آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

    #6481
    دارایی‌های آزاد شده با دقت هزینه شود/نمی‌توان زمان برای لغو تحریم‌ بانک‌ها اعلام کرد


    دکتر حیدر مستخدمین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بانک خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آزادسازی بخشی از دارایی‌های بلوکه شده ایران در پی مذاکرات انجام شده در ژنو اظهار کرد: برای آزادسازی دارایی‌های ایران مشکلی در نقل و انتقال این دارایی‌ها وجود نخواهد داشت.


    وی با اشاره به این‌که ممکن است انتقال این دارایی‌ها از طریق بانک‌هایی که تحریم نیستند انجام شود، گفت: عملیات سوئیفت در کمتر از 30 ثانیه از سوی بانک‌ها قابل انجام است. به گفته وی نباید انتظار داشت که همه این دارایی‌ها به ریال تبدیل شود و با سرعت بهبود معیشت مردم را در پی داشته باشد.

    این کارشناس مسائل بانکی افزود:‌در حال حاضر رفع تحریم پتروشیمی، خودروسازی‌ها و طلا مطرح شده و لغو تحریم بانک مرکزی و سیستم بانکی در دستور کار نیست. اما ممکن است شرایط برای لغو تحریم‌ها پس از پایان شش ماه فراهم باشد چرا که گشایش ال.سی از طریق بانک‌هایی که مشمول تحریم نیستند امکان پذیر شده است.

    وی با ابراز امیدواری نسبت به این که در گام‌های بعدی تحریم‌های سیستم بانکی برطرف شود، ادامه داد: البته نباید انتظار داشت تحریم‌ها یک شبه برطرف شوند و در این راستا نمی‌توان زمان مشخصی را برای رفع تحریم‌ سیستم بانکی و بانک مرکزی اعلام کرد.

    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #6482
      گفت‌وگوی تلفنی اوباما و ملک عبدالله درباره توافق ژنو

      اوباما در این تماس تلفنی ملک عبدالله را در جریان جزئیات توافق ایران و گروه ۱+۵ در ژنو قرار داد.

      «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا و «عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان طی گفت‌و‌گویی تلفنی درباره مسائل مهم منطقه‌ای و بین المللی از حمله توافق ژنو رایزنی کردند.

      به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، اوباما در این تماس تلفنی ملک عبدالله را در جریان جزئیات توافق ایران و گروه ۱+۵ در ژنو قرار داد.

      دو طرف همچنین درباره مذاکرات آینده ایران و گروه ۱+۵ گفت‌و‌گو کردند.

      اوباما در این گفت‌و‌گوی تلفنی بر تعهد خود نسبت به هم پیمانان آمریکا در منطقه خلیج‌فارس تاکید کرد.

      ملک عبدالله نیز تاکید کرد که این توافق چنانچه با حسن نیت همراه باشد، می‌تواند گام اولیه برای حل و فصل مساله هسته‌ای ایران به شمار رود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #6483
        با نگاه به این قراردادها می توان به این نکته اشاره کرد که عربستان سعودی در حال انجام "دیپلماسی قرارداهای تسلیحاتی" برای کسب همبستگی و حمایت فرانسه در روند حفاظت از نقشه ژئو استراتژیک خاورمیانه پس از تحولات توافق ژنو است.
        یک روزنامه چاپ لندن نوشت: عربستان سعودی موضع فرانسه درباره پرونده هسته ای ایران را با قرارداد تسلیحاتی به ارزش 20 میلیارد یورو خریده است.

        به گزارش عصر ایران ، روزنامه القدس العربی چاپ لندن اضافه کرد: عربستان سعودی قصد دارد با امضای قرارداد تسلیحاتی با فرانسه به ارزش 20 میلیارد یورو، محور جدید ریاض – فرانسه را در منطقه ایجاد کند.

        دولت سعودی همچنین قصد دارد با این اقدام، بر تجدید نظر در روابط و همپیمانی همیشگی اش با آمریکا تاکید کرد.
        هدف از این اقدام ریاض، جلوگیری از کاهش نفوذ خود در منطقه و ایجاد موازنه در نقشه ژئو سیاسی خاورمیانه اعلام شده است.



        سایت روزنامه اقتصادی "لاتریبین" فرانسه هم با انتشار این خبر به نقل از یک سرمایه گذار صنعتی در بخش تسلیحات نوشت: هم اکنون مذاکراتی در جریان است تا عربستان سعودی 6 فروند ناوچه از نوع فریم و 6 فروند زیردریایی از فرانسه خریداری کند.

        فریم از جمله پیشرفته ترین تسلیحات در نوع خود در جهان است.

        همچنین مجموعه دیگری از قراردادها برای به روز سازی و پیشرفته سازی نیروی هوایی عربستان سعودی به ارزش 4 میلیارد یورو است که با اضافه شدن خرید بالگردی نظامی و تسلیحات دیگری مانند موشک ها و بمب افکن ها، رقم کل قراردادهای تسلیحاتی به 20 میلیارد یورو افزایش می یابد.

        این اقدام در پی موضع سرسختانه فرانسه در برابر برنامه هسته ای ایران در ژنو صورت می گیرد. وزیر خارجه فرانسه در مذاکرات قبلی ژنو درباره مسئله هسته ای ایران، شرایط سختگیرانه ای را وضع کرد و مواضع پاریس در آن جلسه، مانع از دست یابی به توافق گروه 1+5 با ایران شد.

        روزنامه القدس العربی می نویسد: عربستان سعودی معتقد است فرانسه در مذاکرات ژنو، سخنگوی ریاض بود.

        این روزنامه اضافه کرد: با نگاه به این قراردادها می توان به این نکته اشاره کرد که عربستان سعودی در حال انجام "دیپلماسی قرارداهای تسلیحاتی" برای کسب همبستگی و حمایت فرانسه در روند حفاظت از نقشه ژئو استراتژیک خاورمیانه پس از تحولات توافق ژنو است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #6484
          محور افراطي از تهران تا دمشق، بيروت و غزه امتداد دارد. تصور مي‌كنم كه ما تنها نيستيم كه در اين خصوص احساس نگراني مي‌كنيم. بنابراين، اشتراكات و نگراني‌هاي راهبردي بين ما و اين كشورها وجود دارد كه سبب افزايش روابط ما مي‌شود

          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سفير اسرائیل در انگليس از آمادگي تل آويو براي ايجاد اتحاد با كشورهاي عربي حوزه خليج فارس عليه ايران خبر داد.

          به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، " دانيال تاوپ " ، اعلام كرد تل آويو براي رسيدن به معامله و اتحاد با دشمنان قديمي‌اش در خاورميانه با هدف مقابله با آنچه «اتحاد شيعه زير نظر ايران و بلند پروازي‌هاي هسته‌اي آن» توصيف كرد آماده است.

          وي در گفتگو با روزنامه انگليسي «ايندپندنت» مدعي شد: «توافقنامه اخير ايران با شش كشور بزرگ در ژنو براي مهار تهديد ايران يا كند كردن پيشرفت‌هاي آن در دستيابي به "تسليحات اتمي" به طور اندكي كارآمد خواهد بود و ممكن است به اتحاد و ائتلاف‌هاي افراطي نيز منجر شود.»

          به نوشته اين روزنامه، دانيال تاوپ احتمال روي آوردن رژيم صهيونيستي به همكاري با برخي از كشورهاي عربي منطقه از جمله كشورهاي حوزه خليج فارس و در صدر آن‌ها عربستان سعودي را بعيد ندانست.

          اين روزنامه افزود: «سفير اسرائيل در لندن در اين خصوص گفت محور افراطي از تهران تا دمشق، بيروت و غزه امتداد دارد. تصور مي‌كنم كه ما تنها نيستيم كه در اين خصوص احساس نگراني مي‌كنيم. بنابراين، اشتراكات و نگراني‌هاي راهبردي بين ما و اين كشورها وجود دارد كه سبب افزايش روابط ما مي‌شود.»

          وي درباره اين سوال كه با وجود اختلاف‌هاي طولاني درباره اشغالگري رژيم صهيونيستي در اراضي فلسطين چگونه چنين اتحادي ممكن است، گفت: «تحولات منطقه سبب مي‌شود كه برخي طرف‌ها تصميم‌هايي اتخاذ كنند كه پيش از اين امكان اتخاذ آن وجود نداشت. برخي طرف‌ها در داخل برخي كشورها هستند كه بر اين نظرند كه اسرائيل مي‌تواند درباره برخي مسائل با آن‌ها شريك باشد.»
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #6485
            بدین ترتیب ارزیابی می شود که جان کری با رفت و آمد با خانواده محترم دکترها والاناهید با فرهنگ ایرانی و خوراک و شاید ادبیات فارسی و البته با تعارفات دلپذیر ایرانی نیز آشنایی خوبی یافته باشد و بعید نیست که کلماتی را نیز به فارسی با نوه خود سخن بگوید.

            عصرایران - ناراحتی صهیونیست ها از توافق ژنو که اولین گام در راستای کاستن از تحریم های ایران به شمار می رود ، همچنان ادامه دارد و رسانه های اسرائیل ، هنوز در صدد یافتن علل این توافق هستند و هر روز تحلیل های جدیدی در این باره و چرایی توافق ژنو و آثار آن بر ایران و جهان ارائه می دهند. در آخرین تحلیل ها در این خصوص ، رادیو اسرائیل کوشید با معرفی چند ایرانی الاصل یا زاده شده در ایران آمریکا و انگلیس ، توافق ژنو را به روابط فامیلی نسبت دهد. از جمله با اشاره به داماد ایرانی الاصل جان کری نوشت:«...بدین ترتیب ارزیابی می شود که جان کری با رفت و آمد با خانواده محترم دکترها والاناهید با فرهنگ ایرانی و خوراک و شاید ادبیات فارسی و البته با تعارفات دلپذیر ایرانی نیز آشنایی خوبی یافته باشد.» رادیو رژیم صهیونیستی توافق ژنو را بی ارتباط با این افراد نمی داند!

            داماد ایرانی جان کری

            دست دادن جان کری وزیر خارجه آمریکا با همتای ایرانی اش محمد جواد ظریف در بامداد روز یکشنبه در برابر دوربین ها در ژنو پس از امضای توافق هسته ای میان ایران و قدرت های جهانی، یک رویداد تاریخی در 35 سال گذشته بود.
            یقین است که آن دو در دیدارهای انگشت شمار میان خود در نیویورک و ژنو در هفته های گذشته، درون اتاقهای مذاکرات بارهای دیگر نیز با هم دست داده بودند اما دست دادن در برابر دوربین اهمیتی دیگر می یابد. د

            کتر بهروز (برایان) والاناهید ،همسر دکتر ونسا برادفور کری دختر کوچک جان کری ، زمانی که جان کری از سوی اوباما نامزد احراز پست وزارت خارجه در دولت دوم اوباما شد، برخی از مخالفان او در کنگره به این واقعیت اشاره کردند که داماد جان کری ایرانی الاصل است و مدعی شدند که آقای کری با داشتن خانواده ای که قلبش برای ایران می تپد، نمی تواند برای حل بحران هسته ای ایران، یک دیپلمات بی طرف بماند.

            اما این انتقادهای مخالفان سیاسی آقای کری، اثری درگزینش این دیپلمات با سابقه و متبحر در روابط بین المللی، به پست وزارت خارجه نداشت.



            رسانه ها تحقیق کردند و معلوم شد که داماد ایرانی الاصل جان کری دکتر بهروز والاناهید است که از یک خانواده اصیل ایرانی است که اصلاً از خطه کرمان هستند و خود او در آمریکا زاده شده است. دکتر بهروز والاناهید فرزند خانم نوشین و رضا والاناهید است که آنها نیز در آمریکا زندگی می کنند و سالها در کالیفرنیا بوده اند. دکتر بهروز والاناهید که نام آمریکایی کوچک او «برایان» است در اکتبر سال 2009، چهار سال پیش با خانم دکتر ونسا برادفورد کری دختر کوچک جان کری ازدواج کرد.



            این پزشک ایرانی "خوش قد و قامت و چشم و ابرو مشکی ایرانی کرمانی الاصل"، آنگونه که در زندگینامه او آمده است، از دانشگاه پرآوازه «ییل» آمریکا فارغ التحصیل شده است. دکتر بهروز والاناهید در سال 2005 در بیمارستان محل کار خود در ایالت ماساچوست با دکتر ونسا کری آشنا شد. این زوج پزشک اکنون فرزند نیز دارند. عکسهای این طفل زیبا در آغوش جان کری و همسر کری منتشر شده است.


            جان کری با طفلی که پدرش ایرانی الاصل است


            پدر دکتر بهروز والاناهید نیز دکتر رضا والاناهید متخصص ریه، و پزشک بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستان «میشن هیل» کالیفرنیا بوده است و کلینیک پزشکی خصوصی نیز دارد.
            بدین ترتیب ارزیابی می شود که جان کری با رفت و آمد با خانواده محترم دکترها والاناهید با فرهنگ ایرانی و خوراک و شاید ادبیات فارسی و البته با تعارفات دلپذیر ایرانی نیز آشنایی خوبی یافته باشد و بعید نیست که کلماتی را نیز به فارسی با نوه خود سخن بگوید که کاش اگر در این باره با دکتر جواد ظریف وزیر خارجه ایران در این باره سخنی گفته است، آقای ظریف در فیسبوک خود صدها هزار خواننده این صفحه پرطرفدار را از این مطالب بی فیض نگذارد.

            همسر ایرانی سفیر انگلیس در واشینگتن

            همین تازگی ها بود که رسانه های آمریکا خبر دادند سفیر بریتانیا در واشنگتن در مقاله ای خواهان آن شده بود که از تشدید تحریم ها علیه ایران خودداری شود و همیشه برای کاربرد دیپلماسی تلاش زیادی کرده است.

            سفیر حکومت سلطنتی ملکه الیزابت در آمریکا ، پیتر وست ماکوت است که همسر ایرانی او سوزان نمازی از خانواده مشهور و ثروتمند نمازی های اهل استان فارس ایران است.

            شیرازی ها خاندان نمازی را به خاطر بیمارستان مشهور نمازی در این شهر می شناسند. بیمارستانی که هدیه پدر خیر و دست و دلباز و ثروتمند سوزان و حسن نمازی به شهر زیبای زادگاه خود است.
            تصاویر خانم سوزان نمازی و همسر دیپلماتش در میهمانی های خاندان دربار انگلیس و در کنار شاهزاده ها مانند پرنس هاری، همیشه در رسانه های انگلیس منتشر شده است.


            سوزان نمازی و همسرش «سر» پیتر وست ماکوت سفیر کبیر بریتانیا در آمریکا


            خانم سوزان نمازی مانند پدرش، خود نیز در امور خیریه در اروپا فعالیت زیادی داشته است. او که رسانه های انگلیس نامش را «سوزی» می نویسند، در کنار زبان انگلیسی به فرانسه هم تسلط کامل دارد و در بهترین دانشگاههای اروپایی تحصیل کرده و همواره با بزرگان در تماس بوده و بخش بزرگی از زندگی اش را برای کارهای خیریه و بشردوستانه وقف کرده است.

            او خواهر حسن نمازی دیپلمات مشهور آمریکایی ایرانی الاصل است که همواره حامی حزب دموکرات آمریکا بوده است. البته ماجرای کمک بزرگ مالی اش به حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری مسایل زیادی را هم برای وی بوجود آورد.
            گرفتن یک وام کلان از یک بانک آمریکایی موجب گشوده شدن یک پرونده قضایی علیه این چهره مشهور ایرانی الاصل شده بود. از رقمی بین 74 میلیون تا 290 میلیون دلار در این ماجرای حقوقی و بانکی، در گزارشهای رسانه های آمریکا و انگلیس، سخن به میان آمده بود.


            حسن نمازی

            حسن نمازی ابتدا با بیل کلینتون رییس جمهوری پیشین آمریکا دوستی نزدیکی داشت و گفته شد که قرار بود پرزیدنت کلینتون آقای نمازی را به عنوان سفیر آمریکا در یکی از کشورهای آمریکای لاتین برگزیند.
            کلینتون تا به امروز حامی مهم اوباما است و هر گاه که اوباما با سختی های زیادی روبرو می شود، این نفوذ و محبوبیت کلینتون، دوست نزدیک حسن نمازی است که به داد اوباما می رسد.

            برخی از مخالفان جمهوری اسلامی ایران حسن نمازی را با شورای ایرانیان آمریکا در ارتباط دانسته و می گویند: این شورا به منزله پلی برای بهبود مناسبات ایران و آمریکا عمل کرده و از واقعیات در ایران غافل شده است اما اعضای این شورا نظرات خاص خود را داشته و دارند و حال نیز از توافق هسته ای به دست آمده با ایران حمایت می کنند.

            سفیر بریتانیا در واشینگتن ،پیتر وست ماکوت همسر خانم سوزی نمازی در مقاله خود در رسانه های غربی تاکید کرده بود که ایران باید فرصتی برای دیپلماسی داشته باشد.

            دوست شیرازی اوباما

            از زمانی که باراک اوباما در نوامبر سال 2007 به ریاست جمهوری برگزیده شد و دوست قدیمی سیاهپوست خود خانم والری بومن جارت را به عنوان مشاور انتخاب کرد، محلی که این خانم فعال سیاسی و اجتماعی مشهور در آن زاده شده است، مورد توجه قرار گرفت.
            این خانم آمریکایی 57 ساله بدلیل کار والدینش در اواخر دهه سی خورشیدی در شیراز به دنیا آمده بود زیرا پدرش دکتر جیمز بومن از اولین پزشکان در بیمارستان نمازی شیراز بود. همان بیمارستانی که بزرگ خاندان نمازی، یعنی پدر حسن و سوزان نمازی به شهر زادگاه خود هدیه کرد.



            خانم دکتر والری بومن جارت دوست و مشاور «شیرازی» اوباما

            دکتر جیمز بومن با همسر خود به ایران رفته بود که والری در آنجا زاده شد. والری خود در آمریکا به تحصیل روانشناسی در دانشگاه استنفورد پرداخت و در سال 1981 نیز از دانشگاه میشیگان دکترای حقوق گرفت.
            خانم والری بومن جارت از سالها قبل از انتخاب اوباما به ریاست جمهوری، در حلقه دوستان نزدیک او بود و هر دو در شمار چهره های بانفوذ در میان سیاه پوستان آمریکا درآمدند.

            اعطای مقام مشاورت به والری بومن جارت که یکی از اولین انتصابهای اوباما بود این گمانه زنی ها را تقویت کرد که او در نزدیک کردن دیدگاههای اوباما با ایران می تواند ایفای نقش کند زیرا خانم والری همیشه گفته بود خاطرات بسیار خوبی از ایران دارد. برخی از رسانه های ایرانی در دادن توصیف به این بانوی مشاور تا آنجا پیش رفتند که او را «خواهرخوانده شیرازی اوباما» هم نامیدند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #6486
              اتحادیه اروپایی تحریم‌ها علیه یک شرکت توزیع برق ایران را لغو کرد
              اتحادیه اروپایی به لغو تحریم‌ها علیه یک شرکت ایرانی رأی داد.



              به گزارش خبرگزاری فارس، عالی‌ترین دادگاه اروپا رأی به لغو تحریم‌ها علیه یک شرکت ایرانی فعال در زمینه نیرو داد. این جدیدترین مورد از قضاوت قانونی درباره تحریم‌هایی است که اتحادیه اروپا بر سر مناقشات برنامه هسته‌ای ایران علیه این کشور وضع کرده است.

              یک دادگاه بدوی قبلاً به خاطر آنکه دولتهای ارتحادیه اروپا نتوانسته بودند شواهد کافی از فعالیتهای شرکتها و نهادهای هدف گرفته شده با برنامه هسته‌ای ایران ارائه دهند رأی به لغو برخی از آن تحریم‌ها داده بود.

              دادگاه عدالت اروپا روز پنجشنبه بار دیگر به خاطر عدم ارائه شواهد لازم از سوی دولتها رأی به لغو تحریم‌ها علیه یک شرکت ایرانی داد. حکم این دادگاه تحریم‌ها علیه شرکت فولمن که دولت اوباما ادعا کرده بود در ساخت یک تأسیسات غنی‌سازی مخفی در ایران دخالت دارد را لغو کرد.

              طبق گزارش رویترز، تحریم‌ها علیه فریدون محمودیان، یکی از سهامداران اصلی این شرکت هم لغو شده است.

              تحریم‌های اتحادیه اروپا به خاطر ادعاهایی درباره وجود جنبه‌های نظامی در برنامه هسته‌ای ایران علیه این کشور وضع شده‌اند.

              جمهوری اسلامی ایران همواره چنین ادعاهایی را تکذیب و تأکید کرده به دنبال مصارف صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای است.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ساسان
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 728

                #6487
                نقل قول[B]


                لغو تدريجي تحريم ها و جذب نقدينگي در بانک و بازار سرمايه و از طرفي
                افزايش توريست هاي خارجي گردش گري و سرمايه گذاران ايراني و خارجي در نفت و گاز و حتي مهمان هاي همايش ها مانند همايش خودرو و حتي مسابقات فوتبال و .. و پر شدن هنل ها و
                افزايش عرضه دلار و يورو در صرافي ها
                همه و همه باعث افزايش ريال خواهد شد .



                روزنامه فايننشيال تايمز انگليس در گزارشي از وضعيت صنعت گردشگري ايران، از رشد چشمگير آن در ماه‌هاي اخير و بازگشت اميد به گردشگري ايران خبر داده است.
                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #6488
                  صالحی در دانشگاه امیرکبیر:
                  امیدواریم این شش ماه مانند آن شش ماه نشود! / بسیاری از پیشرفت های هسته ای ما شگفت زده شده اند

                  رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان این که زمانی بحث بر سر این بود که فقط چند سانتریفیوژ داشته باشیم گفت: آن زمان پروتکل الحاقی را اجرایی کردیم که قرار بود شش ماه طول بکشد اما دو سال و نیم طول کشید البته امیدواریم این شش ماه مانند آن شش ماه نباشد و دو سال و نیم به طول نینجامد.به گزارش خبرنگار مهر علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در اولین کنفرانس ملی شتابده دهنده عصر امروز چهارشنبه در دانشگاه امیرکبیر با بیان این که عزت و سربلندی و رفاه مدیون امام و ملت بزرگ ایران است گفت: انقلاب را به ثمر رساندیم و اکنون میوه آن را می چینیم. برای این پیشرفت ها خدا را شکر می گوییم.

                  وی افزود: باید خدا را شاکر باشیم که لطف خود را در حق ملت تمام کرد و مقدمات انقلاب را فراهم کرد. امتی به پا خواست و امروز یک ملت سرافراز و افتخار آفرین هستیم.

                  صالحی با اشاره به این که مسائل و نواقصی هست ولی نابرده رنج گنج میسر نمی شود اظهار داشت: ملت این رنج ها را کشیده که به اینجا رسیده ایم. بنده در جریان فعالیت های علمی کشورهای اسلامی هستم. جایگاه ایران در 57 کشور اسلامی قابل مقایسه نیست. یکی از کشورهایی که می تواند با ما تا حدودی رقابت کند ترکیه و بعد از آن مالزی است.

                  رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر این که حکمرانی درست اساس توسعه است و توسعه نیاز به یک بستر برای شکوفایی دارد گفت: در بستر توسعه باید حکمرانی درست حاکم باشد. حکمرانی که درست نباشد رو به توسعه نخواهیم رفت.

                  وی با اشاره به کشور مصر و تاکید بر این که مصر به لحاظ جمعیتی به اندازه ماست و موقعیت ژئوپلتیک مهمی دارد گفت: مصر تمدن دیرینه ای دارد و درآمد خوبی دارند اما می بینیم حکمرانی در 34 سال مصر علی رغم این که دستشان در دست آمریکایی ها بود و با اسرائیل مشکلی نداشت اما اکنون از جهات علمی، اقتصادی و سیاسی در وضعیت تاسف باری هستند.

                  وی تاکید کرد برای رسیدن به توسعه قطعا نیازمند حکمرانی درست هستیم.

                  وی با بیان این که تاکنون فشارهای بسیاری را تحمل کرده ایم و برای پیشرفت کشورمان خیلی از عزیزانمان را از دست داده ایم گفت: ما از سال 2002 تا امروز قریب به 11 سال تحت فشار فراوان با عنوان بحث فعالیت های هسته ای ایران بودیم خیلی ها فشار آوردند ببینید از کجا به کجا رسیده ایم.

                  وی ادامه داد: زمانی که اقای روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، بحث مذاکره با سه کشور بود و این آمادگی بود که فقط چند سانتریفیوژ داشته باشیم و پروتکل الحاقی را اجرایی کردیم که قرار بود شش ماه طول بکشد که دو سال و نیم به طول انجامید البته امیدواریم این شش ماه مانند آن شش ماه دو سال و نیم طول نکشد.

                  رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان این که بسیاری از پیشرفت های هسته ای ما شگفت زده شده اند گفت: ما وارد یک عرصه جدید شده ایم. انقلاب اسلامی ایران وارد فاز جدیدی شده و امیدواریم این پیشرفت ها سکوی پرتاب ما باشد.

                  وی در پایان اظهار داشت: آینده کشور روشن و تابناک است. خوش به حال جوانانی که این آینده را خواهند دید و دستی در تحقق این آینده خواهند داشت.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

                    #6489
                    یک استاد دانشگاه: توافقات ژنو برد- برد است

                    یک استاد علوم سیاسی گفت: با برداشتن گام‌های عملی از سوی ایران و گروه 1+5 آثار مثبت بیشتری از این توافق به دست آمده که نتایج آن را خواهیم دید.



                    محمدعلی بصیری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با ابراز رضایت از توافقات هسته‌ای ایران با گروه 1+5، اظهارکرد: توافقات بدست آمده در ژنو به این دلیل که حق غنی سازی اورانیوم برای ایران، عدم خارج شدن اورانیوم 20 درصدی از کشور و همچنین آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در بانک‌های خارج از کشور را به همراه داشت، برد برای ایران تلقی می‌شود و از سوی دیگر نیز طرف مقابل از این منظر احساس برد می‌کند که مطمئن شود برنامه هسته‌ای ایران به سوی اهداف نظامی نمی‌رود و بتواند تعاملات اقتصادی خود با ایران را به حالت عادی برگرداند.


                    وی ادامه داد: گرچه برخی رسانه‌ها مسائل را به گونه‌ای نشان می‌دهند که یک طرف را برنده و طرف دیگر را بازنده وانمود می‌کنند که این موضوع بیشتر برای مصرف داخلی یا درون جناحی است از این منظر که برخی گروه‌ها انتظارات و امتیازات حداکثری از این مذاکرات می‌خواستند و اکنون باید به نحوی مخاطبان خود را ساکت و مجاب کنند، اما در کل این موضع گیری‌ها در توافقات بدست آمده تاثیر گذار نخواهد بود و طبق اسنادی که وجود دارد و ما دیدیم یک حالت برد-برد برای هر دو طرف حاصل شده است.


                    استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان ابراز امیدورای کرد در عمل نیز شاهد باشیم که توافقات حاصل شده تعقیب شود و مانند بیانیه سعدآباد نشود که گام‌های عملی برای اطمینان سازی از سوی ایران برداشته شد، اما طرف غربی این اقدامات را انجام نداد و باعث بر هم خوردن مذاکرات و به وجود آمدن تنش شد.


                    بصیری در پایان تصریح کرد: در این پروسه شش ماهه با برداشتن گام‌های عملی از سوی ایران و گروه 1+5 آثار مثبت بیشتری از این توافق خواهیم دید و این توافق نیز برای منطقه آثار مثبت روشنی به همراه خواهد داشت.

                    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                    نظر

                    • مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

                      #6490
                      پیروزی در مذاکرات ژنو افق روشنی برای صنعت‌گران ایجاد کرده است

                      جمعه ۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۲


                      نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: موفقیت در مذاکرات سبب شد بسیاری از تحریم ها علیه کشور برداشته شود که همین امر افقی روشن برای صنعت‌گران ایجاد کرده است.

                      داوود محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)٬ اظهار کرد: پیروزی ایران در مذاکرات ژنو پیروزی ارزشمندی است که افقی روشن را برای کشور به ارمغان می آورد. وی افزود: پیروزی ایران در مذاکرات هسته‌ای پیروزی ارزشمندی بود که با پشتوانه مدیریت و موضع‌گیری حکیمانه مقام معظم رهبری و صبر ایستادگی مردم ایران در برابر تحریم‌ها تحقق یافت.


                      نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تیم مذاکره‌کننده هسته ای ایران از تجربیات خوبی برخوردار بودند و همین امر سبب شد غنی‌سازی هسته‌ای کشور به وسیله دنیا به رسمیت شناخته شود. وی در ادامه اظهار کرد: تحریم‌های بیمه، حمل و نقل، طلا و فلزات گرانبها، خودرو و قطعات هواپیما که مشکلاتی برای بخش‌های مختلف کشور ایجاد کرده بود به سبب پیروزی در مذاکرات برداشته شد و امیدواریم بر این اساس مشکلات بخش صنعت حل شود.


                      محمدی در ادامه افزود: استان قزوین با دارا بودن بیش از 140 هزار کارگر یکی از استان‌های صنعتی کشور محسوب می شود که با توجه به حجم واحدهای صنعتی استان قزوین، میزان مشکلات بخش صنعت نیز در این استان بالا است. محمدی تصریح کرد: استان قزوین علاوه بر صنعت در زمینه کشاورزی کشور نیز تاثیر گذار بوده است و دشت قزوین به عنوان یکی از نقاط حاصلخیز کشور محسوب می شود. وی اعلام کرد: محصولات بخش کشاورزی استان برای فرآوری، بسته‌بندی و صادرات به بخش صنعت ورود پیدا می‌کنند که سبب افزایش حجم فعالیت‌های بخش صنعت می شود وهمین امر تعامل و همکاری مسولین صنعت با بخش کشاورزی و بنگاه های اقتصادی را می طلبد.

                      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #6491
                        اتحادیه اروپا ۱۷ شرکت ایرانی را به فهرست تحریم خود افزود

                        اتحادیه اروپا ۱۶ شرکت کشتیرانی و یک شرکت دیگر را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد.

                        به گزارش خبرگزاری فارس، شورای اتحادیه اروپا طی اعلامیه‌ای که در سایت رسمی خود منتشر کرده اعلام کرده 17 شرکت ایرانی را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

                        در این اعلامیه شورای اتحادیه آمده است که این اتحادیه به موجب تصمیمی که در 23 مارس سال 2012 اتخاذ شده اعمال محدودیت بر برخی شرکت‌های ایرانی را ادامه می‌دهد.

                        شرکت مدیریت ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای ایران و 16 شرکت کشتی‌رانی شرکت‌هایی هستند که در فهرست تحریمی اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند. شورای اتحادیه اروپا همچنین تحریم‌ها علیه سه شرکت «ایران ترانسفو»، شرکت «توربوکمپرسور نفت آسیا»، و شرکت «ساخت توربوپمپ» و «کمپرسور ساتاک» را لغو کرده است.

                        دادگاه عمومی اروپا در 16 سپتامبر سال جاری رأی به لغو تحریم برخی از شرکت‌های ایرانی داده بود.

                        پست بانک ایران، بیمه ایران، کشتی‌رانی گودلاک، بانک توسعه صادرات، بانک بین‌المللی پرشیا، بانک رفاه کارگران و شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی شرکت‌هایی بودند که به علت نبود شواهد و مدارک معتبری از همکاری آنها با برنامه هسته‌ای ایران از تحریم‌ها معاف شده بودند.

                        فهرست 16 شرکت کشتی‌رانی که اتحادیه اروپا آنها را در فهرست جدید تحریم‌های خود قرار داده عبارتند از:

                        ـ «شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران» (بخاطر آنچه حمل محموله‌های نظامی و نقض تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل بر علیه خرید و فروش تسلیحات نظامی عنوان شده است)؛ «شرکت کشتیرانی بوشهر»، «شرکت کشتیرانی حافظ دریا»، «کشتیرانی ایران و مصر»، «کشتیرانی اییرین وست شیپ»، «شرکت مالتا»، «شرکت کشتیرانی جی‌ام‌بی‌اچ اروپا»، «شرکت مهندسی و خدمات دریایی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی»، «شرکت دریایی آی‌اس‌آی مالتا»، «شرکت کشتیرانی خزر»، «شرکت کشتیرانی ماربل»، «شرکت کشتیرانی سفیران پیام دریا»، «شرکت خدمات کامپیوتری کشتیرانی»، «شرکت کشتیرانی سروش سرزمین اساطیر»، «آژانس کشتیرانی راه جنوب» و نهایتا «شرکت کشتیرانی والفجر 8».

                        علت تحریم این شرکت‌ها وابستگی، همکاری و تحت مالکیت بودن و یا تحت کنترل بودن آنها توسط شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی عنوان شده است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #6492
                          ظریف: به اتاقی که نماینده صهیونیست‌ها در آن باشد وارد نمی‌شویم

                          وزیر امور خارجه با اشاره به شایعه حضور اسرائیل در دور بعدی مذاکرات گفت: مذاکره‌کنندگان ایرانی در اتاقی که نماینده رژیم صهیونیستی در آن حضور داشته باشد وارد نمی‌شوند.

                          به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدجواد ظریف امروز در حاشیه دیدارهای خود با علما و مراجع تقلید در جمع خبرنگاران با اشاره به شایعه حضور نماینده رژیم صهیونیستی در دور بعدی مذاکرات اظهار داشت: این رژیم به اعتقاد جمهوری اسلامی ایران بزرگ‌ترین خطر منطقه‌ای و بین‌المللی است و به یقین در مذاکرات حضور نخواهد داشت.
                          وی افزود: مذاکره‌کنندگان ایرانی در اتاقی که نماینده رژیم صهیونیستی در آن حضور داشته باشد وارد نمی‌شوند.
                          وزیر امور خارجه با بیان اینکه قدرت‌های جهانی به جای فشار بر ایران باید به دنبال خلع سلاح رژیم صهیونیستی باشند عنوان داشت: در این صورت شاهد منطقه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی خواهیم بود.
                          وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی سلاح‌های شیمیایی و هسته‌ای در اختیار دارد در حالیکه این نوع سلاح‌ها هیچ امنیتی ایجاد نمی‌کنند و در عین حال به خطر در منطقه دامن می‌زنند.
                          ظریف در ادامه به دیدارهای خود با علما و مراجع تقلید اشاره کرد و خاطرنشان کرد: قرار بود دو ماه قبل به قم سفر کنم ولی کمردرد مانع از این امر شد؛ حوزه‌ علمیه و مراجع تقلید نظریه‌پردازان اصلی علوم انسانی و اسلامی ما هستند به همین دلیل باید از رهنمودهای آنها استفاده شود.
                          وزیر امور خارجه با بیان اینکه در مذاکرات بین‌المللی نمی‌توان همواره لبخند زد گفت: در مورد اختلاف میان آنچه کشورهای طرف توافق با ایران از این مسئله عنوان کرده‌اند باید گفت گروه‌های فشاری در میان آنها وجود دارند که ناچار به جلب رضایت آنها هم هستند.
                          وی با اشاره به فرصتی که برای جلب اعتماد مردم ایران نسبت به کشورهای غربی فراهم شده تصریح کرد: حقیقت این است که ملت ما به غرب بی اعتماد هستند.
                          ظریف همچنین در پاسخ به سوالی در مورد نقش ایران در سطح بین‌المللی برای حمایت از مسلمانان و شیعیانی که زیر ستم دیگران هستند گفت: دشمنان دو پروژه اسلام‌هراسی و شیعه‌هراسی را به صورت تنیده در هم پیاده می‌کنند تا به اهداف استکباری خود دست یابند به همین دلیل جمهوری اسلامی تلاش می‌کند این توطئه‌ها را خنثی و در حد توان از حقوق مسلمانان دفاع کند.
                          وزیر امور خارجه برنامه‌های دولت یازدهم در زمینه هم‌افزایی میان مسلمانان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به حضور در مجامع بین‌المللی، خنثی کردن تبلیغات خارجی، استفاده از تمام ابزارها در روابط دو و چندجانبه اشاره کرد ضمن اینکه نباید در این حوزه‌ها از دیپلماسی عمومی و تنویر افکار عمومی غافل باشیم.
                          وی تاکید کرد: نباید اجازه داد دشمنان چهره‌ای غلط از مسلمانان و شیعیان را در سطح جهان ترویج کنند زیرا هر جا به مسلمانان ظلم می‌شود در کنار آن با دروغ پیروان آیین اسلام را خشونت‌طلب معرفی می‌کنند که البته این مسئله با روح دین مبین اسلام(ص) سازگار نیست.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #6493
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان که پنج شنبه شب برای دیدار با مراجع عظام تقلید و علماء وارد شهر مقدس قم شده امروز(جمعه) با مراجع تقلید حضرات آیات عظام مکارم شیرازی ، وحید خراسانی ، صافی گلپایگانی ، جوادی آملی ، موسوی اردبیلی ، نوری همدانی و سبحانی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

                            ظریف در دیدار با آیت‌الله مکارم شیرازی ضمن تشریح رویکرد سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران، موضوعات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی، به ویژه دستاوردهای گفت‌وگوهای جمهوری اسلامی ایران با گروه 3+3 در خصوص مذاکرات هسته‌ای بر اهمیت پشتیبانی و حمایت مراجع عظام تقلید و همچنین ارائه رهنمود در خصوص موضوعات سیاست خارجی تاکید کرد .

                            آیت‌الله مکارم شیرازی نیز در این دیدار با حمایت از اقدامات اخیر کشورمان در گفت‌وگوهای هسته‌ای با گروه 3+3 بر ضرورت استمرار تلاشهای وزارت امور خارجه در زمینه خنثی‌سازی دیدگاه‌های مبتنی بر شیعه هراسی در منطقه و جهان اسلام تاکید کرد.

                            آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: از مذاکرات هسته ای و رویکرد دولت یازدهم در این زمینه حمایت می کنیم.

                            این مرجع تقلید روز جمعه هنگام دیدار وزیر امور خارجه با وی بر تلاش و رایزنی وزارت امور خارجه با کشورهای مختلف جهان به ویژه کشورهای اسلامی برای همکاری های بیشتر تاکید کرد. وی همچنین خواستار وحدت جهان اسلام شد و از مسوولان وزارت خارجه خواست که برای شکل گیری این وحدت تلاش کنند. ضرورت دارد که وزارت امور خارجه و مسوولان عالیرتبه آن در جهت خنثی سازی شیعه هراسی در منطقه و جهان اسلام تلاش کنند.

                            در ابتدای این دیدار وزیر امور خارجه در سخنانی رویکرد سیاست خارجی دولت یازدهم در موضوعات منطقه ای و بین المللی را تشریح کرد. محمد جواد ظریف همچنین به تشریح دستاوردهای گروه مذاکره کننده هسته ای ایران در گفت وگو با گروه 3+3 پرداخت.

                            وزیر امور خارجه کشورمان بر اهمیت پشتیبانی و حمایت مراجع عظام تقلید و همچنین ارائه رهنمود های آنان در خصوص موضوعات سیاست خارجی تاکید کرد .

                            آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید نیز از اقدامات انجام شده و توفیقات حاصل شده از سوی گروه مذاکره کننده هسته ای تشکر کرد.

                            این مرجع تقلید روز جمعه در دیدار وزیر امور خارجه با وی ابراز امیدواری کرد که مذاکره کننده هسته ای موفقیت های بیشتری در آینده کسب کند. آیت الله صافی گلپایگانی بر در نظر گرفتن عنایات خداوند و توجهات حضرت ولیعصر(عج) در انجام امور تاکید کرد و افزود: اگر کارها برای جلب رضایت خدا باشد خداوند خود به انسان کمک می کند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

                              #6494
                              دنیس راس: دادن "حقّ غنی سازی" به ایران، توهّم ایرانیان است

                              به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ؛دنیس راس دستیار ارشد سابق اوباما و عضو ارشد شورای امنیت ملّی آمریکا (NSC)- که همواره بعنوان یکی از دست راستی ترین مشاورین امنیتی دولت دموکرات اوباما مطرح می شود و حامی سرسخت منافع رژیم صهیونیستی است؛ اخیراً در مقاله ای مهم برای "انستیتو واشینگتُن"، مباحث مهمّی را مطرح می کند. وی ضمن تشریح نگرانی های رژیم غاصب و کشورهایی چون عربستان، اشاره می کند که در "ژنو"، هیچ تخلّفی نسبت به خط کشی های استراتژیک رژیم صهیونیستی، از سوی آمریکا وجود نداشته است. این دقیقاً همان حرفی است که "جان کری"، بلافاصله بعد از امضای توافق در بیانیه مطبوعاتی اش در "ژنو" گفت: با اسرائیل، اختلافات تاکتیکی داریم.

                              وی همچنین در رابطه با مهمترین چالش ها و نقاط این توافق نامه صحبت می کند،"راس" معتقد است که متن سند به هیچ عنوان به صراحت "حقّ غنی سازی" برای ایران را به رسمیت نشناخته است. "راس" در جمله بسیار مهمّی می گوید که، در نهایت آمریکا هیچ توافقی که غنی سازی در داخل ایران را بعناون یک حقّ شناسایی کند؛ نخواهد پذیرفت، زیرا از نظر آنان داشتن غنی سازی هسته ای در خاک ایران، امتیاز باارزش تری از بمب است.

                              "راس" می نویسد: این همچنین پیامی است برای ایران: اگر شما فکر می کنید که نیازی به تکان دادن در برنامه هسته ای تان ندارید و اینکه، تحریم ها از وزن شان به شدّت کاسته می شود؛ دوباره فکر کنید. ایرانی ها باید بدانند که تنها راهی که ایران بتواند به یک آرامش واقعی از تحریم ها برسد، این است که از برنامه هسته ای اش عقب گرد کند؛ ایست کامل!!!

                              "راس" نوشت:آنچه آمریکا هرگز نخواهد پذیرفت، غنی سازی داخل کشور ایران است که از بمب باارزش تر است و سپس می گوید، تشریح این خط قرمز آمریکا این اطمینان را از طرف ایرانی ها می دهد که درباره آنچه ما می توانیم بپذیریم، توهّم نداشته باشند. مقامات و عناصر امنیتی- اطّلاعاتی آمریکا، به صراحت اعلام می کنند که داشتن یک برنامه غنی سازی واقعی در ایران، تنها یک توهّم است.

                              "راس" ادامه داد:آمریکا در گام میانی و گام نهایی می تواند دو راه را در برابر ایران باز کند، 1- اجازه حفظ "غنی سازی ویترینی" چنانچه ایران در "توافق ژنو" پذیرفته، بدون شناسایی هیچ حقّی برای غنی سازی و 2- ایست کامل غنی سازی. در برهه کنونی، آمریکایی ها بطور مشخّصی تمام سعی خود را برای اخذ امتیازات نهایی از ایران متمرکز کرده اند؛ این نمایش اشتهای سیری ناپذیر قدرت استکبار است. بنابر این فعلاً فشارها برای مجاب کردن تیم مذاکراتی ایران به انهدام کامل غنی سازی در حال جریان است، اگر دیپلمات های ایران این پیشنهاد را نپذیرند؛ لاجرم باید به "غنی سازی ویترینی ژنو" اکتفاء کنند.

                              نظر

                              • mohsen66
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 181

                                #6495
                                در اصل توسط heydar";413790][COLOR="#FF0000 پست شده است
                                دنیس راس: دادن "حقّ غنی سازی" به ایران، توهّم ایرانیان است [/COLOR]

                                به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ؛دنیس راس دستیار ارشد سابق اوباما و عضو ارشد شورای امنیت ملّی آمریکا (NSC)- که همواره بعنوان یکی از دست راستی ترین مشاورین امنیتی دولت .................................................
                                زیاد نگران نباشید اونها هم باید بگونه ای تندرو ها رو اروم کنند همه این تفاهم ها قبلا بصورت پنهانی بین سران دوکشور انجام شده .......... وقتی دکتر روحانی با اون قاطعیت میگه تمام تحریم ها برداشته میشه مطمئن باشید انجام میشه

                                نظر

                                در حال کار...
                                X