آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #7171
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    روحانی: بايد با تدبير زمينه کاهش مشکلات را پديد آوريم
    مدعی بودند که تحریم‌ها را دور زدند، اما ملت را دور زدند

    گروه سياسي: رییس جمهوری در دیدار مجمع نمایندگان استان یزد گفت: مردم ایران برای حفظ آرمان‌هایشان در برابر فشارها ایستادگی کرده‌اند و می‌کنند ما وظیفه داریم با برنامه‌ریزی و تدبیر، زمینه‌های لازم برای کاهش مشکلات داخلی و خارجی و توسعه کشور را فراهم آوریم.

    حجت الاسلام دکتر حسن روحانی با تأکید بر اینکه باید همه قوا و مسئولین برای حل و فصل مشکلات مردم با یکدیگر همکاری کنند، افزود: امروز وظیفه همه ماست که فشارهای ظالمانه ناشی از تحریم‌های ناروا علیه ملت را مرتفع کنیم تا شاهد آینده‌ای بهتر برای کشور باشیم. روحانی با ابراز تأسف از سوء‌استفاده برخی افراد از شرایط تحریم کشور گفت: عده‌ای مدعی بودند که می‌توانند تحریم‌ها را دور زده و آثار تحریم را از بین ببرند، اما آنها در عمل ملت و منافع ملی را دور زدند بطوریکه امروز پس گرفتن حقوق مردم از این افراد به یک معضل تبدیل شده است.

    رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد استان یزد، اظهار داشت: این استان می‌تواند به قطب سلامت و علمی کشور تبدیل شود و مردم یزد به خوبی قابلیت ساماندهی مشکلات و جذب سرمایه‌گذاری برای توسعه استان را دارند. روحانی کم آبی و محدودیت منابع آب شیرین را یکی از بزرگترین معضلات کشور بویژه در استان یزد دانست و با بیان راهکارهای مطرح برای مواجهه با بحران کم‌آبی، بر استفاده و بهره‌وری درست از منابع آبی کشور به‌ویژه در بخش کشاورزی تأکید کرد.

    رییس جمهوری مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه‌تمام و نیز تأمین آب شرب مورد نیاز صنایع، کشاورزی و آشامیدنی مردم را ضروری خواند و از حمایت همه جانبه دولت برای حفظ محیط زیست و مبارزه با پدیده بیابان‌زایی و ریزگردها خبر داد. روحانی یزد را از مراکز مهم گردشگری کشور توصیف کرد و با اشاره به جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهرهای استان یزد، خواستار حفظ بافت سنتی و احداث مراکز گردشگری و اقامتی این استان شد.

    پیش از سخنان رییس جمهوری نمایندگان استان یزد با بیان برخی از مهمترین مشکلات شهرهای این استان از جمله، محدودیت منابع آب، تشدید پدیده ریزگردها، افزایش مهاجرت، شهرنشینی، حضور پناهندگان افغان، دو رقمی شدن نرخ بیکاری و کاغذبازی اداری، راهکارهای خود را برای حل این مشکلات ارائه کردند. نمایندگان استان یزد با اشاره به ظرفیت‌های این استان در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی و وجود توانمندی در جذب سرمایه‌گذاری، خواستار برنامه‌ریزی دولت برای تأمین بودجه استان، اتمام طرح‌های نیمه‌تمام و ایجاد صنایع مادر و جانبی نظیر طرح‌های مرتبط با انرژی خورشیدی شدند.

    نمایندگان استان یزد همچنین از سیاست‌های دولت یازدهم که منجر به تقویت حس اعتماد مردم به حاکمیت، افزایش امید به آینده و ایجاد آرامش در کشور شد، قدردانی کردند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #7172
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


      نقوی حسینی در گفت‌وگو با فارس:
      تیم مذاکره کننده هسته‌ای ضمن حفظ هوشیاری خود بداند که طرف مقابل دشمن است
      سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر تیم مذاکره کننده تشخیص بدهند که غربی‌ها می‌خواهند سراغ مسائل دیگر غیر از مسئله هسته‌ای بروند باید مذاکرات را قطع و در مقابل مطالبات غیر معقول آنان ایستادگی کنند.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #7173
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


        مایکل مان: اشتون و ظریف دیداری سازنده داشتند
        سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار امروز «کاترین اشتون» و «محمد‌جواد ظریف» را سازنده توصیف و هدف از آن را آماده‌سازی مقدمات مذاکرات هسته‌ای امروز عنوان کرد.
        خبرگزاری فارس: مایکل مان: اشتون و ظریف دیداری سازنده داشتند

        به گزارش خبرگزاری فارس، «مایکل مان» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار امروز «کاترین اشتون» و «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران را «سازنده» توصیف و هدف از آن را آماده‌سازی مقدمات مذاکرات هسته‌ای امروز عنوان کرد.

        دومین دور از مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 از امروز در شهر وین اتریش در سطح مدیران سیاسی آغاز می‌شود.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #7174
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


          وین ۲ به روایت فارس/۱۴/ سخنگوی اشتون:
          ظریف از دیدار اشتون با فعالان زن ایران خبر نداشت/ بحران اوکراین تاثیری بر مذاکرات ندارد

          سخنگوی رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد که وزیر خارجه ایران از دیدار اشتون با فعالان فتنه در ایران خبر نداشته است.
          خبرگزاری فارس: ظریف از دیدار اشتون با فعالان زن ایران خبر نداشت/ بحران اوکراین تاثیری بر مذاکرات ندارد

          به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، «مایکل مان» سخنگوی «کاترین اشتون» رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا، تصریح کرد که «جواد ظریف» وزیر خارجه ایران از دیدار اشتون با فعالان زن ایرانی بی خبر بوده است. دیدار اشتون با زنان در ایران نیازی به هماهنکی نداشت.

          وی همچنین در کنفرانس خبری خود در وین تأکید کرد که تنش‌های منطقه «کریمه» اوکراین تأثیری بر مذاکرات جاری هسته‌ای ایران و ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) که هم‌اکنون در وین در جریان است، نداشته است.

          مایکل مان درباره مذاکرات ایران و ۱+۵ گفت: پیشرفت‌ها خوب است. موضوعات پیچیده است. پیشرفت‌ها تاکنون امیدوارکننده بوده است. ما به کار خود ادامه می‌دهیم.

          ایرنا
          سخنگوی اشتون مذاکرات ایران و 1+5 را تا این زمان دلگرم کننده توصیف کرد و گفت: پیشرفت خوبی در مذاکرات داشته ایم که دلگرم کننده است. می خواهیم هرچه زودتر به توافق نهایی برسیم ولی پیش بینی نمی کنم که این توافق چه زمانی خواهد بود
          آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/03/18, 15:46.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #7175
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


            طی یادداشتی در فایننشال تایمز
            ظریف: طرف مقابل برای انتخاب‌های دشوار آماده باشد/دنبال خرید زمان نیستیم

            وزیر امور خارجه ایران با انتشار یادداشتی در نشریه «فایننشال تایمز» تأکید کرده است که طرف مقابل باید برای اتخاذ تصمیمات دشوار و دست زدن به اقدامات عملی، آماده باشد.
            خبرگزاری فارس: ظریف: طرف مقابل برای انتخاب‌های دشوار آماده باشد/دنبال خرید زمان نیستیم

            به گزارش خبرگزاری فارس، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران طی یادداشتی در نشریه «فایننشال‌تایمز» به تبیین مواضع ایران در مذاکرات هسته‌ای پرداخته است.

            وی در این یادداشت که مشروح آن روز چهارشنبه منتشر می‌شود، آورده است: «بخواهیم صریح صحبت کنیم، باید بگویم ما برای مذاکره مذاکره نمی‌کنیم، همین‌طور دنبال زمان خریدن نیستیم.»

            آقای ظریف در ادامه خطاب به طرف مقابل در مذاکرات می‌افزاید: «(آن‌ها) باید انتخاب‌های دشواری کنند. آن‌ها باید اظهاراتشان را عملی کنند. برخی از آن‌ها باید سرمایه سیاسی زیادی خرج کنند تا همچنان در برابر جامعه بین‌الملل معتبر بمانند. دیگران هم که به وضعیت فعلی عادت کرده‌اند باید تلاش کنند تا موضع خود را تغییر دهند.»

            دور تازه مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و گروه 1+5 از روز سه‌شنبه در شهر وین آغاز شد. طرفین که چندی قبل به توافقی موقت دست یافتند، تلاش می‌کنند تا به راهکاری نهایی دست یابند.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #7176
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


              هیگ: ظریف و روحانی در تلاش برای دستیابی به توافق هسته‌ای با جامعه‌ جهانی هستند
              وزیر امور خارجه انگلیس در پارلمان کشورش درباره برنامه هسته‌ای ایران سخنرانی کرد و گفت به نظر ما ظریف و روحانی در تلاش برای دستیابی به توافق با جامعه بین‌الملل درباره موضوع هسته‌ای هستند.
              خبرگزاری فارس: هیگ: ظریف و روحانی در تلاش برای دستیابی به توافق هسته‌ای با جامعه‌ جهانی هستند

              به گزارش خبرگزاری فارس، «ویلیام هیگ» در پارلمان انگلیس گفت: به نظر ما ظریف و روحانی در تلاش برای دستیابی به توافق با جامعه بین‌الملل درباره موضوع هسته‌ای هستند.

              وی تاکید کرد سوال اصلی این است که آیا بقیه نظام [ایران] نیز «فرصت» را برای ایجاد مصالحه‌های مورد نیاز برای توافق هسته‌ای، فراهم خواهند کرد.

              هیگ همچنین گفت که توافق نهایی دشوارتر از توافق موقت [ژنو] است. توافق موقت برای این طراحی نشده که بتوان چندین سال با آن به پیش رفت.

              وزیر امور خارجه انگلیس در ادامه افزود صادرات دارو به ایران در سال گذشته تا 80 درصد افزایش داشته است که نمایندگان پارلمان پاسخ دادند این رقم به این دلیل است که صادرات قبل بسیار اندک بوده است.

              وی همچنین گفت که شاهد پیشرفت‌هایی برای احیای کامل روابط با ایران بوده‌ایم و به صحبتش با محمود جواد ظریف وزیر خارجه ایران اشاره کرده که در اواخر ماه ژانویه به او گفته بود امیدوار است سفارتخانه‌ها در ظرف چند ماه بازگشایی شود.
              آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/03/18, 22:45.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #7177
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                وزیر دفاع اسرائیل:
                در موضوع ایران دیگر امیدی به آمریکا نداریم

                وزیر دفاع اسرائیل در سخنانی گفت که این رژیم نباید در موضوع هسته ای ایران به آمریکا تکیه کند.

                به گزارش عصر ایران ، روزنامه هاآرتص چاپ تل آویو نوشت: “موشه یعلون” وزیر دفاع اسرائیل قبلا مخالف حمله یکجانبه این رژیم به ایران بود اما هم اکنون نظر خود را تغییر داده است و از گزینه حمله یکجانبه و بدون رایزنی و همانگی اسرائیل به ایران حمایت می کند.

                او در سخنرانی در دانشگاه تل آویو گفت: اعتقاد داشتیم آن کسی که باید رهبری اقدامات علیه ایران را به دست بگیرد آمریکاست اما واشنگتن وارد مذاکرات با ایران شد. متاسفانه آمریکا وارد بازار ایرانی شد و ایرانی ها دست بالاتر را دارند.

                وی افزود: اگر انتظار داشته باشیم دیگران برای ما کاری انجام بدهند چنین اتفاقی روی نخواهد داد به همین دلیل، اگر من به سود خود کاری انجام ندهم چه کسی باید دست به این اقدام بزند.

                روزنامه هاآرتص اضافه کرد: سخنان یعلون نشان دهنده تغییر موضع وی است. او قبل از این به شدت مخالف حمله نظامی یکجانبه اسرائیل به ایران بود و به همین دلیل با ایهود باراک وزیر دفاع سابق اسرائیل به شدت اختلاف نظر پیدا کرد. ایهود باراک از حمله یکجانبه به ایران حمایت می کرد.

                یعلون هم اکنون از گزینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درباره حلمه یکجانبه این رژیم به ایران حمایت می کند.

                یعلون با انتقاد شدید از رفتارهای آمریکا در برابر ایران گفت: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا ترجیح می دهد تصمیم گیری درباره حمله نظامی به ایران به رئیس جمهور بعدی آمریکا واگذار کند. اوباما ترجیح می دهد او تصمیمی درباره حمله به ایران نگیرد بلکه این موضوع را به مرحله بعدی ریاست جمهوری آمریکا واگذار کند.

                وزیر دفاع اسرائیل ادامه داد: همه می دانند که ایران فریبکاری می کند اما مقامات غربی ترجیح می دهند در صورت امکان، رویارویی به سال آینده میلادی به تاخیر بیافتد یا اینکه به افراد بعدی که بر سر کار می آیند منتقل شود ولی در نهایت این وضعیت منفجر خواهد شد.

                وزیر دفاع اسرائیل افزود: آمریکا هم اکنون در همه مناطق جهان، از خود ضعف نشان می دهد. اردوگاه “سنی معتدل” در منطقه انتظار حمایت از آمریکا را داشت همانطور که روسیه از محور شیعه در منطقه حمایت می کند. من هم اکنون صداهایی از ناامیدی در منطقه می شنوم. من به سنگاپور سفر کردم و از ناامیدی درباره قدرت گرفتن چینی ها و ضعف آمریکایی ها سخنانی شنیدم. به آنچه که در اوکراین روی می دهد نگاه کنید. متاسفانه آمریکا در آنجا از خود ضعف نشان می دهد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #7178
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  زیبا کلام:
                  ظریف در برابر سر و صدا ها عقب نشینی نکند

                  صادق زیبا کلام استاد دانشگاه گفت: «سر و صدای تندروها در هفت، هشت روز اخیر صرفا “سر و صدا” بود و جای تاسف دارد اگر آقای ظریف بخواهد در قبال این سر و صداها عقب نشینی کند؛ چراکه اینجور سر و صداها در بهترین حالت فقط ۴ میلیون هوادار دارد.»

                  دکتر صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با فرارو گفت: «من معتقدم آقای ظریف و تیم مذاکره کننده ایران به هیچ وجه نباید اجازه دهند هیاهو و جنجالی که تندروها درباره حواشی سفر خانم اشتون به تهران به راه انداختند خللی در روند مذاکرات هسته ای ایجاد کند.»

                  وی ادامه داد: «سر و صدای اصولگرایان در هفت، هشت روز اخیر صرفا “سر و صدا” بود و جای تاسف دارد اگر آقای ظریف بخواهد در قبال این سر و صداها عقب نشینی کند؛ چراکه اینجور سر و صداها در بهترین حالت فقط ۴ میلیون هوادار دارد.»

                  وی افزود: «اگر قرار باشد آقای ظریف و تیم مذاکره کننده تسلیم اینجور سر و صداها شوند کار آنها دشوار خواهد شد.»

                  زیباکلام در پاسخ به این سوال که حواشی سفر اشتون به تهران و اعتراضات اصولگرایان چه تاثیری بر درو جدید مذاکرات هسته ای خواهد گذاشت؟، گفت: «به نظر من هیچ تاثیری نخواهد گذاشت؛ چراکه هم آقای ظریف و خانم اشتون و هم سایر کسانی که دست اندرکار مذاکرات هستند می دانند که این سر و صداها نمایندگی اکثریت مردم ایران را در بر ندارد و در بهترین حالت صرفا نمایندگی ۴ میلیون نفر را بر عهده دارند.»

                  این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا امکان رسیدن به توافق جامع در مذاکرات پیش رو وجود دارد؟، گفت: «من احتمال رسیدن به توافق جامع در این دور از مذاکرات را بالا می دانم و معتقدم پیش بینی محتطاطانه و محافظه کارانه آقای ظریف از مذاکرات پیش رو دو دلیل می تواند داشته باشد.»

                  وی ادامه داد: «دلیل اول اینکه اگر بر فرض توافق جامع صورت نگیرد، مذاکرات حالت شکست و عدم موفقیت پیدا نکند. به همین دلیل آقای ظریف حمل بر احتیاط کردند و گفتند توقع رسیدن به توافق را ندارند.»

                  وی افزود: «دلیل دوم این است که اگر آقای ظریف عنوان می کردند قطعا در این دور از مذاکرات به توافق جامع می رسیم هم ارزش کار تا حدودی کم می شد و هم اینکه بهانه به دست اصوگرایان داده می شد که بگویند شما تصمیمات خود را گرفته اید و می خواهید تسلیم شوید. لذا برای آنکه چنین شائبه ای بوجود نیاید آقای ظریف چنین وانمود کردند که ممکن است توافقی هم حاصل نشود.»

                  زیباکلام در پاسخ به این سوال که آیا بحران اوکراین و تنش در روابط روسیه و آمریکا می تواند موجب ایجاد دست انداز در مذاکرات هسته ای شود؟، گفت: «ممکن است روس ها بخواهند ایران را اغوا کنند و بگویند شما محکم تر بایستید و ما پشت سر شما هستیم تا بتوانند در بحران اوکراین از غرب امتیاز بگیرند.»

                  وی ادامه داد: «به عبارت دیگر ممکن است روسیه مذاکرات هسته ای ایران را وجه المصالحه بحران اوکراین قرار دهد. لذا تیم مذاکره کننده ایران باید بسیار هوشمند عمل کند و اجازه ندهد که روسیه از ایران برای اهداف خود در بحران اوکراین بهره برداری کند.»

                  وی افزود: «با این حال من فکر نمی کنم که بحران اوکراین بتواند تاثیر مهمی در روند مذاکرات هسته ای بگذارد مگر آنکه ایران تسلیم اغواگری روسیه شود و به واسطه امتیاز به روس ها مواضع خود را سخت تر کند.»
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #7179
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                    وین 2 به روایت فارس/25
                    عراقچی: دور بعدی مذاکرات 18 -20 فروردین به احتمال قوی در وین/خوشبینی به نیات طرف مقابل نداریم ولی ناامید هم نیستیم
                    عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان گفت که دور بعدی مذاکرات ایران و گروه 1+5 روزهای 18 تا 20 فروردین ماه و به احتمال زیاد در شهر وین برگزار خواهد شد.

                    خبرگزاری فارس: عراقچی: دور بعدی مذاکرات 18 -20 فروردین به احتمال قوی در وین/خوشبینی به نیات طرف مقابل نداریم ولی ناامید هم نیستیم
                    Tweet
                    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌‌ای کشورمان، امشب پس از سومین دور مذاکرات ایران و 1+5 در سطح معاونان با حضور در جمع خبرنگاران به تشریح مذاکرات پرداخت و به سؤالات پاسخ داد.

                    وی با اشاره به موضوعاتی که در دستور کار بوده یعنی تحریم ها، غنی سازی، آب سنگین اراک و همکاری های بین المللی در زمینه فناوری صلح آمیز هسته ای، خاطرنشان کرد: جلسات بسیار طولانی و فشرده ای داشتیم سه موضوع بررسی شد و یک موضوع مانده برای فردا صبح.

                    معاون وزیر خارجه با بیان اینکه جلسات این دوره و احتمالا دوره آینده بیشتر حالت بحث و تبادل نظر دارد، عنوان کرد: هنوز ما شکل مذاکراتی پیدا نکردیم. منظورم مذاکره فنی درباره رسیدن به نتیجه مشترک است. تلاش بر این است که به یک درک مشترک درباره موضوعی که مورد بحثمان است برسیم و بعدا براساس آن درک مشترک به یک متن مشترک برسیم.

                    ظریف به تشریح مذاکرات امروز پرداخت و خاطرنشان کرد: در نشست دوجانبه ظریف و اشتون بود که درباره شکل و برنامه کار این 2 روز بحث و تبادل نظر شد و آقای ظریف درباره سفر اخیر اشتون و تبعات آن توضیحاتی داد و درباره تاثیرگذاری آن بر اعتماد مردم ایران و نوع نگاه مردم ایران به شیوه رفتار کشورهای اروپایی صحبت شد. خانم اشتون هم توضیح داد موضوع دیدار با جوامع مدنی همواره در سفرهای خارجی ایشان مطرح است و چون این سفر با روز جهانی زن مصادف شده بود عنایت داشته با تعدادی زنان دیدار داشته باشد و همانطور که سخنگوی خانم اشتون گفت ایشان نیز تأکید کرد که این برنامه را هیچگاه با دولت میزبان و وزارت خارجه محل تنظیم نمی کنند زیرا دیدار با جوامع مدنی است.

                    عراقچی اضافه کرد: آثار و تبعات کار ایشان توسط ظریف گفته شد و اینکه چگونه برخی رفتارها می تواند روند مذاکراتی را تحت تاثیر قرار دهد و باعث بی اعتمادی و کندی پیشرفت کار می شود.

                    معاون وزیر خارجه به تشریح مذاکرات اصلی در سطح معاونان وزیر و مدیران سیاسی پرداخت و افزود: سه جلسه مفصل داشتیم که هر کدام نزدیک به دو ساعت طول کشید در یک جلسه نحوه برداشته شدن تحریم ها در راه حل نهایی، یک جلسه به موضوع غنی سازی و ابعاد آن، یک جلسه هم به همکاری های صلح آمیز هسته ای بین المللی با ایران و پیشنهاداتی که در این زمینه وجود دارد اختصاص داشت و بحث مفصلی در این زمینه صورت گرفت.

                    عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اضافه کرد: یک جلسه به این شکل نیز فردا صبح خواهیم داشت در خصوص موضوع اراک و رفع نگرانی ها مربوط به آب سنگین اراک. در طول این جلسات یک فاصله دو ساعته نیز داشتیم که به گفت وگوهای دوجانبه بین هیات ها داشت و با برخی هیات ها که موضوعاتی برای پیگیری داشتیم ملاقات صورت گرفت.

                    وی فضای مذاکرات را خوب و جدی خواند و افزود: بحث صریح و رک و در عین حال در یک فضای سالم مطرح شد و دو طرف دیدگاه های خود را درباره موضوعات مطرح کردند. هنوز زود است قضاوت کنیم که بحث ها سازنده بوده یا نه ولی حتما مفید بود از جهت اینکه کمک می کند که به تدریج به یک درک مشترک برسیم ولی هنوز برای اینکه وارد روند مذاکراتی روی یک متن بشویم و به یک توافقنامه برسیم هنوز زود است ولی مسیر حرکت و جهت حرکت ما به نظر می رسد مسیر مناسبی است.

                    خبرنگاری درباره جمع بندی جلسات در خصوص لغو تحریم ها سوال کرد که وی خاطرنشان کرد: قرار نبوده و نیست در این دوره از مذاکرات و دور بعدی مذاکرات درباره موضوعات به جمع بندی برسیم. قرار بر این است که دو طرف دیدگاه های خود را مطرح کنند و به درک مشترک برسیم یا حداقل نزدیک شویم. هنوز زود است بتوانیم مباحث را چه در موضوع غنی سازی، رفع تحریم ها و ...جمع بندی کنیم.

                    وی گفت: در مورد اراک، فردا دیدگاه های خود را مطرح خواهیم کرد و آنها نیز به همین ترتیب. در موضوع آب سنگین اراک موضوع مذاکره ما این است که چگونه می شود نگرانی های مربوط به اشاعه را کاهش داد و به حداقل رساند.

                    یکی از خبرنگاران درباره همکاری های هسته ای سوال کرد که عراقچی با بیان اینکه بحث های بسیار مختلفی در این حوزه هست، عنوان کرد: در این جلسه مقداری در این زمینه بحث شد. پیشنهاداتی از طرف مقابل مطرح و پیشنهاداتی نیز از سوی ما مطرح شد انشاءالله در دوره های آینده در این خصوص به جمع بندی خواهیم رسید.

                    وی در پاسخ به این سوال که درباره سه موضوعی که در نشست امروز بحث شد به جمع بندی رسیدید؟ گفت: هدف این جلسات فعلا به جمع بندی رسیدن نیست. هدف این است که به یک درک مشترک برسیم.

                    عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در پاسخ به سوال خبرنگار فارس عنوان کرد که مذاکرات احتمال قوی فردا بعدازظهر تمام می شود. امیدواریم فردا ظهر بحث اراک را انجام دهیم و بعدازظهر احتمالا دیداری را آقای ظریف و خانم اشتون خواهند داشت برای نوعی جمع بندی از مباحث دو روزه و احتمالا بعد از آن جلسه پایانی را خواهیم داشت و مذاکرات به پایان می رسد.

                    وی گفت: همه هیات های شرکت کننده از نوروز ما خبر دارند و خوشبختانه بحث ها به گونه ای انجام شد که فردا عصر می توانیم مذاکرات را ببندیم.

                    عراقچی در پاسخ به سوال دیگر فارس گفت: ما در این دور با روسیه و آمریکا مذاکرات دوجانبه را انجام دادیم، فردا اگر فرصت شود با بقیه هم خواهیم داشت و اگر هم نشود خیلی موضوع مهمی نیست.

                    وی در پاسخ به نزدیک بودن نظرات گروه 1+5 با بیان اینکه 1+5 در تلاشند در مباحث موضعشان واحد باشد، خاطرنشان کرد: در خیلی موارد این گونه هست و در برخی موارد دیدگاه های مختلف در بین آنها وجود دارد. آنچه از نظر ما مهم است این است که ما نیز مایل هستیم 1+5 موضع واحدی داشته باشند تا بتوان با آنها مذاکره کرد. فکر می کنم بخث هایی که تا الان داشتیم و در آینده هم خواهیم داشت کمک می کند که این درک مشترک هم بین 1+5 و هم بین ایران و این کشورها به تدریج پدید بیاید.

                    وی درباره اتفاق نظر درباره این چهار موضوع نیز گفت: در همه موضوعات یک اتفاق نظر کلی وجود دارد. مثلا در مورد تحریم ها، اینکه همه تحریم های مرتبط با موضوع هسته ای باید در راه حل پایانی برداشته شود این اتفاق نظر وجود دارد. اما اینکه چگونه و با چه جدوول زمانی و چه ترتیبی این کار انجام شود موضوع بحث های ماست.

                    عراقچی تصریح کرد: رآکتور آب سنگینن اراک به کار خود ادامه خواهد داد.

                    وی در پاسخ به سوالی تصریح کرد: هیچ فشاری برای اینکه مذاکرات در شش ماه تمام شود وجود ندارد، ولی این تمایل هست که این مذاکرات تا قبل از پایان شش ماه جمع بندی شود.

                    معاون وزیر خارجه ادامه داد: فرصتی ایجاد شده و هر دو طرف علاقه مندند از این فرصت استفاده و تا قبل از شش ماه به راه حل جامع برسیم ولی این دلیل نمی شود که مذاکرات کیفیت خود را از دست دهد.ممکن است فشرده تر شده و در فاصله های زمانی کمتر برگزار شود ولی طبعا هیچ طرف از مواضع خود به این دلیل عقب نشینی نمی کند.

                    وی درباره جزییات مذاکرات گفت: درباره جزییات به حدس و گمانه زنی ها در برخی رسانه های خارجی و داخلی توجه نکنید و اجازه دهید مذاکرات مسیر را طی کند. کار سختی در پیش است، موضوعات سختی است و خوشبینی به نیات طرف مقابل نداریم ولی ناامید هم نیستیم، چون اگر بودیم در مذاکره شرکت نمی کردیم. وظیفه دیپلمات ها این است از طریق مذاکره منافع ملی و خواسته های نظام را تامین کنند.

                    عراقچی گفت: الان امیدواری هست، ولی به نیات، اغراض و اهداف آنها خوشبین نیستیم با بدبینی نگاه می کنیم و مسیر خود را در این زمینه ادامه می دهیم.

                    معاون وزیر خارجه درباره غنی سازی گفت: ملاک ما در تعیین ابعاد و اندازه های برنامه غنی سازی، نیازهای ایران است. اگر اختلاف نظری هست درباره این نیاز عملی است. قسمت سخت کار تعیین نیازهاست. تلاش داریم به نقطه نظر مشترک برسیم.

                    وی درباره تاثیر بحران کریمه بر مذاکرات ایران و 1+5 نیز عنوان کرد: تا اینجای کار حداقل تاثیر واضحی نداشته است. این موضوع در مذاکرات اصلا بحث نشد. ولی بحرانی در این قد و قواره سایه خود را بر سایر مسائل می گذارد. همکاران ما، هیات روسی و غربی عنایت داشتند که وارد این موضوع نشوند و این موضوع بحث های جلسه را تحت تاثیر قرار ندهد.

                    وی گفت که جو مذاکرات مثبت و خیلی خوب بود.

                    عراقچی درباره دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 درباره گام پایانی توافق ژنو، گفت که این مذاکرات 18 تا 20 فروردین و به احتمال زیاد در وین خواهد بود که مکان قطعی آن فردا در مذکرات اشتون و ظریف قطعی خواهد شد.

                    وی گفت که موضوع ساخت نیروگاه های آب سبک در همکاری های صلح آمیز بین المللی مطرح است. اما فعلا در خصوص اولویت ها و ظرفیت ها بحث می شود تا به تدریج برسیم درباره چند مورد مشخص تصمیم بگیریم.

                    عراقچی در پاسخ به سوال دیگری درباره بحران اوکراین عنوان کرد: تلاش همه طرف ها در 1+5 این است که انسجام آنها در موضوع هسته ای حفظ شود. تا اینجا شاهد بودیم که هم روسیه هم چین هم کشورهای اروپایی و آمریکا و خانم اشتون تلاش کردند هیچ موضوعی بر مذاکرات تاثیر نگذارد ولی طبیعی است چنین بحرانی سایه خود را بر سایر موضوعات بیندازد.

                    وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ظریف با اشتون عکس یادگاری نگرفت، گفت: شام هم نخوردند.

                    وی گفت:یکی از موضوعات ما در مذاکرات این است که نگرانی ها برطرف شود و این گونه نیست که تحقیق و توسعه ما متوقف یا رآکتور تحقیقاتی ما متوقف شود. سعی می کنیم نگرانی ها را کنترل و مرتفع کنیم.

                    عراقچی همچنین گفت که آیا موضوعات دیگری هم غیر از این چهار موضوع هست که مطرح شود، گفت: در این دور از مذاکرات تا میزان بسیار خوبی پیشرفت داشتیم ولی هنوز قادر نیستیم چیزی را جمع بندی کنیم. در اینکه نظرات هم را بشنویم از این جهت پیشرفت خوبی داشتیم. این چهار موضوع در این دور از مذاکرات بوده و در دور آتی باید تصمیم بگیریم شاید سه چهار موضوع دیگری باشد که در آن دور بررسی می شود و بعد تصمیم می گیریم یافته ها را تبدیل کنیم به متن توافق.

                    معاون وزیر خارجه درباره موضوعات مذاکرات بعدی نیز گفت: فردا بین خانم اشتون و اقای ظریف در این باره تصمیم گیری می شود. بحث کلی درباره این سه موضوع تمام شده و فردا راجع به اراک تمام می شود ولی این بدان معنا نیست که ما راجع به اراک چیزی نداریم یک جلسه ایده ها را تبادل کردیم بعدا سعی می کنیم در یک پکیج کلی سعی می کنیم به جمع بندی برسانیم.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • frankval
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 132

                      #7180
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                      حمايت عربستان از مذاكرات هسته‌اي ايران و غرب

                      http://www.donya-e-eqtesad.com/news/792658/

                      قطری‏ها و ترک‎ها با ایران متحد شدند

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #7181
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                        منابع دیپلماتیک:
                        ایران و گروه 1+5 تا ماه ژوئیه توافقنامه جامع امضا خواهد کرد
                        مقام دیپلمات نزدیک به مذاکرات ژنو، ضمن اشاره به جو مثبت و وجود اعتماد و احترام متقابل در دور دوم مذاکرات ایران و گروه 1+5 ، از امکان امضای توافقنامه جامع بین طرفین تا 20 ژوئیه سال جاری میلادی خبر داد.


                        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «ایتارتاس»، یک مقام دیپلمات نزدیک به مذاکرات هسته‌ای در ژنو به خبرنگار این خبرگزاری گفت که دستیابی به توافق جامع بین ایران و گروه «1+5» (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) تا قبل از تاریخ 20 ژوئیه کاملا واقعی است.

                        به گفته وی، این مسئله با توجه به چگونگی روند دومین دور مذاکرات طرفین که در ژنو آغاز شده، کاملا قابل پیش بینی است.

                        این دیپلمات همچنین یادآور شد که دور دیگری از مذاکرات هسته‌ای که روز سه شنبه در سطح مدیران سیاسی کشورهای ایران و گروه 1+5 در ژنو آغاز شده، یک روز قبل از زمان درنظرگرفته شده، به پایان خواهد رسید.

                        وی گفت: کاملا واضح است که مذاکرات خوب پیش می‌رود و احتمالا رایزنی‌ها تا چهارشنبه شب پایان خواهد یافت. دلیل آن، یکی تمایل مثبت و انگیزه بالای طرفین مذاکره کننده و دیگری نزدیک شدن به 20 ماه مارس است که سال نو در ایران آغاز خواهد شد.

                        این دیپلمات در خصوص جو حاکم بر مذاکرات یادآور شد که تنش جدی در مذاکرات وجود نداشته، سوء تفاهمی که بین مقامات ایرانی با "کاترین اشتون" در رابطه با دیدار وی با برخی نمایندگان مخالفان در ایران در زمان سفر اخیر وی به تهران پیش آمده بود، پشت سر گذاشته شده و سطح اعتماد و احترام متقابل بر مذاکرات حاکم است.
                        :)
                        آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/03/19, 09:42.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #7182
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در این نامه آمده است: ما به صراحت به ایران اعلام می کنیم که عدم پذیرش مذاکرات و ادامه برنامه تسلیحاتی به تحریم های بیشتر منجر می شود.

                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 83 سناتور در نامه ای به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا هشدار دادند، اگر ایران با امریکا به توافق نرسد، پیامدهای جدی در انتظار این کشور است.

                          به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در این نامه آمده است: ما به صراحت به ایران اعلام می کنیم که عدم پذیرش مذاکرات و ادامه برنامه تسلیحاتی به تحریم های بیشتر منجر می شود.

                          چندین ساعت پس از این نامه، 394 عضو نمایندگام مجلس آمریکا نیز به اوباما نامه نوشتند و اعلام کردند که کنگره آماده ی بررسی سریع تحریم های اضافی و اتخاذ گام های ضروری برای تغییر محاسبات ایران است.

                          سناتورها می گویند: هرگونه توافق نهایی باید اعلام دارد که ایران هیچ جق غنی سازی تحت پیمان ان پی تی ندارد.

                          در این نامه آمده است: برای موفقیت دیپلماسی، باید تمایل خود به مذاکرات را با پیامی متحد به ایران همراه کنیم.

                          در نامه اعضای نمایندگان مجلس آمریکا نیز آمده است: ما به دنبال انکار حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح امیز هسته ای نیستیم اما به شدت نگران توانایی غنی سازی و راکتور اراک هستیم.
                          سنای آمریکا دارای 100 عضو است و هم‌اکنون، اکثر اعضای آن را نمایندگان هم‌حزبی اوباما (حزب دموکرات) تشکیل می دهند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #7183
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            ظریف: مذاکرات خوب پیش می‌رود/ به دستیابی به توافق در ۶ ماه خوشبینم
                            وزیر امور خارجه که برای پیگیری مذاکرات جامع هسته‌ای به وین سفر کرده، امروز با بیان اینکه مذاکرات خوب پیش می‌رود، ابراز امیدواری کرد طرفین در بازه زمانی ۶ ماهه مقرر در توافق موقت، به راهکار جامع دست یابند.

                            خبرگزاری فارس: ظریف: مذاکرات خوب پیش می‌رود/ به دستیابی به توافق در ۶ ماه خوشبینم

                            به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی که برای پیگیری مذاکرات جامع هسته‌ای به وین سفر کرده، امروز با بیان اینکه مذاکرات «خوب» پیش می‌رود، گفت نسبت به اینکه مذاکرات در مهلت 6 ماهه مقرر در توافق موقت به راهکاری جامع دست یابند، خوش‌بین است.

                            دومین دور از مذاکرات جامع ایران و گروه 1+5 از دیروز در اتریش آغاز شده است. بنا بر اعلام سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه، دور بعدی مذاکرات روزهای 18 تا 20 فروردین احتمالا بار دیگر در وین برگزار می‌شود.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #7184
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              اندیشکده آمریکایی:

                              کنگره انتظارات غیرممکن از مذاکرات هسته ای ایران را کنار بگذارد
                              تهران- ایرنا- مدیر اندیشکده آمریکایی ˈانجمن کنترل تسلیحاتˈ با اشاره به نامه اخیر جمعی از سناتورهای کنگره به اوباما درباره مذاکرات هسته ای ایران هشدار داد که انتظارات ناممکن کنگره از تیم مذاکره کننده شانس دستیابی به راه حل دیپلماتیک را کاهش می دهد.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #7185
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                اعتراضی دیپلماتیک به رفتاری غیردیپلماتیک شام کاری ظریف و اشتون لغو شد

                                فردا در مجلس چه شادمانی و احسنت گفتن بیاد بیرون و لوح تقدیر روانه وزات خارجه بشه با تشکر :D

                                دوات‌گری در گفت‌وگو با فارس:
                                حرکت ظریف در لغو شام مشترک با اشتون بسیار بجا بود
                                عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: حرکت ظریف در وین درباره ترک میز شام با اشتون به دلیل دیدارش با برخی فتنه‌گران بسیار بجا بود ضمن اینکه ظریف یک دیپلمات کارکشته است که با لبخند جواب خواسته‌های نامعقول طرف مقابل را می‌دهد.
                                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....WlQ4UMpB.dpuf
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X