آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

    #6391
    فقط میتونم بگم دست مریزاد ظریف
    همینه دیگه با گلدری نمیشه کار رو پیش برد

    درود دولت تدبیر و امید
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

    نظر

    • مجيد رادمنش
      مدیر (6)
      • Oct 2010
      • 4902

      #6392
      منصوری آرانی: همه به تیم مذاکره‌کننده آفرین خواهیم گفت

      یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱


      نماینده‌ی مردم کاشان در نطق میان دستور امروز خود با تشکر از تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی ایران، موفقیت این تیم را حاصل مقاومت بی‌بدیل و تیزهوشی مذاکره کنندگان دانست و گفت: نباید از تهدید اسراییل نگران باشیم و به این اظهارات که می‌گویند حق غنی سازی به ایران داده نشده است، توجه نکنیم. به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا،‌ عباسعلی منصوری آرانی، نماینده‌ی مردم کاشان در مجلس گفت: پیروزی بزرگ تیم مذاکره کننده با حمایت و در چارچوب مشخص ایران با حمایت رهبری و مردم پیش رفته است، گفت: فرزندان انقلاب این مذاکرات را چنان پیش بردند و چنان موفقیتی به دست آوردند که در بازگشت آنان همه آفرین خواهند گفت. این نماینده‌ی کمیسیون امنیت ملی در ادامه با بیان این که 1+5 راه دیگری به غیر از مذاکره با ایران و امضای توافقنامه نداشت،

      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

      نظر

      • "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

        #6393
        تقدیر رهبر انقلاب از هیئت مذاکرات هسته ای/ ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌ها همواره باید شاخص باشد
        خبرگزاری تسنیم: مقام معظم رهبری در پاسخ به نامه رئیس‌جمهور تاکید کردند: ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها همواره شاخص خط مستقیم حرکت مسئولان این بخش باشد.


        به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در خصوص روند مذاکرات هسته‌ای، ضمن تقدیر و تشکر از هیئت مذاکره‌کننده کشورمان، تأکید کردند: بی‌شک فضل الهی و دعا و پشتیبانی ملت ایران عامل این موفقیت بوده و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها همواره باید شاخص خطّ مستقیم حرکت مسئولان این بخش باشد.

        متن نامه رئیس محترم جمهور و پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

        بسمه تعالی

        جناب آقای رئیس‌جمهور

        دستیابی به آنچه مرقوم داشته‌اید در خور تقدیر و تشکر از هیئت مذاکرات هسته‌ای و دیگر دست‌اندرکاران است و می‌تواند پایه‌ اقدامات هوشمندانه‌ بعدی قرار گیرد.

        بی‌شک فضل الهی و دعا و پشتیبانی ملت ایران عامل این موفقیت بوده و در آینده نیز خواهد بود ان‌شاء الله.

        ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها همواره باید شاخص خطّ مستقیم حرکت مسئولان این بخش باشد و چنین خواهد بود ان‌شاء الله.

        سیّد علی خامنه‌ای
        3/آذر/92

        به گزارش تسنیم، متن نامه رئیس‌جمهور به شرح ذیل است:

        متن نامه رئیس محترم جمهور و پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

        بسم‌اله الرحمن الرحیم

        محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی

        حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دامت برکاته

        باسلام و تحیات وافره،

        خدای بزرگ را سپاس می‌گویم که در نخستین ماه‌های شروع کار دولت تدبیر و امید، فرزندان انقلابی شما توانستند در مذاکراتی دشوار و پیچیده، حقانیت ملت ایران در فعالیت‌های هسته‌ای را در صحنه بین‌المللی اثبات کنند و گام نخست را به گونه‌ای پیش برند که حقوق هسته‌ای و حق غنی‌سازی ملت ایران مورد اذعان قدرتهای جهانی -که سالها سعی بر انکار آن داشتند- قرار گیرد و راه برای گام‌های بلند بعدی در حراست از پیشرفت‌های فنی و اقتصادی کشور گشوده شود.

        توفیق در این مذاکرات نشان داد که می‌توان با رعایت همه اصول و خطوط قرمز نظام، با ارائه منطقی و مستدلِ مواضع ملت ایران و اتمام حجت برای افکار عمومی جهان، قدرتهای بزرگ را نیز به احترام به حقوق ملت ایران فراخواند و گام‌های بعدی را نیز در مسیر حل و فصل نهایی اختلافات با استحکام برداشت.

        بی‌شک این موفقیت، حاصل عنایات حق و رهنمودهای رهبری عالیقدر نظام و حمایت بی‌دریغ ملت ایران بوده است و توفیق نهایی نیز دراین مسیر در گرو تداوم ارشادات جنابعالی و حمایت و یاری مردم شریف و صبور ایران خواهد بود.

        دستاوردهای قطعی این توافق اولیه، به رسمیت شناخته‌شدن حقوق هسته‌ای ایران و حراست از دستاوردهای هسته‌ای فرزندان این مرز و بوم بوده است و در کنار آن با توقف روند تحریم‌های ظالمانه، بخشی از فشارهای غیرقانونی در تحریم‌های یک‌جانبه برداشته و فروپاشی سازمان تحریم آغاز شده است. درنتیجه این ابتکار ایران اسلامی و استقامت ملت بزرگ ایران، قدرتهای بزرگ به این نتیجه رسیدند که تحریم و فشار، راه به جایی نخواهد برد و همان‌گونه که ایران از آغاز اعلام کرده بود، برای کسب توافق، راهی جز احترام متقابل و مذاکره عزتمندانه وجود ندارد، موضوعی که متأسفانه طرف مقابل با تأخیر به درک آن رسید. بی‌تردید حصول این توافق، به نفع همه کشورهای منطقه و صلح و پیشرفت جهانی در راستای رویکرد برد-برد خواهد بود.

        اینجانب با تبریک این توفیق الهی به حضور رهبری معظم انقلاب، از هدایت و حمایت جنابعالی سپاسگزارم و با تقدیر و تشکر از پشتیبانی‌های بی‌شائبه ملت بزرگ ایران و گرامیداشت یاد شهیدان هسته‌ای، عهد خالصانه این دولت را در خدمت به این ملت قدرشناس تجدید می‌کنم و استمرار دعای خیر جنابعالی و آحاد ملت را مسئلت دارم.

        حسن روحانی
        3/آذر/92

        انتهای پیام/

        نظر

        • مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

          #6394
          رییس‌جمهور: مذاکرات نشان داد که تکریم کارساز است نه تحریم

          یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳


          رئیس‌جمهور با اشاره به توافق ایران و 1+5 اظهار کرد: در مذاکرات، دنیا به این احساس رسید که تکریم ملت ایران پاسخ خواهد داد و تحریم نمی‌تواند کارساز باشد.


          به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در نشست خبری صبح امروز خود با بیان اینکه "گزارش کوتاهی از تلاش‌های پیگیر تیم دیپلماتیک و دوستانمان به عنوان تیم مذاکرات هسته‌ای ارائه خواهم داد"، گفت: دستاورد این تلاش‌ها جلوه بیشتر کرامت و بزرگی ملت ایران بود.


          وی با بیان اینکه "ملت ایران همواره در طول تاریخ دارای عظمت و سربلندی‌هایی بوده که توجه جهانیان را به خود جلب کرده است"، افزود: در این مذاکرات دنیا به این احساس رسید که تکریم ملت ایران پاسخ خواهد داد و تحریم نمی‌تواند کارساز باشد.


          رییس‌جمهور تاکید کرد: دولت تدبیر و امید به دنبال ایجاد فضای اعتماد بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهایی است که آنها علاقه‌مند به ارتباط دوستانه با این ملت بزرگ هستند.


          این خبر به مرور تکمیل می‌شود. ...

          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #6395
            اقتصاددان:توافق هسته ای به منزله 2برابرشدن دریافت های ارزی ایران است
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

              #6396
              وستروله: توافق ژنو یک "نقطه تحول" است

              یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸


              وزیر امور خارجه آلمان توافقنامه ژنو را "نقطه تحولی" در برنامه‌ هسته‌یی ایران خواند.

              به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گیدو وستروله با بیان این که توافقنامه امضا شده در ژنو میان ایران و 1+5 "نقطه تحولی" به شمار می‌رود، گفت که کشورهای غربی به هدف‌شان که "جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌یی" بوده است، "بسیار نزدیک" شده‌اند.

              بنا بر گزارش روزنامه‌ی الرای العام چاپ کویت، وی ابراز خرسندی کرد که "ما برای اولین بار در خصوص گام‌های اولیه اصلی به یک وحدت سیاسی رسیدیم" و باید از ماه‌های آینده برای "اعتمادسازی متقابل" استفاده کرد.

              وستروله ابراز امیدواری کرد که برای رسیدن به یک توافق نهایی باید به پیگیری سریع مذاکرات پرداخت.

              به گزارش ایسنا، ادعای وزیر امور خارجه آلمان مبنی بر "دستیابی غرب به هدف جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌یی" در حالی است که ایران بارها بر صلح آمیز بودن برنامه‌ی هسته‌یی‌اش تاکید کرده است.

              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

              نظر

              • hosyn
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 224

                #6397
                تقدیر و تشکر مقام معظم رهبری از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای کشور





                رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه رئیس‌جمهور درباره روند مذاکرات هسته‌ای، ضمن تقدیر و تشکر از هیأت مذاکره‌کننده کشورمان تأکید کردند: بی‌شک فضل الهی و دعا و پشتیبانی ملت ایران عامل این موفقیت بوده و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها همواره باید شاخص خط مستقیم حرکت مسئولان این بخش باشد. به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجوان ایران(ایسنا)، متن نامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به حجت‌الاسلام والسلمین حسن روحانی به این شرح است: «بسمه تعالی جناب آقای رئیس‌جمهور دستیابی به آنچه مرقوم داشته‌اید در خور تقدیر و تشکر از هیأت مذاکرات هسته‌ای و دیگر دست‌اندرکاران است و می‌تواند پایه اقدامات هوشمندانه بعدی قرار گیرد. بی‌شک فضل الهی و دعا و پشتیبانی ملت ایران عامل این موفقیت بوده و در آینده نیز خواهد بود؛ ان‌شاءالله. ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها همواره باید شاخص خطّ مستقیم حرکت مسئولان این بخش باشد، و چنین خواهد بود؛ ان‌شاءالله. سیّد علی خامنه‌ای 3/آذر/92»

                نظر

                • مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

                  #6398
                  روحانی: قدرت‌های جهان حقوق هسته‌ای ایران را به رسمیت شناخته‌اند


                  یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰



                  رییس‌جمهور در ادامه نشست خبری خود با بیان اینکه "حاصل مذاکرات این است که 1+5 یا به نوعی دیگر قدرت‌های جهان حقوق هسته‌ای ایران را به رسمیت شناخته‌اند"، گفت:‌ البته جمهوری اسلامی ایران این حق را به طور ذاتی دارد. معاهده NPT این حق را به همه کشورهای امضاکننده آن داده است.

                  به گزارش خبرنگار سیاسی ایسنا، حسن روحانی اضافه کرد: اکنون بیش از 40 کشور در دنیا مشغول غنی‌سازی هستند و آژانس هم بر همین مبنا بر کشورهایی که سوخت هسته‌ای تولید می‌کنند، نظارت می‌کند.

                  وی همچنین اظهار کرد: اذعان قدرت‌های بزرگ به این حق ایران (حقوق هسته‌ای) از دیدگاه سیاسی بسیار ارزشمند است.

                  رییس‌جمهور در ادامه، دستاورد دوم مذاکرات را «کسب حق غنی‌سازی ایران در خاک خود» دانست و افزود: هرکس هر تفسیری بخواهد می‌تواند از این حق بکند. در متن توافقنامه به صراحت آمده است که ایران غنی‌سازی خود را انجام می‌دهد.

                  روحانی اضافه کرد: من به ملت ایران اعلام می‌کنم که فعالیت غنی‌سازی ایران بصورت سابق ادامه پیدا می‌کند و نطنز، فردو، اراک، اصفهان و بندرعباس به فعالیت خود ادامه می‌دهند.


                  ادامه دارد...

                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #6399
                    عربستان و اسراییل ناراضيان توافق ژنو

                    گروه سياسي:​ شبکه تلویزیونی سی.ان.ان درتحلیلی که در پی توافق هسته ای گروه 1+5 و ایران در ژنو پخش کرد، عربستان سعودی و اسراییل را طرف های ناراضی از این توافق خواند.

                    سی.ان.ان در ابتدای گزارش خود با بیان این که ایران و گروه 1+5 سرانجام پس از یک دهه به توافقی تاریخی دست یافتند، نظر ايان لي خبرنگار این شبکه تلویزیونی در بیت المقدس را درباره دیدگاه های اسراییل جویا شد. ایان لی در این گفت و گو با اشاره به این که تنها چند ساعت از این توافق می گذرد، تصریح کرد: مقامات اسراییل آن را توافقی بد و تهدیدی برای امنیت بین الملل توصیف کرده اند. خبرنگارسی.ان.ان ازبیت المقدس افزود: تل آویو نگران است که این توافق موقت به یک توافق دایم تبدیل شود. کریم سجادپور تحلیل گر سیاسی اندیشکده کارنگی هم در گفت و گو با سی.ان.ان، عربستان سعودی را به عنوان طرف ناراضی دوم از توافق گروه 1+5 با ایران خواند و دلیل آن را درگیری ریاض با تهران در یک جنگ نیابتی درعراق، سوریه و لبنان دانست.

                    سجادپور همچنین درخصوص وضعیت روابط تهران و واشنگتن در پی توافق ژنو گفت که این مناسبات یک شبه بهبود نخواهد یافت اما دولت اوباما با آزمودن دیپلماسی، روش صحیحی را در این باره در پیش گرفته است. از سوی دیگر رضا سیاح خبرنگار سی ان ان در تهران، توافق هسته ای در ژنو را از منظر ایران به عنوان یک فرصت طلایی جهت بهبود رابطه با قدرت های غربی و خروج از انزوای سیاسی و اقتصادی عنوان کرد. سیاح افزود: درعین حال چشم انداز تبدیل شدن ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای نگرانی هایی را برانگیخته است زیرا با تغییر شرایط منطقه، منافع زیادی که اسراییل و عربستان در طی سال ها رابطه نزدیک با واشنگتن کسب کرده اند، لطمه خواهد دید.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • BETA
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 447

                      #6400

                      بدون شرح
                      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #6401
                        پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه رئیس‌جمهور در خصوص مذاکرات هسته‌ای
                        ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها شاخص حرکت مسئولان باشد/ تقدیر از تیم مذاکره‌کننده ایران
                        حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در پاسخ به نامه رئیس‌جمهور در خصوص روند مذاکرات هسته‌ای، ضمن تقدیر از هیئت مذاکره‌کننده کشورمان تأکید کردند: ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها همواره باید شاخص خطّ مستقیم حرکت مسئولان این بخش باشد
                        .


                        با سلام با عرض تبریک به مردم ایران و با عرض خسته نباشید به تیم مذاکره کننده واقعا زحمت کشیدند متن بالا رهبری پیام مهمی برای افراد تند رو دارد یعنی هیچ حرفی در مورد مذاکرات نمانده که این افراد نظر دهند و باید دهانها بسته بشود کشور احتیاج به آرامش و پیشترفت دارد با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • مسعود اب
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1502

                          #6402
                          وزرای خارجه شش کشور گروه 1+5 به همراه کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان شادمان پس از حصول توافق اولیه و تاریخی ژنو








                          بمنظور موفقیت
                          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                          نظر

                          • مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

                            #6403
                            شبکه سی ان ان لحظاتی را نشان داد که که وزیر امور خارجه کشور مان بعد از توافقات حاصله با 1+5 با جان کری دست داد و در ادامه واکنش جالب او در مقابل اشتون را مشاهده می کنید.

                            بمنظور موفقیت
                            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                            نظر

                            • کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

                              #6404
                              در اصل توسط BETA پست شده است View Post

                              بدون شرح
                              /:.Heart.://:.wubsmiley.://:.grlim:.//:.yead.:/

                              این از اون عکسهای خفن بود که میشه چند جور تفسیرش کرد! خوراک دکتر کپیه!!
                              بیا تو بغل و بیا برقصیم و ..... و اون یارو دست ظریف گرفته میگه نه! خودتو کنترل کن جواد!!
                              (الیته احتمالا در مورد فرش ایرانی زیر پاشون صحبت میکنند ) /:.happysmiley:./
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                              نظر

                              • مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

                                #6405
                                توافق بزرگ ژنو در صدمین روزدولت تدبیر وامید

                                روحانی : سازمان تحریم شکسته شد



                                تکمیلی؛ ایرنا - تهران - دکتر حسن روحانی رییس جمهوری گفت با توافق اخیر تیم مذاکره کننده هسته ای ایران با کشورهای 1+5 سازمان تحریم ها شکسته شد.

                                به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، رییس جمهوری پیش از ظهر یکشنبه در نشستی خبری که با حضور خانواده های شهدای هسته ای برگزار شد، نخستین دستاورد توافق ایران با قدرت های غربی را تجلی کرامت و بزرگی ملت ایران عنوان کرد و گفت: فعالیت های غنی سازی ایران همچون گذشته ادامه خواهد یافت.


                                ** ملت ایران نشان داد تهدید کارساز نیست

                                دکترروحانی در ابتدای این نشست خبری گفت: در این جا می خواهم گزارش کوتاهی از تلاش های پیگیر تیم دیپلماتیک و عزیزانی ارائه کنم که بار مذاکرات هسته ای را بر دوش دارند.

                                وی با بیان اینکه «قبل از هر چیز دستاورد این تلاش ها، جلوه بیشتر کرامت و بزرگی ملت ایران بود»، اظهارداشت: این ملت همواره در طول تاریخ دارای عظمت و سربلندی هایی بوده که توجه جهانیان را به خودش جلب کرده و در این مذاکرات هم دنیا به این احساس رسید که تکریم ملت ایران پاسخ مثبت خواهد داد و تهدید نمی تواند کارساز باشد.

                                روحانی ادامه داد: دولت تدبیر و امید به دنبال ایجاد فضای اعتماد بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهایی است که علاقه به ارتباط دوستانه با این ملت بزرگ دارند.

                                رییس قوه مجریه تاکید کرد: در سایه تبلیغات ناصحیح دشمن، چهره ای ترسیم شده بود که می خواست ایران هراسی را در افکار عمومی جا بیندازدولی منطق و استدلال و مذاکرات منطقی تیم دیپلماتیک ایران در کنار صدها مذاکره سیاسی دیگر، فضا یی را به وجود آورد که روند اعتمادسازی کشورهای دیگر با ایران در مسیر درست خود قرار گیرد.


                                * شعار این دولت تعامل سازنده با دنیا است

                                وی افزود: البته همانطور که بارها گفته شده اعتماد یک جاده دوطرفه است و ما هم باید نسبت به دیگران و به ویژه کشورهای غربی بتوانیم به اعتماد برسیم؛ البته برای دستیابی به اعتماد کامل راه طولانی در پیش است اما قدم های اولیه در این زمینه برداشته شده است.

                                روحانی به تعامل با جهان اشاره کرد و اظهارداشت: شعار این دولت تعامل سازنده با جهان است و این تعامل سازنده در سایه اعتماد به وجود خواهد آمد که قدم های اولیه در این راستا برداشته شده است.

                                رییس جمهوری تصریح کرد: دولت از روز اول در کنار فعالیت های اقتصادی، سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی داخلی ، فعالیت سیاست خارجی خود را نیز از اوایل مهرماه امسال در سفر مقامات سیاسی این کشور به بیشکک در شهریور و نیویورک در مهرماه و شروع مذاکرات 1+5 با ایران در سطح وزیران در قدم اول در نیویورک و در قدم های بعدی در ژنو آغاز کرد.

                                روحانی ادامه داد: حاصل این مذاکرات این است که 1+5 یا به تعبیر دیگر قدرت های جهان، حقوق هسته ای ایران را به رسمیت شناختند.

                                رییس جمهوری اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران از این حق به طور ذاتی برخوردار است، معاهده npt این حق را به همه کشورهای امضا کننده داده است و به همین دلیل هم بیش از 40 کشور امروز در دنیا مشغول غنی سازی هستند و بر همین مبنا هم آژانس بر بسیاری از کشورهایی که سوخت هسته ای را تولید می کنند، نظارت دارد.



                                ** فعالیت غنی سازی ایران به همان صورت سابق ادامه دارد

                                رییس جمهوری با بیان این که در متن توافق نامه به صراحت بر حق غنی سازی ایران تاکید شده، گفت: من به ملت ایران اعلام می کنم فعالیت غنی سازی ایران به همان صورت سابق ادامه می یابد.

                                دکتر روحانی اظهار داشت: اذعان قدرت های بزرگ به این حق مسلم ایران از دیدگاه سیاسی و برداشتن مشکلات پیش پای ملت ایران بسیار ارزشمند است.

                                وی تاکید کرد: دستاورد دوم حق غنی سازی ملت ایران در خاک ایران است؛ هر کس هر تفسیری می خواهد بکند. در متن این توافق به صراحت آمده که ایران غنی سازی خودش را انجام خواهد داد و به همین دلیل هم به ملت ایران اعلام می کنم فعالیت غنی سازی ایران به همان صورت سابق ادامه می یابد.

                                رییس جمهوری کشورمان افزود: در همین دوره شش ماهه توافق هم نطنز، فردو،اراک، اصفهان و بندر عباس به فعالیت خود ادامه می دهند.

                                روحانی خاطرنشان کرد: دستاورد سوم در این توافق این نکته است که قدرت های جهانی اعلام کرده اند با پایان یافتن مذاکرات جامع که بلافاصله از امروز به بعد آغاز خواهد شد و توافق جامع تمام تحریم ها برداشته خواهد شد.

                                وی ادامه داد: تحریم های سازمان ملل، تحریم های یک جانبه از سوی اتحادیه اروپا یا آمریکا؛ این که در این توافق اعلام شده که همه تحریم ها قدم به قدم با ادامه مذاکرات برداشته خواهد شد نکته دیگری است که در این توافق بر آن تصریح شده است.

                                رییس جمهوری کشورمان با بیان این که سازمان تحریم با اجرای این توافق شکسته خواهد شد گفت: چه دیگران از این لفظ خوششان بیاد چه بدشان آید؛ ترک ها در سازمان تحریم از دیشب آغاز شده و هرچه زمان بگذرد فاصله این ترک ها بیشتر می شود.

                                روحانی تصریح کرد: در اولین قدم ها برخی از تحریم ها با اجرای این توافق برداشته می شود؛ تحریم ها که به صورت فزاینده ادامه می یافت از امروز و از شروع این توافق متوقف خواهد شد؛ بخشی از تحریم های بانکی در اجرای این توافق شکسته خواهد شد و این شش ماه آغازی برای یک تجربه جدید برای ملت ایران است.

                                وی ادامه داد: اگر طرف های توافق ما در 1+5 به این توافق به دقت عمل کنند ایران هم به این توافق عمل خواهد کرد.



                                **نتیجه این توافق شروع مذکرات جامع است


                                رییس جمهوری کشورمان خاطر نشان کرد: نتیجه این توافق و اجرای آن شروع مذاکرات جامع نهایی است.

                                روحانی تصریح کرد: این مذاکرات و توافق مذاکرات و توافق اولیه در مسیر هسته ای بود و ما خوشحالیم که بعد از 10 سال یک توافق در این سطح هرچند اولیه و برای شش ماه بین ایران و قدرت های بزرگ حاصل شد.

                                وی اضافه کرد: بلافاصله بحث و مذاکره برای توافق جامع و همه جانبه آغاز می شود که این مذاکرات در واقع می تواند مذاکرات پایانی باشد.



                                ** ایران اراده جدی برای ادامه مذاکرات دارد


                                رییس جمهوری با بیان این که از طرف ایران اراده جدی برای شروع و ادامه مذاکرات خواهد بود، گفت: امیدواریم طرف مقابل هم همین اراده جدی و صادقانه را داشته باشد.

                                روحانی خاطر نشان کرد: دیدیم وقتی احترام متقابل باشد، منافع متقابل باشد و وقتی از موضع برابر با هم سخن می گوییم حرکت به خوبی به سمت جلو خواهد بود. امیدواریم با همین حصول بتوانیم مذاکرات بعدی را تا توافق کامل ادامه دهیم.

                                رییس جمهوری در ادامه اذعان داشت: ملت ایران دنبال سلاح هسته ای نیست، بعد از مذاکرات جامع و توافق نهایی و در یک سال دیگر کسی نیاید بگوید ما مانع شدیم که ایران به سلاح هسته ای دست یابد؛ این از آن جوک های خنده دار تاریخی است.

                                روحانی اضافه کرد: ایران هیچگاه دنبال سلاح هسته ای نبوده و این را آژانس در هر بار گفته است.

                                روحانی به مواضع آژانس اشاره کرد و گفت: آژانس هر بار گفت که فعالیت های هسته ای ایران انحرافی پیدا نکرده و این به معنای آن است که ایران هیچگاه دنبال سلاح هسته ای نبوده و نخواهد بود.

                                وی ادامه داد: اگر دنیا هدفش این است که ایران فعالیت انحرافی نداشته باشد بداند خود به خود انجام شده است؛ اما اگر کسی دنبال این است ایران را از توسعه بازدارد این کار امکان ناپذیر خواهد بود.

                                رییس جمهوری با بیان این که فناوری هسته ای برای توسعه ایران است، گفت: این فناوری بومی شده و این فناوری را جوانان و دانشمندان کشورمان با تلاش و کوششی که حداقل از سال 67 تا امروز آغاز شده ادامه داده اند و به ثمر رسانده اند که ادامه خواهند داد و ما آماده ایم در این راستا با دنیا و آژانس همکاری کنیم تا شبهات و ابهاماتی که در این زمینه آفریده شده به طور کامل مرتفع شود.


                                رئیس جمهوری گفت: لازم می دانم بگویم موفقیتی که تا امروز حاصل شده است در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری، حمایت های بی دریغ ملت بزرگ ایران و تلاش و کوشش همه کسانی که در مسیر مذاکره باری بر دوش داشتند و کمک سایر نهادهای کشور مانند مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی به دولت به دست آمده است.

                                وی ادامه داد: می خواهم یاد امام عزیز را گرامی بدارم که مردم ایران در سایه راه و خط او مسیر استقلال، ایستادگی و استقامت را یاد گرفتند و عملی کردند. از راهنمایی های مقام معظم رهبری که ارشادات ایشان برای ما راهگشا بوده تشکر می کنم و یاد شهیدان و خانواده های آنان به ویژه شهدای هسته ای که با تلاش و کوشش و حتی با نثار خون خود باعث شدند این فناوری به کمال و نهایت خود برسد گرامی می دارم.

                                دکتر روحانی گفت: امروز می توانیم بگوییم ایران یکی از کشورهایی است که دارای فناوری هسته ای و از جمله توان غنی سازی است و این فناوری بازهم در تمام زمینه های صلح آمیز و با تلاش سازمان انرژی اتمی و همه اندیشمندان و دانشمندان کشور، ادامه خواهد یافت.

                                وی خاطرنشان کرد: تفصیل این توافق را تیم مذاکره کننده ایران پس از بازگشت از ژنو مطرح خواهند کرد.

                                رئیس جمهوری سپس با تقدیر از خانواده شهدای هسته ای کشور و در آغوش گرفتن فرزندان آنها گفت: موفقیت ما در سایه تلاش همه اندیشمندان به ویژه شهدای هسته ای به دست آمده است که زندگی خود را در این راه نثار کرده اند. به این خانواده ها افتخار می کنیم که در این مسیر عزیزترین فرد خود را تقدیم کرده اند و همواره به این ایثار افتخار خواهند کرد. ما هم به صبر و ایستادگی آنها افتخار می کنیم و تلاش می کنیم که مسیر توسعه کشور را ادامه دهیم.

                                دکتر روحانی در پایان گفت: به فعالان اقتصادی می گویم که از امروز نوبت شماست. ما مسیر را هموار کردیم و از امروز باید تلاش و کوشش شما آغاز شود. به مردم هم می گویم که هرچه داریم از ایستادگی، وحدت و حمایت بی دریغ شماست. حماسه 24 خرداد را مردم عزیز آفریدند و این موفقیت یکی از ثمرات آن حماسه سیاسی است. دولت افتخار می کند که پیش از پایان دوران 100 روزه نخست کاری خود و در نود و نهمین روز کاری این موفقت را به دست آورده است. امیدوارم این راه با کمک مردم ادامه یابد.

                                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X