آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #4156
    سازمان ملل 2 شرکت ایرانی را تحریم کرد
    فارس: شورای امنیت سازمان ملل متحد 2 شرکت ایرانی را به اتهام آنچه صادرات تسلیحات به سوریه خوانده شده، تحریم کرد.


    به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سازمان ملل متحد روز گذشته با ادعای صادرات تسلیحات به سوریه و دیگر کشورها 2 شرکت ایرانی را تحریم کرد.


    این شورا خطوط هوایی «یاسایر» و شرکت واردات و صادرات «صاد» را در فهرست سیاه خود قرار داد. «سوزان رایس» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد با استقبال از این اقدام سازمان ملل مدعی شد که این شرکتها مسئول انتقال مهمات از جمله،ت فنگ، خمپاره و مسلسل و دیگر تسلیحات از ایران به سوریه هستند.


    رایس گفت: «این تصمیم تاکیدی است بر افزایش نگرانیهای جهانی مبنی بر دست داشتن ایران در انتقال اسلحه و دیگر ابزارهایی که به خشونت در سوریه منجر میشوند.»


    سازمان ملل تا کنون 4 دوره تحریم را به دلیل برنامه هستهای علیه ایران اعمال کرده است. این تحریمها بر مبنای ادعای غرب در زمینه تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هستهای صورت گرفته است. ایران به کلی این ادعا را رد کرده است.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #4157
      18 موسسه و یک شهروند ایرانی دیگر به لیست تحریمهای اروپا افزوده شد
      خبرگزاری فارس: اتحادیه اروپا طی بیانیهای 18 موسسه و یک شهروند ایرانی دیگر را به لیست تحریمهای جدید علیه ایران افزود.

      Tweet
      به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، اتحادیه اروپا روز جمعه با اعمال تحریمهای جدید علیه ایران موافقت کرده و 18 شرکت و موسسه جدید و یک فرد دیگر را به لیست تحریمهای اعمالی علیه ایران اضافه کرد.

      بر اساس بیانیه منتشر شده، یک فرد و 18 موسسه که در فعالیتهای هستهای ایران مشارکت داشته یا از دولت ایران حمایت میکنند به لیست قبلی تحریمهای اروپا در بلوکه کردن داراییها و منع سفر اضافه شدند.

      با احتساب این تحریم، مجموع موسسات ایرانی که تحت تحریم اروپا قرار گرفتهاند به 490 موسسه و مجموع شهروندان ایرانی که تحریم شدهاند به 105 نفر رسیده است.

      انتظار میرود اسامی موسسات و فرد تحریم شده در نشریه رسمی اتحادیه اروپا در روز شنبه منتشر شود.

      بیانیه اتحادیه اروپا اعلام کرد: بلوک 27 کشور اروپایی با اعمال قانونی تحریمهای مالی و تحریم تجاری جدیدتر علیه ایران که در نشست 15 اکتبر وزیران امور خارجه به تصویب رسید، موافقت کردند.

      این تحریمها بخش بانکی، دریانوردی و صادرات گاز ایران را هدف قرار داده است.

      بسته تحریمهای اکتبر اروپا علیه ایران شامل تراکنشهای مالی میان بانکهای ایرانی و اروپایی به جز موارد خاص میشود. همچنین این تحریمها واردات گاز از ایران را نیز تحریم کرده است اگر چه که ایران صادرات گاز ناچیزی به اروپا دارد و عملا این تحریم نمادین بوده است.

      فروش گرافیت، فلزات، تجهیزات دریانوردی و فناوری برای ساخت کشی نیز تحت تحریمهای کشورهای اروپایی قرار گرفتهاند. استفاده از تانکرهای نفتی اروپایی برای انتقال یا ذخیره سازی نفت ایران نیز تحت تحریم قرار گرفته اند.

      انتهای پیام/ص
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #4158
        واکنش ایران به قطعنامه سازمان ملل
        سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر، این قطعنامه را نشان دهنده ناکارآیی مکانیزمهای حقوق بشری سازمان ملل متحد و اعمال استاندارهای دوگانه کشورهای غربی دانست و تاکید کرد: موضوع حقوق بشر نباید صحنه تقابل کشورها و فرهنگ های مختلف شود.

        رامین مهمان پرست سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اظهار داشت: متاسفانه و به روال چند سال گذشته، تعدادی از کشورهای غربی به پیشگامی کانادا و آمریکا با اهداف سیاسی و به بهانه واهی نقض حقوق بشر، قطعنامه ای را علیه کشورمان مطرح کردند که با توجه به نقض گسترده حقوق بشر توسط کشورهای بانی قطعنامه فوق، این مسئله نشان دهنده ناکارایی مکانیزمهای حقوق بشری سازمان ملل متحد و اعمال استاندارهای دوگانه کشورهای غربی است.

        مهمان پرست افزود: جمهوری اسلامی ایران بدون توجه به چنین اقدامات مداخله جویانه سیاسی، براساس شرع مقدس اسلام و اصول مندرج در قانون اساسی کشور، در جهت حمایت و گسترش احترام به حقوق آحاد شهروندان خود همچنان ثابت قدم بوده و معتقد است که موضوع حقوق بشر نباید صحنه تقابل کشورها و فرهنگ های مختلف شود بلکه این مسئله می تواند با گفتگو و احترام متقابل که اساس حقوق بشر می باشد، زمینه ساز همکاری ملتها و انتقال تجارب برای ارتقای کرامت انسانی گردد.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #4159
          24 صاحبنظر بينالمللي خواستار «مذاكره با ايران» بهجاي «تحريم» شدند

          نامه به اوباما: تغيير موضع دهيد



          دنياي اقتصاد- 24 صاحبنظر جهاني در نامهای به باراک اوباما، رییسجمهور ایالاتمتحده از او خواستند تا مواضعش را در برابر موضوع هستهای ایران تغییر دهد و مذاکره با ایران را جایگزین تحریمها کند؛ این کارشناسان که در بین آنها نام دیپلماتهای سابق آمریکایی و انگلیسی هم دیده میشود در این نامه از اوباما خواستهاند که با تلاش برای پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هستهای ایران، پیشنهادهای بهتری به ایران دهد. این کارشناسان از کاخ سفید درخواست کردند که به دنبال مذاکرات قدرتمند، جدی و واقعی با تهران باشد؛ مذاکراتی که به گفته این کارشناسان در آن واشنگتن موضع خود در قبال گفتوگوهای هستهای را تغییر دهد. به عقیده این کارشناسان، تحریمها احتمالا برنامه هستهای ایران را متوقف نخواهد کرد.

          24 کارشناس علاوه بر این پیشنهادهايی هم به اوباما دادهاند که از آن جمله توقف غنیسازی اورانیوم در سطح 20 درصدی و محدود کردن ذخایر اورانیوم ایران در سطح تامین سوخت هستهای برای مقاصد صلحآمیز در ازای کاسته شدن از تحریمهای جهانی علیه ایران است. این در شرایطی است که ایران اخیرا تاکید کرده است حاضر نیست از غنیسازی اورانیوم خود با غلظت 20 درصد آن هم براي تامین نظرات دیگران بگذرد.



          24 صاحبنظر بينالمللي: «مذاكره با ايران» بايد جايگزين «تحريم» شود
          نامه به اوباما: تغيير موضع دهيد

          در نامه كارشناسان به اوباما توقف غنیسازی اورانیوم 20 درصد در قبال تخفیف تحریمهاي مالی پیشنهاد شده است

          دنیایاقتصاد- در حالی که ایران بهتازگی اعلام کرده است که غنیسازی اورانیوم خود در سطح 20 درصد را به هیچ وجه تعلیق نخواهد کرد، اما هم روسیه و هم بیش از20 کارشناس آمریکایی در موضوع ایران خواستار از سر گیری گفتوگوها با ایران در قالب پیشنهادهاي بازنگری شدهاي شدهاند که اتفاقا پیش شرط آن همچنان توقف غنیسازی اورانیوم 20 درصدی البته در ازای تخفیف برخی از تحریمهاي بینالمللی و مالی است.

          این کارشناسان از کاخ سفید درخواست کردند که به دنبال مذاکرات قدرتمند، جدی و واقعی با تهران باشد مذاکراتی که به گفته این کارشناسان در آن واشنگتن موضع خود در قبال گفتوگوهای هستهای را تغییر دهد. نامه این 24 کارشناس در شرایطی منتشر شده است که ظاهرا مدیران سیاسی کشورهای عضو گروه «1+5» در بروکسل هم نشستی را احتمالا با موضوع برنامه هستهاي ایران برگزار کردهاند، چرا که ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه پس از این نشست خواستار ازسرگیری گفتوگوهاي شش قدرت جهانی با ایران در ژانویه 2013 شده است.

          البته همزمان وزارت خارجه روسیه هم در بیانیهاي ابراز امیدواری کرد که مقامات تهران آمادگی خود را برای بررسی مسائل مربوط به برنامه هستهای این کشور در رابطه با غنیسازی اورانیوم تا سطح 20 درصد همچنان حفظ کند. این تاکید بر موضوع غنیسازی 20 درصدی به عنوان پایلوتی برای مذاکرات در شرایطی است که فریدون عباسی چندی پیش قاطعانه گفت که ایران از این موضوع به خواست هیچکس صرف نظر نخواهد کرد، هرچند که اتحادیه اروپا در واکنش به این اظهارات از غنیسازی اورانیوم تا سطح 20درصد به عنوان یک نگرانی بینالمللی یاد کرده و خواستار برداشتن گامی اعتماد ساز از سوی ایران شده است.

          اکنون هم 24 کارشناس مسائل ایران در نامه به اوباما پیشنهادهایی را ارائه دادهاند که موضوع آن باز هم توقف غنیسازی اورانیوم 20 درصدی است، اما در قبال تخفیف بیشتر تحریمها.

          جزئیات نامه 24 کارشناس
          به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی «کریستین ساینس مانیتور» در گزارشی به لزوم تغییر رویکرد تعامل آمریکا با ایران پرداخت و نوشت: گروهی از کارشناسان موضوع ایران و مقامات ارشد سابق آمریکا تاکید کردهاند که «تحریمها احتمالا ادامه برنامه هستهای ایران را متوقف نخواهد کرد و از کاخ سفید درخواست کردند که به دنبال مذاکرات قدرتمند، جدی و واقعی با تهران باشند که اینگونه مذاکرات بهترین فرصت برای جلوگیری از تجهیز ایران به سلاح هستهای است.

          طی نامهای به اوباما که در آن امضای 24 کارشناس خبره در موضوع ایران دیده میشود، پیشنهاد شده که تعامل دیپلماتیک، میتواند بزرگترین هراس غرب درباره برنامه هستهای ایران را کاهش دهد، اما این در صورتی است که واشنگتن موضع خود را در قبال گفتوگوهای هستهای تغییر دهد. این نامه که روز ششم دسامبر به اوباما نوشته شده و هم اکنون رسانهای شده، تاکید دارد: رویکرد میانه دیپلماسی تنها گزینهای است که میتواند مانع از جنگ و مسلح شدن ایران به سلاح هستهای شود.بر اساس نامه نوشته شده، موفقیت، نیازمند گامهای دوجانبه و عقبنشینی مناسب و مقتضی تحریمهای بینالمللی علیه ایران ميباشد. در میان امضاکنندگان، نام دیپلماتهای سابق آمریکایی نظیر «توماس پیگرینگ»، «جیمز دابینز»، «جان لیمبرت» و «چاس فریمن» دیده میشود. امضاکنندگان دیگر شامل افرادی نظیر «رولف اکیوس» سوئدی، مدیر سابق «آنسکام» در عراق، «ریچارد دالتون» و «پیتر جنکینز» از دیپلماتهای سابق انگلیسی و دیگر سفرای اروپایی است.همچنین در این لیست اسامی افراد نظامی و اطلاعاتی بزرگی نظیر ژنرال «جوزف هوار»، ژنرال «جان جانز»، «لری کرب» و «پل پیلار» دیده میشود.

          پیشنهادهاي جدید به اوباما
          همچنین به گزارش تابناک به نقل از روزنامه گاردین، این کارشناسان به اوباما پیشنهادهایی هم دادهاند. در این پیشنهادها آمده است: هدف کلی مذاکرات ایالات متحده و گروه 1+5 باید شامل این موارد باشد: توقف ذخیرهسازی اورانیوم ۲۰درصدی از سوی ایران، محدود کردن ـ اما نه تعلیق همیشگی ـ غنیسازی اورانیوم در سطح مورد نیاز برای رآکتور، محدود کردن ذخایر ایران به میزان واقعی مورد نیاز برای سوخت هستهای و دیگر نیازهای غیرنظامی و صلح آمیز و تضمین بازرسیهای گستردهتر و کارآمدتر از سوی آژانس، از جمله به واسطه پایبندی ایران به معاهده منع گسترش و دیگر بازرسیهای مورد نیاز آژانس.همچنین ایران باید درباره آزمایش تسلیحاتی پیشین خود پاسخگو باشد تا اطمینان به دست آید که این آزمایشها متوقف شده است؛ در مقابل، تحریمهای جهانی علیه ایران باید به گونهای مقتضی و متناسب کاسته شود.

          در ادامه این نامه گزارش آمده است: در نخستین گام، ما از شما و تیم شما میخواهیم در پی ارائه یک پیشنهاد بازبینی شده باشید که توقف موثر انباشت اورانیوم ۲۰ درصدی از سوی ایران، از جمله صادرات این ماده یا تبدیل آن به شکل جامد را در ازای تخفیف متقابل برخی تحریمهای بینالمللی و مالی وضع شده علیه ایران، مدنظر قرار دهد.

          چنین کاری میتواند به ایجاد اعتماد و نیز حرکت به سوی یک موافقتنامه ساختارمند منجر شود که همکاری هستهای و موضوعات امنیتی را پوشش داده و در عین حال، آیندهای کاملا شفاف برای برنامه هستهای ایران فراهم نماید که در تطابق کامل و تأیید شده با معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای باشد. با این حال، به نوشته گاردین، در اروپا این باور در حال رشد است که روند مذاکرات 1+5 با ایران، ابزاری مناسب برای یک توافق نیست. به باور مقامات اروپایی، این مذاکرات بیش از اندازه سنگین و عمومی است و مهمتر آنکه یک ساز و کار ارتباطی مستقیم میان دو مرکز قدرت اصلی ماجرا، یعنی ایران و آمریکا، پدید نمیآورد.

          تاکید روسیه بر ادامه مذاکرات
          در همین حال معاون وزیر خارجه روسیه، ریابکوف هم روز پنج شنبه در پایان ملاقات مدیران سیاسی کشورهای عضو گروه «1+5» در بروکسل به خبرنگاران گفت: هم مقامات رسمی تهران و هم کشورهای این گروه (میانجیگران بینالمللی در حل و فصل مسائل مربوط به برنامه هستهای ایران) بر بدون جایگزین بودن و ضرورت ادامه مذاکرات واقف هستند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، «سرگئی ریابکوف» اعلام کرد که این راهی بدون جایگزین است و بسیار خوب است که در حال حاضر چنین درکی در میان همه کشورهای عضو گروه «1+5» بهوجود آمده و آنطور که ما متوجه شدهایم مقامات ایران هم بر اهمیت ادامه مذاکرات واقف بوده و از این مساله بهطور کامل استقبال میکنند.

          وزارت امور خارجه روسیه نیز در بیانیهای که در سایت رسمی این وزارتخانه قرار گرفت، اعلام کرده است که مقامات مسکو امیدوارند که نشست بعدی کشورهای عضو گروه «1+5» و ایران در سطح وزرای امور خارجه طرفین در ماه ژانویه سال 2013 برگزار شود.وزارت خارجه روسیه همچنین ابراز امیدواری کرد که مقامات تهران آمادگی خود را برای بررسی مسائل مربوط به برنامه هستهای این کشور در رابطه با غنی سازی اورانیوم تا سطح 20درصد همچنان حفظ کند.

          توافق ایران و آژانس برای تحقیقات از برنامه هستهای
          تلاش برای از سرگیری مذاکرات ایران و شش قدرت البته در شکل و شمایلی تغییر یافته در شرایطی صورت می گیرد که برخی دیپلماتها در وین هم گزارش دادهاند که آژانس و ایران درباره از سرگیری تحقیقات درباره برنامه هستهاي ایران به توافقاتی رسیدهاند. به گزارش ایسنا، خبرگزاری شینهوا با اعلام این خبر به نقل از یک دیپلمات در وین گفت که این توافق اولیه در زمینه یک رویکرد ساختاری بین دو طرف است و پیششرط دور جدید مذاکرات به حساب میآید و علاوه بر آن باعث میشود آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعتماد بیشتری به تحقق دستاوردی در قبال ایران پیدا کند، گرچه ایران در این مذاکرات با دسترسی آژانس به سایت نظامی پارچین موافقتی نکرده است. شینهوا در ادامه گزارش خود نوشت که در عین حال موضوع پارچین احتمالا مانع کلیدی در مذاکرات خواهد بود، زیرا ایران معتقد است که به همه سوالات پاسخ داده است.

          موضوعات اختلافی ایران و آژانس
          در همین حال، برخی دیپلماتهاي غربی حاضر در آژانس، طی گفتوگوهایی با خبرگزاری «رویترز»، درباره مهمترین موضوعات مورد اختلاف طرفین اظهارنظر کرده اند.

          به گزارش تابناک یکی از این دیپلماتها در این رابطه گفته: «یک مانع سخت این درخواست ایران است که در هر حوزهاي که به سوالهای آژانس پاسخ داده شد، تحقیق و بازرسی درباره آن متوقف شود. اما آژانس اتمی میخواهد اگر مدارک جدیدی به میان آمد، بتواند به مسائل مطرحشده قبلی باز گردد».

          یکی دیگر از این دیپلماتها نیز اظهار کرده است: «چالش دیگر در مذاکرات ایران و آژانس، درخواست ایران برای دسترسی به مدارکی است که عمدتا از دستگاههای اطلاعاتی کشورهای غربی به دست آمده و مبنای نگرانیهای آژانس درباره ابعاد احتمالی نظامی ممنوعه در برنامه هستهای تهران است».

          در این رابطه، هرچند «یوکیا آمانو»، مدیرکل آژانس گفته تمایل داشته مدارک را «در زمان مناسب» به ایران ارائه دهد، ولی مقامات غربی میگویند چنین کاری برای آژانس دشوار است؛ زیرا این مدارک به شکل محرمانه و سری از سوی دولتهای دیگر به این نهاد سازمان ملل داده شدهاند و اگر تهران به اصل مدارک دست پیدا کند، آژانس نگران افشای هویت منابع خود در ایران خواهد بود.رویترز به نقل از یکی دیگر از دیپلماتهاي آژانس نوشته در مذاکرات پیش رو، هنوز جا برای خوشبینی درباره رسیدن به توافق با ایران وجود دارد، اما برای رسیدن به توافق نهایی، هنوز باید کار بیشتری انجام بگیرد.

          ادعای مشاور پیشین اوباما درباره برنامه هستهای ایران
          نماینده ویژه پیشین آمریکا در خاورمیانه گفت که موضوع هستهای ایران در سال آینده با یک اتفاق بسیار مهم روبهرو است.
          به گزارش ایسنا، دنیس راس، نزدیکترین مشاور پیشین باراک اوباما در امور خاورمیانه در کنفرانسی در بیتالمقدس ادعا كرد: اگر دیپلماسی با شکست مواجه شود بدون شک به سمت استفاده از زور حرکت خواهیم کرد.

          به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، راس همچنین مدعی شد: قبل از این که دولت اوباما به اقدام نظامی علیه ایران متوسل شود، ابزارهای دیپلماتیک را امتحان خواهد کرد و احتمالا دور جدیدی از تحریمهای شدید را علیه بخشهای اقتصادی و مالی ایران اعمال خواهد کرد.

          راس گفتکه موضوع هستهای ایران احتمالا در دوره دوم ریاست جمهوری اوباما یک اولویت امنیت ملی بسیار بالا برای اوباما خواهد بود وافزود که واشنگتن و رژیم صهیونیستی در این زمینه کمابیش با یکدیگر هماهنگاند.

          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #4160
            آمریکا تحریمهای جدیدی بر ضد ایران تصویب کرد

            خبرگزاری فارس: مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه سیاستهای خصمانه خود بر ضد ایران تحریمهای اقتصادی و تجاری جدیدی را بر ضد تهران تصویب کرده است.



            به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پرس تی وی تحریمهای جدید مصوب از سوی مجلس نمایندگان آمریکا در قالب بودجه دفاعی سال 2013 میلادی این کشور بوده و شامل اعمال تحریمهای جدید بر ضد بخش انرژی ایران و همچنین اعطای 500 میلیون دلار کمک مالی به رژیم صهیونیستی برای ارتقای سیستم موشکی خود بوده است.

            بر این اساس بودجه دفاعی آمریکا همچنین شامل 89 میلیارد دلار بودجه برای جنگ در افغانستان خواهد بود. بر اساس این گزارش بودجه دفاعی 633 میلیارد دلاری آمریکا در بخشی از خود بخش انرژی، کشتی سازی و کشتی رانی ایران را هدف قرار داده است.

            این طرح با 315 رای موافق در برابر 107 رای مخالف به تصویب رسیده است. این طرح برای تبدیل به قانون منتظر تصویب سنا و امضای باراک اوباما رییس جمهور آمریکا خواهد بود.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #4161
              اوباما آماده سفر به تهران و دیدار با آیت الله خامنه ای است!


              روزنامه کویتی الرای در گزارشی به قلم "حسین عبدالحسین" خبرنگار خود در واشنگتن آورده است: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای سفر به ایران و دیدار با آیت الله خامنه ای اعلام آمادگی کرده است.


              به گزارش عصرایران و به نقل از روزنامه الرای کویت، اوباما نظریه گفتگوی مستقیم و غیرمشروط با ایران در پیش گرفته است. حتی او به نزدیکانش گفته بود نگرانی ندارد که به تهران سفر کند و با آیت الله خامنه ای رهبر ارشد ایران و معاونان وی، دیدار کند به شرطی که این دیدار در اقناع ایران به دست برداشتن از برنامه هسته ای اش در مقابل باز شدن درهای آمریکا و جهان به روی این کشور و اعتراف به نقش منطقه ای آن تاثیر داشته باشد.


              اوباما و هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا نیز قبل از این بارها پیشنهاد مذاکره مستقیم با ایران بر سرمسئله هسته ای این کشور را مطرح کرده بودند.


              این گزارش روزنامه الرای ادامه می دهد: مشکل اوباما در این زمینه، این است که سناریوی گفتگو با ایران، هزینه سیاسی بالایی در واشنگتن دارد. چشم پوشی آمریکا از نقش آفرینی فعلی ایران در منطقه بدون برانگیخته شدن ترس و خشم اسرائیل غیرممکن است. اسرائیل در واشنگتن از وزن سیاسی گسترده ای روبه رو است.


              به همین دلیل اوباما یا "چاک هاگل" کاندیدای تصدی سمت وزیر دفاع یا هر مطالبه کننده دیگر مذاکره غیرمشروط با ایران در آمریکا خود را در معرض رویارویی سیاسی با اسرائیل و دوستان پرشمار آمریکایی آن قرار می دهد. این وضعیتی است که هم اکنون برای هاگل در حال روی دادن است.


              "چاک هاگل" سناتور سابق از حزب جمهوری خواه یکی از کاندیداها برای جایگزینی "لئون پانه تا" در راس وزارت دفاع است. شماری از اعضای کنگره آمریکا به همراه لابی های اسرائیل از کارنامه هاگل در موضوعات ایران و اسرائیل انتقاد کرده اند. گروه های مدافع اسرائیل در آمریکا می گویند هاگل که در سال 2009، سنا را ترک کرد در برخی مقاطع، در مقابل منافع اسرائیل ایستادگی کرد و بارها علیه تحریم ایران رای داده بود.


              هاگل همزمان با انتشار خبرهایی درباره احتمال تصدی سمت وزیر دفاع آمریکا با حملات پرشمار و گسترده مخالفان روبه رو شده است.
              این روند حملات، باعث شد حامیان هاگل در رسانه ها به حمایت از او بپردازند.


              باراسیلیتی از حامیان هاگل ، درباره ضداسرائیلی بودن هاگل گفته است: این موضوع نادرست است. کارنامه فعالیت این سناتور در مجلس سنای آمریکا چنین چیزی را نشان نمی دهد. او از اوضاع اسرائیل و بازیگران آن به مانند هر سیاستمدار دیگری در واشنگتن، شناخت دارد.


              "حسین عبدالحسین" خبرنگار روزنامه الرای کویت در واشنگتن، پژوهشگر مهمان در مرکز مطالعات چاتهام هاوس بریتانیاست.
              وی همچنین با شبکه عربی زبان الحره که با بودجه کنگره آمریکا راه اندازی شد نیز همکاری می کند و دارای مقالات متعددی در روزنامه های آمریکایی مانند نیویورک تایمز، واشنگتن پست، کریستین ساینس مانیتور ، یواس ای تو دی و هرالدتریبیون است.


              این خبرنگار، در برنامه های شبکه های آمریکایی سی ان ان و ام اس ان بی سی نیز به عنوان کارشناس و تحلیلگر حاضر می شود.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #4162
                موشک های پاتریوت در ترکیه ، ایران را نشانه خواهد گرفت نه اسد را !





                روزنامه روسی کامرسانت نوشت: روسیه با نصب سیستم پاتریوت در امتداد مرز ترکیه با سوریه مخالف است.

                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir، بسیار تصور می کنند که این مخالفت نشات گرفته از دوستی مسکو با بشار اسد رئیس جمهور سوریه است. اما کارشناسان نظامی روسی در گفتگو با نشریه "کامرسانت" می گویند که مسکو در واقع نگران است که این موشک در حمله ی نظامی علیه ایران مورد استفاده قرار بگیرد.

                با وجود این واقعیت که محل در نظر گرفته شده برای موشک ها تقریبا از مرز ایران دور است اما انها به راحتی می تئانند در هر محل دیگری در ترکیه نصب و سپس علیه موشک های ایران استفاده شود.

                این کارشناسان افزودند که وجود موشک های پاتریوت در ترکیه به طور چدی خطر درگیری نظامی با ایران را افزایش می دهد.در صورت وقوع جنگ و استقرار موشک های پاتریوت در ترکیه ایران قادر به حملات تلافی جویانه موشکی نخواهد بود.




                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #4163
                  احتمال آغاز مذاکرات ایران و 1+5 در ژانویه/ احتمال ارائه پیشنهاد جدید به ایران

                  احتمال برگزاری مذاکرات ایران و گروه 1+5 در ماه ژانویه افزایش یافته است.


                  دیپلمات ها در تهران می گویند به نظر می رسد دور آتی مذاکرات ایران و گروه 1+5 بلافاصله پس از تعطیلات سال نو مسیحی انجام خواهد شد.


                  این دیپلمات ها تاکید کردند تماس ها در این باره هم اکنون میان دکتر علی باقری و هلگا اشمید در جریان است.


                  از میان گزینه های مختلفی که برای میزبانی محل مذاکرات مطرح شده به نظر می رسد بیشترین شانس از آن استانبول باشد.


                  در عین حال، این دیپلمات ها تاکید دارند که ایران همچنان تردید دارد که گروه 1+5 خود را آماده مذاکراتی جدی و معنادار کرده باشد.


                  پیش از این منابع غربی گفته بودندکه دولت اوباما در حال آماده کردن یک پیشنهاد جدید برای ارائه به ایران در دور آتی مذاکرات است.


                  دیپلمات ها در تهران اصل این موضوع را که احتمالا پیشنهاد جدیدی ارائه خواهد شد تایید می کنند ولی عقیده دارند احتمالا این پیشنهاد به اندازه کافی به خطوط قرمز ایران متعهد نخواهد بود.


                  ایران پیش از این تاکید کرده است تنها در صورتی پیشنهادهای غربی ها را خواهد پذیرفت که شامل لغو تحریم ها و پذیرش غنی سازی باشد.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #4164
                    نامه 73 نماینده سنای آمریکا به اوباما: ائتلاف نظامی علیه ایران تشکیل شود


                    ۷۳ تن از ۹۹ نماینده مجلس سنای آمریکا در نامه ای به اوباما، خواستار تشدید تحریم های ایران، حمایت ازدمکراسی و تشکیل ائتلافی نظامی برای اقدام در صورت لزوم شدند.


                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                    ۷۳ تن از ۹۹ نماینده مجلس سنای آمریکا در نامه ای به اوباما، خواستار تشدید تحریم های ایران، حمایت ازدمکراسی و تشکیل ائتلافی نظامی برای اقدام در صورت لزوم شدند.


                    به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ در این نامه گفته شده است که مسئله هسته ای ایران مهمترین چالش امنیتی برای آمریکاست و حل آن در دوره دوم ریاست جمهوری اوباما اساسی است.


                    امضاء کنندگان گفته اند که به هیچ وجه نباید ز فشار بر ایران کاسته شود و رهبران جمهوری اسلامی باید بفهمند که زمان حل دیپلماتیک مسئله روبه پایان است و باید با اجرای سریع قطعنامه های سازمان ملل، تمامی فعالیتهای غنی سازی اورانیوم را متوقف کنند و ذخیره اورانیوم ۲۰ درصد را به خارج بفرستند.


                    آنها افزوده اند که به هر طرحی که به ایران اجازه غنی سازی به هرشکلی بدهد مشکوک هستند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #4165
                      انتقاد اردوغان از تصميم گيري ديپلماسي ایران

                      گروه بينالملل: نخستوزیر ترکیه با انتقاد از مواضع گوناگون در سياست خارجي و ديپلماسي ايران، گفت: در ایران معلوم نیست چه کسی از جانب چه کسی سخن میگوید!

                      رجب طیب اردوغان در مصاحبه با شبکه دو تلویزیون این کشور درباره تنش ها میان تهران و آنکارا سخن می گفت. هنگامی که مجری برنامه از اردوغان درباره اظهارات سرلشکر فیروزآبادی رئیس ستاد نیروهای مسلح ایران و علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه درباره تحریکآمیز بودن استقرار موشکهای پاتریوت ناتو در ترکیه پرسید، وی پاسخ داد: رئیس ستاد مشترک ایران از جانب چه کسی سخن میگوید؟
                      او افزود: وقتی با رئیسجمهور ایران در این باره سخن میگوییم، او میگوید که مواضع این افراد، موضع شخصی آنان است؛ اما ناگهان افرادی ظاهر میشوند و سخنانی بر زبان میرانند؛ اصولا مشخص نیست در ایران چه کسی از جانب چه کسی سخن میگوید! مشخص نیست، چه کسی در ایران موضع این کشور را اعلام میکند.
                      اردوغان ادامه داد: آنان مرتب میگویند، مواضع دیگران موضع شخصی آنان است؛ بنابراین، پیش از این که از آنان بخواهم توضیح دهند، میدانم چه میخواهند بگویند!
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #4166
                        اجرای تحریم های سخت تر اروپا علیه برنامه اتمی ایران

                        در ادامه تلاش های اتحادیه اروپا برای محدود کردن برنامه اتمی تهران، از شنبه تحریم های سختگیرانه تری علیه سیستم بانکی، شبکه حمل و نقل و بخش های صنعتی ایران به اجرا گذاشته می شود.

                        اجرای این تحریم ها در ماه اکتبر مورد توافق قرار گرفته بود، اما شنبه با انتشار متن تحریم ها در روزنامه رسمی اتحادیه اروپا جنبه قانونی پیدا کرد.

                        خبرگزاری رویترز می گوید ممنوعیت های راجع به نقل و انتقال های مالی، فروش وسایل حمل و نقل و فولاد به ایران، و واردات گاز طبیعی از ایران، سخت ترین اقداماتی است که اتحادیه اروپا علاوه بر ممنوعیت های قبلی به اجرا می گذارد.

                        این اقدامات منعکس کننده تشدید نگرانی های راجع به هدف های برنامه اتمی ایران، و تهدید های اسرائیل در مورد حمله به تاسیسات اتمی ایران در صورت شکست دیپلماسی و تدابیر دیگر است.

                        دیپلمات ها می گویند امیدوارند مذاکرات با ایران در ماه ژانویه از سر گرفته شود. تهران می گوید برنامه اتمی اش صرفا برای مقاصدی صلح آمیز است.

                        وزارت امور خارجه بریتانیا در اطلاعیه ای می گوید نیاز به یافتن "راه حلی فوری" واضح است.

                        الیستر برت، مسئول امور خاورمیانه و شمال آفریقا گفت :"رهبران ایران می دانند که تحریم ها تاثیری قابل توجه داشته است". و افزود: "آنها نباید تردیدی داشته باشند که جامعه بین المللی تا زمانی که ایران با حسن نیت آماده مذاکره باشد و گام هائی سازنده بردارد، فشار را حفظ خواهد کرد".

                        تحریم های جدید معرف تغییری عمده در سیاست ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپاست که قبلا بیشتر افراد و شرکت هائی خاص را مشمول محدودیت های اقتصادی می کرد.

                        تحریم ها ، به رغم سالها تجربه تهران در استفاده از شرکت های صوری و خطوط پرپیچ و خم کشتیرانی برای دور زدن آنها، آسیب هائی شدید و ملموس به اقتصاد ایران وارد کرده است.

                        در تحریم های جدید مصوب اتحادیه اروپا به وضوح مشخص شده است که واردات محموله های گاز طبیعی به هر شکل و در چارچوب هر گونه معامله ای ممنوع است، حال آنکه پیشتر فقط گفته می شد خریدن محموله های گاز طبیعی ممنوع است.

                        این تحریم ها ضمن برقراری منعی کلی در مورد نقل و انتقال های مالی، استثناهائی را در مورد کمک های نوعدوستانه، معاملات مواد غذائی و داروئی، و قانونی بودن چنین معاملاتی قائل می شود.

                        کمیسیون اروپائی در اطلاعیه ای می گوید در قانون جدید شمار نهادهای مشمول تحریم ها به ۴۹۰ و شمار افراد به ۱۰۵ نفر افزایش یافته است.

                        شرکت های توزیع انرژی و فولاد و نیز موسسات مالی، جدید ترین شرکت هائی هستند که به فهرست ممنوعیت ها افزوده شده اند.

                        بابک زنجانی، مالک گروه سورینت، مستقر در امارات متحده عربی، تازه ترین فردی است که به فهرست افزوده شده است. از وی به عنوان "تسهیل کننده ای کلیدی برای معاملات نفتی ایران و انتقال پول های مربوط به نفت" نام برده شده است.

                        ایران می گوید برنامه اتمی اش صرفا برای مقاصد صلح آمیز است و در سه دور مذاکرات پس از ماه آوریل از مذاکره در باره محدود ساختن فعالیت های غنی سازی اورانیوم اجتناب کرده است، مگر آنکه تحریم های اقتصادی لغو شده باشد
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #4167
                          لاوروف: روسیه به اسد پناه نمی دهد

                          وزیر امور خارجه روسیه می گوید اگر بشار اسد، رییس جمهوری سوریه، سقوط کند مسکو به او پناه نخواهد داد.

                          به گزارش آسوشیتدپرس، سرگئی لاوروف شامگاه جمعه گفت :" اگر کشوری بخواهد تضمین هایی به اسد بدهد، ما استقبال می کنیم."

                          لاوروف همچنین گفت دولت سوریه تسلیحات شیمیایی خود را از چندین محل در سراسر کشور به یک یا دو مکان امن برده است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #4168
                            دانشگاه شریف در فهرست تحریم های اتحادیه اروپا


                            نام دانشگاه صنعتی شریف در فهرست تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران به چشم می خورد.


                            به گزارش شفاف به نقل از خبرگزاری فرانسه، با انتشار جزئیات تحریم های جدید اتحادیه اروپا در روزنامه رسمی این اتحادیه، نام یک فرد حقیقی و 18 شرکت ، موسسه و نهاد که به تازگی تحت تحریم های اتحادیه اروپا قرار می گیرند مشخص شد.


                            نام این فرد، بابک زنجانی مدیر مجموعه سورینت مستقر در دبی است. برخی از شرکت های زیرمجموعه وی در انتقال پول نفت صادراتی ایران مشارکت می کنند.

                            در متن مصوبه جدید تحریم اتحادیه اروپا علیه ایران آمده است که زنجانی و 18 شرکت ، موسسه و نهاد، در حمایت از دولت ایران در بخش فعالیت های هسته ای و موشک های بالستیک، نقش دارند.


                            همچنین زنجانی متهم شده است به شرکت های تحت تحریم کمک می کند تا تحریم های اروپا را دور بزنند. او به دولت ایران در بخش فعالیت های مالی، کمک می کند.


                            نام شرکت ها، موسسه ها و نهادهایی که در مصوبه جدید تحریم اتحادیه اروپا علیه ایران آمده اند عبارتند از: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، شرکت ملی خطوط لوله نفت ایران، شرکت ملی مهندسی و تاسیسات ایران، شرکت قلفیسازان، شرکت ایران المومینیوم، شرکت توسعه سیماتک، شرکت الومینات، سازمان ابتکار و پژوهش دفاعی، بانک سرمایه گذاری اسلامی، شرکت بین المللی سایف اویل، شرکت سورینت کومرشیال تراست، شرکت هنگ کنگ انترتراید، شرکت پترو سوئیس، شرکت سی اف شارپ، دانشگاه صنعتی شریف در تهران و بیمه معلم.

                            با این اقدام، تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران تاکنون شامل 490 شرکت، موسسه یا نهاد ایرانی و 150 نفر می رسد.

                            اتحادیه اروپا می گوید این تحریم ها را با هدف منع ایران از ادامه برنامه هسته ای اش اعمال می کند اما تهران بارها تاکید کرده است این اقدامات نمی توانندتاثیری در تصمیمات هسته ای تهران داشته باشند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #4169
                              تقدیر آیپک از نامه جنگ طلبانه سناتورها به اوباما درباره ایران

                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : انجمن روابط عمومی آمریکا و اسرائیل، آیپک، از اقدام گروهی بزرگی از نمایندگان مجلس سنای ایالات متحده که خواهان افزایش فشار بر ایران شده اند، استقبال کرده است.

                              به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی؛ آیپک با صدور بیانیه ای، نامه ۷۴ سناتور آمریکایی به باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده را برای اعمال فشار بیشتر بر برنامه اتمی ایران قابل تقدیر دانسته است.
                              مضاکنندگان نامه از آقای اوباما خواسته اند با افزایش فشار بر ایران، این کشور را به اجرای خواسته های جامعه بین المللی ترغیب کند.
                              این نامه ضمن تاکید بر قرار گرفتن برنامه اتمی ایران در صدر اولویت های سیاست خارجی آمریکا، از آقای اوباما خواسته تحریم های وضع شده علیه این کشور به طور کامل اجرا شود.
                              سناتورهای امضا کننده نامه همچنین بر لزوم اتخاذ تدابیر جدی تر برای تشدید انزوای ایران تاکید کرده اند.
                              این نامه به وسیله سناتور دموکرات باب منندز، سناتور جمهوریخواه کلی آیوت و سناتور مستقل جوزف لیبرمن تهیه شده است.
                              هفتاد و چهار سناتور امضاکننده این نامه از اعضای هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات هستند و در بین آنها نام های شاخصی مانند جان مک کین، کارل لوین، میچ مک کانل و لیندزی گراهام به چشم می خورد.
                              سنای آمریکا یکصد عضو دارد.
                              نام سناتور جان کری، رئیس کمیته روابط خارجی سنا و نامزد تصدی وزارت امور خارجه آمریکا در این فهرست دیده نمی شود.
                              این در حالی است که سنای آمریکا روز جمعه تحریم های جدیدی را علیه ایران تصویب کرد.
                              این تحریم ها که بخشی از قانون بودجه دفاعی آمریکاست، شامل تحریم صدا و سیما و منع تجارت فلزات گرانبها، فولاد، آلومینیوم و زغال کک با ایران است.
                              مصوبه سنا که پیش تر به وسیله مجلس نمایندگان هم تصویب شده بود، خریداران نفت خام ایران را ملزم می کند تا پول پرداختی را در حسابی در کشورشان نگه دارند تا ایران فقط مجبور به خرید کالا از همان کشور باشد.
                              این مصوبه باید به امضای آقای اوباما برسد.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #4170
                                وزیر انرژی ترکیه: تحریم ایران به ضرر ماست

                                وزیر انرژی ترکیه تاکید کرد که تحریمهای تحمیلی علیه ایران به ضرر کشورش تمام میشوند.

                                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «العهد»، «تانر یلدز» وزیر انرژی ترکیه تاکید کرد که تحریمهای اقتصادی تحمیلی علیه ایران، به ضرر ترکیه است و آنکارا تنها به اجرای تحریمهای تحمیلی از سوی شورای امنیت علیه ایران پایبند است.



                                وی در گفتوگو با خبرنگاران به توافقنامه امضا شده میان تهران و آنکارا درباره صدور گاز ایران به ترکیه اشاره کرد و گفت که روابط دوجانبه میان دوکشور در اینباره حول محور همین توافقنامه میچرخد.

                                یک روزنامه ترکی به نقل از یلدز نوشت: دولت ترکیه به آسایش و راحتی ملت خود میاندیشد و به این مسئله اولویت میدهد و تامین گاز مورد نیاز ملت خود را بر مسائل دیپلماتیک ترجیح میدهد.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X