آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #7906
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    رئیس جمهور در افتتاحیه نشست سران «سیکا»:
    دکتر روحانی تحكیم پیوندهای اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترك میان اعضای سیكا را نیز از جمله مؤثرترین راهكارها برای ارتقای هم‌گرایی منطقه‌ای در اقتصاد جهانی برشمرد و افزود: انجام پروژه‌های مشترك اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترك می تواند به تحكیم بیشتر هم‌گرایی آسیایی منجر شود.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    رییس جمهوری در افتتاحیه نشست سران كنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا (سیکا) با تشریح راهکارهای تهران برای رسیدن به آسیایی عاری از جنگ، خشونت و افراطی گری اعلام کرد که تثبیت صلح و امنیت پایدار در گرو توسعه فرهنگ اعتدال، مدارا و گفت وگو است.

    به گزارش انتخاب؛ دکتر "حسن روحانی" که در جمع سران سیکا صحبت می کرد، تصریح کرد: تحكیم پیوندهای اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترك میان اعضای سیكا از مؤثرترین راهكارها برای ارتقای هم‌گرایی منطقه‌ای در اقتصاد جهانی است چرا که انجام پروژه های مشترک اقتصادی و سرمایه گذاری های مشترک می تواند به تحکیم بیشتر همگرایی آسیایی منجر شود.

    رییس جمهوری گفت: برای رسیدن به چنین همگرایی در گام اول می توان به امور و اقداماتی مانند گسترش ترانزیت و كریدورهای حمل و نقل، همكاری در حوزه انرژی، همکاری مستقیم بانکی، مدیریت منابع آبی و دیگر اشكال همكاری‌های اقتصادی پرداخت.

    دکتر روحانی با قدردانی از تلاش های ترکیه در دوره ریاست بر کنفرانس و تبریک آغاز شروع ریاست چین بر كنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا ابراز اطمینان کرد که این اجلاس در دوره ریاست جدید خواهد توانست برای ارتقای گفتگو و همكاری میان دولت‌های عضو گام برداشته و نقش شایسته اعضاء را برای تحكیم صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی تعمیق نماید.

    رییس جمهوری همچنین اشاره کرد که در مسیر پرفراز و نشیب تحول ساختاری تبدیل این كنفرانس به سازمانی مؤثر، برداشتن گام‌های ابتدایی در حوزه تحركات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اقدامی ضروری است و نزدیكی بیشتر و تعامل موثرتر میان ما و سازمان همكاری‌های شانگهای و یا گسترش ارتباطات میان سیكا و اكو و حتی سایر سازمان‌ها و تشكیلات منطقه‌ای خواهد توانست زمینه‌ای را برای این تعاملات كارآ فراهم آورد.

    دکتر روحانی در ادامه با اشاره به اینکه هرگز نباید دستاوردهای كهن انسانی، دینی و اخلاقی آسیا را برای دستیابی به آرمان‌های مشترك بشری نادیده انگاشت، اظهار کرد: هیچ ‌یك از این دستاوردها، ایمن از دستبرد منفعت-طلبی، زیاده‌خواهی و غفلت از آموزه‌های اخلاقی سودجویانی نیست كه گاهی سود خود را در یك-جانبه‌گرایی و خشونت و افراط‌گرایی دانسته و معیشت و اقتصاد مردمان را هدف می‌گیرند و به سیاست محدودیت‌های اقتصادی و تحریم های یك‌جانبه روی می‌آورند؛ سیاست‌های نامشروعی كه هدفی جز حفظ و تداوم سلطه زورمداران ندارد.

    رییس جمهوری تصریح کرد: اگر چنین رهیافتی مهار نشود نقض حقوق انسان‌ها، خشونت و افراط‌گرایی، تروریسم كور و رویارویی مخرب هویت‌های افراطی مذهبی، قومی و نژادی در میان ابنای بشر پای می-گیرد و میدان برای توسل به زور و تهدید به عنوان ابزار پیشبرد سیاست خارجی باز می شود.

    دکتر روحانی گفت: این مفهوم و ضرورت صیانت از این دستاوردها، مرا بر آن داشت تا در شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، طرح «جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» را برای رسیدن به جهانی كه در آن سخن جای سلاح و خرد جای زور و امنیت و ثبات جای تخریب و فساد بنشیند، پیشنهاد نمودم و خرسندم كه بسیاری از اعضای سیكا نیز در زمره بانیان این قطعنامه، نشان دادند كه آسیا، به عنوان گهواره بزرگترین مذاهب جهانی و مكاتب عقلانی، همچنان می‌بایست سرزمین خشونت ستیزی و افراط‌گریزی باشد.

    رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد این قطعنامه که با اجماع به تصویب رسید به عنوان سند اجلاس در كنار سایر اسناد ارزشمند سیكا مبنایی برای اقدامات آتی قرار گیرد.

    رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: تثبیت صلح و امنیت پایدار جز از راه توسعه فرهنگ اعتدال، مدارا و گفت‌وگو به دست نمی‌آید. لذا چنانچه ما به عنوان دولتمردان و نمایندگان ملت-هایمان، به الزامات آن پایبند باشیم می‌توان امید بست كه دیگران نیز این شیوه را برگزیده و این راه را بپیمایند. تعمیق چنین فرهنگی نیاز به گسترش آموزش حقوق و كرامت انسان، فارغ از هرگونه رنگ و تعلقی در میان گروه‌های مرجع جامعه به ویژه نخبگان سیاسی، مذهبی و اجتماعی دارد. در این راستا سیكا می‌تواند برگزاری نشست‌های اعتمادساز گفت‌وگو در همه ابعاد را نیز در دستور كار خود قرار دهد.

    دکتر روحانی تحكیم پیوندهای اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترك میان اعضای سیكا را نیز از جمله مؤثرترین راهكارها برای ارتقای هم‌گرایی منطقه‌ای در اقتصاد جهانی برشمرد و افزود: انجام پروژه‌های مشترك اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های مشترك می تواند به تحكیم بیشتر هم‌گرایی آسیایی منجر شود.

    رییس جمهوری سپس با اشاره به خطر دهشتناك سلاح‌های كشتار جمعی موجود برای صلح و امنیت بشر، ضرورت همیاری و اقدام مشترك اعضای این مجمع برای امحای این سلاح ها را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: همان‌گونه كه سال گذشته در اولین اجلاس عالی‌رتبه مجمع عمومی ملل متحد درباره خلع سلاح هسته‌ای به نمایندگی از جنبش عدم تعهد تأكید كردم، تنها راه رفع تهدید این سلاح‌ها، امحای كامل آن‌هاست. مجمع عمومی ملل متحد نیز متعاقباً با تصویب قطعنامه‌ای نقشه راه رسیدن به آن را تبیین كرد. ضرورت دارد دولت‌های عضو این مجمع با همكاری بیشتر برای تحقق اهداف آن قطعنامه، نقش مؤثر آسیا را برای رسیدن به جهانی عاری از سلاح هسته‌ای تثبیت كنند.

    دکتر روحانی تصریح کرد: در همین جهت جمهوری اسلامی ایران بر اساس دکترین دفاعی و مبانی اخلاقی و دینی خود، با تسلیحات اتمی مخالف است ولی استفاده صلح آمیز از فناوری هسته ای را حق خود و همه کشورها می داند و بر این باور است که با رویکرد برد- برد و به دور از زیاده خواهی و تهدید می توان مذاکرات جاری در مورد برنامه هسته ای ایران را به توافق نهایی رساند به نحوی که حقوق هسته ای ایران تضمین شود و نگرانی های مشروع طرف های مذاکره نیز برطرف گردد.

    رییس جمهوری همچنین به اعلامیه اصول و اهداف سیكا اشاره کرد و گفت: در راستای همین اعلامیه لازم است به فاجعة انسانی سوریه اشاره کنم؛ بحرانی كه آتش آن را برخی از بازیگران منطقه‌ای و بین-المللی با سرازیر كردن منابع تسلیحاتی و اطلاعاتی و تقویت گروه‌های افراطی دامن زدند.

    دکتر روحانی تاکید کرد: بی تردید استمرار ناامنی و بی‌ثباتی در این كشور می‌تواند بیش از پیش به فراسوی مرزهای آن گسترش یافته و اعضاء سیكا را هم تحت تأثیر افراط گرایی‌های تروریستی خود قرار دهد. ایجاد صلح و آرامش در سوریه در گرو ایجاد شرایط لازم برای مفاهمه و گفت‌وگوی ملی میان دولت سوریه و همه گروه‌های تأثیرگذار در آن كشور است كه ملتزم به روش‌های غیرخشونت‌آمیز بوده و امنیت و ثبات را طلب می‌نمایند.

    رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش به مساله فلسطین پرداخت و اظهارداشت: فلسطین نیز دیگر معضل امنیت ستیز در نزدیكی ما و در مقوله مذكور است. مجمع عمومی ملل متحد سال گذشته با هدف افزایش آگاهی جامعه جهانی از وضعیت اسفناك مردم فلسطین سال ۲۰۱۴ را سال همبستگی با مردم فلسطین اعلام نمود . بر این اساس شایسته است كه این مجمع نیز در این سال به وضعیت مردم فلسطین و درد و رنجی كه آن‌ها از اشغال سرزمین مادریشان می‌كشند بیش از گذشته توجه واهتمام نشان دهد.

    دکتر روحانی افزود: با كمال تأسف بی‌توجهی جامعه بین‌المللی موجب شده است كه سیاست‌های اشغال‌گرانه و توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی همچنان ادامه یابد و در نتیجه، رسیدن به راه‌حلی جامع و عادلانه برای این بحران دور از دسترس شود و ابعاد فاجعه انسانی كه گریبانگیر ملت فلسطین شده است، عمیق‌تر گردد. جامعه بین‌المللی نیز باید وظیفه خود را برای احقاق حقوق مردم فلسطین انجام دهد تا این خشونت ساختاری هر چه زودتر اصلاح شود.

    رییس جمهوری در ادامه ابراز اطمینان کرد که با همكاری اعضای این كنفرانس در آینده‌ای نه چندان دور همگان شاهد آسیایی عاری از جنگ، خشونت و افراطی‌گری باشند، آسیایی كه در آن جان و كرامت آدمیان بیش از هر چیز ارزشمند و مردمانش بهروز و برخوردار باشند؛ آسیایی که بیش از نصف جمعیت جهان درکشورهای ما چشم امید به آن دوخته اند که آرمان "اعتمادسازی" را گامی به تحقق نزدیک تر کنیم تا مردم سراسر جهان بتوانند در کنار هم زندگی ای آرامتر، اخلاقی تر و با نشاط تر در راستای فضیلت های انسانی و الهی داشته باشند.

    دکتر روحانی سخنانش را در جمع سران سیکا با این جمله به پایان برد که "وقت آن است که ارزشهای اخلاقی را سرمایه اعتمادسازی جهانی کنیم".
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #7907
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی در گفتگو با ایلنا؛
      تحریم برداشته نشده است

      در صورتی‌که تحریم‌ها برداشته شود در نظر داریم خطوط کشتی رانی را تا اروپا ادامه دهیم و در صورتیکه تغییری در روند مذاکرات به‌وجود نیاید در برنامه‌ها تغییری نخواهیم داشت.

      مدیر عامل و رییس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: شرایط بیمه‌های کشتی پس از توافقات صورت گرفته تغییری نداشته است و کمافی‌السابق ادامه دارد همچنین در صورتیکه تحریم‌ها برداشته شود خطوط کشتی‌رانی را تا اروپا ادامه خواهیم داشت در غیر این صورت برنامه‌ای برای سال جدید نداریم.

      محمد حسین داجمر، مدیر عامل و رییس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت بیمه کشتی‌های خارجی بعد از توافقات ژنو اظهار داشت: به دلیل عدم اطمینان از شرایط و مدت کوتاه قراردادها رغبتی از سوی کشورها وجود ندارد.

      وی افزود: شرایط بیمه‌های کشتی پس از توافقات صورت گرفته تغییری نداشته است و کمافی‌السابق ادامه دارد.

      داجمر با اشاره به تعداد و طول عمر کشتی‌های باری کشورافزود: تعداد کشتی‌ها بین 150 تا 160 سال است که میانگین سنی آن‌ها به 14 سال می رسد.

      مدیر عامل و رییس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی در خصوص برنامه‌های سال جاری جهت گسترش مسیرهای کشتی‌رانی گفت: در صورتی‌که تحریم‌ها برداشته شود در نظر داریم خطوط کشتی رانی را تا اروپا ادامه دهیم و در صورتیکه تغییری در روند مذاکرات به‌وجود نیاید در برنامه‌ها تغییری نخواهیم داشت.

      وی در پایان خاطر نشان کرد: استفاده از پرچم های مصلحتی مانند دولت قبل است و برنامه‌ای برای تغییر وجود ندارد.
      پایان پیام
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

        #7908
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        بعد از رفع تحريم ها گروه هاي منتفع ديگر بهانه اي براي رشد ندارند الا سود دهي كه اون هم به نوع سهام مربوطه بنابراين امروز سهامي خريداري كنيد كه بيشترين بازدهي را داره ، مثل گروه خودرو
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #7909
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          کاظم جلالی در گفت‌وگوی تفصیلی با فارس:
          توافقنامه نهایی هسته‌ای نیاز به مصوبه مجلس دارد/ نباید هر روز وزیر خارجه را استنطاق کنیم/ مجلس فعلی حامی دولت است

          رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: طبق بررسی‌های مرکز پژوهش‌‌ها، توافقنامه ژنو از نظر حقوقی نیاز به مصوبه مجلس ندارد ولی توافقنامه نهایی به نظر می‌رسد نیاز به مصوبه مجلس داشته باشد.

          فارس: اکنون پرونده هسته‌ای در چه وضعیتی است؟

          جلالی: اساس پرونده هسته‌ای همواره در اختیار شورایعالی امنیت ملی بوده و هست، پرونده هسته‌ای به وزارت امور خارجه منتقل نشده است بلکه مسئولیت پرونده هسته‌ای بر عهده وزیر امور خارجه قرار گرفته است، قبلاً مسئولیت پرونده هسته‌ای در اختیار دبیر شورایعالی امنیت ملی بود البته از ابتدا در اختیار دبیر شورایعالی امنیت ملی قرار گرفت، آن زمان آقای کمال خرازی وزیر امور خارجه بود و وقتی موضوع پرونده هسته‌ای مطرح شد، آن اوایل از طریق وزارت خارجه پیگیری می‌شد بعد که موضوع قدری حاد شد آقای خرازی اصرار کرد که این مسئولیت بر عهده آقای روحانی دبیر وقت شورایعالی امنیت ملی قرار گیرد، رئیس‌جمهور وقت آن زمان با آقای روحانی صحبت کرد و او هم خیلی رغبتی نشان نداد، نهایتاً تأ‌کیدی از جانب مقام معظم رهبری شد و او این مسئولیت را در آن دوره پذیرفت پس از آقای روحانی، روال این شد که مسئولیت پرونده هسته‌ای بر عهده دبیر شورایعالی امنیت ملی قرار گیرد.

          فارس: آیا در حال حاضر مسئولیت پرونده هسته‌ای تغییر نکرده است؟

          جلالی: اکنون نیز پرونده هسته‌ای باز هم به وزارت امور خارجه نرفته است بلکه پرونده هم‌اکنون در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی قرار دارد اما مسئول پرونده وزیر امور خارجه است، باید بین این 2 موضوع تفکیک قائل شد، به همین دلیل اینکه تصور کنیم هم‌اکنون مسئولیت پرونده بر عهده وزارت امور خارجه است و از این وزارتخانه مطالبات زیادی داشته باشیم به نظرم برداشت غلطی است چرا که پرونده هسته‌ای در شورایعالی امنیت ملی قرار دارد که رئیس‌جمهور و رؤسای 2 قوه دیگر به علاوه فرماندهان اصلی و ارشد نظامی کشور و همچنین جمعی از وزرا و 2 نماینده از جانب مقام معظم رهبری در این شورا حضور دارند، مصوبات شورایعالی امنیت ملی به شرط امضا و تأیید مقام معظم رهبری قابل اجراست و اگر ایشان تأیید نکنند، اصلاً مصوبات این شورا نه قابل استناد است و نه قابل اجراست.

          ***در موضوع هسته‌ای اطلاعات مجلس از ابتدا اطلاعات محدودی بود

          در موضوع هسته‌ای، اطلاعات مجلس از ابتدا اطلاعات محدودی بود و هیچ‌گاه یک اطلاعات وسیعی نداشت البته شاید ضرورت هم نداشته باشد چون پرونده هسته‌ای، پرونده‌ای است که تصمیم‌گیری‌ها درباره آن باید در سطح عالی نظام انجام شود و طبیعی است که نوع و فرآیند تصمیم‌گیری‌ها هم با سایر موضوعات متفاوت است.

          مجلس در همه دورانی که از پرونده هسته‌ای گذشته همواره از سیاست‌های کلی نظام در موضوع هسته‌ای در همه دوره‌ها حمایت کرده است، حتی در مجلس هفتم خصوصاً 4 مصوبه در بحث هسته‌ای گذراند تا آن مصوبات قانونی، اجرایی شوند، همواره مجلس از موضع مشفقانه در چارچوب اطلاعاتی که داشته، نسبت به موضوع هسته‌ای به عنوان یک موضوع ملی حساس بوده است.

          فارس: آیا آقای بروجردی به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس طبق توافقی که بین آقایان روحانی و لاریجانی انجام شده بود، در جلسات کارشناسی مذاکرات هسته‌ای شرکت می‌کند؟

          ***حضور یک نماینده در مذاکرات هسته‌ای خیلی کارشناسی نیست

          جلالی: آقای بروجردی در مذاکرات هسته‌ای شرکت نمی‌کند اما در جلسات کارشناسی که برای تصمیم‌گیری تشکیل می‌شود و وزیر امور خارجه و جمعی از آقایان در آن حضور دارند، آقای بروجردی شرکت می‌کند، اما برخی از نمایندگان مجلس نظرشان این بود که در مذاکرات نماینده‌ای از مجلس حضور داشته باشد که به نظر می‌رسد این خیلی کارشناسی نیست، چون اگه مراد از حضور مجلس این باشد که نمایندگان مجلس از روند مذاکرات مطلع شوند، در این صورت باز هم یک نفر مطلع می‌شود، نه همه نمایندگان مجلس؛ چون آن فرد هم خودش را ملزم می‌کند به اینکه اطلاعات را منتشر نکند، از سویی دیگر باید بدانیم مذاکره قبل از انجام، فرآیند تصمیم‌گیری در داخل نظام و کشور درباره آن انجام می‌شود و مذاکره‌کنندگان بر اساس چارچوب‌هایی که برایشان تعیین می‌شود، مذاکره می‌کنند.

          فارس: حال با این توصیفات روند مذاکرات را چطور ارزیابی میکنید؟

          جلالی: در مجموع پیرامون مذاکرات 2 رویکرد وجود دارد که باید آن را اصلاح کرد. یک رویکرد این است که ما تلاش کنیم مذاکرات موفق نشود، عده‌ای شاید به لحاظ سیاسی دنبال این امر باشند که مذاکرات موفق نشود چون این را شاید نوعی موفقیت برای دولت بدانند، دولت‌ها می‌آیند و می‌روند و هر کدام در یکسری عرصه‌ها توفیقاتی دارند اما همه باید به دولت کمک کنند تا موفق شود؛ یک نگاه دیگر هم این است که برخی دلسوزانه به کار دولت و وزیر خارجه و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای مرتب مشکوک هستند که این هم به نظرم رویکرد غلطی است، یعنی مرتب دوست دارند تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و وزیر خارجه شهادت دهند و در دنیا حرف‌های تند مطرح کنند و فحش دهند که به نظرم می‌رسد این هم رویکرد درستی نیست.

          بالاخره کاراکتر وزیر خارجه یک کاراکتر مذاکراتی و گفت‌وگویی است و کاراکتر او با یک نماینده مجلس، امام جمعه و استاد دانشگاه فرق می‌کند. هیچ مذاکره‌کننده‌ای از چارچوب‌ها خارج نمی‌شود.

          ***مذاکره‌کنندگان در تکنیک می‌تواند آزادانه عمل کند اما در چار چوب‌های تعیین شده

          مذاکرات را باید به گونه‌ای انجام دهند که در داخل نظام مورد توجه قرار گیرد، لذا مذاکره‌کننده نمی‌تواند بر اساس اجتهاد شخصی خودش، عمل کند البته مذاکره‌کننده در تکنیک می‌تواند آزادانه عمل کند و بر اساس روش‌هایی که می‌داند، کار را پیش ببرد، اما باید در چارچوب سیاستی که برای او مشخص می‌شود را دنبال کند.

          ***نباید هر روز وزیرخارجه را استنطاق کنیم

          هم‌اکنون ما دوست داریم هر روز آقای ظریف را به عنوان وزیر امور خارجه استنطاق کنیم و او هر روز بیاید بگوید مثلاً «مرگ بر اسرائیل»، نباید اینگونه با وزیر خارجه رفتار شود، اگر شما به وزیر خارجه ایمان دارید، که هیچ و اگر ایمان ندارید که او را عزل کنید، نباید از وزیر امور خارجه انتظار فحش داشت، او وزیر خارجه است و باید کار مذاکراتی و دیپلماتیک خودش را انجام دهد اما متأسفانه گاهی اینطوری به او رفتار می‌شود.

          ما باید بدانیم که بالاخره مقام معظم رهبری شخصاً خودشان به موضوع پرونده هسته‌ای اشراف دارند و آن را پیگیری می‌کنند. شورایعالی امنیت ملی نیز موضوع را دنبال می‌کند، مجلس هم در هر جایی که لازم بداند، ورود پیدا می‌کند.

          ***لزوم حمایت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای

          مسئله بعدی هم این است که باید از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، حمایت کرد، چون این تیم در خط مقدم دیپلماسی است و تضعیف تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای درست نیست.

          باید بدانیم یکسری سیاست‌های اعلامی داریم یکسری سیاست‌های اعمالی، طبیعی است که در بخش سیاست‌های اعلامی، وزیر خارجه کار می‌کند چه بسا در جایی نیازمند این باشیم که یک کیاستی از خودمان نشان دهیم و نیاز نیست در سیاست‌های اعلامی‌تان، عمق وجود و قلب‌تان را نشان دهید.

          شما در جایی که مذاکره می‌کنید نیاز نیست همه اعتقادات خودتان را به نمایش بگذارید، مانند مذاکرات هسته‌ای. لذا در برخی موارد، به نظر می‌رسد وزیر امور خارجه را خیلی تحت فشار قرار دادن و هر روز از او اعتراف گرفتن، کار درستی نیست.

          فارس: حال در نهایت یا توافقنامه ژنو و توافقنامه نهایی به مصوبه مجلس نیاز ندارد؟

          *** به نظر می‌رسد توافقنامه نهایی نیاز به مصوبه مجلس داشته باشد

          جلالی: طبق بررسی‌های مرکز پژوهش‌‌ها، توافقنامه ژنو از نظر حقوقی نیاز به مصوبه مجلس ندارد ولی توافقنامه نهایی به نظر می‌رسد که نیاز به مصوبه مجلس داشته باشد.

          فارس: اگر اجازه می‌دهید در ادامه به انتخابات آینده مجلس هم ورود کنیم. با توجه به آغاز فعالیت‌های انتخاباتی برای انتخابات مجلس دهم توسط برخی جریانات سیاسی، به نظر شما به صلاح و نفع کشور است که ما به این زودی وارد بحث انتخاباتی شویم؟

          جلالی: اصلاً جای تعجب است؛ در حالی که مجلس نهم هنوز در نیمه راه است، برخی از چند ماه قبل بحث انتخابات آینده مجلس را مطرح و در داخل کشور کلید زدند، در حالی که همه به یاد داریم رهبر معظم انقلاب در سال 91، حتی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ورود زودهنگام به بحث انتخابات را نهی کردند که نهی دقیق و درستی است.
          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....OIrh6xnD.dpuf
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #7910
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            تقدير نوبخت از موضع حق​طلبانه فيروزآبادي

            گروه سياسي: سخنگوی دولت از اظهارات اخیر رییس ستاد کل نیروهای مسلح در حمایت از دولت تقدیر کرد.

            محمد باقر نوبخت در حاشیه‌ جلسه‌ی امروز هیات دولت در جواب سوالی در مورد اظهارات سردار سرلشگرفیروزآبادی در حمایت از دولت اظهار کرد: باید به عنوان نماینده‌ دولت از سردار فیروزآبادی تقدیر کنم که از موضع حق طلبانه، واقع بینانه و دلسوزانه نظرات خود در مورد دولت را مطرح کردند. وی افزود: همیشه شاهد بودیم سردار رشید و فهمیده‌ای مثل ایشان در هر زمان که یکی از ارکان نظام نیازمند دفاع بوده‌اند، دفاع کرده‌اند و این بار هم دفاعشان مصلحانه و واقع‌بینانه بوده است و به نمایندگی از دولت از این سردار سرافراز اسلام تقدیر می‌کنم .
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #7911
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              هشدار استراو به غرب: توقعات بیش از حد را در مذاکرات با ایران پایان دهید
              برلین- ایرنا- روزنامه استاندارد اتریش نوشت : «جک استراو» وزیر خارجه اسبق انگلستان به غرب هشدار داد در مذاکرات هسته ای با ایران از توقعات بیش از حد خود دست بر دارد و انتظار زیادی نداشته باشد.
              هشدار استراو به غرب: توقعات بیش از حد را در مذاکرات با ایران پایان دهید
              به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، این روزنامه اتریشی با اشاره به سفر دو روزه هیات پارلمانی انگلیس به سرپرستی جک استراو به وین و دیدار با برخی مقام ها و شخصیت های سیاسی از جمله یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، نوشت: مذاکرات هسته ای گروه 1+5 با ایران از جمله محورهای اصلی این دیدارها بوده و استراو طی اظهاراتی در این زمینه به غرب هشدار داد از انتظارات بیش از حد در مذاکرات دست بر دارد.

              استاندارد در ادامه گزارش خود به نقل از استراو، نوشت: توقعات بیش از حد غرب از ایران در مرحله پایانی مذاکرات هسته ای می تواند موجب شود رییس جمهوری ایران در مقابل فشارهای داخلی در رابطه با این زیاده خواهی ها، تحت فشار قرار گیرد.

              استراو که در دوره مسئولیت خود به عنوان وزیر امور خارجه انگلیس، مذاکره با ایران در موضوع هسته ای را در قالب تروئیکای اروپایی برعهده داشت به این نشریه اتریشی گفت: آنچه من در سال ها مذاکره آموخته ام این است که اگر همه طرفین طرفدار دستیابی به توافق باشند، چنین چیزی میسر خواهد بود.

              وی با اشاره به انجام چهارمین دور مذاکرات هسته ای به میزبانی وین، گفت: با وجود اینکه مذاکرات هسته ای وین4، دستاورد محسوسی به همراه نداشته اما من نسبت به امکان پذیر بودن توافق نهایی خوشبین هستم.

              وزیرخارجه اسبق انگلیس افزود: حتی اگر دستیابی به توافق نهایی منجر به این شود که در برخی از نکات، تفسیرهای متفاوتی ارائه شود؛ باز هم ارزش آن را دارد که این توافق حاصل شود.

              به نوشته این روزنامه اتریشی، جک استراو همچنین در خصوص پیام منتشر شده محمد جواد ظریف درمورد مذاکرات وین 4 در توئیتر مبنی بر اینکه غرب نباید مانند سال 2005 فرصت دست یابی به توافق را از دست بدهد، گفت: من صحبت های آقای ظریف را درک می کنم و معتقدم همه باید به آن چیزی که در توافق ژنو قید شده است، پایبند باشیم و بدانیم که چه چیزی می خواهیم و گرنه اعتماد سازی امکان پذیر نخواهد بود.

              استاندارد در ادامه به نقل از استراو می نویسد: ˈبی شک این لجبازی آمریکا بود که دستیابی به توافق بین سال های 2003 تا 2005 با ایران را غیر ممکن کردˈ.

              این روزنامه اتریشی در همین رابطه به نقل از ˈبن والسˈ دیگر نماینده انگلیسی از حزب محافظه کار، نوشت: اگر غرب انتظار دارد ایران به صورت ناگهانی مواضع خود را تغییر دهد، باید گفت که از دست یابی به هدف خود مایوس خواهد شد.

              این نماینده انگلیسی افزود: غرب اگر خواستار تغییر مواضع تهران است، باید امتیازات لازم را به این کشور بدهد.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #7912
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                رسایی خطاب به تیم مذاکره کننده: اگر همیشه مانند این دور مذاکره کنید، ملت پشت شماست


                چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

                رسایی ضمن تشکر از منتقدان توافق نامه ژنو،‌ از تیم مذاکره کننده هسته‌ای برای آن چه که «مذاکرات حقوقی با دقت و بدون خوشبینی» نامید، تشکر کرد.

                به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود از نمایندگان مجلس، ‌رسانه‌ها،‌ تشکل‌های دانشجویی که به گفته او «علی‌رغم نامهربانی و توهین‌ها مردانه ایستادند و توافقنامه را نقد کردند و علی‌رغم منع حضور در سازمان صدا و سیما توانستند افکار عمومی را نسبت به این موضوع حساس و بدنه اجتماعی را باخود همراه کنند و موجب تغییر روش مذاکره تیم مذاکره کننده شوند» تشکر کرد.

                رسایی ادامه داد: همچنین از تیم مذاکره کننده تشکر می‌کنم که در دور جدید مذاکرات حقوقی با دقت و بدون خوشبینی به دولت‌های استکباری پای میز مذاکره حاضر شدند و برخلاف دوره قبل در نقطه‌ها و ویرگول‌ها دقت ‌کردند و از حقوق ملت کوتاه نیامدند.

                نماینده مردم تهران در ادامه خطاب به وزیر امور خارجه گفت: امیدوارم که همیشه مانند این دور از مذاکرات دلاور باشید و نه مانند دوره‌های قبل که دل‌آور بودید البته بدانید چون از حقوق ملت دفاع کردید و مانند مرحله قبل به ثمن بخس این حقوق را واگذار نکردید حتما آنها شما را به خاطر این ایستادگی در فشار خواهند گذاشت ولی بدانید ملت پشت سر شماست اگر اینگونه مذاکره کنید که این بار کردید.

                وی همچنین با اشاره به اظهارات اخیر رییس جمهور در مورد افرادی که از تحریم ها سوءاستفاده کرده‌اند ادامه داد: البته ما شما را به خاطر این ایستادگی مذمت نمی‌کنیم ما به شما تهمت نمی‌زنیم. ما مانند آقای روحانی نمی‌گوییم که عده‌ای به نام ایستادگی در برابر ابرقدرت‌ها جیب مردم را زدند و اموال مردم را غارت کردند.

                این عضو جبهه پایداری در ادامه اظهاراتش افزود: آیا ایستادگی این بار دولت و تیم مذاکره کننده در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب برای زدن جیب مردم است این جه نوع سخن گفتن است. آقای مردم جیب مردم را آنهایی زدند که نه تنها ایستادگی نکردند بلکه سه سال به انگلیس پناهنده شدند و سر در پرونده‌هایی مثل کرسنت و استات اویل داشتند و در مکالمات تلفنی‌شان با یک ضد انقلاب اقرار می‌کنند که با بابا تقسیم کار کرده‌اند تا به نظام فشار بیاورند.

                نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار از دادستان کشور این بود تا در مورد پرونده آقازاده صحبت کند و تکلیف را مشخص کند که مردم منتظر آن هستند.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

                  #7913
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  رسایی خطاب به تیم مذاکره کننده: اگر همیشه مانند این دور مذاکره کنید، ملت پشت شماست

                  چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

                  رسایی ضمن تشکر از منتقدان توافق نامه ژنو،‌ از تیم مذاکره کننده هسته‌ای برای آن چه که «مذاکرات حقوقی با دقت و بدون خوشبینی» نامید، تشکر کرد.

                  به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود از نمایندگان مجلس، ‌رسانه‌ها،‌ تشکل‌های دانشجویی که به گفته او «علی‌رغم نامهربانی و توهین‌ها مردانه ایستادند و توافقنامه را نقد کردند و علی‌رغم منع حضور در سازمان صدا و سیما توانستند افکار عمومی را نسبت به این موضوع حساس و بدنه اجتماعی را باخود همراه کنند و موجب تغییر روش مذاکره تیم مذاکره کننده شوند» تشکر کرد.

                  رسایی ادامه داد: همچنین از تیم مذاکره کننده تشکر می‌کنم که در دور جدید مذاکرات حقوقی با دقت و بدون خوشبینی به دولت‌های استکباری پای میز مذاکره حاضر شدند و برخلاف دوره قبل در نقطه‌ها و ویرگول‌ها دقت ‌کردند و از حقوق ملت کوتاه نیامدند.

                  نماینده مردم تهران در ادامه خطاب به وزیر امور خارجه گفت: امیدوارم که همیشه مانند این دور از مذاکرات دلاور باشید و نه مانند دوره‌های قبل که دل‌آور بودید البته بدانید چون از حقوق ملت دفاع کردید و مانند مرحله قبل به ثمن بخس این حقوق را واگذار نکردید حتما آنها شما را به خاطر این ایستادگی در فشار خواهند گذاشت ولی بدانید ملت پشت سر شماست اگر اینگونه مذاکره کنید که این بار کردید.

                  وی همچنین با اشاره به اظهارات اخیر رییس جمهور در مورد افرادی که از تحریم ها سوءاستفاده کرده‌اند ادامه داد: البته ما شما را به خاطر این ایستادگی مذمت نمی‌کنیم ما به شما تهمت نمی‌زنیم. ما مانند آقای روحانی نمی‌گوییم که عده‌ای به نام ایستادگی در برابر ابرقدرت‌ها جیب مردم را زدند و اموال مردم را غارت کردند.

                  این عضو جبهه پایداری در ادامه اظهاراتش افزود: آیا ایستادگی این بار دولت و تیم مذاکره کننده در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب برای زدن جیب مردم است این جه نوع سخن گفتن است. آقای مردم جیب مردم را آنهایی زدند که نه تنها ایستادگی نکردند بلکه سه سال به انگلیس پناهنده شدند و سر در پرونده‌هایی مثل کرسنت و استات اویل داشتند و در مکالمات تلفنی‌شان با یک ضد انقلاب اقرار می‌کنند که با بابا تقسیم کار کرده‌اند تا به نظام فشار بیاورند.

                  نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار از دادستان کشور این بود تا در مورد پرونده آقازاده صحبت کند و تکلیف را مشخص کند که مردم منتظر آن هستند.
                  حقه باز ترین نفر تو ای مجلس همین رسایی هس...

                  یا غنی....

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #7914
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                    حقه باز ترین نفر تو ای مجلس همین رسایی هس...

                    سلام آقای علیزاده یک سوال این گروه با این نوع طرز فکر آخرش به کجا می خواهند برسند شما دلیلش را می دانید !!با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1136

                      #7915
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                      حقه باز ترین نفر تو ای مجلس همین رسایی هس...

                      حقه باز ن کثیفترینشون

                      نظر

                      • علی علیزاده
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1159

                        #7916
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                        سلام آقای علیزاده یک سوال این گروه با این نوع طرز فکر آخرش به کجا می خواهند برسند شما دلیلش را می دانید !!با تشکر
                        سلام جناب اقای اکبری...والا من نمیدونم اینا دیگه چقد میخوان ملت بدبختو بچاپن اخه دیگه چقد؟اخه کی قراره جیب اینا پر بشه و دست بردارن؟متاسفانه اکثر نمایندهای مجلسمون بی سواد هسن و فقط به فکر پر کردن جیبشون هسن به هر قیمیتی هم که باشه براشون مهم نیس که چه بلایی سر ملت میاد فقط خودشون مهم هستنو خودشون بس...اخه جالبیش اینه که اکثر نمایندهای مجلسمون با پلو مرغ رای جمع کردن ....خدا از سرشون واقعا نگذره...
                        یا غنی....

                        نظر

                        • لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

                          #7917
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          رئیس جمهوری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته‌ای بر حل و فصل مسایل در چارچوب مقررات بین‌المللی اهتمام دارد، تصریح کرد: ما می‌خواهیم مقررات بین‌المللی برای همگان رعایت شود و اگر طرف‌های مذاکره‌کننده ایران نیز اراده کافی برای حل و فصل مسایل داشته باشند، معتقدیم طی ماه‌های پیش رو قابل حل و فصل خواهد بود.


                          به گزارش خبرگزاری مهر، حسن روحانی رییس‌ جمهوری اسلامی ایران و بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل متحد شامگاه چهارشنبه به وقت محلی در حاشیه چهارمین اجلاس سران کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادسازی آسیایی (سیکا) با یکدیگر دیدار و در خصوص مهمترین مسایل و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و راهکارهای برون‌رفت جامعه جهانی از مشکلات، به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.


                          ایران نسبت به مسایل منطقه بویژه سوریه نگرانی دارد
                          حسن روحانی در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با دبیر کل سازمان ملل متحد و آرزوی موفقیت برای وی در فعالیت‌های سخت و پیچیده بین‌المللی گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره نسبت به مسایل منطقه بویژه موضوع سوریه نگرانی دارد.رییس‌جمهوری با اشاره به اینکه امروز دیگر کشورهای منطقه نظیر عراق، لبنان، مصر و لیبی نیز با مشکلات و معضلات بسیاری مواجه هستند، گفت: معتقدیم برای حل مشکلات و معضلات، کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی باید دست به دست هم داده و با تروریسم مبارزه کنند.روحانی با بیان اینکه میان دولتی که رفتار خشونت‌آمیز دارد با یک گروه تروریستی تفاوت مهمی وجود دارد، گفت: بالاخره قدرتی که در کشوری حاکم است جدای از اینکه رفتاری عادلانه داشته باشد، دارای مبنا و اساسی است و این با یک گروه تروریستی که هیچ مبنا و پایه‌ای ندارد و کار آن تنها کشتن انسانهاست متفاوت است و اگر همه کشورها در مقام عمل این تفاوت را بپذیرند، در مسیر حل مشکلات قدمی رو به جلو برداشته‌ایم.رییس‌جمهوری افزود: در مسأله سوریه همگان باید بپذیرند که مشکل این کشور از طریق راهکارهای نظامی و تقویت گروه‌های تروریستی حل نمی‌شود، اما متأسفانه امروز برخی کشورها برخلاف آنچه در ظاهر می‌گویند، حامی تروریست‌ها بوده و به آنان کمک‌های مالی و تسلیحاتی می‌کنند.تعلیق انتخابات سوریه در شرایط فعلی امکان‌پذیر نیستروحانی با اشاره به برخی پیشنهادها مبنی بر تعویق زمان انتخابات در سوریه گفت: معتقدم تعلیق انتخابات در شرایط فعلی امکان‌پذیر نبوده و اگر در راستای ایجاد شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات در آرامش تلاش کنیم شاید بتوان انتخاباتی سالم را در این کشور برگزار کرد.رییس‌جمهوری با اشاره به ضرورت ارائه کمک‌های انسانی شامل مواد غذایی و دارویی به مردم سوریه بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارسال کمک‌های نوع‌دوستانه دیگر کشورها به سوریه تأکید کرد.مقابله با افراطی‌گری و تروریسم، نیازمند مشارکت و اقدام همگانی استروحانی در بخش دیگری از سخنان خود خشونت و افراطی‌گری را به عنوان معضلی بزرگ در منطقه دانست و خاطر نشان کرد: مقابله با افراطی‌گری و تروریسم، نیازمند مشارکت و اقدام همگانی است.
                          رییس‌جمهوری همچنین با اشاره به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل، «مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری»، خواستار برنامه‌ریزی دبیرخانه سازمان ملل در جهت عملیاتی شدن این پیشنهاد شد.
                          ما می‌خواهیم مقررات بین‌المللی برای همگان رعایت شودروحانی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته‌ای بر حل و فصل مسایل در چارچوب مقررات بین‌المللی اهتمام دارد، تصریح کرد: ما می‌خواهیم مقررات بین‌المللی برای همگان رعایت شود و اگر طرف‌های مذاکره‌کننده ایران نیز اراده کافی برای حل و فصل مسایل داشته باشند، معتقدیم طی ماه‌های پیش رو قابل حل و فصل خواهد بود.رییس‌جمهوری افزود: مطمئناً حل و فصل مسأله هسته‌ای ایران در مذاکرات به نفع دو طرف خواهد بود.سازمان ملل آماده همکاری با ایران در مسیر حذف افراطی‌گری از جهان استبان‌کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در این دیدار ضمن خوشحالی از ملاقات مجدد با روحانی به حضور تأثیرگذار وی در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل اشاره و خطاب به رییس‌ جمهوری تصریح کرد:‌ شما با حضور در مجمع عمومی سازمان ملل، چهره و عقبه خوبی را از خود در آمریکا و سازمان ملل برجای گذاشته‌اید.دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به تشدید نگرانی‌ها در خصوص مسأله سوریه در جامعه بین‌المللی و ضرورت جلوگیری از بحران انسانی در این کشور، خواستار حمایت و نقش تأثیرگذار ایران برای حل و فصل مسأله سوریه شد.وی همچنین از آمادگی کشورمان برای تسهیل در ارسال و ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم سوریه تقدیر کرد.بان کی مون پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با خشونت و افراطی‌گری را بسیار مناسب توصیف و خاطر نشان کرد: امروز افراطی گری و خشونت باعث شده تا بی‌ثباتی در جهان افزایش یابد که در این راستاسازمان ملل متحد آماده همکاری با ایران و دیگر کشورها در مسیر حذف خشونت و افراطی‌گری از جهان است.دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین در خصوص مذاکرات ایران با ۱+۵ نیز اظهار داشت: امروز با وجود تمامی مسایل حساس و مشکلات خوشحالیم که مذاکرات روند بسیار خوبی را طی می‌کند.


                          توسعه و تحکیم روابط تجاری، اقتصادی و فرهنگی میان تهران - کلمبو


                          همچنین حسن روحانی شامگاه چهارشنبه به وقت محلی در حاشیه نشست سران اجلاس سیکا در دیدار با ماهیندا راجا پاکسه رییس‌ جمهوری سریلانکا توسعه و ارتقاء روابط ایران و سریلانکا را مورد اشاره قرار داد و اظهار امیدواری کرد که طرفین در جهت ارتقاء مناسبات اقتصادی، تجاری و گسترش روابط فرهنگی تلاش کنند.
                          رییس‌ جمهوری افزود: جمهوری اسلامی ایران خواهان توسعه روابط تجاری و اقتصادی در بخش‌های مختلف بین تهران – کلمبو است و باید در جهت گسترش تعاملات و مراودات دو کشور برنامه‌ریزی کنیم.ماهیندا راجا پاکسه رییس‌ جمهوری سریلانکا نیز در این دیدار گفت: ایران و سریلانکا همکاری‌های خوب و نزدیکی در چارچوب سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین‌المللی با یکدیگر داشته و با نگرش دوستانه‌ نسبت به یکدیگر این همکاری‌های خوب را در بخش‌های گوناگون به انجام رسانده‌اند.رییس‌ جمهوری سریلانکا با تأکید بر اراده دولت و ملت سریلانکا مبنی بر ارتقاء روابط و مناسبات همه جانبه با ایران، خواستار توسعه روابط و همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور شد.
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #7918
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            «هافینگتون پست» با همکاری «لوموند» گزارش داد:
                            دیپلمات‌های ایرانی و آمریکایی از طریق پیام الکترونیکی ارتباط دارند / هیچ‌کس گزینه نظامی علیه ایران را نمی‌پذیرد
                            دو روزنامه فرانسوی و آمریکایی طی گزارشی مشترک به قلم یک تحلیلگر سیاسی نوشتند که مذاکره و مصالحه قدرت‌های غربی با ایران در بحث هسته‌ای این کشور بر فشارها و تهدیدها علیه این کشور غالب است و پیروز می‌شود.
                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....cksYbpL6.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #7919
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              گفتگوی «باربارا اسلیوین» با رادیو پابلیک اینترنشنال
                              میل وافر هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی برای تعامل با ایران/ مواضع ایران بسیار قاطع بود

                              یک کارشناس و تحلیل‌‌گر آمریکایی از علاقه وافر هیأت آمریکایی جهت نزدیکی با گروه ایرانی و صمیمی‌تر شدن رابطه دو طرف در جریان مذاکرات اخیر خبر داد.
                              خبرگزاری فارس: میل وافر هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی برای تعامل با ایران/ مواضع ایران بسیار قاطع بود

                              به گزارش خبرگزاری فارس، «باربارا اسلیوین»، تحلیلگر و کارشناس برجسته آمریکایی در گفتگو با رادیو «پابلیک اینترنشنال»، درباره آخرین دور از گفتگوهای ایران با گروه 5+1 می‌گوید: «آخرین دور از گفتگوهای ایران با گروه 5+1 هفته گذشته در وین به خاتمه رسید و ایران به همراه شش قدرت بزرگ جهان تا ماه جولای در انتظار حصول توافق نهایی باقی خواهند ماند.»

                              بنابر ادعای نویسنده، اگر در ادامه معامله‌ای صورت گیرد این رویداد در نوع خود یکی از بزرگترین موفقیت‌های دیپلماتیک در تاریخچه روابط ایران و آمریکا خواهد بود.

                              اسلیوین البته مواضع ایران در این دور از مذاکرات را بسیار سخت ارزیابی کرد.

                              *موضع قاطع ایران در مذاکرات وین4

                              وی در این‌باره می‌گوید: «ایرانی‌ها کماکان در حال چانه‌زنی بابت افزایش سانتریفیوژ‌های خود هستند و این امر آن‌ها را قادر خواهد ساخت تا سوخت مورد نیاز هسته‌ای خود را فراهم کنند.»

                              اسلیوین این درخواست را امری عادی از سوی ایران قلمداد می‌کند.

                              *تعامل جدید بین هئیت‌های آمریکایی و ایرانی

                              از دید این تحلیلگر برجسته آمریکایی نحوه تعامل هئیت ایرانی و دیپلمات‌های آمریکایی نیز متفاوت با دوره‌های گذشته است.

                              اسلیوین در ادامه این گفت‌وگو می‌گوید: «این فرآیند به‌طور کامل متفاوت با آن‌چه که در دوره محمود احمدی نژاد شاهد بودیم است. هم اکنون تماس‌های فنی بین دو طرف و حتی گاهی دیدار بین جان کری و همتای ایرانی‌اش و نیز "وندی شرمن" و دیگر اعضای مذاکره کننده ایرانی را نظاره‌گر هستیم.»

                              وی از دیگر نقاط برجسته در دیدار اخیر را رد و بدل شدن رایانامه، تماس‌های تلفنی و خطاب کردن همدیگر با نام کوچک برشمرد و خاطر نشان ساخت که پیش‌تر این موارد بین هئیت‌های ایرانی و آمریکایی دیده نمی‌شد.

                              اسلیوین در ادامه افزود که ایران در پی رهایی از تحریم‌هاست و «حسن روحانی»، رئیس جمهور این کشور نیز در پی آن است تا مردم کشور خود را متقاعد کند که به یک توافق قاطع و موفق می‌توان رسید.

                              * میل وافر آمریکایی‌ها برای تعامل با ایران

                              وی در جایی دیگر از میل وافر آمریکایی‌ها برای تعامل با ایران خبر داد و گفت که آمریکا نیز در پی کسب فرصت برای حصول یک توافق‌نامه با ایران است.

                              اسلیوین در خاتمه به پیش‌بینی درباره ادامه مذاکرات پرداخت و گفت: «همه این موارد به من الهام می‌بخشد که می‌توان سرانجام به یک توافق رسید اما نمی‌توانم آن‌را تضمین کنم. البته به‌شدت دلایل موجهی مبنی بر علاقه دو طرف در حصول یک توافق وجود دارد.»

                              انتهای پیام/

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....gqBL2WmZ.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #7920
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                فرمانده معظم کل قوا:
                                ایستادگی ملت ایران امریکا را عصبانی کرده است/ موضوعات هسته‌اي و حقوق بشر بهانه‌های دشمن است

                                رهبر انقلاب اسلامي طرح موضوعاتي همچون هسته اي و حقوق بشر و برخي موضوعات ديگر از طرف قدرت هاي زورگو را برضد ملت ايران، صرفاً بهانه دانستند و خاطر نشان کردند: تلاش آنها اين است که با اين بهانه ها و فشارها، ملت ايران را از ايستادگي در مقابل زورگويي ها و قلدري هاي خود، منصرف کنند اما اين اتفاق هيچگاه نخواهد افتاد.

                                به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه سوم خرداد، سالروز عملیات غرور آفرین بیت المقدس و فتح خرمشهر، صبح امروز (چهارشنبه) مراسم دانش آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) با حضور حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.

                                رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به میدان، با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، برای شهدای دفاع مقدس علوّ درجات را مسألت کردند.

                                فرمانده کل قوا سپس از یگانهای حاضر در میدان سان دیدند.

                                حضرت آیت الله خامنه ای همچنین جانبازان سرافراز حاضر در میدان را مورد تفقد قرار دادند.

                                حضرت آيت الله خامنه اي در اين مراسم در سخناني تربيت جوانان مؤمن، متعهد، انقلابي، محقق و متخصص در دانشگاه افسري امام حسين(ع) را يک نمونه بارز از رويش هاي انقلاب اسلامي دانستند و با اشاره به ايستادگي ملت ايران در مقابل نظام سلطه و تقسيم بندي دنيا به سلطه گر و سلطه پذير، تاکيد کردند: امروز جبهه استکبار از پيشرفت هاي ملت ايران و نظام اسلامي که بدون اتکاء به آمريکا و قدرت هاي غربي و با تکيه بر ظرفيت ها و توانايي هاي داخلي بدست آمده، بشدت عصباني است و ما در پاسخ به آنها همان جمله معروف شهيد بهشتي را تکرار مي کنيم که از عصبانيت بميريد.

                                رهبر انقلاب اسلامي «رويش هاي نو به نو» در جمهوري اسلامي را يکي از مسايل مهم و اساسي برشمردند و با اشاره به نگراني برخي در سال هاي قبل، درخصوص ريزش ها، افزودند: همانگونه که آن زمان گفته شد، اکنون رويش هاي انقلاب اسلامي بر ريزش ها غلبه کرده و نسل جوان و انقلابي در سراسر کشور، نويد بخش آينده اي روشن و همراه با پيشرفت هستند.

                                حضرت آيت الله خامنه اي يک نکته را به نسلِ جوانِ متعهد به آرمان هاي انقلاب اسلامي متذکر شدند و گفتند: اين نسل نو بايد بر افق هاي دور و آينده، که همان تشکيل «تمدن نوين اسلامي» است، متمرکز شود و فقط آينده نزديک و جلوي پاي خود را نبيند.

                                ايشان با تاکيد براينکه، اسلام تنها راه نجات بشريتِ مجروح و زخم خورده از حوادث گوناگون قرن هاي متمادي، و تنها مسير تحقق کرامت واقعي انسان ها است، خاطر نشان کردند: جوانان مؤمن و متعهد، سازندگان آينده اين کشور و هسته هاي اصلي براي ايجاد «تمدن نوين اسلامي» هستند.

                                رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به چالش هايي که نظام اسلامي درگير آنها است، گفتند: وجود چالش، انسان هاي بصير، آگاه و شجاع را هيچگاه نگران نمي کند بلکه نگاه آنها را به ظرفيت هاي موجود و احياناً ظرفيت هاي معطل مانده داخلي معطوف مي کند.

                                حضرت آيت الله خامنه اي علت اصلي اين چالش ها را توان پيشرفت و استحکام و اقتدار روزافزون در نظام اسلامي دانستند و تأکيد کردند: ملت ايران بواسطه پيروزي انقلاب اسلامي، 35 سال است که در مقابل عادت نفرت انگيز و زشت ِ نظام سلطه براي تقسيم دنيا به سلطه گر و سلطه پذير ايستاده و به همين علت، قدرت هاي زورگو و باج گير بين المللي و در رأس آنها آمريکا برآشفته و خشمگين شده اند.

                                ايشان افزودند: البته همين ايستادگي، موجب شيفتگي ملت هاي دنيا بسوي ملت ايران شده است و حتي بسياري از دولت هايي هم که جسارت ايستادگي در مقابل قدرت هاي زورگو را ندارند، از ايستادگي نظام جمهوري اسلامي خرسند هستند و آن را تمجيد مي کنند.

                                رهبر انقلاب اسلامي طرح موضوعاتي همچون هسته اي و حقوق بشر و برخي موضوعات ديگر از طرف قدرت هاي زورگو را برضد ملت ايران، صرفاً بهانه دانستند و خاطر نشان کردند: تلاش آنها اين است که با اين بهانه ها و فشارها، ملت ايران را از ايستادگي در مقابل زورگويي ها و قلدري هاي خود، منصرف کنند اما اين اتفاق هيچگاه نخواهد افتاد.

                                حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ملت ايران توانايي هاي خود را در ميدان هاي مختلف اثبات کرده و نشان داده است که بدون تکيه بر امريکا هم مي توان به پيشرفت هاي علمي و اجتماعي و نفوذ بين المللي و عزت سياسي دست پيدا کرد.
                                ايشان تاکيد کردند: ملت ايران راه درست را انتخاب کرده است و به مسير خود ادامه خواهد داد و اکثريت دنيا نيز با اين ملت است.


                                رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تلاش هميشگي امپراطوري خبري استکبار براي جلوگيري از رسيدن آوازه پيشرفت ها و موفقيت هاي ملت ايران به گوش جهانيان، گفتند: با وجود همه اين تلاش ها، امروز جمع کثيري از مردم دنيا به ملت ايران اعتماد دارند و اين ملت را ستايش مي کنند.

                                حضرت آيت الله خامنه اي با انتقاد از بکار برده شدن تعبيرِ دروغينِ «جامعه جهاني» در مقابل جمهوري اسلامي ايران، افزودند: نبايد تعبيري را که دشمنان بکار مي برند ما هم بکار ببريم زيرا واقعيت آن است که آنها جامعه جهاني نيستند و فقط چند دولت مستکبر ِ تحت ِ نفوذِ کمپاني هاي متعلق به صهيونيست هاي بدنام هستند.


                                ايشان تأکيد کردند: جامعه جهاني، ملتها و دولت هاي مظلومي هستند که بدليل فشار قدرت ها، جسارت اظهار مخالفت با زورگويان را ندارند اما اگر فضايي بدست آورند، قطعاً اين مخالفت را ابراز خواهند کرد.

                                رهبر انقلاب اسلامي افزودند: جامعه جهاني، دانشمندان و انديشمندان و خيرخواهان و آزاديخواهان دنيا هستند.

                                فرمانده کل قوا در بخش ديگري از سخنان خود، دانشگاه افسري امام حسين(ع) را مرکزي مهم براي فراگيري دانش و تحقيق و آموزش هاي انقلابي و مهارت هاي رزمي و کسب بصيرت و معنويت دانستند و دانشجويان جوان اين دانشگاه را به قدر دانستن اين فرصت بزرگ و مسئولان و اساتيد دانشگاه را نيز به بهره برداري حداکثري از اين فرصت توصيه کردند.

                                حضرت آيت الله خامنه اي در پايان خطاب به جوانان گفتند: کشور و آينده آن، متعلق به شما است، خود را براي فتح افق هاي دور دست و انجام کارهاي بزرگ آماده کنيد.

                                در این مراسم سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تولید قدرت روز افزون، توسعه‌ی توان بازدارندگی و افزایش آمادگیهای همه جانبه بعنوان برنامه‌های دائمی سپاه پاسداران در دفاع از انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: منبع اصلی اقتدار درونزای سپاه، نیروی انسانی مؤمن، هوشمند و انقلابیِ آن است.

                                سردار دریادار پاسدار مرتضی صفاری فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) نیز گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات علمی و فرهنگی این دانشگاه بیان کرد.

                                در این مراسم جمعی از فرماندهان، اساتید و مربیان، مدیران، دانش آموختگان و دانشجویان نمونه دانشگاه امام حسین(ع) هدایای خود را از دست فرمانده معظم کل قوا دریافت کردند و نماینده دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) نیز مفتخر به دریافت سردوشی شد.
                                اجراي طرح محتوايي «امت واحده» از جمله برنامه هاي مراسم امروز ميثاق پاسداري دانشجويان دانشگاه افسري امام حسين (ع) بود.

                                همچنين در اين مراسم، دانشجويان دانشگاه افسري امام حسين(ع)، نمايش رزمي اعتماد به نفس را اجرا کردند.

                                در پایان مراسم، یگانهای حاضر در میدان از مقابل فرمانده کل قوا رژه رفتند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X