آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #3706
    محند العنصر وزیر کشور مراکش


    در کنار کشورهای خلیج فارس در مقابل ایران می ایستیم


    العنصر، مقام ارشد دولت مراکش ضمن انتقاد از ایران به دلیل ترویج تشیع در این کشور، اعلام کرد که در مسیر نزدیکی با دولت های خلیج فارس حاضر است هر هزینه ای بپردازد.


    به گزارش انتخاب، محند العنصر وزیر کشور مراکش در مصاحبه ای با الحیات گفت: حاضریم در راه اتحاد و همپیمانی با کشورهای خلیج {فارس} هر هزینه ای، مخصوصا در برابر حمله یا تهدید امنیتی ایران بپردازیم.


    او که یکی از قدرتمندترین افراد در دولت اسلامگرای مغرب به حساب می آید افزود: مراکش در کنار کشورهای خلیج {فارس} در مقابل ایران می ایستد.
    وی اضافه کرد: مراکش در زمان بروز درگیری بین ایران و کشورهای خلیج {فارس}، همواره در کنار این کشورها بوده است. ما در هنگام اختلافاتی که بین تهران و ابوظبی و همچنین تهران و منامه پیش آمد موضع خود را نشان دادیم.


    وزیر کشور مراکش با بیان اینکه کشورش هزینه ی زیادی بابت مواضعش در مورد ایران پرداخته است، گفت: مشکلات ما با ایران همچنان پابرجاست. این کشور تشیع را در مراکش رواج می دهد.

    العنصر در خصوص بحران سوریه اظهار داشت: ما نمیخواهیم همانند دول عربی خلیج {فارس} در امور سوریه درگیر شویم. حتی اگر ارتشی از سوی اتحادیه عرب یا شورای همکاری برای اعزام به سوریه تشکیل شود، بعید است که مغرب در آن حضور داشته باشد.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #3707
      رئیس کمیسیون امنیت ملی:
      باید برنامه غرب درمذاکرات رفع تحریمها باشد


      اکونیوز:رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه تحریمهای ضد ایرانی بینتیجه بوده، افزود:شورای عالی امنیت ملی درباره شرایط مذاکرات ایران و ۱+۵ تصمیم میگیرد.


      به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،"علاءالدین بروجردی " درباره دور بعدی مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ و بسته جدید پیشنهادی ایران برای این نشست، گفت: در مقابل اقدامات اعتماد سازی که ایران در مذاکرات هستهای نشان میدهد و فرصت مذاکره را در اختیار غرب قرار میدهد، باید بخشی از برنامه غرب در مذاکرات رفع تحریمها باشد.


      نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه تا به امروز تحریمهای ضد ایرانی آمریکا و اتحادیه اروپا بینتیجه بوده است، افزود: لغو تحریمها از سوی غرب به طور حتم باید در دستور کار قرار بگیرد چرا که اقدامی ظالمانه، غیرعادلانه و تحمیلی به ملت ایران است.


      وی با بیان اینکه غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم نیاز مقطعی ایران برای استفاده در راکتور تحقیقاتی تهران بود درباره لغو یا ادامه غنی سازی اورانیوم از سوی ایران، تصریح کرد: اصل غنی سازی به هیچ عنوان تغییر پیدا نمیکند.


      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره تصمیم دولت اوباما بر تهیه پیش نویسی برای لغو تحریمها ضد ایرانی، یادآور شد: مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ مبتنی بر منافع ملی ایران است و در شرایط کنونی شورای عالی امنیت ملی درباره مذاکرات ایران و غرب تصمیم میگیرد که در چه چارچوبی و شرایطی توافق شود.


      یک خبرگزاری آمریکایی گزارش داد که دولت اوباما در حال بررسی رویکرد جدیدی در گفتوگوها با ایران است که تحریمهای اقتصادی را سریعتر از رویکردی که پیشتر به تهران پیشنهاد شده بود، رفع میکند.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #3708
        در دیدار با ریابکوف


        جلیلی: امیدواریم 1+5 پس از تاخیر 4 ماهه سریعتر به میز گفتوگوها بازگردد


        خبرگزاری فارس: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با معاون وزیر خارجه روسیه گفت: امیدواریم 1+5 هرچه سریعتر به میز گفتوگوها بازگردد و برای 4 ماه تاخیر خود در از سرگیری گفتوگوها پاسخ مناسب داشته باشد.

        به گزارش فارس، سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه عصر امروز با سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتوگو کرد.


        سعید جلیلی در این دیدار با اشاره به تعاملات سازنده میان ایران و روسیه در موضوعات مختلف، گسترش همکاریهای راهبردی میان دو کشور را باعث تامین منافع و بهرهبرداری بیشتر از ظرفیتهای مشترک دو طرف دانست.


        جلیلی با بیان آمادگی همیشگی ایران برای انجام گفتوگوها تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است که 1+5 هرچه سریعتر به میز گفتوگوها بازگردد و برای 4 ماه تاخیر خود در از سرگیری گفتوگوها پاسخ مناسب داشته باشد.


        وی افزود: امیدواریم 1+5 با پاسخی مبتنی بر تامین حقوق ایران، برگزاری هرچه سریعتر گفتوگوها را شکل دهد.


        دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اشتباه محاسباتی غرب در سوریه، آن را نمونه روشنی از شکست سیاستهای سلطهطلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه دانست.


        وی افزود: جمهوری اسلامی ایران دارای یک نگاه راهبردی و منطق اصولی مشخص است و بر مبنای آن در طی 33 سال انقلاب اسلامی خود در مسیر پیشرفت گام برداشته است.


        در این دیدار همچنین سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه و نماینده آن کشور در مذاکرات 1+5 با استقبال از گسترش همکاریهای دوجانبه در زمینههای اقتصادی، سیاسی و راهبردی بر حقوق هستهیی ایران در چارچوب معاهده انپیتی تاکید کرد.


        ریابکوف تنها راهحل منطقی در سوریه را پایان یافتن خشونتها و عمل به دموکراسی دانست و تاکید کرد راه حل نظامی و مسلح کردن مخالفان راه اشتباهی است که ناشی از خودخواهی و سیاستهای سلطهطلبانه بعضی کشورهاست.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #3709
          جر و بحث در ایران بر سر مذاکره با آمریکا

          درگیر شدن ایران در جر و بحثی داخلی بر سر مذاکره با آمریکا، عنوان گزارشی تحلیلی است که روزنامه ایندیپندنت در شماه امروز، چهارشنبه، خود منتشر ساخته است. این روزنامه بریتانیائی می نویسد ینظر می رسد ایران درگیر این جر و بحث شدید داخلی است که آیا با آمریکا وارد مذاکرات دوجانبه اتمی بشود یا نه. رهبران عمده سیاسی خواستار تماس و گفتگو با واشنگتن هستند، اما تندروها بر گسترش تاسیسات اتمی پافشاری می کنند.

          دولت اوباما، که نخستین آزمایش عمده در سیاست خارجی در دومین دوره ریاست جمهوری او را تدارک می بیند، مذاکرات دوجانبه را با این امید پیشنهاد داده است که ضمن برطرف ساختن بن بست اتمی با ایران خطر جنگی جدیددر خاورمیانه را نیز کم کند.

          اما ایران، به رغم اظهانظرهای مثبت محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری، و دیگر رهبران ارشد در روزهای اخیر، به گفته دیپلمات های آمریکائی و اروپائی، نشانه ای ابراز نکرده است که حاکی از برنامه ای برای پذیرفتن پیشنهاد آمریکا باشد.

          در عوض، تحلیلگران اطلاعاتی نشانه هائی پیدا کرده اند که از توسعه ای مداوم در واحدهای غنی سازی اورانیوم ایران حکایت دارد، و هیچ نرمش قابل توجهی نیز از سوی آیت الله علی خامنه ای مشاهده نشده است، که به گفته دیپلمات ها، تصمیم گیری نهائی در باره برنامه اتمی ایران، با اوست.

          یک دیپلمات اروپائی که مصرا خواسته است از او برای اظهار نظر در باره برنامه اتمی ایران نام برده نشود، می گوید "ما تصور نمی کنیم طرف ایرانی به مرحله ای برای توافق وارد شده باشد. اوضاع بخاطر تحریم ها اندکی تحرک پیدا کرده است، اما اطلاعاتی نداریم که گویای تمایل آنها برای یک تغییر باشد".

          گزارش جدیدی که این هفته توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی منتشر خواهد شد، به گفته دیپلمات های غربی که این آژانس دیده بان اتمی سازمان ملل متحد یافته های مقدماتی خود را با آنان درمیان گذاشته است، انتظار می رود نشان دهد ایران کار نصب سانتریفیوژها در واحد غنی سازی اورانیوم در فردو را تقریبا به اتمام رسانده است - تاسیساتی که برای محفوظ ماندن از حملات نظامی در یک تونل کوهستانی ساخته شده است.

          گرچه تمامی سانتریفیوژها در مرحله بهره برداری نیست، اما این واحد نزدیک به اتمام و عملا مقاوم در برابر بمباران، ایران را یک گام دیگر به مرحله ای نزدیک تر می کند که می تواند بر موجودی اورانیوم غنی شده و قابل استفاده خود برای مقاصد غیر نظامی بیفزاید، و اگر این موجودی را بیشتر تصفیه کند، به اورانیوم غنی شده مورد نیاز برای ساختن تسلیحات اتمی نیز دست می یابد. اعتقاد بر این است که فقط بمب های آمریکائی موسوم به سنگر شکن قادر به تخریب این تاسیسات است.

          جستجو برای راه پیدا کردن حلی در مورد این بحران طولانی اتمی در هفته های اخیر بدان جهت فوریت و ضرورتی تازه پیدا کرده است که دولت های غربی معتقدند زمان برای جلوگیری از حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران، که می تواند به مناقشه ای بزرگتر در منطقه منجر شود، رو به پایان است.

          دنیس راس، که تا اواخر سال گذشته مشاور اصلی دولت اوباما در باره ایران بود، هفته گذشته با اشاره ای ضمنی به تهدید اسرائیل در حمله به تاسیسات اتمی ایران، ، سال ۲۰۱۳ را سالی سرنوشت ساز توصیف کرد که تکلیف را مشخص می کند.

          راس در عین حال به وخیم شدن بحران قتصادی ایران اشاره کرد و گفت اوضاع به مرحله ای رسیده است که رهبران ایران باید هر چه زودتر بین مذاکره و مواجه شدن با فاجعه ای اقتصادی، یکی را انتخاب کنند.

          مقامات دولت اوباما اذعان دارند که پیشنهاد مذاکره دوجانبه را به عنوان راهی برای بازگرداندن ایران به سر میز مذاکره، مطرح ساخته اند. این پیشنهاد اخیرا در تماس هائی غیر رسمی در حاشیه جلسات ماه سپتامبر مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک مطرح شد. دیپلمات های ایران در آن هنگام نسبت به بررسی در باره چنین ایده ای، به گفته مقامات آمریکائی و اروپائی آگاه ازجریان پیشنهاد، ابراز علاقه کرده بودند.

          دیپلمات ها می گویند این پیشنهاد، گرچه به برگزاری هیچگونه مذاکره ای، رسمی یا غیر رسمی، منجر نشده است، کماکان به قوت خود باقی است. یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گزارشهای خبری هفته گذشته در باره ملاقات خصوصی واری جارت (Valerie Jarrett) مشاور اوباما با مقامات ایرانی را، به عنوان گزارشهائی مسخره رد کرد.

          در این میان علائمی که از ایران می رسد متناقض است. در تهران، که صحنه حدس و گمان رسانه های دولتی در مورد معامله ای بزرگ و قریب الوقوع برای حل و فصل اختلاف اتمی پس از تجدید انتخاب اوباما بود، تعدادی از رهبران برجسته سیاسی و اثرگذار بر افکار عمومی آشکارا پرسیده اند آیا زمان آن فرا نرسیده است که به سه دهه خصومت با آمریکا پایان داده شود.

          احمدی نژاد جزو رهبران برجسته ای است که در روزهای اخیر با نظری مساعد در باره احتمال توافقی با آمریکا صحبت کرده است. رئیس جمهوری ایران در جریان سفر هفته گذشته خود به اندونزی گفت برنامه اتمی ایران اکنون یک مسئله "سیاسی" است و افزود که "این مسئله باید در ارتباط با مناسبات بین ایران و آمریکا حل و فصل شود".

          محمد جواد لاریجانی، دبیرکل شورایعالی حقوق بشر ایران، که برادر رئیس مجلس است، نیز در مصاحبه ای تلویزیونی معامله مستقیم با آمریکا را به نفع ایران دانسته است. او هفته گذشته گفت " برای حفظ منافع نظام، ما با آمریکا و یا هر کسی دیگر، حتی در قعر جهنم هم صحبت می کنیم".

          اما بعضی دیگر از مقامات ایران بشدت مخالفند. چهره هائی با نفوذ در تشکیلات نظامی و شبه نظامی، نظیر سپاه پاسداران انقلاب و بسیج، و نیز شماری از روحانیون و رهبران مذهبی محافظه کار احتمال مذاکره با آمریکا را رد کرده اند.

          محمد رضا نقدی فرمانده بسیج از جکله کسانی بود که روز شنبه در تهران گفت "ما مناسبات با آمریکا را از سر نمی گیریم، مگر آنکه آمریکا رفتار خود را عوض کند".
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #3710
            از مذاکره بین ایران و ۱+۵ استقبال میکنیم

            معاون وزیر خارجه روسیه گفت: از هرگونه مذاکره بین ایران و ۱+۵ استقبال میکنیم و معتقدیم باید هر چه سریعتر گفتوگو دنبال شود.



            «سرگئی ریابکوف»، نماینده روسیه در مذاکرات ایران و ۱+۵ پس از ملاقات و گفتوگو با سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پشت درهای بسته در جمع خبرنگاران گفت: از مذاکرات مسکو زمان زیادی گذشته است، ما از هرگونه مذاکره میان ایران و ۱+۵ استقبال میکنیم و معتقدیم باید هر چه سریعتر گفتوگو دنبال شود.

            وی با بیان اینکه موضوع شناسایی حق غنیسازی ایران میتواند یکی از موضوعات مورد بحث در روند مذاکرات باشد تصریح کرد: نمیتوانم قبول کنم که این موضوع آغاز کننده مذاکرات باشد، اما این مسئله یکی از موضوعات و دستورکارهای مذاکرات است.

            ریابکوف در خصوص موضوعات دیگر مورد بحث با جلیلی عنوان کرد: در دیدارم با سعید جلیلی موارد مختلفی مورد بحث قرار گرفت و فکر میکنم دیدگاه مشترک با دوستان ایرانی داریم مبنی بر این که هر گونه راه حل به ویژه تلاش برای گزینه نظامی علیه سوریه کاملا غیرقابل قبول است و آن چه در بحث سوریه قابل قبول است ایجاد گفتوگو میان ۲ طرف درگیر در سوریه است.

            معاون وزیر خارجه روسیه گفت: جامعه بینالملل باید در همین چارچوب عمل کند تا فضایی برای گفتوگوهای سازنده ایجاد شود.

            وی افزود: ما همیشه گفتهایم که نباید به گروههای تروریستی کمک شود و مساله سوریه باید داخلی حل و فصل شود.

            معاون وزیر خارجه روسیه درباره ادامه تحریمهای یک جانبه علیه ایران و نظر مخالف روسیه و عدم توجه آمریکا به دیدگاه روسیه در این خصوص گفت: اعتقادی به تاثیر تحریمهای یکجانبه نداریم. بر این باوریم که هرگونه تحریمی باید پیش از اعمال مورد تصویب شورای امنیت سازمان ملل قرار گیرد تا محافظ صلح و امنیت بینالملل باشد. تحریمها در موضوع هستهای ایران مشکلی را حل نمیکند. این تحریمها بر زندگی مردم تاثیر میگذارد و این اشتباه است.

            سرگئی ریابکوف بر اساس درخواست دیدار با مقامات شورای امنیت ایران، امروز چهارشنبه وارد تهران شد و در این حضور چند ساعته خود با علی باقری و سعید جلیلی پشت درهای بسته دیدار و گفتوگو کرد.

            آخرین دور مذاکرات ایران و ۱+۵ خرداد ماه سال جاری در مسکو برگزار شد و در پایان قرار شد این مذاکرات در سطح کارشناسان فنی در ترکیه ادامه پیدا کند.

            گروه ۱+۵ از نمایندگان کشورهای روسیه، چین، آمریکا، فرانسه، بریتانیا و آلمان تشکیل شده است.

            گزارش شده است که نشست نمایندگان ۱+۵ روز ۲۱ نوامبر در بروکسل برگزار خواهد شد تا احتمال برگزاری دور آتی مذاکرات هستهای با ایران در اوایل سال ۲۰۱۳ میلادی بررسی شود.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #3711
              دبیرشورای عالی امنیت ملی با معاون وزیر خارجه روسیه دیدار کرد

              جلیلی: 1+5 باید پاسخی مناسب درباره تاخیر چهار ماهه اش در مسیر گفت وگو داشته باشد

              سرگی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه عصر امروز با سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتوگو کرد.

              به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در این دیدار با اشاره به تعاملات سازنده میان ایران و روسیه در موضوعات مختلف، گسترش همکاریهای راهبردی میان دو کشور را باعث تامین منافع و بهرهبرداری بیشتر از ظرفیتهای مشترک دو طرف دانست.

              جلیلی با بیان آمادگی همیشگی ایران برای انجام گفتوگوها تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است که 1+5 هرچه سریعتر به میز گفتوگوها بازگردد و برای 4 ماه تاخیر خود در از سرگیری گفتوگوها پاسخ مناسب داشته باشد.

              وی افزود: امیدواریم 1+5 با پاسخی مبتنی بر تامین حقوق ایران، برگزاری هرچه سریعتر گفتوگوها را شکل دهد.

              دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اشتباه محاسباتی غرب در سوریه، آن را نمونه روشنی از شکست سیاستهای سلطهطلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه دانست.

              وی افزود: جمهوری اسلامی ایران دارای یک نگاه راهبردی و منطق اصولی مشخص است و بر مبنای آن در طی 33 سال انقلاب اسلامی خود در مسیر پیشرفت گام برداشته است.

              در این دیدار همچنین سرگی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه و نماینده آن کشور در مذاکرات 1+5 با استقبال از گسترش همکاریهای دوجانبه در زمینههای اقتصادی، سیاسی و راهبردی بر حقوق هستهیی ایران در چارچوب معاهده انپیتی تاکید کرد.

              ریابکوف تنها راهحل منطقی در سوریه را پایان یافتن خشونتها و عمل به دموکراسی دانست و تاکید کرد راه حل نظامی و مسلح کردن مخالفان راه اشتباهی است که ناشی از خودخواهی و سیاستهای سلطهطلبانه بعضی کشورهاست.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #3712
                تودی زمان مطرح کرد؛


                آمریکا و ترکیه درباره ایران اتفاق نظر دارند


                یک رسانه ترکی گزارش داد گزارش مشترک یک اندیشکده آمریکایی و ترکیه ای حکایت از احتمال تیرگی روابط آمریکا و ترکیه بر سر عراق و سوریه و نزدیک شدن دیدگاههایشان در خصوص ایران دارد.


                به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه " تودی زمان" چاپ ترکیه ، گزارش مشترک یک اندیشکده آمریکایی و مرکز مطالعات وزارت خارجه ترکیه نشان می دهد که احتمال دارد روابط آمریکا وترکیه به خاطر اختلاف بر سر سوریه و ترکیه به تیرگی گراید، در حالی که اشتراک نظر آنها درباره ایران می توانند موجب نزدیکی این دو کشور شود.


                در این گزارش که توسط مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل آمریکا و مرکز مطالعات استراتژیک وزارت خارجه ترکیه تهیه شده است تصریح شده هر چند ترکیه و آمریکا دیدگاه ها و منافع مشترکی در سوریه دارند و از زمان آغاز تحولات در سوریه همکاری های اطلاعاتی وعملیاتی خوبی با هم داشته اند اما از نظر دولت ترکیه انی همکاری ها موثر نبوده اند.


                در این گزارش آمده است ترکیه بارها اعلام کرده است که به تنهایی توانایی اداره بحران سوریه را ندارد و از سویی دیگر آمریکا از ارائه کمکهای زیاد به مخالفان سوری به جهت بیم ازحضور گروه های افراطی سلفی در بین آنها خودداری می کند.


                در این گزارش در خصوص اختلاف آمریکا و ترکیه بر سر عراق نیز اینگونه آمده است : دولت آمریکا با وجود بسیاری از اختلافات از دولت نوری مالکی درعراق حمایت می کند در حالی که ترکیه از گروه های اقلیت افراطی در این کشور حمایت می کند.


                همچنین در این گزارش آمده است حمایت دولت عراق از بشار اسد از زمان آغاز تحولات در سوریه سبب تشدید تنش در روابط عراق و ترکیه شده است.


                همچنین تهیه کنندگان این گزارش تصریح کرده اند که ایران رهبریت شیعیان در منطقه را در اختیار دارد و همواره تلاش کرده است از نفوذ ترکیه در منطقه بکاهد وهمین مسئله سبب نزدیکی ترکیه و آمریکا که ایران را رقیبی برای نفوذ خود در منطقه می داند شده است.


                در پایان این گزارش اینگونه نتیجه گیری شده است : هر چند ترکیه و آمریکا بر سرسوریه و عراق همگرایی زیادی ندارند، اما در خصوص ایران اجماع زیادی دارند.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • Ali zahedi
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 676

                  #3713
                  قول اوباما در اولین کنفرانس خبری خود پس از پیروزی در انتخابات:
                  تلاش های دیپلماتیک جدیدی را در خصوص ایران اغاز خواهم کرد/در ماه های آتی با تهران مذاکره می کنیم
                  وی اظهار داشت: من در خصوص حزئیات مذاکرات سخن نمی گویم اما می توانم بگویم که ما می خواهیم مساله حل شود و اگر ایران در مورد حل مساله جدی باشد ما اجازه نخواهیم داد پروتکل های دیپلماتیک ما را محدود کند.

                  دیلی استار نوشت: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در اولین کنفرانس خبری خود از زمان پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری قول اغاز تلاش های دیپلماتیک جدیدی در جهت حل مسئله ی هسته ای ایران را داد.

                  به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، رئیس جمهور آمریکا گفت: در مورد ایران، باید بگویم که به شدت خواستار حل دیپلماتیک مشکلات هستم.

                  وی اضافه کرد: من در ماه های آتی سعی می کنم که مذاکره ای بین ایران و نه تنها ما بلکه جامعه بین المللی انجام شود تا ببینیم مسئله حل می شود یا خیر.

                  اوباما افزود: من قول نمی دهم که ایران از دربی وارد شود که نیاز دارد از آن وارد شود.

                  وی با بیان اینکه هنوز فرصت برای حل دیپلماتیک مسئله ی ایران وجود دارد گفت: باید راهی برای بهره گیری ایران از انرژی صلح آمیز هسته ای وجود داشته باشد که مغایر با تعهدات بین المللی این کشور نباشد.

                  رئیس جمهور آمریکا افزود: ما سخت ترین تحریم ها در تاریخ را علیه ایران اعمال کرده ایم و انها بر اقتصاد ایران تاثیر داشته اند.

                  وی اظهار داشت: من در خصوص حزئیات مذاکرات سخن نمی گویم اما می توانم بگویم که ما می خواهیم مساله حل شود و اگر ایران در مورد حل مساله جدی باشد ما اجازه نخواهیم داد پروتکل های دیپلماتیک ما را محدود کند.


                  نظر

                  • Ali zahedi
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 676

                    #3714
                    خبرگزاری «رویترز» موضوع گفت و گوهای آتی میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی را مورد توجه قرار داده و نوشته ایران امیدوار است مذاکرات پیش رو با مقامات آژانس، به تهیه یک «چارچوب همکاری» منجر شود که در قالب آن بازرسان آژانس بتوانند درخواست خود برای بازدید از مرکز نظامی پارچین را نیز عملی سازند. در این مطلب به اختلاف نظرهای موجود میان ایران و آژانس بر سر موضوع پارچین و ادعاهای مقامات آژانس درباره این مرکز نظامی نیز اشاره شده است. رویترز منبع این خبر خود برای اعلام آمادگی ایران جهت بازدید از پارچین را، سخنان روز گذشته علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران معرفی کرده است

                    نظر

                    • بیل گیتس
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 167

                      #3715
                      همه جا صحبت از مذاکره با امریکا و توافق بر سر قضیه هسته ای است.نظام دیگر توان ادامه این راه را ندارد.

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #3716
                        واعظ طبسی: حل مشکلات در گروی پیروی از مقام معظم رهبری است

                        چکیده :تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی در برابر بزرگترین قدرت های بیگانه ناشی از فرهنگ، تمدن و عزت ملی و نشات گرفته از قیام عاشورا است. وی چندی پیش از این گفته بود: هیچ قدرتی نمیتواند در برابر امام جامعه که مقام معظم رهبری است تصمیم گیرنده باشد و مشروعیت...




                        تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی در برابر بزرگترین قدرت های بیگانه ناشی از فرهنگ، تمدن و عزت ملی و نشات گرفته از قیام عاشورا است.


                        وی چندی پیش از این گفته بود: هیچ قدرتی نمیتواند در برابر امام جامعه که مقام معظم رهبری است تصمیم گیرنده باشد و مشروعیت همه عزل و نصبها با رهبری نظام است. تولیت آستان قدس اینک با تاکید بر این که انعطاف در برابر جهان غرب نمی تواند مشکلات ما را برطرف کند، تصریح کرد: مشکلات ما به دست توانمند ملت ایران و با مقاومت و پایداری، پیروی از بیانات مقام معظم رهبری و درس گرفتن از مکتب عاشورا، برطرف خواهد شد.


                        بنیاد آستان قدس رضوی تشکیلات اقتصادی چندبیلیون دلاری است که مجری شرکتهای خودروسازی، کشاورزی و بسیاری از تشکیلات اقتصادی دیگر است.


                        به گزارش مهر، عباس واعظ طبسی چهارشنبه شب در مراسم اهدای پرچم متبرک آستان قدس رضوی به هیئت های مذهبی اظهارکرد: دشمن از جنگ نظامی در برابر ملت ایران مایوس شده لذا به جنگ فرهنگی روی آورده است و در حال حاضر تنها راه حل مقابله با وی مقاومت و پایداری، حفظ همبستگی است.


                        وی با بیان اینکه امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی در برابر بزرگترین قدرت های بیگانه ناشی از فرهنگ، تمدن و عزت ملی ماست که نشات گرفته از قیام عاشورا است افزود: امروز چشم آزادی طلبان دنیا به نظام اسلامی دوخته شده است.


                        نماینده ولی فقیه در خراسان افزود: نظام اسلامی بعد از انقلاب با اقتدار در برابر توطئه ها دشمنان ایستاده است و این غیر منطقی است که برخی تصور کنند انعطاف در برابر غرب مشکلات را حل میکند.


                        وی بیان کرد: دشمن به دنبال این است که چهره اسلام را در انظار عمومی مخدوش کرده و آن را مکتبی که مناسب با نیازهای امروز نیست تصویر کند.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #3717
                          سبحانی: مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی، خطای تاریخی است/

                          باید مشکل را ابتدا در داخل و سپس با کل جامعه جهانی حل کنیم


                          چکیده :به نظر من امروز صحبت کردن از مذاکره یک آدرس غلط دادن است و اولویت کشور مسائل دیگری است. مسئله مهم آن است که چه اتفاقی رخ داده که رئیس دولت یکباره از کاغذ پاره بودن قطعنامهها به این شرایط میرسد و از یک طرف برای کشور هزینهسازی میکند. دولت نباید با همه نظام بینالملل درگیر میشد که نتیجه آن شود که کشور با مشکلات فراوان و یا بحرانهای متعدد روبرو شود. ایران به جای اینکه با آمریکا گفتوگو کند باید دو بحران اعتماد در داخل و خارج را حل کند و رویکرد صحیح در سیاست خارجی و اقتصادی را پیگیری کند....


                          محمد علی سبحانی، کارشناس مسائل بینالملل، در اظهار نظری متفاوت با غالب رویکردهای موجود، ورود ایران به مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی را یک خطای تاریخی و استراتژیک دانست و گفت: به هیچ وجه با گفتوگو با آمریکا یا کشور بزرگ دیگری مخالف نیستم، اما قبل از آن باید دو موضوع اعتماد در داخل و خارج حل شود و رویکرد مناسب در سیاست خارجی و اقتصادی اتخاذ گردد.


                          به گزارش کلمه، این دیپلمات باسابقه وزارت امور خارجه به پیشنهاد مذاکره تهران و واشنگتن برای حل مسئله هستهای ایران اشاره کرد و گفتوگوی بین ایران و آمریکا را در صورت وجود شرایط مناسب اقدام مثبتی دانست و اظهار داشت: هرچند که سابقه منفی در روابط ایران با آمریکا طی ۵۰ سال گذشته وجود داشته و خطاهای بسیاری هم آمریکاییها در ایران انجام دادند اما با اینکه گفتوگویی بین دو کشور صورت پذیرد مخالفتی نیست ولی این ادبیاتی هم که امروز بعضی از رسانههای اصولگرا و دولت مطرح میکنند چندان مطلوب نیست چرا که مسائل بین دو کشور پیچیده است. متاسفانه به دلیل آنکه مسئولین ما بعضا قبل از اینکه روی مسائل خوب فکر کنند و مسائل کارشناسی شود، مطالب خود را مطرح میکنند و میبینیم که در موضوع پرونده هستهای رئیس جمهور از آنجایی که قطعنامهها را کاغذ پارههایی بیاهمیت تلقی میکند شروع میکند و امروز به اینجا میرسد که ما برای حل مشکل هستهای باید با آمریکا مذاکره کنیم. این مسئلهای که مشکلساز است و معتقدم که نه آن اظهارات قبلی حساب شده است و نه این صحبتهای جدید.


                          سبحانی که با روزنامه مردمسالاری گفت و گو می کرد، با اعلام اینکه هر گونه گفتوگو و مذاکره صرفا نمیتواند برای گفتوگو و مذاکره باشد و یا تنها به جنبه تبلیغی آن توجه کنیم، یادآور شد: امروز ما نیاز جدی به آن داریم که رویکردمان را در سیاست خارجی و در سیاست داخلی تغییر دهیم، آنگاه ما میتوانیم با قدرت مذاکره کرده و از حقوق ملت ایران دفاع کنیم.


                          در شرایطی که امروز کشور با آن مواجه است چه شرایط داخلی و چه شرایط خارجی، به نظر من وارد شدن در گفتوگوی با آمریکا یک اشتباه تاریخی و استراتژیک خواهد بود چرا که شرایط داخلی و خارجی کشور ما در حال حاضر هر دو بحرانی و درگیر مشکلات اقتصادی است و عدم ثبات در آن وجود دارد بنابراین گفتوگو کردن تا حدودی قابل تامل است.


                          سبحانی در ادامه افزود: به نظر من قبل از اینکه وارد این فاز شویم مسئولین کشور در مورد حل مشکلات فکر کنند و ببینند که مشکل از کجاست که از کاغذ پاره بودن قطعنامهها به این میرسیم که رئیس دولت میگوید تنها راهحل مشکل هستهای آن است که با آمریکا مذاکره کنیم. باید مشکل اصلی [را شناخت] که همان رویکردهای دیپلماسی تهاجمی دولت و رفتار غیردیپلماتیک آن در صحنههای بینالملل است که منجر به آن شده که اعتماد بینالمللی نسبت به ایران تضعیف شود و از طرف دیگر سیاستهای اقتصادی آنها و به علاوه تحریمها که در اثر همان سیاست غلط سیاست خارجی و مسائلی که وجود دارد و بخش زیادی هم مربوط به آن میشود، باعث شده که وضعیت اقتصادی کشور به این شرایط برسد.


                          وی ابراز عقیده کرد: ایران باید در زمینه وضعیت داخلی کشور وارد رویکرد جدیدی شود و یک اتحاد ملی شکل گیرد که این اتحاد ملی قدرت ملی را به دنبال داشته باشد و این قدرت ملی در کنار آن دیپلماسی صحیح و رویکرد سیاسی داخلی و خارجی مطلوب اتخاذ شود چرا که این وضعیت به ما کمک میکند که در شرایط گفتوگو و مذاکره قرار بگیریم.


                          این کارشناس ارشد مسائل بینالملل تصریح کرد: به نظر من امروز صحبت کردن از مذاکره یک آدرس غلط دادن است و اولویت کشور مسائل دیگری است. مسئله مهم آن است که چه اتفاقی رخ داده که رئیس دولت یکباره از کاغذ پاره بودن قطعنامهها به این شرایط میرسد و از یک طرف برای کشور هزینهسازی میکند.


                          وی افزود: من معتقدم دولت نباید با همه نظام بینالملل درگیر میشد که نتیجه آن شود که کشور با مشکلات فراوان و یا بحرانهای متعدد روبرو شود و نه حالا که مسائلی هست بدون اینکه هدف را شناسایی کنیم و بدانیم که در مورد چه چیزی مذاکره کنیم و دستور کار مذاکره چیست؟ اگر صحبت از آن باشد که همه دنیا به آمریکا ختم میشود، این نگاه غلط به نظام بینالملل باید اصلاح شود. دنیا دنیای بزرگی است و فرصتهای زیادی وجود دارد و ایران اگر بخواهد [باید] وارد گفتوگو با جامعه جهانی شود نه فقط آمریکا، به جای اینکه با آمریکا گفتوگو کند باید دو بحران اعتماد در داخل و خارج را حل کند و رویکرد صحیح در سیاست خارجی و اقتصادی را پیگیری کند چرا که این شرایط منجر به آن میشود که کشور قدرت بیشتری پیدا کند، یعنی همه نیروهای داخلی بر سر همین دو اصل متحد باشند؛ آنگاه با جامعه جهانی بر سر حقوق هستهای و کیفیت تعامل با جهان ممکن است بتوانیم به نتایج بسیار خوبی هم برسیم.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #3718
                            پیشنهادات هاشمی درباره «طرح وحدت ملی»:

                            اصلاح روابط خارجی و تشکیل دولت با حضور همه نیروهای موثر انقلاب


                            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، در گفت و گویی کوتاه با سایت «انتخاب» توضیحاتی در مورد طرح وحدت ملی مورد نظرش ارائه داد.
                            هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه «این طرح باید در یک مجموعه کلی مورد بحث قرار گیرد»، افزود: برای اجرای این طرح باید مجموعه اقداماتی که ما را از وضع نامساعد فعلی در عرصه بین الملل و داخل خارج کند، بهره گرفت. وی اضافه کرد: البته نسخه کوچک این طرح، همان بود که ما در دولت بعد از جنگ انجام دادیم.
                            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تاکید کرد: درحال حاضر مشکل اصلی با خارجی هاست . در زمان جنگ هم اوضاع همینطور بود . ما اولویت را دادیم به اصلاح روابط خارجی و از قطعنامه شروع کردیم. در آن مذاکرات طرف مقابل هم متوجه شد که با یک جریان منطقی در ایران روبروست. البته خوب هم با ما همکاری کردند.
                            آیت الله هاشمی ادامه داد: در آن دوره در عرصه داخل هم اختلافات تشدید شده بود . راهکار من این بود که دولتی تشکیل دهیم که ترکیبی از جناح های موثر انقلاب ( محافظه کاران ، مستقل ها و رادیکال ها ) باشد .
                            وی می افزاید: در زمانی که اکثریت مجلس در اختیار نیروهای راست بود، در مواجهه با مجلس، بنا را بر تعدیل و تفاهم گذاشتیم.
                            آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: الان هم دولت اگر ترکیبی از این مجموعه باشد ، البته با قید اینکه رییس دولت روی آنها نفوذ داشته باشد ، می توان امیدوار بود.
                            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «ما تا آخر ۸ سال، کارمان را بدون دردسر انجام دادیم» گفت: هم رابطه مان با نهادها و قوای دیگر بسیار خوب بود و هم در عرصه بین الملل دستاوردهای خوبی داشتیم.
                            هاشمی افزود: در زمان ریاست جمهوری ام هم کوچکترین مشکلی با رهبری نداشتم و در هر موردی که دیدگاههایمان متفاوت بود من ایشان را اطاعت می کردم.
                            وی با اشاره مجدد به دولت وحدت ملی افزود: من از این طرح، یک ایده آل غیرواقعی نمی خواهم. نظر من این است که این طرح باید با هماهنگی تمام جریانهای موثر در انقلاب شکل بگیرد.
                            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: در سایر موارد هم نظر من همان است که در نمازجمعه بیان کردم و آنها را ملاک قرار دادم.
                            او در پایان گفت و گو می گوید: در سالهای اخیر، اکثر طردها و برخوردها نسبت به یک جریان بوده که تعداد کمی هم نیستند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #3719
                              باراک اوباما


                              در ماه های آینده برای آغاز گفت و گو با ایران تلاش خواهم کرد


                              باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا اعلام کرد بار دیگر برای حل مساله هسته ای ایران به اقدامات دیپلماتیک دست می زند. به گزارش رادیو فردا به نقل از خبرگزاری رویترز وی تاکید کرد به تهران اجازه داده نخواهد شد که به سلاح هسته ای دست یابد.


                              آقای اوباما در کنفرانس خبری روز چهارشنبه گفت: در ماه های آینده برای آغاز گفت وگو با ایران تلاش خواهم کرد .

                              وی افزود برای یافتن راه حل، گفت وگوها محدود به آمریکا نخواهد بود و جامعه جهانی را هم شامل می شود.


                              رییس جمهوری آمریکا گفت، فکر می کند که «برای حل این مساله بصورت دیپلماتیک هنوزیک دریچه زمانی وجود دارد».


                              بعد از انتخابات آمریکا برخی از تحلیل گران پیش بینی کردند اوباما یک بار دیگر برای حل مسئله هسته ای ایران به دیپلماسی روی خواهد آورد.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #3720
                                ابراز اميدواري اوباما برای حل مساله هستهای ایران

                                گروه سياسي: رئیسجمهور آمریکا با تاکید بر این که هنوز برای حل و فصل دیپلماتیک مساله هستهای ایران زمان باقی است، گفت که به زودی رویکردهای دیپلماتیک جدیدی را در این زمینه آغاز میکند.

                                باراک اوباما در نخستین نشست مطبوعاتی خود پس از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت که خواستار راه حلی دیپلماتیک برای حل و فصل مساله هستهای ایران است. رئیسجمهور آمریکا همچنین احتمال گفتوگو با ایران در آینده نزدیک را دور از ذهن دانست. اوباما تاکید کرد: «من درباره جزئیات مذاکرات حرف نمیزنم اما میتوانم بگویم که میخواهیم مساله حل شود.»

                                باراک اوباما گفت: «باید راهی باشد که هم ایران از انرژی هستهای صلح آمیز بهره ببرد و هم تعهدات بینالمللی را رعایت کند و تضمینهای مشخص بدهد که به دنبال سلاح اتمی نیست».
                                اوباما گفت: نمیتواند قول بدهد که ایران مسیر مطلوب را انتخاب کند و تصریح کرد که این مسیر مطلوب همان «گزینه دیپلماتیک» است. رییسجمهور آمریکا گفت: سعی میکنم در ماههای آینده دست به تلاش تازهای بزنم که ببینیم آیا میتوانباب گفتوگویی را نه فقط با ما، بلکه با جامعه بینالمللی باز کنیم و ببینیم که آیا میتوانیم این موضوع را حل کنیم یا نه. باراک اوباما بار دیگر تاکید کرد که ایالات متحده اجازه نخواهد داد که ایران به سلاح اتمی دست پیدا کند و گفت هنوز فرصت برای حل دیپلماتیک این مسئله وجود دارد.

                                پیش از این یک دیپلمات ارشد روس گفته بود دولت روسیه علاقهمند است ایران و آمریکا بر سر پرونده اتمی به طور مستقیم با یکدیگر گفتوگو کنند.
                                سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، در مصاحبه با روزنامه «فایننشال تایمز» گفته بود: «مسکو مایل است شاهد ورود تهران و واشنگتن به مذاکرات دوجانبه باشد تا از این طریق، جلوی حمله اسرائیل به تأسیسات هستهای ایران گرفته شود.» معاون وزیر خارجه روسیه با این حال تاکید کرده که رابطه دوجانبه احتمالی میان ایران و آمریکا نباید بر مذاکرات با گروه پنج به علاوه یک تاثیر بگذارد.
                                فایننشال تایمز همچنین از قول یک دیپلمات بریتانیایی نوشته بود: «در حال حاضر مذاکره میان ایران و آمریکا به امری ضروری تبدیل شده است زیرا آمریکا باید به ایران نشان دهد که هرچند در پی محدود کردن برنامه هستهای این کشور است اما هدفی برای تغییر نظام سیاسی ایران ندارد.»

                                این روزنامه بریتانیایی بدون آنکه نامی از این دیپلمات ببرد از قول او تاکید کرده که هرچند مذاکرات در قالب گروه ۱+۵ در جریان است اما نیاز مبرمی به مذاکره مستقیم ایران و آمریکا احساس میشود تا آمریکاییها به ایران تضمینهای لازم را بدهند. در هفتههای پیش از انتخابات آمریکا گزارشهایی در رسانههای غربی منتشر شد که حاکی از مذاکرات میان نمایندگان ایران و آمریکا و توافق برای حل و فصل اختلافات میان دو کشور پس از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X