آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad_p
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 1006

    #5671
    گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و امريكا




    به گزارش ايرنا، در حاليكه رييس جمهوري اسلامي ايران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه براي خروج از نيويورك بود، اين تماس برقرار شد و طرفين پيرامون مسايل مختلف با يكديگر گفت وگو كردند.
    در اين گفت وگوي تلفني، دو طرف بر اراده سياسي براي حل سريع مساله هسته اي تاكيد كرده و زمينه را براي حل موضوعات ديگر و همكاري در مسائل منطقه اي مورد توجه قرار دادند.
    در اين گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و آمريكا، همچنين وزراي امور خارجه خود را مامور كردند تا زمينه همكاري هاي لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

    نظر

    • farhad_p
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 1006

      #5672
      آژانس: مذاکرات با ایران "به شدت سازنده" بود







      رویترز نوشت: ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی مذاکرات سازنده ای در مورد برنامه هسته ای داشتند و روز 28 اکتبر مجدد دیدار می کنند.

      به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، هرمان ناکارتس معاون مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که مذاکرات به شدت سازنده بوده است اما حاضر به افشای جزئیات نشد.

      رضا نجفی نماینده ایران گفت: هدف این بود که هر چه سریعتر به توافق برسیم.

      تا کنون ۱۰ جلسه گفتوگوی هرمان ناکارتس با طرف ایرانی بی نتیجه مانده بود. اما این نخستین جلسهای بود که بعد از به قدرت رسیدن حسن روحانی در ایران برگزار شد.
      گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

      نظر

      • farhad_p
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 1006

        #5673
        جزئیات جدید از گفتگوی تلفنی روحانی و اوباما





        به گزارش سرویس سیاسی جام سایت بی بی سی فارسی جزئیات جدیدی از گفتگوی تلفنی دکتر روحانی، رئیس جمهور ایران و باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا منتشر کرد.

        به گزارش بی بی سی، روسای جمهوری آمریکا و ایران روز جمعه در پایان سفر حسن روحانی به نیویورک صحبت کردند.

        باراک اوباما بعدازظهر جمعه در یک کنفرانس خبری در واشنگتن از این مکالمه بی سابقه ۱۵ دقیقهای خبر داد.


        این سایت افزود: به گفته آقای اوباما، او پس از گفت و گو با همتای ایرانی خود به این نتیجه رسیده است که دو کشور می توانند به یک توافق جامع برای پایان دادن به مناقشه هسته ای دست پیدا کنند.

        آقای اوباما گفت راه رسیدن به توافق با ایران دشوار است ولی با به روی کار آمدن دولت جدید در این کشور یک فرصت استثنایی برای پیش بردن گفت و گوها پدید آمده است.

        بی بی سی در ادامه به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی می شود که این گفتگو در پی تمایل رئیس جمهور ایران برای گفتگو با باراک اوباما صورت گرفته است: «به گفته یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، آقای روحانی پیش از ترک نیویورک خواستار گفت و گوی تلفنی با آقای اوباما شده بود.»


        این گزارش می افزاید: آقای روحانی هم با انتشار پیام هایی در شبکه اجتماعی توییتر بخش هایی از مکالمه خود با باراک اوباما را نقل کرده است.


        به نوشته آقای روحانی او به باراک اوباما گفته است که با عزم سیاسی می توان به سرعت به اختلافات بر سر برنامه اتمی ایران پایان داد.


        آقای روحانی همچنین به باراک اوباما گفته است که به تعامل با اعضای گروه ۱+۵، به خصوص ایالات متحده در هفته ها و ماه های آینده امیدوار است.


        به نوشته آقای روحانی، آقای اوباما برای او آرزوی سفری خوش داشته و بابت ترافیک نیویورک عذرخواهی کرده است.


        آقای روحانی نوشت در پایان مکالمه او برای آقای اوباما آرزو کرده که روز خوبی داشته باشد و رئیس جمهوری آمریکا هم به فارسی گفته است: خداحافظ.

        این نخستین تماس روسای جمهوری ایران و آمریکا در سه دهه گذشته است.

        وزرای خارجه ایران و آمریکا نیز روز پنجشنبه در حاشیه مذاکرات جمهوری اسلامی و گروه ۱+۵ در نیویورک با هم دیدار داشتند.
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

        نظر

        • mehr_bourse
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 336

          #5674
          به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که پایگاه ریاست جمهوری ایران لحظاتی پیش از گفتوگوی تلفنی بین رئیس جمهور ایران و آمریکا خبر داد منابع خبری مختلف جزئیات بیشتری از این گفتوگوی تلفنی ارائه میدهند.

          پایگاه ریاست جمهوری ایران اولین جزئیات این گفتوگو را بدین صورت گزارش داد:

          «در حالیکه رئیس جمهوری اسلامی ایران در حال حرکت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه برای خروج از نیویورک بود، این تماس برقرار شد و طرفین پیرامون مسایل مختلف با یکدیگر گفت وگو کردند.

          در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاکید کرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همکاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار دادند.

          در این گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و آمریکا، همچنین وزرای امور خارجه خود را مامور کردند تا زمینه همکاری های لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.»

          روزنامه واشنگتنپست هم گزارشی از زبان باراک اوباما از این گفتوگوی تلفنی آورده است.

          بر اساس این گزارش، اوباما در کاخ سفید گفت: «قبل از آنکه درباره وضعیتمان در کنگره و لایحه بودجه سخن بگویم، اجازه دهید درباره دو فرصت مهم در سیاست خارجیمان صحبت کنم.»

          وی افزود: «من همین الان با پرزیدنت روحانی از جمهوری اسلامی ایران صحبت کردم. هر دوی ما درباره تلاشهای مداوم برای حصول توافق بر سر برنامه هستهای ایران گفتوگو کردیم.»

          اوباما ادامه داد: «من به پرزیدنت روحانی چیزی که در نیویورک گفته بودم را مورد تأکید قرار دادم. در حالی که مطمئناً موانعی مهم برای حرکت رو به جلو وجود دارد و موفقیت به هیچ عنوان تضمین شده نیست، من باور دارم که ما میتوانیم به راه حلی جامع دست پیدا کنیم.»

          اوباما افزود: «من جان کری را مأمور پیگیری این مسیر دیپلماتیک کردهام. ما روز گذشته در نیویورک گفتوگوهای سازندهای با شریکانمان یعنی اتحادیه اروپا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و وزیر خارجه ایران داشتیم. من و روحانی در مسیر رو به جلو تیممان را مأمور کردهایم تا به کار کردن سریع و همکاری با گروه 1+5 ادامه دهد و به توافق برسد. ما در سرتاسر این فرایند ارتباط نزدیکی با دوستان و متحدانمان در منطقه خواهیم داشت.»

          اوباما افزود: «اکنون ما به چالش های پیش رو فکر میکنیم. این حقیقت که این اولین ارتباط بین رئیس جمهور ایران و آمریکا از سال 1979 بوده از عمق بیاعتمادی موجود در بین کشورهای ما حکایت دارد، اما این چشماندازهای پشت سر گذاشتن این تاریخ دشوار را هم نشان میدهد.»

          وی تصریح کرد: «حل و فصل این موضوع، به طور حتم، میتواند گامی رو به جلو برای ایجاد ارتباطی جدید بین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، یعنی ارتباطی بر اساس منافع و احترام متقابل باشد.»

          رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: «این امر همچنین میتوان به تسهیل ارتباطی جدید بین ایران و جامعه بینالمللی و کشورهای دیگر در منطقه هم کمک کند. موضوعی که می تواند به مردم ایران برای شکوفایی استعدادهای بالقوه آنها کمک کند و به ما هم کمک کند تا نگرانیهای دیگری را رفع کنیم که میتواند صلح و ثبات بیشتری به منطقه خاورمیانه بیاورد.»

          اوباما گفت: «راه رسیدن به توافق معنادار دشوار خواهد بود. و در این زمان هر دو طرف نگرانیهایی دارند که باید آنها را رفع کرد. اما من باور دارم که ما مسئولیت داریم راه دیپلماسی را ادامه دهیم و فرصتی بینظیر برای پیش رفتن با دولت جدید در ایران در اختیار ماست.»

          رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «من به پرزیدنت روحانی احترام عمیق خودم نسبت به مردم ایران را ابراز کردم.»

          جزئیات دیگری از این گفتوگوی تلفنی را پایگاه خبری المانیتور اعلام کرده است.

          به نوشته این پایگاه خبری که این سخنان را از توئیتر نیمه رسمی حجتالاسلام حسن روحانی نقل میکرد «آقای اوباما در این گفتوگو احترام خود را به مردم ایران ابراز کرد و گفت که مطمئن است روابط بین ایران و امریکا تأثیر زیادی بر منطقه خواهد گذاشت. اگر ما بتوانیم در پرونده هستهای پیشرفت کنیم موضوعات دیگری مانند سوریه نیز اثرات مثبتی از این موضوع خواهند پذیرفت.»

          به نوشته این پایگاه خبری رئیس جمهور آمریکا در پایان این گفتوگوی تلفنی گفت: «برای شما سفر امن و خوشایندی را آرزو میکنم و اگر در نیویورک با ترافیک روبرو هستید، معذرت میخواهم.»

          اوباما در پایان به زبان فارسی گفته است: «خداحافظ».

          نظر

          • farhad_p
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 1006

            #5675
            اسرائیلالیوم:
            اوباما تسلیم ایران و سوریه شد



            به گزارش جام نیوز ، روزنامه اسرائیل الیوم در مقاله ای نوشت که سخنرانی باراک اوباما رئیس جمهورآمریکا در سازمان ملل متحد اشارهای واضح به پایین آمدن آمریکا از اوج رهبری جهانی بود؛ این سخنرانی نشان داد که قدرت بالای آمریکا دیگر قادر نیست به تنهایی مسئولیتهای نظام بینالمللی را بر عهده بگیرد و آرمانهای این کشور این است که در این راستا مبتنی بر ابزارهای دیپلماتیک با جامعه جهانی همکاری کند.

            این روزنامه تاکید کرد که به عنوان مثال در موضوع سوریه به صورت یکباره آمریکا از این قضیه کنار کشید و به جای آن شورای امنیت قرار گرفت که خود را طرفی می دانست که باید توافقنامه ژنو را اجرایی میکرد، اوباما البته تحریم هایی بین الملی را برای دمشق تعیین کرد که در صورت عدم تعهد به خلع سلاح شیمیایی آنها را اعمال خواهد کرد.

            اسرائیل الیوم با مقایسه روند سیاسی باز کنونی میان ایران و آمریکا و پیام صلح اوباما در سال 2009 به ملت و رهبران ایران، نوشت که البته بر خلاف گذشته این بار این مواضع از موضع ضعف آشکار آمریکا ناشی میشود، چرا که واشنگتن در تلاشهای خود در سوریه شکست خورده و نتوانسته حمایت مجلس نمایندگان برای اقدام نظامی محدود را کسب کند. وی همچنین در درگیری با سناتورهای مجلس نمایندگان در مورد بودجه کل کشور نیز شکست خورده است، در این صورت هیچ امیدی وجود ندارد که اوباما بتواند از تشکیلات کنونی مجلس نمایندگان آمریکا در مورد اقدام نظامی علیه ایران در هر شرایط احتمالی پاسخ مثبت دریافت کند. به این ترتیب است که اوباما خود را در موضع ضعف یافته و سخنرانی خود در سازمان ملل را به عنوان پرچم سفید تسلیم در مورد قدرت آمریکا در تشکیلات نظام جهانی قرار داد.

            این روزنامه تاکید کرد که روند مذاکراتی که احتمالا به ریاست جان کری وزیر خارجه آمریکا دنبال خواهد شد؛ در این مسأله تمرکز خواهد داشت، اما تنها میتوان امید داشت که موفقیت وی در این عرصه بیشتر از نتایج تلاشهای وی برای آماده کردن افکار عمومی برای حمله به سوریه باشد.
            گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

            نظر

            • کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

              #5676
              به اعتقاد من اگر امروز دلار 1000تومان هم بريزد نبايد بهش خرده گرفت.
              ياد دلار 7توماني بخير زماني که ايران و امريکا بزرگترين هم پيمان بودند.

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #5677
                محمدصادق شهبازی، از اعضای ارشد ستاد سعید جلیلی، در جمع معترضین امروز به رئیس جمهور حضور داشت. تصویر وی توسط فارس منتشر شده است.

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #5678
                  روحانی به کابوس موساد تبدیل شده است

                  ایرنا: ماهنامه آمریکایی پروگرسیو با اشاره به سیاست های فعالانه دولت ایران و قرار گرفتن تل آویو در انزوای سیاسی، نوشت : حسن روحانی به کابوس دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

                  این مجله آمریکایی در آخرین شماره خود با تاکید بر منش میانه روانه و اعتدال گرایانه رییس جمهوری ایران، نوشت: روحانی شخصیتی است که هولوکاست را محکوم می کند و با پرهیز از سخنان عجیب و نسنجیده، بهانه مظلوم نمایی به کسی نمی دهد.
                  به نوشته این ماهنامه، همچنین روحانی کسی است که به همه ملت های دنیا پیام دوستی می دهد. مسلما اینها مورد علاقه اسراییل نیست. درست به همین دلیل است که بلافاصله پس از انتخاب روحانی و قبل از آن که وی فرصت یابد سیاست های بین المللی خود را تشریح کند، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل شروع به محکومیت او کرد و رییس جمهوری جدید ایران را تله طلایی نامید!
                  سیاستمداران نزدیک به دفتر نخست وزیری اسراییل هم حسن روحانی را «خطری برای موجودیت اسراییل» نامیده اند.
                  پروگرسیو افزود: یک ویژگی رییس جمهوری جدید ایران این است که نه تنها هیات های نمایندگی کشورهای مختلف، هنگام سخنرانی او، صحن مجمع را ترک نکردند، بلکه بسیاری از سیاستمداران که خارج از سالن بودند نیز برای تماشای نطق او به داخل سالن آمدند.
                  این افراد می توانستند متن سخنرانی را دقایقی بعد بخوانند، اما ترجیح دادند خود شاهد سخنان روحانی باشند. بدین ترتیب، همه، حتی هیات نمایندگی ایالات متحده نیز در سخنرانی روحانی حضور داشتند... همه البته به جز مقام های اسراییل.
                  دیپلمات های تل آویو به دستور بنیامین نتانیاهو سالن را ترک کردند. البته این اقدام، به اندازه ای نابخردانه بود که می توان آن را با لجبازی کودکی که اسباب بازی مورد علاقه اش را از او گرفته اند مقایسه کرد.
                  همچنین، ترک جلسه در شرایطی که همه جهان با توجه به حساسیت های موجود در ایران و سوریه، چشم به سخنان امید بخش حسن روحانی دوخته بودند، تل آویو را به شخصیتی خرابکار تبدیل کرد و تل آویو را در موضع انزوا قرار داد.
                  مجله پروگرسیو در پایان خطاب به سیاستمداران آمریکایی نوشت: ایالات متحده، امروز کمی از دیروز کم اهمیت تر شده و بر اهمیت و نفوذ روسیه اندکی افزوده شده است.
                  شکست آیپک (لابی اسراییل در آمریکا) برای نفوذ به کنگره آمریکا در جریان بحران سوریه هم نشان داد که آیپک نیز ضعیف تر از گذشته شده است. اکنون باید درباره ایران بیشتر فکر کرد. هنوز روشن نیست تهران تا کجا پیش خواهد رفت، اما ما باید تلاش کنیم. خروج از اتاق، سیاست نیست. وارد اتاق شدن، سیاست است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #5679
                    ابراز خوشبینی بیل کلینتون نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا
                    رئیس جمهور سابق آمریکا نسبت به مذاکرات مستقیم میان تهران و واشنگتن ابراز خوشبینی کرد.


                    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پولیتیکو، بیل کلینتون رئیس جمهور سابق آمریکا گفت؛ درحال حاضر شانس بیشتری برای مذاکرات سازنده با ایران وجود دارد.

                    وی افزود: در دوره ریاست جمهوری من شرایط سخت تر بود.

                    کلینتون در مصاحبه با شبکه ای بی سی آمریکا گفت: شانس موفقیت برای تعامل با ایران درحال حاضر بیشتر است و سیستم انتخابات در ایران نسبت به دوره من تغییر کرده است.

                    وی افزود: باراک اوباما فرصت کافی برای انجام اقداماتی دیگر در اختیار دارد بنابراین من فکر میکنم آنها باید درها باز کنند. اگر بخواهم پاسخ کوتاه در این زمینه بدهم میگویم ما باید سخت تلاش کنیم اما برای بدترینها هم آماده باشیم.

                    بیل کلینتون همچنین گفت: سوریه میتواند مقدمه خوبی باشد اگر روسیه و آمریکا میتوانند درباره سلاحهای شیمیایی به توافق برسند پس ایران و آمریکا هم میتوانند.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #5680
                      [SIZE=4]نیویورکتایمز: پیشنهادهای آمریکا باید خواستههای ایران را تامین کند
                      یک روزنامه آمریکایی با اشاره به سفر اخیر رئیسجمهور ایران به نیویورک تأکید کرد در مذاکرات با تهران باید پیشنهادی را مطرح کنیم که خواسته ایران برای دسترسی به توان صلحآمیز هستهای تأمین شود.[/
                      SIZE]
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #5681
                        در پی توافق ظریف و هیگ صورت گرفت
                        رایزنی معاونان وزرای خارجه ایران و انگلستان در نیویورک

                        معاونان وزرای امور خارجه ایران و انگلستان در پی توافق وزرای خارجه ۲ کشور در نیویورک به رایزنی پرداختند.

                        به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویلیام هیگ همتای بریتانیاییاش اول مهر ماه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل و برای اولین بار به گفتوگو و رایزنی پرداختند.

                        روابط تهران و لندن، برنامه هستهای ایران و تحولات سوریه از جمله موضوعاتی بود که وزرای امور خارجه ایران و بریتانیا درباره آن به گفتوگو پرداختند.

                        طرفین در این دیدار ضرورت شروع یک روند در جهت عادی سازی مرحلهای روابط دو جانبه را مورد توجه قرار دادند. ​همچنین ظریف و هیگ معاونان وزرای خارجه دو کشور را مامور مذاکره برای بررسی این مسئله کردند.

                        در همین راستا مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان و همتای بریتانیاییاش چند روز پیش درباره بررسی وضعیت روابط به رایزنی و تبادل نظر پرداختند و قرار شد این رایزنیها ادامه یابد.

                        روابط تهران و لندن بعد از وقایع هشتم آذر 1390 که منجر به ورود دانشجویان به سفارت انگلستان در تهران و باغ قلهک شد قطع و در حال حاضر سوئد و عمان حافظان منافع بریتانیا و جمهوری اسلامی ایران هستند.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #5682
                          در جلسه كميسيون امنيت ملي مجلس مطرح شد؛
                          قشقاوي: غيرممكن است گفتگوي تلفني روحاني با اوباما بدون مجوز انجام شده باشد
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #5683
                            ظریف در پربینندهترین برنامه زنده خبری آمریکا:
                            ایران برای توافق با غرب با حفظ حق غیر قابل مذاكره غنیسازی مصمم است/ اعتراض به روحانی در فرودگاه نشانه نظام چند صدایی در ایران
                            وزیر امورخارجه ایران با بیان اینکه ایران برای حصول به توافق با حفظ حق غنی سازی كه قابل مذاكره نیست مصمم است گت: می دانیم كه ایران به دنبال ساخت بمب نیست و این زمینهای مناسب برای توافق بین طرفین است، من در ملاقات با وزرای خارجه ١+٥ و بعد با آقای كری، به آن ها گفتم كه عدم ساخت سلاح هسته ای فقط هدف آنها نیست، بلكه هدف ایران هم هست، چرا كه آن را به نفع منافع و امنیت ایران نمیدانیم
                            .
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #5684


                              سناتور آمریکایی برای ایران پیش شرط تعیین کرد
                              یک سناتورجمهوریخواه آمریکا برای مذاکرات آتی احتمالی آمریکا با ایران دو پیش شرط تعیین کرد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از"سی ان ان" ، "تد کروز" سناتور جمهوری خواه تگزاس گفت لایحه ای را به سنای آمریکا ارائه کرده است که برای دیدار احتمالی اوباما با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران دو پیش شرط تعیین کرده است.

                              وی گفت تلاش خواهم کرد تا این لایحه را در سنا به تصویب برسانم.

                              در این لایحه از اوباما خواسته شده است تا زمانی که ایران دو پیش شرط تعیین شده را نپذیرد با حسن روحانی دیدار نکند.

                              به زعم این سناتور آمریکائی دو پیش شرط تعیین شده در این لایحه عبارتند از : به رسمیت شناخته شدن رژیم اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی در منطقه و دیگری آزادی بی قید و شرط تمامی زندانیان اتباع آمریکایی که در ایران زندانی می باشند.

                              این درخواست در حالی مطرح می شود که رژیم صهیونیستی بیش از 10 هزار فلسطینی را در زندان های خود دارد و آمریکا هرگز آزادی آنها را از این رژیم مطالبه نکرده است.

                              همچنین پیشتر جمهوری اسلامی ایران خواستار صدای واحد از سوی آمریکا برای پیشبرد مذاکرات شده بود
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #5685
                                [SIZE=5]برنز: گفتوگوی اوباما و روحانی پیشرفتی مهم و غیرقابل انکار بود



                                نیکلاس برنز گفتوگوی تلفنی روسای جمهور ایران و آمریکا را پیشرفتی مهم و غیرقابل انکار در روابط دو کشور دانست.[/
                                SIZE]
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X