آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #4621
    اسرائیل باردیگر خواستار تحریم حزب الله لبنان از سوی اتحادیه اروپا شد

    اسرائیل باردیگر از اتحادیه اروپا خواست حزب الله لبنان را در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهد.

    شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل، روز پنج شنبه گفت که امروز شواهد دیگری حاکی از فعالیت های تروریستی حزب الله و حامی آن ایران در گوشه وکنار جهان، از جمله قبرس و نیجریه در دست است.
    شیمون پرز به محاکمه یک شهروند لبنانی- سوئدی به اتهام جاسوسی و قصد حمله به اهداف اسرائیلی در قبرس و خبر دستگیری سه نفر به اتهام جاسوسی برای ایران در نیجریه اشاره می کرد.
    به گزارش خبرگزاری ها، شخص متهم در قبرس اقرار کرده که عضو حزب الله بوده و از جانب آن ماموریت شناسایی اماکن اقامت جهانگردان اسرائیلی در قبرس را داشته، اما اتهام تروریسم را رد کرده است. بازداشت شدگان در نیجریه نیزجاسوسی را رد کرده اند، اما جمع آوری اطلاعات را پذیرفته اند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #4622
      گزارش تازه آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ایران منتشر شد

      آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش جدیدش را درباره برنامه هسته ای ایران عصر پنج شنبه در وین منتشر کرد.

      در این گزارش از نصب سانتریفیوژهای نسل جدید در تاسیسات هسته ای نطنز خبر داده شده، اما گفته شده که هیچ ابزار جدیدی در تاسیسات غنی سازی فردو راه اندازی نشده است.
      در گزارش جدید آژانس آمده است که بازرسان آژانس در ششم فوریه، حدود دو هفته پیش، مشاهده کردند که برای اولین بار سانتریفیوژهای نسل IR2 در تاسیسات نطنر نصب شده است.
      این گزارش همچنین می گوید که ایران ذخیره اورانیوم غنی شده ۲۰ درصدش را به ۱۶۷ کیلوگرم رسانده است.
      گزارش آژانس باردیگر به فعالیت های گسترده در سایت مجتمع نظامی پارچین اشاره کرده و گفته است که این فعالیت ها به توانایی آژانس برای تحقیق درباره احتمال انجام آزمایش مواد منفجره درارتباط با سلاح هسته ای صدمه می زند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #4623
        بانک مرکزی اتحادیه اروپا: تحریمهای ایران را رعایت میکنیم

        در حالی که بحث امکان استفاده نهادهای مالی ایران از نظام نقل و انتقال مالی بانک مرکزی اتحادیه اروپا شدت یافته است و رسانهها از تصویب طرحی در کنگره ایالات متحده به منظور مقابله با این مسئله خبر دادهاند، بانک مرکزی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه، سوم اسفند، از نظام پرداخت خود دفاع کرد.

        به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از سخنگویان بانک مرکزی اتحادیه اروپا دراینباره گفت که این بانک «مطمئن است که هیچ نقل و انتقال مالی غیرقانونی از طریق نظام پرداخت تارگت-۲ انجام نشده است. اگرچه این تحریمها را اتحادیه اروپا وضع کرده است و نه بانک مرکزی اتحادیه اروپا».

        روزنامه فایننشال تایمز به تازگی گزارشی منتشر کرده که در آن میگوید کنگره ایالات متحده در صدد تصویب طرحی است که بر اساس آن به بانک مرکزی اتحادیه اروپا فشار میآورد تا مانع استفاده شرکتها و بانکهای ایرانی از نظام پرداخت این بانک شود که به تارگت-۲ شهرت دارد.

        تارگت-۲ یک نظام پرداخت بینبانکی برای انتقال آنی بینمرزی در اتحادیه اروپا است. این نظام بانکی در نوامبر ۲۰۰۷ جایگزین تارگت شد. تارگت مخفف عبارت «نظام تبادل سریع آنی خودکار بین کشورهای اروپایی» است.

        اما بانک مرکزی اتحادیه اروپا در واکنش به این گزارش میگوید که این بانک تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران را رعایت میکند.

        اتحادیه اروپا و آمریکا با هدف متوقف ساختن برنامه هستهای ایران تحریمهای گستردهای را علیه این کشور اعمال کردهاند. غرب میگوید که ایران قصد دستیابی به سلاح هستهای را دارد، اما ایران این ادعا را رد میکند.

        رویترز به نقل از منابع خود در اتحادیه اروپا مینویسد، نمایندگان بانک مرکزی اتحادیه اروپا قصد دارند که در اوایل ماه مارس نشستهایی را در بروکسل برگزار کنند که در جریان آن درباره جنبههای مختلف مسئله تحریم ایران بحث و گفتوگو خواهد شد که یکی از آنها هم نظام پرداخت تارگت-۲ خواهد بود.

        روز دوشنبه، ۳۰ بهمن، روزنامه وال استریت ژورنال نظرات جاناتان سکنزر و مارک دوبوویتز از اعضای بنیاد دفاع از دموکراسی را منتشر کرد که معتقدند نظام پرداخت تارگت-۲ در رابطه با تحریمهای ایران اهمیتی حیاتی دارد چرا که ایران میتواند از این طریق به یورو دسترسی داشته باشد.

        آنها همچنین گفتند که قانونگذاران ایالات متحده میخواهند به نهادهای ناظر اروپایی فشار قانونی بیاورند تا اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

        روزنامه فایننشال تایمز نیز به نقل از مشاوران کنگره ایالات متحده نوشت که کنگره در حال آماده کردن طرحی است که به موجب آن هر نهاد اقتصادی که از نظام تارگت-۲ برای نقل و انتقال مالی استفاده میکند در صورتی که سودی را عاید ایران کند، مجازات خواهد شد.

        سال گذشته سوئیفت یا اتحادیه جهانی انتقالات بین بانکی که مرکز آن در بلژیک است، پس از دستور نهادهای نظارتی اتحادیه اروپا، خدمات خود را به ایران قطع کرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

          #4624
          متن کامل گزارش آژانس درباره برنامه هستهای ایران-1
          آژانس به ادامه گفتوگو با ایران برای نهایی کردن رویکردی ساختارمند متعهد است


          خبرگزاری فارس: مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش جدید خود درباره برنامه هستهای ایران تاکید کرد که آژانس به ادامه گفتوگو با ایران برای نهایی کردن رویکردی ساختارمند متعهد است.

          به گزارش خبرگزاری فارس، «یوکیا آمانو»، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گزارش جدید 12 صفحهای خود درباره برنامه هستهای ایران را بین اعضای شورای حکام آژانس توزیع کرد.

          ***

          اجرای توافقنامه پادمانهای انپیتی و مفاد مربوط به قطعنامههای شورای امنیت در جمهوری اسلامی ایران

          گزارش مدیرکل

          A. مقدمه

          1. این گزارش مدیرکل به شورای حکام و به موازات آن به شورای امنیت بوده که درباره اجرای توافقنامه پادمانهای انپیتی و مفاد مربوطه قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران است.

          2. شورای امنیت تاکید کرده است که گامهای تعیین شده توسط شورای حکام در قطعنامههایش، برای ایران الزامآور هستند. مفاد مربوطه به قطعنامههای مزبور شورای امنیت طی فصل هفتم منشور سازمان ملل تصویب شده و بر اساس شرایط این قطعنامهها اجباری است.

          3. این گزارش تحولات روی داده پس از گزارش قبلی مدیر کل GOV/2012/55 (شانزدهم نوامبر 2012) و همچنین موضوعاتی که همچنان باقی مانده را مورد بررسی قرار میدهد. این گزارش بر زمینههایی که ایران به تعهدات الزام آور خود به طور کامل پایبند نبوده تمرکز کرده است، تعهداتی که اجرای کامل آنها برای ایجاد اطمینان بینالمللی درباره ماهیت کاملا صلح میز برنامه هستهای ایران ضروری است.

          B. تشریح موضوعات حل نشده

          4. در نوامبر 2011، قطعنامه GOV/2011/69 شورای حکام، در میان دیگر موضوعات، تاکید کرده است که ایران و آژانس باید گفتوگوها برای حل تمامی موضوعات اساسی باقی مانده را افزایش دهند. این مذاکرات باید با هدف ارائه توضیحاتی درباره موضوعاتی نظیر دسترسی به تمامی اطلاعات مربوطه، اسناد، سایتها، مواد و افراد در ایران باشد. در این قطعنامه، شورای حکام ایران را فراخوانده است تا به طور جدی و بدون پیش شرط در گفتگوها وارد شده تا اطمینان بینالمللی درباره ماهیت منحصرا صلحآمیز برنامه هستهای ایران حاصل شود. با توجه به این موضوع، از ژانویه تا اوایل سپتامبر 2012، مقامات آژانس و ایران 6 دور گفتوگو در وین و تهران از جمله سفر مدیر کل به تهران در ماه مه 2012 داشتهاند. اگر چه، هیچگونه نتایج ملموسی حاصل نشده است.

          5. در 13 سپتامبر 2012، قطعنامه GOV/2012/50 شورای حکام، در میان دیگر موضوعات، تصمیم گرفت که همکاری ایران با درخواستهای آژانس با هدف حل موضوعات باقی مانده ضروری و فوری است تا اطمینان بینالمللی درباره ماهیت منحصرا صلحآمیز برنامه هستهای ایران حاصل شود. شورای حکام همچنین تاکید کرد که برای ایران الزامی است که به طور فوری رویکرد ساختارمندی را برای حل مسائل باقیمانده مرتبط با ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهایش را نهایی و اجرایی کند که به عنوان گام اول شامل، فراهم کردن دسترسی آژانس به سایتهای مرتبط مورد درخواست است. پیرو اجرای این قطعنامه، آژانس سریعا گامهایی را برای تعامل با ایران طی گفتوگوهای بیشتر برداشت.

          6. مقامات آژانس و ایران از گزارش نوامبر 2012 مدیرکل، سه دور گفتوگو در تهران - 13 سپتامبر 2012، 16 و 17 ژانویه 2013 و 13 فوریه 2013 - با هدف نهایی کردن سند رویکرد ساختارمند برگزار کردهاند. در حالی که تعهد دبیرخانه برای ادامه گفتوگو پابرجاست، حصول توافق با ایران درباره رویکرد ساختارمند یا آغاز اقدام جدی درباره مسائل باقیمانده از جمله موارد مربوط به ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهای ایران هنوز اتفاق نیفتاده است.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

          نظر

          • آذرآبادگان
            کاربر فعال
            • Dec 2012
            • 1140

            #4625
            نصب ۲۰۰ سانتروفیوژ پیشرفته در نطنز

            در گزارش تازه آژانس اتمی سازمان ملل متحد آمده بازرسان این نهاد حدود دویست سانتریفیوژ تازه نصب شده یا در حال نصب را در تاسیسات هسته ای ایران شمارش کرده اند.

            آژانس اتمی سازمان ملل متحد می گوید ایران نصب دستگاه های سانتریفیوژ پیشرفته را برای غنیسازی اورانیوم در تاسیسات هستهای نطنز آغاز کرده است.

            آمریکا گفته، چنین گزارشی در صورت واقعیت "یک گام تحریک آمیز دیگر" است.


            ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفته ایران در پی تقویت موقعیتش پای میز مذاکره با گروه ۱+۵ است.

            قرار است هفته آینده دور تازهای از مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در قزافستان آغاز شود.

            قدرتهای غربی از این نگرانند که ایران به دنبال تکنولوژی تولید تسلیحات هستهای باشد و ایران میگوید غنیسازی اورانیوم را تنها برای مصارف غیرنظامی پیش گرفته است.

            'هیچ دلیلی حاکی از تغییر مسیر فعالیتهای هستهای ایران وجود ندارد'

            آژانس اتمی سازمان ملل متحد هر فصل یک گزارش درباره وضعیت بازرسیهایش در برنامه هستهای ایران منتشر میکند.

            گزارش تازه که نسخهای از آن به دست بی بی سی رسیده است هنوز رسما منتشر نشده است.

            در این گزارش آمده: "رییس آژانس اتمی سازمان ملل متحد نمیتواند در این مرحله پاسخی درباره پرسشهای مطرح درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهای ایران و یا جهت این برنامه ارائه کند."

            این گزارش افزوده، علیرغم گفتگوهای بیشتر با ایران، هیچ پیشرفتی در زمینه پرسشهای مطرح درباره برنامه هستهای صورت نگرفته است.

            آژانس اتمی سازمان ملل متحد در گزارشهای قبلی خود نیز شکایتهای مشابهی از ایران مطرح کرده بود و تهران عملا به دلیل عدم همکاری خود با این نهاد سازمان ملل متحد هدف تحریم های گستردهای قرار گرفته است.

            روز چهارم بهمن، ایران در نامهای به آژانس اتمی سازمان ملل متحد اعلام کرد میخواهد مدل تازهای از سانتریفیوژهای پیشرفته به نام "آی آر ۲ ام" را نصب کند.

            این سانتریفیوژها میتوانند با سرعتی دو تا سه برابر ماشین آلات فعلی اورانیوم را غنی کنند.

            علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در آژانس اتمی سازمان ملل متحد در واکنش به این گزارش گفته است: "پیام اصلی این گزارش این است که بعد از ده سال بازرسی تمام عیار در ایران، هیچ دلیلی حاکی از تغییر مسیر فعالیتهای ایران به سوی برنامه تسلیحاتی هستهای وجود ندارد. پیام دیگر آن هم این است که فعالیتهای هستهای ایران بدون هیچ مشکلی تحت نظارت آژانس اتمی سازمان ملل متحد ادامه دارد."

            ویکتوریا نولاند سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته است: "نصب سانتریفیوژهای تازه، تشدید تنشهای موجود و ادامه نقض تعهدات بینالمللی ایران درقبال برنامه هستهایش است."

            اورانیوم برای کارآمد بودن در رآکتورهای هسته ای باید دست کم دو تا سه درصد غنی شده باشد اما برای تولید سلاح هسته ای به اورانیوم غنی شده ۹۰ درصد یا بیشتر نیاز است.

            ایران به تازگی بخشی از اورانیوم غنی شده ۲۰ درصدی خود را به کلیک میله های سوخت کلیک تبدیل کرد که برخی از تحلیلگران آن را نشانه ای از حسن نیت ایران برای مذاکرات آتی قلمداد کردند و عدهای هم آن را تلاشی برای نگه داشتن اورانیوم غنی شده ۲۰ درصدی زیر خط قرمز اسرائیل توصیف کردند.

            بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل گفته، سانتریفیوژهای تازه میتواند زمان لازم برای تولید تسلیحات هستهای در ایران را به یک سوم کاهش دهد.

            دیوید آلبرایت کارشناس هسته ای در موسسه استراتژیک علوم و امنیت ملی در واشنگتن به بی بی سی فارسی گفت: "اگر ایران سه هزار سانتریفیوژ جدید خود را نصب کند و به کار بیاندازد، توانایی این سه هزار دستگاه برابر با ۹ تا ۱۵ هزار سانتریفوژ نسل قدیمی اش خواهد بود. این سه هزار سانتریفیوژ نسل جدید می تواند ظرفیت غنی سازی اورانیومی که ایران در تاسیسات نطنز دارد را دو برابر کند. این امر در بلندمدت بسیار نگران کننده است."

            سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرده ایران هنوز فرصت دارد در گفتگوهای هفته آینده در قزاقستان به نگرانی های جامعه بین الملل پاسخ دهد.

            تاسیسات هستهای نطنز در استان مرکزی ایران یکی از نیروگاههای محل مناقشه ایران و آژانس اتمی سازمان ملل متحد است.
            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #4626
              گزارش الجزیره از مواضع غرب در قبال ایران:
              آمریکا به دنبال شکست مذاکرات قزاقستان است/غرب باید ایران هستهای را به رسمیت بشناسد
              خبرگزاری فارس: شبکه خبری الجزیره با انتشار یادداشتی تحلیلی از مواضع غرب در قبال ایران نوشته است که آمریکا در مذاکرات تنها به دنبال تحریم بیشتر ایران است و نمیخواهد این مذاکرات نتیجهای داشته باشد.

              به گزارش خبرگزاری فارس، شبکه خبری «الجزیره» به بهانه دور جدید مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 که قرار است هفته آینده در قزاقستان برگزار شود، یادداشتی را به قلم «پپ اسکوبار» روزنامهنگار «آسیا تایمز»، در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرده و نوشته است دولت آمریکا به دنبال شکست این مذاکرات است.

              اسکوبار در ابتدای این یادداشت آورده است: سوابق نشان میدهد که تمام 16 سرویس اطلاعاتی آمریکا میدانند که تهران به دنبال سلاح هستهای نیست. در یک مذاکره واقعی، آمریکا میتواند پیشنهادی معتبر و اساسی به ایران ارائه دهد. اما هیچ پیشنهاد واقعی ارائه نشده است. این نشان میدهد که واشنگتن در اصل میخواهد تنها بسته تحریمهای خود را علیه تهران به اجرا بگذارد و روند اجرای آن را سریعتر کند.

              بیائید مکانیزم این مذاکرات را با هم مرور کنیم. تنها دو هفته قبل در روز 6 فوریه، تحریمهای جدید آمریکا علیه مبادله موسوم به «طلا در برابر گاز» ایران وضع شد.

              تا پیش از این ایران گاز خود را به لیره به ترکیه میفروخت و سپس با استفاده از همان لیرهای که در بانکی در ترکیه بود، از این کشور طلا میخرید. اما حالا چیزهایی که ایران میتواند با این لیره بخرد، تنها به غذا، دارو و تولیدات صنعتی محدود شده است.

              نویسنده این یادداشت سپس با اشاره به اینکه شبکههای غربی با انتشار این خبر اعلام کردند که ایران از سیستم بانکی جهان حذف شده، متذکر میشود که هنوز مشخص نیست که این تحریم کارآمد است یا نه. وی بانکهای روسی و چینی را محلهایی میداند که احتمالا قادرند پول ایران را به طلا تبدیل کنند. وی میافزاید: ایران تجربه چند دهه تحریم کشنده و سپس سازگار شدن با آن را دارد.

              اسکوبار سپس توضیح میدهد که در این بین تنها ترکیه است که، بازنده میشود، چراکه به شدت به گاز ایران نیاز دارد و با این کار خرید روند خرید گاز از ایران برایش مشکل شده است. وی در این مورد نوشته است: تنها بازنده این سناریو، ترکیه است. چرا؟ چون واشنگتن میگوید نه.

              حالا بیایید به پیشنهاد واشنگتن به تهران نگاهی بیاندازیم؛ در صورتی که شما تأسیسات زیرزمینی غنیسازی فردو را کاملا تعطیل کنید،ما تحریم گاز برای طلا را تعلیق میکنیم. جالب است که اگر آمریکا یا اسرائیل بخواهند احیانا بخواهد در جمله «همه گزینهها روی میز است» گزینه حمله نظامی را انتخاب کنند، نابودی تأسیسات فردو از همه تأسیسات ایران دشوارتر است.

              دوشنبه این هفته بود که «رامین مهمانپرست» سخنگوی وزارت خارجه ایران کاملا رک گفت که آنها میخواهند حقوق یک ملت را با مبادله طلا معامله کنند.

              نویسنده این مطلب سپس اشاره میکند که آمریکا قصد دارد با تحریم طلا، همان موضوع «نفت در برابر» غذا را که علیه عراق اجرا میشد، برای ایران احیا کند. وی متذکر میشود که این امر نمیتواند موفق باشد، چراکه رهبری ایران همچنان بازار بزرگ آسیا را در اختیار دارد، که حتی در این بازار از امتیازات زیادی نیز برخودار است، که از جمله آن میتوان به وجود کشورهای در حال توسعه در این منطقه اشاره کرد.

              وی میافزاید: حالا بیایید به رهبری در تهران نگاهی بیاندازیم. آنها در دهه 1980 نبردی هشت ساله با عراق داشتند. این جنگ آنها را از لحاظ سیاسی ساخت. آنها سپس در زمینه هستهای «گزینه ژاپنی» یا طولانی مدت را برگزیدند، که علاوه بر ایران، حدود 30 کشور دیگر نیز از آن تبعیت کرده بودند. به این معنی که ایران در این مدت به دانش و توان ساخت سلاح هستهای دست مییابد، اما به سمت ساخت آن نمیرود.

              اسکوبار سپس اشاره میکند که دیپلماتها و تحلیلگران اروپایی تصور میکردند که ایران با اعمال تحریمهایی شدید، تسلیم میشود. وی در مورد این تحلیلگران مینویسد: یک سری انسان بیاستفاده. بروید و سوار هواپیما شوید. به ایران بروید. با مردم ایرانی صحبت کنید. تا بفهمید اوضاع از چه قرار است.

              وی میافزاید که ایرانیها فهمیدهاند که اگر بخواهند یک ابرقدرت باشد، باید بالاترین فناوریها را در اختیار داشته باشد. او در این مورد مینویسد: یک نظرسنجی ساده در ایران نشان میدهد که تمام اقشار جامعه این کشور، از مذهبیترینها تا اصلاحگرایان همگی با اینکه همه باید حق ایران به عنوان یک عضو NPT در استفاده از فناوری هستهای را به رسمیت بشناسند، حمایت میکنند.

              نویسنده این مطلب مینویسد که ایران برای پاسخگویی به نیاز خود در بخش انرژی به توان هستهای نیازمند است. همچنین کاهش فروش نفت ایران به افزایش قیمت آن منجر شده و در مقابل ذخایر نفت ایران برای آینده این کشور باقی مانده است.

              وی میافزاید واشنگتن نظیر کوری است که عصاکش کوری دیگر شده است. مطالعه تاریخ 150 ساله ایران نشان میدهد که مشکل اصلی واشنگتن با تهران، مواضع ضدامپریالیستی این کشور است. اسکوبار اشاره میکند که در این بین هرگاه شخصیتی نظیر دکتر مصدق به هشدارهای کشورهای خارجی چون انگلیس پشت کرده، در چشم ایرانیها همچون یک قهرمان شده است. نیازی به یادآوری نیست که پس از سرنگونی شاه در سال 1979 نیز غرب به صورت مداوم به تهدید ایران پرداخته است.

              اسکوبار سپس به شدت از صحبتهای اخیر «بانکیمون» دبیر کل سازمان ملل متحد که گفته بود دیگر نباید به ایران وقت داد انتقاد کرده و مینویسد: به نظر میرسد که او در حال کار کردن برای «بنیامین نتانیاهو» (نخستوزیر رژیمصهیونیستی) است و در حال کاهش زمان برای دیپلماسی است تا از این طریق بتواند به اسرائیل در زمینه متقاعد کردن آمریکا برای حمله به ایران کمک کند.

              او با اشاره به اینکه در این مدت ایرانیها بخشی از درآمد نفتی خود را از دست دادند و ارزش پولشان 40درصد کاهش یافت، نوشته است که اما اکنون رهبری ایران در قدرتمندترین حالت خود قرار دارد.

              وی نوشته است: حرکت به سمت معاملهای واقعی میان ایران و آمریکا به این معنی است که واشنگتن دیگر به دنبال تغییر نظام در ایران نباشد، تهران را به عنوان یک قدرت در جنوب غرب آسیا به رسمیت شناخته، تحریمها برداشته شوند، از سرمایهگذاری دیگر کشورها در ایران جلوگیری نشود، و استفاده ایران از انرژی صلحآمیز هستهای به طور کامل تائید شود.

              اما این امر راه ایران برای تبدیل خود به بزرگترین و محرکترین اقتصاد خاورمیانه و جنوب غرب آسیا هموار میکند.

              به نظر نمیرسد که حرکت کنونی ما به این سمت باشد. «ولی نصر» از مشاوران ارشد کاخ سفید و رئیس دانشکده مطالعات پیشرفته و بینالملل هم در کتابی که قرار است جدیدا منتشر کند، در مورد سیاستهای کاخ سفید در قبال ایران نوشته است که این سیاستها «حتی دوگانه هم نیست، و سیاستی است تنها یکسویه مبتنی برای فشار... مذاکرات در حقیقت پوششی است برای نبردی گسترده متشکل از خرابکاری، فشار اقتصادی و جنگافزار سایبری».

              آنچه که از مواضع ایران برمیآید، این است که رهبر عالی این کشور درخواستهای اوباما برای مذاکره با تهران را یک تله میداند و معتقد است که اگر واشنگتن در مذاکرات آلماتی جدی باشد، باید تمام تحریمها، نه فقط تحریم گاز برای طلا را کاهش دهد.

              وی در پایان نوشته است که اوباما هنوز هم میتواند در این زمینه کارهایی انجام دهد. اسکوبار در این باره مینویسد: اوباما به عنوان مثال میتواند داراییهای ایران را که پس از بحران سفارت این کشور در ایران در سال 1979 بلوکه شده، آزاد کند؛ او میتواند اجازه فروش قطعات یدکی به ناوگان بوئینگهای سالخورده ایران را صادر کند؛ او میتواند به وزارت دارایی و وزارت خارجه آمریکا بگوید که برای برخی شرکتهای اروپایی که میخواهند با ایران تجارت کنند، استثنا قائل شود.

              با این وجود، اوباما در دولت دومش هم هنوز از سیاست خارجی دوره «بوش- چنی» (رئیس جمهور و معاون سابق رئیسجمهور آمریکا) تبعیت میکند، یعنی تهدید، انحراف و جابجایی خط قرمزها، و عبارت «همه گزینهها روی میز است» و تحریم، تحریم، و باز هم تحریم.

              عجیب نیست که انتظارات از آلماتی بسیار پایین باشد. در هر صورت پیش از انتخابات ریاستجمهوری ایران در ماه ژوئن احتمالا هیچ تصمیم مهمی اتخاذ نمیشود. اما اگر 1+5 تصمیم نگیرد که واقعا همگام و مانند یک انسان بالغ عمل کند، دیر یا زود ایران ممکن است که تصمیم به ترک «گزینه ژاپنی» بگیرد
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #4627
                در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                نصب ۲۰۰ سانتروفیوژ پیشرفته در نطنز
                .
                کسی میدونه این سانتریفوژها از کجا اومده؟؟
                چرا کشورهای پیشرفته این دستگاهها رو با واسطه با چند برابر قیمت به ایران میفروشند؟؟

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #4628
                  در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                  کسی میدونه این سانتریفوژها از کجا اومده؟؟
                  چرا کشورهای پیشرفته این دستگاهها رو با واسطه با چند برابر قیمت به ایران میفروشند؟؟
                  با سلام کدام کشور را نمی دانم دقیق بیان کنم ولی شاید از کره شمالی !هر چه هست به خاطر سود زیاد و زمان حال و آینده می باشد چون این داستان حالا حالا ها ادامه دارد در خبر ها ذکر می شود که تا انتخابات ریاست جمهوری ایران وضع هسته ای تغییری نمی کند ولی به نظر می رسد که حتی با تغییر ریس جمهوری هم موضوع هسته ای به صورت کامل حل نمی شود و این سیاست ادامه دار می باشد تا چه زمانی فقط گذشت زمان جواب حل این موضوع می باشد نظر شما چیست با تغییر ریس جمهور این موضوع حل می شود یا خیر با تشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #4629
                    در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    با سلام کدام کشور را نمی دانم دقیق بیان کنم ولی شاید از کره شمالی !هر چه هست به خاطر سود زیاد و زمان حال و آینده می باشد چون این داستان حالا حالا ها ادامه دارد در خبر ها ذکر می شود که تا انتخابات ریاست جمهوری ایران وضع هسته ای تغییری نمی کند ولی به نظر می رسد که حتی با تغییر ریس جمهوری هم موضوع هسته ای به صورت کامل حل نمی شود و این سیاست ادامه دار می باشد تا چه زمانی فقط گذشت زمان جواب حل این موضوع می باشد نظر شما چیست با تغییر ریس جمهور این موضوع حل می شود یا خیر با تشکر
                    همه مقامات میگویند که تکلیف هسته ایی و مذاکره با امریکا بستگی به نظر آقا داره!!!

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #4630
                      واکنشهای بینالمللی به گزارش جدید آژانس
                      همان گونه که انتظار می رفت، در پی انتشار گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران، موجی رسانه ای علیه ایران به راه افتاده که فارغ از انتشار خود این گزارش و جنبه های مختلف آن، موضع گیری های گوناگون رسمی و غیررسمی بخش مهمی از آن را تشکیل می دهد. در عین حال، دولت فرانسه از ارائه پیشنهادی جدید به ایران در مذاکرات پیش رو خبر داده است.


                      به گزارش تابناک، در این رابطه، روزنامه «واشنگتن پست» با انتشار تحلیلی، گزارش جدید آژانس را حاکی از ارسال سیگنال های مبهم و درهم از سوی ایران به جامعه بین المللی ارزیابی می کند.


                      این روزنامه می نویسد در آستانه مذاکرات با قدرت های جهانی، ایران به طور همزمان پدال های گاز و ترمز را در برنامه هسته ای خود فشار می دهد و ضمن افزایش سرعت غنی سازی اورانیوم، حجم اورانیوم غنی شده خود را کاهش می دهد.


                      این روزنامه در ادامه ضمن اشاره به بخش های مختلف گزارش آژانس، می نویسد سانتریفیوژهای جدید نصب شده در تأسیسات هسته ای نطنز، چهار برابر کارآمدتر از سانتریفیوژهای موجود هستند.


                      با این حال، این روزنامه سعی دارد در مطلب خود با انتشار نقل قول ها و اشارات گوناگون، اقدام ایران در نصب این سانتریفیوژها را «تحریک آمیز» و «ناقض تعهدات بین المللی» جلوه دهد.


                      خبرگزاری «رویترز»، موضع ایالات متحده نسبت به گزارش جدید آژانس و همچنین مذاکرات هسته ای پیش رو در قزاقستان را منتشر کرده است.


                      به نوشته این خبرگزاری، «جی کارنی»، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده در صورتی که ایران نتواند نگرانی های جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ایش را از میان ببرد، با «انزوا و فشار بیشتر» روبرو خواهد شد. کارنی همچنین ضمن تکرار ادعاهای همیشگی مقامات آمریکایی گفته پنجره دیپلماسی برای ایران باز است، اما این پنجره برای مدتی نامحدود باز نخواهد ماند.


                      وی همچنین با انداختن مسئولیت موفقیت یا عدم موفقیت مذاکرات آتی هسته ای به گردن ایران، گفته این بر عهده ایران است که در این مذاکرات وارد مباحثات «بنیادین» شود.


                      رژیم صهیونیستی نیز نسبت به گزارش جدید آژانس واکنش نشان داده است. به نوشته خبرگزاری فرانسه، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شده ایران بیش از همیشه به توانایی ساخت بمب هسته ای نزدیک شده است.


                      به نوشته این خبرگزاری، در بیانیه ای که دفتر نتانیاهو منتشر کرده، آمده گزارش آژانس «ثابت می کند ایران با سرعت به خط قرمزی که نخست وزیر در سخنرانی خود در سازمان ملل ترسیم کرد، نزدیک می شود».


                      در این بیانیه همچنین با اشاره به سفر آتی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا به سرزمین های اشغالی تأکید شده بازداشتن ایران از دستیابی به سلاح هسته ای، نخستین موضوعی خواهد بود که نتانیاهو درباره آن با اوباما سخن خواهد گفت.


                      به جز موارد فوق، دولت انگلیس نیز نسبت به این گزارش جدید به اعلام موضع پرداخته و آن را «مایه نگرانی» دانسته است.


                      به نوشته خبرگزاری کویت، دولت انگلیس نسبت به نصب سانتریفیوژهای جدید در نیروگاه هسته ای نطنز، «عمیقاً ابراز نگرانی کرده است».


                      این دولت با انتشار بیانیه ای مدعی شده اقدام ایران نقض مجدد قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی و همچنین نشانه ای آشکار مبنی بر این است که ایران مایل به فراهم آوردن تضمین های لازم درباره برنامه هسته ای خود برای جامعه بین المللی نیست.


                      در این بیانیه همچنین آمده زمان انجام این اقدام که درست پیش از ملاقات شورای حکام آژانس و نیز مذاکرات ایران با 1+5 بوده، انگلیس را نگران و ناامید ساخته است.


                      اما در نهایت، در خبری فارغ از موضوع گزارش جدید آژانس ولی در عین حال مرتبط به موضوع هسته ای، فرانسه تأیید کرده گروه 1+5 در مذاکرات قزاقستان پیشنهاد جدیدی به ایران ارائه خواهند کرد.


                      به نوشته روزنامه «دیلی استار» لبنان، جانشین سخنگوی وزارت خارجه فرانسه اعلام کرده این پیشنهاد جدید، دربردارنده عناصر مهم جدیدی خواهد بود.


                      وی همچنین گفته: «ما امیدواریم که ایران با روحیه ای سازنده وارد این مذاکرات شده و آماده باشد با جزئیات و از چشم اندازی جدید، جنبه هایی از برنامه هسته ای خود که ناآشکار مانده را مورد بحث قرار دهد.


                      وی مدعی شده غرب در این مذاکرات خواهان به دست آمدن نتایجی قطعی و آشکار است.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #4631
                        سلطانیه در گفتوگو با ایسنا: موفقیت گفتوگوها با آژانس منوط به حفظ فضای آرام همکاری است
                        » سرویس: سياسي - انرژي هسته‎يي کد خبر: 91120402033
                        جمعه ۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۲:۳۱
                        نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی با اشاره به تاکید آمانو بر ادامه گفتوگوها با ایران برای رفع ابهامات در گزارش اخیرش درباره ایران با بیان اینکه "ایران نیز به ادامه گفتوگوها متعهد است"، خاطرنشان کرد که موفقیت فرآیند گفتوگوها منوط به حفظ فضای آرام کاری در آژانس است.


                        علیاصغر سلطانیه در گفتوگو با خبرنگار انرژی هستهیی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به گزارش ماه فوریه مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره ایران پیام اصلی این گزارش پس از ده سال بازرسی از تاسیسات، مواد و فعالیتهای هستهیی ایران، انحراف نداشتن این فعالیتها و تاسیسات به سمت اهداف نظامی دانست و گفت: همچنین آژانس در این گزارش تاکید دارد که غنیسازی در ایران بدون هیچ مشکی و با نظارت کامل آژانس ادامه دارد.


                        نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی ادامه داد: غنیسازی تا غنای 20 درصد بر اساس گزارش آژانس با هدف استفاده برای سوخت رآکتور تهران با موفقیت ادامه دارد که این نشاندهنده استفاده صلحآمیز از غنیسازی از جمله برای تامین سوخت رآکتور تحقیقاتی تهران و نیز تامین رادیوایزوتوپهای مورد نیاز بیمارستانهاست.


                        وی در ادامه گفت: مدیرکل در این گزارش بر تعهد آژانس به ادامه گفتوگو با ایران تاکید کرده و اعلام می کند که بدون هیچ گونه تزلزلی به گفتوگوها ادامه میدهد.


                        رییس هیات مذاکره کننده ایران با آژانس همچنین بر ادامه گفتوگو با آژانس در جهت رفع ابهامات و اثبات بی اساس بودن ادعاها تاکید کرد و افزود: موفقیت گفتوگوها با آژانس به خودداری از مخدوش کردن فضای آرام همکاری در آژانس منوط است. توصیه می کنم برای موفقیت فرایند گفت وگوها میان ایران و آژانس از هرگونه جنجال سیاسی و تبلیغاتی جلوگیری شود.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

                          #4632
                          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                          کسی میدونه این سانتریفوژها از کجا اومده؟؟
                          چرا کشورهای پیشرفته این دستگاهها رو با واسطه با چند برابر قیمت به ایران میفروشند؟؟

                          این تجهیزات را همان کسانی اجازه ورود می دهند که در زمان مناسب هم گزارشش را به آژانس و شورای امنیت می دهند تا بر فشار های خود بر کشور بیافزایند.

                          آنهایی که بر طبل این قمار بزرگ هسته ای می زنند و آنرا حق مسلم می پندارند بازیچه دست سیاستمداران خبره خارجی اعم از روسی و چینی و اروپایی اند که همه چرخهای سیاسی و اقتصادی کشور را تحت سلطه خود گرفته و هر زمان اراده کنند در ازاء روبیدن ثروت های ملی ایران و تحمیل قراردادهای ننگین بمراتب بدتر از ترکمانچای حمایتکی فرمالیته ای از نظام مقدس ما!!!!!! در شورای امنیت سازمان ملل و آژانس اتمی می کنند تا هم امورات خودشان بگذرد و هم حاکمان با هوش !!! ما را دلخوش به ادامه این بازی کودکانه کنند.

                          شما ببینید تا کنون اماکن و محلهای سری هسته ای چگونه و توسط چه کسانی افشاء و اطلاعاتش در اختیار سازمانهای جهانی قرار گرفته است؟عوامل هماهنگ کننده داخلی انها چه کسانیند؟دهها میلیارد دلار از درآمدهای نفتی این چند سال اخیر که گم و گور ؟!؟؟!؟!؟! شده توسط چه کسانی و به کجاها سرازیر شده است؟......................................

                          نظر

                          • naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

                            #4633
                            واشنگتن حلقه را بر تهران تنگ تر می کند

                            کنگره آمریکا در حال آماده کردن قانون تحریم های جدید علیه ایران است که سیستم بانک مرکزی اتحادیه اروپا برای پرداخت های بانکی خارج از مرز ها را نشانه می گیرد.

                            به گزارش فایننشال تایمز، طرح پیشنهادی بخشی از بسته عملیاتی است که به منظور فشار بر بانک مرکزی اتحادیه اروپا طراحی شده تا به منظور بازداشتن شرکت ها و بانک های ایرانی از استفاده از سیستم پرداختی «هدف 2 » برای نقل و انتقال های یورویی، اقدامات بیشتری به عمل آوردند.

                            این طرح که بسته عملیاتی که احتمالا هفته آینده مطرح خواهد شد، قصد دارد راه های فرار در تحریم های مالی آمریکا علیه ایران را مسدود کند. تحریم هایی که در 18 ماه گذشته علیه ایران تشدید شده و تا حدودی در کند کردن روند برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی موثر بوده است.

                            این در حالی است که تحریم های قبلی به طور قابل ملاحظه ای دسترسی ایران به انجام تجارت نفتی در خارج از مرز هایش را دشوار و راه ورود دلار به کشور را سخت کرده بود. با این حال این تحریم ها موفقیت اندکی در بازداشتن تهران از تجارت نفتی با دیگر ارز های رایج داشند.

                            به گزارش این روزنامه انگلیسی، تحریم های ایران یکی از معدود موضوعاتی است که حمایت دو حزبی در کنگره آمریکا برخوردار است آن هم در زمانی که اختلافات تک حزبی در واشینگتن رو به افزایش است.

                            به هر ترتیب با تمرکز بر بانک مرکزی اتحادیه اروپا، کنگره می تواند با ریسک تضعیف همگاری با اتحادیه اروپا مواجه شود که در تابستان سال جاری تحریم های نفتی را علیه جمهوری اسلامی اعمال کرده بود. گزارش ها حاکی از آن است که تحریم های جدید کنگره آمریکا می تواند جریمه ها و مجازات هایی را برای موسسه های مالی در نظر بگیرد که با استفاده از سیستم هدف 2 در نهایت به موسسه های ایرانی سود می رسانند. یکی از مقامات کنگره در این زمینه اظهار داشت: فشار بر بانک مرکزی اتحادیه اروپا به طور حتم گام بزرگی است که از طریق آن می توان اطمینان حاصل کرد ایران از سیستم های پرداختی تحت پوشش این بانک استفاده نمی کند.

                            این در حالی است که هم اکنون نیز بانک مرکزی اتحادیه اروپا با تحریم های این بلوک اروپایی علیه ایران همراهی می کند. این بانک اطمینان دارد که تا کنون عملیاتی غیر قانونی در رابطه با ایران انجام نداده است. همچنین این بانک از تجارت با اشخاص حقیقی و حقوقی تحریم شده ایرانی نیز پرهیز کرده است.

                            با این وجود کارشناسان اقتصادی ادعا می کنند بانک ها و شرکت های ایرانی میزان قابل توجهی یورو در حساب های خارجی انباشته کرده اند. به گفته آنها هرچند تصور عمومی بر این است که تحریم های قبلی این حساب ها را بلوکه کرده اند، اما واقعیت این است که امکان تبدیل این حساب های یورویی به ارز های رایج کشور هایی که در آنها حساب افتتاح شده و ایران با آنها تجارت می کند، وجود دارد. نقل و انتقال هایی که در برخی موارد برای انجام آن از سیستم هدف 2 استفاده می شود.

                            ناظران بین المللی می گویند، شرکت های ایرانی پس از اینکه حساب ها را از یورو به ارز رایج کشور ها تبدیل می کنند، می توانند بار دیگر کنترل حساب خود را در دست گیرند و از آن برای تجارت با آسیا استفاده کند. اما با تحریم های جدید دسترسی ایران به حساب های یورویی محدود می شود.

                            طرح اصلی قطع دسترسی تجارت نفتی ایران به سیستم مالی بین المللی برای نخستین بار از سوی مارک کیرک و رابرت منندز، سناتور های جمهوریخواه کنگره در سال 2011، مطرح و با 100 رای به تصویب رسید. نام کیرک در طرح تحریم های جدید نیز به چشم می خورد.

                            این در حالی است که برخی سناتورها به دنبال اقدامات مضاعفی برای فشار بر بانک مرکزی اتحادیه اروپا هستند. جک لیو، کاندید ریاست خزانه داری آمریکا در این زمینه تلاش می کند و در جریان مذاکرات تجارت دوجانبه با اتحادیه اروپا این موضوع را مطرح خواهد کرد.


                            خدا آخرو عاقبتمونو به خیر کنه:(

                            نظر

                            • s400
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 78

                              #4634
                              فرانسه: پیشنهاد مهمی برای ایران داریم، امیدواریم استقبال کنند
                              فرانسه تایید کرده است که شش قدرت جهانی قصد دارند در مذاکرات هستهای آینده با ایران پیشنهاد جدیدی ارائه دهند. ونسان فلوریانی- سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه، گفته است که در نشست هفته آینده گروه ١+٥ در مورد برنامه هستهای مناقشه برانگیز ایران، پیشنهاداتی تازه مطرح خواهد شد.
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              فرانسه اعلام کرده که پیشنهاد مهم و قابل توجهی در نشست آتی هسته ای با ایران ارائه می کنند.

                              به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ ونسان فلوریانی- سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه، گفته است که در نشست هفته آینده گروه ١+٥ در مورد برنامه هستهای مناقشه برانگیز ایران، پیشنهاداتی تازه مطرح خواهد شد.

                              وی اظهار امیدواری کرده که ایران در این گفت و گوها تعامل سازندهای داشته باشد و افزوده است: «ما آرزوی یک تغییر واقعی را داریم.»

                              شب گذشته هم یک دیپلمات غربی به خبرگزاری ها اعلام کرده بود: «ما در نظر داریم پیشنهادی جدی و قابل توجه به ایران ارائه بدهیم؛ این دیپلمات غربی با اشاره به مذاکرات قریب الوقوع ایران و غرب در آلماتی- پایتخت قزاقستان گفت: «این پیشنهادی است که به گمان ما، عناصر قابل توجهی در آن گنجانده شده است.»

                              این مقام غربی که نخواست نامش فاش شود، بدون اشاره به جزئیات این پیشنهاد، در این مورد تأکید کرد: «دیپلماتها متعهد هستند تا یک راه حل دیپلماتیک برای این معضل بیابند، اما دولت ایران باید واقعاً نشان دهد صادقانه در حال انجام همان کاری است که مدعی آن است.»

                              اقدام مایوس کننده ایران

                              اما ساعاتی پس از انتشار این اظهارات، منابع خبری غربی اعلام کردند که ایران در یک حرکت مآیوس کننده (!) نصب دستگاههای بسیار پیشرفتهای، در مرکز اصلی غنی سازی اورانیوم خود کرده است. این دستگاهها به ایران اجازه خواهد داد تا فرآیند غنی سازی را در زمان کمتر و با درصد بیشتری صورت بدهد.

                              مقامات دیپلماتیک حاضر در وین اعلام کرده اند که بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی متوجه شده اند، ایران حدود ١٠٠ دستگاه جدید به تأسیسات هستهای خود افزوده است.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #4635
                                فعالیت نیروگاه بوشهر تا 28 فوریه متوقف شد

                                در گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران آمده است که این کشور در جریان بازرسیهای آژانس بین المللی انرژی اتمی از نیروگاه اتمی بوشهر در روزهای ۱۶ و ۱۷ فوریه سال جاری میلادی به آژانس اطلاع داد که کار رآکتور نیروگاه متوقف شده است.

                                یک منبع آگاه اعلام کرد که کار نیروگاه اتمی بوشهر بار دیگر به دلیل تعمیر ژنراتور توربین آن تا ۲۸ فوریه متوقف شد.

                                به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، در گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران آمده است که این کشور در جریان بازرسیهای آژانس بین المللی انرژی اتمی از نیروگاه اتمی بوشهر در روزهای ۱۶ و ۱۷ فوریه سال جاری میلادی به آژانس اطلاع داد که کار رآکتور نیروگاه متوقف شده است.

                                این منبع افزود: «فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر به دلیل تعمیر ژنراتور توربین آن تا ۲۸ فوریه متوقف شده است.»

                                مقامهای رسمی ایران پیش از این گزارشهای مربوط به توقف فعالیت نیروگاه بوشهر را رد کرده بودند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X