آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2881
    بان کی مون:

    تحریمها علیه ایران تاثیر قابل توجهی بر مردم داشته است


    بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، در گزارشی که روز جمعه منتشر شده، گفته است: تحریمهای بینالمللی علیه ایران تاثیر قابل توجهی بر زندگی مردم داشته است و به نظر میرسد که به فعالیت های بشر دوستانه در این کشور آسیب رسانده است.


    به گزارش خبرگزاری رویترز، بان کی مون در گزارشی درباره «وضعیت حقوق بشر در ایران» که درماه اوت تهیه شده، تصریح کرده است: «تحریمهای اعمال شده علیه ایران تاثیر قابل توجهی بر عموم مردم داشته است، از جمله موجب افزایش تورم، گرانی، افزایش بهای سوخت و انرژی، افزایش میزان بیکاری وکمبود کالا های اساسی و دارو شده است.»


    به گزارش خبرگزاری رویترز، ارزش «ریال» پول ملی ایران طی سال گذشته به شدت کاهش یافته است و تنها طی ده روز در هفته های اخیر یک سوم ارزش خود را از دست داده است و کارشناسان اقتصادی تحریمها و ناکارآمدی مدیریتی را عامل سقوط ارزش پول ملی می دانند.


    به گزارش رادیوفردا، شورای امنیت سازمان ملل چهار قطعنامه تحریمی علیه ایران تصویب کرده و از ایران خواسته تا فعالیتهای مروبط به غنی سازی اورانیوم را متوقف کند. ایران تاکنون با سرپیچی از این در خواستها فعالیتهای غنیسازی را توسعه داده است. آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تحریمهای یکجانبه شدیدی را علیه ایران اعمال کردهاند.


    بان کی مون در ادامه این گزارش تصریح کرده است: «به نظر میرسد (این تحریمها) بر فعالیتهای بشردوستانه در کشور اثر گذاشته است.»


    دبیرکل سازمان ملل متحد اضافه کرده است :«حتی شرکتهایی که مجوز لازم برای واردات دارو و مواد غذایی کسب کردهاند با مشکل پرداخت بهای کالای خریداری شده از طریق بانکهای یک کشور ثالث مواجهاند.»


    دبیرکل سازمان ملل میگوید به دلیل مشکلات سیستم بانکی در ارتباط با ایران، شرکتهای دارو سازی صدور دارو به ایران را متوقف کردهاند و به همین دلیل داروها برای درمان بیماریها مختلف کمیاب شدهاند، از جمله داروهایی مانند داروهای ضد سرطان، ناراحتی قلبی و تنفسی.


    بان کی مون همچنین گفته است: شماری از گروهها و فعالانی که در ارتباط با کمکهای بشردوستانه در ایران فعالیت میکنند از مجموعه افزایش تورم و بهای قیمت کالا ها به همراه تحریمها بر زندگی مردم عادی ابراز نگرانی کردهاند.


    از سال ۲۰۰۶ تا کنون گروه ۱+۵، متشکل از روسیه، چین،آمریکا، بریتانیا و فرانسه به همراه آلمان، با ایران بر سر برنامه اتمیاش در تماسند اما دو طرف تاکنون به نتیجهای دراین باره دست نیافتهاند


    گزارش بانگی مون درباره تاثیر تحریمها در حالی است که هیلاری کلینتون، وزیر خارجه ایالات متحده، دولت ایران را مسئول وضع اقتصادی کنونی ایران دانست و در عین حال اظهار داشت اگر ایران درباره برنامه هستهایاش همکاری جدی کند تحریمها میتواند فورا برداشته شود.


    از سوی دیگر خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که دیپلماتهای غربی میگویند، ایران پیشنهادهایی را برای پایان دادن به رویارویی بر سر برنامه هستهایش مطرح کرده، ولی به نظر میرسد که آنها در خصوص حل مناقشه هسته ای صادق نیستند.


    یک دیپلمات غربی که خواست نامش فاش نشود، گفته است: ایران پییشنهادهای بسیاری را به گزوه ۱+۵ ارائه می کند، ولی آنها جدی نیستند.
    یک دیپلمات غربی دیگر گفته است: در پیشنهاد های ایران اول کاهش تحریمها ، پیش از توقف فعالیتهای هستهای مطرح میشود.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #2882
      شرط جمهوری اسلامی برای حضور در کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هستهای

      اسراییل به انپیتی بپیوندد


      نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی با بیان اینکه به دلیل شفاف نبودن موضع اسراییل و آمریکا برای شرکت در کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای تصمیم نگرفته ایم، گفت: پیوستن رژیم صهیونیستی به “ان پی تی” شرط حضور ایران در کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای است.


      به گزارش مهر، سلطانیه در نشست مقدماتی کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای در مسکو گفت: برگزاری این کنفرانس در راستای عمل به قطعنامه مصوب سازمان ملل در سال ۱۹۹۹ میلادی است که در آن دبیر کل این سازمان به همراه آمریکا، روسیه و انگلیس موظف شدند موضوع برگزاری این رویداد را در سال ۲۰۱۲ پیگیری کنند.


      وی یادآور شد: ایران نیز به رغم برخی ملاحظات در آن سال به اجماع در خصوص این موضوع در سازمان ملل پیوست.


      وی با اشاره به اینکه ایده برگزاری کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای نخستین بار در سال ۱۹۷۴ میلادی از سوی ایران مطرح و توسط مصر حمایت شد، افزود: ما هنوز هم با وجود وضعیت پیچیده حاکم بر منطقه خاورمیانه از ایده عاری سازی آن از هر گونه سلاح هسته ای حمایت می کنیم.


      نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته ای تاکید کرد: امروز سه کشور مسئول پیگیری برگزاری کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای و بقیه کشورهای جهان وظیفه دارند به رژیم صهیونیستی فشار آورند تا به ˈ ان پی تیˈ بپیوندد که در صورت تحقق چنین چیزی احتمال دارد ما نیز در کنفرانس شرکت کنیم.


      وی با اشاره به دو بار سفر مسئول تسهیل کننده برگزاری کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای به تهران و مذاکره وی با مقام های کشورمان ادامه داد: با این وجود ما هنوز تصمیم خاصی در این خصوص اتخاذ نکرده ایم.


      وی با بیان این که موضوع کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای پیچیده است، افزود: مشکل خاورمیانه مانند بیماری است که با یک آسپرین درمان نمی شود و باید روشنفکران در این خصوص با هم همفکری کنند، زیرا منطقه خاوررمیانه متفاوت با بقیه مناطق دنیاست.
      سلطانیه اضافه کرد: حل مشکل سرزمین های اشغالی تنها یک راه دارد و آن نیز عبارت از عملی شدن فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه ˈ این سرزمین باید برای همه ساکنان آن باشدˈ است.


      وی گفت: چه طور می توان انتظار داشت منطقه ای مثل خاورمیانه که رژیم صهیونیستی در آن حاضر به عضویت در ان پی نیست، از سلاح های هسته ای عاری شود.


      سلطانیه افزود: اسراییل با داشتن سلاح هسته ای و خودداری از عضویت در ˈان پی تیˈ، مشروعیت این معاهده بین المللی را زیر سوال برده است.
      وی اضافه کرد: چگونه می توان انتظار داشت رژیم صهیونیستی که به هیچ معاهده ای پایبند نیست، به ان پی تی بپیوندد.


      وی خاطرنشان کرد: ایران در ۳۳ سال گذشته هرگز رژیم صهیونیستی را تهدید به حمله نظامی نکرده است، ولی سران این رژیم به رغم تاکید معاهدات بین المللی مبنی بر ضرورت اجتناب از تهدید تسلیحاتی کشورها بارها به این اقدام خلاف دست زده اند.


      نماینده دایم کشورمان در آژانس بین المللی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا ایران نگران نیست که پیوستن اسراییل به ˈ ان پی تیˈ با توجه به عضویت جمهوری اسلامی در این معاهده به معنای به رسمیت شناختن اسرائیل باشد، اظهار داشت: این دو موضوع ارتباطی به یکدیگر ندارند و مصداق آن را می توان در سازمان ملل دید که ما و رژیم صهیونیستی حضور داریم ، اما این به معنای به رسمیت شناختن این رژیم نیست.


      وی ادامه داد: مخالفت ما در خصوص برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی یک تصمیم سیاسی نیست، بلکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر این امر تاکید شده است.


      سلطانیه افزود: محو صهیونیسم در گفتمان ما به معنای محو سرزمینی نیست، بلکه منظور از آن محو این ایده می باشد.


      نشست مقدماتی کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای با شعار ˈبه دنبال راه حل هاˈ روز جمعه با حضور جمهوری اسلامی ایران در مسکو برگزار شد.سلطانیه در این نشست شرکت کرد.


      شرکت کنندگان در این نشست یکروزه نظرات و دیدگاه های خود را درباره راه های عاری سازی منطقه راهبردی و حساس خاورمیانه از سلاح هسته ای ارائه کردند.


      در این نشست اعلام شد که کنفرانس بین المللی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای اول ماه دسامبر امسال در هلسینکی پایتخت فنلاند برگزار می شود.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #2883
        از سوی سعید جلیلی

        طرح ۹ مرحله ای جمهوری اسلامی به آمریکا تکذیب شد


        در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی در گزارشی از آخرین وضعیت مذاکره هستهای با گروه ۱+۵، ادعای مقامات آمریکایی در مورد پیشنهاد موسوم به طرح ۹ گام جمهوری اسلامی ایران را تکذیب کرد و گفت:«هیچگونه پیشنهاد جدیدی خارج از چارچوب مذاکرات ۱+۵ در اجلاس اخیر سازمان ملل متحد مطرح نشده است و ادعای برخی رسانههای آمریکایی در این خصوص بیاساس است»


        به گزارش بازتاب روز گذشته روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از طرح ماده ای نه ماده ای ایران برای توقف غنی سازی ۲۰ درصدی در ازای لغو تحریم ها خبر داده بود. طبق این طرح ایران از آمریکا خواسته است در مقابل تعلیق غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم تحریم ها را لغو کند. مقامات آمریکا این پیشنهاد را رد کرده اند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #2884
          ایران: پیشنهاد هستهای جدیدی ارائه نکرده ایم

          سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گزارشهایی را که درباره ارائه پیشنهادی جدید از سوی ایران برای حلوفصل اختلافنظرها در مذاکرات هستهای منتشر شدهاند، تکذیب کرده است.
          به گزارش رسانههای ایران، سعید جلیلی آنچه را "ادعای مطرح شده از سوی غرب مبنی بر ارائه پیشنهادی از سوی ایران موسوم به طرح ۹ گام" خواند، تکذیب کرده است.
          علیاکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران هم به روزنامه همشهری گفته است که "ایران پیشنهاد و نظرات خود را به طور روشن از طریق دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده دائمی ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده، اما تاکنون هیچ طرح مکتوبی به ۱+۵ ارائه نکرده است."
          او بر ادامه رایزنی با مذاکرهکنندگان ۱+۵ برای "دستیابی به یک چارچوب مشخص و عادلانه" تاکید کرد.
          نیویورکتایمز به تازگی با انتشار گزارشی، از ارائه پیشنهادی از سوی ایران کلیک خبر داد و نوشت که با وجود تاکید پیشین مقامات ایران بر غیرقابل مذاکره بودن حق این کشور در غنیسازی اورانیوم، در طرح پیشنهادی جدید به احتمال توقف روند غنیسازی اورانیوم اشاره شده است.
          بنا بر این گزارش، طرح ایران در "۹ گام" ارائه شده بود و در چارچوب آن، پیش از تعلیق فعالیتهای مربوط به غنیسازی اورانیوم، کشورهای غربی باید امتیازاتی را برای این کشور قائل شوند، از جمله تمام تحریمهای مربوط به خرید نفت ایران را لغو کنند.


          گزارش شده است که آقای جلیلی امروز (شنبه، ۱۵ مهرماه) برای ارائه گزارش درباره آخرین وضعیت مذاکرات هستهای ایران در نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام حاضر شده است.


          این مذاکرهکننده هستهای ارشد ایران گفته است: هیچگونه پیشنهاد جدیدی خارج از چارچوب مذاکرات ۱+۵ در اجلاس اخیر سازمان ملل متحد مطرح نشده است و ادعای برخی رسانههای آمریکایی در این رابطه بیاساس است.

          در گزارش نیویورکتایمز آمده بود که در حاشیه نشست اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک ایران سعی کرده است حمایتهایی را برای اجرایی کردن طرح پیشنهادیش جلب کند.

          بنا بر این گزارش، ایران در ماه ژوئیه گذشته نیز پیشنهاد مشابهی را به نمایندگان ۱+۵ ارائه کرده بود.


          نیویورکتایمز اضافه کرده بود که مقامات آمریکایی از پیشنهاد ایران استقبالی نکردهاند و حتی پیش از این، در مذاکراتی که تابستان امسال انجام شد، دیدگاهی کاملا متضاد مطرح کرده و از ایران خواستهاند تا پیش از آن که تحریمها و محدودیتهای بینالمللی علیه این کشور لغو یا تعدیل شوند، فورا فعالیتهای مربوط به تولید اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد را متوقف کند.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #2885
            گزارش رسانه اسرائیلی درباره اطلاعات هسته ای فیلمبردار ایرانی

            چند روز پس از رسانه ای شدن ماجرای گریز حسن گلخنبان فیلمبردار شبکه «خبر» صدا و سیمای ایران که در جریان سفر روزهای اخیر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری ایران به نیویورک، از هیئت گریخت و از آمریکا درخواست پناهندگی سیاسی کرد، رسانه های اسرائیلی خبر داده اند که وی اطلاعات با ارزشی را از سایت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران در اختیار آمریکا قرار داده است.

            از جمله وبسایت اطلاعاتی اسرائیلی «دبکا فایل» چهاردهم مهر نوشته است که آقای گلخنبان فیلم و اطلاعاتی را از تأسیسات مهم و حساس هسته ای جمهوری اسلامی ایران به سیا، تشکیلات اطلاعات و امنیت خارجی آمریکا، داده است.

            هرچند دولت جمهوری اسلامی ایران از زمان انتشار خبر گریز آقای گلخنبان به آمریکا در این باره سکوت کرده است، اما وبسایت های خبری متعددی در ایران تأیید کرده اند که هیئت همراه جمهوری اسلامی ایران در حالی جمعه هفتم مهر به ایران بازگشت که این فیلمبردار باسابقه صدا و سیما در میان اعضای هیئت نبود.

            گزارش های رسانه های اسرائیلی از جمله وبسایت اطلاعاتی «دبکا فایل» در باره وجود «اطلاعات پرارزش از برنامه های هسته ای ایران در دست حسن گلخنبان» در حالی منتشر شده است که اسرائیل و آمریکا برای دریافت چنین اطلاعاتی اهمیت بسیاری قائل هستند.

            نخست وزیر اسرائیل برنامه هسته ای ایران را بزرگ ترین خطر حیاتی برای این کشور از زمان استقلال اسرائیل قلمداد کرده است و در سخنرانی پنجم مهر خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد «خط قرمز» اسرائیل را برای برنامه هسته ای ایران تعیین کرد.

            بلندپایگان اسرائیل همواره تأکید کرده اند که در صورت لزوم به گزینه نظامی علیه سایت های هسته ای ایران به عنوان آخرین گزینه متوسل خواهند شد.

            «دبکا فایل» مدعی است اطلاعاتی که آقای گلخنبان به آمریکایی ها می دهد، مانند «یک گنج» است و در برگیرنده عکس ها و فیلم هایی است که وی توانسته است با استفاده از موقعیت ویژه خود از اماکن حساس هسته ای و نظامی ایران تهیه کند.

            حسن گلخنبان همراه با شماری از بلندپایه ترین مقامات جمهوری اسلامی ایران به آسودگی می توانست به اماکن حساس هسته ای و نظامی و سایر نقاط مهم و محرمانه برود.

            برخی وبسایت های خبری در ایران، مانند «بولتن نیوز» در حالی در روزهای اخیر گزارش گریز حسن گلخنبان را منتشر کرده بودند که او را در یک قدمی سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیردفاع جمهوری اسلامی ایران در آیین رونمایی از «دستآوردهای جدید نظامی» ایران در آستانه سالروز جنگ ایران و عراق، نشان می داد.

            حسن گلخنبان در هفته نخست مهر، برای دومین بار در سال های گذشته، محمود احمدی نژاد را در سفر به آمریکا برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد همراهی کرده بود.

            وبسایت «بولتن نیوز» به تازگی گزارش داده بود که روز پنجشنبه ی پیش از بازگشت هیئت ایرانی از سفر به نیویورک، زمانی که اعضای هیئت می بایست اتاق های هتل مجلل وارویک را تحویل می داد، خبرنگار شبکه «خبر» صدا و سیما هر لحظه نگران تر می شد که چرا فیلمبردارش باز نمی گردد.

            به نوشته «بولتن نیوز»، حسن گلخنبان شب چهارشنبه پیش از بازگشت هیئت، به بهانه ای چمدان های خود را که برای انتقال به فرودگاه نیویورک تحویل هیئت ایرانی داده بود، باز پس گرفت. او بامداد آن پنجشنبه نیز به بهانه ای به خیابان رفت و بازنگشت.

            وکیل مدافعی که آقای گلخنبان را در آمریکا وکالت می کند، در روزهای گذشته تأیید کرده است که او درخواست رسمی پناهندگی سیاسی کرده است.

            اکنون معلوم شده است که آقای گلخنبان بر خلاف بسیاری از اعضای هیئت ایرانی، برای خود سیم کارت جداگانه ای خریده بود و با آن تماس های لازم را انجام می داده است.

            او همه کارهای لازم فیلمبرداری را نیز در زمان حضور آقای احمدی نژاد در نیویورک برای شبکه «خبر» انجام داده بود ولی در آخرین ساعات، هتل را ترک کرد.

            رسانه های جهانی خبر داده اند که همسر و فرزندان حسن گلخنبان نیز در روزهایی که وی در نیویورک بود، ایران را به سوی ترکیه ترک کرده بودند تا آنها نیز بعداً در آمریکا به پدر خانواده بپیوندند.

            به ادعای برخی وبسایت های ایران، آقای گلخنبان تا بازنشستگی تنها دو سال فاصله داشت هرچند که وبسایت اطلاعاتی «دبکا فایل» نوشته است که حسن گلخنبان در اواخر دهه چهل عمر خود بوده است.

            «دبکا فایل» مدعی است که حسن گلخنبان از دیدارهای احمدی نژاد و رهبر نظام از تأسیسات هسته ای و سایت های سپاه پاسداران فیلم های مهمی در دست دارد.

            «دبکا فایل» می گوید که آقای گلخنبان بدلیل حضورش در هیئت همراه رییس جمهوری در چمدان های خود فیلم هایش را همراه برد زیرا این چمدان ها از سوی نیروهای امنیتی ایران کنترل نشد.

            به ادعای این وبسایت اسرائیلی، فیلم های گلخنبان جزییاتی را که تا کنون غرب از آن بی خبر بوده است، در اختیار آمریکا نهاده است و از جمله شامل تصاویر و فیلم هایی از سایت های نطنز، فردو و پارچین است؛ سه نقطه بسیار حیاتی در چرخه هسته ای ایران.

            فیلم ها، به ادعای «دبکا فایل» فرماندهان سپاه پاسداران و مقامات بلندپایه دیگر نظام را در حال بیان توضیحات حساس هسته ای و نظامی برای رهبر و رییس جمهوری نشان می دهد.

            «دبکا فایل» حسن گلخنبان را مردی که از زمان حضورش در نیروهای بسیجی تا به چندی پیش توانست اعتماد سران نظام را به خود جلب کند به گونه ای که به فیلمبردار ویژه رهبر و رییس جمهوری ایران مبدل شود، توصیف کرده است.

            «دبکا فایل» می گوید که سال گذشته در زمان حضور احمدی نژاد در سازمان ملل که حسن گلخنبان نیز برای نخستین بار او را همراهی می کرد، نیروهای اطلاعاتی آمریکا توانستند با گلخنبان ارتباط بگیرند و او را متقاعد کنند که فیلم ها و عکس های لازم را بگیرد و در نخستین فرصت بگریزد؛ پیشنهادی که عملی نیز شد و تا تحقق آن، یکسال طول کشید و حسن گلخنبان در این یکسال فرصت تهیه فیلم ها و تصاویر مهم دیگری را در کنار رهبران ارشد نظام در اختیار داشت.

            به تازگی افراد دیگری نیز که درجایگاههایی بوده اند که می توانسته اند به برخی اطلاعات مهم دسترسی داشته باشند، به خارج از ایران گریخته و از کشورهای مختلف درخواست پناهندگی کرده اند؛ یکی از مترجمان معاون اول ریاست جمهوری ایران و وزیران دولت احمدی نژاد به تازگی به خارج گریخته و مصاحبه هایی نیز با رسانه های فارسی زبان داشته است.

            پیشتر نیز در برخی از گزارش های یکسال اخیر گفته شده بود که محمود رضا خاوری مدیرکل بانک ملی ایران که در زمینه پرونده فساد کلان مالی ایران به کانادا گریخت، برخی از اطلاعات مهم مربوط به برنامه هسته ای و نظامی ایران و ارتباط سیستم بانکی ایران را با این برنامه ها در اختیار غرب نهاده و «تخلیه اطلاعاتی» شده است؛ ادعاهایی که تأیید درستی آن دشوار است.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #2886
              نیویورک تایمز: آیا ایران از حق خود کوتاه میآید

              با وجود تاکید مقامات رسمی ایران بر غیرقابل مذاکره بودن حق ایران برای غنیسازی اورانیوم، گزارش شده است که همزمان با هویدا شدن آثار تحریمهای اقتصادی، تصمیمگیران این کشور در حال بررسی احتمال تعلیق فعالیتهای مربوط به غنیسازی اورانیوم هستند.

              نیویورکتایمز در گزارشی از روند مذاکرات مربوط به فعالیتهای هستهای ایران نوشته است که این کشور برای حل و فصل اختلافنظرها در این زمینه، طرحی را در "۹ گام" ارائه کرده است.

              این نشریه اضافه کرده است که در چارچوب طرح پیشنهادی ایران، پیش از تعلیق فعالیتهای مربوط به غنیسازی اورانیوم، کشورهای غربی باید امتیازاتی را برای این کشور قائل شوند. از جمله تمام تحریمهای مربوط به خرید نفت ایران را لغو کنند.

              گزارش شده که ایران در ماه ژوئیه گذشته نیز پیشنهاد مشابهی را به نمایندگان گروه ۱+۵ ارائه کرده بود.



              در چارچوب طرح گامبهگام پیشنهادی ایران، همزمان با توقف فعالیتهای مربوط به غنیسازی اورانیوم در حد ۲۰ درصد در یکی از دو تاسیسات هستهای این کشور، تحریمهای اقتصادی لغو میشود.

              براساس این پیشنهاد، تولید اورانیوم غنیشده با خلوص متوسط در تاسیسات فردو در گام نهم (پایانی) و زمانی به حالت تعلیق درمیآید که تمام تحریمها لغو شدهاند و روند عادی فروش نفت خام ایران دوباره آغاز شده است.

              فعالیتهای بحثبرانگیز هستهای ایران دلیل اصلی اعمال تحریمهای اقتصادی علیه این کشور بوده است.

              کشورهای غربی ایران را متهم میکنند که فعالیتهای هستهایش را با اهدافی نظامی دنبال میکند.
              ایران همواره این اتهامات را رد کرده است.
              تلاش ایران برای جلب حمایت خارجی"پیشنهاد گامبهگام ایران نشان میدهد که مقامات ارشد این کشور سرانجام فشار تحریمها را درک کرده و نگران وضعیت شدهاند."

              نیویورک تایمز
              به گزارش نیویورکتایمز، ایران در حاشیه نشست اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک سعی کرده است حمایتهایی را برای اجرایی کردن طرح پیشنهادیش جلب کند.

              این نشریه با اشاره به اظهارات پیشین مقامات رسمی ایران که تاکید داشتند تحت هیچ شرایطی از حق ایران برای غنیسازی اورانیوم کوتاه نخواهند آمد، به نقل از یک منبع اطلاعاتی نوشته است که پیشنهاد گامبهگام ایران نشان میدهد که مقامات ارشد این کشور سرانجام فشار تحریمها را درک کرده و نگران وضعیت شدهاند.

              با این حال، گزارش شده که آمریکا از طرح پیشنهادی ایران استقبالی نکرده است.


              یک مقام رسمی آمریکا گفته است: در چارچوب این پیشنهاد، آنها برای پاسخ دادن به پرسشهای بازرسان اجباری ندارند و همچنین میتوانند سوخت (هستهای) را در داخل خاک ایران نگه دارند و در نتیجه، فعالیتهای خود را در کمتر از ثانیهای دوباره از سر بگیرند.


              گزارش شده که آمریکا هنوز رسما پیشنهادی را برای پایان دادن به اختلافنظرها بر سر فعالیتهای هستهای ایران ارائه نکرده است، ولی نمایندگانش در مذاکراتی که قبل از تابستان انجام شد، دیدگاهی کاملا متضاد با پیشنهاد کنونی ایران مطرح کردهاند.


              از دید آمریکا، ایران باید فورا فعالیتهای مربوط به تولید اورانیوم ۲۰ درصد را متوقف، ذخایر کنونی اورانیوم ۲۰ درصدی را به خارج منتقل و تاسیسات فردو را تعطیل کند. پس از این مرحله خواهد بود که آمریکا و متحدانش موافقت خواهند کرد که تحریمهای جدیدی را علیه ایران ارائه نکنند و همکاریهایی را نیز در زمینههای غیرنظامی با ایران داشته باشند. اما در عین حال، تحریمهایی که هماکنون اقتصاد ایران را با دشواری روبهرو کرده است، تا زمان توافق نهایی طرفین، به قوت خود باقی خواهند ماند.


              نیویورکتایمز نوشته است که محمود احمدینژاد، رئیسجمهور ایران در اظهاراتش در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد حاضر نشد درباره روند مذاکراتی که در جریان است، نظر بدهد، ولی در عین حال گفت که وضعیت اقتصادی کنونی مردم ایران بهتر از زمانی است که او به عنوان رئیسجمهور بر سر کار آمد.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #2887

                این موج خودتحریمی، گل زدن غضنفرمآبانه به تیم خودی است


                مسئولان کشور به جای ایراد سخنان تحریک آمیز، باید از هرگونه فرصت جهت تسهیل مبادلات و تنش زدایی در روابط ایران با سایر کشورها استفاده کنند و گروه های خودجوش نیز به جای تجمع، حمله و ترقه بازی در مقابل سفارت های خارجی در تهران، بایستی با استفاده از راهکارهای مدنی مانند امضای طومارهای مجازی و فیزیکی، ارائه مطالب و مستنداتی از آثار تحریمها بر زندگی مردم عادی، بیماران و فعالیتهای انسان دوستانه در ایران از ابزارهای موثر در افکار عمومی برای مقابله با جریان تشدید تحریم ها استفاده کنند

                در حالی که تمامی تلاش آمریکا و اروپا در جهت تشدید تحریم های اقتصادی، دیپلماتیک و فرهنگی ایران متمرکز شده است، اقدامات برخی مسئولان در خودتحریمی قابل توجه می باشد.

                به گزارش خبرنگار «بازتاب»، لابی صهیونیستی و جناح های افراطی دولت آمریکا که علاوه براجرای تحریم های مصوب شورای امنیت تحریم های یکجانبه را علیه ایران به اجرا درآورده اند، دولتهای مختلف را در جهت تشدید تحریم ایران تحریک می کنند و در این میان برخی از مسئولان کشور هم با استفاده از شگرد خودتحریمی و زدن گل به خودی، به این جریان کمک می کنند.

                در ماه های اخیر و همزمان با تصویب تحریم نفتی ایران، برخی مسئولان از قطع فروش نفت به کشورهای اروپایی خبر دادند و یا همرمان با تلاش برای قطع رابطه دیپلماتیک کشورهای اروپایی و غربی با ایران، برخی نمایندگان و چهره های سیاسی از ضرروت قطع رابطه با کشورهای دیگر سخن می گویند.

                در مورد دیگر، بعد از حمله به سفارت انگلیس که به تعطیلی سفارت کشورمان انجامید و همچنین قطع رابطه کانادا تحت تاثیر لابی های اسرائیلی، باز هم گروهی به اقدامات تحریک آمیز آتش زا! و سنگ پرانی مقابل سفارت فرانسه دست زدند.

                در نمونه های دیگر، همزمان با تلاش برای قرار دادن نام ایران در فهرست سیاه شرکت های بزرگ مالی یا نرم افزاری، برخی مسئولان با ایده تحریم این شرکت ها و یا فیلتر کردن آنها به این اقدام مدد می رسانند.

                فرایند گل زدن به خودی در قالب خودتحریمی، آنچنان مضحک و مخالف منافع ملی است که حتی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز به صراحت خودتحریمی را اقدامی اشتباه و در جهت تقویت تحریمها ذکر می کند.

                به نظر می رسد در این شرایط که فشارهای حریف برای تقویت و تشدید هر چه بیشتر تحریمها و منزوی کردن ایران به اوج رسیده است، مسئولان کشور به جای ایراد سخنان تحریک آمیز و تنش زایی در روابط ایران با جهان، باید از هرگونه فرصت جهت تسهیل مبادلات و تنش زدایی در روابط ایران با سایر کشورها استفاده کنند و گروه های خودجوش نیز به جای تجمع، حمله و ترقه بازی در مقابل سفارت های خارجی در تهران، بایستی با استفاده از راهکارهای مدنی مانند امضای طومارهای مجازی و فیزیکی، ارائه مطالب و مستنداتی از آثار تحریمها بر زندگی مردم عادی، بیماران و فعالیتهای انسان دوستانه در ایران از ابزارهای موثر در افکار عمومی برای مقابله با جریان تشدید تحریم ها استفاده کنند.

                به ویژه که در غرب افکار عمومی از ابزارهای بسیار تاثیرگذار است و شاید از همین رو بود که چهارشنبه شب گذشته، وقتی خبرنگاری با لحن صریح از وزیر خارجه آمریکا پرسید شما حتی به قیمت فروپاشی اقتصاد ایران به دنبال قطع برنامه هسته ای ایران هستید، هیلاری کلینتون در سخنانی متتفاوت با سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، بحران ارزی را ناشی از سیاستهای اقتصادی مسوولان و نه فقط تحریم ها دانست و همچنین مدعی شد در صورت تصمیم دولت ایران حاضر به کاهش تحریمها هستند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #2888
                  وزیر دفاع ایران: ایران کمبودی در حوزه موشکی ندارد

                  سردار پاسدار احمد وحیدی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد ایران با در اختیار داشتن انواع موشکها پاسخگوی هر نوع تهدیدی است.

                  وحیدی با اشاره به رزمایش اخیر نیروهای مسلح ایران در ۳۱ شهریور سال جاری گفت ارتش ایران از لحاظ "برد، دقت، قدرت تخریب و قدرت آمادهسازی" کمبودی ندارد.

                  وحیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت انواع موشکهای کروز نیروهای مسلح ایران برای اهداف دریایی هستند و موشکهای "نصر، قادر، نور، ظفر و موشک بالستیک فاتح" نیز پاسخگوی هر نوع تهدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #2889
                    ادعای جدید آمانو علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران
                    آمانو در همایش مرکز تحقیقات سیاست بین الملل "لوی" در استرالیا گفت از ایران خواستیم توضیحاتی درباره این فعالیت ها ارائه کند. در این زمینه پیشرفتی حاصل نشده است.

                    مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی مدعی شد: اطلاعاتی داریم که نشان می دهد ایران به ساخت تجهیزات انفجار اتمی دست زده است.

                    به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی مصر ، یوکیا آمانو اظهار داشت: آژانس بین المللی انرژی اتمی اطلاعات موثقی در اختیار دارد که به اقدام گذشته ایران در انجام فعالیت های مرتبط با توسعه تجهیزات انفجاری هسته ای اشاره دارد.

                    در بیانیه آژانس بین المللی در وین آمده است: آمانو در همایش مرکز تحقیقات سیاست بین الملل "لوی" در استرالیا گفت از ایران خواستیم توضیحاتی درباره این فعالیت ها ارائه کند اما در این زمینه پیشرفتی حاصل نشده است.

                    آمانو همچنین از اینکه برغم افزایش گفتگوها با ایران در سال جاری میلادی، آژانس نتوانست به نتایج مشخصی درباره برنامه هسته ای ایران دست یابد اظهار تاسف کرد و گفت: آژانس نتوانسته است به صورت قطعی از عدم تغییر در مواد یا فعالیت های هسته ای داخل ایران اطمینان حاصل کند. وی دلیل این موضوع را عدم همکاری کامل طرف ایرانی اعلام کرد.

                    امانو افزود: آژانس از طریق در پیش گرفتن رویه برنامه ریزی شده با هدف حل همه مسائل باقی مانده با ایران به مذاکرات با تهران ادامه می دهد.

                    وی ابراز امیدواری کرد بتوان با ایران به توافقی دست یافت که مواد این توافق نیز بلافاصله توسط ایران اجرایی شود.

                    ایران بارها بر صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای خود تاکید کرده است.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #2890
                      سخنگوی وزارت نفت: ایران گازی به اروپا صادر نمی کند که بخواهد تحریم شود

                      ایران هسته ای- سخنگوي وزارت نفت در واکنش به قصد اتحاديه اروپا براي تحريم خريد گاز از ايران گفت: ايران در حال حاضر هيچ گازي به اتحاديه اروپا صادر نمي کند و تهديد به تحريم تنها يک جنگ تبليغاتي است.

                      به گزارش شبکه اطلاع رساني نفت و انرژي ( شانا)، عليرضا نيکزاد رهبر با اشاره به ذخاير عظيم گاز جمهوري اسلامي ايران تصريح کرد: ضرر تحريم گاز ايران بيشتر متوجه کشورهاي اروپايي است چرا که با محروم کردن خود از دسترسي به منابع سرشار گاز ايران، وابستگي خود به ساير منابع را افزايش مي دهند که اين موضوع قدرت چانه زني آنها را کاهش مي دهد.

                      سخنگوي وزارت نفت افزود: تهديد اتحاديه اروپا را تنها يک مانور تبليغاتي مي دانيم زيرا افزايش وابستگي کشورهاي اتحاديه اروپا به منابع محدود گاز امنيت انرژي اين قاره را با مخاطره مواجه خواهد کرد.

                      خبرگزاري رويترز پنجشنبه گذشته به نقل از برخي از ديپلمات هاي اروپايي گزارش داده بود: اتحاديه اروپا قصد دارد واردات گاز از ايران را به عنوان بخشي از برنامه هاي تحريمي ممنوع کند.

                      ديپلمات هاي اتحاديه اروپا در حال آماده سازي بسته تحريمي ايران براي ارائه در نشست 15 اکتبر (24 مهر) وزراي خارجه اين اتحاديه در لوکزامبورگ هستند.

                      اين سخنان در حالي مطرح مي شود که اتحاديه اروپا هيچ خريد گازي از ايران ندارد.

                      جمهوري اسلامي ايران با در اختيار داشتن بيش از 33 تريليون مترمکعب گاز (16 درصد کل ذخاير)، دومين دارنده ذخاير گاز در جهان به شمار مي رود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #2891
                        اتحاديه اروپا به سيم آخر زد

                        تحريم همه جانبه ايران در دستور کار

                        به نظر مي رسد کشورهاي کوچک اتحاديه اروپا که تجارت اندکي با ايران دارند، موافق تشديد تحريمها در همه حوزهها هستند



                        اتحاديه اروپا رسماً وارد جنگ تمام عيار اقتصادي با ايران شد و با برگزاري نشستي براي اعمال تحريمهاي همه جانبه عليه ايران، به سيم آخر زد.
                        به گزارش ايران آباد مقامات اتحاديه اروپا امروز جمع شدهاند تا آخرين تيرهاي ترکش خود را براي تحت فشار قرار دادن ايران شليک کنند، تحريمهايي که بدون شک حجم تجارت ايران و اروپا را به صفر خواهد رساند.روتيرز به نقل از يک ديپلمات اروپايي گزارش داد که اين تحريمها همه جانبه است و چيزي از قلم نخواهد افتاد، ديپلمات ديگري نيز با اشاره به مخالفتهاي صورت گرفته توسط برخي از کشورهاي اروپايي اشاره کرده و ميگويد رايزنيها در مورد اين همچنان ادامه داد. اروپاييها با اين ادعا که دليل مخالفتشان در مورد تحريم همه جانبه، وحشت از همراهي مردم ايران از احمدي نژاد و قرار گرفتن پشت سر وي است، با اين تحريمها مخالفت کرده اند و آنچه مشخص است سوئد در اين ميان نقش مهمي را براي تحريم هاي همه جانبه ايفا ميکند. به نظر مي رسد کشورهاي کوچک اتحاديه اروپا که تجارت اندکي با ايران دارند، موافق تشديد تحريمها در همه حوزهها هستند، اما برخي ديگر مانند ايتاليا، آلمان و حتي انگليس که همواره با ايران بيشترين درگيريها را داشته و دارد، تنها خواستار تحريمهاي موضعي، به خصوص در امور مالي و بانکي شدهاند. گفته ميشود در حالي که اتحاديه اروپا روزگاري نه چندان دور شريک اول تجاري ايران به شمار ميرفت، امروز در رديف طرفهاي تجاري با ايران جايگاهي نداشته و بازار بزرگ ايران را در برابر شرکت هاي آسيايي از دست خواهند داد.در تهران اما مقامات مسول ميگويند خود را براي اين تحريمها آماده کردهاند و هدف از آن فشار بر مردم براي گسترش اعتراض آنها عليه دولت است، مسالهاي که پيش از اين نيز برخي منابع بر آن تاکيد کرده بودند.کارشناسان اقتصادي اما بر اين باورند که اين تحريمها ميتواند تاثيرات خود را بر اقتصاد ايران بگذارد که با توجه به آنکه چيزي بيشتر از تحريمهاي پيشين ندارد، دولت ايران ميتواند با آنها مقابله کند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #2892
                          ایران نیروهای سپاه قدس را از سوریه خارج کرد»

                          نشریه ساندی تایمز روز یکشنبه گفت ایران ۲۷۵ تن از اعضا سپاه قدس را از سوریه خارج کرده است. ساندی تایمز به نقل از یک مقام امنیتی گفت «آنان اعضای گردانی موسوم به واحد ۴۰۰ هستند که در کنار نیروهای بشار اسد مخالفان انقلابی سوریه را سرکوب می کردند.» این نشریه می گوید واحد ۴۰۰ هفته پیش از سوریه خارج شده و می افزاید که اطلاعات اخیر را خویشاوند یکی از اعضای این واحد نظامی تایید کرده است.


                          برخی از تحلیلگران اقدام ایران در خارج کردن نیروها از سوریه را حاکی از کاهش اطمینان تهران به بقای اسد در حاکمیت دمشق تعبیر کرده اند.

                          مخالفان سوریه می گویند ایران برای حمایت از بشار اسد حدود ۵ میلیارد دلار هزینه کرده است. از سوی دیگر درآمد نفت ایران در سایه تحریم های بین المللی به شدت کاهش یافته است. ایران، مورد اعمال تحریم های شدید بین المللی بویژه بر صادرات نفت و مراودات بانکی مواجه شده است. سقوط ارزش ریال و افزایش بهای مواد غذایی از تبعات این تحریم ها در ایران است.

                          هفته گذشته وزیر دارایی اسرائیل، یووال استینیتص، پیش بینی کرد اقتصاد ایران به سوی سقوط پیش برود. یک سند وزارت خارجه اسرائیل که هفته گذشته به بیرون درز کرد نیز نشان می دهد که تحریم ها بیش از آنچه پیش بینی می شد به اقتصاد ایران صدمه زده اند.

                          روز شنبه، لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا به ایران هشدار داد که اگر به نگرانی های جهانی درباره برنامه هسته ای تهران پاسخ درست ندهد، جامعه بین الملل آماده است تا تحریم های بیشتری راعلیه ایران اعمال کند.

                          اولین بار ماه گذشته بود که محمد علی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران رسما بر حضور نظامی ایران در سوریه صحه گذاشت و گفت: «شماری از اعضای سپاه قدس در سوریه حضور دارند.» سرلشگر جعفری گفت این افراد در عملیات نظامی هیچ مشارکتی ندارند: «سپاه پاسداران کمک اطلاعاتی و حتی مالی (به سوریه) می رساند و هیچ گونه مشارکت نظامی در کار نیست.»

                          خبرگزاری فارس نیز به نقل از حسین طائب، معاون اطلاعات سپاه پاسداران گفته است: «ما همه مسئولیت داریم تا از سوریه حمایت کنیم و نگذاریم خط مقاومت شکسته شود.»

                          پس از این اظهارات بود که اعضای غربی شورای امنیت اقدام ایران در حمایت از اسد را محکوم کردند. از جمله سوزان رایس، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد گفت کمک تسلیحاتی ایران به رژیم اسد، «بسیار نگران کننده» است.

                          یک گروه مستقل کارشناسی در شورای امنیت، که تحریم های اعمال شده علیه ایران را بررسی می کند از چندین موردانتقال تسلیحات از ایران به سوریه سخن گفته است. دمشق، قطر و عربستان سعودی را به حمایت تسلیحاتی از انقلابیون مخالف دولت در سوریه متهم می کند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #2893
                            وزیر دفاع انگلیس همگام با کلینتون و لیبرمن پروژه را لو داد/ هاموند: به خیابان های ایران چشم دوخته ایم





                            ایران هسته ای- 3 روز پس ا اظهارات هیلاری کلینتون مبنی بر اینکه معترضان در ایران باید روی موضوع هسته ای متمرکز شوند، فیلیپ هاموند وزیر دفاع انگلیس هم تاکید کرد که هدف تحریم های غرب علیه ایران «تهدید موجودیت رژیم» و «راه اندازی آشوب خیابانی» است.

                            هاموند که روز یکشنبه 16 مهر 1391 (7 اکتبر 2012) با توبی هلم و پیتر بیمونت خبرنگاران روزنامه انگلیسی گاردین –که روزهای یکشنبه با نام آبزرور منتشر می شود- مصاحبه کرده،گفت: در خيابان ها فشار بيشتري بر حکومت ايران وارد خواهد شد و پيش بيني کرد اختلال هاي بالقوه تهديد کننده حکومت و مخالفت هايي بوجود بيايد که به گفته وي تهديدي آشکار براي دولت محسوب شوند. به گفته هاموند، ابتکارهايي که برای تحریم ایران در روز 15 اکتبر (24 مهر) مورد بحث قرار گرفته اند عملا شامل تصويب مشترک تحريم هاي تجاري است که همه معاملات صادرات و واردات ايران را از طريق نظام بانکي آمريکا و اتحاديه اروپا متوقف مي کنند.

                            هاموند گفت: « کاملا مشخص است که تحريم هاي فعلي با لطمه زدن به اقتصاد ايران و ايجاد شکاف در وحدت مقامات اين کشور در حال تاثير گذاري است». وي افزود:« صحبت از تحريم تجاري کلي و نيز مسدود کردن باقي مانده دسترسي ايران به کانال هاي بانکي بين المللي مطرح است. ما به طور قطع مي توانيم فشار بيشتري بر ايران وارد کنيم. تنها وضعي که احتمال دارد حکومت تسليم شود اين است که تهديدي موجوديتي را ببيند يا احساس کند. اگر سطحي از فشار شروع به تبديل شدن به اختلالي کند که بالقوه حکومت را تهديد مي کند و مخالفت هايي در خيابان هاي تهران روي دهد، بعد احتمال دارد مسير تغيير کند».

                            هاموند در سخنراني در بيرمنگام در کنفرانس حزب محافظه کار نیز تاکید کرد : «شواهدي وجود دارد که مقامات ايران دارند درباره اين موضوع اختلاف نظر پيدا مي کنند. در حالي که فشارها تاثير خود را مي گذارند، اختلاف هايي ميان مقامات ايران شروع شده است. اين مقامات مي توانند بلافاصله به اين وضع پايان بدهند. موضع اعلام شده ايران اين است که اورانيوم را براي اهداف صلح آميز غني سازي مي کند. کسي حرف آنها را باور نمي کند». این اظهارات بسیار شبیه به سخنان روز پنج شنبه 13 مهر هیلاری کلینتون و همچنین مصاحبه روز 8 مهر آویگدور لیبرمن با هاآرتص است که هر دوی آنها بر شکل گیری اعتراضات اجتماعی در ایران به عنوان نشانه تاثیر گذاری تحریم ها تاکید کرده بودند
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #2894
                              ادعای جدید آمانو

                              ایران به ساخت تجهیزات انفجار اتمی دست زده است


                              مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی مدعی شد: اطلاعاتی داریم که نشان می دهمدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی مدعی شد: اطلاعاتی داریم که نشان می دهد ایران به ساخت تجهیزات انفجار اتمی دست زده است.

                              به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی مصر ، یوکیا آمانو اظهار داشت: آژانس بین المللی انرژی اتمی اطلاعات موثقی در اختیار دارد که به اقدام گذشته ایران در انجام فعالیت های مرتبط با توسعه تجهیزات انفجاری هسته ای اشاره دارد.

                              در بیانیه آژانس بین المللی در وین آمده است: آمانو در همایش مرکز تحقیقات سیاست بین الملل “لوی” در استرالیا گفت از ایران خواستیم توضیحاتی درباره این فعالیت ها ارائه کند اما در این زمینه پیشرفتی حاصل نشده است.

                              آمانو همچنین از اینکه برغم افزایش گفتگوها با ایران در سال جاری میلادی، آژانس نتوانست به نتایج مشخصی درباره برنامه هسته ای ایران دست یابد اظهار تاسف کرد و گفت: آژانس نتوانسته است به صورت قطعی از عدم تغییر در مواد یا فعالیت های هسته ای داخل ایران اطمینان حاصل کند. وی دلیل این موضوع را عدم همکاری کامل طرف ایرانی اعلام کرد.

                              امانو افزود: آژانس از طریق در پیش گرفتن رویه برنامه ریزی شده با هدف حل همه مسائل باقی مانده با ایران به مذاکرات با تهران ادامه می دهد.
                              وی ابراز امیدواری کرد بتوان با ایران به توافقی دست یافت که مواد این توافق نیز بلافاصله توسط ایران اجرایی شود.

                              ایران بارها بر صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای خود تاکید کرده است.

                              به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی مصر ، یوکیا آمانو گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی اطلاعات موثقی در اختیار دارد که به اقدام گذشته ایران در انجام فعالیت های مرتبط با توسعه تجهیزات انفجاری هسته ای اشاره دارد.

                              در بیانیه آژانس بین المللی در وین آمده است:« آمانو در همایش مرکز تحقیقات سیاست بین الملل “لوی” در استرالیا گفت از ایران خواستیم توضیحاتی درباره این فعالیت ها ارائه کند اما در این زمینه پیشرفتی حاصل نشده است.»

                              آمانو همچنین از اینکه به رغم افزایش گفت و گوها با ایران در سال جاری میلادی، آژانس نتوانست به نتایج مشخصی درباره برنامه هسته ای ایران دست یابد اظهار تاسف کرد و گفت: آژانس نتوانسته است به صورت قطعی از عدم تغییر در مواد یا فعالیت های هسته ای داخل ایران اطمینان حاصل کند. وی دلیل این موضوع را عدم همکاری کامل طرف ایرانی اعلام کرد.

                              امانو افزود: آژانس از طریق در پیش گرفتن رویه برنامه ریزی شده با هدف حل همه مسائل باقی مانده با ایران به مذاکرات با تهران ادامه می دهد.
                              وی ابراز امیدواری کرد بتوان با ایران به توافقی دست یافت که مواد این توافق نیز بلافاصله توسط ایران اجرایی شود.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #2895
                                معاون وزیر خارجه امریکا: کسانی در داخل ایران از ما می خواهند تحریم ها را تشدید کنیم

                                ایران هسته ای- معاون امور دموکراسی و حقوق بشر هیلاری کلینتون در اظهارنظری نادر اعلام کرد درخواست هایی از داخل ایران به امریکا واصل شده که خواهان تشدید تحریم هاست.

                                مايكل پازنر، در گفت وگوی روز یکشنبه 16 مهر 1391 (7 اکتبر 2012) با یورونیوز تاکید کرد «برخی رهبران حرکت دموکراسی خواهانه در داخل ایران» خواهان تشدید تحریم ها هستند.

                                در ادبیات امریکایی ها معمولا از جریان فتنه در داخل کشور با عنوان «دموکراسی خواهان» یاد می شود.

                                پازنر گفت: «تحريم ها احتمالا در درجه نخست مردم عادي ايران و طبقه كم بضاعت را تحت فشار قرار می دهد تا طبقه حاكم اما چاره اي براي آن وجود ندارد. نمي توانيد تحريم هاي اقتصادي را چنان طرح ريزي كنيد كه تنها رهبران كشور را هدف قرار دهند».

                                وی ادامه داده است: «ما بايد به صداي كساني كه در داخل كشور هستند گوش كنيم و از آنها الهام بگيريم. روشن است كه گروهي از رهبران نيروهاي دموكراتيك در ايران خواهان اعمال فشار بردولت از طريق تحريم ها هستند».

                                پازنر به نام این افراد اشاره نکرده اما جریان فتنه در داخل ایران همواره فشار خارجی را به عنوان یک فرصت برای خود قلمداد کرده و از آن استقبال نموده است.

                                اخیرا آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه اسراییل، هیلاری کلینتون وزی خاجه امریکا و فیلیپ هاموند وزیر دفاع انگلیس خواستار تشدید تحریم ها با این استدلال شده اند که تحریم ها در حال اثرگذاری است و موجودت نظام جمهوری اسلامی را در ایران به مخاطره انداخته است.

                                هر سه این افراد به کدهایی از داخل ایران استناد کرده اند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X