آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #3736
    گزارش آژانس روز جمعه منتشر می شود

    ایران میزان سانتریفیوژهای فردو را یک سوم افزایش داده/ ابراز امیدواری جلیلی به آغاز گفت و گو ها


    منابع دیپلماتیک در وین می گویند ایران تعداد سانترفیوژها در مرکز غنی سازی اورانیوم فردو را در سه ماه اخیر، به میزان یک سوم افزایش داده است.

    به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، این دیپلمات ها گفته اند با وجود افزایش گسترده قدرت غنی سازی اورانیوم در تاسیسات فردو در جنوب تهران به نظر می رسد تاکنون این تاسیسات راه اندازی نشده است.

    همچنین به احتمال زیاد در گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران که فردا جمعه منتشر خواهد شد به این موضوع اشاره می شود که ایران همچنان به استفاده از مواد حساس هسته ای خود برای تولید سوخت هسته ای ادامه می دهد. این موضوع می تواند حساسیت غرب درباره کاربرد این مواد حساس برای ساخت بمب اتمی را کاهش دهد.

    یک دیپلمات غربی هم در این باره با اشاره به تلاش های بین المللی برای دست یابی به راه حل دیپلماتیک برای نزاع ۱۰ ساله برسر برنامه هسته ای ایران و دوری از بروز جنگ جدید در خاورمیانه گفت: این موضوع به کسب زمان برای گفتگو کمک می کند.
    رویترز می نویسد: این مسئله به احتمال زیاد دلیل اظهارات تازه مقامات اسرائیل درباره فاصله داشتن با حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران است.

    یک دیپلمات غربی هم گفت: واقعیت این است که ایران بخشی از گاز اورانیوم خود را به پودر اکسید تبدیل می کند تا در فرآیند تولید سوخت هسته ای مورد استفاده قرار بگیرد.

    ایران بارها با تکذیب اتهامات آمریکا و اسرائیل، بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود و عمل به تعهدات قانونی بین المللی در این زمینه تاکید کرده است. تهران تاکید می کند هدف از فعالیت های هسته ای اش تولید انرژی و دیگر کاربردهای غیرنظامی است.
    قرار است آژانس بین المللی انرژی اتمی وابسته به سازمان ملل متحد گزارش فصلی خود را درباره ایران،روز جمعه در اختیار اعضای این آژانس قرار می دهد.

    در این گزارش همچنین آمده است که به رغم تحریم های شدید علیه بخش نفت ایران ولی این کشور فعالیت های هسته ای اش را گسترش و به تخریب تاسیساتی در مرکز نظامی پارچین در تهران ادامه می دهد.

    ایران بارها ضمن رد ارتباط میان مرکز نظامی پارچین و فعالیت های هسته ای، هرگونه اقدام غیرعادی در پارچین را نادرست خوانده است.

    ایران هم اکنون درباره برنامه هسته ای اش در حال مذاکره با گروه ۱+۵ است.

    گروه ۱+۵ متشکل از ۵ عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، فرانسه، چین، روسیه و بریتانیا) به همراه آلمان خواستار توقف غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد ایران، برچیدن مرکز غنی سازی فردو و خارج ساختن ذخایر اورانیوم غنی شده از ایران هستند.

    تهران نیز گفته حاضر است در صورت لغو تحریم ها، غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم را به حالت تعلیق درآورد. غرب این پیشنهاد را نپذیرفته است.

    از طرفی سعید جلیلی نیز نسبت به از سرگیری مذاکرات ابراز امیدواری کرده است. پیش از این باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود برای حل دیپلماتیک پرونده هسته ای تمام تلاش خود را به کار خواهد بست.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #3737
      نمایندگان ۱+۵ هفته آینده درباره ایران گفتوگو میکنند


      سخنگوی کاترین اشتون، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی میگوید اعضای گروه پنج بعلاوه یک چهارشنبه هفته آینده درباره راهبرد مذاکراتی خود با ایران، رایزنی خواهند کرد.

      به گزارش خبرگزاری رویترز، این نشست به میزبانی کاترین اشتون و با حضور نمایندگان روسیه، چین، فرانسه، بریتانیا، آمریکا و آلمان در بروکسل برگزار خواهد شد.


      اعلام برگزاری این نشست یک روز پس از اظهارات باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده، درباره گفتوگو با ایران صورت میگیرد.

      باراک اوباما در نخستین کنفرانس خبری خود پس از پیروزی در انتخابات در پاسخ به خبرنگاری که درباره موضع وی درباره مذاکره با ایران پرسید، گفت که وی در طی ماههای آینده دست به تلاشی تازه برای باز شدن باب گفتوگو میان ایران و آمریکا و جامعه بینالملل خواهد زد.

      باراک اوباما گفت باید راهی باشد که ایران بتواند از انرژی هستهای در مصارف صلحآمیز استفاده کند و در عین حال تضمین دهد که برنامه هستهایاش منحرف نمیشود.

      یک سخنگوی کاترین اشتون، روز پنجشنبه، ۲۵ آبان، با اعلام برگزاری نشست ۱+۵ گفت: «این نشست بخشی ار رایزنیهای جاری ... برای پیدا کردن راهحل دیپلماتیک در مورد برنامه هستهای ایران است.»

      سخنگوی کاترین اشتون جزییات بیشتری از نشست هفته آینده و محورهای مورد بحث ارائه نداد.

      از سوی دیگر اعلام برگزاری این مذاکرات، یک روز پس از سفر معاون وزیر خارجه روسیه به تهران صورت میگیرد.

      روز چهارشنبه، معاون وزیر خارجه روسیه، سرگئی ریابکوف، در تهران بود و با سرتیم مذاکرهکنندگان هستهای ایران، سعید جلیلی دیدار کرد.

      سعید جلیلی در این دیدار نسبت به شروع مذاکرات ابراز علاقه کرد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران امیدوار است که ۱+۵ هرچه سریعتر به میز گفتوگوها بازگردد و برای ۴ ماه تاخیر خود در از سرگیری گفتوگوها پاسخ مناسب داشته باشد.»

      دور آخر گفتوگوهای ایران و ۱+۵ در خرداد ماه سال جاری در مسکو برگزار شد اما بار دیگر بدون نتیجه پایان یافت.

      از جزییات مذاکرات ریابکوف و جلیلی، خبری منتشر نشده، اما ریابکوف پیش از سفر به تهران فایننشیال تایمز گفته بود که مسکو از مذاکره مستقیم واشینگتن و تهران درباره برنامه هستهای ایران حمایت میکند.

      آمریکا و اتحادیه اروپا علاوه به تحریمهای شورای امنیت که مورد تایید چین و روسیه بود، تحریمهای یکجانبه بسیار سنگینی علیه ایران وضع کردهاند. مسکو و چین بارها با این تحریمهای یکجانبه مخالفت کردهاند. این تحریمها شاهرگهای اقتصادی ایران را هدف قرار دادهاند.

      سختی این تحریمها آنچنان است که مقامهای بلندپایه غربی و از جمله فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، از تاثیر آن بر مردم ابراز تاسف کرده اما در عین حال آن را اجتنابناپذیر دانستهاند.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #3738
        نقدی بر دوجانبه خواندن موضوع هسته ای میان ایران و امریکا
        سه اشکال رویکرد اخیر رئیس جمهور در مسئله هستهای

        دیدگاه دولت امریکا در این باره نیز –به رغم برخی اختلاف نظرها- در نهایت تابعی از دیدگاه کلان صهیونیستی است. اگر منطق آقای رییس جمهور در این باره صحیح باشد، در واقع ایران باید با اسراییل مذاکره دو جانبه انجام بدهد نه با امریکا چرا که این تنها اسراییل است که اگر برنامه هسته ای ایران را بپذیرد، آن وقت دیگر هیچ مدعی ثالثی در مقابل آن وجود نخواهد داشت! همین که این منطق به نتیجه ای چنین عجیب و غریب منتهی می شود نشان دهنده سستی بیش از اندازه آن است.
        سرویس سیاسی«فردا»: پایگاه مطالعاتی ایران هسته ای در ارزیابی راهبردی خود از سخناند اخیر رییس جمهور مبنی بر دوجانبه خواندن موضوع هسته ای میان ایران و امریکا به سه اشکال کلیدی این سخنان پرداخته است و نوشته است:«اگر موضوع از چارچوب چند جانبه خارج و به یک مسئله دو جانبه تبدیل شود، ایران کاملا امکان و فرصت بهره گیری از توان دیگر کشورهای دخیل در مذاکرات برای تعدیل امریکا را از دست خواهد داد.» متن کامل این تحلیل به این شرح است:


        تولید مکرر این ادبیات در هفته های گذشته از جانب آقای رییس جمهور که «مسئله هسته ای ایران در واقع مسئله ای دو جانبه میان ایران و امریکاست» مسائل قابل تاملی را پدید آورده است.


        معنای تقریبا روشن –اگرچه تصریح نشده- این سخن این است که آقای رییس جمهور مذاکرات ایران و 1+5 را قبول ندارد و معتقد نیست که این مذاکرات می تواند چارچوبی دیپلماتیک برای انجام بحث های موثر درباره برنامه هسته ای ایران و نهایتا پیدا کردن راهی برای حل و فصل آن ایجاد کند.


        این نوشته تلاش می کند، منطق نهفته درپس این اظهارنظر را اندکی تحلیل کند.


        سرراست ترین معنای این سخن این است که امریکا تنها مدعی و طرف مشکل آفرین در برنامه هسته ای ایران است و بنابراین اگر بنا باشد این موضوع حل شود تنها باید با امریکا حل شود. ضمن اینکه یک معنای دیگر این سخن می تواند این باشد که اگر ایران و امریکا به طور دو جانبه به راه حلی درباره برنامه هسته ای ایران دست پیدا کنند، آن وقت هیچ طرف ثالثی وجود نخواهد داشت که بتواند آن را وتو کند.


        این تحلیل –که درواقع قابل دفاع ترین تفسیر از سخنان رییس جمهور است- لااقل 3 اشکال کلیدی دارد.


        1- اولا مدعی اصلی در برنامه هسته ای ایران –اگر دقیق باشیم- صهیونیست ها هستند که هم در امریکا، هم در اروپا و هم در هر جای دیگری از جهان که دستشان برسد در روند دیپلماسی در این باره با انواع و اقسام روش ها اخلال می کنند.

        دیدگاه دولت امریکا در این باره نیز –به رغم برخی اختلاف نظرها- در نهایت تابعی از دیدگاه کلان صهیونیستی بوده و قدرت تخلف جدی از آن نداشته است.

        اگر منطق آقای رییس جمهور در این باره صحیح باشد، در واقع ایران باید با اسراییل مذاکره دو جانبه انجام بدهد نه با امریکا چرا که این تنها اسراییل است که اگر برنامه هسته ای ایران را بپذیرد، آن وقت دیگر هیچ مدعی ثالثی در مقابل آن وجود نخواهد داشت! همین که این منطق به نتیجه ای چنین عجیب و غریب منتهی می شود نشان دهنده سستی بیش از اندازه آن است.



        2- یک پیش فرض نهفته در پس این سخن آن است که این موضوع را فرض می گیرد که امریکا به واقع خواهان حل مسئله هسته ای ایران است و مشکل فقط این است که مذاکرات دو جانبه ای انجام نمی شود.

        این پیش فرض بسیار شکننده تر از آن است که بتوان آن را بدون بحث رها کرد. امریکایی ها در حل نشدن مسئله هسته ای ایران منافعی بسیار جدی دارند که مهم ترین آنها زنده نگهداشتن بهانه تولید فشار بر ایران با هدف پیش برد پروژه تغییر رژیم است.

        در حالی که امریکا فعلا تصمیم راهبردی برای حرکت به سمت یک راه حل درباره موضوع هسته ای ایران نگرفته در واقع خیلی فرقی نمی کند که ایران در چه چارچوبی با امریکا مذاکره کند؛ چون در هر حال بنا نیست موضوع حل شود.

        برای گام نهادن در یک مسیر صحیح، اول چیزی که باید تغییر کند اراده راهبردی امریکاست آن هم به این شکل که ایده تغییر رژیم را کنار بگذارد و روی حل دیپلماتیک مسئله متمرکز شود و این ممکن نیست مگر اینکه ایران درکی عمیق از پیشنهاد امریکا برای مذاکره مستقیم داشته باشد.



        3- نکته آخر اما به این مسئله بازمی گردد که شیوه مذاکراتی درباره برنامه هسته ای ایران اساسا چگونه باید باشد.

        یک شیوه چند جانبه مانند مکانیسم 1+5 دارای این حسن است که ایران می تواند روی مناسبات پیچیده، متداخل و گاه خصمانه طرف های مختلف حاضر در این گروه سرمایه گذاری کند و مذاکرات را در مواقعی که بلوکی از کشورهای غربی شکل می گیرد، با همراهی روسیه، چین و گاهی آلمان بالانس نماید.

        علاوه بر این، این امکان برای ایران فراهم بوده است که در مقابل فشارهای یک جانبه کشورهای غربی بلوکی از کشورهای همراه با خود درون گروه 1+5 ایجاد کند.

        اما اگر موضوع از چارچوب چند جانبه خارج و به یک مسئله دو جانبه تبدیل شود، ایران کاملا امکان و فرصت بهره گیری از توان دیگر کشورهای دخیل در مذاکرات برای تعدیل امریکا را از دست خواهد داد.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #3739
          سفیر رژیم صهیونیستی در وین؛
          حمله نظامی به ایران اولین و یا حتی دومین گزینه ما نیست
          سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش مواضع این رژیم در قبال ایران، سوریه و همچنین انتخاب مجدد باراک اوباما به ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا را تشریح کرد.
          به گزارش خبرنگار مهر از وین، آویو شیراُن سفیر اسرائیل در وین در گفتگو با رسانه های اتریش با اشاره به طرح موضوع حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران گفت: مسئله حمله نظامی به تاسیسات اتمی ایران همچنان روی میز قرار دارد؛ ولی این موضوع به هیچ وجه اولین و یا حتی دومین گزینه ما نیست.

          سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش همچنین با ابراز امیدواری نسبت به حل موضوع هسته ای ایران از راههای دیپلماتیک افزود: هدف این است که برنامه هسته ای ایران متوقف شود. اگر از راههای دیپلماتیک باشد چه بهتر ولی به هر حال باید تمامی گزینه ها روی میز باشد.

          شیراُن در پاسخ به سوالی درباره آمادگی اسرائیل برای پناه دادن به آوارگان سوری نیز گفت: از آنجا که وضعیت انسانی در سوریه بسیار بغرنج است ما خودمان را برای این موضوع آماده کرده ایم. البته به دلیل رابطه اسرائیل و سوریه تصور می کنم بسیاری از آوارگان از پناه آوردن به مرزهای ما اجتناب کنند.

          سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش در ادامه با توجه به انتحاب دوباره باراک اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا و همچنین رابطه ویژه ایالات متحده با اسرائیل ابراز امیدواری کرد که رژیم صهیونیستی بیش از پیش از حمایت های آمریکا در تمامی زمینه ها برخوردار باشد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #3740
            دفتر کاترین اشتون اعلام کرد:

            گروه ۱+۵ در بروکسل تشکیل جلسه می دهد


            نمایندگان پنج عضو دائمی شورای امنیت و آلمان هفته آینده تشکیل جلسه می دهند تا آینده مذاکرات اتمی را با ایران مورد بررسی قرار دهند.
            بنابر اعلام دفتر کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مذاکره کننده ارشد گروه ۱+۵، این نشست چهارشنبه آینده در بروکسل برگزار خواهد شد.
            مدیران سیاسی این گروه آخرین بار در ماه سپتامبر و در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک دیدار کردند.
            دفتر خانم اشتون در بیانیه ای اعلام کرد دیدار ۲۱ نوامبر بخشی از “رایزنی های جاری برای پیدا کردن یک راه حل برای موضوع هسته ای ایران است.”
            به گزارش بی بی سی، علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران این هفته ابراز امیدواری کرده بود که مذاکرات کشورش با گروه ۱+۵ هر چه زودتر از سر گرفته شود.
            آخرین دور مذاکرات بلند پایه میان ایران و گروه ۱+۵ تابستان گذشته در مسکو برگزار شد.
            خبر نشست بروکسل یک روز پس از آن اعلام شد که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین کنفرانس خبری خود پس از انتخابات، از وجود فرصت زمانی لازم برای پیشبرد مذاکرات هسته ای با ایران خبر داد.
            آقای اوباما همچنین به خبرنگاران گفت که به زودی تحرکات دیپلماتیک جدیدی را برای پایان دادن به تنش های هسته ای با ایران آغاز خواهد کرد.
            به گفته باراک اوباما “باید راهی برای بهره گیری ایران از انرژی صلح آمیز هسته ای وجود داشته باشد” که مغایر با تعهدات بین المللی این کشور نباشد.
            او در این حال قریب الوقوع بودن گفت و گو با ایران را رد کرد.
            آقای اوباما گفت:”من در مورد جزئیات مذاکرات حرف نمی زنم اما می توانم بگویم که ما می خواهیم مساله حل شود و اگر ایران در مورد حل مساله جدی باشد ما اجازه نخواهیم داد ظرایف یا پروتکل های دیپلماتیک ما را محدود کند.”
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #3741
              احمد خاتمی:
              شعار مرگ بر امریکا عبادت است!
              موضع ما در مورد امریکا تغییر نمیکند!
              اجازه حضور فته گران را در انتخابات نمیدهیم!
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #3742
                فرمانده سپاه ولی امر:
                وقتی ناوهای دشمن به قعر اقیانوس برود قدر شهید طهرانیمقدم را میدانیم!

                فرمانده سپاه ولیامر گفت: هر زمان ناوهای هواپیما بر دشمن با موشکهای دوربرد به قعر اقیانوس برود، قدر شهید طهرانیمقدم را بیشتر میدانیم.
                به گزارش فارس، نخستین یادواره حسن طهرانیمقدم و یاران (شهید ستار ناصری، بهلول محمدی و ایوب ناصری از شهدای منطقه ۱۹) چهارشنبه شب با حضور فرمانده سپاه ولی امر، فرمانده سپاه ناحیه ابوذر، خانواده شهدای اقتدار و با حضور پرشور مردم در مجموعه ورزشی شهید احمد کاظمی منطقه ۱۹ شهرداری تهران برگزار شد.
                در این مراسم فرمانده سپاه ولی امر سردار ابراهیم جباری طی سخنانی به کارهای برجسته و تاثیرگذار شهید طهرانیمقدم در عرصه ساخت موشکهای دوربرد پرداخت.
                جباری در ادامه به خصوصیات شهید طهرانیمقدم پرداخت و گفت: یکی از ویژگیهای مهم شهید طهرانیمقدم، اطاعت محض از دستورات رهبری و ولایت پذیری وی بود.
                فرمانده سپاه ولی امر عنوان کرد: شهید طهرانیمقدم با علم خود، قدرت نظامی و موشکی کشور را ارتقاء داد؛ شهید طهرانیمقدم در اهداف الهی گام برمیداشت و به همین خاطر در جنبههای علمی نیز دانشمندی برجسته بود.
                فرمانده سپاه ولیامر با اشاره به موشکهای دوربرد ساخته شده توسط وی، گفت: با توجه به اینکه تعدادی ناو هواپیمابر دشمن در نزدیکی آبهای ایران مستقر هستند، اگر کوچکترین حرکتی از آنها سر بزند، بلافاصله با بارانی از موشکهای دوربرد ناوهای آنها را هدف قرار میدهیم و به قعر اقیانوس میفرستیم.
                وی تأکید کرد: اگر در جنگی ناوهای هواپیمابر دشمن به قعر اقیانوس برود آن زمان قدر شهید طهرانیمقدم خواهیم دانست.
                وی افزود: امروزه به جایگاهی از اقتدار رسیدهایم که بر سر دشمن فریاد میزنیم و آنها از ترس ایمان جوانان این مرز و بوم، جرأت حرف زدن ندارند، ولایت سلطه نیست بلکه مربی است و ولایت چیزی را از انسان نمیگیرد بلکه به انسان هویت و حریت، عزت و صلابت میبخشد.
                فرمانده سپاه ولی امر عنوان کرد: مالک اشتر شمشیر برنده علی بود و طهرانی مقدم هم همان ویژگی را نسبت رهبر انقلاب داشت، امیدوارم در مسیر ولایت ثابت قدم باشیم و در روزهای سخت ولایت را تنها نگذاریم و با تمام توان پشتیبان ولایت و رهبری باشیم
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #3743
                  ادعای جدید دیپلماتهای غربی در آستانه مذاکرات 1+5

                  به ادعای این دیپلمات، ایران می تواند در ظرف چند هفته، تولید اورانیوم خود را افزایش بدهد.



                  خبرهای منتشر شده درباره موضوع هسته ای ایران در یک ماه اخیر به گونه ای بوده که اغلب آنها حکایت از آغاز مذاکرات در آینده ای نزدیک داشت با این وجود دیپلماتهای غربی مدعی شده اند که تهران به زودی فعالیت خود برای غنی سازی اورانیوم را افزایش می دهد.

                  به گزارش مهر به نقل از رویترز، یک دیپلمات غربی نزدیک به آژانس بین المللی انرژی اتمی ادعا کرد که ایران می تواند به زودی غنی سازی اورانیوم در تاسیسات زیرزمینی خود را افزایش دهد.

                  به ادعای این دیپلمات، ایران می تواند در ظرف چند هفته، تولید اورانیوم خود را افزایش بدهد.

                  مطرح شدن این ادعا نشان می دهد که بار دیگر غرب در پی آن است تا پیش از هر گونه مذاکره خود با ایران با مطرح کردن چنین ادعاهایی تلاش کند تا دست بالا را در مذاکرات آتی در اختیار داشته باشد.

                  این ادعا در حالی مطرح می شد که کشورهای عضو 1+5 ( شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، و انگلیس به اضافه آلمان ) قرار است در تاریخ 21 نوامبر ( پنج روز دیگر) گردهم آیند و در مورد رویکرد جدیدی که بر اساس آن پیشنهادهای جدیدی به ایران ارائه می شود بحث و رایزنی کنند.

                  برهمین اساس، امکان آن بسیار زیاد است که در این نشست این طور نتیجه گیری شود که کشورهای 1+5 و ایران در اوایل سال آتی میلادی نشست مشترکی را برگزار کنند.

                  بر اساس این رویکرد تازه، در صورتی که جمهوری اسلامی ایران گام مهمی را در جهت شفافیت و اعتماد سازی برنامه هسته ای اش بردارد، تحریمهای اقتصادی علیه این کشور به سرعت رفع خواهد شد.

                  آسوشیتدپرس، از قول مقامات آمریکایی در این گزارش اعلام کرده است که تدوین یک رویکرد تازه درباره مذاکرات آینده هسته ای کشورهای گروه ١+٥ با ایران، در چارچوب تلاشهای آمریکا برای پیشگیری از شکست دور بعدی مذاکرات با ایران است.

                  این مقامات همچنین گفته اند که این رویکرد تازه آمریکا یکی از چند گزینه ای است که پیش از آغاز دور بعدی مذاکرات ارائه خواهد شد. به گفته این مقامات، در این گزینه از ایران خواسته می شود تا غنی سازی اورانیوم با خلوص بالا را متوقف کند، ذخیره فعلی اورانیوم خود را به خارج از کشور بفرستد، و فعالیت در تاسیسات فردو را به حال تعلیق درآورد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #3744
                    روزنامه تلگراف مدعی شد


                    ضرر تحریمها معادل ۳۰درصد بودجه کشور


                    ۱۰۰ میلیون دلار ، ضرر روزانه تحریم ها


                    گزارش ها حاکی از آن است که ایران ماهیانه دست کم ۳ میلیارد دلار یا ۳۳ میلیارد دلار در سال جاری ضرر خواهد کرد. این رقم ۳۰ درصد بودجه ۱۱۳ میلیارد دلاری دولت برای سال مالی ۲۰۱۳-۲۰۱۲ را شامل می شود.
                    .
                    یکی از مقامات رژیم اسرائیل در سفر اخیر خود به انگلیس و ملاقات با مقامات این کشور مدعی شده، روند تاثیرگذاری تحریم ها در ایران آغاز شده و با توجه به پیامد های جدی اعمال فشار اقتصادی بر ایران شاید دیگر نیازی به اقدام نظامی علیه این کشور نباشد.


                    این همان رویکردی است که از مدت ها پیش باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا می کوشید تا تل آویو را با آن همراه کند و از برآورد نظرات مقامات اسرائیلی در هفته های اخیر می توان اینگونه استنباط کرد که وی ظاهرا در تحقق این هدف موفق بوده است.


                    در حالی که تل آویو نیز به ثمربخشی تحریم ها علیه ایران اعتراف کرده، روزنامه تلگراف در گزارشی مدعی شده است که تحریم ها روزانه برای ایران ضرری ۱۰۰ میلیون دلاری به همراه دارد.


                    به گزارش این روزنامه انگلیسی، اتحادیه اروپا از نخستین روز ماه جولای تحریم های نفتی را علیه ایران اعمال می کند و قدرت های غربی امیدوارند از این طریق مقامات جمهوری اسلامی را پای میز مذاکره باز گردانند. علاوه بر این تحریم های مالی آمریکا علیه ایران نیز دریافت پول نفت برای این کشور را دشوار تر کرده است.


                    شواهد حاکی از آن است که اقتصاد ایران در شرایط دشواری قرار گرفته است و گزارش آژانس بین المللی انرژی نیز حاکی از آن است که تولید نفت ایران در ماه اکتبر روزانه ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه بوده که در مقایسه با رقم ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه ای مدت مشابه در سال قبل، افت چشمگیری داشته است.


                    بنا بر ادعای تلگراف، این روند موجب شده روزانه ضرری ۱۰۹ میلیون دلاری به درآمد ایران وارد شود. البته این ضرر با توجه به قیمت کنونی بازار محاسبه شده اما در واقعیت میزان این ضرر بیشتر است. چرا که بخش قابل توجهی از نفت صادراتی ایران با قیمت تخفیف داده شده به فروش می رسد.


                    گزارش ها حاکی از آن است که ایران ماهیانه دست کم ۳ میلیارد دلار یا ۳۳ میلیارد دلار در سال جاری ضرر خواهد کرد. این رقم ۳۰ درصد بودجه ۱۱۳ میلیارد دلاری دولت برای سال مالی ۲۰۱۳-۲۰۱۲ را شامل می شود.


                    پائول استیون، از بخش انرژی موسسه چاتهم هوس ادعا می کند تحریم های مالی و اشتباهات موجود در سیاست دولت بیش از تحریم های نفتی ، خسارت و آسیب اقتصادی ایجاد کرده اند.


                    علاوه بر کاهش صادرات، تولید کلی نفت ایران نیز افت کرده است. تا ماه ژوئن سال جاری ایران همچنان دومین تولید کننده بزرگ نفت اوپک پس از عربستان سعودی به شمار می رفت و روزانه ۳ میلیون بشکه تولید داشت. اما در ماه گذشته تولید ایران به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز رسید و ایران در جایگاه چهارم تولید کنندگان کارتل نفتی اوپک پس از عراق و کویت قرار گرفت.


                    کاهش تولید نفت ایران از زیرساخت فرسوده صنعت نفت ایران و فقدان سرمایه گذاری خارجی ناشی می شود. حتی در صورتی که تحریم ها لغو شوند نیز هرگونه احیای صنعت نفت ایران زمان بر خواهد بود. چرا که میدان های نفتی ایران عمری طولانی داشته و روند رو به زوال رفتن آنها آغاز شده است.

                    به همین دلیل سال ها طول می کشد تا سطح تولید نفت ایران به سال گذشته باز گردد.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #3745

                      ادعای جدید رویترز درباره فردو

                      دو دیپلمات دیگر تعداد 700 سانتریفیوژ را تایید نکردند، اما گفتند که در چند ماه گذشته ایران تعداد قابل توجهی سانتریفیوژ را در فردو نصب کرده است. آغاز غنیسازی با دستگاههایی که تحت خلاء هستند فقط چند روز زمان میخواهد.


                      خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلماتها ادعا کرد که ایران نصب سانتریفیوژها را در فردو تقریبا به پایان رسانده است.

                      به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز در گزارشی از وین به نقل از دیپلماتیهایی که به نامشان اشارهای نکرده است، مدعی شد: ایران تقربا نصب سانتریفیوژها در تاسیسیات غنیسازی فردو را به پایان رسانده و باور بر آن است که در آیندهای نزدیک در موقعیتی خواهد بود که تولید موادی را که اگر بیشتر فرآوری شود، میتواند در تولید بمب به کار رود افزایش خواهد داد.

                      یکی از این دیپلماتها روز پنج شنبه ادعا کرد که «آنها باید ظرف چند هفته قادر ( به افزایش تولید) شوند.»

                      رویترز افزود: مشخص نیست آیا لولهها و دیگر زیر ساختهای لازم برای همه دستگاههای تازه نصب شده تکمیل شدهاند یا خیر. همچنین مشخص نیست که آیا ایران از سانتریفیوژهای جدید برای ساخت اورانیوم با غنای بیشتر استفاده خواهد کرد یا خیر.

                      خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی از وین به نقل از سه دیپلمات که خواستند نامشان فاش نشود، ادعا کرد: ایران در آستانه قادر شدن به ساخت اورانیوم با غنای تسلیحاتی در فردو قرار دارد.

                      یکی از این سه دیپلمات مدعی شد: ایران ظرف چند روز به لحاظ فنی قادر به افزایش تولید ورانیوم 20 درصدی توسط حدود 700 سانتریفیوژ در فردو خواهد بود. این امر به دو برابر شدن خروجی کنونی منجر خواهد شد و زمان لازم برای رسیدن به مواد کافی و لازم برای سلاح هستهیی را به نصف میرساند و به سه ماه کاهش میدهد.

                      دو دیپلمات دیگر تعداد 700 سانتریفیوژ را تایید نکردند، اما گفتند که در چند ماه گذشته ایران تعداد قابل توجهی سانتریفیوژ را در فردو نصب کرده است. آغاز غنیسازی با دستگاههایی که تحت خلاء هستند فقط چند روز زمان میخواهد.

                      بنابراین گزارش؛ اگرچه کارشناسان توافق دارند که ایران میتواند اورانیوم تسلیحاتی کافی را نسبتا سریع تولید کند اما خاطرنشان میکند که این فقط یکی از گامهایی است که برای ساخت سلاح باید برداشت. آنها میگویند که بر این اعتقادند تهران سالها با تسلط بر فنآوری ساخت کلاهک کامل عملیاتی فاصله دارد.
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #3746
                        رئیس کمیسیون بهداشت در گفت و گو با پانا: ذخایر دارویی کشور در برخی اقلام به صفر رسیده است

                        خبرگزاری پانا: رئیس کمیسیون بهداشت با انتقاد از عملکرد مسئولان بانک مرکزی درباره ندادن ارز گفت:ذخایر دارویی کشور در برخی داروها به صفر رسیده است.

                        ۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان ساعت 10:24

                        حسینعلی شهریاری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا در خصوص ارز دارو بیان کرد: بانک مرکزی 6 ماه است که ارز مورد نیاز واردات دارو را به شرکت های وارد کننده دارو اختصاص نداده است و همین امر سبب کاهش ذخایر دارویی کشور شده و در برخی از داروها این ذخایر به صفر رسیده است.وی تصریح کرد: در حال حاضر چنان بازار و ذخایر دارویی کشور دچار التهاب است که میزان ذخایر تنها تا دو الی سه ماه دیگر پاسخگوی نیاز بیماران در کشور خواهد بود.رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: چنانچه دولت دلار مورد نیاز را به بدنه وارد کننده داروی کشور تزریق کند، مشکلات بازار دارو تا اندازه بسیار زیادی مرتفع می شود اما هنوز هیچ اقدام موثری از سوی بانک مرکزی و دولت در این زمینه مشاهده نشده است.
                        نماینده مردم زاهدان در مجلس نهم تاکید کرد: مسئله عدم اختصاص ارز دارو و انتقادات کمیسیون بهداشت در این مورد در صحن علنی مجلس مطرح شده است و کمیسیون در تلاش است تا بتواند ارز مورد نیاز دارو را از دولت و بانک مرکزی تامین کند.وی در ادامه افزود: عرضه دارو ها با ارز آزاد، باعث بالا رفتن قیمت دارو شده و حالت دو قطبی بیماران ضعیف و ثروتمند را ایجاد میکند و این در خور جامعه اسلامی که صحبت از عدالت اجتماعی میکند نیست.شهریاری یادآور شد: نمی خواهیم مردم را نگران کنیم اما باید گفت قطعا مشکل کمبود دارو داریم و از وزیر بهداشت و معاونین محترم وزیر می خواهیم که این مشکلات را پیگیری کنند. گفتن نداشتن مشکل در حوزه دارو، مشکلات مردم را برطرف نخواهد کرد و ما نگران بحرانی هستیم که ممکن است در آینده بوجود آید و کسی نتواند جوابگو باشد.
                        وی در پایان گفت: طبق قانون برنامه بخش سلامت باید ۱۰ درصد از بودجه ها را به خود اختصاص دهد ولی ما شاهد اجرای قانون نیستیم و دولتمردان در بخش سلامت هیچ اقدامی صورت نمی دهند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #3747
                          ادعای جدید دیپلمات های غربی علیه ایران


                          ادعاهای جدید دیپلمات های غربی علیه برنامه هسته ای ایران، بررسی هزینه های جنگ احتمالی ایران و آمریکا، گفت و گوی نمایندگان کشورهای 1+5 برای هماهنگی سیاست ها در قبال ایران، ابراز تمایل ایران به از سرگیری مذاکرات هسته ای و محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به غزه از سوی ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.


                          به گزارش «تابناک»، مهمترین خبر صبح امروز مطبوعات جهان درباره ایران، به ادعای جدید دیپلمات های غربی درباره برنامه هسته ای ایران مربوط می شود. بر این اساس، بار دیگر در آستانه مذاکره ای جدید میان ایران و آژانس، اخبار و شایعات منفی درباره فعالیت های هسته ای ایران شدت گرفته است.


                          در این رابطه، روزنامه«واشنگتن پست»به نقل از دیپلمات های غربی مدعی شده ایران با افزایش ظرفیت غنی سازی اورانیوم خود در تأسیسات هسته ای زیرزمینی «فردو» اینک به آستانه دستیابی به توانایی ساخت سلاح هسته ای رسیده است.

                          بر اساس ادعای یکی از این دیپلمات ها، ایران از نظر فنی می تواند ظرف مدت تنها چند روز غنی سازی اورانیوم در فردو را توسعه دهد و این امر با دو برابر کردن میزان کنونی اورانیوم این کشور، ایران را قادر می سازد ظرف مدت تنها سه ماه یک بمب هسته ای بسازد.

                          واشنگتن پست می نویسد این بر خلاف صحبت مقامات اسرائیلی است که پیش از این از کاهش سرعت و حجم غنی سازی در ایران سخن گفته بود.



                          اما نکته جالب درباره این خبر اینجاست که خبرگزاری های «آسوشیتدپرس» و «رویترز» که نخستین انتشار دهندگان آن بوده اند، به طور همزمان این کار را انجام داده اند.

                          این در حالی است که عموماً اخبار مربوط به منابع ناشناس، به عنوان خبر اختصاصی خبرگزاری ها مخابره می شود و دسترسی همزمان این دو خبرگزاری به این دیپلمات های بی نام نشان موضوعی بسیار جالب توجه است.



                          اما در همین حال، در خبری در نوع خود شایان توجه، سایت شبکه خبری«سی ان ان»به بررسی هزینه های حمله احتمالی آمریکا به ایران پرداخته است. به نوشته این روزنامه، بر پایه گزارشی که «فدراسیون دانشمندان آمریکایی» منتشر کرده، هزینه های یک جنگ تمام عیار با ایران، شامل به کار گیری نیروهای زمینی، به رقمی معادل 2 تریلیون دلار بالغ خواهد شد.

                          اما این رقم تنها مربوط به سه ماه اول است و در صورت تداوم درگیری، تواند تا 3 تریلیون دلار افزایش یابد. در این گزارش اشاره شده که انجام یک حمله همه جانبه به ایران از سوی آمریکا محتمل نیست؛ اما چنین فرضی به عنوان یکی از سناریوهای ممکن مطرح شده است.


                          با این وجود، اخبار مربوط به مذاکرات هسته ای ایران نیز همچون همیشه در میان اخبار رسانه های جهان جای دارد.

                          در این رابطه، سایت خبریEUbusiness، وابسته به اتحادیه اروپااز انجام مذاکراتی میان نمایندگان سیاسی کشورهای عضو 1+5 در بروکسل خبر داده است. به نوشته این سایت، این گفت و گوها که در سطح دبیران سیاسی برگزار می شود، موضوع برنامه هسته ای ایران را در مرکز توجه قرار می دهد.

                          این سایت اشاره می کند که این مذاکرات، نخستین دیدار نمایندگان این کشورها از زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاکنون است و پیش از مذاکرات با ایران، که انتظار می رود نهایتاً تا اوایل سال 2013 برگزار شود، انجام می پذیرد.



                          از سوی دیگر، ایران نیز نسبت به از سرگیری مذاکرات هسته ای با 1+5 ابراز تمایل کرده است.«چاینا دیلی»ضمن انعکاس این خبر به نقل از سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نوشته ایران امیدوار است این مذاکرات به زودی از سر گرفته شود.

                          جلیلی که در جریان دیدار با «سرگئی ریابکف»، معاون وزیر خارجه روسیه سخن می گفته، همچنین ابراز امیدواری کرده پاسخ گروه 1+5، متضمن به رسمیت شناختن حقوق هسته ای ایران باشد.

                          ریابکف نیز در این دیدار از حق ایران در داشتن انرژی صلح آمیز هسته ای حمایت کرده است.


                          در نهایت، موضع گیری ایران علیه حملات رژیم صهیونیستی به غزه، مورد توجه بسیاری از رسانه ها، از جمله مطبوعات خود این رژیم قرار گرفته است. به عنوان مثال،«تایمز اسرائیل»با اشاره به این قضیه از محکومیت حمله رژیم اسرائیل به غزه از سوی ایران خبر داده است.

                          این روزنامه که مطلب خود را در همسویی کامل با موضع رسمی این رژیم منتشر کرده، از فلسطینی ها با لفظ «تروریست» یاد کرده و نوشته ایران، حمله اسرائیل به تروریست های غزه را محکوم کرده است!

                          در این مطلب به بیانیه وزارت خارجه ایران اشاره شده که طی آن از حمله این رژیم به غزه با عنوان «تروریسم سازمان یافته» یاد شده است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #3748
                            سی ان ان: هزینه جنگ آمریکا با ایران در سه ماه اول بالغ بر ۲ تریلیون دلار خواهد شد

                            تابناک نوشت:


                            سایت شبکه خبری «سی ان ان» به بررسی هزینه های حمله احتمالی آمریکا به ایران پرداخته است. به نوشته این روزنامه، بر پایه گزارشی که «فدراسیون دانشمندان آمریکایی» منتشر کرده، هزینه های یک جنگ تمام عیار با ایران، شامل به کار گیری نیروهای زمینی، به رقمی معادل 2 تریلیون دلار بالغ خواهد شد.

                            اما این رقم تنها مربوط به سه ماه اول است و در صورت تداوم درگیری، تواند تا 3 تریلیون دلار افزایش یابد.

                            در این گزارش اشاره شده که انجام یک حمله همه جانبه به ایران از سوی آمریکا محتمل نیست؛ اما چنین فرضی به عنوان یکی از سناریوهای ممکن مطرح شده است.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #3749
                              تلاش غرب برای آغاز دور جدیدی از مذاکرات هستهای با ایران


                              قدرتهای غربی قرار است در نشست هفته آینده در بروکسل به بحث درباره استراتژی دور جدید مذاکرات با ایران بپردازند. دیپلماتهای غربی نسبت به افزایش ظرفیت غنیسازی در ایران ابراز نگرانی کردهاند.
                              قدرتهای جهانی قصد دارند در نشستی که چهارشنبه هفته آینده (۱ آذر٬ ۲۱ نوامبر) در بروکسل برگزار خواهد شد٬ استراتژی دور جدید مذاکرات هستهای با ایران را تدوین کنند. با انتخاب مجدد اوباما به ریاستجمهوری آمریکا در هفته گذشته٬ امیدها برای ازسرگیری مذاکره با ایران افزایش یافته است.

                              به گزارش خبرگزاری رویترز٬ باراک اوباما و سعید جلیلی٬ مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران٬ در اظهارنظرهایی جداگانه در هفته جاری از تمایل خود برای ازسرگیری مذاکرات سخن گفتهاند؛ مذاکراتی که آخرین بار در ماه ژوئن در مسکو انجام شد و بدون دستیابی به نتیجه مشخص پایان یافت.

                              برای تحقق این هدف٬ قرار است کاترین اشتون٬ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا٬ در بروکسل میزبان نمایندگان گروه ۱+۵ باشد. سخنگوی کاترین اشتون روز پنجشنبه (۲۵ آبان٬ ۱۵ نوامبر) خبر قطعی شدن برگزاری این نشست را اعلام کرد. هنوز جزئیات بیشتری درباره این نشست منتشر نشده است٬ اما سخنگوی کاترین اشتون گفت که این اقدام٬ بخشی از طرح مشورت برای یافتن راهحل دیپلماتیک برای بحران هستهای ایران است.

                              قدرتهای غربی میگویند ایران با پنهانکاری و خودداری از ابهامزدایی از برنامه بحثبرانگیز هستهای خود٬ ممکن است درصدد تولید و توسعه تسلیحات هستهای باشد. این اتهامی است که مقامهای جمهوری اسلامی همواره آن را انکار کردهاند.

                              باراک اوباما٬ روز چهارشنبه در نخستین کنفرانس خبری پس از انتخاب مجددش بهعنوان رئیسجمهور آمریکا٬ بار دیگر تاکید کرد که هرگز اجازه دستیابی به تسلیحات هستهای را به ایران نخواهد داد٬ اما همچنان معتقد است که روزنهای برای حلوفصل دیپلماتیک بحران هستهای ایران باقی مانده است. او همچنین بار دیگر گزارشهایی که در جریان مبارزات انتخاباتی در آمریکا درباره مذاکرات پنهان تهران و واشنگتن منتشر شده بود را تکذیب کرد و محتوای آنها را نادرست خواند.

                              تاکید اوباما بر راهحل دیپلماتیک در مناقشه با ایران

                              نگرانی نسبت به افزایش ظرفیت غنیسازی در ایران

                              دیپلماتهای غربی میگویند ایران به زودی خواهد توانست در تاسیسات هستهای زیرزمینی خود غنیسازی اورانیوم را در ابعادی وسیعتر پیش ببرد و این مساله ممکن است تلاشها برای حلوفصل دیپلماتیک بحران هستهای ایران را به بنبست بکشاند.

                              به گزارش خبرگزاری رویترز٬ پروژه نصب سانتریفیوژهای جدید در تاسیسات فوردو که در دل کوه و در اعماق زمین احداث شده٬ در آینده نزدیک امکان افزایش چشمگیر ظرفیت غنیسازی را به ایران خواهد داد و ایران ممکن است به زودی به آستانه برگشتناپذیر ساخت تسلیحات هستهای برسد.

                              تاسیسات غنیسازی فوردو از جمله نگرانیهای اصلی مقامهای غربی است٬ چون بخش عمدهای از غنیسازی ۲۰ درصدی ایران در این مرکز انجام میشود و از آنجایی که در اعماق زمین تعبیه شده٬ از بین بردن آن با حملات هوایی احتمالی هم چندان آسان نیست. بر اساس گزارشها٬ تعداد سانتریفیوژهای موجود در این تاسیسات٬ به مرز ۲۸۰۰ رسیده است.

                              گزارش فصلی آژانس بین المللی انرژی اتمی هم قرار است روز جمعه هفته جاری و ۱۰ روز پس از انتخاب مجدد باراک اوباما به ریاست جمهوری منتشر شود. ایران و وضعیت کنونی غنیسازی اورانیوم در این کشور در کانون این گزارش خواهد بود و محتوای آن تاثیر آشکاری بر نحوه پیشبرد مذاکرات هستهای با مقامهای جمهوری اسلامی خواهد داشت.

                              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/11/16, 16:09.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #3750

                                متهم جدید پرونده صادرات غیرقانونی قطعات هواپیما به ایران


                                شانزدهم نوامبر (جمعه 26 آبان 1391) رادیو صدای روسیه

                                دولت آمریکا به تازگی یکی از شهروندان ایرانی را متهم کرده است که تلاش داشته است تا به طور غیر قانونی قطعات هواپیما به ایران صادر کند.

                                وی در سال 2010 تلاش داشت تا از طریق یک واسطه به خرید این قطعات مبادرت کند .

                                به هنگام مراحل گفتگو برای تهیه این قطعات ،ماموران امنیتی آمریکا وارد عمل شده و به صورت ناشناس با وی وارد گفتگو شدند.

                                در صورت اثبات جرم وی ، دادگاه برای او حکم زندان به مدت 105 سال صادر خواهد کرد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X