آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

    #15406
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    ظریف: ایران، اوباما را مسئول سرنوشت توافق اتمی می‌داند

    پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۴




    به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای ظریف که در لیسبون به سر می‌برد روز چهارشنبه ۲۶ فروردین به خبرنگاران گفت: «حتی اگر قرار باشد کنگره آمریکا نقشی در تفاهم اتمی به دست آمده ایفا کند ،این وظیفه قوه مجریه ایالات متحده آمریکا است که یک توافق بین‌المللی به دست آمده را اجرا کند و ما دولت آمریکا و رییس جمهوری آمریکا را مسئول اجرای آن می‌شناسیم».

    واکنش آقای ظریف به پرسشی بود مبنی بر اینکه کاخ سفید با کنگره این کشور به تفاهم رسیده است تا تفاهم‌نامه نهایی اتمی با ایران را بررسی کند.

    تا پیش از این کاخ سفید گفته بود حتی اگر چنین الزامی از سوی کنگره آمریکا تصویب شود، رییس جمهوری آن را وتو خواهد کرد.

    جان کری، وزیر خارجه آمریکا هم در آلمان و در کنار دیگر وزیران خارجه کشورهای موسوم به گروه «جی هفت» گفت ما خوش‌بین هستیم که بتوانیم توافق‌نهایی را به تصویب کنگره هم برسانیم.

    اسرائیل که از مخالفان توافق فعلی با ایران است، از تصمیم کمیته سنای آمریکا برای بازبینی توافق احتمالی نهایی با ایران، ابراز رضایت کرده است.

    در آلمان و در جریان دیدار وزیران خارجه کشورهای «جی هفت»، فرانک والتر اشتاین‌مایر وزیر خارجه آلمان گفت: «نکته این است که اگر ما بتوانیم به توافقی بر اساس چارچوب کلی دست پیدا کنیم، بعد مسئله این است که بتوانید آن را از تصویب کنگره آمریکا بگذرانید».

    پنج کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل به همراه آلمان در لوزان در سوییس به تفاهم‌نامه‌ای با ایران رسیدند که قرار است چارچوب اجرایی آن تا کمتر از سه ماه آینده نوشته و نهایی شود.

    ایران خواهان برداشتن یک‌باره تحریم‌ها است ولی برخی از قدرت‌های جهانی خواستار لغو تدریجی تحریم‌ها هستند که اگر ایران به وعده خود عمل نکرد، بتوانند دوباره آنها را اعمال و اجرا کنند.

    حسن روحانی، رییس جمهوری ایران گفته است: «دنیا و ۱+۵، مجلس سنا و نمایندگان، رییس جمهور و دولت آمریکا همه بدانند در این توافق اگر تحریم‌ها پایان نیابد، توافقی در کار نخواهد بود».

    آقای ظریف روز چهارشنبه همچنین از تصمیم روسیه برای فروش سیستم‌های پدافندی موسوم به «اس – ۳۰۰» به ایران استقبال کرده و آن را امری «کاملا قانونی» خوانده است.

    وزیر خارجه ایران در جریان کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه پرتغال گفت: «کاری که روسیه کرده، اجرای وعده و بر اساس توافقی است که از قبل بوده و ارتباطی به مذاکرات فعلی ندارد».

    پس از اعلام نظر روسیه برای تحویل سیستم پدافندی به ایران، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان از تمامی کشورهای حاضر در گفت‌وگوها با ایران خواست که در صورت حرکت به سمت لغو تحریم‌ها علیه ایران، «به شکل متحد» عمل کنند.


    ==============================


    .
    اشتاین‌مایر وزیر خارجه آلمان در اینجا کاملا دارد اذعان میکند که کدخدای جهان نه ریس جمهور آمریکا بلکه کنگره آمریکاست.


    (قانونگذاری در ایالات متحده آمریکا انحصاراً در اختیار کنگره ایالات متحده آمریکا است و رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا حق دخالت در فرایند قانونگذاری را ندارد.)



    .

    نظر

    • MAGDAD2015
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 342

      #15407
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      گزارش لوپوئن از معمار مذاکرات هسته ای ایران:
      مردی که ردپایش در تماس های محرمانه ایران و آمریکا دیده می شود

      چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۲۴

      دیپلمات هایی که دهها ساعت در هتل "ریواژ" در مذاکرات با او حاضر بوده اند در باره ظریف چنین می گویند: "او بینهایت گرم و صمیمی رفتار می کند. همیشه لبخند بر لب دارد. به دقت به سخنان مخاطب خود گوش فرا می دهد. چشمانش درخششی دائمی دارند. زبانی بسیار گویا و روان داشته و در همان حال، زبانی بسیار منطقی و قانع کننده دارد."



      گروه بین الملل - هفته نامه معتبر فرانسوی "لوپوئن" این هفته، در گزارشی به شخصیت محمد جواد ظریف، پرداخته است. شخصی که این هفته نامه، او را یکی از معماران اصلی توافق سیاسی هسته ای ایران با قدرت های بزرگ در لوزان معرفی می کند.

      به گزارش افکارنیوز؛ لوپوئن" می نویسد: "اینطور به نظر می رسد که شخصیت جاذب ظریف بر روی جان کری به نحو احسن عمل کرده و نتیجه لازم را به بارآورده است. این دو که همدیگر را "جواد" و "جان" می نامند، ساعات بسیار طولانی را طی یک سال و نیم گذشته با یکدیگر به گفتگو گذرانیده اند. آنان برای یکدیگر چهره های آشنایی هستند.

      محمد جواد ظریف نخستین شخصی است که بر روی توئیتر خود که بیش از ۲۲۴ هزار دنبال کننده دارد، خبر خوش رسیدن به یک تفاهم سیاسی هسته ای در لوزان را اعلام می کند.

      یک دیپلمات غربی که از نیویورک تا وین با ظریف سرو کار داشته، در باره او چنین اظهار نظر می کند:" ظریف، یک مذاکره کننده بسیار پویا و خوش خو وخوش خلق است. اوجاذبه فوق العاده ای دارد."

      " آرمین عارفی" مینویسد که ظریف در واقع مظهر بازگشایی جدید فضای سیاسی ایران است که با انتخابات ریاست جمهوری ژوئن سال ۲۰۱۳ و با به قدرت رسیدن حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوی در ایران آغاز گردیده است.

      حسن روحانی برای اینکه خط باطلی بر روی سال های سیاه بکشد، در شخص ظریف، این دیپلمات کهنه کار کنار گذاشته شده از سوی احمدی نژاد، بهترین سفیر خود در سیاست خارجی را یافته است.

      لوپوئن مینویسد که محمد جواد ظریف، ۵۵ ساله، هیچ وجه مشترکی با مسئولان متداول جمهوری اسلامی ندارد. او اکثریت تجارب خود را در آمریکا کسب کرده است. او در سال ۱۹۷۷ و از سن ۱۷ سالگی برای ادامه تحصیلات عازم آمریکا شده است.

      پس از آنکه در آمریکا به اخذ دیپلم دکترا در حقوق بین الملل نائل گردید، ظریف به هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد پیوست. از "سانفرانسیسکو" تا "نیویورک"، با گذشتن از "دنور" محمد جوادظریف به کم و کیف قوانین و نورم های موجود در جامعه آمریکا آشنا می شود و آنها را به دقت فرا می گیرد. دو فرزند ظریف در آمریکا متولد می شوند. با وجود این اقامت طولانی در آمریکا، ظریف هیچگاه ریشه های خود را فراموش نمی کند.

      در این باره در زندگینامه او که در سال ۲۰۱۳ میلادی منشر شده، چنین میخوانیم: "... بیش از ۳۰ سال از عمرم در ایالات متحده آمریکا گذشته است، با این وجود، من فرهنگ خود را حفظ کرده ام. تمامی سنت های اسلامی و ایرانی که خطوط اصلی این فرهنگ هستند."

      لوپوئن می نویسد، در حالی که به هنگام جنگ ایران و عراق، اکثریت رهبران و مسئولان جمهوری اسلامی تنفر و انزجار خود را از غرب نشان می دهند، ظریف در راهروهای سازمان ملل متحد، برای نزدیکی ایران با غرب تلاش می کند.

      ظریف، شخصی است که رد پای او را در تمامی تماس های محرمانه بین تهران و واشنگتن می بینیم.
      در فردای ۱۱ سپتامبر ، او که سفیر ایران در سازمان ملل متحد است، در متن یکی از بزرگ ترین همکاری های تبادل اطلاعاتی بین ایران وآمریکا در باره طالبان افغانستان جای دارد.

      در آن هنگام ، ایران اطلاعات بسیار برجسته ای را در باره طالبان در اختیار کاخ سفید واشنگتن قرار می دهد. اطلاعاتی که به آمریکا کمک می کند تا هر چه سریع تر رژیم طالبان در افغانستان را سرنگون کند.
      در همین حال، ظریف سرمنشا گفتگوهای سری و مخفی دیگری نیز هست. طرح یک نقشه راه، در جهت برقراری مجدد روابط فیمابین آمریکا و ایران و آشتی بین دو کشور، از جمله این تلاش ها ست.

      لوپوئن مینویسد به رغم این تلاش های آشتی جویانه، جرج بوش رویکرد سیاسی دیگری را بر می گزیند. رویکردی بسیار خصمانه در برابر ایران که تمامی تلاش های ظریف را نقش بر آب می کند. رویکردی که حاشیه نشینی ظریف را به دنبال دارد.

      در چنین فضایی، خصمانه، ظریف ناگزیر است تا ده سال صبر و حوصله کند تا ایام سیاه و سخت جرج بوش پسر در آمریکا و محمود احمدی نژاد در ایران به سر آید، تا او بتواند، تلاش های صلح جویانه خود را از سر گیرد.

      لوپوئن مینویسد، محمد جواد ظریف، به هنگام انتصابش به عنوان وزیر امور خارجه ایران، در اوت سال ۲۰۱۳ میلادی، یک حساب توئیتر باز می کند( درآن زمان توئیتر در ایران ممنوع بوده است). یکی از نخستین پیام های توئیتری ظریف، تمامی یهودیان در جهان را مورد خطاب قرار می دهد. او در این پیام، ضمن آنکه یکی از اعیاد یهودیان را به آنان تبریک و شادباش می گوید، می نویسد : "ایران هرگز هولوکاست را انکار نکرده است. مردی که این واقعیت را انکار میکرد( منظور، محمود احمدی نژاد)، اکنون از قدرت کنار رفته است."

      یک دیپلمات غربی از شایستگی های ویژه ظریف سخن می راند. این دیپلمات می گوید که ظریف به معنی واقعی کلمه، یک رهبر مدرن است که با الزامات پیشرفت های سریع جهان کنونی همساز است.او در باره ظریف می گوید: "همچنانکه سخن می گوید، توئیت می کند. ازروشی های بسیار پیشرو و ملازم با دنیای جدید ارتباطات استفاده می کند. او تصویر ایران تازه ای را به جهان نشان می دهد. ایرانی، جوان که جاذبه دارد و در تلاش است تا دنیا را در باره اهداف خود متقاعد کند.

      دیپلمات هایی که دهها ساعت در هتل "ریواژ" در مذاکرات با او حاضر بوده اند در باره ظریف چنین می گویند: "او بینهایت گرم و صمیمی رفتار می کند. همیشه لبخند بر لب دارد. به دقت به سخنان مخاطب خود گوش فرا می دهد. چشمانش درخششی دائمی دارند. زبانی بسیار گویا و روان داشته و در همان حال، زبانی بسیار منطقی و قانع کننده دارد."

      " نیکولا ریویر" مشاور مخصوص لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه رویارویی یک ساعته و نیمه فابیوس و ظریف در لوزان سویس را به یک نبرد با شمشمیر تشبیه می کند. در حالی که ظریف در تلاش است تا طرف مقابل خود را جذب کند، فابیوس بیش از پیش، سرد جلوه می کند. ظریف تلاش می کند تا موضع فابیوس را نرم کند. فابیوس مقاومت می کند. در این مذاکره، این دو، یکدیگر را قضاوت می کنند، ضمن اینکه برای یکدیگر احترام قائل هستند. بعضی مواقع یکی، دیگری را به خنده وا می دارد. اما درعمق، می توان گفت که این مذاکره، بسیار سخت و جدی است.

      لوپوئن به دشمنی هایی که از سوی جناح محافظه کاران افراطی در جمهوری اسلامی علیه ظریف شده اشاره می کند و می نویسد که در برابر این فشارها، ظریف خم می شود، ولی هرگز تسلیم نمی گردد.

      یک دیپلمات غربی می گوید که ظریف بر روی تخم مرغ های شکننده ای راه می رود. حاشیه عمل او در برابر جناح سخت و نا سازگار رژِیم اسلامی، چندان بزرگ نیست.

      این دیپلمات می گوید اما نباید فراموش کرد که ظریف روی دیگر سکه جمهوری اسلامی ایران است. آن رویی که در جمهوری اسلامی، خواهان تعامل با جهان است. او در اینجا برای این آمده تا دانش هسته ای ایران را تا آنجا که می تواند حفظ کند و در همان حال تحریم های سنگینی که بر روی اقتصاد ایران سنگینی می کند، بردارد. او تأکید می کند که نباید اشتباه کرد. ظریف به اینجا نیامده که ایران را مبدل به یک دمکراسی غربی کند، بلکه او همانطور که گفته شد، اهدافی دارد و در جهت رسیدن به این اهداف تلاش می کند.

      لوپوئن می نویسد اینطور به نظر می رسد که نخستین مآموریت آقای" دکتر ظریف" دارد به نتیجه می رسد. این موفقیت می تواند، راه را برای موفقیت های دیگری باز کند. توافق هایی که زمینه های همکاری ایران و غرب را توسعه می دهند.

      لوپوئن می نویسد که ایران و غرب در منطقه خاورمیانه دشمن مشترکی را در پیش روی خود دارند. وجود گروه دولت اسلامی در عراق و سوریه و لزوم مقابله مؤثر با آن، طرفین، یعنی ایران و غرب را وامیدارد تا بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شده طرح مشترکی را به پیش ببرند.

      اینطور به نظر می رسد که راه آشتی بین ایران و غرب به نحو تعیین کننده ای باز و هموار شده است.

      کد مطلب: 407553

      نظر

      • arash
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 819

        #15408
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        نقل از بهزاد عزیز
        قطار خبرهای خوب...
        شب دوستان بخیر،

        خبرهای بسیار خوبی داره میاد...

        در بعد مذاكرات هسته ای بعد از تصویب لایحه دیشب غالب تحلیلگران سیاسی این موضوع رو برگ برنده برای اوباما و کاخ سفید می دانند چراكه هرگونه رویایی احتمالی بین کاخ سفید و کنگره بر سر موضوع رفع تحریم ها عملا سه ماه به تعویق افتاده است... دیشب و امروز صبح به دوستان عرض کردم که اتفاقی بسیار مثبت بود لایحه دیشب و یک عقب نشینی کامل توسط کنگره... سخنگوی کاخ سفید هم صریحا تصریح کرد که کنگره فقط بر روی تحریم های خود اعمال نظر می کند نه مفاد توافقنامه... اگر کنگره به هر دلیلی (واكنش های جناحی) بعد از توافق راضی به برداشتن تحریم های خود نشود اوباما می تونه اون رو وتو کنه و تحریم ها رو تعلیق کنه... بسیار بعید به نظر میرسه که در اون مقطع و زمانی که دنیا با ایران وارد تعامل شده کنگره توان بدست آوردن رای ضد وتو داشته باشه...

        از دید تحلیلی بنده اتفاق دیشب یک باخت بزرگ برای جمهوری خواهان و یک پیروزی برای طرفداران توافق بود که با گذشت زمان این موضوع معین تر خواهد شد...

        اما یکی از بزرگترین شركت های نفتی روسیه دفتر خود در تهران رو بازگشایی کرد... بعد از رفع تحریم تسلیحاتی حالا نوبت بازگشایی دفاتر شركت های اقتصادی کشورهای مختلف است... به نظر میرسه روسیه داره پیش دستی می کنه و البته اروپایی ها هم مذاكرات اقتصادی خود در تهران رو شروع کرده اند... از دید بنده از همین الان تحریم ها روباید شكسته شده دانست اگرچه آثار واقعی رفع تحریم ها رو در نیمه دوم و سال بعد خواهیم دید...

        قیمت نفت با آماری که از آمریکا منتشر شد امروز رشدی معادل 5 درصد داشت... این اتفاق بسیار خوبی برای ایرانی است که وابستگی نفتی بودجه آن برای همه مشخص هست...نفت جهانی که در ماه پیش در کف 42 دلاری قرار داشت به قیمت 57 دلار رسیده است... مسلما این تقویت شدید امروز تاثیر مثبتی بر بازارها دارد...

        نشست فنی بین ایران و آژانس بهتر از آنچه فكر میشد برگزار شد... ایران تعهداتی را برای رفع نگرانی های آژانس پذیرفته و طرفین اذعان داشتند که مذاكرات یکروزه به یافتن راه حل هایی برای دو موضوع باقیمانده انجامیده که در جلسه بعدی که به زودی و تا چند روز دیگر برگزار می شود نهایی خواهد شد...

        صحبت های دكتر ظریف و دكتر روحانی در بعد موارد هسته ای کاملا مثبت و به دور از احساساتی شدن بر اساس لایحه کنگره بود... امروز هیچ واكنش متقابلی رو در ایران نداشتیم و این نشان از درایت مسوولین ایرانی برای حل مذاكرات هسته ای دارد... در عین حال رییس جمهور اشاره مستقیم به کاهش نرخ سود بانکی به منظور رونق دهی به اقتصاد داشت...

        اخبار و داده های اقتصادی همگی مثبت هستند... با این همه اتفاق مثبت اگر بازار بخواهد رفتاری منطقی داشته باشد باید در هفته پیش رو مثبت های پیاپی داشته باشیم... سوال بزرگ اینجاست که زمانی که این همه اتفاق خوب در حال رخ دادن است و پتانسیل های زیادی برای رشد سهام های ارزنده وجود دارد آیا دلواپسان بورسی باز هم به دنبال پیدا کردن دلیلی برای منفی بافی هستند؟

        بنده با تحلیل شرایط واقعی بازار هیچگاه مخالف نیستم و قطعا در بسیاری مواقع ریسک بازار بالاست اما آنچه این روزها میبینم یکی از بهترین شرایط بازار است که حتی شرایطی ایده آل تر از سال 92 دارد... کسی که شرایط امروز بازار رو منفی ارزیابی می کنه مشخصا سوادی در حوزه تحلیل بازار نداره... در پایان اشاره به صحبت های جناب عسكری مارانی بكنم که شرایط فعلی بازار رو برای قرار گرفتن در مسیر صعود بسیار مثبت و خوب ارزیابی کرده اند...

        کمتر تحلیلگر برجسته ای رو دیده ام که این روزها رو فرصت مناسب برای سرمایه گذاری فرض نكرده باشه و این خود نشان از پتانسیل نهفته این بازار برای روزهای آتی دارد....

        شب همه عزیزان خوش - بهزاد

        :x:x>:D<

        نظر

        • B A R A N
          عضو فعال
          • Mar 2015
          • 677

          #15409
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          دور آتی مذاکرات هسته‌ای چهارشنبه در وین

          پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴

          دور آتی مذاکرات ایران و کشورهای ۱+۵ روز چهارشنبه در سطح معاونان و کارشناسان در وین برگزار می شود.

          براساس این گزارش این دور از مذاکرات که در طی بیانیه سوئیس در دستیابی به راه حل برای همه موضوعات برگزار می شود شروع پیش نویس نگارش متن تفاهم نهایی است.


          بر این اساس سیدعباس عراقچی و مجید تختروانچی معاونان وزیر امور خارجه کشورمان، حمید بعیدی نژاد و تیم کارشناسی مذاکرات هسته ای در این گفت وگوها حاضر می شود.

          طرفین پیش از این پیش نویسی را تهیه کرده بودند که دارای پرانتزهایی بود و گفته می شود ممکن است تکمیل همان پیش نویس در دستور کار قرار گیرد.

          در پی این دور از مذاکرات که احتمالا ۲ روزه خواهد بود دور بعدی مذاکرات در حاشیه اجلاس ان پی تی در نیویورک برگزار می شود.


          وزیر امور خارجه کشورمان به منظور شرکت در این اجلاس به نیویورک خواهد رفت و در حاشیه اجلاس نیویورک گفت وگوها برای نگارش متن ادامه خواهد داشت.



          .

          نظر

          • B A R A N
            عضو فعال
            • Mar 2015
            • 677

            #15410
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            رویترز: طرح سنا درباره بازنگری توافق هسته‌ای روند مذاکرات را سخت کرده است

            پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴


            خبرگزاری رویترز با اشاره به مصالحه بین دموکرات‌ها و جمهوریخواهان برای طرح قانون بازنگری توافق هسته‌ای ایران در کنگره نوشت که این مساله روند مذاکرات و مواضع ایرانی‌ها را سخت‌تر می‌کند.





            به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری انگلیسی رویترز در گزارشی با اشاره به تایید قانون بازنگری توافق هسته‌ای ایران(2015) در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا و مصالحه بین دموکراتها و جمهوریخواهان برای طرح آن در کنگره روند مذاکرات و موضع ایران را سخت می‌کند اما دستیابی به آن را غیرممکن نمی‌کند.


            این گزارش افزود: باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا طی ماههای گذشته در مقابل کنگره مقاومت کرد اما با حمایت هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات از طرح نظارت بر توافق هسته‌ای و با توجه به اعمال تغییراتی در این طرح، روز سه شنبه از این طرح استقبال کرد.


            ریچارد نفیو مذاکره کننده سابق آمریکایی در این زمینه به رویترز گفت: «اگر من جای ایرانی‌ها بودم به اتاق مذاکرات که می‌رسیدم به آمریکائیها می‌گفتم که شما تاکید داشتید که به هر قیمت از این قانون جلوگیری می‌کنیم. چگونه تضمین میکنید که بعد از توافق مشکلی به وجود نخواهد آمد؟»



            وی افزود: اگر چه این مساله منجر به مرگ توافق نمی‌شود اما راه را برای مذاکره کنندگان آمریکایی بسیار سخت و پیچیده می‌کند.


            اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا روز سه‌شنبه طرح موسوم به «قانون بازنگری بر توافقنامه هسته‌ای با ایران 2015» را با اجماع آرا به تصویب رساندند.
            این طرح را ابتدا باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی و رابرت منندز سناتور ارشد دموکرات مطرح کردند. نهایتا 21 سناتور به صورت مشترک به عنوان حامیان این طرح معرفی شدند.
            در صورتی که این طرح در کنگره به تصویب نهایی برسد و آنطور که باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا اعلام آمادگی کرده، آن را به قانون تبدیل کند، کاخ سفید ملزم خواهد بود ظرف نهایتا «5 روز تقویمی پس از رسیدن به توافق مربوط به برنامه هسته‌ای ایران»، توافق را با تمام ضمایم آن به کمیته مربوطه و سران کنگره ارائه کند.



            .

            نظر

            • arash
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 819

              #15411
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              در اصل توسط arash پست شده است View Post
              نقل از بهزاد عزیز
              قطار خبرهای خوب...
              شب دوستان بخیر،

              خبرهای بسیار خوبی داره میاد...

              در بعد مذاكرات هسته ای بعد از تصویب لایحه دیشب غالب تحلیلگران سیاسی این موضوع رو برگ برنده برای اوباما و کاخ سفید می دانند چراكه هرگونه رویایی احتمالی بین کاخ سفید و کنگره بر سر موضوع رفع تحریم ها عملا سه ماه به تعویق افتاده است... دیشب و امروز صبح به دوستان عرض کردم که اتفاقی بسیار مثبت بود لایحه دیشب و یک عقب نشینی کامل توسط کنگره... سخنگوی کاخ سفید هم صریحا تصریح کرد که کنگره فقط بر روی تحریم های خود اعمال نظر می کند نه مفاد توافقنامه... اگر کنگره به هر دلیلی (واكنش های جناحی) بعد از توافق راضی به برداشتن تحریم های خود نشود اوباما می تونه اون رو وتو کنه و تحریم ها رو تعلیق کنه... بسیار بعید به نظر میرسه که در اون مقطع و زمانی که دنیا با ایران وارد تعامل شده کنگره توان بدست آوردن رای ضد وتو داشته باشه...

              از دید تحلیلی بنده اتفاق دیشب یک باخت بزرگ برای جمهوری خواهان و یک پیروزی برای طرفداران توافق بود که با گذشت زمان این موضوع معین تر خواهد شد...

              اما یکی از بزرگترین شركت های نفتی روسیه دفتر خود در تهران رو بازگشایی کرد... بعد از رفع تحریم تسلیحاتی حالا نوبت بازگشایی دفاتر شركت های اقتصادی کشورهای مختلف است... به نظر میرسه روسیه داره پیش دستی می کنه و البته اروپایی ها هم مذاكرات اقتصادی خود در تهران رو شروع کرده اند... از دید بنده از همین الان تحریم ها روباید شكسته شده دانست اگرچه آثار واقعی رفع تحریم ها رو در نیمه دوم و سال بعد خواهیم دید...

              قیمت نفت با آماری که از آمریکا منتشر شد امروز رشدی معادل 5 درصد داشت... این اتفاق بسیار خوبی برای ایرانی است که وابستگی نفتی بودجه آن برای همه مشخص هست...نفت جهانی که در ماه پیش در کف 42 دلاری قرار داشت به قیمت 57 دلار رسیده است... مسلما این تقویت شدید امروز تاثیر مثبتی بر بازارها دارد...

              نشست فنی بین ایران و آژانس بهتر از آنچه فكر میشد برگزار شد... ایران تعهداتی را برای رفع نگرانی های آژانس پذیرفته و طرفین اذعان داشتند که مذاكرات یکروزه به یافتن راه حل هایی برای دو موضوع باقیمانده انجامیده که در جلسه بعدی که به زودی و تا چند روز دیگر برگزار می شود نهایی خواهد شد...

              صحبت های دكتر ظریف و دكتر روحانی در بعد موارد هسته ای کاملا مثبت و به دور از احساساتی شدن بر اساس لایحه کنگره بود... امروز هیچ واكنش متقابلی رو در ایران نداشتیم و این نشان از درایت مسوولین ایرانی برای حل مذاكرات هسته ای دارد... در عین حال رییس جمهور اشاره مستقیم به کاهش نرخ سود بانکی به منظور رونق دهی به اقتصاد داشت...

              اخبار و داده های اقتصادی همگی مثبت هستند... با این همه اتفاق مثبت اگر بازار بخواهد رفتاری منطقی داشته باشد باید در هفته پیش رو مثبت های پیاپی داشته باشیم... سوال بزرگ اینجاست که زمانی که این همه اتفاق خوب در حال رخ دادن است و پتانسیل های زیادی برای رشد سهام های ارزنده وجود دارد آیا دلواپسان بورسی باز هم به دنبال پیدا کردن دلیلی برای منفی بافی هستند؟

              بنده با تحلیل شرایط واقعی بازار هیچگاه مخالف نیستم و قطعا در بسیاری مواقع ریسک بازار بالاست اما آنچه این روزها میبینم یکی از بهترین شرایط بازار است که حتی شرایطی ایده آل تر از سال 92 دارد... کسی که شرایط امروز بازار رو منفی ارزیابی می کنه مشخصا سوادی در حوزه تحلیل بازار نداره... در پایان اشاره به صحبت های جناب عسكری مارانی بكنم که شرایط فعلی بازار رو برای قرار گرفتن در مسیر صعود بسیار مثبت و خوب ارزیابی کرده اند...

              کمتر تحلیلگر برجسته ای رو دیده ام که این روزها رو فرصت مناسب برای سرمایه گذاری فرض نكرده باشه و این خود نشان از پتانسیل نهفته این بازار برای روزهای آتی دارد....

              شب همه عزیزان خوش - بهزاد

              نقل از مرتضی
              چهار شبنه بهترین زمان خرید بود (برای کسانی که درک واقعی تری از تحلیل خبر های روز داشتند ) ،
              این فرصت ممكنه صبح شنبه هم بدست بیاد ، و البته باز( برای افرادی که تحلیل واقع گرایانه تر از روند اتفاقات پیش رو داشته باشند ).


              همیشه در بحث سرمایه گذاری ها ، سرمایه گذار خوب نسبت بازده سرمایه گذاری به ریسک رو مورد سنجش قرار می ده ، به یاد داشته باشیم که هیچ وقت بازده و یا ریسک در یک سرمایه گذاری صفر یا صد نیست .

              پس آنچه که سرمایگذار خوب رو به سود می رسونه تحلیل درست وقایع و تخصیص درصد بالای بازده نسبت به ریسک می باشد .

              بازار سرمایه ما هم ، امروز هم با ریسک مواجه هست هم با بازدهی . ولی آنچه مهم است این است که با توجه به تحلیل های درست سیاسی و اقتصادی ، مشخص می گردد که ، درصد بازدهی و برنده شده قطعا بیش از خطر سرمایه گذاری و زیان است .

              پس همانطوری که احتمال شكست توافقات (بعنوان ریسک و خطر ) وجود دارد ، احتمال خیلی بیشتر از شكست ، مسلم بدانیم که پیروزی مذاكرات و بازدهی بسیار بسیار بالا تر از (زیان ) هم هست .
              امید وارم سرمایه گذاریهایتان به سودهای فراوان منتج بشه .
              خوش باشید

              :x:x>:D<

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #15412
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                تاریخ خبر: 27/01/1394 | ساعت: 10:51|
                عبدالله گل: مهمترین تحول بین المللی در دوره اخیر در ایران رخ داده است
                آنکارا – ایرنا – عبدالله گل رئیس جمهوری پیشین ترکیه در یک نشست بین المللی در استانبول گفت: مهمترین تحول بین المللی اخیر در ایران رخ داده و تفاهم سیاسی ایران و غرب تفاهمی شایان تقدیر است.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #15413
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  «فرانک والتر اشتاین مایر»:
                  کری به موافقت کنگره آمریکا با توافق هسته ای با ایران خوشبین است

                  پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #15414
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    یک دیپلمات ایرانی در گفت‌وگو با ایسنا:
                    مذاکرات هفته آینده در وین، دو هفته دیگر در نیویورک دنبال می‌شود

                    پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶

                    یک دیپلمات کشورمان گفت که مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 هفته آینده در وین برگزار می‌شود.

                    این مقام ایرانی با اعلام این مطلب به خبرنگار انرژی هسته ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: دور تازه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 از سه شنبه هفته آینده در وین برگزار می شود.

                    این مذاکرات در سطح معاونان و کارشناسان هیات های دو طرف و برای شروع نگارش متن توافق جامع انجام خواهد شد.

                    این دیپلمات ایرانی درباره احتمال برگزاری دور دیگری از مذاکرات در نیویورک در حاشیه برگزاری اولین کمیته برگزاری کنفرانس بازنگری در ان پی تی در سال 2015 در سال میلادی جدید با تایید این مطلب گفت: به احتمال قوی مذاکرات دیگری در سطح معاونان و کارشناسان دو هفته دیگر در نیویورک برگزار خواهد شد.

                    مرضیه افخم سخنگوی وزرات خارجه روز چهارشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران از شرکت و سخنرانی محمدجواد ظریف در کمیته برگزار کنفرانس بازنگری در ان پی تی 2015 در تاریخ 7 اردیبهشت در نیویورک خبر داد.

                    به گزارش ایسنا، ایران و 1+5 در چند هفته اخیر و بعد از یک سال و چهار ماه توانستند گام مهمی را برای رسیدن به توافق جامع هسته ای بردارند. در این گام مهم دو طرف توانستند به راه حل ها برای عبور از موانع و مشکلات بر سر توافق دست یابند و قرار است با شروع دور جدید مذاکرات در وین و سپس در نیویورک این راه حل ها به طور جامع مکتوب شود.

                    با این حال مشکلات و اختلاف‌نظرهای فنی و سیاسی به ویژه میان ایران و آمریکا بعد از اعلام بیانیه مطبوعاتی و مواضع اتخاذ شده طی چند هفته اخیر فضای رو به جلو مذاکرات را تا حدودی مبهم ساخته است.

                    انتشار فکت شیت آمریکایی و بیان مسایلی که از سوی ایران مورد تردید قرار گرفت، همچنین قانون بازنگری بر توافق نامه هسته‌ای با ایران 2015 که از سوی کمیته روابط خارجی سنای آمریکابا اجماع آرا به تصویب رسید بر ابهامات و پیچیدگی های مذاکرات خواهد افزود.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #15415
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت که بان کی مون همواره با دقت تمام مذاکرات ایران و 5+1 را دنبال می کند و همواره برحل دیپلماتیک مسأله هسته ای ایران، پیش از موعد مقرر امیدوار است.
                      کد خبر: ۴۹۱۸۲۴
                      تاریخ انتشار:
                      ۲۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
                      -
                      16 April 2015
                      سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت که بان کی مون همواره با دقت تمام مذاکرات ایران و 5+1 را دنبال می کند و همواره برحل دیپلماتیک مسأله هسته ای ایران، پیش از موعد مقرر امیدوار است.


                      به گزارش ایرنا، استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، در نشست خبری روز چهارشنبه اظهار کرد، بان کی مون از روند مذاکرات هسته ای حمایت همه جانبه می کند.


                      وی به نقل از دبیرکل سازمان ملل بیان داشت:حل دیپلماتیک مسأله هسته ای ایران کاهش تنش در خاورمیانه را به همراه خواهد داشت.


                      دوجاریک در ادامه گفت: دبیرکل سازمان ملل در جریان کامل پیش نویس توافق نامه ایران و 5+1 قرار گرفته است ولی در این مرحله از مذاکرات، سازمان ملل هیچ گونه دخالتی در مذاکرات ایران و 6 قدرت بین المللی دیگر را نخواهد داشت.


                      استفان دوجاریک در پاسخ به سؤال کنایه دار یک خبرنگار ایتالیایی که پرسید، بان کی مون در مورد مذاکرات ایران و 5+1 که با دخالت های (رژیم صهیونیستی )و لابی مجلس سنا آمریکا همراه شده، چه نظری دارد، پاسخ داد: بی شک نمایندگان شرکت کننده در مذاکرات،رسما به نمایندگی از کشورشان در مذاکرات حضور دارند و مشکلات داخلی کشورها نیز تأثیری بر تعهد کشورها نسبت به توافق نامه نخواهد داشت.
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

                        #15416
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        بیانیه جبهه پیروان خط امام و رهبری:تحریم‌ها باید همزمان با امضای توافق لغو شوند که به هیچ عنوان عدول از آن جایز نبوده و مورد تایید نمی باشد.


                        ۲۷/فروردین/۱۳۹۴


                        به گزارش گروه احزاب خبرگزاری تسنیم، جبهه پیروان خط امام و رهبری با صدور بیانیه‌ای خواستار لغو تحریم‌ها همزمان با امضای توافق نهایی شد.

                        متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

                        آثار واقع بینی متنی بر شیوه های اعتدالی، دوری از افراط و تفریط است، در زمانی که دشمنان قسم خورده انقلاب و مردم تغییرات وقایع منطقه و جهان سیاست را رصد و تحلیل می کنند هر گونه اظهار نظری به دور از حقیقت و واقعیت و در نظر گرفتن مصالح مردم و نظام که امکان سوء استفاده دشمنان ملت را فراهم می کند جایز نبوده و میتواند خسارت بار باشد در دولت یازدهم سیاست کلی نظام در ارتباط با فعالیت های هسته ای بر اساس نرمش قهرمانانه از سوی مقام معظم رهبری تبیین شد و سکان هدایت این مهم بنا به درخواست دولت محترم از شورایعالی امنیت ملی به وزارت خارجه سپرده شد .

                        اعتماد مقام معظم رهبری به هیات مذاکره کننده و اینکه آنها را فرزندان انقلاب نامیدند از طرفی و روشن نمودن خطوط قرمز که برای آنها توسط معظم له تا حدود زیادی نگرانی ها را بر طرف کرد و چشم به محتوا و شکل مذاکرات دوختیم ، مذاکره ای که در یک طرف نمایندگان نظام مقتدر و مستقل جمهوری اسلامی ایران می باید بر اساس حق و عدالت و با توجه به قوانین بین المللی از دستاوردهای صلح آمیز هسته ای دفاع می کردند و طرف مقابل که با داشتن بمب اتم شعار نداشتن بمب اتم برای دیگران را سر می‌دهد روبرو بودیم، زمان گذشت تا این جمع به یک قصد نامه رسیدند و آنچه از این قصد نامه انتظار داشتیم برداشت های یکسان همه اعضا بود که متاسفانه از همان لحظات اول آمریکائیها آنچه خود می پسندیدند را به عنوان نظر و دیدگاه خود در سایت وزارت خارجه که موضع رسمی آن کشور می باشد قرار دادند فرزندان این انقلاب اگر چه با مصاحبه و بعضاً در فضای مجازی این برداشت آمریکایی‌ها را نادرست اعلام کردند ولی می طلبید برداشت خود را به صورت رسمی منتشر نمایند و رسماً حرف رسمی وزارت خارجه آمریکا را رد می کردند .


                        آنچه در این میان مهم است دو موضوع می باشد، یکی اثبات غیر قابل انکار عدم صداقت طرف آمریکایی که هیات محترم حتما با استفاده از کارشناسان دلسوز هم از موافقین و هم منتقدین برای بیانیه یا توافق نهایی راه سوء استفاده غیر صادقانه را بسته و یا به حداقل ممکن تقلیل دهند و موضوع دوم در توافق نهایی لغو تحریم ها همزمان با امضا توافق، به هیات محترم گوشزد می نماید این مهم از خطوط قرمزی می باشد به هیچ عنوان عدول از آن جایز نبوده و مورد تایید نمی باشد و دوم ارائه فعالیت های هسته ای و غنی سازی، طبیعی است در این مسیر هر گونه تعهدی که صرفاً جهت تنویر افکار عمومی و ایجاد باور در کارشناسان مربوطه در ارتباط با صلح آمیز بودن فعالیت ها می باشد قابل درک و مازاد بر آن قابل قبول نمی باشد.


                        حتماً هیات محترم مذاکره کننده بیشترین کار کارشناسی را با استفاده از همه ظرفیت نظام بخصوص استماع نظرات مخالفین محترم توافق لوزان در مدت زمان مورد نظر انجام میدهند و یقیناً سناریوهای مختلفی را برای مذاکرات تهیه و با دست پر و استدلال محکم کارشناسی شرکت خواهند کرد، استفاده از حقوقدانان برجسته که نگاه تیز بین آنها امکان استفاده از لغات و جملات چند پهلو و مترادف را به صفر و یا به حداقل می رساند ضرورتی اجتناب ناپذیر است.


                        جبهه پیروان خط امام و رهبری بر این باور است که زحمات طاقت فرسا و شبانه روزی هیات ایرانی قابل تقدیر بوده و آنها را فرزندان انقلاب می داند و اجازه نخواهد داد کوچکترین از طرف مقابل به ملت سلحشور و انقلابی تحمیل شود و در مقابل کمترین اعتمادی به طرف مقابل بخصوص آمریکایی‌ها نداریم، قطعاً ایستادگی مردم، هدایت مقتدرانه و آگاهانه رهبری معظم نظام و تلاش هیات محترم دست آوردی بزرگ از نظر تکریم قدرت‌ها در مقابل خواست به حق ما بوده و قابل انکار نیست منتهی به هیچ عنوان نباید این دستاورد را با تصورات کاذب به همه امور دیگر تسری داد و تبلیغات نا صحیح و گزاف گویی ها را به دنبال داشته باشد و سطح مطالبات و انتظارات مردمی ر ا بشکلی بالا ببرد که نتیجه مذاکرات هر چه شد که صد البته امیدواریم به توافق عادلانه بر اساس سیاست برد ، برد برسد، واقعیت امر با آنچه در ظرف انتظارات شکل گرفته اختلاف فاحشی داشته باشد که در آن صورت بیشترین آسیب را دولتی متحمل میشود که زحمات مذاکرات را به عهده داشته است.


                        جبهه پیروان خط امام و رهبری آنجه امروز دست آورد فعالیت های هسته ای می باشد را حاصل زحمات و تلاش های همه دولت های قبل نیز می داند و ظرفیتی که در این بخش نیاز به توافق را به قدرتها تحمیل کرد همین ظرفیت ایجاد شده بود والا سوابق شرکای اروپایی در فعالیت های هسته ای ما از قبل از انقلاب اسلامی در عهد شکنی و عدم پذیرش این حق اظهر من الشمس است.


                        جبهه پیروان خط امام و رهبری توجه دولت محترم و به ویژه رئیس جمهور محترم را به واقعیت های پسا توافق به جد جلب می نماید و قطعاً باید از قبل با همه ظرفیت برای مدیریت قاطع و بدون ملاحظه آن شرایط برنامه ریزی نمایند، در صورت توافق و برداشتن تحریم ها اینکه منابع ارزی کشور در چه مسیری صرف شود، نگاه به تولید داخلی و داشتن برنامه با محوریت استفاده از توافق و ظرفیت داخلی در برخورد با اقدامات بانک های خارجی و سرمایه گذاران داوطلب از اهمیت ویژه ای برخوردار است شاید ضرب المثل عامیانه از حول حلیم در دیگ نیافتادن اینجا قابل طرح باشد.


                        جبهه پیروان خط امام و رهبری معتقد است با شناختی که از دشمنان خارجی خود داریم و هر آنچه در دوران استعمار نو انجام داده اند بدون استثناء علیه مردم و در جهت ایجاد و حفظ منافعشان بوده می باشد محور و اصل و اساس اقتصاد کشور مبتنی بر اصل اقتصاد مقاومتی باشد و هر گونه گشایش در خدمت اقتصاد مقاومتی قرار گیرد. جبهه نگاه همراه با از خود باختگی برای حل مشکلات اقتصادی به غرب و تغییر استراتژی نظام بر محور توافق بین المللی که اولین ناقضان آن همین طرف های مذاکره کننده هستند را مردود میداند ضمن اینکه از ظرفیت قواعد بین المللی باید بصورت عادلانه بهره بود.

                        جبهه پیروان دست آورد فعالیت هسته ای ، مذاکرات و نتایج بعدی را متعلق به نظام می داند و هیچ جناحی حق ندارد برای فعالیت حزبی آنرا مصادره نماید که هر گونه حرف و سخن ناشیانه و نپخته در این مورد با ضرر و زیان همراه خواهد بود اگر چه در مجموع کلان نگاه های جناح ها تا کنون هم پوشانی قابل توجهی داشته است .
                        در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای هیات مذاکره کننده برای تیز بینی و نیز ذهنی و اتخاذ تصمیمات انقلابی و مردم گرا دست دعا بدرگاه ذات حق بلند می کنیم.
                        جبهه پیروان خط امام و رهبری



                        .

                        نظر

                        • لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

                          #15417
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸

                          صفحه نخست » سیاسی

                          روزنامه هاآرتص نوشت: نتايج يک نظر سنجي نشان مي دهد که مردم آمريکا درمورد توافق هسته اي با ايران خوشبين هستند و در اختلاف کنوني باراک اوباما، رئيس جمهور کشورشان با بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل از اوباما حمايت مي کنند.

                          به گزارش پایگاه خبری تیتر نیوز موسسه بلومبرگ نتايج اين نظرسنجي را که موسسه سلزر اند کو [Selzer and Co] مجري آن بوده است روز چهارشنبه منتشر کرد.

                          نتايج اين نظر سنجي نشان مي دهد که در مناقشه کنوني 47 درصد از آمريکاييان طرفدار اوباما و 34 درصد طرفدار نتايناهو هستند و 49 درصد هم از توافق ايران حمايت مي کنند.

                          اين نظر سنجي همچنين نشان داده است که بيشتر جمهوريخواهان يعني 67 درصد از نتانياهو حمايت مي کنند و بيشتر دموکرات ها يعني 76 درصد در صف رئيس جمهور خود قرار دارند.

                          در پاسخ به اين پرسش که آيا توافق هسته اي بين ايران و قدرت هاي جهاني مي تواند جهان را امن تر سازد، 70 درصد از دموکرات ها و 31 درصد از جمهوريخوهان ابراز خوش بيني کرده اند.

                          نکته جالب توجه در اين نظرسنجي آن است که 47 درصد از آمريکاييان معتقدند کشورشان بايد در راستاي منافع ملي خود گام بردارد حتي زماني که اين منافع با منافع اسرائيل مطابقت ندارد و 45 درصد هم تاکيد کرده اند که آمريکا بايد حتي در مواردي که دو طرف تضاد منافع دارند، از اسرائيل حمايت کند.

                          براساس اين نظرسنجي 64 درصداز دموکرات ها موضع حمايت از آمريکا و 67 درصد از جمهوريخواهان موضع حمايت از اسرائيل اتخاذ کرده اند.

                          اين نظرسنجي که در آن هزار و 8 بزرگسال آمريکايي شرکت کرده اند از ششم تا هشتم آوريل انجام شده است.

                          منبع: انتخاب
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                          نظر

                          • B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

                            #15418
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            آژانس: تبادل سازنده‌ای با ایران داشتیم/ نشست بعدی به زودی

                            پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۴





                            آژانس بین المللی انرژی اتمی بعد از دیدار با مقامات ایران در تهران اعلام کرد که تعامل سازنده ای با ایران در موضوعات مختلف داشته است.




                            به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، آژانس بین المللی انرژی اتمی بعد از دیدار با مقامات ایران در تهران اعلام کرد که تعامل سازنده ای با ایران در موضوعات مختلف داشته است.





                            .

                            نظر

                            • B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

                              #15419
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              ادامه واکنش ها به طرح سنا؛ درخواست گروه ۷ از ایران

                              پنجشنبه 27 فروردین 1394

                              در پی تصویب طرحی در یک کمیته سنای آمریکا با هدف بازبینی توافق احتمالی آینده با ایران که مورد حمایت کاخ سفید قرار گرفت، جان کری ابراز اطمینان کرده که رئیس جمهور آمریکا خواهد توانست مذاکرات با ایران را به خوبی پیش ببرد.

                              همزمان دولت اسرائیل از سازش دولت و کنگره در این زمینه استقبال کرده و وزیر خارجه ایران هم در واکنش به طرح سنا گفته است که کشورش باراک اوباما را مسئول اجرای توافق نهایی خواهد دانست.

                              کمیته روابط خارجی روز سه شنبه به اتفاق آرا "قانون بازبینی موافقتنامه اتمی ایران" را تایید کرد تا در صحن کامل سنا به رای گذاشته شود.


                              جان کری وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در نشست وزرای خارجه گروه ۷ در آلمان گفت: "دیروز سازشی در واشنگتن در ارتباط با نظر کنگره (در مورد مذاکرات ایران) صورت گرفت. ما مطمئن هستیم که رئیس جمهور قادر به مذاکره برای رسیدن به توافق (با ایران)، به طوری که جهان جای امن تری شود، خواهد بود."


                              فرانک والتر اشتاین مایر در لوبک آلمان، که محل برگزاری نشست گروه ۷ است، گفت که گفتگوهای ایران و قدرت ها برای تنظیم یک توافق جامع تا روز ۹ تیر - پایان ژوئن - قرار است هفته آینده از سر گرفته شود.


                              آقای اشتاین مایر گفت "امید همه ما" در گروه ۷ این است که توافق با ایران "مشوقی برای رسیدن به راه حل هایی در مورد سایر مناقشه ها (در منطقه) شود."


                              گروه هفت کشور صنعتی ممتاز جهان در بیانیه پایانی خود از ایران خواست "نقشی سازنده و مسئولانه در منطقه ایفا کند."


                              اعضای این گروه تهران را ترغیب کردند "که فعالانه به تلاش های جامعه جهانی به رسیدن به یک راه حل سیاسی برای سوریه، حمایت از فرآیند آشتی در عراق و رد همه اقدامات تروریستی و گروه های تروریستی کمک کند."


                              آنها همچنین نوشتند:‌ "ما همچنین از ایران می خواهیم به تسهیل گفتگو میان مقام های مشروع و حوثی های یمن کمک برساند تا امکان رفع بحران فراهم شود."


                              محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران خواستار تشکیل دولت جدید یمن با "مشارکت همه گروه‌های سیاسی یمنی" شده است.


                              از سوی دیگر در روز چهارشنبه دولت اسرائیل که به شدت با تفاهم لوزان مخالف است، از توافق کاخ سفید و سنا استقبال کرد.

                              یووال استاینیتز وزیر اطلاعات به رادیو اسرائیل گفت "مصالحه به دست آمده در سنا خوب و تحولی مهم است" و آن را "دستاوردی برای سیاست اسرائیل" توصیف کرد.


                              آقای ظریف هم بعد از ظهر چهارشنبه در بازدیدی از لیسبون پرتغال در واکنش به این طرح گفت: "این وظیفه دولت آمریکاست که موافقتنامه های بین المللی اش را اجرا کند. و ما دولت آمریکا، رئیس جمهور ایالات متحده، را مسئول آن می دانیم."


                              آقای ظریف همچنین گفت که دولت ایران طرح سنا را بررسی خواهد کرد تا ببیند تداخلی در توانایی رئیس جمهور آمریکا برای اجرای تعهدات آینده اش در قبال ایران ایجاد می کند یا خیر.


                              طرح سنا از رئیس جمهور آمریکا می خواهد ظرف پنج روز پس از رسیدن به توافق با ایران، متن موافقتنامه را برای بررسی تسلیم کنگره کند. این طرح روز سه شنبه با ۱۹ رای مثبت بدون مخالفت در کمیته روابط خارجی سنا تصویب شد.


                              انتظار می رود که این طرح با اکثریت قاطع آرا در سنا و مجلس نمایندگان کنگره تصویب شود و باراک اوباما گفته است که آن را امضا خواهد کرد.

                              این درحالی است که آقای اوباما تهدید کرده بود طرح اولیه برای نظارت بر توافق اتمی را وتو کند اما اکنون با اصلاحات وارده از آن حمایت کرده است.


                              کاخ سفید گفت که هرچند هنوز کاملا از طرح سنا خرسند نیست اما موضوع طرح دیگر تایید یا رد توافق نهایی با ایران نیست؛ بلکه هدف آن رای گیری در مورد حفظ یا رفع تحریم های کنگره علیه ایران است.


                              تحریم های وضع شده توسط کنگره بخش مهمی از مجازات های مالی علیه ایران هستند.


                              ایلان گلدنبرگ مقام سابق وزارت خارجه و پنتاگون که اکنون محقق مرکز "نیو امریکن سکوریتی" است به لس آنجلس تایمز گفت که این طرح "ضربه ای مرگبار برای مذاکرات یا حتی چیزی شبیه به ضربه ای مهلک" نیست اما "مانع غیرلازم دیگری در مذاکرات بسیار پیچیده ایجاد می کند."


                              شورای ملی ایرانیان آمریکا،‌ نایاک، هم که از روند مذاکرات حمایت می کند گفت که "این طرح مذاکرات دشوار با ایران را دشوارتر می کند."




                              .

                              نظر

                              • alireza51
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 1205

                                #15420
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                همانطور که تحریم ها به سادگی قابل برداشتن هستند به همان اندازه هم به سادگی قابل برگشتند.
                                ایران هرگز نباید زیر بار تغییرات فیزیکی غیر قابل بازگشت در تاسیسات اتمی خود برود، منطقی است تاسیسات سرجایشان بمانند ولی کار نکنند تا اینکه برچیده شوند.
                                مهمترین آنها هم آب سنگین اراک است که در صورت انجام تغییرات فیزیکی به سادگی در کوتاه مدت قابل برگشت نیست.
                                به طرف خارجی اصلا اعتمادی نیست و همانطور که گفته هر لحظه بخواهد تحریم ها را برمی گرداند.
                                اگر ایران همه تاسیسات خود را با خاک یکسان کند بازهم طرف خارجی راضی نیست، چون مشکل طرف خارجی چیز دیگری است.
                                قبول پروتکل الحاقی و تغییرات آب سنگین اراک دو اشتباه بزرگ خواهد بود.
                                آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2015/04/16, 14:13.
                                عمر خیلی کوتاه است.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X