آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #2941
    آژانس اتمی: آمانو فعلا برنامهای برای سفر به تهران ندارد
    خبرگزاری فارس: دیده بان هستهای سازمان ملل، هرگونه سفر برنامه ریزی شده مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران با هدف از سرگیری مذاکرات هسته ای را تکذیب و اعلام کرد که آمانو فعلا برنامه ای برای سفر به ایران ندارد.

    به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «رویترز»، درحالیکه «علی اکبر صالحی» وزیر امور خارجه ایران از سفر «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران به منظور از سرگیری مذاکرات هسته ای با مقامات ایرانی خبر داده است، دیده بان هسته ای سازمان ملل امروز چهارشنبه برنامه ریزی آمانو برای سفر به ایران را تکذیب کرد.

    بر اساس این خبر، «سرگئی گس» مدیر اطلاعات عمومی آژانس اتمی اعلام کرده است: آژانس بین المللی انرژی اتمی شاهد گزارش های رسانه ای مبنی بر سفر آمانو به ایران برای بحث درباره موضوعات هسته ای بوده است. چنین برنامه ریزی هایی در حال حاضر وجود ندارد.

    خبر تکذیب سفر آمانو به ایران در حالی منتشر می شود که روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» چند روز گذشته به نقل از آمانو اینطور نوشت که: ما آماده هستیم به زودی جلسهای [با ایران] داشته باشیم، اما واقعیت این است که تا امروز هیچ تاریخ مشخصی برای این جلسه تعیین نشده است.

    بر اساس نوشته وال استریت ژورنال، مدیرکل آژانس اتمی همچنین گفته است: اگر ما [با ایران] ملاقات کنیم، این جلسه باید پربار باشد و برای چنین جلسهای به آمادهسازی مناسب نیاز است.

    انتهای پیام/ن.ص
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #2942
      رهبر انقلاب اسلامی در خصوص تحریمها خاطر نشان کردند: مسئله تحریمها، مسئله جدیدی نیست و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشته است اما دشمنان تلاش دارند تا موضوع تحریمها را بزرگ نمایی کنند و متأسفانه برخی هم در داخل با آنها همزبان میشوند.
      حضرت آیت الله خامنه ای تشدید تحریمها بر ضد ملت ایران را در چند مرحله، دلیل بی نتیجه بودن آنها خواندند و افزودند: آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، تلاش دارند تا این تحریمها را به دروغ به موضوع انرژی هسته ای مرتبط کنند در حالیکه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی که تحریمها شروع شد، موضوع انرژی هسته ای به هیچ وجه وجود نداشت.

      ایشان علت اصلی عصانیت جبهه استکبار را، تسلیم نشدن ملت ایران به برکت اسلام و قرآن دانستند و خاطر نشان کردند: به همین دلیل است که آنها با اسلام دشمنی و به پیامبر اسلام (ص) توهین میکنند.
      رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آنها به دروغ می گویند که اگر ملت ایران از انرژی هسته ای صرفنظر کند، تحریمها برداشته می شود درحالیکه علت اصلی اِعمال این تحریمهای غیر منطقی که نوعی وحشیگری نیز به حساب می آید، بغض و کینه آنها از ملت ایران است.
      حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: این تحریمها در واقع جنگ با یک ملت است اما به توفیق الهی ، دشمنان در این جنگ هم مغلوب ملت ایران خواهند شد.


      ایشان افزودند: البته تحریمها مشکلاتی را بوجود میآورند و برخی بی تدبیری ها هم ممکن است این مشکلات را افزایش دهد اما این مشکلات، مسائلی نیستند که جمهوری اسلامی ایران نتواند آنها را حل کند.
      رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نوسانات اخیر ارز و ریال و خوشحالی دشمنان ملت ایران، خاطر نشان کردند: حدود دو یا سه ساعت عده ای در دو خیابان تهران چند سطل زباله را به آتش کشیدند، و بلافاصله مسئولان برخی کشورهای غربی با کنار گذاشتن متانت دیپلماسی، به ابراز خوشحالی کودکانه پرداختند اما باید از آنان پرسید که وضع اقتصادی ایران بدتر است یا کشورهای اروپایی که از حدود یکسال پیش درگیر تظاهرات خیابانی هستند؟

      حضرت آیت الله خامنه ای خطاب به کشورهای غربی تأکید کردند: مشکلات شما به مراتب پیچیده تر از مشکلات ایران است، زیرا اقتصاد شما قفل شده است.
      ایشان افزودند: امروز یکی از مسائل مهم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مشکلات اقتصادی مردم گرفتار آن و جنبش 99 درصدی است.
      رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بدانید جمهوری اسلامی ایران با این مشکلات از پا در نمی آید و به فضل الهی بر مشکلات غلبه خواهد کرد و بار دیگر دشمنان را در حسرت شکست دادن ملت ایران خواهد گذاشت.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #2943
        بیش از نیمی از مردم امریکا مخالف حمله اسراییل به ایران

        امروز، یک نظرسنجی در امریکا نشان داد ۵۵ درصد مردم این کشور معتقدند حمله اسراییل به ایران برخلاف منافع امریکا خواهد بود.

        به گزارش رادیو فرانسه به نقل از روزنامه «جروزالم پست» چاپ اسراییل، موسسه نظرسنجی «شبلی تلهمی» به همراه موسسه انورسادات و دانشگاه مریلند با برگزاری نظرسنجی با موضوع حمله اسراییل به ایران در میان مردم امریکا اعلام کردند: ۵۵ درصد مردم امریکا معتقدند که چنین حمله ای امریکا را در موقعیت بدی قرار خواهد داد، ۳۳ درصد مردم امریکا گمان میکنند در صورت وقوع چنین حمله ای موقعیت امریکا تفاوتی نخواهد کرد و ۸ درصد از سوال شوندگان پاسخ داده اند وضعیت امریکا در منطقه در صورت حمله اسراییل به ایران بهبود خواهد یافت.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #2944
          آغاز اجرای بخش تازهای از تحریمهای آمریکا علیه ایران

          باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، فرمان اجرائی شدن تحریمهای جدید علیه ایران را امضاء کرد.

          سه ماه پس ازتصویت بسته جدیدی از تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران درکنگره آمریکا، باراک اوباما روزگذشته دستوراجرای مفاد مصوبه گنگره را به دستگاههای مربوطه ابلاغ کرد.

          به گزارش منابع خبری، این بسته تحریمی درنیمههای ماه ژوئیه سال جاری میلادی پس ازتصویب درکنگره به امضاء و موافقت رئیس جمهوری آمریکا رسیده بود.

          براساس گزارش منابع خبری بین المللی، برپایه بسته جدید تحریمها افراد و شرکت هائی که به مبادلات مالی و همچنین فروش و حمل و نقل نفت و فراوردههای نفتی ایران کمک کنند، درمعرض تحریمهای آمریکا قرار خواهند گرفت.

          به گزارش رادیو فرانسه، به نوشته روزنامه آمریکائی وال استریت ژورنال، مجازاتهای تعیین شده دراین طرح را دورزدن تحریمها علیه ایران را مسدود میکند و اهرمهای بیشتری را برای اعمال تحریم علیه اشخاص ایرانی دراختیارآمریکا قرار میدهد.

          تامی ویتور، سخنگوی شورای امنیت ملی درکاخ سفید با اشاره به نتایج تحریمها علیه ایران گفته است: درصورت عدم پایبندی ایران به تعهدات بین المللی خود درمورد برنامه هستهای این کشور «بدون شک» آمریکا و همپیمانانش بردامنه تحریمها خواهند افزود.

          درایران محمود احمدینژاد، پس از سالها انکارکمترین تاثیرتحریمها براقتصاد ایران، درمصاحبه هفته گذشته خود درتهران به تاثیرتحریمها براقتصاد ایران اعتراف کرد.

          دراین حال، وزارت دارائی آمریکا اعلام داشت که تعلیق محدود تحریم ها علیه ایران برای کمک به مناطق زلزله زده این کشور برای چهل وپنج روز دیگر تمدید می شود.

          این وزارتخانه درجریان ماه اوت گذشته به دنبال وقوع زلزله درآذربایجان شرقی تحریم ها ی ایران را به طور محدودی به حالت تعلیق درآورد. با این حال این تعلیق شامل تنها کمک های زیر سیصد هزاردلارخواهد شدو برای مبالع بالای سیصد هزاردلار نیاز به مجوز ویژه خواهد بود.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #2945
            وزیر خارجه روسیه

            حمله به ایران بی پاسخ نخواهد ماند


            وزیر امور خارجه روسیه درباره عواقب اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران هشدار داد و تاکید کرد: من درباره وقوع سناریوهای خطرناک هشدار می دهم و باید همه طرف ها را وارد گفتگو کرد.

            به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم ، سرگئی لاوروف امروز در مسکو ادامه داد : امیدواریم اقدام نظامی علیه ایران هرگز عملی نشود، چون این مسئله عواقب خطرناکی دارد.

            وی افزود: چنین اقدامی سبب می شود تمام تلاشها در زمینه حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای ایران از بین برود. البته هر اقدام نظامی واکنشی متقابل در پی دارد، اما مهم این است که ما بر مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ تمرکز داشته باشیم.

            وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تلاشها در زمینه برگزاری نشست معاونان وزیر خارجه گروه ۱+۵ و ایران ، تاکید کرد: این مسائل امیدها به باز شدن درهای مسدود را افزایش می دهد.

            وی افزود: من درباره وقوع سناریوهای خطرناک هشدار می دهم و باید همه طرفها را وارد گفتگو کرد.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #2946
              میت رامنی: تا حمله نظامی علیه ایران راه درازی داریم

              میت رامنی، رقیب انتخاباتی باراک اوباما، حمله نظامی علیه ایران را دارای چشماندازی دور دانسته اما ضمن حمایت همه جانبه از اسرائیل میگوید در صورت راهیابی به کاخ سفید چنین حملهای غافلگیرش نخواهد کرد.

              میت رامنی، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، یک روز پس از انتقاد شدید از سیاست خارجی باراک اوباما، در اظهاراتی که با لحنی معتدلتر بیان شد، اعلام کرد که هر گونه اقدام نظامی آمریکا با هدف توقف برنامههای هستهای ایران در "افقی دورتر" قراردارد.


              آقای رامنی در گفتوگویی با شبکه خبری "سی ان ان" روشن ساخت که وی نیز از "خط قرمزی" مشابه آنچه بنیامین نتانیاهو به تازگی در مجمع عمومی سازمان ملل عنوان کرد، پشتیبانی میکند. میت رامنی گفت: «برداشت خود من این است که ایران نباید توانایی تولید سلاح هستهای را داشته باشد و فکر میکنم این همان برداشتی است که بنیامین نتانیاهو نیز خواستار آن است.»
              میت رامنی که به استناد تازهترین نظرسنجیها نزد افکار عمومی از موقعیت بهتری نسبت به باراک اوباما، رئیسجمهور کنونی آمریکا برخوردار است، اضافه کرد: «اجازه دهید این را بپذیریم که پیش از آنکه هر گونه اقدام نظامی لازم شود، راه درازی در پیش رو داریم و امیدوارم که این امر هرگز لازم نشود.»


              خط قرمز برای تهران تا کجاست؟
              میت رامنی همچنین اظهار امیدواری کرد که تحریمهای شدید علیه ایران و نیز اقدامات دیپلماتیک باعث شوند تا جمهوری اسلامی راهی را در پیش نگیرد که به "گذر از خط قرمز" منجر شود.


              باراک اوباما همواره خط قرمز برنامه هستهای ایران را "به دست آوردن" بمب اتم از سوی این کشور خوانده، اما بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، در سخنان خود این خط قرمز را "توانایی" ایران برای تولید سلاح هستهای عنوان کرده است.

              نامزد جمهوریخواهان در پاسخ به پرسشی در مورد واکنش احتمالی وی در صورت حمله نظامی اسرائیل علیه تأسیسات هستهای ایران، گفت که انتظار دارد پیش از هر گونه اقدام نظامی اسرائیل از این موضوع باخبر شود. او گفت: «ما از اسرائیل حمایت میکنیم، چه در سازمان ملل و چه از لحاظ نظامی. گمان میکنم چنانچه من رئیسجمهور شوم، اقدام اسرائیل غافلگیرم نخواهد کرد.»

              میت رامنی همچنین اضافه کرد که در صورت راه یافتن به کاخ سفید دیدار با بنیامین نتانیاهودر اسرائیل، بخشی از نخستین سفر خارجی وی خواهد بود.


              او در گفتوگوی خود بر این نکته پافشاری کرد که "امید قابل توجه و چشم انداز واقعی" برای منصرف کردن ایران از در پیش گرفتن مسیری که منجر به تولید بمب اتمی خواهد شد، وجود دارد.


              اما در عین حال اضافه کرد که دستیابی به چنین نتیجهای نیاز به ارائه "قدرت واقعی از سوی آمریکا" و نیز نشان دادن "تفاهم میان آمریکا و اسرائیل" دارد.


              میت رامنی در سخنرانی خود در انستیتوی نظامی ایالت ویرجینیا (دوشنبه ۸ اکتبر/۱۷ مهر) با حمله به سیاستهای خارجی باراک اوباما او را به "بروز موقعیتی خطرناک و تیرگی" در روابط آمریکا و اسرائیل متهم کرده و گفت که برنامههای هستهای ایران هرگز تا به این حد برای آمریکا و متحدانش تهدیدکننده نبوده است.

              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #2947
                تحریم گاز ایران تأثیر چندانی بر بازار جهانی ندارد

                وزارت انرژی آمریکا میگوید در صورت تحریم واردات گاز طبیعی از ایران، بازارهای جهانی آسیب چندانی نخواهند دید. این وزارتخانه احتمال میدهد که ترکیه و آذربایجان از این تحریم بیشترین آسیب را ببینند.

                براساس یک گزارش وزارت انرژی آمریکا، تحریم گاز طبیعی ایران بر بازارهای جهانی تأثیر قابل توجهی نخواهد داشت اما امکان دارد ترکیه و بخشهایی از آذربایجان را با مشکل مواجه کند.

                این گزارش که یک نسخه از آن پیش از انتشار در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفته، با هدف بررسی گسترش تحریمهای ایالات متحده علیه ایران از جمله واردات گاز طبیعی از این کشور تهیه شده است.


                بر پایه ارزیابی وزارت انرژی آمریکا، تأثیر چنین تحریمی بر بازارهای جهانی "محدود" خواهد بود، اما این گزارش خاطر نشان کرده که در صورت ممنوعیت واردات گاز طبیعی از ایران، ترکیه میتواند در موقعیت دشواری قرار گیرد.


                ایران یکی از معدود کشورهای جهان با منابع عظیم گاز طبیعی است که بیش از ۹۰ درصد آن به واسطه قراردادهای طولانی مدت که میان ایران و ترکیه بسته شده، به این کشور همسایه صادر میشود. ارمنستان و آذربایجان به ترتیب ۶ و ۳ درصد از گاز طبیعی ایران را وارد میکنند.


                ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۹۵ شرکتهای آمریکایی را از سرمایهگذاری در بخش نفت و گاز ایران و نیز معامله با این کشور منع کرده است. گزارشها نیز حاکی از آن است که اتحادیه اروپا به دنبال تحریم صنعت گاز جمهوری اسلامی است و این تصمیم به طور رسمی در نشست وزیران خارجه این اتحادیه در روز ۱۵ اکتبر تصویب خواهد شد.


                منابع آگاه در اتحادیه اروپا گفته اند که تمامی اعضای این اتحادیه بر سر تحریم گاز ایران به توافق رسیدهاند و "آلمان، بریتانیا و فرانسه" از حامیان اصلی این اقدام به شمار میروند.

                اتحادیه اروپا از اول ماه ژوئیه سال جاری واردات نفت از ایران را تحریم کرده است.


                کشورهای غربی ایران را به ساخت مخفیانه سلاح هسته ای متهم میکنند و از اعمال تحریمها علیه این کشور به عنوان ابزاری بازدارنده بهره میجویند. ایران این ادعا را همواره رد کرده و برنامههای هستهای خود را "صلحآمیز" توصیف میکند.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #2948
                  اوباما فرمان اجرایی تحریمهای کنگره آمریکا علیه ایران را امضا کرد

                  باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، روز سه شنبه، ۱۸ مهرماه، دستور العمل اجرایی اعمال تحریمهای جدید علیه ایران را امضا کرد. کلیات این بسته تحریمی مردادماه به تصویب کنگره و امضای رییس جمهوری آمریکا رسیده بود.


                  به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بر اساس این تحریمها افراد و شرکتهایی که به مبادلات مالی و همچنین فروش و حمل و نقل نفت و فرآوردههای نفتی ایران کمک کنند، در معرض تحریم قرار میگیرند.

                  طبق این طرح همچنین در صورت تخطی شرکتها و شعبههای تجاری از موارد تحریمی، شرکتهای مادر مرتبط با شعبههای مزبور نیز میتوانند هدف تحریمقرار بگیرند.

                  به گزارش روزنامه وال استریت جورنال، مجازات های تازه راه فرار از تحریمهای فعلی علیه ایران را میبندد و برنامههای بیشتری را برای اعمال تحریم علیه اشخاص ایرانی در اختیار آمریکا قرار میدهد.

                  این طرح همچنین قدرت عمل بیشتری در اختیار خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا قرار میدهد تا تحریمها را به صورت موثرتر به اجرا در بیاورند.

                  تامی ویتور، سخنگوی شورای امنیت ملی در کاخ سفید روز سه شنبه در بیانیهای با اشاره به «نتایج گسترده» تحریمها بر ضد تهران گفت: در صورت عدم پایبندی ایران به تعهدات بینالمللی خود در قبال برنامه هستهایاش، «شکی نیست» که آمریکا و همپیمانانش بر شدت تحریمها علیه ایران میافزایند.

                  فرمان اجرای تحریمهای جدید در حالی صادر شده است که ایران در حال حاضر در شرایط اقتصادی نابسامانی قرار دارد و بازار ارز ایران در هفته های اخیر شاهد نوسانهای شدیدی بوده است.

                  در چنین شرایطی علیرغم تأکید برخی از مقام های جمهوری اسلامی بر بیتأثیر بودن تحریمها بر اقتصاد ایران، محمود احمدینژاد، رییس جمهوری ایران، تحریمها را یکی از دلایل وضعیت فعلی اقتصادی ایران میداند.

                  تحریمهای جدید آمریکا حاصل طرحهای ارائه شده از سوی دو مجلس نمایندگان و سنای آمریکا است.

                  مجلس نمایندگان آمریکا متن مورد نظر خود از تشدید تحریمها را زمستان سال ۹۰ و مجلس سنا نیز طرح خود را بهار ۱۳۹۱ آماده کرد و پس از آن این دو مجلس کوشیدندد تا طرحی هماهنگ تهیه کنند.

                  در نهایت کنگره آمریکا ۱۱ مردادماه طرح تحریمهای تازه علیه جمهوری اسلامی را تصویب کرد. این طرح ۱۳ مردادماه نیز به امضای باراک اوباما رسید.

                  هدف از این تحریمها بازداشتن ایران از دستیابی به سلاح هستهای است. غرب معتقد است که برنامه هستهای ایران دارای ابعاد نظامی است و آژانس نیز تا کنون بارها نسبت به برخی فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی ابراز شک و نگرانی کرده است.

                  این در حالی است که ایران بر صلحآمیز بودن فعالیتهای هستهای خود تأکید میکند، اگرچه تا کنون حاضر به همکاری کامل با بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشده است.


                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #2949
                    هدفهای اصلی تحریمهای تازه: صادرات گاز و بانک مرکزی


                    بنا بر گزارشهای رسمی انتظار میرود موضوع اعمال تحریمهای تازه علیه ایران که ممنوعیت واردات گاز بخش عمدهای از آن است، در اجلاس روز دوشنبه ۱۵ اکتبر شورای وزیران خارجه جامعه اروپا مطرح و پذیرفته شود. همزمان با این اقدام، سناتور جمهوریخواه، مارک کِرک، و سناتور دمکرات، رابرت مندز اعلام داشتهاند که طرح تحریم بانک مرکزی ایران را به عنوان ضمیمه لایحه بودجه وزارت دفاع آمریکا آماده میکنند.

                    با توجه به روند رایگیری در مورد پیشنهادهای قانونی در کنگره آمریکا، طرح مشترک دو سناتور یاد شده میتواند پس از انجام انتخابات ریاست جمهوری روز ۶ نوامبر در سنا مطرح و در ماه دسامبر به رای کنگره گذاشته شود.

                    قطع واردات نفت ایران از سوی جامعه اروپا از ابتدای ماه ژوئیه سال جاری، و همچنین کاهش تا روزانه ۸۰۰ هزار بشکه صادرات نفت ایران به بازارهای آسیایی نتیجه مستقیم طرح سال گذشته کرک و مندز بود که در ماه دسامبر سال ۲۰۱۱ به عنوان متمم بودجه سالانه وزارت دفاع از تصویب کنگره آمریکا گذشت.

                    هر دو سناتور آمریکایی اعلام داشتهاند که اعمال تحریمهای تازه علیه ایران را با هدف قرار دادن غیر مستقیم بانک مرکزی جمهوری اسلامی تحت فشار در دست اقدام دارند.

                    اعمال تحریمهای غیر مستقیم آمریکا علیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی، و منع صادرات گاز ایران به اروپا میتواند فشارهای کنونی علیه ایران را بهشدت افزایش دهد.

                    نتایج تحریم بانک مرکزی

                    در طرح تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی توسط آمریکا، مناسبات بانکهای خارجی با کلیه بانکهای ایرانی که با بانک مرکزی در ارتباط مالی قرار دارند، مورد تحریم قرار میگیرد.

                    در حال حاضر تنها دادوستد مالی مربوط به نقل و انتقال ناشی از خرید و فروش نفت و دریافت و پرداخت هزینه ترابری و بیمه محمولههای نفتی مشمول تخریمهای یکجانبه آمریکا و اروپا است.

                    گسترش دامنه تحریمهای بانکی فراتر از نقل و انتقالات مربوط به نفت، میتواند بر تجارت خارجی و واردات کالا توسط ایران تاثیر مستقیم بگذارد. ظاهرا بهمنظور کاهش عوارض انسانی ناشی از اعمال این طرح، واردات مواد غذایی و دارویی از شمول تحریم بانک مرکزی خارج نگاه داشته خواهد شد.

                    بر اساس برآوردهای صورت گرفته در حدود ۳۰ درصد از ذخایر ارزی ایران خارج از کشور نگاهداری میشود. اعمال تحریمهای تازه علیه بانکهای مرتبط با بانک مرکزی میتواند دسترسی ایران به این ذخایر را با مشکلات قانونی روبهرو سازد.

                    در سال ۲۰۱۰ دولت بریتانیا طی یک اقدام یکجانبه که گفته شد بهمنظور کمک غیر مستقیم به شرکت نفت بیپی و نجات طرح مشارکت با ایران در طرح گاز شاهدنیز-۲ در جمهوری آذربایجان صورت گرفت، در حدود ۳ میلیارد دلار ذخایر ارزی ایران را مسدود ساخت.

                    تحریم بانک مرکزی ایران، در اقدامی مشابه با آنچه در رابطه با ذخایر خارجی لیبی طی آخرین سال حکومت قذافی صورت گرفت میتواند زمینه توجیه قانونی بلوکه کردن ذخایر خارجی ایران را فراهم سازد.

                    نتایج تحریم صادرات گاز

                    ایران به ظاهر صادرکننده گاز طبیعی به اروپا نیست و منع واردات گاز از ایران نباید اقدامی موثر تلقی شود. مسئولان نفت و گاز ایران نیز با اشاره به این واقعیت اهمیت تحریم گازی را رد کردهاند. در باطن موضوع تحریم بهمراتب پیچیدهتر از صادرات مستقیم گاز ایران به اروپا است.

                    ایران روزانه در حدود ۳۰ میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان وارد و بین ۲۲ تا ۲۵ میلیون متر مکعب گاز به ترکیه صادر میکند. ایران همچنین روزانه در حدود ۱ میلیون متر مکعب گاز به نخجوان صادر و به همین نسبت گاز از جمهوری آذربایجان دریافت میکند.

                    روزانه تا ۲ میلیون متر مکعب گاز ایران نیز به جمهوری ارمنستان صادر میشود. در مجموع ایران نه صادرکننده، که وارد کننده خالص گاز طبیعی است.

                    انتشار جزئیات طرح جامعه اروپا نشان خواهد داد که آیا ادامه تامین قطعات و خدمات فنی مورد نیاز صنایع گاز ایران، خرید غیر مستقیم گاز ایران توسط کشور ثالث (ترکیه)، سرمایهگذاریهای مشترک با ایران (شاهدنیز-۲) و صادرات گاز ترکمستان به ایران (از راه محدود ساختن آینده صادرات گاز ترکمستان به اروپا در شمول تحریمها قرار خواهد گرفت؟

                    در صورت درج شدن این موارد در تحریمهای گازی اروپا، حفظ ظرفیت تولید و موضوع تامین گاز ایران از ترکمنستان و پرداخت هزینه واردات آن که عمدتاً از محل صادرات گاز به ترکیه صورت میگیرد میتواند نگرانیهای تازهای را برای دولت ایران فراهم سازد.

                    ادامه تولید گاز ایران بهویژه از میدان غولآسای پارس جنوبی در آبهای خزر که ذخیره مشترک ایران با قطر است، نیازمند تامین قطعات و خدمات فنی از اروپا است.

                    تحریمهای تازه، حتی بدون در نظر گرفتن طرحهای تولید گاز مایع ایران که از مدتها پیش بهطور کامل متوقف شدهاند، در ظاهر صادرات گاز و در باطن ادامه تولید گاز ایران را هدف قرار خواهد داد؛ رویدادی که طی دو سال گذشته تولید نفت خام ایران را از روزانه ۴٫۲ میلیون بشکه در روز به ۲٫۸ بشکه در روز کاهش داد.

                    سرمایهگذاریهای مشترک

                    خطر دیگری که در نتیجه تحریمهای تازه اروپا، گاز ایران را تهدید میکند، سرمایهگذاری مشترک گازی با اروپا است.

                    ایران دارای ۱۰ درصد سهم در حوزه گازی جمهوری آذربایجان موسوم به «شاهدنیز-۲» است. شرکت بیپی و استاتاویل، دو شرکت غولآسای نفتی اروپا که به ترتیب در بریتانیا و نروژ به ثبت رسیدهاند، به عنوان سهامداران اصلی، هر یک دارای ۲۵٫۵ درصد از سهام کنسرسیوم بهرهبرداری از شاهدنیز و شرکت نفتیران (ایران) سوکار (جمهوری آذربایجان)، لوک اویل (روسیه)، هریک دارای ۱۰ در صد سهم و تورکیش پترولیوم (ترکیه) دارای ۹ در صد سهم از کنسرسیوم شاه دنیز است.

                    اجرای طرح توسعه حوزه نفتی شاهدنیز را شرک بریتیش پترولیوم (بیپی) بر عهده دارد، اگر چه بقیه سهامداران نیز (بجز ایران) به نسبت در اختیار داشتن سهام، در مدیریت طرح یاد شده مشارکت میکنند. سهم ایران در مدیریت شاه دنیز، محدود به نظارت بر اجرای طرح شدهاست.

                    هزینه اجرای این طرح تا ۲۰ میلیارد دلار برآورد شده و ایران تا کنون ۷۰۰ میلیارد دلار بابت سهم هزینه خود پرداخت کرده و تا ۱٫۲ میلیارد دلار نیز مکلف به سرمایه گذاری در آیندهاست.

                    سال گذشته ادامه اجرای این طرح به دلیل مشارکت ایران در خطر جدی قرار گرفت. ولی با مداخله سیاسی دولت بریتانیا، و با این استدلال که امنیت انرژی اروپا در خطر قرار خواهد گرفت، موضوع شاه دنیز-۲ از شمول تحریمها مستثنی شد.

                    در سال ۲۰۱۰، به دلیل مشارکت پنجاه درصدی ایران در حوزه گازی «رام» در دریای شمال (آبهای میان اسکاتلند و نروژ)، و در اجرای تحریمهای نفت و گاز علیه ایران، شرکت بیپی مجبور به تعطیل طرح یاد شده و قطع تولید از آن منبع شده بود. ایران در حوزه یاد شده نیز ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کرده بود.

                    این خطر در شکلی تازه بار دیگر مشارکت ایران در تولید گاز از حوزه شاهدنیز-۲ را تهدید میکند.

                    بیتردید در صورت تصویب طرح تازه تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی از سوی آمریکا و عملی شده ممنوعیت صادرات گاز ایران به اروپا، پیامدهای غیر مستقیم دو اقدام یادشده تجارت خارجی و همچنین تولید گاز و تامین نیازهای سوختی ایران را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #2950
                      یک موسسه پژوهشی می گوید ایران دو تا چهار ماه دیگر به مرحله تولید اورانیوم غلیظ می رسد

                      مؤسسه علوم و امنيت بين المللی (isis) که کارش مشاوره دادن به قانونگذاران آمريکايی است، روز دوشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد، ايران دو تا چهار ماه ديگر به مرحله ای خواهد رسيد که بتواند ۲۵ کيلوگرم اورانيوم با غلظت بالا توليد کند، اورانيومی که از درجه لازم برای استفاده در توليد کلاهک هسته ای برخوردار باشد.

                      گزارش می گويد، در حال حاضر در تاسیسات هسته ای نطنز هزاران سانتريفيوژ و در تاسیسات زیرزمینی فردو واقع در نزدیکی قم، مشغول غنی سازی اورانیوم هستند.

                      آمريکا و اسرائيل علی رغم اصرار ایران بر صلح آمیزبودن و ماهیت غیرنظامی فعالیت های اتمی اش، هنوز احتمال برخورد نظامی با فعاليتهای اتمی ايران را نفی نکرده اند.

                      isisبطور مشخص مطرح نکرده است که آيا ايران تصميم دارد از اورانيوم های غنی شده در ساخت بمب اتمی استفاده کند يا خير، اما می گويد قصد چنين کاری را دارد، ولی برای اين کار جدا از هرآنچه تا کنون انجام گرفته، نياز به وقت بيشتری دارد.

                      به باور مؤسسه علوم و امنيت بين المللی، ماه ها طول می کشد تا ايران ابزاری هسته ای بسازد که بتواند آن را در زير زمين آزمايش کند، يا کلاهک هایی بسازد که بتواند برای استفاده در موشکهای دوربرد روی آنها حساب کند.

                      بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل ماه گذشته گفت، ايران اينطور که پيش می رود تا اوايل سال آينده به مرحله ای خواهد رسيد که بتواند به اورانيوم لازم برای توليد سلاح هسته ای دست یابد.

                      نتانياهو در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت، ايران با رسيدن به مرحله « نهايی» غنی سازی اورانيوم، ظرف تنها چند هفته يا چند ماه اورانيوم کافی را برای ساخت اولين بمب اتمی در اختیار خواهد داشت.

                      نتانياهو در اين سخنرانی برای چندمين بار تأکيد کرد که حرکت ايران در مسير توليد اورانيوم مناسب برای سلاح هسته ای خط قرمزی است که جامعه بين المللی بايد دولت ايران را از عواقب عبور از آن آگاه کند.

                      باراک اوباما، رئيس جمهوری آمريکا نيز در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت، هر کاری که لازم باشد انجام می دهد تا از رسيدن سلاح هسته ای به دست دولت ايران جلوگيری کند. اما با تعيين خط قرمز برای ايران موافق نيست و معتقد است ايران ، تحت فشار ديپلماسی و تحريمها وادار می شود خود به خود دست از غنی سازی اورانيوم بردارد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #2951
                        با امضای اوباما تحریمهای تازه آمریکا علیه ایران اجرایی شد

                        اوباما با امضای مصوبه کنگره آمریکا، دستور اجراییشدن تحریمهای جدیدی علیه ایران را صادر کرد. این تحریمها بخش انرژی و مالی ایران را هدف قرار دادهاند. کشورهای غربی در پی تنظیم تحریمهای جدیدتری علیه ایران هستند.
                        باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا قانون تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران را در روز سهشنبه (۹ اکتبر/۱۸ مهر) امضا کرد. بدین ترتیب قانونی که در ماه اوت (مرداد) امسال از سوی کنگره آمریکا تصویب شده بود، مجوز اجرایی یافت.

                        یکی از سخنگویان کاخ سفید تصریح کرد که تحریمهای جاری علیه ایران "ابعادی ژرف و نتایجی چشمگیر" داشته است. به دلیل تحریمهای کنونی، ایران عملاَ قادر نیست معاملات خود را از طریق بانکها و موسسات بینالمللی انجام دهد.

                        بر اساس تحریمهای جدید هرگونه همکاری موسسات یا شخصیتهای حقوقی با صنایع مرتبط با نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ممنوع است. بر این اساس مبادله نفت خام ایران با دیگر کالاها نیز ممنوع شده است.

                        کنگره آمریکا با اکثریت آرای نمایندگان جمهوریخواه و دمکرات بسته جدید تحریمها علیه ایران را در ۱۱ مرداد امسال تصویب کرده بود. در این بستهی جدید تحریمی، مجازاتهایی برای بانکها، شرکتهای بیمه و همچنین شرکتهای کشتیرانی که به فروش نفت ایران کمک میکنند در نظر گرفته شده است

                        تحریمها به صنایع خودروسازی ایران در کنار بخش نفت و حوزه مالی آسیبهای جدی رساندهاند


                        ايليانا رزلتينن، رئيس کميته امور خارجی مجلس نمايندگان پیشتر گفته بود که اقدامات تنبیهی جدید، شدیدتر از همه تحریمهایی است که تا کنون علیه ایران اعمال شدهاند.

                        اوباما نیز در پی تصویب این تحریمها در کنگره گفته بود: «این تحریمها بیانگر آن است که آمریکا تصمیم دارد هر موسسه مالی که به رژیم ناتوان ایران برای دستیابی به نظام مالی بین المللی یاری میرساند را رسوا کند.»

                        تحریمهای در راه

                        سناتور مارک کرک یکی از تنظیمکنندگان این مصوبه جدید سرگرم تهیه طرحی دیگری است که فشارهای اقتصادی و مالی بر جمهوری اسلامی را تشدید خواهد کرد.
                        گفته میشود که در این طرح همه بانکهای بینالمللی (دولتی و خصوصی) باید از همکاری با بانک مرکزی ایران خودداری کنند، در غیر این صورت با مجازاتهای مالی آمریکا مواجه خواهند شد.

                        تحریم آتی تمامی عرصههای انرژی و بیمه را هدف خود قرار داده است و تنها معاملات غذایی و دارویی را برای ایران مجاز میداند.

                        در پی تحریمها، تولید نفت ایران به میزان چشمگیری کاهش یافته است


                        مارک کرک، سناتور حزب جمهوریخواه تاکید کرد که این طرح پس از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا (۶ نوامبر ۲۰۱۲) آماده و به کنگره این کشور تقدیم خواهد شد.

                        اتحادیه اروپا نیز در پی تشدید تحریمها علیه ایران است. تنظیم این تحریمها در مراحل پایانی است و احتمالاَ در اواسط اکتبر امسال به شورای اتحادیه اروپا ارائه خواهد شد. ویلیام هیگ، وزیرخارجه بریتانیا تشدید تحریمها علیه ایران در عرصههای تجاری و انرژی را "ضروری" خواند.

                        تعلیق ۴۵ روزه تحریمها به دلایل بشردوستانه

                        وزارت خزانهداریی آمریکا در روز سهشنبه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که تحریمهای این کشور علیه ایران شامل کمکهای بشردوستانه نخواهد شد و در این راستا آمریکا برای کمک به زلزلهزدگان آذربایجانشرقی به مدت ۴۵ روز تحریمهای خود را به حالت تعلیق در میآورد.

                        این تعلیق شامل کسانی میشود که به ارسال مواد غذایی، دارو و کمکهای نقدی تا مرز ۳۰۰ هزار دلار مبادرت میورزند. کمکها تنها برای آسیب دیدگان مناطق زلزله زده در نظر گرفته شده و ارتباط با نهادهای دولتی و سپاه را در بر نمیگیرد.

                        ادامه برنامه اتمی

                        محمود احمدینژاد، رئیس دولت دهم در نشستی خبری مدعی شده بود که تحریمها و مجازاتهای آمریکا و اتحادیه اروپا "جنگی روانی" است و تاثیری بر سیاستگذاریهای اتمی ایران نخواهد داشت.

                        آمریکا و متحدانش اعلام کردهاند که برقراری تحریمها علیه جمهوری اسلامی تنها به منظور تغییر رویکرد ایران در رابطه با برنامه هستهای این کشور صورت گرفته است.

                        کشورهای غربی ایران را متهم میکنند که درصدد دستیابی به جنگ افزارهای اتمی است. ایران نیز در مقابل بر صلحآمیز بودن برنامه اتمی خود پافشاری میکند.

                        در آغاز هفته جاری موسسه پژوهشی علوم امنیت و بینالمللی،"آیاسآیاس" اعلام کرد که ایران در ماههای آتی به حدود ۲۵ کیلوگرم اورانیوم غنیشده برای بکارگیری در یک کلاهک هستهای دست خواهد یافت.



                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #2952
                          خبر لاوروف از دور جدید مذاکرات ایران و 1+5

                          وزیر امور خارجه روسیه بار دیگر بر مخالفت کشورش با هرگونه اقدام نظامی علیه ایران تاکید کرد.

                          به گزارش ایسنا، سرگیی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز چهارشنبه تاکید کرد که هر گونه توسل به زور علیه تهران به برچیده شدن گفتوگوها دربارهی برنامهی هستهیی منجر خواهد شد.

                          به گزارش صدای روسیه، لاوروف این اظهارات را پس از ارایهی گزارشی به مجلس اعیان روسیه مطرح کرد.

                          وزیر امور خارجه روسیه گفت که در حال حاضر مهمترین مساله تمرکز بر عملکرد گروه 1+5 است.

                          او افزود که معاونان وزیران امور خارجه این شش کشور (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلیس، آلمان) در حال آماده شدن برای دور دیگر گفتوگوها دربارهی ایران هستند و روسیه نیز در کنار دیگران برخی ایدهها را ارایه میکند.

                          لاوروف افزود که این پیشنهادات با امید رفع بنبست در اینباره ارایه میشود.
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #2953
                            توقف پروازهای "بریتیش ایرویز" ، "ایرفرانس" و تاجیکستان به ایران
                            پس از انکه شرکت مالزیایی "ایر آسیا" پرواز به ایران را متوقف کرد، بريتيش ايرويز، شرکت هواپيمايی انگلیس اعلام کرد که از اين پس تا اطلاع بعدی، پروازهای خود به تهران را متوقف می کند.
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                            پس از انکه شرکت مالزیایی "ایر آسیا" پرواز به ایران را متوقف کرد، سه شرکت هواپیمایی دیگر نیز پرواز به تهران را متوقف کردند.

                            به گزارش سرویس بین الملل انتخاب؛ بريتيش ايرويز، شرکت هواپيمايی انگلیس اعلام کرد که از اين پس تا اطلاع بعدی، پروازهای خود به تهران را متوقف می کند.

                            برتيش ايرويز در اطلاعيه ای اعلام کرد: آخرين پرواز اين شرکت از فرودگاه هيثرو لندن به تهران، روز جمعه ۱۲ اکتبر جاری برابر با ۲۱ مهرماه خواهد بود و آخرين سرويس تهران به لندن نيز يک روز بعد، در روز شنبه ۱۳ اکتبر و به عبارتی ۲۲ مهرماه پرواز خواهد کرد.

                            بريتيش ايرويز همچنين اضافه کرده که در زمستان امسال نيز پروازی بين لندن – تهران نخواهد داشت و پروازهای احتمالی آينده هم در دست مطالعه خواهد بود.

                            شرکت ايرفرانس نيز در وب سايت خود پرواز به تهران را با عبارت «فراهم نيست» مشخص کرده و از مسافران و متقاضيان به تهران خواسته است تا با دفتر اين شرکت در دوبی تماس بگيرند.

                            سرويس هوايی تاجيکستان به ايران هم از روز سه شنبه متوقف شده است.

                            سخنگوی شرکت هوايی تاجيکستان گفته می شود که مقام های سرويس دهنده درفرودگاه تهران، تحويل سوخت مورد نياز هواپيماهای خارجی را به پرداخت هزينه آن به ارزهای معتبر خارجی مشروط کرده اند.

                            اين سخنگو گفته است که توقف پروازها موقتی است ولی به زمان از سرگيری پروازها اشاره ای نکرده است.

                            افزایش 50 درصدی قیمت بلیت

                            رييس سازمان هواپيمايی کشور از افزايش ۵۰ درصدی قيمت بليت پروازهای داخلی تا دو هفته ديگر خبر داد.

                            کاپيتان حميد پهلوانی در اين زمينه توضيح داده که برای تعيين نرخ بليت هواپيما، فاکتورهای گوناگون و ازجمله ارز در نظر گرفته می شود و با تغييرات نرخ ارز، نرخ گذاری مجدد برای قيمت بليت، اجتناب ناپذير شده است.

                            پهلوانی ابراز ميدواری کرده است که فرايندی ايجاد شود تا مشکل تعيين نرخ پرواز شرکت های داخلی و خارجی که گريبانگير صنعت هوايی شده است، برطرف شود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • mavi_deniz
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 518

                              #2954
                              یک مرکز مطالعاتی در آمریکا:
                              ایران هسته ای برهم زننده ثبات خاورمیانه خواهد بود و تاثیر جدی بر آمریکا و اقتصاد دنیا به همراه دارد!
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #2955
                                مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند
                                ما هم تأیید میکنیم که ایران اورانیوم غنی شده خود را پودر کرده است

                                چند روز پس از آنکه روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» با انتشار گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، از اقدام ایران در تبدیل یکسوم اورانیوم غنی شده خود به سوخت رآکتور و کاهش تهدیدها در این زمینه خبر داده، مقامات نظامی رژیم صهیونیستی نیز بر پایه منابع خود، وقوع چنین چیزی را تأیید کردهاند.

                                چند روز پس از آنکه روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» با انتشار گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، از اقدام ایران در تبدیل یکسوم اورانیوم غنی شده خود به سوخت رآکتور و کاهش تهدیدها در این زمینه خبر داده، مقامات نظامی رژیم صهیونیستی نیز بر پایه منابع خود، وقوع چنین چیزی را تأیید کردهاند.

                                به گزارش «تابناک»، مقامات نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کردهاند، اطلاعاتی به دست آوردهاند که گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی را مبنی بر تبدیل بخش عمدهای از اورانیوم ۲۰ درصد غنی شده ایران به سوخت هستهای، تأیید میکند.

                                به نوشته روزنامه اسرائیلی «هاآرتص»، هرچند این نکته در گزارش ماه اوت آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز مورد اشاره قرار گرفته، مقامات اسرائیلی اعلام کردهاند، اطلاعات بیشتری که آنها از دیگر منابع به دست آوردهاند، این موضوع را تأیید میکند.

                                بنابراین، بخش عمدهای از اورانیوم ۲۰ درصدی ایران در ماههای اخیر برای تبدیل به صفحههای سوخت مورد استفاده قرار گرفته است.

                                این روزنامه مدعی است، همین اطلاعات بوده که موجب شده بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل با بازنگری در ضربالاجل پیشین خود، خط قرمز خود را تا بهار سال آینده تمدید کرده است.

                                بر پایه دادههای موجود در گزارش مقامات اسرائیلی، با اقدامات اخیر، زمان تقریبی دستیابی ایران به میزان اورانیوم لازم برای تولید سلاح هستهای، نزدیک هشت ماه به تأخیر افتاده است.

                                به این ترتیب، آن گونه که مشخص است، هرچند منابع غربی و اسرائیلی همگی بر درست بودن اقدام اعتمادساز ایران در کاستن از حجم اورانیوم ۲۰ درصدی خود اتفاق نظر دارند و این امر، تأییدی بر درستی گفتههای ایران مبنی بر استفاده صرفاً صلح آمیز از فناوری هستهای است، اما زبان تهدید علیه ایران هنوز از دستور کار آمریکا و رژیم صهیونیستی خارج نشده است.
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X