آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #4006
    اعمال تحریمهای بیشتر آمریکا علیه ایران از بهمنماه



    دنیای اقتصاد- در حالی که ایالاتمتحده بنا دارد تا معافیتهای تحریمی برخی از خریداران نفت ایران را به مدت شش ماه دیگر تمدید کند، اما بنا به گفته یک مقام ارشد در وزارت خزانهداری این کشور، واشنگتن تصمیم دارد تا با اجرایی کردن یکی از مصوبات کنگره نحوه هزینه کرد درآمد حاصل از فروش نفت برای ایران را سخت کند، به طوری که ایران دیگر قادر به خروج درآمدهای نفتی خود از کشور واردکننده نفتش نباشد.



    طبق اعلان دیوید کوهن، به این ترتیب و براساس این طرح ایران مجبور خواهد شد تا درآمدهای نفتی را فقط در بانکهای کشوری که به آن نفت فروخته ذخیره کند. این مصوبه که قرار است از ششم فوریه سال 2013 (18 بهمن 91) اجرایی شود، هم سختگیری بیشتر برای خریداران نفت ایران است که مشمول معافیت شدهاند و هم سخت گیری بیشتر برای استفاده از آن درآمدها توسط ایران.

    این در شرایطی است که ایالاتمتحده بنا دارد امروز (8 دسامبر= 18 آذر) با بررسی میزان عملکرد کشورهای خریدار نفت ایران که میزان خرید خود را کاهش دادهاند، معافیت آنها را برای شش ماه دیگر تمدید کند؛ به طوری که این کشورها در ازای معامله با ایران از مبادلات بانکی آمریکا محروم نشوند.


    با این حال به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی «اورشلیم پست»، «دیوید کوهن» معاون وزیر خزانهداری آمریکا در امور مبارزه با تروریسم و اطلاعات مالی، روز پنجشنبه گذشته اعلام کرد که دولت واشنگتن قرار است در ماه فوریه سال 2013 میلادی طرح جدیدی را با هدف تحمیل محدودیتهای قابل توجه بر درآمدهای نفتی ایران که پیشتر نیز هدف تحریم قرار گرفتهاند، اجرایی کند.

    کوهن ضمن سخنرانی خود در بنیاد دفاع از دموکراسی (گروهی حامی تحریمهای سختگیرانه تر) اعلام کرد که این طرح جدید ضدایرانی قرار است از تاریخ 6 فوریه سال آتی اجرا شود و هدف آن تشدید نظارتهای بیشتر بر صادرات نفتی ایران خواهد بود.

    این قانون جدید محدودیتهای سختی را در رابطه با چگونگی استفاده از سود حاصل از صادرات نفتی ایران اعمال میکند و نیازمند این است که بانک خارجیای که مدیریت معاملات مرتبط با فروش نفت ایران را انجام میدهد، باید اطمینان حاصل کند که پرداختهای انجام شده در حسابی داخل کشور واردکننده نگهداری میشود و اینکه این پرداختها تنها برای تجارتهای مجاز بین کشور واردکننده و ایران مورد استفاده قرار میگیرند.
    کوهن در این باره ادامه داد: ما به افزایش فشار مالی بر ایران مادامی که ضرورت داشته باشد، متعهد هستیم و در پی راههای مبتکرانهای خواهیم بود که نظام ایران بر اساس آنها بهای مالی رفتار خود را پرداخت کند.
    بر اساس این گزارش، کنگره آمریکا سال گذشته میلادی قانونی را به تصویب رساند که خریداران نفتی ایران را ملزم کرد تا یا میزان خرید نفتی ایران را به طور قابل توجهی کاهش دهند یا اینکه در معرض خطر خارج شدن از فهرست سیستم مالی آمریکا قرار خواهند گرفت.

    خبر تلاشهای ضد ایرانی جدید آمریکا در حالی گزارش میشود که خبرگزاری «رویترز» روز گذشته گزارش داد که وزارت خارجه آمریکا قصد دارد چند کشور دیگر را از تحریمهای نفتی ایران معاف کند.

    بر اساس این گزارش، هند، کره جنوبی، ترکیه و چند کشور دیگر تا 6 ماه دیگر از تحریمهای نفتی علیه ایران معاف خواهند شد.

    دولت آمریکا پیشتر و در فروردین ماه سالجاری، 11 کشور و اواخر خرداد ماه نیز 7 کشور دیگر را از تحریمهای مربوط به معاملات نفتی با ایران معاف کرده است.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #4007
      ترکیه واردات نفت از ایران را کمتر میکند

      علی باباجان، معاون نخستوزیر ترکیه، گفته که این کشور واردات نفت خود از ایران را ٢٠درصد کاهش میدهد.

      توپراش، شرکت ملی نفت ترکیه، واردات خود از ایران را کاهش میدهد تا بتواند شش ماه دیگر از تحریمهای ایالات متحده علیه صنعت نفت و گاز ایران مستثنی شود.

      به گفته آقای باباجان ترکیه هم با ایالات متحده و هم با کشورهای تولیدکننده نفت بر سر این مساله رایزنی میکند.

      تانر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه هم گفته است که: "فکر نمیکنم تحریمهای آمریکا علیه ایران، به خصوص علیه بخش گاز طبیعی، برای ترکیه مشکلی ایجاد کند."

      ایالات متحده آمریکا ایران را متهم میکند که برنامهای مخفیانه برای ساخت تسلیحات اتمی دارد و برای منصرف کردن ایران از پیگیری آن به وضع تحریمهای گسترده علیه صنایع نفت و گاز و همچنین نظام مالی و بانکی ایران دست زده است.

      آمریکا برای اعمال تحریمهای خود کشورها و شرکتهایی را که با ایران معامله کنند جریمه میکند، با این حال برای چند طرف تجاری عمده ایران، از جمله ترکیه، هند، چین و کرهجنوبی استثنا قائل شده است.

      کشورهای مختلف از ترس از دست دادن بازارهای آمریکا از معامله با ایران خودداری میکنند. اما برخی از کشورها، که خود را با شرایط وضعشده از طرف آمریکا انطباق دادهاند در معرض اقدامات تلافیجویانه این کشور قرار ندارند
      شرکت ملی نفت ترکیه پیش از این شش ماه از تحریمها مستثنی شده بود و اینک آمریکا اعطای یک معافیت شش ماهه دیگر را بررسی میکند.

      'قفل کردن داراییهای ایران'بنا به اعلام وزارت خزانهداری آمریکا دور جدیدی از تحریمهای آمریکا علیه ایران از ٦ فوریه سال میلادی آینده اجرایی خواهند شد که به موجب آنها بخش مهمی از داراییهای ایران مسدود خواهند شد.

      دیوید کوهن، معاون تروریسم و اطلاعات مالی در وزارت خزانهداری، گفته است این تحریمها مانع از این میشوند که ایران بتواند درآمدهای ناشی از فروش نفت و گاز را در خود کشور هزینه کند.

      مطابق این تحریمهای جدید کشورهایی که از معافیت برخوردارند و از ایران نفت و گاز میخرند باید درآمد ایران را در حسابهایی در بانکهای خود نگاه دارند و اطمینان حاصل کنند که این درآمدها تنها برای خرید "کالاهای مجاز" از همان کشور هزینه میشود.

      آقای کوهن گفته تراز تجاری اغلب خریداران نفت ایران منفی است، یعنی ارزش وارداتشان از ایران بیشتر از صادراتشان به ایران است، بنابراین با اعمال این تحریمهای جدید بخش مهمی از درآمدهای ایران در این کشورها "قفل میشود."

      مقامات ایرانی میگویند تحریمهای ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا آنان را از پیگیری برنامه هستهای منصرف نخواهد کرد.

      ایران از آغاز تحریمهای شدید نفتی و بانکی در سال میلادی جاری راههای مختلفی را برای دور زدن آنها جستجو کرده است. از جمله نفتکشهای ایرانی با پرچم کشورهای دیگر به دریا میروند. ایران همچنین برای دور زدن تحریمهای بانکی درآمدهای ارزی خود را در قالب فلزات گرانبها منتقل میکند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #4008
        طی مقالهای در اندیشکده انگلیسی «چتمهاوس» مطرح کرد
        سفیر سابق انگلیس: آمریکا به دنبال تعامل ۲ جانبه با ایران است
        خبرگزاری فارس: سفیر سابق انگلیس در ایران و کارشناس برجسته اندیشکده چاتمهاوس ضمن ارائه طرح تعامل مرحلهای ایران و غرب برای حل موضوع هستهای تهران، به امتیازاتی که دو طرف باید در این زمینه بدهند اشاره کرد.

        Tweet
        به گزارش فارس، «ریچارد دالتون» از اعضای برجسته اندیشکده «چتمهاوس» و سفیر سابق انگلیس در ایران طی مقالهای که در پایگاه اینترنتی این اندیشکده منتشر شد به بررسی تعامل هستهای با ایران پرداخت.

        ایران و چین مهمترین اولویت سیاست خارجه آمریکا در 2013

        وی در این مقاله نوشت: ایران و جنوب دریای چین مهمترین اولویت دستور العمل سیاست خارجی آمریکا در سال 2013 است.

        دالتون ادامه داد: 21 ژانویه اوباما دومین دوره ریاست جمهوری خود را آغاز خواهد کرد این در حالی است که رهبری جدید در چین طی ماههای آینده شکل خواهد گرفت. اما جهان قرار نیست که شاهد تحول جدیدی باشد چون در پایتخت هر دو کشور [آمریکا و چین] همچنان رهبری قدیمی-جدید وجود دارند چون در چین روند جایگزینی به نظر میرسد با هدف کاهش تنشها و شگفتیها انجام شده و در مورد اوباما نیز، ضعفها و قوتها به خوبی شناخته شده است.


        ریچارد دالتون، سفیر سابق انگلیس در ایران و عضو برجسته اندیشکده چتم هاوس

        سفیر سابق انگلیس در ایران اضافه کرد: اگر چه یک چیز، قطعی است. طی دو سال آینده اوباما باید تصمیم قاطعی در این باره اتخاذ کند که آیا به جنگ با ایران به دلیل برنامه هستهایش برود یا آنکه جهان را به سمت پذیرش تعامل با ایران به پیش ببرد که احتمالا با رضایت اسرائیل همراه نباشد.

        آمریکا به دنبال کاهش تعهدات در خاورمیانه است

        وی در ادامه این مقاله نوشت: چیزی که قطعی بوده آن است که واشنگتن به دنبال کاهش تعهدات خود در خاورمیانه بوده تا بتواند بر روی منطقه آسیا-اقیانوسیه تمرکز کند، جایی که درگیریهای بالقوه، موفقیت جهانی را تهدید میکند.

        آمریکا به دنبال تعامل دو جانبه با ایران است

        ریچارد دالتون اضافه کرد: در هفتههای اخیر، خوشبینی درباره موفقیت در مذاکرات درباره برنامه هستهای ایران روند صعودی ملایمی داشته است. به لطف تحریمهای اعمال شده علیه ایران شش کشور مذاکره کننده با ایران [آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، چین، روسیه] اهرم فشار بیشتری نسبت به هر زمان دیگر دارند. شش کشور سیگنالهایی را نشان دادهاند که احتمال برداشته شدن تحریمها در صورت رسیدن به توافق با ایران وجود دارد. از سوی دیگر، آمریکا به دنبال تعامل دو جانبه با ایران بوده و برخی از مقامات ایرانی نیز با این موضوع همراهی نشان دادهاند.

        کاهش نگرانیها از برنامه هستهای ایران

        وی در ادامه مقاله خود نوشت: به علاوه، تهدید بالقوه برنامه هستهای ایران کاهش یافته است. آژانس بینالمللی انرژی اتمی تایید کرده است که ایران مقداری از اورانیوم 20 درصد غنی شده خود را به مواد خام برای صفحههای سوخت مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی خود تبدیل کرده است. در سایه همین موضوع بود که اسرائیل اعلام کرد ضربالاجل خود برای حمله به ایران را به تعویق انداخته است. آمریکا پیشتر نیز با تلاشهای اسرائیل برای تعیین نقطهای برای آغاز حمله به ایران مقابله کرده است.

        ریچارد دالتون اضافه کرد: رئیس جمهور اوباما نقطه آغاز جنگ علیه ایران را دستیابی تهران به سلاح هستهای میداند حال آنکه اسرائیل توانایی ایران در دستیابی به تسلیحات اتمی را نقطه آغاز جنگ میداند.

        سفیر سابق انگلیس در ایران در ادامه نوشت: در آخرین مناظره تلویزیونی پیس از انتخاب مجدد باراک اوباما، وی گفت با ایران تعاملی انجام خواهد شد. از سوی دیگر وزارت خارجه ایران نیز اعلام کرد هیچ توجیهی برای نگرانی شش کشور [5+1] درباره فعالیتهای هستهای ایران وجود ندارد اما مکانیزمهایی باید فعال شود تا این نگرانیها برطرف شود.

        وی اضافه کرد: بنابراین، آیا معما در حال ساده شدن برای حل از طریق سیاسی است؟ در تئوری، بله. بعد از حدود یک دهه مذاکرات، تسلط ایران بر روند غنیسازی احساس فوریت [حل موضوع برنامه هستهای ایران] را در میان شش کشور تشدید بخشیده است و در نتیجه تبلیغات اسرائیل برای جنگ، تمامی گروهها با این موضوع همراه ساخته است که راهحلی را بر اساس اقدام متقابل دنبال کنند.

        امتیازهایی که ایران و غرب باید به یکدیگر بدهند

        این عضو برجسته اندیشکده چتم هاوس در ادامه نوشت: سیاستمداران هر دو طرف ممکن است با ایدههایی گرد هم آیند که سالهاست کارشناسان درباره تعامل مرحلهای آن را مطرح کردهاند.

        بر اساس این تعامل به ایران این امتیازات داده خواهد شد:

        - حق غنیسازی ایران بهرسمیت شناخته میشود.

        - همکاری هستهای با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و دیگر کشورها

        - برداشته شدن تصاعدی تحریمها

        - اعطای مصونیت به تهران در صورتی که قبول کند که فعالیت نظامی داشته است.

        - راهی برای کاهش تنشهای منطقهای که با پایان این نگرانی باشد که آمریکا به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست.

        ایران نیز باید در مقابل اینگونه اقدامات را انجام دهد:

        - محدود کردن فعالیتهای غنیسازی چه در میزان و چه در حجم آن و همچنین ایران با بازرسیهای سرزده موافقت کند.

        - تهران آژانس بینالمللی انرژی اتمی را قادر سازد که اعلام کند مواد هستهای ایران مشکلی نداشته و ایران از قوانین تبعیت کرده و به دنبال استفاده نظامی از مواد هستهای نیست.

        - شفاف بودن با آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره فعالیت و توسعه نظامی گذشته.

        - اعلام موافقت درباره مذاکره با آمریکا و آماده بودن برای مذاکره درباره موضوعاتی از جمله درباره نزاعهای منطقهای.

        برای آنکه پیشرفتی حاصل شود، «رفتارهای بد» که در هر دوطرف ریشه دوانده باید برطرف شود.

        ایران باید با موضوع تعامل با آمریکا کنار بیاید

        ریچارد دالتون رفتارهای بد بین دو طرف را اینگونه تشریح کرد: نخست، بی اعتمادی: این موضوع باعث مواضع صلب مذاکره کنندگان شده است. زمانی که پیشنهادات کوچک رد میشود، این احساس را ایجاد میکند که طرف دیگر [برای مذاکره] جدی نیست. ایران باید با ترس خود درباره تعامل با آمریکا کنار بیاید همانطور که در سال 2001 این موضوع را انجام داد و دو کشور برای سرنگونی طالبان در افغانستان با یکدیگر تعامل کردند.

        دوم، پیشنهادهای بیشتر دادن: این موضوع باعث ایجاد گرایش برای پیشنهاد دادن راهحلهای ایدهآلتر میشود.

        سیاستهای مبهم غرب باعث تخریب اعتبارشان برای ایران شده است

        سفیر سابق انگلیس در ایران در ادامه مقاله خود نوشت: سیاستهای مبهم غرب و اسرائیل باعث تخریب اعتبار آنها در چشمان ایرانیها شده است. به طور مثال، غرب میگوید هیچگونه جنگی با مردم ایران ندارد اما از طریق تحریمهای نفتی و مالی، اقتصاد ایران را وارد رکود کرده و در همان حال نیز از موفقیت خود در جنگ سایبری، خرابکاری و ترور خبر میدهد.

        وی اضافه کرد: شکست شش کشوری برای ایجاد مذاکرات هدفمند نیز کمکی نکرده است. به طور محسوسی، چین و روسیه حمایت خود از اصول تعامل فازی که به برنامه هستهای غیر نظامی ایران و تحت نظارت شدید منتهی میشود، اعلام کردهاند. این در حالی است که غرب گاهی به این ایده ابراز تمایل میکند و گاهی نیز به دنبال تعلیق غنیسازی است و اسرائیل نیز فقط به دنبال پایان همیشگی غنیسازی اورانیوم است.


        این کارشناس برجسته اندیشکده چتم هاوس تاکید کرد: این موضوع به مانع دیگری منتهی میشود که عبارت است از عدم تمایل به قدرت دادن به نمایندگان است. دیپلماتهای ایران میتوانند توسط مقامات و سیاستمداران داخل کشور با اتهام خیانت به انقلاب مواجه شوند و مکانیزمهای سنگین، ملاحظات انتخاباتی و واکنشهای اسرائیل باعث محدودیت انعطاف نمایندگان غربی میشود.

        در یک جهان منطقی، هر طرف میتواند رویکرد خود را تغییر دهد

        وی در ادامه نوشت: در نهایت، به دلیل وزن نگرانیهای امنیتی، هیچ طرفی به سمت طرف دیگری نمیرود. هیچ چیز غیر قابل تغییری درباره این رفتارها وجود ندارد. بعد از همه، در یک جهان منطقی، هر طرفی میتواند رویکرد خود را تغییر دهد. در حالی هر کدام از طرفها در تلاش برای پیروزی کامل هستند، میبینند که از اهداف استراتژیک خود در حال فاصله گرفتن هستند. شش کشور میبینند که ایران از سال 2003 و از زمانی که گفتوگوها آغاز شد، به طور پیوستهای فعالیتهای هستهای خود را به پیش برده است و در صورتی که ایران در آینده تصمیم به ساخت سلاح اتمی بکند، به طور بالقوه منطقه، انپیتی و غرب را تهدید خواهد کرد و ایران نیز بیشتر از احترام، امنیت و موفقیتی که به دنبالش است دورتر میشود.

        وی در پایان نوشت: هیچگونه کلید منحصر بفردی که بتواند دور جدید مذاکراتی را ایجاد کند که برای همه کارایی داشته باشد، وجود ندارد اما رهبران صبور و شجاع در تلاش هستند که فراتر از محدودیتها گام بردارند و این اقدام میتواند گامی در مسیر صحیح باشد.

        انتهای پیام/ص
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #4009
          كمك آمریکا سفر "زرداری" به ایران را لغو کرد

          گروه سياسي: «آصف علی زرداری» که قرار بود برای امضای توافقنامه خط لوله گاز صلح به ایران سفر کند، سفر خود به تهران را لغو کرد!

          به گزارش فارس، رئیس جمهور پاکستان که در برنامه سفرهای خارجی خود قرار است به انگلیس، ترکیه و فرانسه سفر کند، شب گذشته وارد لندن شد. قرار است وی در لندن با «ملاله یوسف زئی» دانشآموز و نویسنده پاکستانی که هدف حمله طالبان قرار گرفته بود ملاقات میکند. به گزارش روزنامه «نوای وقت»، تا قبل از این قرار بود زرداری در سفرهای خارجی خود به چهار کشور از جمله ایران سفر کند و برای واردات گاز توافقات نهایی صورت گیرد اما طبق بیانیه دفتر ریاست جمهوری سفر زرداری به ایران بنا به دلایل نامعلومی لغو شد. این بیانیه میافزاید: برای سفر رئیس جمهور به ایران برنامه ریزی صورت نگرفته بود و بنابراین بعد از اقدامات لازم برای این سفر زرداری در فرصتی مناسب به تهران سفر میکند.

          تنها یک روز قبل از سفر زرداری به ایران بود که آمریکا ۲۰ میلیون کمک مالی برای ساخت سد در پاکستان در نظر گرفت که به اعتقاد برخی کارشناسان، این موضوع رئیس جمهور پاکستان را از سفر به ایران بر حذر داشت. دکتر «گلفراز» وزیر سابق انرژی پاکستان در این زمینه گفت: فشار آمریکا به پاکستان برای لغو پروژه خط لوله گاز بین ۲ کشور موضوع تازهای نیست اما اخیرا فشار آمریکا بیشتر شده است. به گزارش دفتر ریاست جمهوری پاکستان، رئیس جمهور این کشور به دنبال فرصت مناسبی است تا بتواند مدت بیشتری در ایران بماند و با مقامات این کشور به توافق برسد اما با توجه به سفرهایی که پیش رو داشت این امر امکان پذیر نبوده است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #4010
            تهاتر نفت باگندم و برنج اروگوئه ای

            دبیرانجمن حمایت از تولید برنج کشوربا بیان اینکه هنوز از سوی دولتمردان مشخص نشده است برنجهایی که از هند به ایران وارد شده اند آلوده به ماده سمی آرسنیک هستند یا خیر، از واردات برنج اروگوئه ای به کشور خبر داد.

            جمیل علیزاده شایق در گفتگو با مهر، درخصوص واردات بی رویه برنج خارجی اظهارداشت: درحال حاضر شرایط به گونه ای شده است که دولت به هرکس که بخواهد مجوز واردات برنج را می دهد.

            وی درعین حال تصریح کرد: البته دولت برای واردات برنج تعرفه ای را درنظر گرفته است اما از سویی دیگر دولتمردان بنا به دلائلی برخی از سازمانها را از پرداخت تعرفه برای واردات این محصول معاف می کنند.

            دبیرانجمن حمایت از تولید برنج کشورافزود: براین اساس تعرفه درنظر گرفته شده برای واردات محصولاتی مانند برنج عملا بی اثر شده و کارآیی خود را از دست می دهد.

            علت واردات بی رویه برنج


            وی دربیان علت اصلی واردات بی رویه محصولاتی مانند برنج از برخی کشورها گفت: البته بخشی از برنجی که به کشور وارد می شود بدلیل تامین نیاز داخل است و بخشی دیگر هم از سراجبار به کشور وارد می شود چراکه به سبب وجود تحریمها، کشورهایی که از ایران نفت خریداری کرده اند نمی توانند در ازای خرید خود ارز (پول نقد) پرداخت کنند و ناچارا ما به ازای آن کالا و محصولاتی مانند برنج و گندم به ایران صادر می کنند.

            علیزاده شایق در بخش دیگری از این گفتگو به آلودگی برنجهای هندی به ماده سمی آرسنیک اشاره کرد و افزود: چندسال پیش یکی از مسئولان دولتی موضوع آلوده بودن برنج هندی به ماده سمی آرسنیک را مطرح کرد که این اظهارنظر واکنشهای زیادی را در داخل و خارج کشور به همراه داشت.

            سرنوشت آلودگی برنجهای هندی به ماده سمی آرسنیک

            وی اضافه کرد: درآن زمان دولت نام 13 برند برنج هندی که اصلا در بازار وجود خارجی نداشتند را آلوده به ماده سمی آرسنیک اعلام کرد و بعد از آن موضوع مسکوت ماند.

            دبیرانجمن حمایت از تولید برنج کشورادامه داد: پس از آن مجلس مجددا پرونده برنجهای آلوده را باز کرد و خواستار آن شد که دولت نظر شفاف خود را در رابطه با آلودگی برنجهای وارداتی از هند صریحا اعلام کند که بلافاصله وزیربهداشت موضع گیری کرد و گفت برنجهای هندی آلوده نیستند.

            دولت تکلیف برنجهای هندی را مشخص کند

            وی اضافه کرد: این اظهارنظر درحالی بود که علاوه بر محققین داخلی یکی از مسئولان هندی صراحتا اعلام کرد که برنجهای صادراتی کشورشان به ایران آلوده به ماده سمی آرسنیک هستند!

            علیزاده شایق با تاکید براینکه هنوز از سوی دولتمردان مشخص نشده است برنجهایی که از هند به ایران وارد شده اند آلوده به ماده سمی آرسنیک هستند یا خیر، گفت: دولت باید هرچه زودتر تکلیف برنجهای وارداتی از کشور هند را مشخص کند.

            وی در ادامه اعلام کرد: همچنین براساس گزارشهای موجود قرار است دولت علاوه بر واردات برنج از کشورهای هند، پاکستان، تایلند و ویتنام، این محصول را از برخی کشورهای واقع در آمریکای جنوبی (اروگوئه) به کشور وارد کند. به گفته وی بدلیل کیفیت بالای برنج منطقه آمریکای جنوبی بازار برنج داخلی بی رونق خواهد شد
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #4011
              نقدی: تحریم ها به ایران قدرت می دهد

              محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج ایران گفت تحریم ها قدرتی جدید را برای ایران ایجاد کرده که او آن را یک فرصت دانست.

              به گفته آقای نقدی که سخنران پیش از خطبه نماز جمعه تهران بود، شرایط تهدید و فشار، فرصتی برای آشکار شدن ظرفیتهاست.

              فرمانده بسیج همچنین گفت که اگر به جای مسوولان مذاکرات هسته ای بود، هرگز شرط لغو تحریمها را نمی گذاشت چرا که تحریم ها میدان را فراهم می کند تا «ظرفیت ها»، «عملیاتی» شوند.

              او همچنین با اشاره به جنگ ایران و عراق گفت که اگر «ایستادگی در برابر فشار جنگ» نبود، ایران در این مدت کوتاه «قوی ترین نیروی مسلح در منطقه و حتی جهان» را در اختیار نداشت.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #4012
                انتصاب لوید آستین به فرماندهی سنت کام از سوی اوباما
                حریف نظامی ایران در منطقه مشخص شد

                رییس جمهور امریکا در یکی از اولین انتصاب های خود پس از پیروزی در انتخابات، ژنرال لوید آستین را به عنوان فرمانده سنت کام منصوب کرد.


                باراک اوباما روز پنج شنبه 16 آذر 1391 (6 دسامبر 2012) ژنرال لوید آستین را به سمت فرمانده سنت کام منصوب کرد.


                این خبر روز پنج شنبه از سوی لئون پانه تا وزیر دفاع امریکا اعلام شد.


                در بیانیه پانه تا در این باره آمده است: «آستین ترکیبی از تفکرات راهبردی، شناخت منطقه و نیز خردورزی را برای یکی از حساس ترین سمت ها در وزارت دفاع به ارمغان خواهد آورد».


                سنت کام یا سرفرماندهی مرکزی امریکا قرارگاهی است که فرماندهی نیروهای امریکایی در 20 کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی را بر عهده دارد.


                آستین از این پس عالی رتبه ترین مقام نظامی امریکایی است که مستقیما با ایران رویاروست.


                پیش از این ژنرال جیمز ماتیس این مسئولیت را بر عهده داشت.


                ژنرال آستین بخش زیادی از دهه اخیر عمر خود را در عراق سپری کرده است. وی در حمله سال 2003 آمریکا به عراق فرمانده لشگر سوم پیاده نظام بود. وی همچنین مدتی را نیز در افغانستان سپری کرده است. آستین از سال 208 تا سال 2011 فرمانده مجموع نیروهای آمریکایی در عراق بود. وی پس از خروج نیروهای آمریکایی از عراق معاون فرمانده ستاد کل ارتش آمریکا بوده است.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #4013
                  آیا آمانو درباره نگرانی از پارچین راست می گوید؟

                  یوکیا آمانو رو پنج شنبه گذشته یک بار دیگر نگرانی خود را از آنچه که عملیات پاکسازی پارچین نامیده اعلام کرده است.


                  وی طی یک سخنرانی در شورای روابط خارجی امریکا گفته است: «فعالیت های ایران در پارچین به ویژه اخیرا شدت گرفته است. ما بیم داریم که در زمینه ظرفیت حقیقت یابی آژانس به طور شدیدی اختلال به وجود آمده باشد. اما من همچنان فکر می کنم دسترسی داشتن به آنجا برای درک بهتر فعالیت های گذشته و کنونی در پارچین بسیار مفید خواهد بود».


                  این چندمین بار است که آمانو از آنچه ایران در پارچین انجام می دهد ابراز نگرانی می کند.


                  اما دیپلمات ها در تهران عقیده دارند مدیر کل آژانس در این اظهارات خود صادق نیست.


                  یک دیپلمات در تهران به «ایران هسته ای » گفت: «آمانو صادق نیست. ما اعلام کرده ایم اگر مدالیته بین ایران و آژانس نهایی شود بازرسان بلافاصه می توانند از پارچین بازدید کنند. اگر آمانو واقعا راست می گوید و نگران آن است که توان راستی آزمایی آژانس در پارچین مخدوش شود، چرا مدالیته را نهایی نمی کند و شخصا بارها در روند مذاکرات فنی و حقوقی ایران و دبیرخانه آژانس اختلال ایجاد کرده است»؟


                  اشاره این دیپلمات به مدالیته ای است که ایران و آژانس اکنون بر سر آن در حال مذاکره هستند و این مدالیته نهایتا معلوم خواهد کرد که ایران و آژانس دقیقا چگونه باید موضوع ابعاد احتمالی نظامی (pmd) را حل کنند.


                  ایران و آژانس اکنون حدود یک سال است که درباره این مدالیته مذاکره می کنند اما به دلیل بهانه جویی های آمانو این مدالیته هوز نهایی نشده است.


                  دور بعدی مذاکرات ایران و آژانس در این باره روز 23 آذر (13 دسامبر) در تهران برگزار خواهد شد.


                  دیپلمات یاد شده گفت: «به عنوان نمونه همانطور که دکتر سلطانیه در نطق اخیر خود در شورای حکام اشاره کرد آژانس هنوز با ارائه اصل اسناد به ایران موافقت نکرده در حالی که این یک درخواست بدیهی از جانب ایران است که بتواند اصل اسنادی را که بابت آنها متهم شده دریافت کند».


                  تعلیل عمدی آمانو در نهایی کردن مدالیته با آن بهترین دلیلی است که نشان می دهد ابراز نگرانی های پی در پی وی درباره پارچین را چندان نباید جدی گرفت.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • mavi_deniz
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 518

                    #4014

                    کیهان: انقلابيون فرسوده قصد دارند رهبر معظم انقلاب را به نوشيدن جام زهر وادار سازند

                    به نظر ميرسد انقلابيون فرسوده در اين برهه حساس قصد دارند تا با مهندسي هدفمند اوضاع كشور و اعمال فشار همه جانبه به رهبر معظم انقلاب، به خيال خود ايشان را به نوشيدن جام زهر عقب نشيني، دست كشيدن از مواضع انقلابي و مذاكره با آمريكا وادار سازند.
                    متن کامل این یادداشت به این شرح است.
                    هنوز يادمان نرفته است. در بحبوحه فتنه سال 88 بود كه رهبر معظم انقلاب اصطلاح «انقلابي فرسوده پشيمان» را در وصف آن دسته از شخصيت هايي به كار برد كه در طول سالهاي سپري شده از عمر انقلاب اسلامي رفته رفته دچار خمودگي و ركود گرديده و انگيزه هاي لازم را براي تداوم مبارزه با استكبار از دست دادهاند. انقلابيون فرسوده طي اين سالها همواره با اتخاذ رويكردي عملگرا، راهبرد مدارا و نرمخويي و برقراري روابط حسنه با دشمنان انقلاب را دنبال ميكردند.

                    به باور انقلابيون فرسوده از آنجايي كه كشورهاي غربي بيشترين ميزان قدرت و ثروت جهاني را در اختيار دارند، مقاومت در برابر آنها ثمربخش نخواهد بود و لذا براي پيشرفت و كسب وجهه در محيط بين الملل و مصون ماندن از تهديدات ابرقدرت ها، چاره اي جز كرنش، عقب نشيني و كوتاه آمدن نيست. اين قبيل افراد بالأخص در دوران هشت ساله حاكميت جريان اصلاحات بر فضاي سياسي كشور، تلاش بسياري را با هدف عادي سازي مناسبات ايران با غرب به ويژه آمريكا به كار بستند.

                    شايد تا چندي پيش چنين تصور ميشد كه انقلابيون فرسوده را تنها بايد در اردوگاه اصلاح طلبان سراغ گرفت اما حوادث سالها و خصوصاً ماه هاي اخير نشان داد كه عارضه فرسودگي و از دست دادن انگيزه هاي مبارزاتي، منحصر به هيچ گروه و جريان سياسي خاصي نيست و همه سياسيون نظام از هر طيف و جناحي همواره در معرض ابتلا به اين عارضه هستند.

                    امروز انقلابيون فرسوده حاضر در حلقه هاي قدرت جمهوري اسلامي مصرانه به دنبال ترويج اين نظريه انحرافي مي باشند كه در شرايط كنوني، دو جريان معارض در كشور روياروي هم صف آرايي كرده اند: يكي جريان معتدل، صلح طلب و تجددخواه كه طرفدار برقراري ارتباط با غرب و حل مشكلات في مابين براي رفع فشارها و تحريم هاست و مورد حمايت گروهي در دولت ، اصلاح طلبان، نخبگان، تكنوكرات ها و بسياري از سياسيون سرشناس قرار دارد و ديگري جريان متصلّب سازش ناپذير و استكبارستيز كه خواستار تداوم مقاومت در برابر غرب و تحمل فشار تحريم ها مي باشد و مورد حمايت رهبر معظم انقلاب است.

                    دستاويز انقلابيون فرسوده براي قبولاندن باورهاي خود به جامعه و به رهبر معظم انقلاب مسئله «تحريم ها» است.

                    آنها با بزرگنمايي اثرات تحريم هاي مالي و اقتصادي آمريكا و اتحاديه ي اروپا مدام بر اين نكته اصرار مي ورزند كه فشار ابرقدرتها بر جمهوري اسلامي به ميزان غيرقابل تحملي افزايش يافته و ديگر نمي توان در برابر آن مقاومت نمود.

                    اين قبيل تحليل هاي سطحي دقيقاً مصداق بازي كردن در زميني است كه توسط دشمنان انقلاب طراحي شده است زيرا به اذعان صريح دولتمردان غربي، كار ويژه اصلي تحريمها اين است كه با به ستوه آوردن مردم ايران و دامن زدن به نارضايتي هاي اجتماعي نهايتاً رفتار محاسباتي رهبران جمهوري اسلامي را تغيير دهد.

                    به نظر ميرسد انقلابيون فرسوده در اين برهه حساس قصد دارند تا با مهندسي هدفمند اوضاع كشور و اعمال فشار همه جانبه به رهبر معظم انقلاب، به خيال خود ايشان را به نوشيدن جام زهر عقب نشيني، دست كشيدن از مواضع انقلابي و مذاكره با آمريكا وادار سازند.

                    آنها مي خواهند با ارائه تحليل هاي غلط و مرتبط كردن تمامي مشكلات به تحريم هاي خارجي، فضاي جامعه را ملتهب و ناامن كرده و احساسات عمومي را تحريك نمايند تا رهبر معظم ناچار گردد براي حفظ منافع كشور و مصالح انقلاب به خواسته هاي آنان تن دهد.

                    «توطئه جام زهر» اولين بار در دوران مديريت اصلاح طلبان بر قوه مجريه و مقننه به اجرا گذاشته شد. در بهار 1382 و پس از تهاجم نظامي آمريكا به عراق، 127 نفر از نمايندگان مرعوب و سازشكار مجلس ششم كه از عربده كشي هاي آمريكا در منطقه خاورميانه شديداً به وحشت افتاده بودند، با نوشتن نامه اي خطاب به رهبر معظم انقلاب ضمن ارائه تصويري غيرواقعي و نااميدكننده از شرايط داخلي كشور و بزرگ نمايي تهديدات خارجي، ايشان را به پذيرش راهكار سازش و تسليم در برابر ابرقدرتها فراخواندند و البته اين توطئه با درايت و هوشمندي رهبر آگاه و پايداري مردم خنثي گرديد .

                    در مقابل اين انقلابيون فرسوده و پشيمان كه بقاي خود و كشور را در گرو سازش با خصم مي پندارند، رهبر معظم انقلاب همواره مواضع خود را برمبناي منطقي روشن اتخاذ كرده اند و به موجب همين منطق، راهبرد ثابت و خدشه ناپذيري را براي هدايت كلان نظام جمهوري اسلامي در مسير صعب العبور فراروي آن برگزيده اند. ايشان در همان دوران جلوس جريان اصلاحات بر كرسي قدرت اجرايي و تقنيني كشور با طرح مسئله «حد يق ف»، سازشكاران را متوجه عواقب مطالباتشان نموده و مقتدرانه راه را بر باج خواهي آنان از انقلاب اسلامي سد كردند:

                    من اين موضوع را بارها به بعضي از مسئولاني كه دچار وسوسه و واهمه هايي بودند، گفته ام كه حد يقف فشار آمريكا كجاست؟ آن را مشخص كنيد، كه اگر به آن جا رسيديم، ديگر بعد از آن هيچ فشاري عليه ما نخواهد بود. من عرض كنم حد يقف كجاست؟ آن جايي است كه شما ـ كه چنين حقي را نه شما داريد، نه من ـ از طرف ملت ايران اعلام كنيد كه ما اسلام، جمهوري اسلامي و حكومت مردمي را نمي خواهيم؛ هر كسي كه شما مصلحت مي دانيد، بيايد در اين مملكت حكومت كند! اين حد يق ف است؛ اول اسارت مملكت. مگر مي توانيم؟ من و شما مگر مي توانيم مملكت را به دست دشمن بدهيم؟ مگر ما چنين حقي داريم؟ اين ملت ما را براي اين سر كار نياورد.(1)

                    رهبر معظم انقلاب در طول سالهاي اخير نيز همواره با اين شبهه انحرافي انقلابيون فرسوده كه راهبرد مقاومت جمهوري اسلامي موجب تحريك دشمن و تشديد فشارها بر كشور ميگردد به مقابله برخاسته اند. براي مثال ايشان در سال گذشته در جمع مسئولان نظام صراحتاً اظهار داشتند:

                    اينجور نيست كه حالا ما چون ايستادگي كرديم، چون استقامت به خرج داديم، بگوييم اينها را سر لج آورديم؛ نه. يك روزي در خطابه هاي مسئولين مان مناقب آمريكا ذكر مي شد، همان روزها رئيس جمهور وقت آمريكا با سبكسري تمام، ايران را به عنوان محور شرارت معرفي كرد... هر وقت ما كوتاه آمديم، يك خرده اي سست برخورد كرديم، آنها پرروتر شدند. نخير؛ ايستادگي جمهوري اسلامي و تصريح به شعارها و مباني انقلاب عزت ما را در دنيا بيشتر كرده است.(2)

                    رهبر معظم انقلاب ترس از شعارهاي مكتبي و انقلابي را نشانه ريزش و خستگي انقلابيون فرسوده و شك آنان به مواضع گذشته خود مي دانند:
                    ريزشهايي وجود دارد؛ كساني هستند كه از راه برمي گردند؛ كساني هستند كه احساس خستگي مي كنند؛ كساني هستند كه به گذشته خودشان شك مي كنند؛ كساني هستند كه به لبخند دشمنان و فريب دغلكاران از راه در مي روند.(3) امروز در محيطهاي روشنفكري، كساني هستند با شكل هاي گوناگون، با قد و قواره هاي گوناگون، اينها ما را از شعارهاي مكتبي برحذر مي دارند؛ دوران اوج شعارهاي مكتبي را كه دهه ي 60 است، زير سؤال مي برند؛ امروز هم از تكرار شعارهاي مكتبي و شعارهاي انقلابي و اسلامي، خودشان واهمه دارند و مي خواهند در دل ديگران واهمه بيندازند؛ مي گويند آقا، هزينه دارد، دردسر دارد، تحريم دارد، تهديد دارد.(4) يكي ديگر از موضوعاتي كه اخيراً به كراّت از زبان انقلابيون فرسوده شنيده مي شود، خسته شدن و به ستوه آمدن مردم است. آنان به بهانه هاي گوناگون در اظهارات خود چنين وانمود مي كنند كه سالها زندگي در شرايط فشار و تحريم، مردم ايران را خسته و دلزده كرده و انگيزه هاي آنان را براي پيگيري آرمانهاي انقلابي تحليل برده است. لذا مردم ديگر حاضر به تحمل بار تبعات سياست هاي انقلابي و ضد استكباري جمهوري اسلامي نبوده و خواستار عقب نشيني رهبران نظام و حل و فصل مشكلات با غرب براي رفع تحريم هاي فلج كننده هستند. اما بررسي فضاي حاكم بر جامعه و مشاهده رفتارهاي مردم، خلاف اين ادعاها را نشان مي دهد. حماسه ماندگاري كه مردم استان خراسان شمالي در استقبال از رهبر معظم انقلاب آفريدند، دليل روشني بود بر اين حقيقت كه علي رغم تمامي فشارها، توطئه ها و طراحي هاي دشمنان براي ايجاد شكاف ميان دولت و ملت و تضعيف سرمايه اجتماعي انقلاب، ايرانيان غيرتمند خصوصاً جوانان نسل دوم و سوم همچنان سرزنده و پرنشاط و با حفظ روحيه انقلابي خود مهياي دفاع از آرمانها و ارزشها هستند.

                    رهبر معظم انقلاب با تأكيد فراوان بر نشاط، سرزندگي، انگيزه مندي و آماده بكاري مردم، خستگي را ويژگي انقلابيون فرسوده مي دانند كه قصد دارند آن را به مردم نيز تسري بخشند. ايشان مي فرمايند:
                    متأسفانه بعضي از تريبون دارهاي داخل هم بر طبق ميل دشمن ـ نمي گوييم عمداً؛ غفلتاً ـ حرف مي زنند. بعضي ها خودشان خسته شده اند، مي گويند مردم خسته اند! مردم خسته نيستند. مردم در ميدان و در صحنه حاضرند؛ آماده كارند.(5)

                    رهبر معظم انقلاب همچنين مي كوشند تا با روشنگري براي مردم اين شبهه القايي انقلابيون فرسوده در خصوص ارتباط تحريم هاي غرب با فعاليتهاي هسته اي جمهوري اسلامي را پاسخ گويند. ايشان اظهار مي دارند:
                    امروز دشمنان ما ـ چه دولت آمريكا، چه بعضي از دولتهاي اروپائي ـ تحريم را مرتبط كرده اند به مسئله ي انرژي هسته اي. دروغ مي گويند. آن روزي كه اينها تحريم ها را برقرار كردند، انرژي هسته اي در كشور نبود؛ صحبتش هم نبود. آنچه كه اينها را از ملت ايران عصباني مي كند و به اين جور تصميم ها وادار مي كند... اين روحيه ي عدم تسليم كه به بركت اسلام و قرآن در ملت ايران به وجود آمده، اين است كه آنها را عصباني مي كند... وانمود مي كنند كه اگر ملت ايران از انرژي هسته اي صرفنظر كند، تحريم ها برداشته مي شود. دروغ مي گويند.(6)

                    رهبر معظم انقلاب با مديريت هوشمندانه خود همواره به انقلابيون فرسوده نشان داده اند كه در جايگاه ولي فقيه بر سر حفظ مصالح نظام اسلامي حاضر به مسامحه با هيچ شخص يا گروهي نيستند. بنابر منطق روشن معظم له، در نظام اسلامي اصالت نه با اشخاص بلكه با اصول و ارزشهاي ايدئولوژيك است و بالطبع مشروعيت افراد همواره منوط به حركت بر وفق اصول و ارزشها خواهد بود.

                    رهبر معظم انقلاب به عنوان دانش آموخته مكتب سرخ عاشورا سالها پيش تكليف خود را به وضوح با همه انقلابيون فرسوده اي كه بنا دارند ايشان را به نوشيدن جام زهر فرابخوانند روشن كرده اند: «اين جا اگر دشمن زياد فشار بياورد، حادثه كربلا اتفاق خواهد افتاد.»(7)

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #4015
                      هشدار آمریکا به ایرانیان دارای تابعیت دو گانه درباره سفر به ایران

                      وزارت امور خارجه ایالات متحده طی بیانیه تازهای به افرادی که دارای تابعیت دوگانه ایرانی-آمریکایی هستند در مورد سفر به ایران هشدار داد و از آنها خواست تا در انجام سفرهای غیر ضروری به ایران احتیاط کنند.

                      وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای که روز جمعه ۱۷ آذر، هفتم دسامبر، بر روی وبسایت خود منتشر کرد نوشت که «برخی عناصر در ایران همچنان نسبت به ایالات متحده رویهای خصمانه دارند و در نتیجه آن، شهروندان آمریکایی ممکن است حین مسافرت یا اقامت در ایران با آزار و اذیت و یا بازداشت مواجه شوند.»

                      این بیانیه میافزاید که شهروندان ایرانی-آمریکایی «ممکن است هنگام ترک ایران با مشکل مواجه شوند» و تأکید میکند که از آنجا که جمهوری اسلامی ایران تابعیت آمریکایی شهروندان ایرانی را به رسمیت نمیشناسد، اجازه دسترسی ایالات متحده به این شهروندان بازداشتشده را نیز نمیدهد.

                      در بخش دیگری از این بیانیه آمدهاست: «شهروندان آمریکایی که قصد سفر به ایران دارند باید همواره در جریان خبرهای داخلی کشور باشند و در انجام سفرهای غیرضروری خود، احتیاطات لازم را به عمل بیاورند.»

                      این بیانیه ادامه میدهد: «از سال ۲۰۰۹ مقامهای ایرانی از ترک ایران توسط شماری از شهروندان ایرانی-آمریکایی جلوگیری کردهاند که در مواردی چندین ماه به طول انجامیده است؛ این شهروندان شامل روزنامهنگاران و دانشگاهیانی میشود که برای دلایل شخصی یا حرفهای به ایران سفر کردهبودند.»

                      وزارت خارجه آمریکا میافزاید: «مقامهای ایرانی همچنین شهروندان آمریکایی را به اتهامات مختلفی چون جاسوسی و تهدید امنیت ملی به طور ناعادلانه دستگیر کردهاند،» و بنابر این «شهروندان آمریکایی ایرانیتبار پیش از برنامهریزی برای سفر خود، باید ریسک اینکه هدف اینگونه اقدامات مقامهای ایرانی قرار بگیرند را مد نظر داشته باشند.»

                      وزارت خارجه ایالات متحده در ادامه هشدار میدهد که برخی مناطق مرزی ایران ازجمله در بلوچستان، مناطق کردنشین شمال غرب، و مناطق نزدیک به مرز عراق برای سفر شهروندان آمریکایی «همچنان ناامن» است.

                      در بخش دیگری از این بیانیه آمدهاست که سرکوب اقلیتهای مذهبی نظیر بهاییان در ایران ادامه دارد و به شهروندان ایرانی-آمریکایی هشدار میدهد که «مسلمانان تغییر دین داده و همچنین کسانی که مسلمانان را ترغیب به تغییر دین کنند [در ایران] دستگیر شده و آزار و اذیت میشوند.»

                      این بیانیه در پایان تأکید میکند که دسترسی کنسولی سفارت سوئیس در تهران که حافظ منابع آمریکا در ایران بهشمار میآید نیز به شهروندان ایرانی-آمریکایی «بسیار محدود» است و هرگونه اقدام کنسولی از جانب آن سفارتخانه ممکن است زمان درازی طول بکشد.

                      وزارت خارجه آمریکا مینویسد که این بیانیه حاضر، جانشین بیانیه پیشین این وزارتخانه درخصوص سفر به ایران است که در تاریخ ۲۷ آوریل ۲۰۱۲ منتشر شده بود.

                      در سالهای اخیر چندین شهروند ایرانی-آمریکایی ازجمله نازی عظیما، کیان تاجبخش، امیر حکمتی، و رضا تقوی به اتهامهای مختلف در ایران بازداشت شده و مورد آزار قرار گرفتهاند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #4016
                        تردید درباره امکان دستیابی ایران به موشک قارهپیما تا سال ۲۰۱۵

                        از زمانی که ایران ماهواره امید را با استفاده از موشک ایرانی به مدار زمین فرستاد، کشورهای غربی بارها از توسعه برنامه موشکی ایران ابراز نگرانی کرده اند


                        در حالی که سازمانهای اطلاعاتی آمریکا، از سال ۱۹۹۹، همواره بر امکان دستیابی ایران به موشک بالستیک قارهپیما تا سال ۲۰۱۵ تأکید کردهاند، گزارشی که اخیرا در اختیار کنگره آمریکا قرار گرفته، میگوید ایران احتمالا نمیتواند تا سال ۲۰۱۵ به این موشک دست پیدا کند.

                        به گزارش خبرگزاری رویترز، در این گزارش، که روز پنجشنبه، ۱۷ آذر ماه منتشر شده، آمده است که به نظر میرسد ایران برای رسیدن به «هدف» ساخت موشک تا سال ۲۰۱۵، کمکهای لازم را از سوی کشورهایی چون «چین و روسیه» دریافت نمیکند.

                        این گزارش ۶۶ صفحهای که از سوی «مرکز تحقیقاتی کنگره» که منحصرا با قانونگذاران آمریکایی همکاری میکند، تهیه شده با این توضیح میافزاید: «این که ایران تا سال ۲۰۱۵ قادر به دستیابی به موشک بالستیک قارهپیما شود، به شدت نامشخص است.»

                        گزارش مزبور در حالی منتشر شده است که آژانسهای اطلاعاتی آمریکا از سال ۱۹۹۹ تا کنون همواره تأکید کردهاند که ایران تا سال ۲۰۱۵، با دریافت کمکهای خارجی، موشک بالستیک قارهپیما تولید خواهد کرد.

                        در گزارش سال ۲۰۱۲ کنگره در این خصوص آمده بود: «در صورت دریافت کمکهای خارجی کافی، ایران احتمالا تا سال ۲۰۱۵، از لحاظ فنی قادر به آزمایش موشک بالستیک قارهپیما میشود.»

                        با اینحال گزارش داخلی ۱۷ آذرماه کنگره با تأکید بر نرسیدن کمکهای لازم به ایران این تاریخ را زیر سوال میبرد.

                        در همین زمینه خبرگزاری رویترز نیز میافزاید که با توجه به تحریمهای سنگینی که علیه ایران به اجرا درآمده، دستیابی ایران به اجزا و مواد موشک مورد نظر، به شدت دشوار است.

                        استیون هیلدرِت، متخصص در موشکهای دفاعی نیز میگوید که ایران تا کنون پرواز آزمایشی مربوط به موشکهای قارهپیما را انجام نداده است.

                        از زمانی که ایران نخستین ماهواره خود را با استفاده از موشک ایرانی به مدار زمین فرستاد، کشورهای غربی بارها از توسعه برنامه موشکی ایران ابراز نگرانی کردهاند.

                        جمهوری اسلامی بهمنماه ۱۳۸۷ ماهواره امید را که آنرا ماهوارهای «پژوهشی و مخابراتی» توصیف کرده، با استفاده از فنآوری بومی به فضا پرتاب کرد. از آن زمان تا کنون ایران دو ماهواره دیگر، نوید و رصد را نیز در مدار زمین قرار داد.

                        آمریکا از آن زمان تا کنون بارها از توسعه توانایی موشکی جمهوری اسلامی ابراز نگرانی کرده و این اقدام را ناقض قطعنامههای شورای امنیت دانسته است.

                        قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت ایران را از هرگونه فعالیت مرتبط با موشکهای بالستیک و موشک با توانایی حمل کلاهک هستهای منع کرده است.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #4017
                          تحریم طلا حربه جدید غرب علیه ملت ایران

                          اکونیوز:دبیرکمیسیون اقتصادی مجلس درخصوص تلاش سناتورهای آمریکایی برای تصویب بسته تحریمی جدید علیه کشورمان گفت:تحریم طلا به مانند بقیه تحریم هایی که غرب در نظر گرفته بی تاثیر است.

                          به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،"ابراهیم نکو" در گفت وگوبا اکونیوز بابیان مطلب فوق افزود:تحریم طلا بسته جدید تحریم هاازسوی غرب علیه ایران می باشد، تحریم طلا بر بدنه ی اقتصاد کشوربی تاثیر خواهد بود و با اعمال این تحریم کشور دچار هیچ خللی نخواهد شد.

                          نماینده مردم بهارستان و و رباط کریم در ادامه گفت:مردم ایران طی سال های پس از پیروزی انقلا ی اسلامی به عینه ثابت کردند که کشور مادر طول سی چند سال موانع بزرگی را از سر راه برداشته است و توانسته است خود را با تحریم ها وقف دهد زیرا کشور ایران در طی این سالیا ن با تحریم های گوناگون دست و پنجه نرم می کند.

                          دبیر کمیسیون اقتصادی در ادامه افزود: با توجه به بسته ی جدید تحریم ها ازسوی غرب در برابر ایران مردم باید توجیه شوند که تحریم ها برایران تحمیل شده و مسئولین از این تحریم ها استقبال نمی کنند و به تحریم ها به عنوان یک فرصت نگاه کنند زیرا بااین نگاه می توانند استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران را هر چه بیشتر سازند.

                          وی با توجه به شرایط فعلی اقتصاد کشورخاطر نشان کرد:در حال حاضر باید اقتصاد مقاومتی در روح اقتصاد کشور دمید تا بتوانیم در برابر تحریم ها سربلند شویم .

                          نماینده مردم بهارستان گفت: با توجه به اینکه آگاهی مردم بردشمنی های غرب نسبت به ایران حتی از مسئولین نیز جلوتر است و به خوبی میدانند که سابقه ی حضور آمریکا سابقه ی تجاوز گرانه ای بوده و این موضوع از ذهن مردم پاک نخواهد شد .

                          نکو در ادامه گفت:مردم با توجه به شناختی که از شرایط اقتصادی دارند با بهره گیری از فرصت هایی که در بخش تولید کشور وجود دارد و صرفه جویی هایی که در این راستا انجام خواهند داد شاهد موفقیت ها ی هر چه بیشترکشورمان خواهیم بود و دولت هم باید در این زمینه یارو یاور مردم باشد و فعالیت های اقتصادی را به مردم بسپارد و خود به وظیفه ی نظارت و کنترلی بپردازد تا بتوانیم همانند 8 سال دفاع مقدس، غیرتمندانه در مقابل دشمن بایستیم وتحریم ها را پشت سر گذاریم.

                          دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس افزود:مردم به این تحریم ها عادت کردند و این تحریم ها برای ملت ایران عملکرد جدیدی نیست .بنابراین دولت باید با مدیریت و برنامه ریزی منسجم بتواند اقتصاد کشور را به سوی تولید سوق دهد و با حمایت از کار و سرمایه ایرانی و کاهش واردات به سمت خود کفایی حرکت کنیم و مانند گذشته با موفقیت تحریم ها را پشت سر گذاریم.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #4018
                            مذاکرات هستهای چگونه به نتیجه خواهد رسید؟


                            به تازگی گزارشی در مؤسسه حمایت از صلح بینالملل کارنگی منتشر شده که سروصدای بسیاری در رسانههای خارجی به پا کرد. این گزارش که به امضای چهل تن از مقامات ارشد آمریکایی رسیده، تأکید کرده است که هر گونه توافق هستهای با ایران در دور جدید مذاکرات، بسته به برداشته شدن یا لحاظ کردن تخفیف در تحریمهاست؛ اما به باور برخی صاحبنظران در این گزارش، این اروپاست که باید گام در این راه بگذارد.

                            به گزارش «تابناک»، متخصصان مباحث تحریم بر این باورند که پیشرفت در مذاکرات هستهای پیش روی ایران با ۵ + ۱، شاید بیش از هر چیز، مستلزم این باشد که اتحادیه اروپا، تحریم نفتی ایران را سبک کند.

                            بر پایه این گزارش، در سه دهه گذشته، ایالات متحده اقدام به وضع تحریمهای سنگین و پیچیدهای علیه ایران کرده که اکنون عقب کشیدن از آنها تقریباً شدنی نیست؛ این موضوعی است که «بیل رینش»، رئیس شورای ملی تجارت خارجی ایالات متحده به آن اشاره کرده و در پاسخ به این پرسش که چنانچه ایران بر محدودیت غنیسازی اورانیوم توافق کند، دولت اوباما باید چه کار کند، گفت: نخستین کاری که باید اوباما و دولتش انجام دهند، درخواست از اتحادیه اروپا برای تسهیل و تخفیف در تحریمهاست. ایرانیان خواهان حمایتهای عمومی در بحث تحریمها هستند و این چیزی است که تحت قانون کنونی تحریمهای ایالات متحده شدنی نیست.

                            این گزارش میافزاید، رینش که معاون اسبق وزارت بازگانی آمریکاست، یکی از چهل مقام ارشد و برجستهای است که گزارش اخیر «هزینه و فایده تحریمهای بینالمللی علیه ایران» را امضا کرده است؛ این گزارش که روز پنجشنبه هفته گذشته در بنیاد حمایت از صلح بینالملل کارنگی منتشر شده، هیچ پیشنهادی درباره سیاستگذاری در این موضوع نکرده است.

                            این گزارش بیش از هر چیز به دشواری واکاوی اقدامات آمریکا علیه سیاستهای ایران از برنامه هستهای گرفته تا حمایت از گروههایی که به ادعای آمریکا تروریست هستند، پرداخته است.

                            رینش در این گزارش با اشاره به این که تحریمهای آمریکا علیه ایران، شامل چندین قانون گوناگون میشود ـ که مجموعه دستورهای رؤسای جمهور آمریکا علیه ایران را از انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ مدون کرده ـ بر این باور است، این قوانین که در سالهای اخیر بسیار گسترده شده، ماهیتی سفت و سخت به تحریمها داده است.

                            وی از سویی در این گزارش مستقیم اشاره کرده است که بدون پیشنهاد مشوقی اساسی به ایران ـ که شامل تخفیف در تحریمها باشد ـ دستیابی به یک توافق هستهای بسیار مشکل و دور از ذهن است.

                            همچنین در بخشی از این گزارش آمده است، هر چند فشار تحریمها میتواند ایران را بر سر میز مذاکره بکشاند، هیچ تضمینی نیست که این فشارها باعث شود تا ایران تغییری در سیاستهای خود پدید آورد.

                            آنچه رینش در گزارش بر آن تأکید کرده این است که: اگر قرار باشد ایران شواهدی حاکی از تمایل خود به ایجاد تغییراتی در برنامه هستهایش نشان دهد، بیگمان انتظار دارد که آمریکا و همپیمانانش، پیشنهاد طرحی برای کاهش تحریمها داشته باشند. نبود یک پاسخ مشخص و مثبت از سوی غرب، انگیزه رهبران ایران برای پیشرفت در مذاکرات را به کلی از میان خواهد برد.

                            در میان دیگر افرادی که به امضای این گزارش مبادرت کردهاند، نام افراد برجسته دیگری نیز دیده میشود: چاک هگل، سناتور سابق جمهوری خواه که برای تصدی پستی در کابینه دوم اوباما نیز مورد توجه است، سفرای سابق آمریکا از جمله: توماس پیکرینگ، فرانک ویسنر، ویلیام لوئرس و ویلیام میلر.

                            همچنین نام مقامات ارشد نظامی و امنیتی همچون مایکل هایدن، رئیس سابق سی آیای و ژنرالهای بازنشسته همچون گرگوری نیوبولد و آنتونی زینی نیز در میان امضا کنندگان گزارش دیده میشود.

                            کنت کاتزمن، متخصص مباحث تحریم نیز بر این باور است که آمریکا احتمالاً به دنبال متقاعد کردن اروپا برای کاهش تحریمها خواهد بود؛ اما برای این کار، دولت اوباما باید به دنبال راهکارهایی باشد تا از جریمه شرکتهای اروپایی که اقدام به خرید نفت ایران میکنند، پرهیز کند. کاتزمن راهکار این مسأله را در اقدام دولت اوباما برای توسعه استثناها از تحریم نفتی ایران میداند.

                            وی با اشاره به مشکلات حقوق بشری ناشی از تحریمها گفت: هرچند ایالات متحده کارهایی برای تسهیل ورود دارو و کالاهای اساسی به ایران کرده، قانون تحریمها موجب شده است که مؤسسات مالی آمریکا، از انجام هر گونه مراوده مالی با ایران خودداری کنند.
                            «بسیاری از این بانکها، هیچ دلشان نمیخواهد نامشان در رسانهها بیاید».

                            در این گزارش تأکید شده است که این گونه موارد حقوق بشری، منجر به آن میشود که تحریمها علیه ایران، تأثیرات جانبی منفی داشته باشد:

                            «تحریمهای کنونی این ظرفیت را دارد که منجر به فاجعههای انسانی شود که به لحاظ اخلاقی بسیار نکوهیده است و میتواند تلاش برای جلب حمایت بینالمللی از تحریم را زیر سؤال ببرد و همچنین چهره و اعتبار جهانی ایالات متحده را از میان برده و حمایتها و اتحادهایی در راستای منافع شهروندان ایرانی ایجاد کند».

                            گفتنی است، این گزارش در حالی منتشر شده که به تازگی سنای آمریکا بسته جدید تحریمی علیه ایران را تصویب کرده که مورد مخالفت اوباما و کاخ سفید قرار گرفته است.

                            پیش از این مقامات کشور، هر گونه توافق در مذاکرات هستهای را بسته به برداشته شدن تحریمها دانسته و بر همین اساس نیز پیشنهاد آمریکا برای توقف غنیسازی در قبال دریافت تجهیزات صنعت هواپیمایی و تکنولوژی صلحآمیز هستهای را رد کرده بودند.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #4019
                              "احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران در سال 2013"

                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیپلماسی ایرانی نوشت: دو مقام سابق در سیاست خارجی آمریکا در گفت و گو با روزنامه تایمز اسرائیل مدعی شده اند در صورت حل نشدن دیپلماتیک بن بست جاری بر سر مساله هسته ای ایران در اوایل سال آینده میلادی، این مساله به روش نظامی در اواخر سال 2013 ، فیصله پیدا می کند.

                              دنیس راس، نماینده سابق دولت کلینتون در امور خاورمیانه که تا نوامبر 2011 مشاور عالی اوباما در امور ایران در شورای امنیت ملی بود، در این زمینه می گوید:به گمان من در صورتی که دیپلماسی در بازداشتن تهران از تولید سلاح هسته ای موثر واقع نشود، دولت آمریکا از نیروی نظامی استفاده خواهد کرد.

                              جیمز جفری، مشاور سابق امنیت ملی، در دو سال گذشته و سفیر آمریکا در عراق نیز با دیدگاه راس موافق است. جفری می گوید، فکر می کنم نخستین انتخاب اوباما چارچوب مذاکره ای باشد. اما در صورت شکست آن ما به سوی حمله گام برخواهیم داشت.

                              وی افزود: به هر ترتیب یا ایرانیان برنامه های هسته ای هود را تا نیمه نخست سال 2013 متوقف می کنند، یا اینکه تا این زمان به مقادیر کافی اورانیوم غنی شده برای تولید سلاح دست پیدا می کنند. به عقیده من در صورتی که گزینه مذاکره به نتیجه نرسد، ایرانیان به واقع وارد باشگاه هسته ای خواهند شد و این زمانی است که رئیس جمهور برای اقدام نظامی علیه ایران دست به کار می شود.

                              راس و جفری هر دو در پاسخ به این پرسش که آیاد آمریکا یا اسرائیل اقدام پیشگیرانه علیه برنامه های هسته ای ایران انجام خواهند داد یا خبر، گفتند: بله. آنها همچنین خاطرنشان کردند که این اقدام نظامی در سال 2013 انجام خواهد شد.

                              این در حالی است که در اوایل سال جاری نیز موضوع اقدام نظامی احتمالی اسرائیل علیه ایران به شدت داغ بود و برخی تحلیلگران آن را بسیار قریب الوقوع می دانستند. اما از اواسط تابستان موضع تل آویو به طور ملموسی تعدیل شد و بنیامین نتانایهو، نخست وزیر اسرائیل به طور مشخص اعلام کرد بر خلاف پیش بینی های سابق ایران تا بهار یا تابستان 2013 از خط قرمز مورد ادعای اسرائیل عبور نمی کند. این اظهارات نتانیاهو در فاصله کوتاهی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطرح شد و به این ترتیب اوباما توانست از نزدیک شدن مواضع تل آویو و واشینگتن پس از دوره ای متشنج به نفع تبلیغات انتخاباتی استفاده کند.

                              برخی تحلیلگران می گویند، اکنون انتخابات آمریکا به پایان رسیده و انتخابات اسرائیل نیز در ماه ژانویه برگزار خواهد شد و پس از آن بار دیگر زمینه برای سخن پراکنی مقامات تل آویو در مورد ایران آماده خواهد شد.

                              راس در این زمینه اظهار داشت: اولویت اوباما با موفقیت دیپلماسی است اما وی قادر است و می تواند اقدام نظامی نیز انجام دهد. به گفته وی ، اگر موضع اوباما استفاده از گزینه نظامی نبود، با هدف مهار ایران هسته ای موافقت می کرد. اما او این کار را نکرد. او هدف بازدارندگی را دنبال کرد که لزوما به معنی استفاده از گزینه نظامی نیست اما می تواند این گزینه را همچنان روی میز نگاهدارد. در واقع این به این معنی است که اگر دیپلماسی موفق نشود ، برای اقدام آماده هستیم.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #4020
                                مدير کل آژانس بين المللي انرژي اتمي در يک جلسه پرسش و پاسخ در شوراي روابط خارجي آمريکا به موضوع هستهاي ايران پرداخت و بار سخنان ضد و نقيض خود را تکرار کرد.

                                به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، وي گفت در سال جاري ما و ايران مذاکراتمان را بيشتر کرديم ولي تاکنون به نتيجه قطعي نرسيدهايم. در همين حال ايران به کار غني سازي اورانيوم با درجه خلوص 5 درصد و بيست درصد ادامه ميدهد و توانايي غني سازياش را هم افزايش داده است. هفته گذشته من به يکي از نمايندگان شوراي حکام گفتم اکنون فرصت مناسبي براي حل مسئله هستهاي ايران از طريق ديپلماتيک است.

                                آژانس بين المللي انرژي اتمي همچنان به مذاکره و استفاده از راه حل ديپلماتيک پايبند است. اکنون زمان آن رسيده که با در نظر گرفتن ضرورت امر همه ما بتوانيم از اين فرصت براي يافتن راه حلي صلح آميز استفاده کنيم. اما از ديد کشورهاي منطقه آسيا و اقيانوس آرام برنامه هستهاي کره شمالي هم نگران کننده است. آژانس بين المللي انرژي اتمي بيش از سه سال است که فعاليتهاي هستهاي کره شمالي را نتوانسته مورد بررسي و تاييد قرار دهد.

                                تصاوير ماهوارهاي حاکي است کره شمالي در حال ساخت راکتور آب سبک است و فعاليتهايي در زمينه غني سازي اورانيوم انجام ميدهد که مشکل ساز خواهد بود. به نظر من آژانس نقش بسيار مهمي در تاييد ماهيت برنامه هستهاي کره شمالي دارد.

                                "جورج پرکوويچ" از موسسه کارنگي و مجري اين برنامه از آمانو پرسيد: اگر شما براي دوره بعدي هم به عنوان مدير کل آژانس انتخاب شويد چه کارهايي قصد داريد انجام دهيد؟ آمانو پاسخ داد: مسئله هستهاي ايران در اولويت دستور کاري است. من اوضاع را دقيقا ارزيابي کردم و سپس موضوعاتي را که بايد با ايران مطرح کرد مشخص کردهام. اکنون شرايط و مواردي که بايد به آنها پرداخته شود مشخصاند و ما ميخواهيم با مذاکره موضوع را حل کنيم. من اميدوارم اين مسئله از طريق ديپلماتيک حل شود. ما در گزارشات خودمان هيچوقت نگفتيم که ايران سلاح هستهاي دارد. ما نگفتيم که ايران قصد دارد سلاح هسته اي توليد کند. اما گفتيم طبق اطلاعات معتبر ايران مشغول فعاليتهايي است. قبل از اينکه اين مسائل روشن شود ما نميتوانيم مطمئن باشيم که تمامي فعاليتهاي هسته اي ايران صلح آميز هستند.

                                آمانو در ادامه بار ديگر درخواست بازديد از پارچين را مطرح کرده و مدعي شد: من نميتوانم تضمين کنم که چيزي در آنجا پيدا خواهيم کرد. اما همچنان بر اين عقيده هستم که اجازه دسترسي به سايتها و مراکز موجب فهم و درک بهتر فعاليتهاي گذشته و کنوني خواهد بود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X