آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #4261
    نتانیاهو: در دولت بعدی نمیگذارم ایران به توانایی اتمی نظامی برسد

    بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز جمعه، ۲۲ دیماه، تاکید کرد که در دولت بعدی رسیدگی به «معضل هستهای ایران» در صدر دستور کار قرار خواهد داشت و او نخواهد گذاشت که ایران به توانایی اتمی نظامی دست یابد.

    آقای نتانیاهو این سخنان را روز جمعه در جریان دیدار با شماری از سناتورهای آمریکایی که به اسرائیل سفرکردهاند بیان کرد.

    به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بنیامین نتانیاهو به سناتورها گفت که «در دولت بعدیاش نخواهد گذاشت که ایران به توانایی هستهای نظامی برسد».

    دیدار نتانیاهو با شماری از سناتورهای آمریکایی در آستانه انتخابات اسرائیل انجام شد.

    رهبر هیئت سناتورهای مهمان، میچل مککانل، با حمایت از اسرائیل گفت که «اسرائیل و آمریکا منافع منطقهای دارند... و دستور کارشان در قبال منطقه یکسان است».

    آقای نتانیاهو، رهبر حزب حاکم لیکود، امیدوار است که با ائتلافی که با حزب راستگرای «اسرائیل بیتینو» تشکیل داده است، پس از انتخابات سوم بهمن، بیست و دوم ژانویه، ماموریت تشکیل دولت بعدی را از شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل، تحویل بگیرد.

    نظرسنجیهایی که روزهای جمعه و شنبه در رسانههای اسرائیل منتشر شد، نشان میدهد که جایگاه نتانیاهو در افکار عمومی اسرائیل در مقایسه با ماه گذشته تا حدی تنزل کرده، اما ائتلاف لیکود با «اسرائیل بیتینو» همچنان بیشتر از ۴۷ حزب رقیب دیگر، کرسیهای کنست را از آن خود خواهد کرد.

    نتانیاهو در چهار سال گذشته نیز که قدرت سیاسی را در دست داشت، همواره از «خطر هستهای شدن ایران» سخن گفته و ابراز «اطمینان» کرده است که ایران با رسیدن به این توانایی در راستای عملی کردن شعارهای خود در مورد «نابودی اسرائیل» عمل خواهد کرد و «هولوکاست» دیگری برای یهودیان به وجود میآورد.

    آقای نتانیاهو چهار ماه پیش نیز در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با کشیدن خط قرمزی بر روی نموداری ساده، گفت که ایران نباید بتواند به توانایی غنی کردن اورانیوم در حد بالا دست یابد و اگر اورانیوم غنیشده با غلظت بیست درصد به حد کافی انبار کند، خواهد توانست که بمب هستهای بسازد.

    در همین حال، آقای نتانیاهو در سخنرانی خود اعلام کرد که آستانه تحمل کشورش تا اواخر بهار یا اوایل تابستان ۲۰۱۳ است تا مذاکرات جامعه جهانی با ایران بر سر پرونده هستهای ایران نتیجه بدهد و سران تهران را از مسیر هستهای شدن نظامی دورکند و آنها هدف برنامه اتمی خود را تغییر دهند.

    با این حال ضربالاجلی که از سوی نتانیاهو برای ایران تعیین شد، از سوی آمریکا مورد حمایت قرار نگرفت. اما باراک اوباما پس از پیروزی دوباره در انتخابات کشورش تاکید کرد که آمریکا نخواهد گذاشت برنامه هستهای ایران به مرحله تولید بمب هستهای برسد.

    دیدار روز جمعه نتانیاهو با سناتورهای آمریکایی در اورشلیم، بیتالمقدس، در حالی انجام شد که مجلس سنای آمریکا باید در روزهای آینده انتصاب سناتور چاک هیگل را برای احراز مقام وزارت دفاع آمریکا در چهار سال آینده بررسی و تایید کند.

    آقای هیگل بار دیگر در روزهای اخیر تاکید کرد که او نیز با نظامی شدن توانایی هستهای ایران مخالف است.

    بنیامین نتانیاهو در حالی از «خطر بزرگ ایران» در آستانه انتخابات مجلس اسرائیل سخن گفت که اهود اولمرت، نخست وزیر پیشین این کشور، روز جمعه با انتقادی شدید از «ولخرجیهای بینتیجه نتانیاهو در بلندپروازیهای ماجراجویانه» به خاطر ایران گفت نتانیاهو و تیمش در سال ۲۰۱۲ که «دنیا را با تهدید حمله به ایران ترساندند، اما سر آخر کاری هم نکردند».

    آقای اولمرت به شبکه دوم تلویزیون اسرائیل گفت که طرحهای پرهزینه نتانیاهو در مورد ایران راه به جایی نمیبرد و بودجه کشور به «هدر» رفت
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #4262
      تنش شدید لفظی میان نخستوزیران پیشین و فعلی اسرائیل بر سر ایران

      بنيامين نتانياهو، نخست وزير و اهود باراک وزير دفاع اسرائیل با اهود اولمرت نخست وزير پيشين این کشور بر سر عملکرد دولت فعلی اسرائیل در ارتباط با معضل هسته ای ايران با يکديگر درگير شده اند و هر يک ديگری را به رفتار غير مسئولانه متهم می کند.

      اين درگيری لفظی در آستانه انتخابات کنست، مجلس اسرائيل که ۹ روز ديگر برگزار می شود رخ داده است.

      اهود اولمرت، نخست وزير پيشين و رهبر قبلی حزب کاديما، جمعه شب در مصاحبه ای با شبکه دوم تلويزيون اسرائيل، گفت که بنیامین نتانياهو و اهود باراک «طرح های ماجراجويانه و توهم زا» در مورد راهکارهای مقابله با ايران داشته و ميلياردها پول کشور را «بی نتيجه هدر داده اند».

      آقای اولمرت در آن مصاحبه با انتقاد شديد از «ولخرجی های بی نتيجه نتانياهو و باراک در بلندپروازی های ماجراجويانه» به خاطر ايران گفت: نتانياهو و تيمش در سال ۲۰۱۲ که «سال تعيين کننده ای در مورد برنامه هسته ای ايران بود دنيا را با تهديد حمله به ايران ترساندند اما آخر سر هم کاری نکردند».

      آقای اولمرت همچنين به شبکه دوم تلويزيون اسرائيل گفت که طرح های پر هزينه نتانياهو در مورد ايران راه به جايی نمی برد و بودجه کشور به «هدر» رفت.

      به نوشته سايت «وای.نت»، تارنمای خبری- تحليلی روزنامه يديعوت آخرونوت، اشاره آقای اولمرت به اختصاص بودجه های کلان برای آمادگی ها جهت حمله به تاسيسات هسته ای ايران بوده است.

      بنيامين نتانياهو روز يکشنبه، ۲۴ دی ماه، در دو مصاحبه با راديوی سراسری اسرائيل و راديوی ارتش اين کشور، در پاسخگويی مستقيم به اظهارات تند آقای اولمرت گفت: «اين سخنان، ياغی گری و غير مسئولانه است. کسی پولی را به هدر نداده است».

      آقای نتانياهو گفت: «ما امکانات خود را برای حمله و برای امور دفاعی در ارتباط با نبردهای احتمالی و خطراتی که از دور و نزديک ما را تهديد می کنند، تقويت کرده ايم و من فکر می کنم که اين سرمايه گذاری برای کشور اسرائيل اهميت دارد؛ همانگونه که ميلياردها شِکِل (واحد پول اسرائيل) را برای ساخت حصاره حايل (با فلسطينی ها) اختصاص داديم. ما با اين بودجه ها توانايی ارتش، شباک و موساد را تقويت کرديم و خوب شد که چنين کرديم».

      اهود اولمرت در اين مصاحبه همچنين از سخنان هفته گذشته يووال ديسکين، رييس پيشين شباک- تشکيلات امنيت داخلی اسرائيل- که از نتانياهو و باراک در زمينه نحوه رسيدگی به مسئله اتمی ايران انتقادهای شديدی را مطرح کرده بود، پشتيبانی کرد و او را «بر حق» دانست.

      آقای ديسکين در مصاحبه با يديعوت آخرونوت گفته بود که نشست های برگزار شده برای اتخاذ تصميمات حیاتی از جمله در مورد ايران، چندان جدی نيست و نتانياهو و باراک با کشيدن سيگارهای برگ و نوشيدن شراب ناب، به تصميم گيری می پردازند و نتانياهو بر خلاف ظاهر قاطعی که نشان می دهد، فردی مردد است و خود هم به راستی نمی داند که در مورد ايران می خواهد چه کند.

      اهود اولمرت در مصاحبه با شبکه دوم تلويزيون اسرائيل گفت ديسکين راست گفته و من نيز اين اخبار را از منابع ديگری شنيده ام.

      اولمرت در حالی از سخنان ديسکين حمايت کرد که دفتر نخست وزيری اسرائيل هفته گذشته در بيانيه ای گفته بود چون آقای نتانياهو، يووال ديسکين را به مقام رياست موساد انتخاب نکرد و تامير پاردو را بر او برای سکانداری موساد ترجيح داد، آقای ديسکين به دلیل خشم ناشی از اين سرخوردگی، اين حرف ها را زده است.

      اولمرت: مشکلات امنیتی باقی مانده است

      آقای اولمرت در مصاحبه جمعه شب خود گفته بود که شنيده است ۱۱ ميليارد شِکِل اسرائيل «بر باد» رفته است و بودجه ای بسيار بيشتر از آنچه که بايد داده شود، به امور امنيتی اختصاص يافته است ولی مشکلات امنيتی هم باقی مانده است، نمی توانيم از بودجه های بر باد رفته به خاطر ماجراجويی ها و توهم های نتانياهو و باراک سخنی نگوييم».

      بنيامين نتانياهو در پاسخ به اظهارات اولمرت تاکيد کرد: «زمانی که من نخست وزير شدم، وضع (در مورد برنامه هسته ای ايران) خوب نبود؛ من خيلی از کشورهای دنيا را برای محاصره اقتصادی ايران بسيج کردم؛ از اين پايتخت به آن پايتخت رفتم و همزمان تلاش کردم که خود اسرائيل توان مستقل دفاعی اش را تقويت کند. با سران جهان حرف زدم و تاکيد کردم که قصد ما (برای مقابله با ايران) بسيار جدی و قاطع است».

      همچنين به گزارش «تايمز آو اسرائيل»، دفتر اهود باراک وزير دفاع این کشور نیز روز يکشنبه در بيانيه ای به اظهارات آقای اولمرت واکنش نشان داد و گفت: «سرمايه گذاری ها برای تقويت توان نظامی، برباد دادن بودجه نيست؛ اين امر برای ارتش در رويارويی با چالش های آتی مورد نياز بوده و انتقادهای اولمرت غير دقيق و غير مسئولانه است و انگيزه های او برای بيان اين انتقادها، خالصانه نيست».

      نخست وزير و وزير دفاع در حالی آقای اولمرت را به انتقادهای «غير مسئولانه» متهم کرده اند که اهود اولمرت دراين انتخابات نامزد نيست و در هيچ يک از احزابی که خود بارها رهبر و يا از بلندپايگان آن بوده است، نقشی ندارد.

      آقای اولمرت در مصاحبه جمعه شب با شبکه دوم تلويزيون اسرائيل از «بی عملی» نتانياهو در مورد روند صلح نيز انتقادهای تندی کرد و آن را برای اسرائيل خطرناک دانست و يادآور شد که در چهار سال گذشته، دولت نتانياهو روند صلح را به رکود سنگينی انداخت.

      آقای اولمرت اين را نيز گفت که «اگر با ادامه اين بی عملی، همه چيز مختل و اسرائيل منزوی شود و آمريکا هم به اين فکر برسد که سياست های اسرائيل است که موجب تحريک می شود، آن زمان ديگر برای جبران خسارات سياسی وارده به کشور خيلی دير خواهد بود».

      نظرسنجی های اسرائيل ۹ روزمانده به انتخابات نشان می دهد که از محبوبيت ائتلاف نتانياهو و آويگدور ليبرمن تا حدی کاسته شده است اما باز اين ائتلاف بيش از۴۷ حزب ديگر از بخت دستيابی به کرسی های کنست برخوردار است؛ ميان ۳۲ تا ۳۸ از ميان ۱۲۰ کرسی در نظرسنجی های مختلف برای اين ائتلاف پيش بينی شده است.

      آقای نتانياهو روز جمعه، ۲۲ دی، در ديدار با هياتی از سناتورهای جمهوريخواه آمريکا که به اورشليم آمده بودند، گفت که «در دولت بعدی او، پس از اين انتخابات، رسيدگی به برنامه اتمی ايران، در صدر اولويت خواهد بود».
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #4263
        هشدار ملک عبدالله:
        اسرائیل بالاخره به ایران حمله می کند/ آخرین چیزی که خاورمیانه به آن نیازمند است یک جنگ دیگر است

        مجله نوول ابزرواتور در ادامه میپرسد، آیا شما فکرم میکنید که اسرائیلیها نهایتاً مراکز هستهای ایران را بمباران خواهند کرد؟ ملک عبدالله در پاسخ میگوید: به نظر میرسد برخی از سیاست مداران اسرائیلی بسیار مایل به اینکار هستند واین مسئله تنها یک ژست انتخاباتی نیست.


        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : هفته نامه نوول ابزرواتور، در این شماره خود گفتگوی مفصلی دارد با ملک عبدالله شاه اردن، کشوری که در منطقه ای بسیار حساس واقع شده و البته هنوز «جزیره ثبات» به حساب می آید. این کشور با کشورهای اسرائیل، فلسطین، سوریه و عراق هم مرز است؛ شاید داغ ترین نقطه زمین!

        به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ از همین رو اولین سؤالی که مجله نوول آبزرواتور از ملک عبدالله پرسیده، پیرامون نقش او در میانجیگری بین فلسطینیها و اسرائیلیها است.

        وی به این سؤال اینگونه پاسخ داده است: « من بسیار خوشبین هستم، بعد از انتخاب دوباره باراک اوباما به عنوان رییس جمهور آمریکا و انتخاباتی که در روز 22 ژانویه در اسرائیل برگزار خواهد شد، من یک فرصت تازه میبینم که میتوان به یک توافق دست یافت، فرصتی که ما حق نداریم آن را از دست بدهیم.»

        پادشاه اردن، در توضیح این نظر خود عنوان میکند: «اولین مسئله، انتخابات آمریکا است؛ رئیس جمهوری در آمریکا دور دوم ریاست خود را شروع کرده است که به صورت زیربنایی پیچیدگی مسئله را درک میکند. نکته بعدی، انگیزه شدید بینالمللی برای حل این مشکل است و نهایتاً دلیل سوم، به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان کشور ناظر در سازمان ملل متحد است.»

        پادشاه اردن، همچنین به اتفاقات جهان عرب نیز که منجر به ایجاد فضای جدیدی در منطقه شده اشاره میکند و میگوید: بهار عرب تأکید مجددی است بر نیاز به آزادی و احترام در منطقه و این به معنای آن خواهد بود که اسرائیل باید به اشغال پایان و به ایجاد کشور فلسطین رضایت دهد.

        مجله نوول ابزرواتور در ادامه از پادشاه اردن میپرسد، آیا شما فکرم میکنید که اسرائیلیها نهایتاً مراکز هستهای ایران را بمباران خواهند کرد؟

        ملک عبدالله در پاسخ میگوید: به نظر میرسد برخی از سیاست مداران اسرائیلی بسیار مایل به اینکار هستند واین مسئله تنها یک ژست انتخاباتی نیست.

        وی همچنین ادامه داده است: «من میتوانم به شما اطمینان دهم، آخرین چیزی که خاورمیانه به آن نیازمند است یک جنگ دیگر است و من امیدوارم که اسرائیلیها متوجه این نکته باشند.»

        وی در مورد موضع کشورش در این رابطه عنوان کرده است: «موضع اردن در این زمینه شفاف است؛ ما بی شک مخالف حضور سلاحهای کشتار جمعی در خاورمیانه هستیم؛ در کنار آن، بحران اسراییل-فلسطین باید حل شود که مصدر بسیاری از تندرویها، خشونتها و مسابقه تسلیحاتی در منطقه است.»
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • alizare1982
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 590

          #4264
          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          هشدار ملک عبدالله:
          اسرائیل بالاخره به ایران حمله می کند/ آخرین چیزی که خاورمیانه به آن نیازمند است یک جنگ دیگر است

          مجله نوول ابزرواتور در ادامه میپرسد، آیا شما فکرم میکنید که اسرائیلیها نهایتاً مراکز هستهای ایران را بمباران خواهند کرد؟ ملک عبدالله در پاسخ میگوید: به نظر میرسد برخی از سیاست مداران اسرائیلی بسیار مایل به اینکار هستند واین مسئله تنها یک ژست انتخاباتی نیست.


          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : هفته نامه نوول ابزرواتور، در این شماره خود گفتگوی مفصلی دارد با ملک عبدالله شاه اردن، کشوری که در منطقه ای بسیار حساس واقع شده و البته هنوز «جزیره ثبات» به حساب می آید. این کشور با کشورهای اسرائیل، فلسطین، سوریه و عراق هم مرز است؛ شاید داغ ترین نقطه زمین!

          به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ از همین رو اولین سؤالی که مجله نوول آبزرواتور از ملک عبدالله پرسیده، پیرامون نقش او در میانجیگری بین فلسطینیها و اسرائیلیها است.

          وی به این سؤال اینگونه پاسخ داده است: « من بسیار خوشبین هستم، بعد از انتخاب دوباره باراک اوباما به عنوان رییس جمهور آمریکا و انتخاباتی که در روز 22 ژانویه در اسرائیل برگزار خواهد شد، من یک فرصت تازه میبینم که میتوان به یک توافق دست یافت، فرصتی که ما حق نداریم آن را از دست بدهیم.»

          پادشاه اردن، در توضیح این نظر خود عنوان میکند: «اولین مسئله، انتخابات آمریکا است؛ رئیس جمهوری در آمریکا دور دوم ریاست خود را شروع کرده است که به صورت زیربنایی پیچیدگی مسئله را درک میکند. نکته بعدی، انگیزه شدید بینالمللی برای حل این مشکل است و نهایتاً دلیل سوم، به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان کشور ناظر در سازمان ملل متحد است.»

          پادشاه اردن، همچنین به اتفاقات جهان عرب نیز که منجر به ایجاد فضای جدیدی در منطقه شده اشاره میکند و میگوید: بهار عرب تأکید مجددی است بر نیاز به آزادی و احترام در منطقه و این به معنای آن خواهد بود که اسرائیل باید به اشغال پایان و به ایجاد کشور فلسطین رضایت دهد.

          مجله نوول ابزرواتور در ادامه از پادشاه اردن میپرسد، آیا شما فکرم میکنید که اسرائیلیها نهایتاً مراکز هستهای ایران را بمباران خواهند کرد؟

          ملک عبدالله در پاسخ میگوید: به نظر میرسد برخی از سیاست مداران اسرائیلی بسیار مایل به اینکار هستند واین مسئله تنها یک ژست انتخاباتی نیست.

          وی همچنین ادامه داده است: «من میتوانم به شما اطمینان دهم، آخرین چیزی که خاورمیانه به آن نیازمند است یک جنگ دیگر است و من امیدوارم که اسرائیلیها متوجه این نکته باشند.»

          وی در مورد موضع کشورش در این رابطه عنوان کرده است: «موضع اردن در این زمینه شفاف است؛ ما بی شک مخالف حضور سلاحهای کشتار جمعی در خاورمیانه هستیم؛ در کنار آن، بحران اسراییل-فلسطین باید حل شود که مصدر بسیاری از تندرویها، خشونتها و مسابقه تسلیحاتی در منطقه است.»
          عرب هر كه باشد به ما دشمن است
          كژ انديش و بدخوي و اهريمن است
          ز شير شتر خوردن و سوسمار
          عرب را بدانجا رسيده است كار
          كه فر كياني كند آرزو
          تفو بر چرخ گردون تفو
          پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

          نظر

          • alizare1982
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 590

            #4265
            عرب هر كه باشد به ما دشمن است
            كژ انديش و بدخوي و اهريمن است
            ز شير شتر خوردن و سوسمار
            عرب را بدانجا رسيده است كار
            كه فر كياني كند آرزو
            تفو بر چرخ گردون تفو
            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

            نظر

            • omid_or51
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 62

              #4266
              اگر قرار به ایران حمله ای بشه همون بهتر که اسراییل به ایران حمله کنه تا آمریکا تا این بی عقلهایی که به این مملکت حکومت میکنند بفهمند با دنیا نمیشه درگیر شد حداقل اینطوری تلفات خیلی کمتر.حمله اسراییل همیشه بر اصل غافلگیری استوار هست چون امکانات نامحدودی مثل آمریکا نداره.آخرین بار سال 2007 در حمله به کوره اتمی سوریه در نزدیکی رود فرات در شرق سوریه با استفاده از جنگ الکترونیک 100 ها هواپیما بر روی رادارهای سوریه ظاهر شدند گویی حمله تمام عیار هوایی به سوریه شده و با گول زدن رادارهای سوریه یک گروه متشکل از 5 هواپیما بصورت واقعی کوره اتمی سوریه را نابود کردند و بعد از بازگشت هواپیماها.هواپیماهای مجازی بر روی رادارهای سوریه محو شدند

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #4267
                اجرای سناریوهای مختلف برای خروج از بحران تحریم نفت

                در حالیکه ایران با کاهش ۴۰درصدی صادرات نفت مواجه شده، ۸۶ درصد از بودجه عمرانی سال جاری محقق نمیشود و نرخ تورم به ۲۷درصد رسیده، وزیر نفت ایران وضعیت کنونی را "بهار توسعه صنعت نفت" مینامد.

                مقامهای جمهوری اسلامی بهشدت در پی مقابله با تحریمهای بینالمللی علیه صادرات نفت ایران هستند. رستم قاسمی وزیر نفت ایران گفته است با اجرای ۲۵۰ میلیارد دلار پروژه "بهار توسعه صنعت نفت" فرا رسیده است.

                وی روز یکشنبه (۲۴ دی/۱۳ ژانویه) در چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت نفت، سه سناریوی مقابله با تحریمهای نفتی غرب را تشریح کرد و گفت: «برای مقابله با تحریمها صندوق حمایت از سازندگان صنعت نفت راهاندازی میشود».

                به گزارش خبرگزاری مهر، قاسمی با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت توسعه اکثر میادین مشترک نفت و گاز ایران، گفت «بزودی تولید گاز از میدان پارس جنوبی به ۷۵۰ میلیون متر مکعب در روز و تولید میعانات گازی کشور به ۲/ ۱ میلیون بشکه در روز افزایش مییابد».

                وزیر نفت با اعلام اینکه در شرایط فعلی با وجود افزایش تحریمهای نفتی، برای حل این معضل یک برنامه جامع و راهبردی تعریف و اجرایی شده است، گفت برای تمامی محورهای توسعهای در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از تعیین تکلیف میادین مشترک گرفته تا ظرفیت تولید و ساخت واحدهای پالایشی برنامهریزی شده است. وی از اجرای یک طرح تحول جامع در صنعت نفت خبر داد.
                وزیر نفت ایران همچنین از راهاندازی و آغاز به کار فعالیتهای "شورای ساخت داخل در صنعت نفت" خبر داد و افزود: «یکی از دیگر برنامههای وزارت نفت برای مقابله با تحریم، راهاندازی صندوق حمایت از سازندگان صنعت نفت است».

                این عضو کابینه دولت دهم در پایان با اشاره به اجرای ۲۵۰ میلیارد دلار پروژه در سطح صنعت نفت تاکید کرد که شرایط کنونی "کار در صنعت نفت را باید به عنوان بهار توسعه نامگذاری کنیم".

                تحریمهای فلجکننده و ادعای بانک مرکزی درباره نرخ تورم

                بهرغم انکارهای اولیه و ادعاهای مسئولان ایران مبنی بر اینکه تحریمها بیتاثیر هستند، حال تقریباَ بهطور روزانه مقامات دولتی اعتراف میکنند که تحریمهای بینالمللی آسیبهای فراوانی به اقتصاد کشور وارد کرده اند.

                وزیر نفت ایران بر خلاف اظهارات پیشین خود، چندی پیش تأیید کرده بود که تحریمها سبب کاهش۴۰ درصدی صادرات نفت ایران در مقایسه با سال پیش شده است.

                بانک مرکزی ایران نیز در روز چهارشنبه (۲۰ دی/۹ ژانویه) اعلام کرد که نرخ تورم سالانه بیش از ۲۷ درصد در پایان سال ۲۰۱۲ میلادی بوده است. ولی اقتصاددانان مستقل این آمار را "نادرست" میخوانند و آن را به مراتب بیش از نرخ رسمی ارزیابی میکنند.

                به گفته کارشناسان اقتصادی سقوط واقعی و قابل محاسبه ریال در مقابل ارزهای خارجی که در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد بوده است، میتواند مبنایی برای پیبردن به نرخ واقعی تورم در ایران باشد.

                استیو هانک، پرفسور اقتصاد دانشگاه جانز هاپکینز که تحولات اقتصادی ایران را دنبال میکند، تصریح کرده که نرخ تورم در ایران بسیار بالاتر از آمار ارائه شده از سوی بانک مرکزی ایران است.

                به گفته این کارشناس اقتصادی، مبنای آمار بانک مرکزی ایران دادههای اقتصادی نیست، بلکه "ملاحظاتی دیگر" است. وی آمار و ارقام ایران را در حد داستانهای خیالی همچون "آلیس در سرزمین عجایب" دانست.

                این پرفسور اقتصاد در محاسبات خود نرخ تورم در ایران را حدود ۱۱۰ درصد در سال گذشته ارزیابی کرده است.

                مهدی غضنفری، وزیر صنعت و معدن در جلسهای در شورای عالی استانها از تاثیر تحریمها بر حوزه حمل و نقل، تجارت، بانک و بیمه و کل اقتصاد پرداخت. به گفته او تحریمها باعث شده قیمتها چند برابر شود. وی افزود چنین تحریمهایی در حوزههای یادشده، در هر کشوری میتواند تاثیری فلجکننده بر زندگی اقتصادی داشته باشد.

                به گفته وزیر صنعت و معدن ارزی که از طریق فروش نفت تامین میشد با تحریمها تحت تاثیر قرار گرفت و همراه با آن تحریم بانک مرکزی موجب شد که دولت نتواند نیازهای اقتصادی خود را در بخشهای مختلف تامین کند. چرا که "نه ارزی داشتیم نه بانک مرکزی میتوانست ارز را منتقل کند و نه حمل و نقلی که بتواند کالاهای مورد نیاز را به کشور وارد کند."

                تأثیر تحریم نفت بر کسری بودجه

                شمسالدین حسینی میزان کسری بودجه سال ۱۳۹۱ ایران را به طور رسمی اعلام کرد. بنا بر اعلام وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت دهم، در بودجه سال جاری ۱۴۴ هزار میلیارد تومان درآمد پیشبینی شده بود؛ اما به دلیل محدودیتهایی که برای صادرات نفت پیش آمده، برآورد میشود که فقط ۹۵ هزار میلیارد تومان از درآمدها محقق شود.

                خبرگزاری ایسنا روز یکشنبه (۱۶ دسامبر/ ۲۶ آذر) به نقل از شمسالدین حسینی نوشت که در مجموع ۴۰ درصد از درآمدهای دولت ایران در سال جاری از محل فروش نفت، دریافت مالیات و درآمدهای گمرکی محقق نشده است. این میزان کسری بودجه بیشتر از پیشبینیهای تاکنونی است.

                غلامرضا مصباحی مقدم، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، روز پانزدهم آبانماه رقم دقیق کسری بودجه دولت در سال جاری را ۵۴ هزار میلیارد تومان – نزدیک به یکسوم از بودجهی کل کشور – اعلام کرده بود.

                مصباحی مقدم گفته بود که ۸۶ درصد از بودجهی عمرانی در سال جاری محقق نمیشود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #4268
                  وستروله مطرح کرد؛
                  لزوم حل دیپلماتیک موضوع هسته ایران/ مخالفت آلمان با دخالت نظامی در سوریه
                  وزیر امور خارجه آلمان با غیر قابل توجیه خواندن دخالت نظامی در سوریه بر ضرورت حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای ایران تاکید کرد.
                  به گزارش خبرگزاری مهر،" گیدو وستروله" وزیر امور خارجه آلمان در گفتگو با روزنامه "آگسبورگر آلگماینه سایتونگ" به حمایت کشورش از گروههای برهم زننده امنیت و ثبات سوریه اذعان کرد و گفت ما بر آنیم تا روند فرسایش نظام بشار اسد را سرعت بخشیم و در بسیاری از زمینه ها در این راستا کار می کنیم. برلین در طرح انزوای نظام سوریه در کنار تصویب قطعنامه های بین المللی شرکت کرده و از ائتلاف ملی نیروهای مخالف و انقلابی! سوریه حمایت می کند.

                  وی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این پرسش که آیا آلمان در مداخله نظامی در سوریه شرکت می کند اظهار داشت : آلمان نه در تصمیم گیری و نه در تدارکات برای هر گونه مداخله نظامی در سوریه شرکت نمی کند. هیچ دلیلی برای چنین اقدامی وجود ندارد.

                  "وستروله" در ادامه بر راه حل دو دولتی به منظور حل اختلافات میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی تاکید کرد و خواستار تلاشها برای انجام مذکرات مستقیم میان دو طرف در سال 2013 شد.

                  وی در بخش دیگری از این گفتگو درباره مناقشات غرب با ایران به سبب پافشاری این کشور بر برنامه هسته ای صلح آمیز خود گفت : ما دراین راستا با نظر رئیس جمهوری آمریکا موافقیم که باید روی یک راه حل دیپلماسی و سیاسی در این راستا کار شود.

                  وزیر امور خارجه آلمان در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله بحران در اتحادیه اروپا اشاره کرده و گفت: من درباره توقف روند اصلاحات در اروپا هشدار می دهم. اصلاحات در بخشهای آموزش، زیرساخت ها و انرژی ضروری است.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • Brother
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 193

                    #4269
                    در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                    عرب هر كه باشد به ما دشمن است
                    كژ انديش و بدخوي و اهريمن است
                    ز شير شتر خوردن و سوسمار
                    عرب را بدانجا رسيده است كار
                    كه فر كياني كند آرزو
                    تفو بر چرخ گردون تفو
                    دوست عزیز حتماً منظورتان عرب های اونور آبی هست چون هموطنان عرب زبان هم داریم
                    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #4270
                      سفير آمريکا در يمن: ايران به دنبال بی ثباتی در مناطق اطراف تنگه هرمز است

                      سفير ايالات متحده آمريکا در يمن، جمهوری اسلامی ايران را متهم کرده که با گروه های جدايی طلب در يمن همکاری می کند تا نفوذ خود را در اين کشور گسترش داده و مناطق استراتژيک اطراف تنگه هرمز را بی ثبات کند.

                      خبرگزاری رسمی يمن، سبا، از قول جرالد فايراشتاين، سفير آمريکا در صنعا نقل قول کرده که ايران از رهبران يمن جنوبی حمايت می کند تا کشور مستقل يمن جنوبی را که در اين منطقه وجود داشته است احياء کند.

                      وی يکی از اين رهبران مورد حمايت ايران را علی سالم البيض معرفی کرده است که یک تلويزيون ماهواره ای طرفدار استقلال يمن جنوبی را در لبنان مديريت می کند.

                      به گزارش خبرگزاری رويترز، سفير آمريکا در اظهارات خود که خبرگزاری سبا آن را به عربی منتشر کرده، گفته است: «شواهدی وجود دارد که ثابت می کند ايران از برخی از عوامل افراطی جنبش جنوب يمن با نام "الحرکه" پشتيبانی می کند.»

                      وی افزوده است: «علی سالم البيض از یمنی های مقيم بيروت است و کمک های مالی از حکومت ايران دريافت می کند. ما شک نداريم که وی در پشت تلاش های صورت گرفته برای به شکست کشاندن ابتکار کشورهای عربی حاشيه خليج فارس (در زمينه انتقال دمکراتيک قدرت در يمن) از طريق حمايت از جدايی طلبی است.»

                      يمن که در جنوب غربی شبه جزيره عربستان قرار دارد صحنه نبرد ميان گروه های القاعده، گروه های شيعی ساکن شمال و حرکت های جدايی طلبانه جنوب کشور با دولت مرکزی است.

                      کشورهای حاشيه خليج فارس به رهبری عربستان سعودی در ماه فوریه پارسال با حمايت از طرحی، راه را برای واگذاری قدرت از سوی علی عبدالله صالح هموار کردند. اين واگذاری قدرت پس از آن صورت گرفت که يمن به مدت يک سال شاهد اعتراض های گسترده مردم اين کشور به زمامداری آقای صالح بود.

                      در حال حاضر «عبد ربه منصور هادی» جانشين رييس جمهوری پيشين يمن شده است.

                      بر اساس طرح کشورهای حاشيه خليج فارس آقای هادی بايد ظرف دو سال اصلاحات لازم را برای گذار مسالمت آمیز قدرت در يمن به مرحله اجرا در آورد. بازنويسی قانون اساسی و بازسازی نيروهای مسلح از جمله اين اصلاحات است.

                      انتظار می رود که اين روند با برگزاری انتخابات رياست جمهوری و پارلمانی در سال ۲۰۱۴ به انجام برسد.

                      خبرگزاری رويترز می افزايد با اين حال تلاش های صورت گرفته برای انجام اصلاحات با مقاومت هايی از سوی رهبران جدايی طلب جنوب يمن از جمله سالم البيض روبرو شده است.

                      آقای البيض در سال ۱۹۹۴ تلاش کرده بود تا يمن متحد را به وضعيت سابق يمن جنوبی و شمالی برگرداند ولی شکست خورد.

                      بسياری از منابع نفتی يمن در جنوب اين کشور قرار دارد ولی ساکنان جنوب از اين شکايت دارند که شمالی های ساکن صنعا، پايتخت کشور، تبعيض را در مورد آنها اعمال کرده و منابع جنوب را به غارت می برند. دولت مرکزی اين اتهام ها را رد کرده است.

                      مقام های يمنی همچنين ايران را متهم کرده اند از شورشيان شيعه حوثی که در شمال اين کشور می جنگند حمايت می کنند. ايران بارها دخالت در امور داخلی يمن را رد کرده است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #4271
                        كدخبر: ۸۶۳۳۸تاريخ انتشار: ۲۶ دي ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۹ نسخه چاپي
                        ارسال به دوستانمذاکرات ایران و 1+5 نیمه بهمن در استانبول
                        رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با تاکید بر اینکه ایران همواره از مذاکرات استقبال کرده است، گفت: زمان و مکان انجام مذاکرات امری توافقی میان جمهوری اسلامی و 1+5 است که ایران همواره در این رابطه با طرفین مذاکرهکننده توافق کرده است.

                        علاءالدین بروجردی اظهار کرد: اصل انجام مذاکره موضوعی است که ایران همواره برای آن تاکید داشته است از این رو فکر نمیکنم که ادعاهایی مبنی بر اینکه ایران در تعیین زمان و مکان مذاکره تعلل میکند دقیق و درست باشد.

                        وی افزود: ایران همواره در مذاکرات با گروه 1+5 بر سر مکان و زمان مذاکرات توافق کرده است که در این دوره نیز تصور نمیکنم که سیاست ایران تغییر کرده باشد.

                        رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به اینکه زمان و مکان مذاکره آینده با گروه 1+5 کی و کجاست، گفت: بنده جز گمانهزنیهایی که طرفین درمورد زمان انجام مذاکره یعنی نیمه بهمن اعلام کردهاند، اطلاعی ندارم. در مورد مکان مذاکرات نیز در خبرها آمده است که استانبول است؛ منتها تصمیم نهایی را شورای عالی امنیت ملی باید اتخاذ کند.

                        بروجردی در ادامه در خصوص شروط انجام مذاکرات منتج به نتیجهی روشن و مشخص گفت: با توجه به تحریمهای غیرعادلانه، غیرقانونی و تحمیلی آمریکا و اتحادیه اروپا به ملت ایران باید مهمترین محور مذاکرات آینده با 1+5 رفع تحریمها باشد.

                        وی تاکید کرد که تمامی توافقات با گروه 1+5 باید در چارچوب منافع ملی انجام شود و هیچگونه امتیاز یک طرفهای نباید به طرف مقابل داده شود.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #4272
                          عضو کميسيون امنيت ملي گفت: تجربيات گذشته ثابت کرده است که اطلاعات محرمانه ايران در اختيار دشمنان نظام و ملت قرار گرفته لذا بازديد از پارچين قابل قبول نيست.

                          "محمد صالح جوکار" نماينده مردم يزد و صدوق در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به اظهارات "آمانو" رئيس سازمان انرژي اتمي مبني بر اين که نسبت به صلح آميز بودن برنامه هستهاي ايران ترديد دارد، گفت: براي جامعه جهاني روشن و واضح است که موضوع هستهاي کاملا سياسي بوده و غرب به واسطه اين موضوع اهداف سياسي خود را دنبال ميکند.

                          وي در ادامه با بيان اينکه همواره قبل از مذاکرات يک موضوع از جانب غرب و يا آژانس مطرح ميشود، اظهار داشت: اراده غرب بر حل موضوع هستهاي قرار ندارد چرا که آنها ميخواهند ايران در معادلات بين المللي سياستهاي آنها را دنبال کند برهمين اساس مذاکرات تاکنون به نتيجهاي نرسيده است.

                          عضو کميسيون امنيت ملي تاکيد کرد: اراده محکمي در غرب براي پيشبردن مذاکرات وجود ندارد و نميتوان تصميم جدي را اتخاذ کنند چرا که خود را در اختيار لابيهاي صهيونيستي قرار داده و صهيونيستها هستند که جريان غرب و آمريکا را مديريت ميکنند.

                          وي با بيان اين که غرب بايد حقوق ملت ايران را به رسميت بشناسد، تصريح کرد: غرب به روشني ميداند که فعاليت ايران در چهارچوب مقررات "NPT" بوده و همواره فعاليتهاي هستهاي زير نظر آژانس صورت گرفته است چرا که ايران بيشترين بازديدها را از جانب ماموران آژانس داشته است.

                          نماينده مردم يزد و صدوق با بيان اين که بازديد از پارچين از بحثهاي انحرافي است، بيان داشت: امکان بازديد از پارچين وجود ندارد چرا که تجربه گذشته ثابت کرده است که اطلاعات محرمانه ايران در آژانس توسط برخي افراد در اختيار دشمنان ملت و نظام قرار گرفته است که اين امر حرفهاي نبوده و قابل قبول نيست.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #4273
                            بهشتیپور در گفتوگو با فارس:
                            مذاکر در شرایط فعلی با ۵+۱ بینتیجه است / آنها همچنان بر طبل تحریمها میکوبند
                            خبرگزاری فارس: کارشناس حوزه هستهای با تاکید بر اینکه ایران نباید استراتژی مذاکره را کنار بگذار گفت: گفتوگو در شرایط فعلی با ۵+۱بینتیجه است، آنها همچنان بر طبل تحریمها میکوبند.
                            Tweet
                            حسن بهشتیپور در گفتوگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس در آستانه دور دوم نشست ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تهران که فردا 27 دی ماه برگزار میشود، با اشاره به اینکه هیچ تحول مثبتی در این مدت رخ نداده است عنوان کرد: متاسفانه موضع گیری آمانو منفی بوده و من نمیدانم که آیا منظورش فشار بیشتر به ایران است یا اینکه از آمریکاییها به وی خط دادهاند.

                            وی افزود: به هر حال صحبتهای آمانو دبیر کل آژانس بینالمللی اتمی کاملا منفی است و این با توجه به اینکه فردا مذاکرات آغاز میشود اصلا خوب نیست.

                            کارشناس حوزه هستهای در خصوص مدالیته عنوان شده برای حل اختلافات بین ایران و آژانس گفت: ظاهرا و بر اساس گفتههای طرفین روی کلیات مدالیته توافق وجود دارد، اما راجع به جزئیات و نحوه اجرایی آن اختلاف دارند و یکی از اصلیترین آن نیز که آمانو نیز اخیرا به آن اشاره کرد بحث پارچین است.

                            وی افزود: تا به امروز بازرسان آژانس 2بار از سایت پارچین بازدید کرده و اعلام کردند که این سایت هستهای محسوب نمیشود بر اساس پادمان، آژانس اساسا لزومی ندارد از این محل بازدید کند. این در حالی است که ایران بارها اعلام کرده که در صورت مشخص شدن زمان آغاز و پایان این بازدیدها برای حضور بازرسان موافقت میکنند.

                            بهشتیپور گفت: با این حال آنها موافقت نمیکنند و عنوان کردند که شاید ما مجددا نکتهای پیدا کنیم و بخواهیم از سایت دیدن کنیم و تعهدی برای اتمام بازدیدها نمیدهیم.

                            وی با تاکید بر این که مذاکره با آژانس تنها راه حل مشکل است عنوان کرد: با این حال فضای مذاکرات فردا منفی است. معتقدم باید ایران ابتکارات جدیدی به کار ببندند.

                            کارشناس حوزه هستهای در خصوص احتمال برگزاری نشست ایران و گروه 1+5 در ژانویه تصریح کرد: به نظرم وقتی ما یک مسیری را میرویم و نتیجهای حاصل نمیشود باید در آن تجدید نظر کنیم. باید سیاست خود را تغییر دهیم، چرا که در چارچوب دیپلماسی دهها راه وجود دارد.

                            وی افزود: به عنوان مثال صالحی وزیر امور خارجه ایران چندی پیش اعلام کرد ما آمادهایم فتوای مقام معظم رهبری در خصوص حرام بودن بمب اتمی را به یک سند بینالمللی تبدیل کنیم.

                            بهشتیپور گفت: این یک حرف بسیار کارآمد است و نشان میدهد که ایران تلاش میکند سوژه تبلیغاتی را از دست دشمن در عرصه دیپلماسی رسانهای بگیرد. بهانه آنها این است که ایران میخواهد بمب هستهای بسازد و ما میتوانیم با این اقدام سند بینالمللی تدوین کنیم و سوء تبلیغات دشمن را خنثی کنیم.

                            وی با بیان اینکه وقتی ایران در شرایط فشار قرار دارد چرا باید با 1+5 مذاکره کند عنوان کرد: باید گامی از طرف مقابل برداشته شود این در حالی است که آنها این دریچهها را بستهاند و همچنان بر طبل تحریمها میکوبند هر چند میدانند که نتیجهای ندارد.

                            کارشناس حوزه هستهای با تاکید بر اینکه مذاکرات تنها راه است، گفت: من نمیگویم استراتژی مذاکره را کنار بگذاریم، اما در شرایط فعلی گفتوگو با 1+5 نتیجهای ندارد. باید طرح جدید اعلام کند که حداقل روی کلیات آن بتوانیم بحث کنیم. این در حالی است که گروه 1+5 حتی جواب طرح ایران در مسکو را نمیدهد و طرح خود را نیز رسما اعلام نمیکند.

                            وی گفت: باید شرایط برای مذاکرات مساعد شود و متناسب با آن گفتوگوها آغاز شود.

                            انتهای پیام/ص
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #4274
                              مهمانپرست خبر داد
                              تماس تلفنی شب گذشته اشمیت و باقری
                              خبرگزاری فارس: سخنگوی وزارت خارجه گفت که معاون کاترین اشتون شب گذشته با معاون سعید جلیلی گفتوگویی تلفنی داشته است.
                              Tweet
                              به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «رامین مهمانپرست» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان امروز سهشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: پیشنهادات ایران در مورد زمان و مکان مذاکرات با 1+5 هفته پیش به این گروه اعلام شد و شب گذشته هلگا اشمیت معاون کاترین اشتون رئیس کمیسیون سیاست خارجی اتحادیه اروپا با علی باقری معاون سعید جلیلی تماس داشت که در مورد زمان مذاکرات به توافق رسیدند.

                              وی افزود: قرار شد خانم اشمیت در اسرع وقت پاسخ 1+5 را در مورد محل مذاکرات به طرف ایرانی اعلام کند.

                              سخنگوی دستگاه دیپلماسی هیچ اشارهای به زمان مورد توافق نکرد. اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال میشود.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #4275
                                اسرائیل: هزاران موشک ایرانی در غزه انبار می شود

                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شفاف: یک نهاد اسرائیلی در گزارشی اعلام کرد: ایران در گذشته و حال، تامین کننده اصلی تسلیحات نظامی غزه بوده و هست.

                                به گزارش شفاف به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، مرکز اطلاعات جاسوسی تروریسم وابسته به سازمان امنیت اسرائیل در گزارشی به رابطه ایران و گروه های مقاومت فلسطین و در راس آنها جنبش حماس در غزه به ویژه در مرحله جنگ اخیر هشت روزه پرداخت.

                                بنابر این گزارش، ایران در جنگ 8 روزه به شدت و به صورت گسترده از حماس و گروه های مقاومت حمایت و پشتیبانی کرد.

                                در این گزارش آمده است که هم اکنون انبارهای بزرگ سلاح شامل هزاران موشک در اختیار گروه های مقاومت در غزه وجود دارد. بخشی از این موشک ها ساخت ایران هستند و بخش دیگر، با استفاده از فناوری ایرانی در غزه ساخته شده اند.

                                این انبارها شامل موشک های میان برد ساخت ایران از نوع فجر 5 و موشک های ساخت محلی "ام 75" است. گروه های فلسطینی در جنگ 8 روزه از این موشک ها در حملات علیه اسرائیل استفاده کردند و توانستند پس از 20 سال برای نخستین بار شهرهای تل آویو و قدس را مورد هدف قرار بدهند.

                                این گزارش اضافه می کند: موشک ها و تجهیزات نظامی از ایران برای گروه های فلسطینی در غزه، از مسیرهای زمینی، دریایی و حتی هوایی منتقل می شوند.

                                در مسیر زمینی، تجهیزات نظامی از ایران به سودان و از این کشور به سمت مصر منتقل می شوند تا از طریق تونل های در اختیار حماس در صحرای سینا، وارد نوار غزه شوند.

                                گروه های فلسطینی همچنین از مسیرهای دریایی نیز برای انتقال اسلحه از ایران استفاده می کنند. اسرائیلی ها در این باره از توقیف کشتی ویکتوریا در مارس 2011 به عنوان یکی از اقدامات برای انتقال تسلیحات پیشرفته از ایران به غزه خبر می دهند.

                                به گفته مقامات تل آویو در صورت رسیدن این کشتی به منطقه غزه ، قدرت نظامی گروه های فلسطینی به میزان زیادی، افزایش می یافت.

                                در این گزارش آمده است: این کشتی حامل تجهیزات زیادی از جمله موشک های ساخت چین از نوع "سی 704 " بود که گروه های فلسطینی می توانستند با استفاده از این نوع موشک، برخی از مراکز و تجهیزات نظامی و غیرنظامی زمینی و دریایی اسرائیل و مراکزی در عمق اسرائیل را مورد هدف قرار بدهند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X