آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #7486
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    محمدتقی رهبر، امام جمعه موقت اصفهان در گفتگو با «انتخاب»:
    حجت الاسلام رهبر در واکنش به سئوالی در مورد همایش «دلواپسان» بیان داشت: این خبر را بصورت رسانه ای شینده ام که اسامی چند تن از نمایندگان دور قبل هم در آن دیده می شد، البته این ها آدم های بدی نبودند.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حجت الاسلام و المسلمین محمد تقی رهبر نماینده سابق مجلس و امام جمعه موقت اصفهان در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی «انتخاب» می گوید، در نقدها نسبت به دولت تندروی وجود دارد.

    حجت الاسلام رهبر در واکنش به سئوالی در مورد همایش «دلواپسان» بیان داشت: این خبر را بصورت رسانه ای شینده ام که اسامی چند تن از نمایندگان دور قبل هم در آن دیده می شد، البته این ها آدم های بدی نبودند.

    وی افزود: نقد به صورت کلی چه از جانب حامیان احمدی نژاد چه از سوی مجلس، باید منصفانه و سازنده باشد که در نهایت می تواند مفید واقع شود.

    امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به سخنان روز گذشته روحانی در جمع اساتید دانشگاه اضافه کرد: ما از اول اعتقادمان این بود، مناظره ای در تلویزیون با حضور منتقدان منصف و موافقان مذاکرات هسته ای برگزار شود و مردم هم بشوند.

    رهبر ادامه داد: اگر نقد منصفانه باشد، اشکالی ندارد اما اگر با هدف تحریب باشد، درست نیست. آقای لاریجانی در دیدار با نمایندگان دوره ی اول مجلس که بنده هم در آن جمع بودم، گفتند که نباید در این شرایط برای دولت حاشیه درست شود.

    وی گفت: مشی رهبری آن است که دولت با غرب مذاکره کند و اتمام حجت کند. اینکه بخواهیم با هم در روزگاری که به دنبال نابودی ما هستند، دربیافتیم خوب نیست.

    امام جمعه موقت اصهان با بیان اینکه امیدواریم مذاکرات هسته ای نتیجه بخش باشد تاکید کرد: نقدها و انتقادات باید ناصحفانه، بی طرفانه و دلسوزانه باشد، اما اگر مسئله، مسئله ی تخریب و فضاسازی برای دشمن باشد، این اقدام پسندیده ای نیست.

    حجت الاسلام رهبر در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار «انتخاب» در مورد ارزیابی او از انتقادات کنونی نسبت به دولت گفت: در نقدها تندوری دیده می شود، برای مثال اگر در مقاله ای می خواهند مذاکرات را نقد کنند دلیل و استدلال بیاورند، البته روزنامه جای تحلیل است نه این کارها.

    وی افزود: این مسائل باید در تلویزیون و با برگزاری میزگردی با حضور موافقان و مخالفان مذاکرات برگزار شود تا وجدان عمومی نیز ناظر آن باشد.

    امام جمعه موقت اصفهان اضافه کرد: در روزنامه ها و رسانه ها نقد خوب و استدلالی نسبت به دولت نمی بینم.

    حجت الاسلام رهبر تصریح کرد: اکثر منتقدین می گویند خیلی جاها ما باخته ایم، اما این سخنان باید پس از خواندن متن ترجمه شده ی توافق و دیگر مسائل بیان شود و باید دلیل آورده شد.

    وی گفت: با این حال، این نقدها فی نفسه مشکل ندارد، چراکه طرف مقابل می فهمد در ایران حواس ها جمع است.

    امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه این اقدامات برای پشتیابی از تیم مذاکره کننده نیز هست افزود: طرف مقابل خواهد فهمید که در ایران مردم همچنان با دیده تردید به مذاکرات هسته ای نگاه می کنند.

    وی در پاسخ به سئوال دیگر «انتخاب» در مورد مستندسازی علیه رئیس جمهور گفت: اگر این مستندها برای تضعیف و تخریب باشد، کار غلطی است.

    امام جمعه موقت اصفهان در واکنش به سئوالی دیگر در مورد ورود مجدد احمدی نژاد به عرصه سیاسی گفت: ما به آن دولت هم نقد داشیتم، هر دولتی نقاط مثبت و مفنی دارد.

    وی افزود: با این حال اظهار نظر نسبت به ریاست جمهوری آینده احمدی نژاد هنوز زود است.

    رهبر اضافه کرد: همه کسانی در انتخابات مجلس با برچسب اصولگرایی حضور پیدا می کنند، طرفدار و حامی احمدی نژاد نیستند، ممکن است گروهی از ایشان حمایت کنند، امام جمع کثیری این گونه فکر نمی کنند.

    وی در پاسخ به سئوال دیگر «انتخاب» منی بر اظهارات روز جمعه علم الهدی گفت: من این سخنان را نشنیده ام اما همانطور که در روایات گفته شده، اصولا نسبت به هیچ کس نباید کلام فیبح و زشت استفاده شود، این دستور شرع مقدس و یک واقعیت است.

    امام جمعه موقت اصفهان اضافه کرد: اگر کسی انتقادی به افراد دارد، باید محترمانه باشد، این دستوراتی است که اسلام به ما داده است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #7487
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      هاآرتص: به زودي درباره برنامه هسته‌اي ايران توافقي دائم حاصل مي‌شود

      باشگاه خبرنگاران: پايگاه اينترنتي ميدل ايست مانيتور به نقل از روزنامه صهيونيستي هاآرتص نوشت : اسرائيل پيش‌بيني مي‌کند ايران و گروه 1+5 به زودي به توافق هسته‌اي دست پيدا کنند.

      هاآرتص به نقل از يکي از مقامات ارشد صهيونيست نوشت احتمالا به زودي درباره برنامه هسته اي ايران توافقي دائم حاصل مي‌شود.

      بر اساس اين پيش بيني ها ، سوزان رايس مشاور امنيت ملي آمريکا روز پنجشنبه به تل آويو عزيمت مي کند.

      رايس در تل آويو با مقامات اسرائيلي درباره اين موضوع صحبت مي کند. رايس همچنين ماهيت تماسها ميان غرب و ايران را به اطلاع تل‌آويو مي‌رساند.

      به نوشته هاآرتص، ديدار رايس از تل آويو چند روز پيش از آغاز دوباره دور نهايي مذاکرات ايران و غرب صورت مي گيرد. اين مذاکرات سيزده مه آغاز مي شود و چهار روز ادامه خواهد داشت.

      پيش بيني مي‌شود اين مذاکرات به موافقت ايران با کاهش قابل توجه برنامه هسته اي خود منجر شود.

      هدف رايس ، تقويت هماهنگي هاي آمريکا و اسرائيل پيش از اين توافق برنامه ريزي شده است.

      هاآرتص اعلام کرد مشاور امنيت ملي آمريکا اخيرا نيز از پکن ديدار و با دولت چين درباره مسئله هسته اي ايران گفتگو کرده بود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #7488
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        نشریه آلمانی:
        توسل نتانیاهو به زمین و زمان برای جلوگیری از توافق هسته ای 1+5 با ایران
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • والیخان
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 413

          #7489
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          نشریه آلمانی:
          توسل نتانیاهو به زمین و زمان برای جلوگیری از توافق هسته ای 1+5 با ایران
          http://tik.ir/fa/news/36445/%D8%AA%D...B1%D8%A7%D9%86
          ​نتانیاهوهم دلواپسه

          نظر

          • mass0ood
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 429

            #7490
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            مجری تلویزیون هم دلواپس شد!/عکس



            گروه سياسي: مجری برنامه ثریا که بارها به انتقاد از توافق هسته‌ای پرداخته در میان حاضران همایش دلواپسان، حضور پیدا کرد تا مشخص شود مخالفان دولت و پايداري‌ها تا چه اندازه در رسانه ملي نفوذ دارند.



            این آقا که معلوم الحال-ه، نیازی به گفتن نبود!!!

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #7491
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار هیات پارلمانی ایتالیا:

              قرار گرفتن موضوع هسته ای در اولویت برنامه دولت تصادفی نیست
              تهران- ایرنا- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به تقاضای سرپرست هیات ایتالیایی در خصوص ترسیم دورنمای سیاست خارجی ایران، گفت: نگاه دولت فعلی که برخاسته از آرای مردم است، در تعامل و همکاری براساس احترام متقابل با دنیا جدی است و تصادفی نیست که حل مسایل هسته ای در اولویت برنامه های دولت برای سیاست خارجی قرار می گیرد.
              قرار گرفتن موضوع هسته ای در اولویت برنامه دولت تصادفی نیست
              =D>
              به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی صبح امروز(دوشنبه) در دیدار اعضای هیات پارلمانی ایتالیا، فضای باز را اساس برنامه های دولت در سیاست داخلی دانست و افزود: موافقان و مخالفان ابراز عقیده می کنند و دولت با ثبات سیاسی و بر اساس اصل قرآنی همه حرف ها را می شنود و بهترین ها را انتخاب می کند.

              وی تاریخ باستانی را وجه مشترک ایران و ایتالیا خواند و اظهارداشت: سابقه دیرینه ایران و ایتالیا در تاریخ جهان، آینده ای را برای مسؤولان دو کشور ترسیم می کند که برای همکاری عمیق تر، فکر و برنامه ریزی بیشتری کنند.

              رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سفر قبل از انقلاب خود به ایتالیا و ارائه تحلیلی از عملکرد دولت های متعدد ایتالیا در دوره های مختلف، گفت: در زمان جنگ ایتالیا به تعهداتش عمل نمی کرد، امّا در دوران سازندگی، همکاری های خوبی در تقویت صنعت و تولید فولاد داشت و برای الان و آینده هم منافع دو کشور در همکاری بیشتر است.

              هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤال خانم سناتور لوکوتز باریکیوتی در خصوص پرونده هسته ای، جایگاه زن در جامعه و آینده روابط ایران با جهان، تاکید کرد: با توجه به جامعه تحصیلکرده، به خصوص حضور خانم ها در مقاطع عالی تحصیلی و حاکمیت تعقل و تدبیر دیپلماتیک در فضای مذاکرات، به آینده مسایل هسته ای و روابط با جهان خوشبین هستیم.


              وی همچنین در پاسخ به سؤال سناتور وینچنزو آمندولا درباره روابط ایران و عربستان، اظهارداشت: راه حل مسایل دو کشور با توجه به مشترکات منطقه ای و اسلامی و تجربه عملی گذشته که یخ های روابط را آب کرده بود، خیلی آسان است.

              رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مذاکره من و ملک عبدالله در مقاطع برگزاری کنفرانس اسلامی در سنگال و سپس در سفر ایشان به ایران، اختلافات دو کشور را درباره میزان تولید نفت و روابط کشورهای اسلامی تبدیل به همکاری و همدلی کرد.


              وی درباره تحولات کشورهای شمال آفریقا و نوع نگاه ایران، افزود: تندروها حرکت انقلابی مردم آن کشورها را منحرف کردند و نارضایتی مردم از هرج ومرج های سیاسی و اجتماعی باعث برگشت نظامی ها شده است.

              رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: استبداد، استعمار و افراط سه ضلع یک مثلث شوم هستند که مردم آن مناطق را گرفتار کرده است.

              آیت الله هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سؤال گرگوریو جیتی درباره خصوصی سازی، اظهارداشت: مشکلات فعالیت بخش خصوصی با اصلاح اصل 44 قانون اساسی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برطرف شد که اگر درست اجرا می شد، شاهد درخشش آن در جامعه و همکاری بخش خصوصی بین المللی بودیم.

              رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تصویب محل های مصرف برای درآمدهای حاصل از واگذاری ها به بخش خصوصی گفت: در مصوبات مجمع، درآمدها در خدمت تقویت بخش خصوصی و تعاونی ها و معیشت نیازمندان است که امیدواریم دولت آقای روحانی، آن سیاست را به مسیر درست خویش برگرداند.

              در آغاز این دیدار، سناتور اتئوره روزاتو نیز با تأکید بر روابط عمیق دو کشور، گفت: حضور این هیأت در راستای تحولاتی است که با آغاز دولت آقای روحانی در روابط جمهوری اسلامی با اروپا ایجاد شده است.

              نماینده مجلس سنا از حزب دموکراتیک با ارائه گزارشی از تنوع قومیت ها در جغرافیای ایتالیا و تعدد افکار و احزاب سیاسی، افزود: خواستار گسترش روابط ایران و ایتالیا در عالی ترین سطوح هستیم.

              وی با بیان اهداف برگزاری نمایشگاه سال 2015 ایتالیا در میلان خاطرنشان کرد: فضای وسیعی در قلب نمایشگاه برای ایران در نظر گرفته شده تا هم بهتر خود را معرفی کند و هم مردم ما بیشتر توانایی های کشور شما را بشناسند.

              آقای روزاتو با ستایش از روحیه مدنیت و فرهیختگی فرهنگی ایران گفت: برای شناسایی هر کشوری باید با مردم آن کشور گفت وگو کرد و ایران مردمی متمدن و با فرهنگ دارد.

              وی با یادآوری سوابق همکاری آیت الله هاشمی رفسنجانی با دولت های ایتالیا اظهارداشت: نقش جنابعالی و جایگاه ایران در مسایل منطقه ای و بین المللی همیشه مورد توجه مسؤولان کشور متبوعم خواهد بود.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #7492
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                واعظی: انتقادات به توافق ژنو سیاسی است/ تیم مذاکره کننده هسته ای آبروی خود را برای موفقیت در این عرصه گذاشته است
                تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برخی انتقادهای اخیر به توافق هسته ای ناشی از نگاه های جریانی و سیاسی است، گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان آبروی خود را برای موفقیت در این عرصه گذاشته است و کار فوق العاده و بزرگی را انجام داده است.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #7493
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  93/02/15 - 23:18
                  در مذاکرات امروز در تهران
                  ایران و آژانس درباره رهیافت پادمانی رآکتور اراک به جمع بندی رسیدند
                  نمایندگان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در مذاکراتشان در تهران درباره رهیافت پادمان رآکتور آب سنگین اراک به جمع بندی رسیدند.
                  خبرگزاری فارس: ایران و آژانس درباره رهیافت پادمانی رآکتور اراک به جمع بندی رسیدند

                  Tweet
                  به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، نمایندگان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در مذاکراتشان در تهران درباره رهیافت پادمان رآکتور آب سنگین اراک به جمع بندی رسیدند.

                  این مذاکرات صبح امروز (دوشنبه) در محل سازمان انرژی اتمی با حضور مسئولان پادمان این سازمان و تیم بازرسی آژانس به ریاست «ماسیمو آپارو» برگزار شد.

                  «ماسیمو آپارو» رئیس تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدیرکل پادمان منطقه B آژانس در چارچوب توافق 7 ماده‌ای ایران و آژانس و به منظور بازدید از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان نیمه شب یکشنبه وارد تهران شد.

                  تیم بازرسی آژانس فردا از معدن ساغند یزد بازدید و روز چهارشنبه نیز از کارخانه تغلیظ اردکان بازدید می‌کنند و چهارشنبه شب به وین باز خواهند گشت.

                  به گزارش فارس، در پی مذاکرات نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست «ترو واریورانتا» معاون امور پادمان با نمایندگان ایران در تاریخ 20 بهمن ماه 1392 در تهران، ایران و آژانس درباره 7 اقدام عملی که بایستی تا 25 اردیبهشت ماه 1393 توسط ایران اجرا شود، توافق کردند.

                  این هفت اقدام عملی شامل موارد زیرین است.

                  1- ارائه اطلاعات مورد توافق دو طرف و دسترسی مدیریت ‌شده مرتبط با معدن ساغند یزد.

                  2- ارائه اطلاعات مورد توافق دو طرف و دسترسی مدیریت شده مرتبط با کارخانه تغلیظ اردکان.

                  3- تحویل پرسشنامه اطلاعات طراحی (DIQ) به‌روز شده راکتور IR-40 (اراک).

                  4- اتخاذ اقدام در جهت به نتیجه رساندن رهیافت پادمان برای راکتور IR-40 (اراک).

                  5- ارائه اطلاعات مورد توافق دو طرف و تنظیم بازدید فنی از مرکز لیزر لشکرآباد.

                  6- ارائه اطلاعات مواد چشمه source material، که هنوز به ترکیب و خلوص لازم برای ساخت سوخت یا غنی‌سازی نرسیده‌است، شامل واردات چنین موادی به ایران و استخراج اورانیوم از فسفات توسط ایران.

                  7- ارائه اطلاعات و توضیحات به آژانس به‌منظور ارزیابی اظهاریه ایران در مورد نیاز یا کاربرد توسعه EBW (نسل جدید چاشنی‌های ایمن).

                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....SRFGU6gp.dpuf
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #7494
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در اصل توسط ;490389 پست شده است
                    فکر میکنم مذاکرات به نتیجه برسد انشالله و بزودی دلار و سکه و مسکن ارزان شود. به امید حق
                    میگویند شاه می بخشد وزیر نمی بخشد ... وقتی سیف دلار را به 3300می رساند توافق بشود نشود چه اهمیتی دارد....وقتی نعمت زاده ملیاردر بزرگ دولت تعرفه را یکشبه از40میکند55...و خودشان و شجره نامش ت10تا هیچ خودروی ایرانی سوار نشدند تولید به درد جیب مبارکش میخورد
                    زمان مموت تزریق پول به مردم بود .....این دفعه یک دانه از دلارها را به مردم نمی دهند تزریق به سرمایه دارهاست.....اسمش هم تولید است ....در واقع از این پول تزریقی انقدر که عده ای کار پیدا کنند و حقوقی بگیرند به مردم عادی می رسند.....مثل زمان هاشمی مردم کم شکمشان گذاشتند پتروشیمی زدند بعد نصفش را دادند ساتا .....انها هم یک دلار به مرکز مبادلات در تحرمی ندادند رفتند د فروختند
                    الان کارگر ایرانی 200دلار مهندسش300لار می یگرد بدتر از چینیها شدند .....این وارثان تمدن2500ساله....وقتی کشور 100ملیارد دلار درامد داشته باشدو هیچ خودروی خارجی زیر 200ملیون نباشد تولید به درد پدرشان میخورد.....تولیدی که پراید را قیمت20ملیون برساند چه ارزشی دارد.....
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #7495
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      احمد شیرزاد:
                      انرژی هسته‌ای مقدس نیست/می‌خواهند هزینه را به گردن روحانی بیندازند/به توافق ژنو خوشبینم


                      وی با اشاره به بالا بودن تعداد نیروی انسانی در سازمان انرژی اتمی کشور اظهار کرد: من شنیده‌ام که در سازمان انرژی اتمی حدود 30 هزار نفر مشغول به کار شده‌اند که از پول بیت‌المال به آنان حقوق بالایی داده می‌شود و اینان کار می‌کنند که سازمان را نگه دارند. من نمی‌گویم کار آنان عبث است اما در هیچ کشوری تا این میزان برای این صنعت نیروی انسانی به کار گرفته نمی‌شود. این امر شفاف نیست و در بودجه سالیانه ذکر نشده است و هر پیمانکاری هم استخدام نمی‌شود. در این میان بسیاری امتیازات را بسیاری گرفته‌اند چراکه اگر اهرم نظارتی را از یک سازمان برداریم هر اتفاقی در آن رخ می‌دهد.

                      این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هنگامی که این امر را مطرح کردم، یکی از دوستان اصولگرا اعتراض کرد که چرا من بزرگنمایی می‌کنم و این تعداد بیشتر از 13000 نفر نیست. به هر حال این میزان نیز رقم بالایی است که سالانه میلیاردها تومان هزینه برای بیت‌المال به بار می‌آورد.

                      انتهای پیام
                      یکی بره به شیرزاد بگوید وا مصیبتها از خط قرمز رد شده است
                      قبلا نوشتم این دانشمندنماها بجز شک سلاح کشتار ساختن هنری ندارند بروند یکم تهذیب نفس کنند...ادم شوند بجای جفتک اندازی....مثل غرب شرق یک چیز برای رفاه بشر بسازند ..هرچند وقتی بروند رفاهی بسازند می روند پرایدازند که خودش سالی 10ها هزار کشته میدهد....هر انچه بر س ملت امد در این دههه...تک تک این دانشمندان مقصرند ....اگر اینها نبودن حکام توهم ما می توانیم نمی زنند
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #7496
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                        ​نتانیاهوهم دلواپسه
                        اینهم فیلمش است ..کافیست بگوید موافقیم انوقت تهران سر روحانی را می کنند
                        همینطور هم همایش مخالفت با سازش تهران است ..جلسه حسن خمینی را بهم زدند در بروجرد ..وزیر اطلاعات یونسی....نگذاشتند در همایش اقلیتها برود.....کافیست اینها بگویند ما خوشحالیم از امدن روحانی ....
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #7497
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          هنر نزد ایرانیان است بس همین است....دموکراسی ترجمه شود مردمسالاری کلمه دین هم به ان بچسبانند تا مشکل امنیتی از بالا پیدا نشود..الان هم شیر خورشید....
                          یکی میگفت اتحادیه اروپا گفته همجنسگرایی ازاد شود تحرمی لغو شود ...هیهات من الذلت....
                          گفتم چیزی که الان عجب است و تابو اینده نخواهد کما اینکه دیروز چنین شد....
                          با هنرهای ایرانی شاید یک روز این امر مجاز شود.....علتش هم این خدا گفته زوج افریدیم تا با ان به ارامش برسید.....لذا هدف ازدواج تولید بچه نیست ارامش است...حالا اینها می توانند مدعی شوند ارامش ما در این است ....
                          کما اینکه زمانی شلوار جینمی زدند میگرفتند سال60الان همه جینی شدند....و مو سیخی.....قرن اول هجری دست دزد قطع می شد بعدها دیدند سخت شد شرط شروط بسته شد و شد اخرین حد.....در حالیکه اگر عربی بلد بودید می دید حکم صریح است دست دزد را قطع کنید.....خلاصه مقتضیات زمان همیشه به درد میخورد.....
                          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                          علی یونسی: شیر و خورشید در پرچم ایران نماد سلطنتی نیست

                          دستیار ارشد حسن روحانی در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، در کنفرانسی خبری پیشنهاد کرد که نماد شیر و خورشید جایگزین نماد کنونی هلال احمر شود. وی از "مدیریت و قانون مردسالارانه" در ایران انتقاد کرد.
                          علی یونسی

                          علی یونسی

                          علی یونسی، دستیار ارشد رئيس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، شامگاه شنبه (۳ مه/ ۱۳ اردیبهشت) در پایان سفر دوروزه خود به شیراز، در کنفرانسی خبری شرکت کرد.

                          به گزارش خبرگزاری "ایلنا"، وی در این نشست اعلام کرد که "تئوری اعتماد به نیروهای محلی برای برقراری نظم و امنیت" در دنیا جواب داده است. یونسی افزود: «کردها، عرب‌ها، فارس‌ها، عشایر و اقلیت‌های دینی همه زیر یک پرچم واحد و با خواندن یک سرود ملی مشترک همواره تا سر حد جان از آب و خاک میهن اسلامی دفاع کرده‌اند».

                          "شیر و خورشید جایگزین هلال احمر شود"

                          یونسی پرچم سه رنگ ایران را دارای "سابقه تاریخی" دانست و خاطر نشان ساخت: «عده‌ای خیال می‌کردند نماد شیر و خورشید در میان پرچم ایران یک نماد سلطنتی و شاهنشاهی است، در حالی‌که شیر نماد حضرت علی (ع) و خورشید نماد حضرت محمد (ص) است و در دوران گذشته اضافه کردن تاج به این نماد باعث سلطنتی شدن آن شد».

                          دستیار ارشد روحانی افزود: «هر چند برای نماد هلال احمر احترام زیادی قایلیم، اما پیشنهاد می‌کنم نماد شیر و خورشید که نماد حضرت محمد (ص) و علی (ع) است جایگزین نماد کنونی هلال احمر شود».

                          یونسی همچنین تصریح کرد که تمام اقلیت‌های دینی در ایران اعتقاد دارند که "اول ایرانی هستند، بعد یک اقلیت دینی یهودی یا مسیحی".

                          "ظلم مضاعف به زنان"

                          یونسی در بخش دیگری از سخنان خود از "ظلم مضاعف تاریخی رواشده نسبت به زنان" یاد کرد و گفت: «مدیریت و قانون ما مردسالارانه است، به‌طوری که وقتی یک جا اعتماد می‌شود و یک زن به عنوان فرماندار انتخاب می‌شود، عده‌ای به اصطلاح ترش می‌کنند».

                          گفتنی است که دو روز پیش از اظهارات یونسی در شیراز، آیت‌الله صافی گلپایگانی در دیداری با وزیر مخابرات دولت روحانی در قم، به انتصاب زنان در بعضی شهرها به سمت فرماندار توسط وزارت کشور اعتراض کرده بود.

                          آیت‌الله صافی گلپایگانی دادن مسئولیت فرمانداری به زنان را با کرامت زنان ناسازگار می‌داند

                          آیت‌الله صافی گلپایگانی دادن مسئولیت فرمانداری به زنان را با کرامت زنان ناسازگار می‌داند

                          به گزارش رسانه‌های جمهوری اسلامی، صافی گلپایگانی در این دیدار گفته بود: «این اقدام با کرامت زنان سازگاری ندارد و دولت اسلامی باید در این قبیل اقدامات تجدیدنظر نماید».

                          ولی یونسی در کنفرانس خبری خود تاکید کرد که "زنان در ایران در مدیریت، سالم‌تر از مردان عمل کرده‌اند". به گفته او زنان "کمتر در مقابل رشوه وسوسه شده‌اند" و "کمتر مزاحمت برای ارباب‌رجوع ایجاد کرده‌اند".

                          وی همچنین تصریح کرد که زنان "قانون‌مدار، اخلاقی و صبور" هستند ولی "برخی مردها نمی‌خواهند این را بپذیرند و این یک حس خودپسندی مردانه است".

                          پس از روی کارآمدن دولت یازدهم، وعده‌های روحانی برای واگذاری پست‌های مهم به اقوام و اهل سنت عملی نشد. ولی به‌رغم آن، اخیرا دو زن بلوچ برای تصدی پست‌های فرمانداری در استان سیستان و بلوچستان و نیز یک زن ترکمن برای احراز مقام فرمانداری شهرستان ترکمن برگمارده شده‌اند.

                          انتقاد از "اذهان متوهم امنیتی"

                          یونسی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین از "نگاه‌های تنگ‌نظرانه" و "افرادی که ذهن متوهم امنیتی" در امور مربوط به قومیت‌ها و اقلیت‌ها دارند انتقاد کرد و گفت: «عده‌ای نمی‌توانند به قومیت‌ها اعتماد کنند، اما باید باور کنیم که ایران یعنی همین اقوام و کسانی که به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنند».

                          موضوع واگذاری مسئولیت بیشتر به اقلیت‌های قومی در ماه‌های گذشته به یکی از عرصه‌های رویارویی دولت روحانی با نیروهای تندرو جمهوری اسلامی تبدیل شده است. آیت‌الله مکارم شیرازی، یکی از روحانیون اصول‌گرای قم روز ۴ اردیبهشت نسبت به "پرتوقع" کردن اقلیت‌ها هشدار داده و گفته بود: «با ادامه این روند آن‌ها فردا به دنبال وکالت، وزارت و ریاست‌جمهوری هم خواهند بود».

                          ولی به گفته یونسی، استاندار سیستان و بلوچستان "با اعتماد به نیروهای محلی و اعتقاد به سلامت مدیران زن، یک تابوشکنی تاریخی را در تاریخ سیاسی کشور رقم زد". دستیار ارشد رئيس‌جمهوری تصریح کرد که: «نباید از اعتماد به مردم بترسیم».

                          یونسی در کنفرانس خبری خود همچنین به "شیطنت‌های سیاسی عده‌ای" در حین سخنرانی‌اش اشاره کرد و گفت: «عده معدودی می‌خواستند جلسه را بر هم زنند که موفق نشدند. هدف آن‌ها این بود که جلسه را به هم بریزند که نتوانستند به هدفشان برسند».
                          ....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #7498
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            واشنگتن: نباید تصور کرد توافق با ایران حتمی است/مذاکرات سختی پیش رو داریم
                            سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دوشنبه‌ شب با اشاره به گمانه‌زنی‌ها در مورد پیشرفت مذاکرات هسته‌ای، گفت نباید تصور کرد که توافق با ایران حتمی است، چراکه طبق توافق «ژنو» حتی پیشرفت 95درصدی هم ضامن رسیدن به توافق نهایی نیست.
                            خبرگزاری فارس: واشنگتن: نباید تصور کرد توافق با ایران حتمی است/مذاکرات سختی پیش رو داریم

                            Tweet
                            به گزارش خبرگزاری فارس، «مری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دوشنبه شب بار دیگر تأکید کرد که نباید تصور شود توافق جامع هسته‌ای با ایران قریب‌الوقوع و حتمی است. وی با این حال تائید کرد که در مذاکرات پیشین پیشرفت‌های خوبی صورت گرفته، اما هنوز راه زیادی تا توافق نهایی باقیست.

                            وی که در نشست خبری هفتگی وزارت خارجه آمریکا صحبت می‌کرد، در مورد گمانه‌زنی‌های مطرح‌شده مبنی بر پیشرفت بیش از 50درصدی در مذاکرات جامع، گفت: «خوب، فکر می‌کنم همانی را بگوئم که مقامات ایالات متحده پیش از این هم گفته‌اند، اینکه نمی‌خواهم درصد اعلام کنم. ما هنوز حتی نوشتن پیش‌نویس را هم آغاز نکرده‌ایم. ما دیدارهای پرمحتوایی داشته‌ایم که در جریان آن‌ها به پیشرفت‌هایی دست یافته‌ایم.»

                            وی افزود: «اما چند نکته هست که فکر می‌کنم باید روشن کنم؛ اول اینکه تا زمانی به 100 درصد نرسیده‌ایم، این مسئله اهمیتی ندارد، چراکه همانطور که در برنامه اقدام مشترک (بیانیه توافق ژنو) آمده، هیچ چیز مورد توافق نیست تا زمانی که بر سر همه‌چیز توافق شود. بنابراین، ممکن است ما به 95درصد برسیم، اما هنوز توافقی نداشته باشیم. به همین خاطر، ما واقعا بر روی رسیدن به 100 درصد متمرکز شده‌ایم و این سه ماهی که پیش رو داریم، در برخی مواقع دشوار خواهد بود. در این مذاکرات بسیار دشوار، موضوعاتی بسیار پیچیده مطرح است. نمی‌خواهم کسی تصور کند که توافق حتمی است. ما پیشرفت کرده‌ایم، اما هنوز کارهای بیشتری پیش رو داریم.»

                            دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) از روز 23 اردیبهشت در شهر وین آغاز می‌شود. طرفین پیش از این اعلام کرده‌اند که کار بر روی پیش‌نویس توافق جامع، که باید تا 3 ماه آینده به دست آید، از این دور از مذاکرات آغاز می‌شود.

                            سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بخش دیگری از نشست دوشنبه شب گفت طرفین در دورهای قبلی مذاکرات جامع در مورد همه موضوعات صحبت کرده و نقاطی را که بر سر آن تفاهم داشته یا حداقل به نظر می‌رسد امکان پیشرفت در موردشان را دارند، شناسایی کرده‌اند. وی با بیان اینکه طرفین می‌توانند از این دور کار روی پیش‌نویس را آغاز کنند، گفت: «احساس می‌کنیم که می‌توانیم نوشتن پیش‌نویس را آغاز کنیم و همین طور احساس می‌کنیم که می‌شود این کار را تا 29 تیر به انجام رساند. نمی‌دانیم که این کار انجام می‌شود یا نه، یا اینکه همه قادر به انجام این کار خواهیم بود یا نه، اما تصور می‌کنیم که ما می‌توانیم.»

                            طبق توافقی که روز سوم آذر در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، طرفین باید در فرصت 6 ماهه‌ای که روز 29 تیر به پایان می‌رسد، به توافقی جامع و بلندمدت دست یابند.

                            انتهای پیام/ق

                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....PXlwdtqJ.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #7499
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              با سلام تیتر خبر گزاری ها چه قدر با هم فرق می کند خبر گزاری مهر

                              هارف: مذاکرات 1+5 با ایران به خوبی پیش می رود
                              سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری هفتگی خود در پاسخ به پرسشی در مورد گفتگوهای هسته ای ایران گفت: این مذاکرات به خوبی پیش می روند و درست نیست زمانیکه گفتگوها در مسیر درستی هستند نسبت به آن حساسیت نشان دهیم.



                              سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

                              ایران و گروه 1+5 آماده تدوین پیش نویس قرارداد نهایی هستند
                              نیویورک- ایرنا- سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که از نظر دولت متبوعش و با توجه به توافقات صورت گرفته، ایران و گروه 1+5 آماده تدوین پیش نویس قرارداد نهایی توافقات هسته ای هستند.



                              خبرگزاری فارس: واشنگتن: نباید تصور کرد توافق با ایران حتمی است/مذاکرات سختی پیش رو داریم
                              Tweet
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #7500
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                وزیر امور خارجه با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی گفتمان صلح طلبی همراه با عزت و هویت مداری و حکمت همراه با عدالت است، گفت: سیاست خارجی امروز ایران با پیروی از گفتمان انقلاب اسلامی رؤیاهای باطل دشمنان را نقش بر آب کرده است.
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر امور خارجه با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی گفتمان صلح طلبی همراه با عزت و هویت مداری و حکمت همراه با عدالت است، گفت: سیاست خارجی امروز ایران با پیروی از گفتمان انقلاب اسلامی رؤیاهای باطل دشمنان را نقش بر آب کرده است.

                                به گزارش «انتخاب»، محمدجواد ظریف در نشست علنی امروز (سه شنبه 16 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به سؤال برخی از نمایندگان مجلس، گفت: سؤال و نظارت حق نمایندگان است و پاسخ به آنها در چارچوب مصالح و منافع ملی وظیفه سایر مسئولان در هیأت دولت است.

                                وزیر امور خارج،ه ادامه داد: حساسیت نمایندگان نسبت به وزارت خارجه نشان دهنده اهمیت به سیاست خارجی و امنیت ملی است، بسیار خوشحالم که در طول 8 ماه گذشته بیش از وزرای دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی در مجلس در کمیسیون امنیت ملی و دو بار در صحن مجلس حضور پیدا کردم و درباره مسائل مختلف به نمایندگان پاسخ دادم.

                                وی افزود: خداوند بزرگ را سپاسگزارم که به برکت هوشمندی و پایمردی مردم دلاور ایران و در سایه حمایت و هدایت مقام معظم رهبری و به تدبیر و درایت ریاست جمهور امروز سیاست خارجی ایران با ارائه منطقی گفتمان اصیل انقلاب اسلامی که همان گفتمان مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) و تمام مواضع ما عین مواضع مقام معظم رهبری است.

                                ظریف تصریح کرد: گفتمان انقلاب اسلامی گفتمان صلح طلبی و گفتمان سازنده همراه عزت و هویت مداری و گفتمان حکمت و همراه با عدالت است که این گفتمان امروز با موفقیت مسیر پیشرفت و روشنگری را دنبال می‌کند، دوستداران ایران امروز خوشحال هستند و به خاطر سربلندی سیاست خارجی ایران عرصه بر دشمنان تنگ شده است سرمایه گذاری های کلان و رؤیاهای باطل آنها نقش بر آب شده است.

                                وزیر امور خارجه گفت: در این مسیر بیش از هر چیز به دعای معصومین و همدلی مردم و همراهی آنها دل بستیم و با همین رویکرد حاضر شدم که به سؤالاتی که پیش تر در کمیسیون امنیت ملی پاسخ دادم در صورت لزوم مجددا پاسخ دهم.

                                وی افزود: من و همکارانم با افتخار تمام تلاش‌های خود را به کار می‌بندیم و همه فشارهای داخلی و خارجی را به جان می‌خریم تا پروژه صهیونیستی "امنیتی سازی، القای خطر و تهدیدآمیز بودن ایران" را نقش بر آب کنیم.

                                ظریف بیان داشت: سیاست خارجی عرصه وحدت ملی و نه دعواهای سیاسی است، ما ملتی دلاوریم نه دلواپس.

                                وی گفت: دبیر کل حزب الله و حماس و جهاد اسلامی شخصا از من تشکر کرده‌اند؛ این حرکت ما در سیاست خارجی نیروهای انقلابی ما را به وجد آورده است‎. سیاست خارجی دولت نتانیاهو، را منزوی کرده است و آرامش را از او گرفته است‎.

                                سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: از پاسخ های ظریف قانع نشدیم

                                سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه ظریف با حضور در کمیسیون امنیت ملی پاسخ سوالات نمایندگان را داد،گفت: نمایندگان از این پاسخ ها قانع نشدند و سوالات در قلمرو ملی تشخیص داده شده است.

                                سید حسین نقوی حسینی در نشست علنی امروز (سه شنبه 16 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی درباره گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره سوالات نمایندگان از وزیر امور خارجه گفت: گزارش کمیسیون در خصوص 4 مورد سوال مشترک و 46 نفر، 23 نفر و 5 نفر از نمایندگان و حمید رسایی از وزیر امور خارجه را خدمت نمایندگان عرض می‌کنم.

                                نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی درباره خلاصه سوالات از ظریف ادامه داد: اولین سوال درباره علت انفعال وزیر امور خارجه در موضوع رژیم صهیونیستی و هولوکاست چیست؟

                                وی ادامه داد: دومین سوال درباره مستندات تاریخی آقای ظریف در خصوص تائید دروغ هولوکاست در دولت راستگویان چیست؟ و سومین سوال علت عدم حمایت وزیر امور خارجه از پیشرفت های دفاعی جمهوری اسلامی ایران و جلوگیری از سفر هیاتهای کارشناسی کشورهای دیگر در جهت توسعه توان موشکی به ایران چیست؟

                                این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: سوال چهارم درباره علت مواضع خفت بار ظریف در دانشگاه تهران در مورد قدرت نظامی آمریکا و ضعف سیستم دفاعی جمهوری اسلامی ایران چیست؟

                                نقوی حسینی با بیان اینکه این سوالات از سوی هیات رئیسه مجلس جهت بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شده بود و در دو جلسه در کمیسیون این سوالات مورد بررسی قرار گرفت.

                                نماینده ورامین در مجلس تصریح کرد: وزیر امور خارجه با حضور در کمیسیون با اشاره به این نکته که معتقدم هولوکاست نمی‌تواند سرپوشی بر جنایات رژیم صهیونیستی باشد و ما باید تلاش کنیم این مظلوم نمایی را از رژیم صهیونیستی بگیریم.

                                نقوی حسینی ادامه داد: ظریف در آن جلسات گفت من درباره رژیم صهیونیستی موضع نرم نگرفته و نخواهم گرفت و در پاسخ به خبرنگاران در خصوص اینکه آیا نتیجه مذاکرات شما بهبود رابطه با رژیم صهیونیستی خواهد بود و اینکه بالاخره شما بهبود رابطه با رژیم صهیونیستی و شناسایی آنرا در آینده قابل تصور می‌بینید نیز عرض کردم که در این رابطه نیاز به پاسخ دیپلماتیک نیست و در آینده نیز چنین چیزی قابل تصور نیست.

                                وی ادامه داد: ظریف گفت من به خبرنگاران گفته ام مشکل شما شناسایی رژیم صهیونیستی توسط ایران نیست بلکه مشکل شما تجاوزگری رژیم صهیونیستی است و تا به حال بارها درباره این موضوع نظراتم را اعلام داشتم.

                                سخنگوی سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در ارتباط با سیستم دفاعی و پیشرفت های دفاعی نیز وزیر خارجه بیان نمود که دستگاه دیپلماسی به عنوان دیدبان گزارشی از مطالب رصد شده را بنا به وظیفه ذاتی و شرعی اعلام می دارد و ما به عنوان وزارت امور خارجه جلوی رزمایش و یا حضور هیات ها را نگرفته ایم.

                                وی تصریح کرد: ظریف درباره سخنرانی خود در دانشگاه تهران نیز گفته من در آن سخنرانی عرض کردم که آیا دفاع کشور به موشک است و یا به قدرت اراده مردم منظور من تاکید بر این نکته بود که آنچه کشور را محافظت کرده فرهنگ مقاومت مردم است و این مقاومت است که مردم ، انقلاب و نظام را محافظت کردند.

                                سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ظریف در آن جلسات گفت من به توان دفاعی کشور ارزش قاعلم اما حرف من به معنای توهین به نیروهای مسلح نبود و تاکیدی بر مقاومت مردم که این مطلب نیز مبتنی بر عزیزترین آموزه های انقلاب اسلامی براساس فرمایشات مقام معظم رهبری و بنیانگذار انقلاب اسلامی است.

                                نقوی حسینی ادامه داد: ظریف این گونه پاسخ نمایندگان مجلس را داد و در نهایت نمایندگان از پاسخ های وی قانع نشدند و کمیسیون قلمرو سوالات را ملی تشخیص داد و این سوالات به صحن علنی ارجاع داده شد.

                                درگیری لفظی کاظم جلالی با ابراهیم آقامحمدی

                                نماینده خرم آباد با کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت درگیری لفظی پیدا کرد.

                                زمانی که محمودجواد ظریف وزیر امور خارجه در نشست علنی مجلس، در حال نطق و پاسخ به سوالات جواد کریمی قدوسی بود، ابراهیم آقامحمدی با کاظم جلالی درگیری لفظی پیدا کرد که باعث تجمع برخی نمایندگان عضو جبهه پایداری و اعضای فراکسیون رهروان ولایت شد.

                                به گفته حسین گروسی نماینده شهریار ، آقامحمدی در اعتراض به رفتار کاظم جلالی که خواهان رای ندادن نمایندگان به سوال از وزیر و قانع شدن آنها شده بود، این تشنج را ایجاد کرد.

                                گروسی گفت: اکثریت نمایندگان از سخنان وزیر امور خارجه قانع شدند و به احتمال زیاد سوال از وزیر رای نخواهد آورد.

                                همچنین در صحن مجلس، نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس و جبهه پایداری با محوریت زاکانی، نبویان، بذرپاش، نوباه، نجابت، حسینیان و حداد عدل تجمع هایی می کنند که این باعث شد علی لاریجانی رئیس مجلس سخنان ظریف را قطع کرده و از نمایندگان بخواهد در صندلی های خود مستقر شوند.

                                پس از اینکه نمایندگان به صندلی های خود مراجعه کردند کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت به سراغ حداد عادل رفت و با وی دقایقی به صحبت پرداخت.

                                کریمی قدوسی: نمایندگان از پاسخ های ظریف قانع شدند

                                «جواد کریمی قدوسی» نماینده مشهد به نمایندگی از نمایندگان سوال کننده از وزیر امور خارجه اعلام کرد که نمایندگان از پاسخ های «محمد جواد ظریف» قانع شده اند.

                                پس از توضیحات محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه به چهار سوال نمایندگان که «جواد کریمی قدوسی» نماینده مشهد به نیابت از سایر نمایندگان از رییس دستگاه دیپلماسی این پرسش ها را مطرح کرد، «علی لاریجانی» رییس مجلس چندین بار از این نماینده پرسید که آیا از اظهارات وزیر خارجه قانع شده است یا خیر؟

                                کریمی قدوسی ابتدا پاسخ مناسبی نداد و رییس مجلس بار دیگر خطاب به این نماینده سوال کرد که آیا قانع شده اید؟

                                از آنجا که این نماینده پاسخ روشنی به این سوال لاریجانی نمی داد، رییس مجلس خطاب به نمایندگان، از آنان خواست برای رای گیری در صندلی های خود قرار گیرند تا رای گیری انجام شود اما نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در صندلی های خود ننشستند و دوباره لاریجانی از کریمی قدوسی پرسید که آیا قانع شده است یا خیر؟

                                در این هنگام باز هم کریمی قدوسی پاسخی نداد و خواهان توضیحات بیشتر ظریف در این باره بود که رییس مجلس اجازه صحبت کردن به وی نداد و گفت شما سخنان خود را بیان کردید، یک کلام بگویید بله یا خیر؟

                                در این هنگام بود که کریمی قدوسی گفت نظرش را اعلام کرده است.

                                سپس لاریجانی اعلام کرد که کریمی قدوسی از پاسخ های وزیر امورخارجه قانع شده است.

                                هنگامی که رییس مجلس از کریمی قدوسی سوال می پرسید که آیا قانع شده است یا خیر، برخی از نمایندگان عضو فراکسیون رهروان ولایت خواهان رای گیری شدند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X