آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #5206
    تازهترین تحولات شبه جزیره کره
    کری: کره شمالی هرگز به عنوان قدرت هستهای شناخته نمیشود



    *اوباما: آمریکا به دنبال جنگ با کره شمالی نیست

    باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، شب گذشته با با بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد در کاخ سفید دیدار کرد و گفت: آمریکا در پی نزاع با کره شمالی نیست ولی تاکید کرد که آمریکا آماده است برای دفاع از خود و متحدانش به اقدامات لازم دست بزند.

    اوباما گفت: ما بر این باوریم که زمان آن فرا رسیده است که کره شمالی دست از این رویکرد خصمانه بردارد
    .
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #5207
      کد خبر: ۱۴۶۳۲۳
      ۲۳ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۶

      با وجود تاکید مسوولان ایرانی مبنی بر مقاوم بودن نیروگاه اتمی بوشهر در برابر زلزله، کشورهای حوزه خلیج فارس در نظر دارند تا روز یکشنبه نشست اضطراری را در ریاض به منظور بررسی پیامدهای زلزله اخیر در بوشهر و آن چه آن را احتمال نشست تشعشعات از نیروگاه بوشهر مطرح میکنند، برگزار کنند.


      به گزارش ایسنا، یک دیپلمات بلندپایه عرب در گفتوگو با روزنامهی کویتی الوطن بیان کرد که این نشست روز یکشنبه و در بالاترین سطح برگزار و طی آن اقدامات شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس در مقابله با حوادث زیست محیطی احتمالی ناشی از نشت مواد رادیو اکتیو از نیروگاه اتمی بوشهر و اجرای اقدامات فوری و ملی این کشورها بررسی خواهد شد.


      او با بیان این که زلزله روز سهشنبه در بوشهر با نیروگاه بوشهر فاصله زیادی داشته است، گفت: ما میخواهیم برای این گونه احتمالات آماده باشیم. ما احتمالات زیادی پیش رو داریم، زلزله ادامه دارد و ما باید برای آن چه که در آینده اتفاق میافتد، آماده باشیم. ما باید اقدامات ممکن را انجام دهیم و طرح محکمی را برای تعامل با هرگونه احتمالی در اختیار داشته باشیم.


      این دیپلمات عرب ادامه داد که مسوولان دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس کانالهایی را برای ارتباط با آژانس بینالمللی انرژی اتمی درخصوص زلزله روز سهشنبه و میزان تاثیر آن بر نیروگاههای ایران باز کردند.


      این در حالی است که فریدون عباسی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران بعد از وقوع زلزله در بوشهر تاکید کرد که این زلزله هیچ اثری در تاسیسات نیروگاه اتمی بوشهر نداشته است؛ چرا که نه فقط نیروگاه در حال تولید برق و اتصال به شبکه نبوده، بلکه در صورت کار هم، طراحی نیروگاه بوشهر به گونهای است که در برابر بیش از 8 ریشتر هم مقاومت دارد.


      همچنین آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بیانیهای اعلام کرد: مرکز بینالمللی ایمنی زمینلرزه آژانس بینالمللی انرژی اتمی به مرکز حوادث و موقعیتهای اضطراری آژانس اطلاع داد که زمینلرزه در ساعت 11:53 در تاریخ 9 آوریل 2013 در 91 کیلومتری نیروگاه برق هستهیی بوشهر رخ داده است.


      در این بیانیه آمده است، ایران به مرکز حوادث و موقعیتهای اضطراری آژانس در این باره اطلاع و گزارش داد که هیچ صدمهای به نیروگاه برق هستهیی بوشهر وارد نشده و هیچگونه انتشار رادیواکتیو در این تاسیسات رخ نداده است.


      آژانس در این بیانیه افزود: براساس این اطلاعات و تحلیل مرکز بینالمللی این زمینلرزه، مرکز حوادث و موقعیتهای ضروری آژانس که شدت زمینلرزه و دیگر پارامترهای زمینلرزه و نیز محل آن را بررسی میکند، در حال حاضر درخواست اطلاعات بیشتری از ایران ندارد.


      همچنین خبرگزاری نووستی روز سهشنبه به نقل از مقامی در شرکت اتم استروی اکسپورت تاکید کرد که این زمینلرزه در نیروگاه بوشهر احساس شد اما هیچ تاثیری بر عملیاتهای آن نداشت.


      بنابر گزارش رویترز، مقام یاد شده گفت: این زمینلرزه به هیچ وجه بر وضعیت عادی در راکتور تاثیری نداشت. پرسنل به شکل عادی به کار ادامه دادند و سطوح تشعشعات کاملا در چارچوب بود.



      برچسب ها: بوهشر ، ریاض ، نشست

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #5208
        وزیران خارجه گروه هشت: مواضع ۵+۱ و ایران بسیار از یکدیگر دور است

        وزیران خارجه گروه هشت، دربیانیه پایانی نشست خود در لندن، اعلام کردند که مواضع گروه ۱+۵ و ایران بسیار از یکدیگر دور است.

        اعضای گروه هشت عبارتند از: آمریکا، روسیه، کانادا، انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا و ژاپن.

        وزیران خارجه گروه هشت،عصر پنجشنبه ،در بیانیهٔ خود، با اشاره به مذاکرات اخیر هسته ای در آلماتی میان ایران و گروه۱+۵ از ایران خواسته اند «به فوریت» و «فعالانه» و «بطور سازنده» وارد روند دیپلماسی با ۱+۵ شود و با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند تا نگرانی های جدی جامعه جهانی رفع شود و ثابت کند که برنامه هسته ایش صرفا صلح آمیز است.

        در این بیانیه تاکید شده است که مذاکره نمی تواند برای همیشه ادامه داشته باشد.

        وزیران خارجه گروه هشت همچنین ازایران خواسته اند به تکالیف خود در زمینه حقوق بشر و آزادی های اساسی عمل کند و از مداخله در کار مطبوعات و اعدام های خودسرانه و شکنجه بپرهیزد و با شورای حقوق بشر سازمان ملل و گزارشگر ویژه آن همکاری کند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #5209
          انتقاد تند روسیه از ایران!

          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دولت روسیه از توسعه فعالیتهای هستهای توسط ایران انتقاد کرد.

          به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ به گفته روسیه گشایش مراکز جدید هستهای در ایران نقض تعهدات بینالمللی است و در راستای ایجاد فضای تفاهم میان ایران و دیگر طرفهای مذاکرات اتمی عمل نمیکند!

          خبرگزاری اینترفاکس به نقل از یک نماینده وزارت خارجه روسیه میگوید گشایش مراکز جدید استخراج و فراوری اورانیوم در ایران نه تنها نقض تعهدات بینالمللی از سوی تهران است، بلکه به فضای تفاهم میان ایران و دیگر طرفهای مذاکرات اتمی کمک نخواهد کرد.

          این دیپلمات روسیه گفته اعتماد میان طرفهای گفتوگو برای پیشرفت مذاکرات ضروری است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

            #5210
            ساعت 18 بازار سبزه ميدون
            دلار فروش3500 تا 3520 خريد 3470 تا 3490
            سكه فروش 1340 تا1345خريد 1330تا1335
            آبشده فروش 562خريد 558
            با دلار 3510 تومانى سكه 100هزار تؤمان و آبشده 30 هزار تؤمان حباب دارند

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #5211
              من هیچ شکی ندارم که اگر مذاکرات دیپلماتیک با ایران به شکست بینجامد و ایران توسعه برنامه های هسته ای خود را متوقف نکند، باراک اوباما رییس جمهور آمریکا برای متوقف کردن ایران به این کشور حمله نظامی خواهد کرد.

              شیمون پرز رییس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تردیدی ندارد در صورت شکست مذاکرات دیپلماتیک با ایران بر سر مساله هسته ای باراک اوباما به ایران حمله خواهد کرد.

              به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری "آروتس شوا" پرز در مصاحبه ای تفصیلی با روزنامه " اسراییل هایوم" در آستانه شصت و پنجمین سالگرد تاسیس رژیم صهیونیستی با اشاره به این موضوع گفت:" من هیچ شکی ندارم که اگر مذاکرات دیپلماتیک با ایران به شکست بینجامد و ایران توسعه برنامه های هسته ای خود را متوقف نکند، باراک اوباما رییس جمهور آمریکا برای متوقف کردن ایران به این کشور حمله نظامی خواهد کرد."

              پرز با ادعای اینکه بازداشتن ایران از دست یابی به سلاح هسته ای نه تنها تهدیدی برای منافع اسراییل بلکه خطری برای منافع آمریکا و جهان است ، افزود:" مادامی که ایالات متحده نقش رهبری بین المللی را بر عهده دارد چرا ما نباید از کمک و یاری این کشور استفاده کنیم."

              اشاره پرز به نفی دیدگاه هایی در اسراییل بود که معتقدند تلاش های دیپلماتیک آمریکا در برابر برنامه هسته ای ایران بی نتیجه بوده و دولت تل آویو باید به تنهایی برای بازداشتن ایران از تولید سلاح هسته ای وارد عمل شود.

              پرز در ادامه مدعی شد:" شاید دولت ایران (با استفاده از ابزار مذاکرات) در حال خرید زمان برای برای برنامه هسته ای خود باشد ، اما از نظر من گذشت زمان به ضرر آنها است ، وضعیت این کشور رو به وخامت است و اقتصاد آن در آستانه فروپاشی است و مردم ایران به خوبی این مساله را می دانند."

              ادعای اسراییل و آمریکا و برخی متحدان غربی آنها درباره برنامه های هسته ای صلح آمیز ایران در حالی است که آژانس بین المللی انرژی هسته ای تا کنون هیچ مدرکی دال بر انحراف ایران از مسیر صلح آمیز فعالیت های هسته ای منتشر نکرده است و تمامی فعالیت های هسته ای ایران در چارچوب مقررات و نظارت آژانس در حال انجام است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #5212
                آمریکا:ایران، کره شمالی وسوریه، سه عامل بحران جهانی

                وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه در دیدار با " شی جین پینگ" رییس جمهوری چین گفت: مسائل کره، ایران و سوریه، جهان را با دورانی بحرانی روبهرو کرده است .

                به گزارش خبرگزاری فرانسه جان کری از تنش های موجود در شبه جزیره کره، چالش ایران و سلاح های هسته ای، سوریه و مسائل اقتصادی در سراسر جهان، به عنوان مسائلی چالش برانگیز یاد کرد که باید برای مدیریت آنها کاری کرد .

                جان کری همچنین در دیدار با مسولان ارشد چین خواستار فشار آنها بر دولت کره شمالی برای پایان دادن به بحران در شبه جزیره کره شد .
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #5213
                  سردار جزایری با اشاره به تنش میان کره و آمریکا:

                  مقابل زیادهخواهی آمریکا میایستیم/ حافظه تاریخی برخی دچار مشکل شده است

                  معاون ستاد کل نیروهای مسلح با ارزیابی برخی مواضع در قبال تنش در شبهجزیره کره گفت: ما هر جا لازم باشد در برابر زیادهخواهیهای آمریکا میایستیم و بر سر حق با کسی معامله نمیکنیم.
                  خبرگزاری فارس: مقابل زیادهخواهی آمریکا میایستیم/ حافظه تاریخی برخی دچار مشکل شده است

                  سردار سید مسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به آنچه در فضای سیاسی و رسانهای بینالملل پیرامون تنش در شبه جزیره کره میگذرد، اظهار داشت: عدهای به حدی برابر امریکا محافظهکارندکه از ذکر نام «شیطان بزرگ» هم ابا دارند. این در حالیست که حضور امریکا در مناطق مختلف جهان، اثری جز افزایش تنش نداشته است که نمونه اخیر آن در شبه جزیره کره قابل ارزیابی است.

                  وی افزود: ما هرکجا لازم باشد در برابر زیادهخواهیهای امریکا میایستیم و بر سرحق با کسی معامله نمیکنیم.

                  سردار جزایری با تاکید بر اینکه سیاستهای دولت و حاکمان امریکایی در چارچوب سیستمهای ابرسرمایهداری و مافیایی صهیونیستی حاکم بر قدرتها رقم میخورد، گفت: کسانی که سیاست نرمش در برابر هجمههای شیطان بزرگ را دنبال میکنند، در حافظه تاریخی خود دچار مشکل شدهاند و فراموش کردهاند هر کشور و ملتی برابر زیادهخواهیهای رژیمهای سلطه پا پس گذاشته، سرنوشتی جز خفت و وابستگی نداشته است.

                  رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور تأکید کرد: انقلاب اسلامی هرگز دوستان دیروز و امروز خود را تنها نمیگذارد.

                  معاون ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ گفت: با افزایش سطوح مقاومت مردمی در اقصی نقاط جهان در برابر رژیمهای سلطه و استکباری، زمینههای افول هرچه بیشتر این رژیمها فراهم شده و خردمندی آن است که ابعاد گوناگون این دوره حساس تاریخی به خوبی درک و فهمیده شود و کسانی که دل در گرو آزادی ملتها دارند، در این گذر حساس به ایفای نقش بپردازند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

                    #5214
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

                    نظر

                    • A-Mohammadi
                      کاربر فعال
                      • Feb 2013
                      • 341

                      #5215
                      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      انتقاد تند روسیه از ایران!

                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دولت روسیه از توسعه فعالیتهای هستهای توسط ایران انتقاد کرد.

                      به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ به گفته روسیه گشایش مراکز جدید هستهای در ایران نقض تعهدات بینالمللی است و در راستای ایجاد فضای تفاهم میان ایران و دیگر طرفهای مذاکرات اتمی عمل نمیکند!

                      خبرگزاری اینترفاکس به نقل از یک نماینده وزارت خارجه روسیه میگوید گشایش مراکز جدید استخراج و فراوری اورانیوم در ایران نه تنها نقض تعهدات بینالمللی از سوی تهران است، بلکه به فضای تفاهم میان ایران و دیگر طرفهای مذاکرات اتمی کمک نخواهد کرد.

                      این دیپلمات روسیه گفته اعتماد میان طرفهای گفتوگو برای پیشرفت مذاکرات ضروری است.
                      دلیل عمده شکست مذاکرات بغداد روسیه بود در آن مداکرات روسیه از پشت به ایران خنجر زد. به نظر من باج هایی که طی چند سال اخیر ایران به روسیه داده است اگر ثلث آن را به آمریکا میداد الان حال و روز کشور کمی متفاوت تر می شد.
                      در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #5216
                        تحلیل نشریه آتلانتیک/
                        مذاکرات هسته‎ای به این زودی به نتیجه نمی رسد

                        یک نشریه معتبر آمریکایی نوشت با وجود اینکه شاید خبر فوق ناامید کننده باشد، اما جای تعجب ندارد که مذاکرات هسته‎ای به شکست منتهی شد. به گزارش خبرگزاری مهر، مجله آتلانتیک در مطلبی تحت عنوان "چرا مذاکرات هسته ای ایران به این زودی به نتیجه نمی رسد؟" به بررسی آخرین دور مذاکرات هسته‎ای جمهوری اسلامی با گروه 5+1 پرداخت.

                        در این مطلب آمده است: "پیش بینی این که مذاکرات هسته ای ایران به زودی به اوج خود می‎رسد -یا دو طرف به تفاهم می‎رسند یا جنگی به راه خواهد افتاد- بر اساس برداشت اشتباهی از شرایط است. در حالی که برخی شرایط را بحرانی می‎دانند، اما بیشتر به نظر می‎رسد در شرایط در حال رسیدن به تعادل است."

                        بنیامین آلتر و ادوارد فیشمن، دو نویسنده مطلب فوق در ادامه نوشته‎اند که با وجود تحریم‎ها ایران همچنان بر مواضع خود پافشاری می‎کند و حاضر با دست کشیدن از آنها نیست و واشنگتن نیز بن بست کنونی را به جنگ ترجیح میدهد: "تنها در صورتی که جمهوری اسلامی گام استواری به سمت ساخت سلاح هسته‎ای بردارد، آمریکا به ایران حمله خواهد کرد."

                        آتلانتیک می‎افزاید: "هم ایران و هم آمریکا نسبت به رسیدن به تفاهم ابراز تمایل می‎کنند، اما مساله این است که یک توافق بزرگ بعید است" و مدعی شد که تهران مایل به حفظ وضع موجود است.

                        در ادامه نویسندگان با ذکر این که با وجود مشکلات اقتصادی بر اثر تحریم‎های بین‎المللی، نشانی از ضعف در این کشور دیده نمی‎شود به نظرسنجی گالوپ استناد می‎کند که %47 درصد ایرانیها آمریکا را مقصر تحریم‎ها می‎دانند و نه مقامات تهران.

                        آتلانتیک در پایان آورده است که منافع ملی و نیاز روزافزون کشورهایی همچون چین و هند به انرژی، باعث ناکارآمدی تحریم‎های نفتی شده است.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #5217
                          رییس جمهور کشورمان در روزهای آینده سفری به سه کشور آفریقایی خواهد داشت و این سفر از هم اکنون مورد ارزیابی رسانه‎های غربی قرار گرفته است.

                          تابناک نوشت: در خبری مربوط به موضوع هسته ای، تصمیم محمود احمدی نژاد برای سفر به چند کشور آفریقایی، از سوی برخی رسانه‎ها از جمله خبرگزاری فرانسه با وجود منابع غنی اورانیوم در نیجر مرتبط دانسته شده است. این خبرگزاری ضمن اشاره به برنامه سفر احمدی نژاد به سه کشور بنین، غنا و نیجر، می نویسد کشور نیجر چهارمین تولیدکننده بزرگ اورانیوم در جهان است. در این مطلب با استناد به اخبار رسمی منتشر شده در ایران، به قصد احمدی نژاد برای ارتقای روابط با این کشورها اشاره شده، اما به طور خاص تأکید شده که به احتمال زیاد، اهمیت نیجر برای ایران به منظور دستیابی به منابع اورانیوم این کشور است. نیجر اخیراً کشور فرانسه را به سبب قرارداد استعماری قدیمی که بیشتر اورانیوم این کشور را در اختیار فرانسوی‎ها می‎گذارد، مورد انتقاد قرار داده بود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #5218
                            در شرایطی که با وقوع زمین لرزه های پیاپی در بوشهر و وارد شدن خسارات جانی و مالی فراوان، اغلب کشورهای دنیا توجه خود را به ابراز همدردی با قربانیان و کمک رسانی احتمالی معطوف کرده اند، همسایگاه جنوبی ایران در شورای همکاری خلیج فارس، موضوع نیروگاه بوشهر را دستاویز جدیدی برای فضاسازی ضدایرانی خود قرار داده اند.

                            کد خبر: ۳۱۳۴۹۵
                            تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

                            در شرایطی که با وقوع زمین لرزه های پیاپی در بوشهر و وارد شدن خسارات جانی و مالی فراوان، اغلب کشورهای دنیا توجه خود را به ابراز همدردی با قربانیان و کمک رسانی احتمالی معطوف کرده اند، همسایگاه جنوبی ایران در شورای همکاری خلیج فارس، موضوع نیروگاه بوشهر را دستاویز جدیدی برای فضاسازی ضدایرانی خود قرار داده اند.


                            به گزارش «تابناک»، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس امروز با برگزاری نشستی اضطراری، درباره آنچه «فاجعه های احتمالی نیروگاه بوشهر» خوانده اند، به بحث می پردازند. هدف از این نشست، تدوین برنامه های اضطراری در کشورهای عضو اعلام شده است.


                            روزنامه «گالف نیوز» در این رابطه می نویسد کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، امروز با یکدیگر ملاقات می کنند تا درباره فاجعه های احتمالی ناشی از نشت مواد رادیواکتیو از نیروگاه هسته ای بوشهر به بحث و گفت و گو بپردازند.


                            این نشست که مطابق معمول به ابتکار عربستان سعودی و در ریاض، پایتخت این کشور برگزار می شود، تنها چند روز پس از وقوع زلزله ای است که شهر بوشهر را لرزاند و موجب خسارات مالی و جانی به این شهر شد.


                            گالف نیوز می نویسد امواج این زمین لرزه، در شهرهای بزرگ بحرین، کویت، قطر، غرب عربستان سعودی و نیز امارات متحده عربی احساس شد و چندین ساختمان مرتفع در این کشورها به واسطه این زلزله تخلیه گردید. در عین حال، به ادعای این روزنامه، شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری، نگران این بوده اند که به واسطه نزدیک بودن نیروگاه بوشهر و «ابهام پیرامون ایمنی آن»، تهدیدی مستقیم متوجه آن ها شود.


                            یک دیپلمات عرب در این زمینه مدعی شده شهروندان این کشورها استدلال می کنند که نیروگاه بوشهر، به خانه های آن ها نزدیک تر است تا به مرکز دولت ایران در تهران. بر این اساس، نشست امروز، برنامه های احتیاطی و اضطراری این کشورها را مورد بررسی قرار خواهد داد.


                            این دیپلمات اظهار داشته هرچند زلزله اخیر با نیروگاه بوشهر فاصله داشته، اما می توانست به این نیروگاه نیز برسد و کشورهای حاشیه خلیج فارس باید خود را برای «این احتمال شوم» آماده سازند. به اعتقاد وی، هر چیزی ممکن است و فعالیت های لرزه ای می تواند هر زمانی بر نیروگاه تأثیر بگذارد.


                            اما این اظهارات در حالی مطرح و نشست مذکور در حالی برگزار می شود که به فاصله اندکی پس از وقوع زمین لرزه، شرکت روسی سازنده نیروگاه بوشهر، با صراحت تأکید کرد زلزله هیچ آسیبی به نیروگاه نرسانده و مقامات ایرانی نیز اشاره کردند این نیروگاه در مقابل زمین لرزه های تا 8 ریشتر نیز مقاوم است. تأثیر نپذیرفتن نیروگاه بوشهر از زمین لرزه اخیر، موضوعی بود که اندکی بعد از سوی دیگر کارشناسان هسته ای بین المللی نیز مورد تأیید قرار گرفت.


                            با این حال، آن گونه که مشخص است، این موضوع بهانه جدیدی را به دست کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس داده تا اقدامات و فضاسازی های خود علیه برنامه هسته ای ایران را تشدید کنند. در این راستا، هم زمان با اقدامات سیاسی همچون این نشست، موج تبلیغاتی شدیدی نیز در رسانه های این کشورها به راه افتاده است.


                            به عنوان مثال، «گالف نیوز» پس از اعلام این خبر، در بخشی جداگانه مدعی می شود مواد و تأسیسات هسته ای ایران، دارای پایین ترین ضرایب ایمنی در جهان هستند. این روزنامه همچنین با گزینش و چینش مجموعه ای از آمارها، مدعی شده نیروگاه بوشهر اصولاً برای ایران دارای صرفه اقتصادی نیست.


                            «گالف تودی»، دیگر روزنامه اماراتی نیز شب گذشته با انتشار مطلبی و اشاره به برنامه برگزاری نشست شورای همکاری، درباره زلزله بوشهر می نویسد «هنوز اتفاق بدتر رخ نداده است». این روزنامه در مطلب خود، موضوع زلزله دو سال پیش در ژاپن که سبب آسیب نیروگاه هسته ای این کشور شد را پیش می کشد و تلاش دارد از راه مقایسه، وضعیتی مشابه را برای نیروگاه بوشهر قائل شود.


                            به هر حال، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس ثابت کرده اند از کوچک ترین فرصتی برای فضاسازی و اقدام علیه ایران نمی گذرند و بر این اساس، استفاده تبلیغاتی از موضوع زمین لرزه بوشهر نیز دور از انتظار نبود. جالب آنکه در شرایطی که دورترین و یا متخاصم ترین کشورها نسبت به ایران – از جمله آمریکا – تمرکز خود را بر ابراز همدردی با ایران و اعلام آمادگی برای کمک رسانی قرار می دهند، همسایگان عرب ما در اولین فرصت این واقعه را به موضوعی سیاسی تبدیل می کنند.


                            گفتنی است تلاش های ضدایرانی کشورهای عرب حاشیه خلیح فارس که طی ماه های گذشته شدت بیشتری نیز یافته، پیش از این نیز صرفاً به موضوعات سیاسی محدود نبوده است. به عنوان مثال، اخیراً اعلام شد عربستان سعودی در تلاش است تا با همراه کردن دیگر کشورهای عربی و طرح موضوع «عدم امنیت برای تیم های فوتبال عربی در ایران»، تیم های ایرانی را از میزبانی مسابقات فوتبال محروم کند.


                            به هر حال، به نظر می رسد خصومت دیرپای این همسایگان در کنار نگرانی آن ها از پیشرفت های هسته ای ایران و – احتمالاً – از همه مهمتر، احساس آن ها مبنی بر نزدیک بودن توافقی هسته ای میان ایران و غرب که موقعیت این کشورها را در خطر قرار می دهد، موجب شده آن ها از هرگونه دستاویزی برای مانع تراشی در مسیر اقدامات ایران استفاده نمایند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #5219
                              شورای همکاری خليج فارس خواستار بازرسی آژانس از نيروگاه اتمی بوشهر شد

                              شورای همکاری خليج فارس روز یکشنبه ۲۵ فروردين ماه در نشستی درباره ايمنی هستهای در رياض خواستار اعزام هياتی از آژانس بين المللی انرژی اتمی برای بازرسی نيروگاه بوشهر پس از زلزله اخیر شده است.

                              به گزارش خبرگزاری فرانسه، عبدالطيف زَيانی، رئيس شورای همکار ی خليج فارس در نشست اضطراری اين شورا در روز يکشنبه گفت که این شورا از آژانس بین المللی انرژی اتمی خواسته است تا هياتی از کارشناسان فنی برای ارزیابی خسارات احتمالی به نيروگاه بوشهر اعزام کند.

                              در نشست مقامات رسمی نهادهای وضعيت اضطراری کشورهای عضو شورای همکاری خليج فارس همچنین از ايران خواسته شده است که هر چه زودتر تضمين های امنيتی نيروگاه بوشهر را با ملحق شدن به معاهده «ايمنی هسته ای» ثابت کند.

                              به گزارش رويترز، عبداللطیـف بـن راشـد الزيانــی ضمن درخواست از ايران برای ملحق شدن به معاهده ايمنی هسته ای آژانس جهانی انرژی هسته ای، نسبت به احتمال آسيب ديدن رآکتور هسته ای بوشهر و نشت مواد راديواکتيور هشدار داد.

                              اين اجلاس درست چند روز بعد از زلزله ۶.۳ ريشتری در ۹۰ کيلومتری نيروگاه بوشهر انجام گرفته است. اين حادثه نزدیک به چهل کشته و صدها زخمی بجای گذاشت، اما مقامات ايران و شرکت «اتم استروی اکسپورت» روسيه شرکت طراح و سازنده اين نيروگاه می گويند که آسيبی به رآکتور بوشهر نرسيده است و هيچ آثار تشعشع هسته ای در منطقه وجود ندارد.

                              دبير کل شورای همکاری خليج فارس در اجلاس روز يکشنبه گفت که کشورهای عربی بايد بصورت جمعی طرح مشترکی برای خطر نشت تشعشعات هسته ای بوشهر داشته باشند.

                              آقای الزيانی می گويد که زلزله بوشهر نگرانی ها در ميان کشورهای عرب و جامعه جهانی را از خطر احتمالی نشست مواد راديواکتيو در صورت آسيب ديدن رآکتور هسته ای بوشهر افزايش داده است، خطری که شورای همکاری خليج فارس قبلا هم نسبت به آن هشدار داده بود.

                              بگفته وی، شش کشور عربی خليج فارس قبلا به تهران گفته بودند که امنيت نيروگاه بوشهر را تضمين کند و به کنوانسيون «امنيت هسته ای» بپيوندد، اما ايران هيچ نشانه ای مبنی بر درک نگرانيهای بين المللی از خود نشان نداد.

                              ايران تنها کشوری است که دارنده نيروگاه هسته ای فعال است و عضو کنوانسيون ايمنی هسته ای نيست. اين کنوانيسون بعد از فاجعه چرنوبيل در ۱۹۸۶ که منجر به آلوده شدن مناطق عظيمی در اطراف نيروگاه و بی خانمانی ۱۶۰ هزار اکراينی شد، مورد مذاکره و تصويب قرار گرفت.
                              نيروگاه چرنوبيل نيز مانند بوشهر توسط روسها ساخته شده بود.

                              کنوانسيون ايمنی هسته ای اجازه بازرسي های بيشتری را توسط سازمان بين المللی انرژی اتمی ميدهد. اما ايران عضو يک کنوانسيون ديگر است که درباره رخدادهای مرتبط با فعاليت هسته اي اش، خود به آژانس گزارش ميدهد.

                              رويترز می نويسد که وجود رآکتور هسته ای در منطقه زلزله خيز جنوب ايران در ساحل خليج فارس بر نگرانی کشورهای منطقه دامن زده است، چرا که مسير جريان باد در خليج فارس بگونه ای است که اگر تشعشعاتی اتفاق بيفتد، دوحه پايتخت قطر و بنادر ايالات متحده عربی و شهر دوبی، بنادر نفتی عربستان و مناطق ديگری در معرض آلودگی هسته ای از طريق انتقال از طريق باد خواهند بود.

                              ماه مارس ۲۰۱۱ يک زلزله ۹ ريشتری و در پی آن وقوع حادثه سونامی باعث صدمه ديدن سيستم خنک کننده رآکتور های هسته ای فوکوشيماها در ژاپن شد. سه رآکتور نيروگاه بخاطر از کار افتادن سيستم خنک کننده ذوب شد که منجر به نشت مواد راديواکتيو گرديد.

                              عربستان، امارات، عمان، قطر، بحرين و کويت عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #5220
                                سردار حجازی:آماده نابودی تل آویو هستیم


                                معاون ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص سخنان رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال مبنی بر نابودی تلاویو و حیفا در صورت حماقت دشمن، تصریح کرد: اگر دشمن دست به حماقت بزند برای عملی کردن فرمایش رهبر انقلاب در کمترین زمان ممکن آمادهایم.


                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس: سردار سید محمد حجازی معاون تحقیقات و آماد و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه جشنواره باقرالعلوم که در بیمارستان بقیهالله برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، در خصوص سخنان رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال جاری مبنی بر اینکه در صورت تجاوز دشمن، حیفا و تلاویو را با خاک یکسان خواهیم کرد، گفت: رهبر انقلاب از توانمندیهای نیروهای مسلح باخبر هستند و ما این آمادگی را داریم که در صورت حماقت دشمن این فرمایش ایشان را در کمترین زمان ممکن عملی کنیم.

                                حجازی همچنین در خصوص اینکه باز هم دشمنان از قرار گرفتن گزینه نظامی بر روی میز برای مقابله با ایران حرف میزنند، تصریح کرد: دیگر پایههای این میز را موریانه خورده است و این حرفها نیز نشانه انفعال دشمن است.

                                وی با اشاره به مذاکرات اخیر در آلماتی گفت: دشمن خودش میداند که بکار بردن ادبیات تهدید و برخورد نظامی کارایی ندارد و برای همین است که به گفتوگو روی آوردند.

                                معاون ستاد کل نیروهای مسلح در پایان با اشاره به برنامهریزی برای حمایت هرچه بیشتر تحقیقات علمی و صنعتی، گفت: به واسطه این تحقیقات از سالهای گذشته شاهد دستاوردهای مهمی در حوزههای مختلف دفاعی بودیم که در سال جدید نیز ملت ایران باید منتظر شنیدن اخبار خوش دفاعی باشد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X