوزیر نقل قول شد:« نخستوزیر در مجمع عمومی با صدای بلند حقیقت را دربارهی رژیم تروریستی ایران و خطراتش برای صلح جهان بازگو خواهد کرد.»

                        هنوز مشخص نیست که آیا نتانیاهو در این سفر خود به نیویورک با باراک اوباما، رئیسجمهور ایالات متحدهی آمریکا دیداری خواهد داشت یا خیر. اسرائیل در ماههای اخیر بارها تهدید کرده است که به ایران حملهی نظامی خواهد کرد.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #2277
                          نگرانی حزب افراطی اسرائیل از احتمال حمله نظامی به ایران

                          منابع سیاسی در اسرائیل میگویند، حزب مذهبی و افراطی «شاس»، از احزاب تشکیل دهنده ائتلاف حاکم در اسرائیل، نسبت به حمله نظامی احتمالی به ایران، نگران است. حزب شاس پیشتر نیز مخالفت خود با حمله به ایران را اعلام کرده بود.

                          به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از منابع آگاه از گفتوگوهای درونی حزب شاس که نخواست نامش فاش شود، روز پنجشنبه، نهم شهریور، اعلام کرد که عووادیا یوسف، رهبر معنوی حزب «شاس» معتقد است که حمله نظامی به ایران «هزینه بسیار بالایی» برای اسرائیل به همراه دارد و گزینه نظامی لزوما اسرائیل را به اهداف خود نمیرساند.

                          به گفته منابع آگاه الی ییشای، وزیر کشور اسرائیل و دبیر کل حزب شاس نیز اظهار کرده است که گفتوگوی مداوم در اسرائیل بر سر گزینه نظامی علیه ایران، «بسیار مخرب» است.

                          به گزارش رویترز مخالفت حزب شاس، سومین ائتلاف بزرگ حاکم بر اسرائیل، با حمله نظامی به ایران، کار را برای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، که بر این گزینه تأکید دارد، دشوار خواهد کرد.

                          عووادیا یوسف ۹۱ ساله، از اعضای شورای داخلی نخست وزیر اسرائیل و یکی از ۱۴ عضو کابینه امنیتی اسرائیل است که در نهایت باید گزینه حمله نظامی به ایران را میان خود به رأی بگذارند.

                          پیش از این گزارش شده بود که آقای نتانیاهو، یکی از معاونان خود را نزد عووادیا یوسف فرستاده بود تا حمایت او را برای حمله به تأسیسات هستهای ایران جلب کند.

                          با اینحال، پس از این دیدار، اعلام شد که الی ییشای همچنان با حمله به ایران مخالف است.

                          بنیامین نتانیاهو و اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل، در چند وقع اخیر بر طرح حمله یکجانبه اسرائیل به ایران تأکید میکنند و این در حالی است که آمریکا همچنان بر پیگیری دیپلماتیک مسئله هستهای جمهوری اسلامی پای میفشارد.

                          در عین حال، شیمون پرز، رئیسجمهور اسرائیل، نیز از منتقدان طرح حمله یکجانبه نخستوزیر و وزیر دفاع اسرائیل به ایران است و پیشتر گفته بود که «اسرائیل باید پا به پای آمریکا چنین گزینهای را، زمانی که ضرورت یافت، عملی کند».

                          دفتر نخستوزیری اسرائیل در واکنش به این انتقاد، با سرزنش رئیسجمهور، وی را فردی با سابقه «قضاوتهای نادرست» توصیف کرد.

                          موشه یعلون، از معاونان نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه، هشتم شهریورماه، در گفتوگویی با رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد که بحث و گفتوگو در خصوص نحوه مقابله با جمهوری اسلامی همچنان در دولت ادامه دارد.

                          در چند وقت اخیر تعداد مخابره گزارشهای مربوط به احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات هستهای ایران رو به افزایش داشته است و مقامهای ایرانی نیز در مقابل بر حملات لفظی خود علیه اسرائیل افزودهاند و این کشور را تهدید به نابودی کردهاند.

                          مقامهای ایرانی معتقدند که موجودیت کشور اسرائیل «نامشروع» است و این کشور در هر صورت محکوم به «نابود کامل» است؛ مقامات و مردم اسرائیل از این اظهارات نگراناند و برنامه هستهای ایران را نیز خطری برای کشور خود بهشمار میآورند.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #2278
                            کاترین اشتون و سعید جلیلی به زودی دیدار میکنند

                            مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، از دیدار "قریب الوقوع" خانم اشتون با سعید جلیلی، نماینده ایران در مذاکرات هستهای خبر داد. او به زمان ، مکان و اینکه آیا این دیدار به صورت حضوری برگزار خواهد شد، اشارهی خاصی نکرد و تنها اظهار داشت که دیدار میان این دو "به زودی و در روزهای آینده" خواهد بود.
                            پیشتر این دیدار برای اواخر ماه اوت برنامهریزی شده بود اما به گفتهی سخنگوی خانم اشتون به دلیل "برنامه کاری فشرده" دیدار میان این دو "با کمی تأخیر" برگزار خواهد شد.
                            اوایل ماه اوت کاترین اشتون و سعید جلیلی در گفتوگویی تلفنی در مورد از سرگیری گفتوگوهای گروه ۱+۵ و ایران درباره برنامهی هستهای تهران به توافق رسیده بودند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #2279
                              نتانیاهو در نشست سازمان ملل در مورد "خطر جدی ایران" سخنرانی میکند

                              بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل متحد که ماه آینده در نیویورک برگزار میشود، در مورد "خطرات برنامهی هستهای ایران" صحبت خواهد کرد. نخستوزیر اسرائیل در اطلاعیهای گفته است که در این نشست "به تمامی ملتهای جهان به طور صریح حقایقی را در مورد رژیم ترور ایران که بزرگترین تهدید صلح جهانی به شمار میرود، خواهد گفت." مقامات اسرائیلی در گذشته بارها مذاکرات هستهای با تهران را بینتیجه خوانده و آن را از دست رفتن فرصت دانستهاند.

                              ایالات متحده آمریکا بر یافتن راهحلی دیپلماتیک برای پرونده هستهای ایران تأکید کرده و تحریمهای بیشتر علیه این کشور را برای "عدم دستیابی تهران به سلاح هستهای "مؤثر ارزیابی میکند.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #2280
                                گزارش تازه آژانس در مورد تلاشهای ایران برای پاکسازی تأسیسات پارچین

                                آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش تازهای در مورد پرونده هستهای ایران اعلام کرده است که جمهوری اسلامی به طرز قابل ملاحظهای ردپای آزمایشهای احتمالی برای ساخت سلاح هستهای در سایت پارچین را از میان برده است. تهیهکنندگان این گزارش نوشتهاند که عملیات گسترده پاکسازی که در این سایت هستهای انجام شده "تأثیر قابل توجهی بر توانایی آژانس در جهت بررسی ادعاهای مطرح شده علیه برنامه هستهای ایران خواهد گذاشت."

                                در این گزارش که در اختیار خبرگزاریهای بینالمللی قرار گرفته همچنین آمده است که جمهوری اسلامی تلاشهایی را برای غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم انجام داده و از زمان انتشار گزارش پیشین آژانس در ماه مه تا کنون صدها سانتریفیوژ جدید در تأسیسات زیرزمینی فردو برای غنیسازی اورانیوم نصب شدهاند.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X