آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

    #6556
    سنای آمریکا از اعمال تحریم های جدید علیه ایران عقب نشینی کرد


    نیویورک، ایرنا - ساعاتی پس از حضور جان کری در کنگره و دفاع او در مقابل انتقاد برخی از نمایندگان مجلس در خصوص توافق هسته ای با تهران، سنای آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد باراک اوباما و جان کری دلایل محکمی برای توقف تحریم های جدید علیه ایران مطرح کردند.



    به گزارش ایرنا، این بیانیه که توسط سناتور دمکرات تیم جانسون رییس کمیته بانکی سنا قرائت شد، آمده است این کمیته به طور موقت موضوع تشدید تحریم های جدید علیه ایران را متوقف می کند. جان کری وزیر امور خارجه آمریکا عصر سه شنبه به وقت محلی با حضور در کنگره ی آمریکا و در پاسخ به سوالات متعدد نمایندگان مخالف و موافق توافقنامه هسته ای ژنو با صراحت اعلام کرد که ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست.


    وی اظهار داشت تهران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست، زیرا مسوولان ایرانی می دانند در آن صورت شاهد یک رقابت هسته ای درکل منطقه خواهند بود، به همین دلیل به این سمت حرکت نمی کنند. جان کری در پاسخ به سوال یکی دیگر از نمایندگان در خصوص نقش تحریم ها برای وادار کردن ایران به مذاکره اظهار داشت تحریم ها ایران را وادار به تسلیم نمی کند و ادامه این وضعیت موجب تفرقه بین آمریکا و شرکای اروپایی خواهد شد.
    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

    نظر

    • karafarin
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 187

      #6557
      نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که نشست کارشناسان ایران و گروه 1+5 با پیشرفت‌ همراه بوده و این نشست روز چهارشنبه نیز ادامه خواهد یافت.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #6558
        بیانیه مشترک ایران و آ‍ژانس: دور بعدی مذاکرات اول بهمن در تهران برگزار می شود

        به گزارش خبرنگار سیاسی، در این بیانیه مشترک آمده است: ما امروز نشست ثمربخشی داشتیم و پیشرفت اجرای 6 اقدام فهرست شده در زمینه چارچوب برای همکاری را که در تاریخ 11 نوامبر توافق شده بود، مرور کردیم.

        در این بیانیه آمده است: این مرور شامل بازدید فنی از کارخانه تولید آب سنگین اراک در 8 دسامبر بود.

        در بیانیه مشترک ایران و آ‍ژانس بین المللی انرژی اتمی تصریح شده است: همچنین در مورد اقداماتی که در گام دوم این پروسه اجرا خواهد شد، مباحث مان را آغاز کردیم. بحث های بیشتر در جلسه فنی بعدی که در اول بهمن ماه در تهران برگزار خواهد شد، صورت خواهد گرفت و می خواهیم در مورد اقدامات به توافق برسیم.

        دور جدید مذاکرات کارشناسی و فنی ایران و آژانس بین المللی انر‍ژی اتمی به ریاست «رضا نجفی» سفیر و نماینده دائم ایران در آ‍ژانس و «ترو واریورانتا» معاون امور پادمان های ‍آژانس امروز (چهارشنبه) به مدت 4 ساعت برگزار شد.

        سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره تعیین زمان بازدید بازرسان از معدن گچین بندرعباس گفت: تاریخ بازدید بازرسان را بعدا به آژانس اعلام خواهیم کرد اما دراین مذاکرات، بر روی تاریخ بازدید توافقی صورت نگرفت.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #6559
          بالای سر حکام تهران کنگره امرکیا شمشیری بران ببه نام تحریم سته که به مویی بند است....
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #6560
            واکنش سپاهیان به سخنان ظریف درباره توان نظامی آمریکا

            واکنش به سخنان اخیر وزیر خارجه درباره توان نظامی آمریکا همچنان ادامه دارد. پس از اعتراض شدید تعدادی از نمایندگان مجلس اکنون فرماندهان سپاه می‌کوشند قدرت ایران را از طریق تهدید موشکی اسرائیل به نمایش بگذارند.

            محمد جواد ظریف سه‌شنبه گذشته (۱۲ آذر ۹۲/ ۳ دسامبر) در سخنرانی خود در دانشگاه تهران گفت: «غربی‌ها از چهار تا تانک و موشک ما نمی‌ترسند. از این مردم می‌ترسند. آیا شما فکر کرده‌اید که آمریکا که با یک بمبش می‌تواند تمام سیستم‌های نظامی ما را از کار بیندازد، از سیستم نظامی ما می‌ترسد؟»

            این سخنان موجی از حمله و اعتراض به وزیر خارجه دولت یازدهم را در پی داشت که همچنان فروکش نکرده است. فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی از هر فرصتی استفاده می‌کنند تا اثبات کنند آمریکا نباید توان رزمی ایران را دست‌کم بگیرد.

            محمدرضا نقدی، فرمانده نیروهای بسیج صبح پنج‌شنبه (۲۱ آذر/ ۱۲ دسامبر) اظهارات ظریف درباره توان نظامی ایران و آمریکا را "ناشی‌گری سیاسی" خواند و گفت: «بعضی از دوستان برآورد نادرستی از قدرت تسلیحاتی ما ارائه دادند که کار درستی نبود.»

            «باید خود را مقتدر نشان بدهیم»

            به گزارش خبرگزاری ایسنا، نقدی تاکید کرد که ما باید در مذاکرات خود را مقتدر نشان دهیم و افزود "این گونه هم هست و ما مقتدر هستیم." او می‌گوید: «آمریکا باید اطلاعات صحیح نظامی را از افرادی همچون من بگیرد تا از مسئولان سیاسی.»

            فرمانده بسیج ادعا می‌کند "نیروهای مسلح ما سلاح‌هایی آماده کردند که آمریکا با آن سلاح‌ها تسلیم خواهد شد." او درباره نوع سلاح‌هایی که آمریکا را "تسلیم" می‌کند توضیح بیشتری نداد اما تاکید کرد: «اکنون به این توانمندی علمی رسیده‌ایم که هر نقطه‌ای را به وسیله سلاح‌های خود مورد هدف قرار دهیم.»

            محمدرضا نقدی به موازات اشاره به توان ایران برای هدف قرار دادن هر نقطه‌، در بخش دیگری از سخنانش از توان جمهوری اسلامی برای ساخت سلاح‌هایی یاد کرده که به گفته‌ی او صدور اجازه ساخت آنها "یک مسئله دیگر است."

            خامنه‌ای، تعین‌کننده برد موشک‌ها

            ظاهرا منظور نقدی صدور اجازه از سوی رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای است که فرماندهی کل نیروهای مسلح را بر عهده دارد. این نکته را فرمانده سپاه پاسداران، محمد علی جعفری با صراحت بیشتری بیان کرده است.
            [فرمانده سپاه: برد موشک‌های ایران را رهبر تعیین می‌کند.]

            فرمانده سپاه: برد موشک‌های ایران را رهبر تعیین می‌کند.

            جعفری پنج‌شنبه، ۲۱ آذر در جلسه‌ای با فرماندهان سپاه استان البرز با اشاره به این که "موشک‌های موجود دو هزار کیلومتری" ایران به اسرائیل هم می‌رسد خاطر نشان کرد: «برد موشک‌های ما را فقط رهبر معظم انقلاب تعیین می‌کند.»

            محمدرضا نقدی بدون اشاره‌ مستقیم به وزیر خارجه "القای خودباختگی و ناامیدی" را از "اقدامات دشمنان در جنگ علمی علیه کشورمان" می‌خواند و می‌گوید هدف از این اقدام‌ها مقابله با پیشرفت‌های علمی ایران است.

            روز یک‌شنبه، ۱۷ آذر ۵۰ نماینده مجلس در یک تذکر کتبی از "وادادگی" وزیر خارجه انتقاد کردند و نوشتند: «آقای ظریف که در سابقه زندگی خود حتی یک ساعت حضور در دفاع مقدس ندارد، نه شهیدی در کنار خود دیده، نه خون نه مجروحی نه تیر و نه ترکش دیده باید از این تجهیزات نظامی دشمن بترسد و آن را بزرگ پندارد.»

            ادامه حمله به "فرزندان انقلاب"

            محمد جواد ظریف یک روز پیشتر در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) ضمن دفاع از سخنرانی خود در دانشگاه تهران منتقدان را به در نظر گرفتن متن کامل اظهاراتش دعوت کرد و گفت: «آن‌چه آمریکا از آن می‌هراسد، مقاومت مردم ایران است.»

            به رغم این، ۲۰ نماینده مجلس در تذکر دیگری خطاب به رئیس جمهور ظریف را به نادیده گرفتن "عزت و اقتدار ایران" متهم کردند و از روحانی خواستند در ادامه کار او به عنوان وزیر خارجه تجدید نظر کند.

            از زمان آغاز مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای ۱+۵ که به امضای موافقت‌نامه ژنو منجر شد، شماری از اصولگرایان تندرو و فرماندهان نظامی به اشکال مختلف نسبت به آن واکنش نشان دادند و ناخشنودی خود را از روند حل مناقشه‌ی هسته‌ای ابراز کردند.

            انتقاد به سرپرست مذاکره‌کنندگان هسته‌ای در حالی اوج می‌گیرد که خامنه‌ای پس از امضای توافق‌نامه ژنو در نامه‌ای به حسن روحانی از تلاش‌های آنها تقدیر کرده است. او ۱۲ آبان نیز تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای را "فرزندان انقلاب و مأموران جمهوری اسلامی" خوانده بود.

            واکنش جعفری و لاریجانی به سخنان ظریف

            محمد علی جعفری، ۲۱ آذر در حاشیه "گنگره شهدای جهاد علمی" نیز در جمع خبرنگاران حاضر شد تا درباره آنچه توان موشکی ایران خوانده با آنها گفتگو کند.

            به گزارش ایسنا فرمانده سپاه گفت: «اطلاعاتی که دشمن درباره مکان‌های نگهداری این موشک‌ها در اختیار دارد دقیق نیست؛ زیرا محل نگهداری آنها مخفی است.» او در تقابل با سخنان ظریف تصریح کرد "امروز دشمن قادر نیست حتی با هزاران بمب توان موشکی ما را تضعیف کند."

            جعفری با طرح این ادعا که غرب به خاطر "توان دفاعی و موشکی ایران" حاضر به نشستن بر سر میز مذاکره شده افزود: «البته عده‌ای در داخل به دلیل آشنا نبودن با توان دفاعی ما ممکن است تصور دیگری داشته باشند.»

            علی لاریجانی، رئیس مجلس و جانشین پیشین رئیس ستاد کل سپاه پاسداران نیز روز پنج‌شنبه، ۲۱ آذر بدون اشاره مستقیم به محمد جواد ظریف، نسبت به سخنان او در دانشگاه تهران واکنش نشان داد و گفت: «لزومی ندارد که پیشرفت‌های نظامی ما به خاطر نگرانی دیگران پوشیده شود و ما برای رفع نگرانی دیگران آورده‌های خود را کم ببینیم.»

            به گزارش خبرگزاری ایلنا لاریجانی که در اجلاس دبیران حزب موتلفه سخن می‌گفت تاکید کرد: «قطعا امروز ما از قدرت‌های موشکی منطقه هستیم. و دلیلی ندارد که این را پنهان کنیم. آن‌ها که باید این مسئله را می‌دانند.»
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #6561
              ظریف رسما اعتراف کرده قدرت نظامی یاران پوشالی است و با یک بمب کلش از کار یم افتد.....این امر برای ایرانیها که توهم ابر قدرتی دشاتند گران امده است
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #6562
                خزانه‌داری آمریکا؛ مصمم در ادامه تحریم‌ها علیه ایران

                معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده تعدادی شرکت و موسسه، قوانین بین‌المللی تحریم علیه ایران را نقض کرده‌اند.وی تاکید کرده که تا زمان رسیدن به یک راه‌حل جامع درباره برنامه اتمی ایران، تحریم‌هاهمچنان ادامه خواهند داشت.

                ایالات متحده آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد که تعدادی شرکت و موسسه از قوانین بین‌المللی تحریم علیه ایران سرپیچی کرده‌اند.

                به گزارش خبرگزاری فرانسه، دیوید کوهن معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور ضد تروریسم در این باره گفته است: «اقدام امروز ما باید یک یادآوری محکم به تجار و بازرگانان، بانک‌ها و شرکت‌های واسطه در همه‌جا باشد که ما به طور خستگی‌ناپذیر به اجرای تحریم‌هایمان ادامه می‌دهیم تا زمانی که به یک راه‌حل درازمدت و جامع درباره نگرانی‌هایمان از برنامه اتمی ایران برسیم.»

                همچنین رویترز از قول مقامات رسمی دولت آمریکا نوشت: «این اقدام ما نشان می‌دهد که توافق صورت‌گرفته با ایران در ژنو تاثیری بر ادامه تلاش‌های ما برای افشا کردن و متوقف کردن کسانی که از برنامه اتمی ایران حمایت می‌کنند یا تحریم‌های ما را دور می‌زنند، نداشته و نخواهد داشت.»

                ساعاتی پیش از انتشار این خبر، وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۹ فرد و شرکت در اروپا و آسیا را به نقض تحریم‌های ایران از طریق میانجی‌گری برای ارائه تجهیزات مورد نیاز شرکت هواپیمایی ماهان متهم کرده بود.

                شرکت هواپیمایی ماهان از سوی ایالات متحده به خدمات‌رسانی در زمینه‌های مالی و حمل و نقل به سپاه پاسداران ایران و همچنین انتقال اسلحه به سوریه متهم می‌شود.
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #6563
                  حرف و حدیث‌های دو سفر نلسون ماندلا به ایران

                  نلسون ماندلا یک بار در دوره ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی و بار دیگر در دوره محمد خاتمی به ایران سفر کرد. در مورد این دو سفر حرف و حدیث‌های فراوانی وجود دارد که درستی و نادرستی بخشی از آنها ناروشن است.
                  نلسون ماندلا همواره با رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب ایران محمد خاتمی همدلی داشت

                  نلسون ماندلا همواره با رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب ایران محمد خاتمی همدلی داشت

                  نلسون ماندلا که ۱۴ آذر ۹۲ (۵ دسامبر ۲۰۱۳) درگذشت، نخستین رئیس جمهور آفریقا پس از برچیده شدن بساط آپارتاید در این کشور بود. او مشهورترین و محبوب‌ترین شخصیت مبارزه ضد نژادپرستی در جهان به شمار می‌رود.

                  نخستین سفر ماندلا به ایران حدود یک سال و نیم پس از آزادی او از زندان، تابستان ۱۳۷۱ انجام شد. رهبر "کنگره ملی آفریقا" در آن زمان برای قدردانی از حمایت‌های بین‌المللی از مبارزه ضد‌نژادپرستی و جلب حمایت بیشتر به بسیاری از کشورهای جهان سفر کرده بود. سفر به ایران نیز ظاهرا به همین منظور انجام شده است.

                  «استمداد برای نیازهای مالی»

                  ماندلا پس از آزادی ابتدا از زامبیا و دیگر کشورهای جنوب آفریقا دیدن کرد و سپس سفرهای زیادی به دیگر کشورهای جهان، به ویژه کشورهایی داشت که از مبارزه ضد نژادپرستی در کشورش حمایت می‌کردند.

                  ایران در دوران حکومت محمدرضا پهلوی روابط نزدیکی با آفریقای جنوبی داشت. با سرنگونی حکومت شاه، جمهوری اسلامی رابطه سیاسی خود با آفریقای جنوبی را قطع کرد، همکاری‌های اقتصادی را به حداقل کاهش داد و در شمار حمایت‌کنندگان از کنگره ملی قرار گرفت.

                  به گزارش پایگاه اصلاع‌رسانی اکبر هاشمی رفسنجانی، او در خاطرات خود از روز ۱۲ فروردین ۱۳۶۹ نوشت: «آقای آلفرد اِنزو، دبیرکل كنگره ملى آفریقاى جنوبى آمد. اوضاع آفریقاى جنوبى و برنامه مبارزات و اهداف و شرایط را گفت و براى نیازهاى مالى استمداد كرد. توضیحاتى خواستم كه جواب داد. آقای نلسون ماندلا را دعوت كردم.»

                  رفسنجانی اندکی بعد از آزادی ماندلا در بهمن ۶۸ در خاطرات خود نوشت که علی اکبر ولایتی، وزیر وقت خارجه از او خواسته "رهبر سیاهان آفریقای جنوبی" را به ایران دعوت کند.

                  یک دیدار و چند روایت

                  ماندلا در هر دو سفر خود به ایران با رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای نیز دیدار کرد. نزدیکان خامنه‌ای از دیدار اول روایت‌هایی نقل کرده‌اند که باورنکردنی به نظر می‌رسند و رئیس دفتر ماندلا اخیرا آنها را "مضحک" خوانده است.

                  رئیس دفتر خامنه‌ای، محمد محمدی گلپایگانی دست‌کم دوبار (بهمن ۹۰ و خرداد ۹۱) ادعا کرده که ماندلا در دیدار با حامنه‌ای او را "رهبر من" خوانده است.

                  محمدی گلپایگانی تابستان سال گذشته همچنین مدعی شد که نلسون ماندلا در دیدار نخست خود با خامنه‌ای "دو زانو و با ادب روی زمین نشست".
                  دیدار نلسون ماندلا با علی خامنه‌ای در دومین سفر خود به تهران

                  دیدار نلسون ماندلا با علی خامنه‌ای در دومین سفر خود به تهران


                  در پی انتشار این سخنان نشریه "صبح‌امروز" تلاش کرد در گفتگو با ماندلا نظر او در مورد سفرش به ایران و چنین اظهاراتی را جویا شود که به علت بیماری او ممکن نشد.

                  مطابق گزارشی که ۱۳ خرداد ۹۱ در سایت خبری جرس منتشر شد، سرانجام خانم "بریدگت ماسانجو" مسئول دفتر ماندلا در ژوهانسبورگ پذیرفت این سوال را با او درمیان بگذارد و پاسخش را به اطلاع "صبح‌امروز" برساند.

                  توهم الگوپذیری ماندلا از خامنه‌ای

                  ماسانجو در مورد "رهبر من" خطاب کردن خامنه‌ای به صبح امروز گفت: «بیان این مسئله حاکی از عدم شناخت فرهنگ آفریقایی و اخلاق و گفتار آقای ماندلا می‌باشد؛ چرا که خطاب "رهبر من" بیشتر یک تعارف و احترام است تا تبعیت سیاسی و الگو‌پذیری. به عنوان مثال من الآن برای احترام به شما می‌گویم از این مصاحبه متشکرم خبرنگار من.»

                  ظاهرا تحت تاثیر قرار گرفتن و الگوپذیری ماندلا از رهبر جمهوری اسلامی افسانه و توهمی است که..... در رواجش می‌کوشد.

                  خامنه‌ای اردیبهشت ۱۳۸۰ در دیدار با جوانان و فرهنگیان رشت ادعا می‌کند در سال ۷۱ در مورد نحوه مبارزه نکاتی را به ماندلا توصیه کرده که در پیروزی او در آفریقای جنوبی موثر بوده است.

                  علی خامنه‌ای با اشاره به سفر تیرماه ۷۱ ماندلا به تهران گفت: «بعد از رفتن او، یکى دو ماه طول نکشید که خبرهاى تظاهرات عظیم مردمى در آفریقاى جنوبى را در روزنامه‏‌ها خواندیم، من فهمیدم که این بذر، سبز شد.»

                  بی‌اعتنایی به "ولی امر مسلمین جهان"

                  نوشته‌ای از جاوید قربان‌اوغلی، مدیرکل پیشین آفریقای وزارت خارجه و سفیر پیشین ایران در آفریقای جنوبی که ۱۶ آذر ۹۲ زیر عنوان "خاتمی و ماندلا" منتشر شد نشان می‌دهد که رهبر فقید آفریقای جنوبی نه به نفوذ کلام خامنه‌ای باور داشته و نه برای جایگاه مورد ادعای او به عنوان "ولی امر مسلمین جهان" ارزشی قائل بوده است.

                  جاوید قربان‌اوغلی روایت می‌کند که خرداد ۱۳۷۸، در نخستین هفته‌های حضورش به عنوان سفیر در پرتوریا، نلسون ماندلا که دوران ریاست جمهوریش رو به پایان بود از او خواسته زمینه‌ی یک گفتگوی تلفنی با محمد خاتمی را فراهم کند.

                  به نوشته‌ی قربان‌اوغلی، در این گفتگوی تلفنی "ماندلا از خاتمی درخواست کرده بود تا با ارسال پیامی به مسلمانان آفریقای جنوبی آنان را ‏به مشارکت فعال در انتخاباتی که قرار بود در روزهای پایانی ماه ژوئن برگزار شود، دعوت و ترغیب ‏نماید".

                  در این انتخابات حزب کنگره ملی به پیروزی رسید و چنانکه سفیر وقت ایران در پرتوریا می‌نویسد ماندلا هشتم شهریور بار دیگر به خاتمی تلفن می‌کند و به خاطر "تاثیر بسزای" پیامش بر جامعه مسلمانان آفریقا و شرکتشان در انتخابات از او تشکر می‌کند.

                  سفیر پیشین ایران می‌نویسد که ماندلا در مناسبت‌های مختلف "به تمجید از سیاست‌های اصلاح‌طلبانه خاتمی" پرداخته است.

                  بعید به نظر می‌رسد که ماندلا خامنه‌ای را "رهبر خود" به معنای مورد نظر گلپایگانی، خوانده باشد اما پیام به مسلمانان را از خاتمی درخواست کند.

                  پرواز دردسرساز تهران – تل‌آویو

                  محمد خاتمی در مصاحبه‌ای گفته که ماندلا او را "رئیس جمهور من" خطاب می‌کرده است. منتها او برخلاف خامنه‌ای و نزدیکانش این خطاب را در کاربرد مرسوم آن می‌بیند و اضافه می‌کند که ماندلا این تعبیر را برای رؤسای جمهور دیگر کشورهای جهان هم به کار می‌برد.

                  دومین سفر ماندلا به تهران نیز با حاشیه‌های زیادی همراه بود. او که دعوت خاتمی برای سفر به ایران را پذیرفته بود در گفتگوی تلفنی هشتم شهریور ۷۸ به رئیس جمهور وقت گفت: «بنیادی را برای توسعه صلح و ‏عدالت در جهان تاسیس کرده‌ام و مایلم کمک ایران به این بنیاد را در جریان سفر به تهران با شما در میان ‏بگذارم.»

                  ماندلا قصد داشت در این سفر، در کنار جلب حمایت از بنیاد مورد نظرش، درباره پیشنهاد صلحی که برای خاورمیانه ارائه کرده بود از چند کشور دیگر منطقه از جمله اسرائیل نیز دیدن کند.

                  برنامه سفر ماندلا از تهران به تل‌آویو، مخالفان خاتمی در داخل کشور را بسیج کرد تا در آخرین لحظه مانع این سفر شوند. جاوید قربان‌اوغلی در خاطرات خود می‌نویسد که با تلاش فراوان به دیدار ماندلا رفته و با تشریح مشکلاتی که سفر مستقیم‌اش به تل‌آویو برای اصلاح‌طلبان به وجود می‌آورد او را قانع کرده ابتدا به دمشق برود.
                  حضور جوانان ایرانی در برابر سفارت جمهوری آفریقای جنوبی در تهران برای ابراز همدردی با مردم این کشور

                  حضور جوانان ایرانی در برابر سفارت جمهوری آفریقای جنوبی در تهران برای ابراز همدردی با مردم این کشور


                  عکس ندا آقاسلطان در دفتر ماندلا

                  بر اساس این روایت نلسون ماندلا به سفیر وقت ایران گفت: «آقای سفیر من به خاطر احترامی که به پرزیدنت خاتمی و سیاست‌های ‏اصلاح‌طلبانه او قائل هستم با پیشنهاد شما موافقت کرده و از تهران به دمشق خواهم رفت.»‏

                  به گزارش "صبح‌امروز" بریدگت ماسانجو خرداد ۹۱ از قول ماندلا نقل می‌کند که او در سفر دوم خود به تهران از خامنه‌ای خواسته "به رای مردم احترام بگذارد" و میدان را برای فعالیت افرادی که خواهان اصلاحات هستند باز بگذارد.

                  بنابر این گزارش، نلسون ماندلا افزود: «اما متأسفانه چنین نشد و همین بیهوده ماندن صحبت‌های من در آن دو سفر بود که باعث شد در سال ۲۰۰۴ دعوت دولت ایران را برای سفر به آن کشور نپذیرم و نروم.»

                  برخی از ناظران علت لغو سفر ماندلا که خبر آن در ایران منتشر شده بود را حذف گسترده‌ی کاندیداهای جناح اصلاح‌طلب در انتخابات هفتمین دوره مجلس و زمینه‌سازی برای یکدست کردن حکومت ارزیابی می‌کنند.

                  به گفته‌ی ماسانجو، رهبر فقید جنبش آزادی‌خواهی در آفریقای جنوبی در سال ۱۳۸۸ اخبار ایران و جنبش اعتراضی به نتایج اعلام شده انتخابات را به دقت دنبال می‌کرده و تا مدت‌ها عکس ندا آقاسلطان، از قربانیان سرکوب حشونت‌آمیز معترضان را در اتاق کار خود داشته و از حوادث ایران متاثر بوده است.

                  تعلل در تعیین ترکیب هیئت ایرانی

                  به نظر می‌رسد که چنین موضع‌گیری‌هایی که با دیگر فعالیت‌های نلسون ماندلا نیز کاملا همخوانی دارد به مذاق برخی از سران جمهوری اسلامی خوش نیامده و از علت‌های تعلل در تصمیم‌گیری در مورد ترکیب هیئت ایرانی حاضر در مراسم بزرگداشت او باشد.

                  در این مراسم که ۱۹ آذر/ ۱۰ دسامبر برگزار شد بیش از ۹۰ نفر از رهبران جهان شرکت کرده‌اند اما مقام‌های جمهوری اسلامی تا آخرین دقایق مشغول تایید و تکذیب حضور وزیر خارجه، محمد جواد ظریف در شهر سووتو در ژوهانسبورگ بودند.

                  محمد خاتمی ابراز تمایل کرده بود در مراسم بزرگداشت ماندلا شرکت کند اما خبری از عملی شدن این تصمیم منتشر نشده است.

                  یکی دیگر از حکایت‌های نخستین دیدار ماندلا از ایران، به ملاقات او با رفسنجانی مربوط می‌شود. روایت می‌کنند رهبر کنگره ملی آفریقا که تازه دوران ۲۷ ساله زندان خود را پشت سر گذاشته بود به رفسنجانی گفته یکی در زندان‌های شما هست که بیش از او در زندان بوده است.

                  اشاره ماندلا ظاهرا به محمد علی عمویی، از رهبران حزب توده بود که آن زمان در زندان به سر می‌برد. عمویی ۲۵ سال از عمرش را در زندان‌های حکومت پهلوی گذراند و در زمان ورود ماندلا به ایران نیز ۸ سال از زندانی بودنش در جمهوری اسلامی می‌گذشت.

                  در مورد وقایع دو سفر ماندلا به تهران افراد مختلفی، از جمله رفسنجانی، خاتمی، ولایتی، خرازی و سفیران وقت ایران در آفریقای جنوبی حکایت‌های مختلفی روایت کرده‌اند که به علت کمبود منابع مستقل هنوز سنجش عیار درستی آنها در همه موارد ساده نیست. شاید روزی دفتر ماندلا ناگفته‌هایی از این دو سفر را فاش کند.
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

                    #6564
                    کد خبر: ۱۷۲۱۹۸
                    ۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸

                    هیئت ایرانی شرکت کننده در وین، با قطع مذاکرات برای مشورت به تهران بازگشت.


                    به گزارش فارس، نشست کارشناسی ایران و 1+5 از روز دوشنبه با حضور ناظران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی 4 روز در شهر وین برگزار شد.


                    هیئت مذاکره کننده ایرانی به سرپرستی حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه در این نشست حضور داشت.


                    هیئت ایرانی شرکت کننده مذاکرات را قطع کرد و برای مشورت به تهران بازگشت. هنوز هیچ مقام رسمی از جزئیات مذاکرات و دلایل ادامه نیافتن مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 توضیحی نداده است.


                    این در حالی است که برخی از خبرگزاری‌های خارجی از ادامه مذاکرات در روز جمعه خبر داده بودند.
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #6565
                      کری: انتظار داریم مذاکرات با ایران به زودی ادامه پیدا کند


                      به گزارش خبرگزاری فارس، وزیر امور خارجه آمریکا گفت انتظار دارد مذاکرات هسته‌ای با ایران به زودی ادامه پیدا کند.

                      کری پس از آن صحبت می‌کرد که ایران شب گذشته مذاکرات کارشناسی با کشورهای ۱+۵ در وین را به قصد مشورت با پایتخت ترک کرد. برخی منابع گفته‌اند ایران به دلیل وضع تحریم‌های جدید علیه ۱۹ شرکت و فرد ایرانی محل مذاکرات را ترک کرده است.

                      جان کری در خلال بازدید از سرزمین‌های اشغالی گفت: «ما در وین راه دشواری داشته‌ایم... داریم پیشرفت می‌کنیم، اما فکر می‌کنم آنها در این گفت‌وگوها در نقطه‌ای هستند که احساس می‌کنند نیاز دارند مشورت کنند. انتظار این است که این گفت‌وگوها ظرف چند روز آینده ادامه پیدا کنند و ما به سمت اجرای کامل طرح (اقدام مشترک) گام برمی‌داریم.»

                      کارشناسان ایران و کشورهای ۱+۵ به مدت ۴ روز درباره نحوه اجرای طرح ژنو که در ماه گذشته بر سر آن توافق کرده بودند گفت‌وگو کردند.

                      در همین حال، وزارت خزانه داری آمریکا 19 فرد و شرکت در اروپا و آسیا را به میانجی‌گری برای دور زدن تحریم‌های آمریکایی وضع شده علیه شرکت هواپیمایی ماهان‌ایر متهم و آنها را در فهرست سیاه خود قرار داد.

                      به دنبال انتشار گزارش‌هایی در این ارتباط، تیم ایران وین را به مقصد تهران ترک کرد.

                      کشورهای غربی به رهبری آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را به پیگیری اهداف نظامی متهم می‌کنند، اما جمهوری اسلامی ایران همواره این ادعاها را رد کرده است. ایران از جمله امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) است که به این کشور استفاده از انرژی هسته‌ای برای مصارف صلح‌آمیز را می‌دهد.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #6566
                        هشدار شمخانی به کشورهای عربی خلیج فارس
                        اگر آمریکا به ایران حمله کند ما شما را می‌زنیم

                        علی شمخانی٬ دبیر شورای عالی امنیتی ملی کشور‌های منطقه را تهدید کرده چنانچه آمریکا به ایران حمله کند٬ جمهوری اسلامی به این کشور‌ها حمله نظامی خواهد کرد.

                        رضا اکرمی٬ رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری این مطلب را طی سخنانی در شهر گرگان بیان کرده است.

                        اکرمی گفته شمخانی در سفری که چندی پیش به کشور‌های منطقه داشته «به آنان هشدار داده بود، اگر آمریکا علیه ایران غلطی کند، ما شما را می‌زنیم، زیرا دیگر ما امروز ابزار، اراده و آمادگی کامل داریم.»

                        وی همچنین هشدار داده است: «اگر خدائی نکرده آمریکا در منطقه ماجراجویی کند و یا دیگران به نمایندگی از او دست به چنین اقداماتی بزنند، ملت ایران، بیشتر از دوران جنگ تحمیلی خود را نشان می‌دهند.»

                        رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری همچنین از مواضع آمریکا٬ غرب و برخی گروه‌های داخلی پس از امضای تفاهم‌نامه زنو انتقاد کرده و گفته آن‌ها «الکی شلوغ» می‌کنند.

                        وی گفته مردم ایران با وجود «بیکاری، گرانی، تورم، افزایش آمار طلاق و افزایش سن ازدواج» آماده‌اند در صورتی که غرب بخواهد به ارکان جمهوری اسلامی خدشه‌ای وارد کند٬ مقابل آن‌ها بایستند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #6567
                          انتقاد شدید فریدون عباسی از سیاست هسته ای دولت روحانی
                          جلیلی یک دهم امتیازهای ژنو را می داد رئیس جمهور می شد

                          رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه غربی‌ها می‌خواهند نوع چرخش سانتریفیوژهای ما را مشخص کنند، گفت: دشمن از ۵ سال گذشته خرابکاری در صنعت هسته‌ای ما را شروع کرده است، نبوغ دانشمندان هسته‌ای باعث عدم موفقیت آنان می‌شد.

                          به گزارش خبرگزاری فارس، فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با حضور در دانشگاه امام صادق(ع)پیرامون فعالیت‌های هسته‌ای کشور به سخنرانی پرداخت.

                          وی در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: از سال ۷۴ به بنده خبر دادند که امکان ترور شدن بنده وجود دارد. به همین خاطر منزلمان را عوض کردیم. دوباره در سال ۷۸ نیز به خاطر مسائل امنیتی مجبور به تغییر منزل شدیم و در سال ۸۸ مشاهده کردیم که دشمن به خاطر شرایط انتخابات سراغ شهید علی‌محمدی رفت و ایشان را ترور کرد و بعد نیز در سال ۸۹ به سراغ بنده آمدند.

                          رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در ادامه سخنان خود با انتقاد از رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: از اینکه رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی دوباره تاکید کردند که علاوه بر چرخش سانتریفیوژها باید زندگی مردم نیز بچرخد نقد داریم. ما هم معتقدیم باید زندگی مردم بچرخد و همچنین چرخه سانتریفیوژها نیز به فعالیت خود ادامه دهد اما باید بداند که غربی‌ها می‌خواهند نوع چرخش سانتریفیوژهای ما را مشخص کنند و این موضوع را سعید جلیلی می‌دانست.

                          وی افزود: رئیس‌جمهور مطرح نکردند که سانتریفیوژهای هسته‌ای ما باید خالی بچرخد یا پر؟

                          عباسی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: آیا تحریم‌ها به خاطر سانتریفیوژها است و یا به انکار هولوکاست بستگی دارد و یا دشمنی‌های آمریکا با ما علت‌های دیگری دارد.

                          رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه جریانی در داخل ساخت ماشین‌های سانتریفیوژ را تعطیل کردند، گفت: بهانه این افراد این بود که نسل جدید ماشین‌آلات در راه است. این اتفاقات در سال‌های ۸۸ و ۸۹ اتفاق افتاد و افرادی مانند شهید احمدی روشن‌ها از کار برکنار شدند و به جای آنان افرادی سر کار آمدند که ویزای آمریکا داشتند.

                          فریدون عباسی با تاکید بر اینکه همه تحریم‌ها به مسئله هسته‌ای بستگی ندارد، گفت: جریانی در داخل کشور وجود دارد که نمی‌خواهد صنعت هسته‌ای ما پیشرفت کند و همچنین غربی‌ها نیز متوجه بومی شدن تکنولوژی هسته‌ای ما شده‌اند و می‌خواهند از طرق دیگر مانع پیشرفت ما شوند.

                          رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با انتقاد از نحوه برخورد دولت کنونی با وی گفت: مسئولان جدید کاری با بنده ندارند و تحریم و ترور بنده را فراموش کرده‌اند و راحت افراد را حذف می‌کنند. آنچه که باعث تاسف است این است که این افراد ارزشی برای امثال بنده در موضوعات هسته‌ای و مذاکرات نمی‌گذارند.

                          فریدون عباسی در ادامه اظهار داشت: آژانس کمتر از ۱۰ سال شفافیت فعالیت هسته‌ای ما را اعلام نخواهد کرد مگر ما در مذاکرات با گروه ۵+۱ دست برتری داشته باشیم تا این گروه به آژانس بگوید مسئله هسته‌ای ایران را نادیده بگیرد.

                          عباسی با تاکید بر اینکه غرب ماده و صنعت هسته‌ای ما را هدف قرار داده است، گفت: عده‌ای در داخل نیز اجازه تولید سوخت هسته‌ای را نمی‌دادند. آدم‌هایی را بر سر کار آورده بودند که جلوی تولید سوخت هسته‌ای را بگیرند. بنده معتقدم اگر یک فرد غلط در سازمان انرژی اتمی حضور داشته باشد کل مسیر منحرف خواهد شد.

                          وی در ادامه تاکید کرد: همچنین جریانی در داخل وجود داشت که نمی‌گذاشت مسئله هسته‌ای در دولت گذشته حل شود و البته غرب نیز منتظر انتخابات ایران بود به همین خاطر به دنبال حل مسئله‌ هسته‌ای نبود.

                          رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: به خاطر بحران اقتصادی احتمال انشعاب اروپا از آمریکا وجود داشت اما با این توافق ما آن دو را به هم پیوند دادیم و شاید کمی عجله کردیم.

                          عباسی با تاکید بر اینکه ما باید راه جایگزینی برای رفع تحریم‌ها داشته باشیم، گفت: مردم نباید فکر کنند تنها راه رفع تحریم‌ها مذاکره است البته دانشجویان و نخبگان ما باید راه جایگزین را بیان کنند.

                          فریدون عباسی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: چرا مسئولان فعلی می‌خواهند قهرمان‌پروری کنند؟ اگر سعید جلیلی در مذاکرات آلماتی ۲ تنها یک دهم از امتیازات ژنو را به آنان می‌داد الان رئیس‌جمهو بود.

                          خاطرنشان می شود سخنان عباسی در حالی بیان می شوند که تحریم های سنگین ایراان معیشت مردم را با تنگناهای جدی مواجه کرده است. این تحریم ها باعث خوشحالی دولت تندروی اسرائیل شده بود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • madio
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 390

                            #6568
                            این قطع مذاکرات و بحث تحریم چند شرکت اصلا موضوع مهمی نیست و صرفا یه مانوره بیشتر از طرف ایران
                            برای قاطع نمائی در داخل و فشار به امریکا
                            و بنظرم حرکت هوشمندانه ای هست
                            مخصوصا برا داخل
                            چون یه عده رو که داشتن دور می گرفتن رو ساکت میکنه

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #6569
                              افزایش کم‌سابقه قیمت دلار در افغانستان
                              به روز شده: 13:08 گرينويچ - جمعه 13 دسامبر 2013 - 22 آذر 1392

                              فیسبوک
                              تویتر
                              Google+
                              به اشتراک بگذارید
                              ارسال صفحه
                              چاپ مطلب

                              رئیس بانک مرکزی افغانستان می‌گوید امیدوار است با امضای موافقتنامه امنیتی قیمت دلار کاهش یابد

                              نورالله دلاوری رئیس بانک مرکزی افغانستان می‌گوید نگرانی مردم نسبت به آینده سبب افزایش قمیت دلار در این کشور شده است.

                              در حال حاضر یک دلا آمریکایی در بازارهای کابل و ولایت های افغانستان بین ۵۸.۳۰ تا ۵۸.۵۰ افغانی مبادله می شود در حالی که نرخ هر دلار آمریکایی در این کشور تا یک ماه قبل ۵۶ افغانی بود.
                              مطالب مرتبط

                              اقتصاد مصنوعی و کسر شدید توازن تجارت خارجی افغانستان
                              وزارت تجارت افغانستان: صادرات قالی۸۰ درصد کاهش یافته است
                              بازار یابی برای محصولات کشاورزی افغانستان

                              موضوعات مرتبط

                              اقتصاد افغانستان

                              در سالهای گذشته نیز قیمت بازارهای افغانستان شاهد مبادله یک دلار معادل ۶۰ افغانی بود اما این وضعیت بیش از چند روز ادامه نیافت.

                              مقام های افغان انتظار دارند که اگر افغانستان با آمریکا موافقتنامه امنیتی امضا کند بخشی از نگرانی های مردم نسبت به آینده از نقطه نظر امینتی رفع خواهد شد و انتظار می رود نرخ دلار در بازار ارز افغانستان به ۵۱ افانی کاهش پیدا کند.

                              نرخ دلار به افغانی در یک دهه گذشته تا حد زیادی ثابت بوده و در اکثر این سالها یک دلار آمریکایی بین ۴۸ تا ۵۰ افغانی مبادله شده است.

                              نورالله دلاوری رئیس بانک مرکزی افغانستان در گفت‌وگویی با بی‌بی‌سی فارسی گفته که اگر خبرهای خوشی در مورد آینده امنیتی افغانستان برسد و خاطر مردم را نسبت به آینده آرام کند، ارزش دلار دوباره کاهش خواهد یافت.

                              آقای دلاوری گفت قیمت شدن دلار آمریکایی در بازارهای جهانی، نگرانی مردم نسبت به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، خروج نیروهای بین‌المللی در سال آینده از افغانستان و همچنین بحث امضای موافقتنامه امنیتی با آمریکا از دلایل بالا رفتن قیمت دلار در برابر افغانی است.

                              او در پاسخ به این سوال که آیا تاخیر افغانستان در امضای موافقتنامه امنیتی با آمریکا تاثیری بر افزایش نرخ دلار داشته است یا خیر؟ گفت: "بله، طبعا، تاثیر مستقیم داشته است چون موضوع امنیتی است، مردم نگران هستند که چه اتفاق خواهد افتاد. اگر کارهایی صورت گیرد که خاطر مردم آرام شود تاثیر مثبتی روی بالا رفتن ارزش افغانی در برابر دلار خواهد داشت."

                              آقای دلاوری در ادامه گفت که در سال های آینده افغانستان به تعهداتی که در اجلاس توکیو صورت گرفته، دل بسته است که به باور او آن هم به وضعیت امنیتی و سیاسی افغانستان و رابط این کشورها با دولت های کمک کننده بستگی دارد.

                              در حال حاضر دولت افغانستان هفت میلیارد و چهارصد میلیون دلار آمریکایی در بخش اسعار بین‌المللی خود ذخیره دارد و این پول را برای شرایط اضطراری و جلوگیری از بحران احتمالی مالی ذخیره شده است.
                              فقط غرق نمی شویم

                              آقای دلاوری می گوید در صورتی که تعهدات اجلاس توکیو عملی نشود، افغانستان می تواند با این پول تنها "سر خود را از آب بیرون نگه دارد و غرق نشود."

                              در یک دهه گذشته قیمت دلار ثابت بوده است

                              پیشتر حامد کرزی رئیس جمهوری افغانستان در نشست خبری در کابل گفته بود که کشورش، ۶ میلیارد دلار ذخیر دارد و در صورتی که کمک های جامعه جهانی متوقف شود می تواند از این پول تا دو سه سال آینده استفاده کند.

                              جدا از این برنامه ها که برای کوتاه مدت، دورنمای اقتصاد افغانستان منوط به منابع زیرزمینی این کشور از جمله استخراج معادن بزرگ است که در چارچوب برنامه های درازمدت اقتصادی افغانستان قرار دارد.

                              برنامه هایی که بدون کمک های جامعه جهانی و تامین امنیت، ممکن نیست.

                              افغانستان و آمریکا پس از حدود ۱۸ ماه بحث و جدل هنوز نتوانسته اند با امضای موافقتنامه امنیتی آمریکا و افغانستان به بحث در مورد حضور نیروهای خارجی پس از سال ۲۰۱۴ و میزان و چگونگی این حضور پایان دهند.

                              آقای کرزی گفته است تا زمانی که روند صلح عملا آغاز نشود و آمریکا عملیات شبانه زمینی و هوایی خود را در خاک افغانستان را متوقف نکند پای این موافقتنامه امضا نخواهد کرد.
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #6570
                                جالب است افغانستان 6ملیارد ذخیره ارزی اندازه سه سال بودجه اش دارد ارزش هم 10سال است ثابت است یعنی از زمانی که امریکا رفت انجا.....و4درصد تغییر قیمت کرده میگویند افزایش یافت
                                اینجا یهو 3برابر شد خبری نشد
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X