آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #7246
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    مقام نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای :

    مقامات اگر ابهامی درباره توافق ژنو دارند قبل از طرح در تریبون رسمی از تیم مذاکره کننده سوال کنند

    تهران- ایرنا- یک مقام نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای در واکنش به اظهارات امروز خطیب نماز جمعه تهران درباره توافق ژنو گفت: چنانچه هر یک از مقامات کشور ابهامی درخصوص توافق ژنو داشته باشند قبل از طرح آن در تریبون های رسمی می توانند از تیم مذاکره کننده که همواره آماده پاسخگویی است، سوال کنند.
    مقامات اگر ابهامی درباره توافق ژنو دارند قبل از طرح در تریبون رسمی از تیم مذاکره کننده سوال کنند
    این مقام نزدیک به تیم مذاکره کننده کشورمان روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا درخصوص درج این بند در توافق ژنو که ˈتا وقتی درباره همه چیز توافق نشود درباره هیچ چیز توافق نشده استˈ و انتقاد ایت الله موحدی کرمانی به این بند اظهار داشت: این یک بند معمولی و استاندارد در تمامی مذاکرات پیچیده ای است که موضوعات مختلفی در دستور کار آنها قرار دارد.

    وی تصریح کرد: معنی و مفهوم این بند هم این است که هرآنچه طرفین در طول مذاکره توافق می کنند هیچ تعهدی برای آنها ایجاد نمی کند تا زمانیکه مذاکرات به اتمام برسد و در مورد همه چیز توافق نهایی به دست آید.

    این مقام نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای تاکید کرد: این اصل به نفع هر دو طرف در طول مذاکره است. به عنوان مثال تعهداتی که ایران در گام اول پذیرفته است منوط به کسب توافق در گام نهایی می باشد وگرنه متوقف خواهد شد و با توجه به اصل همه یا هیچ طرف مقابل نمی تواند خواستار تداوم تعهدات ایران شود.

    آیت الله موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران امروز در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران گفت: این توافق نامه به طوری که دیدیم پخش شده و در دست افراد قرار گرفته است اما من یک جمله در این توافق نامه دیدم که شایسته است وزارت خارجه و هیات ایرانی روی این جمله دقت کنند.

    وی اظهارداشت: این جمله انگلیسی است که ترجمه آن یعنی ˈتا در مورد همه چیز توافق نشود در خصوص هیچ چیز توافق نمی شودˈ.

    عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: آن ها با این زیاده خواهی ها یکبار حقوق بشر، یکبار موشک های بالستیک و یکبار حمایت از حزب الله را مطرح می کنند و هر روز یک بهانه می آورند. یک روز هم ممکن است آنچه اتحادیه اروپا می گوید را در توافق نامه بگنجانند که ایران باید به هم جنس بازی اجازه دهد.

    وی ادامه داد: آن ها این موضوع را در توافق نامه آورده اند که ˈتا در مورد همه چیز توافق نشود در خصوص هیچ چیز توافق نمی شودˈ، یا من نمی فهمم من را هدایت کنید یا آنکه ...

    آیت الله موحدی کرمانی افزود: آن ها می گویند که همه چیز حتی رفع تحریم ها نیز قابل برگشت است که شما هم باید بگویید ما هرچه می گوییم قابل برگشت است.

    به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا از زمان دست یافتن جمهوری اسلامی ایران و ١+ ٥ به توافقی اولیه در موضوع هسته ای در سوم آذر ماه ٩٢ با عنوان برنامه اقدام مشترک معروف به توافق ژنو ، این توافق در داخل و خارج از ایران با مخالفت هایی مواجه شده است.

    در طول ماه های اخیر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه که مسوولیت ریاست و هدایت مذاکرات با ١+ ٥ را عهده دار است و همکاران وی که اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای را تشکیل می دهند، همواره مورد آماج تندترین انتقادها بویژه در مورد توافق ژنو قرار گرفته اند؛ انتقاداتی که حتی مرز نقد را درنوردیده و جنبه تخریب به خود گرفته اند.

    این انتقادات که غالبا از سوی اعضای تفکری سیاسی با عنوان جبهه پایداری در محافل سیاسی مختلف به ویژه مجلس شورای اسلامی مطرح شده، همواره با پاسخگویی تیم مذاکره کننده هسته ای در محافل مختلف همراه بوده است.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #7247
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      با سلام به امید خدا به نظر می رسه که گفتگو ها خوب پیش می رود و به توافق 6 ماهه دست پیدا کند با تشکر


      مقام ارشد آمریکایی
      ایران و 1+5 از اواسط اردیبهشت تهیه پیش‌نویس توافق جامع را آغاز می‌کنند
      یک مقام ارشد آمریکایی می‌گوید ایران و گروه 1+5 از اواسط اردیبهشت مذاکره برای تهیه پیش‌نویس توافق جامع هسته‌ای را آغاز می‌کنند.

      خبرگزاری فارس: ایران و 1+5 از اواسط اردیبهشت تهیه پیش‌نویس توافق جامع را آغاز می‌کنند

      به گزارش خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد آمریکایی جمعه شب به خبرنگاران گفته است ایران و گروه 1+5 از ماه می میلادی (اواسط اردیبهشت) کار تهیه پیش‌نویس توافق جامع هسته‌ای را آغاز می‌کنند.

      مذاکره‌‌کننده‌های ایران و گروه موسوم به 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) روز 19 فروردین برای سومین بار در چارچوب مذاکرات جامع در شهر وین دیدار می‌کنند.

      پیشتر «ماری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود طرفین احتمالا بعد از این دور از مذاکرات به مرحله تهیه پیش‌نویس نزدیک می‌شوند.

      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....WA39vUdM.dpuf
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

        #7248
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        مذاکرات کارشناسی 8 ساعته ایران و 1+5
        هیات های کارشناسی جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 در روز دوم مذاکرات خود در وین برای دومین بار گرد هم آمدند تا مذاکرات فنی را ادامه دهند.


        به گزارش ایرنا، هیات کارشناسی مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران به ریاست حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و بین المللی وزارت امورخارجه از روز گذشته تاکنون بیش از هشت ساعت با هیات کارشناسی 1+5 به ریاست استفان کلمنت دستیار ویژه کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره موضوعات فنی مذاکره کرده است.


        اکنون هیات های کارشناسی پس از استراحتی کوتاه بار دیگر وارد مذاکرات سخت و فشرده خود شده اند تا گفت و گوها درباره موضوعات فنی محول شده به کارشناسان را ادامه دهند.


        قرار است نتیجه مذاکرات کارشناسی به مدیران سیاسی گزارش شود و در نشست 18 تا 20 فروردین ماه بین ایران و 1+5 به ریاست محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه و کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بررسی شود.


        حمید بعیدی نژاد رییس هیات کارشناسی مذاکره کننده هسته ای ایران به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت که تاکنون هیات های کارشناسی بیش از هشت ساعت بر سر موضوعات فنی با یکدیگر گفت و گو کردند و این گفت و گوها همچنان ادامه دارد.


        به گفته بعیدی نژاد در این مذاکرات کارشناسان سازمان انرژی اتمی حضور دارند.


        سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای نیز روز گذشته (پنجشنبه) در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره این دور از مذاکرات اظهار داشت: این مذاکرات در چارچوب گام نهایی توافق ژنو برای رسیدن به راه حل جامع است.


        وی تصریح کرد: همه موضوعات فنی که از سوی مدیران سیاسی به کارشناسان ارجاع شده در این دور از مذاکرات کارشناسی بررسی می شود.


        معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که بطور مشخص چه موضوعات فنی در این دور از مذاکرات مطرح می شود؟ گفت: موضوعاتی که از دید مدیران سیاسی به بررسیهای کارشناسی بیشتری نیاز داشته است در این مذاکرات مطرح می شود.


        عراقچی در پاسخ به اینکه ایا درباره راکتور اب سنگین اراک نیز گفتگو می شود؟ اظهار داشت: این موضوع و ابعاد فنی آن، و چگونگی از بین بردن نگرانی ها با حفظ ماهیت آب سنگین، یکی از موضوعات فنی است که جزئیات آن توسط کارشناسان بحث خواهد شد.


        عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در پاسخ به این سوال که ایا با توجه به اینکه در مذاکرات قبلی اعلام شد ایران و ١+٥ درباره غنی سازی و ابعاد ان به درک مشترکی رسیده اند، این موضوع هنوز در دستور کار مذاکرات کارشناسی قرار دارد؟ گفت: بحث درباره این موضوع و سایر موضوعات همچنان ادامه خواهد داشت تا طرفین به تفاهم نهایی دست یابند.


        به گفته عراقچی در این دور از مذاکرات کارشناسی نمایندگان ١+٥ حضور دارند و ریاست هیات کارشناسی ایران را نیز همچون دوره های قبلی مذاکرات کارشناسی حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه بر عهده دارد. ریاست هیات ١+ ٥ را نیز استفان کلمنت دستیار ویژه کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عهده دار است.


        قرار است دور جدید مذاکرات ایران و١+٥ با حضور محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و کاترین اشتون مسول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ١٨ تا ٢٠ فروردین ماه در شهر وین پایتخت اتریش برگزار شود.
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

        نظر

        • ابوذر
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 614

          #7249
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          متاسفانه ما در کشورمان کسانی که تحصیل کرده ودنیا دیده و تجربه کار اجرایی داشته باشند کم نداریم ولی مشکل اینجاست که ما در کشورمان یک حلقه بسته از مدیران داریم که دراین سالها جایشان فقط تغییر کرده وبا چماق دین وضدیت با ولایت فقیه ونظام اجازه ورود فکر جدید و روش جدید را نمی دهند الان شما میبینید شخصی مثل ظریف را چگونه تحت فشار قرار داده اند تعدادی شبه انسان انگل که نمیگذارند دوازه های کشور باز شود تا تمدن جدیدوصنعت نو و روز دنیا وارد کشور شود چونکه اینها اگر در گذشته اشان تحقیق کمی کنید نان شب هم نداشته اند و حالا به نوایی رسیده اند ومنافع خودشان را به مردم وکشورشان ترجیح میدهند زمان خاتمی شورای نگهبان اجازه فاینانس به دولت نمیداد چرا که چرا خارجیها در منافع نفت وگاز ما شریک شوند ودر این 8 سال گذشته با دروغ بزرگ انرزی هسته ای وما جزئ 8کشور پیشرفته دنیاییم فریب میدادند در حالی که کشورهای عرب نفت وگاز مشترک ما را به تاراج میبردند .دلار های نفتی بجای سرمایه گذاری یا خرج واردات اجناس بنجل چینی شد که بسیاری از صنایع ما را نابود کرد بخاطر دلار ارزان وتورم شدید داخل . یا در جیب همین شبه انسانها رفت ومردم جامعه روز بروز فقیر تر شدندواینها ثروتمندتر . یک از اشکالات عمده جامعه ما نبود ساختار حزبی است که در همین پاکستان وترکیه که نظامیان دائما کودتا میکردند دست وپایشان بسیار بسته شد ومخالفین به قدرت رسیدند . ونظامیان بازداشت ومحاکمه میشوند و جلوی دخالت انها در سیاست بسیار گرفته شده است زیرا ساختار حزبی منسجم دارند ومردم تظاهرات میکنند وجلوی خودکامگی واستبداد میایستاند ولی جامعه ما نظامیان (سپاه)درتمام امور دخالت میکنند وبسیاری از وزرا واستانداران ونمایندگان مجلس سابق نظامی بوده یا هستند.این برای جامعه ما یک فاجعه است چرا که آنها به راحتی همه چیز را در اختیار دارند از همین اینترنت ومخابرات گرفته تا تمام پروزهها وطرحهای بزرگ وهر رقیبی را به راحتی از سد راه خود بر میدارند در زمان خاتمی وقتی فرودگاه امام را به سپاه ندادند و به یک شرکت ترک دادند میگ های سپاه روز افتتا حیه به پرواز در آمدند وبه بهانه امنیت ملی واینکه شرکت ترک با اسرائیل رابطه دارد رسما به دولت اعلان جنگ داد ووزیر راه خرم وخاتمی کوتاه امدند وفرودگاه امام تعطیل شد در حالی که روزانه ضرر هنگفتتی میداد .

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #7250
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            درآستانه دور سوم مذاکرات در وین؛

            آلمان درباره دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات هسته ای ابراز خوشبینی کرد
            برلین - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان با بیان اینکه مذاکرات هسته ای تاکنون سازنده و مفید بوده،گفت: این خوشبینی وجود دارد که در پایان مهلت 6 ماهه تعیین شده در توافق موقتی ژنو به هدف نهایی در مذاکرات هسته ای با ایران دست یابیم.

            آلمان درباره دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات هسته ای ابراز خوشبینی کرد
            مارتین شفر روز جمعه در نشست خبری سخنگویان دولت آلمان در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درخصوص ارزیابی از مذاکرات هسته ای گروه 1+5 با ایران در آستانه برگزاری سومین مرحله از این مذاکرات به میزبانی، وین،خاطرنشان کرد:مذاکرات انجام شده تاکنون سازنده و مفید بوده و پیش بینی می شود که این روند همچنان ادامه داشته باشد.

            شفر در پاسخ به اینکه آلمان به عنوان یکی از کشورهای گروه 1+5 و طرف مذاکره با ایران تا چه اندازه به دستیابی به توافق نهایی در مهلت تعیین شده 6 ماهه در توافق موقتی ژنو امیدوار است،گفت:از ابتدا نیز بر پایه برنامه اقدام مشترک مورد توافق در مذاکرات هسته ای ژنو تصمیم گیری ها بر این اساس بوده که در مهلت مشخص 6 ماهه ( پایان جولای) مراحل و اقدامات برای تدوین راه حل نهایی انجام شد.

            سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان،خاطرنشان کرد: اگر چه هنوز راه سختی برای توافق نهایی درمورد برخی موضوعات پیش رو داریم اما مذاکرات تاکنون سازنده و مفید پیش رفته و همین موضوع موجب شده تا خوشبینی محتاطانه ای داشته باشیم که در چارچوب زمان بندی تعیین شده می توانیم به توافق نهایی برسیم.

            سومین مرحله از مذاکرات هسته ای به میزبانی وین قرار است طی روزهای 18 تا 20 فروردین ماه به ریاست محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و خانم کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در این شهر برگزار شود.

            در همین راستا نشست کارشناسان ایران و 1+5 برای بررسی موضوعات فنی و نزدیک تر کردن دیدگاه های دو طرف به ریاست حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و امور بین المللی وزارت امور خارجه از ایران و استفان کلمنت دستیار خانم کاترین اشتون از طرف گروه 1+5 از روز گذشته در وین آغاز شده و تا سه روز ادامه خواهد داشت.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #7251
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              یک مقام آمریکایی خبر داد
              تهیه‌ پیش‌نویس توافق نهایی میان ایران و 1+5 در ماه آتی



              شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

              در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و گروه 1+5 یک مقام آمریکایی اعلام کرد که این کشورها در ماه آینده تهیه پیش‌نویس توافق نهایی در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران را آغاز خواهند کرد.

              به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با خبرنگاران به شرط این‌که نامش فاش نشود در اظهارات امیدوارکننده‌ای اعلام کرد که ایران و شش قدرت جهان تهیه پیش‌نویس توافق نهایی‌شان را در ماه آینده آغاز خواهند کرد و این امیدواری را ایجاد کرده است که تا ماه ژوئیه (تیرماه) توافق جامع نهایی میان این کشورها صورت خواهد گرفت.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #7252
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                فردا در جلسه علنی مجلس عنوان می شود
                پیشنهاد نمایندگان مجلس برای قطع مذاکرات هسته‌ای در واکنش به قطعنامه حقوق بشری اروپا
                عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از پیشنهاد نمایندگان در جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا خبر داد.
                /:.negaran.:/
                خبرگزاری فارس: پیشنهاد نمایندگان مجلس برای قطع مذاکرات هسته‌ای در واکنش به قطعنامه حقوق بشری اروپا

                محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس از پیشنهاد نمایندگان در جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا خبر داد.

                وی افزود: این پیشنهاد فردا در قالب یک پیشنهاد ار سوی نمایندگان مجلس به دولت ارائه خواهد شد، چرا که ما انتظار واکنش جدی از سوی وزارت امور خارجه در قبال این مسئله را داریم.

                این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: در صورتی که این پیشنهاد مورد حمایت دولت قرار نگیرد، نمایندگان به صورت جدی با ارائه طرحی در این باره دولت را موظف به اقدام جدید در قبال این مسئله خواهند کرد./:.ohno-smiley.:/

                آصفری گفت: امیدوارم دولت در قابل این پیشنهاد نمایندگان اقدام جدی را انجام دهد.

                بنابر این گزارش، اتحادیه اروپا طی قطعنامه‌ای خواهان مداخله جدی در امور حقوق بشری ایران و منوط کردن هیئت های اروپایی به دیدار با عناصر مخالف سیاسی ایران کرده است.

                انتهای پیام/

                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....NBXYJSpC.dpuf
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • parham82
                  ستاره دار(7)
                  • Jun 2011
                  • 509

                  #7253
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

                  فردا در جلسه علنی مجلس عنوان می شود
                  پیشنهاد نمایندگان مجلس برای قطع مذاکرات هسته‌ای در واکنش به قطعنامه حقوق بشری اروپا
                  عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از پیشنهاد نمایندگان در جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا خبر داد.
                  /:.negaran.:/
                  خبرگزاری فارس: پیشنهاد نمایندگان مجلس برای قطع مذاکرات هسته‌ای در واکنش به قطعنامه حقوق بشری اروپا

                  محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس از پیشنهاد نمایندگان در جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا خبر داد.

                  وی افزود: این پیشنهاد فردا در قالب یک پیشنهاد ار سوی نمایندگان مجلس به دولت ارائه خواهد شد، چرا که ما انتظار واکنش جدی از سوی وزارت امور خارجه در قبال این مسئله را داریم.

                  این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: در صورتی که این پیشنهاد مورد حمایت دولت قرار نگیرد، نمایندگان به صورت جدی با ارائه طرحی در این باره دولت را موظف به اقدام جدید در قبال این مسئله خواهند کرد./:.ohno-smiley.:/

                  آصفری گفت: امیدوارم دولت در قابل این پیشنهاد نمایندگان اقدام جدی را انجام دهد.

                  بنابر این گزارش، اتحادیه اروپا طی قطعنامه‌ای خواهان مداخله جدی در امور حقوق بشری ایران و منوط کردن هیئت های اروپایی به دیدار با عناصر مخالف سیاسی ایران کرده است.

                  انتهای پیام/

                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....NBXYJSpC.dpuf
                  ببخشینا هیچ گ...... نمی تونن بخورن
                  تحریم نوندونی اوناست
                  الان قطع شده
                  دیگه نمی تونن خون مردم بکنن تو شیشه
                  طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
                  @signal1357
                  سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #7254
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    فردا در جلسه علنی مجلس عنوان می شود
                    پیشنهاد نمایندگان مجلس برای قطع مذاکرات هسته‌ای در واکنش به قطعنامه حقوق بشری اروپا
                    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از پیشنهاد نمایندگان در جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان

                    با سلام هر چه قدر دوست دارید از این نوع کارها انجام دهید تا مذاکراتی که داره به خوبی به امید خدا پیش میره را کاملا باطل کنید و نظاره گر تحریم های شدید اروپا و امریکا باشید بعد ببینید که می توانید با جو گیر شدن اقتصاد مقاومتی را با صادرات کالاهای غیر نفتی انجام دهید که حتی نمی توانید یک قلم صادر کنید دوشمن اصلی کشور شما نمایندگان مجلس هستید نه کشور های دیگه بسه مردم واقعا زیر بار تورم دارند نابود می شوند تا کی شعار
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • مهدی999
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 189

                      #7255
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      [QUOTE=ایرج اکبری;474688][SIZE=4]
                      فردا در جلسه علنی مجلس عنوان می شود
                      پیشنهاد نمایندگان مجلس برای قطع مذاکرات هسته‌ای در واکنش به قطعنامه حقوق بشری اروپا
                      عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از پیشنهاد نمایندگان در جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا خبر داد.
                      /:.negaran.:/
                      به اعتقاد بنده اینها دعوای زرگری ای بیش نیست همانگونه که بحث حقوق بشر از آن طرف میز مذاکره عنوان میشود برای کسب امتیاز بیشتر.
                      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

                      نظر

                      • لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

                        #7256
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        دوستان نگران نباشید

                        تیم مذاکرات ایران و اون شش کشور اصلا توجهی به حرف مخالفین نمیکنه و یواشکی کار خودشو میکنه. نه کنگره امریکا اهمیتی داره/ نه اعراب و اسراییل و نمایندگان بی مغز ایران

                        توافق در تابستان انجام خواهد شد. الان سبدهای خودرویی/ بانکی و بیمه ای رو خوب ببندید که اونموقع صفها دیگه صد میلیونیه

                        این نماینگان افراطی هم که کف روی اب هستند توی دور بعدی با تیپا از مجلس خارج میشن. یادتونه احمدی نژاد و دار و دسته اشو پیش از 24 خرداد، پس چی شد؟ انچنان رفتند که انگار اصلا نبودند اینا هم همینطور
                        ;;)
                        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                        نظر

                        • ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

                          #7257
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          کارکنان نهاد ریاست جمهوری
                          روحانی: برخی می‌خواهند ما را مشغول حاشیه‌ کنند/ اگر کسی خیانت‌ کوچکی کرد آن را بزرگ نکنیم
                          رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی می‌خواهند ما را مشغول حاشیه‌ کنند تا از اصل کار باز بمانیم، گفت:‌ اگر کسی خطای کوچکی کرده آن را بزرگ نکنیم و اگر احیاناً خیانت کوچکی بوده آن را بزرگ و بزرگ‌تر نکنیم.





                          به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس جمهور صبح امروز با تعدادی از کارکنان و مدیران نهاد ریاست جمهوری دیدار و گفت و گو کرد.
                          روحانی در مسجد سلمان فارسی این نهاد گفت: شما در جایی کار می کنید که در بالاترین سطح ستادی برای اداره کشور است و مردم در سال گذشته با همتشان و خلق حماسه 24 خرداد به صحنه انتخابات آمدند و روزی نو را به وجود آوردند و ما نیز باید در خدمت به مردم در سال جدید حرکتی نو را آغاز کنیم و اگر هر کدام مان بتوانیم خدمت بیشتری به مردم کنیم امسال به معنای واقعی کلمه، نوروز داشته ایم و سال ما نو شده است.
                          وی افزود: مردم ما در این 34 سال و اندی با فراز و نشیب های مختلفی روبرو بودند اما همچنان به نظام و رهبری شان وفادار ماندند، 8 سال دفاع کردند و وفادار ماندند و بعد از جنگ برای ساختن و آبادانی کشور هم وفادار ماندند و ما باید از بزرگانمان یاد بگیریم و آنها را الگو قرار دهیم تا خدمت بیشتر به مردم را سرلوحه کار و امور خویش قرار دهیم.
                          روحانی گفت: بیایید همه دست به دست هم دهیم تا کار مردم را انجام دهیم که اگر خیر بود همه شما در آن شریک هستید و اگر اشتباه بود من در دنیا و آخرت و در محضر عدل الهی مسئولیت آن را به عهده می گیرم.
                          روحانی افزود: در این هفت ماه و نیم از عمر دولت یازدهم من در حد توان و فکر خود از تلاش همه مسئولان دولتی در سراسر کشور تشکر می کنم و از آن راضی هستم.
                          وی در ادامه گفت: دولت یازدهم در اقتصاد قدم های بزرگی برداشت و در مسائل اجتماعی نیز گام های محکمی برداشت که این به این معنی است که همه اعضای دولت یعنی همه کارمندان دولت و در بسیاری موارد یعنی همه قوا با هدایت مقام معظم رهبری قدم های بلندی برداشتند.
                          رئیس جمهور افزود: دولت یازدهم در این مدت در فرهنگ، سیاست داخلی و خارجی کارهای بسیار بزرگی انجام داد.
                          وی تصریح کرد: آزادی زیباست و باید از آن حسن استفاده را ببریم و نباید خود را مشغول حاشیه کنیم، البته بعضی ها می خواهند ما را مشغول حاشیه کنند تا از اصل راه باز بمانیم.
                          روحانی گفت: در اقتصاد حرکت ما در مسیر درستی بوده است و این نشانه تدبیر و مشورت و خرد جمعی و تلاش همه اقتصاد دانان کشور و همه مسئولان اقتصادی در کشور بوده است.
                          رئیس جمهور با اشاره به کاهش نرخ تورم در سال 92 و تلاش برای کاهش بیشتر این نرخ تا پایان امسال گفت: در زمینه اشتغال که بار سنگین و راه دشواری است توانستیم نرخ بیکاری را کاهش دهیم که البته این نرخ تا نقطه مطلوب فاصله دارد و راه درازی در این مسیر در پیش داریم.
                          وی افزود: برای بهتر خدمت کردن همه نظر بدهید و همه برای بهره وری بیشتر تلاش کنید و برنامه ریزی تان را در این زمینه به کار ببندید و هم به مسئولین تذکر دهید چرا که انتقاد و پیشنهاد سازنده نه تنها خوب است بلکه وظیفه همه ماست.
                          رئیس جمهور گفت: من به رغم همه مشکلات بسیار بسیار به آینده امیدوارم و معتقدم با همت، تلاش و هوشیاری و وحدت مردم همه چیز حل خواهد شد.
                          روحانی افزود: هیچ چیز بالاتر از وحدت نیست و هیچ چیزی بدتر از فاصله نیست، بیایید به هم نزدیک شویم و دل ها را صاف کنیم، اگر کسی خطای کوچکی کرده آن را بزرگ نکنیم و اگر احیاناً خیانت کوچکی بوده آن را بزرگ و بزرگتر نکنیم.
                          رئیس جمهور گفت: از جدایی و فاصله چه خیری دیدیم که باز داریم به این کار ادامه می دهیم؟ بیایید به هم نزدیک شویم، راست و چپ و میانه؛ همه ما ایرانی هستیم و برای ایران تلاش می کنیم، همه ما مسلمان هستیم و بیاییم برای اسلام و اجرای اخلاق محمدی کار کنیم.
                          روحانی افزود: بیایید با هم برادر باشیم و دست به دست هم دهیم که در آن صورت دست خدا در کنار ما و بالای سر ما خواهد بود که اگر دست خدا با ما باشد قدرت الهی نیز به کمک ما خواهد آمد.
                          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....sv3lx5CI.dpuf
                          سلام

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #7258
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            کد خبر: ۱۸۴۹۵۹
                            ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴

                            فرارو- طی هشت ماه از زمان آغاز به کار حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران، دولت وی سیاست خوشرویی بین المللی را آغاز کرده که باعث خوش بینی برخی ناظران شده و تردید برخی دیگر را تشدید کرده است.

                            به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از موسسه بروکینگز، چهره شاخص این کمپین به طور معمول محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران بوده که با درک اهمیت رسانه های اجتماعی و نظارت ماهرانه بر مذاکرات هسته ای به یک شخصیت برجسته تبدیل شده است.

                            با این حال شخص دیگری نیز وجود دارد که در تلاش بسیار ایران برای ایجاد شکاف در تحریم های بین المللی و بازسازی اقتصاد ایران نقشی به همان اندازه مهم را ایفا می کند: بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران.

                            مطبوعات ایران زنگنه را «وزیر خارجه دوم» این کشور نامیده اند و این نام چندان دور از واقعیت نیست. وی به عنوان یک تکنوکرات باسابقه که به دلیل بازگشایی پرتکاپوی بخش نفت ایران به روی سرمایه گذاران خارجی، دست کم به اندازه ظریف، یک انتخاب استراتژیک در کابینه روحانی بود. بازگشت وی به راس وزارت نفت بیانگر پایان قطعی افراط ایدئولوژیک دوره احمدی نژاد و عزم تهران برای بازگشت دوباره به تجارت است.

                            انتصاب دو شخص قدرتمند که به دلیل اشتیاق آشکارشان برای همکاری دوباره با جهان شناخته شده هستند، در دو پست وزارتی مهم اصلا اتفاقی نیست. هم نامزدی زنگنه و هم نامزدی ظریف در ابتدا گله مندی تندروها را به دنبال داشت. با این حال، تایید سریع آنها از سوی پارلمان در ماه آگوست و دامنه آزادی عملی که در بازسازی سیاست گذاری های حساس ایران به آنها اعطا شد، نشان می دهد آیت الله خامنه ای، مقام معظم رهبری ایران دستور کار آنها را تایید کرده است. ماموریت آنها به طور مستقیم باهم مرتبط است—پایان دادن به تحریم ها و بازیابی جایگاه ایران به عنوان یک غول نفتی و ظهور یک قدرت منطقه ای. مسیر آینده ایران منوط به موفقیت آنها در دورنمای نامطمئن موجود است.

                            هر دوی آنها برنامه های عملی را پیگیری می کنند که به عقیده تندروها اصول اساسی انقلاب را زیر پا می گذارد. زنگنه یکی از نیروهای قدیمی انقلاب است، مهندسی که کمک های وی پایه گذار جهاد سازندگی بود. وی هدایتگر تلاش های سازمانی برای ساخت و توسعه روستاها و زیرساخت ها در طول جنگ با عراق بود. این وظیفه مهارت های وی در مبارزات بوروکراتیک را تقویت کرد. چندی پس از آتش بس آگوست 1988 میان ایران و عراق وارد وزارت نیرو ایران شد و طی هشت سال ریاست جمهوری علی اکبر هاشمی رفسنجانی، به عنوان وزیر نیرو ایران فعالیت کرد.

                            نظارت وی بر وزارت نیرو در حالی آغاز شد که تهران برنامه بازسازی پس از جنگ را آغاز کرد- زمانیکه آسیب های جنگ به نیروگاه های برق هنوز باعث خاموشی دراز مدت پایتخت و دیگر شهرهای ایران می شد. وی بازسازی ظرفیت تولید برق داخلی را به عنوان وظیفه ای خطیر برای بازسازی صنعتی ایران، برعهده داشت. وی به عنوان وزیر شایسته ای شناخته شد که توانست این برنامه را به نتیجه برساند.

                            پس از روی کار آمدن محمد خاتمی، رئیس جمهور اصلاح طلب ایران، زنگنه وارد وزارت نفت ایران شد و در آنجا برنامه های بلندپروازنه افزایش تولید، حفظ سرمایه گذاری خارجی و اصلاح این بخش را پیگیری کرد. در دوره تصدی وی ایران مناقصه های جدید برای فعالیت های بالادستی را آغاز کرد که توجه تمام شرکت های نفتی اصلی اروپایی و آسیایی را به خود جلب کرد.

                            در آن زمان و امروز هم، تلاش های زنگنه در کشوری که 70 سال در مبارزه برای بیرون آوردن منابع نفتی خود از کنترل شرکت های خارجی بوده، بحث هایی را به دنبال داشت. وی به عنوان وزیر نفت ایران، حامی سرمایه گذاری خارجی بوده است. رهبری وزارت نفت از سوی زنگنه چندی پس از تشدید تحریم های آمریکا علیه ایران که اقدامات دولت کلینتون را به دنبال داشت آغاز شد. اقدامات دولت کلینتون نه تنها مانع از سرمایه گذاری آمریکا در ایران شد بلکه دیگر سرمایه گذاران خارجی را از سرمایه گذاری در بخش نفت ایران بازداشت.

                            علیرغم موفقیت زنگنه در دوره فعالیتش، وی هدف اتهامات فساد و انتقادات قرار گرفت. با وجود آنکه تصمیم گشایش بخش نفت به روی سرمایه گذاران خارجی پیش از روی کار آمدن وی، از سوی مقامات عالی رتبه تایید شده بود، حمایت شدید وی از بازگشت شرکت های غربی و تلاش های گسترده وی برای بازسازی این بخش، ناخرسندی هایی را به دنبال داشت.

                            احمدی نژاد دور نخست ریاست جمهوری خود را مدیون وعده های خود در رابطه با خلاص کردن ایران از دست «مافیای نفت» که کنایه ای به زنگنه، هاشمی رفسنجانی و بسیاری از کسانی که از گشایش بازار نفت ایران سود بردند، بود. زنگنه پست خود را ترک کرد تا در حاشیه بایستد و شاهد ضرباتی باشد که مدیریت آشفته احمدی نژاد بر بخش نفت وارد کرد و تحریم های بین المللی که بخش عمده سرمایه گذاران خارجی را از ایران دور کرد و صادرات ایران را به نیم کاهش داد. این در حالی است که همکاران خود احمدی نژاد در زمان ترک پست متهم به فسادی بزرگ بودند که شامل انتقال دو میلیارد دلار از درآمدهای نفتی به حساب های خارجی می شد.

                            از زمان روی کار آمدن روحانی که زنگنه را بار دیگر به عنوان وزیر نفت به فعالیت بازگرداند، وی نقش برجسته ای در بازسازی دیپلماتیک و اقتصادی ایران داشته و توانسته معاملات قابل توجهی با عراق، عمان و روسیه داشته باشد و نظر شرکت های نفتی خارجی در پایتخت های اروپایی را به ایران جلب کند.

                            وزیر نفت ایران مجبور است در مورد عواقب سیاسی تصمیمات خود در داخل به مجادله بپردازد. وی برنامه سختی در دست اجرا دارد و موانع بالقوه بسیاری در مسیر وی قرار گرفته است. زنگنه تاکنون در شرایطی شبیه به ماه عسل قرار داشته و توانسته ستایش دیگران در مطبوعات ایران را برانگیزد. وی صفحه کاربری با نام خود در شبکه اجتماعی فیس بوک دارد و اخیرا نیز آدرس ایمیل خود را منتشر کرده تا روابط مستقیمی با کارکنان خود داشته باشد. اما اگر یک توافق هسته ای نهایی نشود و تحریم ها تداوم یابند، احتمال ادامه این ماه عسل وجود ندارد.

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • sonami2616
                              Banned
                              • Jan 2014
                              • 269

                              #7259
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              رییس هیات مذاکره‌کننده کارشناسی ایران با 1+5 مذاکرات کارشناسی اخیر را مفید توصیف کرد.

                              حمید بعیدی‌نژاد معاون وزیر خارجه ایران و سرپرست هیات ایرانی در مذاکرات کارشناسی با گروه 1+5 در وین در گفت‌وگو با ایسنا، پس از پایان این دور از مذاکرات کارشناسی در وین، با مفید خواندن مباحث و مذاکرات سه روز گذشته میان ایران و 1+5 اظهار کرد: مباحث کارشناسی و اشکال مختلف در سطوح مدیران سیاسی و کارشناسی تا پایان مذاکرات درباره راه‌حل ادامه خواهد داشت.

                              رئیس هیات مذاکره کننده کارشناسی ایران با 1+5 ادامه داد: یک سلسله مباحث که از جلسه مدیران ارشد ایران و 1+5 برای بحث‌های کارشناسی ارائه شده بود در سه روز گذشته مورد گفت‌وگو قرار گرفت که طیف‌های مختلفی را در ابعاد مختلف شامل می‌شود.

                              وی تاکید کرد که بحث‌ها کاملا کارشناسی بود و هیات‌ها با آمادگی به مذاکرات آمده بودند و از نظر همه بحث‌های صورت گرفته در این سه روز مفید بود.

                              بعیدی‌نژاد در پاسخ به اینکه آیا گفت‌وگو درباره موضوعات مورد بحث تکمیل شده است؟ گفت: در هر جلسه برخی مسائل روشن‌تر می‌شود و زمینه‌هایی برای تمرکز بیشتر بر روی برخی موضوعات فراهم می‌شود.

                              این عضو هیات مذاکره‌کننده هسته‌ای کشور در پاسخ به اینکه موضوع غنی‌سازی راکتور اراک، همکاری‌های بین‌المللی هسته‌ای و تحریم‌ها همچنان محور مذاکرات کارشناسی است؟ با بیان اینکه نمی‌توانم وارد جزئیات شوم، تصریح کرد: مباحث مختلف در ابعاد مختلف بحث شد و نتایج به مدیران سیاسی در پایتخت‌ها ارائه می‌شود چنانچه ضروری باشد مذاکرات فنی و کارشناسی بر روی برخی جنبه‌ها ادامه می‌یابد.

                              بعیدی‌نژاد در پاسخ به اینکه در مذاکرات قبلی (وین 2) یک مقام آمریکایی اعلام کرد در بحث غنی‌سازی شکاف جدی میان دو طرف وجود دارد آیا در این مذاکرات این شکاف کمتر شده است یا خیر؟ گفت: نمی‌توانم ارزیابی در این سطح داشته باشم این موضوع باید در سطح سیاسی بحث شود. ما بیشتر مباحث فنی را صحبت کردیم. باید نتایج مذاکرات به سطوح عالی رود و در آنجا نتیجه‌گیری شود.

                              رئیس هیات کارشناسی ایران با 1+5 در پاسخ به اینکه گفته می‌شود مباحث به خوبی پیش می‌رود تا جایی که می‌توان از اردیبهشت ماه وارد مرحله تهیه پیش‌نویس راه‌حل جامع شویم، تاکید کرد: قبلا در مذاکرات وین 2 که با حضور خانم اشتون و آقای ظریف برگزار شد تصمیم گرفته شد که بعد از مذاکرات فروردین ماه از اردیبهشت آماده تهیه پیش‌نویس شویم و این یک تصمیم کلی بود که در مذاکرات قبلی اتخاذ شد و ربطی به اینکه مذاکرات به چه سرعتی و با چه کیفیتی پیش رود ندارد.

                              وی ادامه داد: مذاکرات فروردین ماه که این هفته در وین برگزار می‌شود نیز به طرح مباحث کلی و تبادل نظر و دست یافتن به درک مشترک از سوی دو طرف می‌انجامد.

                              بعیدی‌نژاد تاکید کرد: هیات‌های مذاکره‌کننده ایران و 1+5 از جلسه اردیبهشت ماه وارد مرحله تهیه پیش‌نویس خواهند شد.

                              مدیرکل سیاسی وزارت خارجه که همزمان بر اجرای گام اول توافق ژنو نظارت دارد در خصوص اجرای توافق با بیان اینکه در اجرا مشکلی نیست و توافق ژنو در گام اول ابعاد اجرایی خود را طی می‌کند تصریح کرد: در رابطه با اجرای گام اول بحث‌هایی در جریان است و این موضوع به طور جزئی و هم زمان با مذاکرات درباره گام نهایی پیگیری می‌شود و امیدواریم هرچه زودتر شاهد گشایش‌های بیشتر به مرور زمان در فعالیت‌های اقتصادی و تجاری کشور باشیم.

                              نظر

                              • ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

                                #7260
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                پایان مذاکرات سه روزه کارشناسی ایران و ۱+۵

                                خبرگزاری تسنیم: مذاکرات کارشناسی ایران و ۱+۵ در حالی پس از سه روز در وین پایان یافت که رییس هیات کارشناسی مذاکره کننده کشورمان این مذاکرات تخصصی را «مفید» ارزیابی کرد.

                                نسخه قابل چاپ
                                به گزارش حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، رییس هیات کارشناسی مذاکره کننده هسته ای ایران پس از پایان سه روز مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 این مذاکرات تخصصی را «مفید» ارزیابی کرد و گفت: دیدگاههای کارشناسی به درک بهتر طرفین از مواضع یکدیگر کمک کرد. «حمید بعیدی نژاد» روز شنبه پس از پایان بیش از 15 ساعت مذاکرات تخصصی و فنی میان هیات های کارشناسی جمهوری اسلامی ایران و 1+5 در وین اتریش،افزود: گزارش نتایج جلسه به دکتر ظریف و خانم اشتون و نیز معاونان و مدیران ارشد سیاسی دوشنبه شب (18 فروردین ماه) ارائه می شود. مدیر کل سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه تصریح کرد: همه هیات ها با آمادگی فنی و کارشناسی در جلسات حضور یافته بودند و دیدگاههای کارشناسی به درک بهتر طرفین از مواضع یکدیگر کمک کرد. دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 در وین 19 و 20 فروردین برگزار می‌شود. انتهای پیام/



                                سلام

                                نظر

                                در حال کار...
                                X